Duben
ohodnotit

Total Recall

Rok:
2012
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
16.8.2012
„Vítejte ve firmě, která promění vaše sny ve skutečné vzpomínky...“

Komentáře k filmu Total Recall

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Total Recall (2012)
super scifi.akcia sa tu   strieda s pribehom scifi   lietanim atak,zase c dejom a   takto to ide stale.bonusom tu   je ze netrva 2 hodiny kim   zacne akcia ale ide hned od   zaciatku filmu az po zaverecne   titulky.herecke vykony aj   obsadenie boli velmi   slusne.hlavna zapletka sice   bola trochu slabsia ale   vynshrazdovali mi to prvky   toho scifi sveta tych   vymozenosti novych zbrani aut   nepriatelov.fighty tu boli   celkom slusne hlavne koli   colinovy obratnost a tak.takze   tomuto filmu nemam co vytknut.
JiriFlorian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2012
Klasika
Kdo čekal remake starého   dobrého Arnolda byl možná   zklamaný, ale díky bohu.   Remaků bych řekl že je již   dost a ne vždy se obnova   klasiky daří. Total recall   2012 se naštěstí inspiroval   pouze názvem a fiktivní   společností v původním   snímku. Pokud se člověk   vyhne srovnávání s klasikou   90tych let, shledá film jako   takový jako podařený. Na   druhou stranu se však jedna   pouze o další z řady   futuristických snímků   kterých se poslední dobou   vylilo více než moc. Za mě,   pro odreagování skvělý   film, pro klasika pouhé   další klišé.
Auri
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.4.2017
Už vidím ten nával hejetů,   ale za mě jednoznačně   lepší než původní Total   Recall. Dokonale zpracovaný   cyberpunkový svět, příběh   tradičně propletený a je   nutné nad tím trochu   přemýšlet a číst mezi   řádky, akce za mě   parádní.
Škoda, že   tyhle cyberpunkové filmy lidi   nechápou a neví, co tam   mají hledat, rozhodně by si   zasloužil lepší hodnocení.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Remake filmu s Arnoldem   Schwarzeneggerem z roku 1990,   nekde jsem cetl ze je to   stejny film ,jen v novem   kabate. Neni to pravda ,namet   je stejny ale v deji je   spoustu zmen. Ta nejzasadnejsi   : dej se neodehrava na Marsu,   ale na nasi maticce Zemi .   Nekdy na konci 21. stoleti je   planeta po chemicke valce a   temer znicena, lide maji   minimum obyvatelneho mista na   planete, jedine obyvatelne   kousky zeme jsou : Spojena   federace britanie (dnesni   Velka britanie a nektere   severni evropske staty) a   kolonie (Australie) obe zeme   jsou spojene vytahem skrz   stred zeme a cesta trva 17   minut (ano ctete dobre : z   Australie do Velke britanie za   17 minut :-D ) . Dalsi   odchylky uz nejsou zasadni,   ale jedna je ta ze Doug Quaid   nepracuje jako stavebni delnik   ,ale jako delnik v tovarne na   roboticke policajty, take ze   Quaid nema sledovaci zarizeni   v nose ale v ruce v podobe   implantovaneho mobilniho   telefonu. Film ma naboj uz od   sameho zacatku ,vtahne vas do   deje ,zacatek je strhujici   pozdeji uz trochu ochabne ale   film pokracuje hlavne skvelymi   efekty. Jedno hluche misto u   me ubralo jeden bodik, za me   jasnych 9 . Colin Farrel   nabral kvuli roli 12kg svalove   hmoty . Je tu nova, mladsi   generace akcnich hrdinu Colin   Farrell (S.W.A.T.) Matt Damon   ( saga Bourne, Skryta   identita) Mark Wahlberg   (Odstrelovac, Ctyri bratri) ,   zastupuji starou skolu (   Stallone, Schwarzenegger, Van   Damme) kteri meli snazsi ulohu   ,v 80. - 90. letech se akcni   bijaky tocily jak na bezicim   pasu. dnesni akcni kladasove   nejsou hory svalu ,ale meli by   tedy vypadat prave jako Colin   Farrell v tomto snimku, ktery   mel skvelou muskulaturu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Remake dnes již vynikající   klasiky je poněkud odlišný   a to doslova. Arnolda   Schwarzeneggera vystřídal   Colin Farrell a musím uznat,   že se s tím popral velmi   dobře. Tentokrát je to   neskutečně rychlá jízda,   že jeden nestačí sledovat   průběh událostí a pomalu   se v tom během těch   neustálých honiček a   přestřelek začíná   ztrácet. Atmosféra a   prostředí hodně   připomíná snímek 'Blade   runner'. Nechápu však jedno.   Jak mohli tvůrci vynechat   planetu Mars, kde se původní   snímek převážně   odehrával. Jak by řekla   Kelišová, je to do nebe   volající. Jinak na dnešní   urychlenou dobu se jeví   snímek přijatelně.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2012
TOTAL RECALL 2012

Překvapivě pohodový   film. Obecně mám již   zažitý odpor k jakýmkoliv   remakům, ale tento mně   hodně mile překvapil.   Líbilo se mi, že slepě   nekopíruje všechno do   posledního detailu z   původního snímku, ale že   se jenom velmi volně   nechává inspirovat. Tak by   měly podle mého názoru   případné remaky vypadat.

Takto vznikl   docela dobrý film, vizuálně   atraktivní, energický a   přímočarý. Žádná   zbytečná hloupost bez hlavy   a paty, ale film, při kterém   se člověk nenudí.   Odvážné nápady nejsou   tolik přehnané a směšné.   Vizuálně strhující první   půlka polaská srdéčko   každého scifisty. A přitom   ani nevadí, že asijská   architektura, věčný déšť   a paraplíčka tak trošičku   vykrádají ´Blade Runner´,   silniční naháněná se   vznášedly pak ´Minority   Report´. Ale nešť, u remaku   není na místě vyčítat   filmu jakoukoliv inspiraci   podobně kultovními sci-fi   filmy historie. Zvláště   když ta inspirace není nijak   bezhlavá. Tak raději   vynechejte slovo remake,   koukněte se na to očima   diváka, který se chce   zabavit a vidět zajímavý   svět.

Len   Wiseman umí natočit   perfektní a efektní akční   scény a jeho práce s   velkými záběry a záběry   se společnými trikovými i   hranými sekvencemi mě často   pohltila do děje bez   zaváhání. Kladem pro mě je   i to, že filmu chybí   nadsázka a ironie. Snímek se   posunul do vážnějšího   tónu a to mu více než   sluší. Film v sobě má   potřebnou dynamiku i akci.   Bohužel mu chybí trochu   neotřelé atmosféry. Přece   jen vizi předložené   budoucnosti už jsme nejednou   viděli. Na druhou stranu   neurazí množství akčních   scén, úroveň technického   zpracování ani hereckých   výkonů. Triková a   vizuální stránka je dobře   propracovaná. Wiseman hrne   svojí káru napříč   dvouhodinovou stopáží tak   urputně, že mu stejně   podlehnete.

Na   filmu oceňuji zejména to,   že si z původní předlohy   vybral jen pouhé zlomky děje   a statečně se ubírá svou   osobitou, i když možná   někdy trošičku kostrbatou a   ne příliš dokonalou cestou.   Mně se to docela líbilo.   Rozhodně jsem dostala více,   než jsem očekávala.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2012
Tak tu máme novou   předělávku Dickovy krátké   povídky, kterou si vzal na   mušku Len Wiseman. Nebudu   chodit kolem horké kaše a   přejdu rovnou k věci. Je to   pouze adrenalinová zábava,   nic více to nenabízí.   Akční nadšenci si přijdou   na své, poněvadž se ve   filmu stále něco děje a je   pouze pár míst, kdy diváky   film nechá vydechnout.   Wiseman si akci ohlídat umí   a zvládá ji točit film od   filmu čím dál tím lépe. Z   příběhem už to ale taková   sláva není, přišlo mi, že   je vše zbytečně příliš   uspěchané a zamrzí i   krátká účast Billa   Nighyho. Stylizace budoucnosti   dech zrovna nebere, ano   vypadá to sice draze, ale   leckomu, kdo viděl Blade   Runnera a Minority Report to   bude připadat, že tvůrci   značně tyto dva filmy   kopírovali. No, to bude asi   tím, že výtvarník scén se   podílel už na MR.   Ústřední herecké trio mi   do snímku parádně sedělo a   je to jeden z plusů.   Verhoevena klasika však   ohrožena není.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Perfektní remake
Bál jsem se, že to bude   katastrofa, jako téměř   každý remake. Ještě   zremakovat známý snímek z   roku 1990 Total Recall muselo   být hodně těžké a musím   říct, že se to povedlo.   Efekty filmu jsou jako   reálné. Režiséra Lena   Wisemana jsem díky tomu   hodně oblíbil. Film se   povedl, opravdu jsem čekal   slabý odvar. Skvělá práce   filmového štábu, snímek   mě opravdu potěšil.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2012
Mars se nekoná!
Původní Total jsem viděl   jako dvanáctiletý kluk a   úplně mě uchvátil, že   jsem na něj šel dvakrát za   sebou. Nová verze se mi také   líbila, ale po druhé to   vidět nemusím. Čekal jsem,   že budu muset porovnávat,   ale na štěstí jsem nemusel.   Základ filmu je stejný jako   u původního snímku, ale   přiběh je o něčem jiném.   Wiseman to pobral víc jako   akční nášup a vůbec ne   špatnej. Vizuál je opět na   jedničku(aby né když vše   udělali přes PC), to   Verhovem si s maskama atd.   pohrál víc. Farrell mi jako   akčňák seděl a Kate jako   hlavní mrcha byla výborná.   Dávám 8 :)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2012
Problém tohoto remaku je, že   všichni znají původní film   a tak pro mnohé může být   problém si zvyknout, že si   Colin Farrell nevyndavá   štěnici z nosu a ruce se   trhají androidům a ne   Michaelu Ironsidovi. Mars   také někam zmizel, za to   Kate Beckinsale je rozhodně   drsnější než Sharon Stone.   Technické vychytávčičky   zdařilejší, stylizace je   honosnější a barvitější.   Ale abych pořád jenom   nesrovnávala. Kdyby   neexistoval Total Recall s   Arnoldem a kdybych měla   slabost pro Farrella, byla   bych nadšená. Takhle jsem   alespoň nebyla zklamaná.
PS: Příště jednu   prosím odbarvit! Mít dvě   tmavovlásky vedle sebe a   skoro stejné fakt není   dobré.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Bál jsem se,že remake dnes   již kultovního a známého   snímku dopadne totálně   špatně!Ale kupodivu není   tomu tak.Perfektně natočené   a celkem věrné původnímu   filmu.Líbili se mně   triky,kamera,střih,herci   vybráni dobře,nenudil jsem   se,akce slušná.Vadila mě   ale trošku překombinovanost   děje a tento film mohl být o   něco drsnější,s krví se   pro nižší přístupnost   šetřilo,což je při   akci,která ve filmu je   škoda:-))
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Dobry remake je dar...
Samozrejme klasika je klasika   a tohto remaku som sa velmi   obaval.Nastastie sa moje obavy   nepotvrdili.Filmu nechyba   akcia, atmosfera a perfektne   efekty.Herecke obsadenie velmi   slusne.Colin Farrell zvladol   ulohu dobre a este si zahral s   nadhernymi hereckami   Biel+Beckinsale.Scenar je   pomerne komplikovany, ale   dokazete si s nim poradit.
Jednoznacne doporucujem.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2016
Remake
..starýho dobrýho fláku je   jako když Číňani začnou   vyrábět fejkové Ferrari.
Má to podobnou kastli,   asi to taky pojede rychle, ale   většina součástek je   stejných a občas vám upadne   blatník, nebo zpětné   zrcátko.
Takže jo.   Kouknout se na to dá, ale   proč to točit, když už   jsme to všichni jednou   viděli. Obzvlášť, když to   ani neumím pořádně   obšlehnout.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.11.2012
Remakovaný 'Total Recall' byl   dlouho v mém hledáčku   očekávaných filmů roku   2012. První trailery   slibovaly působivou akci, ale   zmínky o filmu zněly spíše   rozpačitě. Ale i přesto   jsem se těšil a se   zavřenýma očima mohu   tvrdit, že jsem částečně   spokojený s tím, co autoři   pustili na plátno. Otázkou   zůstává, zda srovnávat s   původním "Arnieho"   originálem ? Má odpověď   zní - v žádném případě.   Originál je a vždy bude   pouze jeden, proto je lepší   sledovat tuhle scifárnu jako   vlastní film, jinak by   člověk musel nadávat, jak   to L. Wiseman podělal. Ale co   se týče mých poznatků, tak   bych vyzvednul působivou   scifi atmosféru (města ve   vzduchu, létající vozidla,   výtah skrz planetu či   hromadu androidů ). Herecké   obsazení mi vyhovovalo, dvě   sexy herečky + nasvalený   Farrell. Jako hlavní zápor   považuji nesouměrnost,   předeším po 3/4 filmu   ujíždí děj jiným směrem   a také jsem čekal epické   finále, které se vůbec   neodehrálo. Proto beru nový   'Total Recall' jako další z   řady scifi filmů, u kterého   jsem se ale nenudil, ba naopak   místy i překvapil.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2012
Je vidět, že filmová   technologie od původního   natočení filmu dost   pokročila. I děj je trochu   upravený ( schází tady Mars   ) ale na akčnosti snímku to   neubírá. Dá se na to   možná kouknout ještě   jednou.
Didinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Problém remakes
Problém je v tom, proč   dělat remake a jestli vůbec.   Proč to je jasné, peníze,   zopakovat úspěch. A jestli,   pak to musí být přece jenom   něco nového. V tomto   případě prominu Farrella,   moderní akční hrdina je   skutečně sexy, ale neprominu   jim absenci Marsu a mutantů.   Vojáky si půjčili v   hvězdných válkách a krtka   zase jinde. Ty bitky na konci   byly nekonečné a pointa   nikde. Škoda, jinak si na tom   tvůrci dali hodně záležet.   A taky dvě stejné ženské,   která je ksakru která?   Zatímco chlapi koukají na   zadky, nám holkám by   stačilo mít jednu brunetu   (tu hodnou) a jednu blondýnu   (tu zlou), jako to měl Arnie.
karolli
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2012
Celkově se mi film líbil,   každou chvíli pořádná   akční scéna, výborné   efekty, sexy Colin Farrell.   Nicméně na kultovní film s   Arnoldem to nestačí,ale za   zhlédnutí film určitě   stojí.
viana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2012
Total Recall 2
Jen akční podívaná s   úžasnými filmovými   triky,ať žije počítačová   tvorba!Opakuje se tu spousta   nápadů z prvního Totalu,z   Pátého elementu i z Minority   Report...asi už fakt nejde   nic nového vymyslet.Děj   má spád a Colin Farrell je   opravdu dobrý!Přeji fajn   zážitek z filmu !
zeus12xy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2013
k čemu remake?
když byl originál   úspěšný? těžko říct...   Snad proto,že si tvůrci   chtěli udělat film po svém?   Nebo že není dostatek   kvalitních námětů? Blbost.   Takže proč? No nic. Snažila   jsem se sledovat film jakože   ten původní neznám. Děj   byl trochu zmatek,nemůžu   říct,že jsem pochytala   vše. Něco jsem pochopila až   z komentářů. K tomu ještě   dvě hlavní hrdinky se   stejnou barvou a střihem   vlasů,podobnými hadry i   stejně nalíčené:-) ale i   tak to celkem šlo.   Ne,neubráním se   srovnání...nebyl tam vtip a   nadsázka, čip který byl   dán myši,automat řidič   který stále mluvil, drsná   vášnivá Melina,která do   Daga stále ryla, mutanti,   převlek za tlustou dámu,   vyvalené oči z důlku,rudá   planeta, krásná Sharon a   hranatý Arnold. Já vím že   tam byly zas jiné lahůdky,   musely být,je to jiný film.   Ale proč na úkor dialogů?
Leprikonek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2012
Vizualne skvela podivana,   paradni akcni zalezitost,   vyborne zahrano, ale za me   tomu proste neco chybi...
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2014
Vcelku zajímavý scifi   snímek. naštěstí jsem   neviděl původní verzi proto   mě nemělo co zklamat:)   Herecké obsazení se mi   líbilo moc, co mě však až   štvalo byl střih,   přeskakování kamer v   rychlosti scén pro mě bylo   zmatečné, často   nepřehledné a unavující.
jardiv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2019
Totální ...
Za ty tři tečky si dosadíte   vhodné slovo po dokoukání.   Tady je nabídka: 1)kravina,   2)zbytečnost, 3)jízda.
Staromilci jako já mají   raději původní film s   Arnoldem z roku 1990, kde   mohou obdivovat marsovskou   krajinu, skvěle vybudovanou   zápletku a řadu nápaditých   triků i vtípků. Nic z toho   sice v nové verzi nenajdeme   (nepočítám tříprsou   prostitutku, na tu už   vyvaloval oči Arnold), zato   ale můžeme sledovat   střílečky, honičky, bitky,   honičky, střílečky a tak   stále dokola. Jo, a na   závěr taky výbuchy. A co   chce dnešní divák víc?   Takže pro mě a pár   dalších staromilců   zbytečnost, pro ostatní   publikum totální jízda.
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Total Recall (2012)
nevolať sa to total recall,   ale inak, tak by to bol   priemerný akčný sci-fi   popkorn. so slávnym menom je   to podpriemerný škvár   nehodný vzniku. preto sa   budem tváriť, že sa to   volá inak.
takže,   remeselná práca je fajn,   akčné scény bavia, herci   nijak neoslňujú, ale v   rámci filmu je to   dostačujúce, rozpočet je vo   filme cítiť a vidieť. a to   všetko dochne na impotentnom   scenáristovi, ktorému by   mali zakázať používať   písacie potreby všetkých   druhov. nuda, nuda a zas len   predvídateľná nuda. o čo   sa hrá sa dozvieme v prvej   cca hodinke filmu a potom sa   už len plácame v tupej vate.   proste typický blockbuster,   ale s tým, že v tomto   nenájdete ani len štipku   sviežosti o orginálnej   scéne ani nehovorím.
+ vizuál
+   herecké obsadenie nežného   pohlavia (trošku sklamala   biel, zato beckinsale ako   terminátor mňamózna)
- farrell, ktorý bol len   slabým priemerom
-   príbeh
- ryžovanie na   kultovom mene
uodevr
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Svéráznost a jedinečnou   atmosféru (podobnou si z   žádného jiného filmu   upřímně nepamatuju)   originálu tu nahrazuje   šílená přemíra sloumou   záběrů, wuzooom zvukových   efektů a těch   nejohranějších akčních   klišé. Krom všech možných   filmů to pak vykrádá i   nejednu hru. A proč, když   už to tak prachsprostě   vykrádá, si to nebere vůbec   nic z původního filmu (ale   vůbec nic), mi hlava opravdu   nebere. Na druhou stranu jsem   se nijak zvlášť nenudil a z   technického hlediska se tomu   dá vyčíst jen málo. A   jakoukoliv roli Cranstona beru   všemi deseti, ačkoliv se mu   tu dostalo trestuhodně málo   prostoru a musel tu pracovat s   trestuhodně tupě napsanou   postavou.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2013
Jak jinak...
... mně stačilo, že tady   hraje Colin F. hlavní roli a   tušil jsem, že to nebude   nijak extra film.Ovšem   netušil jsem, že propadne i   u ostatních až tak moc.
Přesto se tomuto filmu   nedá upřít jedna věc - ten   svět byl vytvořený   dokonale, ale to je asi tak   všechno.
U mně za 5   bodíků.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.5.2013
Nevim co všechno Len Wiseman   ve svým životě udělal   dobře, ale jednu věc přece.   Oblbnul hlavu jedný z   nejhezčích hereček   Holywoodu, díky který   nejspíš ještě není bez   práce. Kate Beckinsale opět   a poněkolikátý drží svým   sex-appealem a hereckými   schopnostmi jeho chabé   režisérské schopnosti nad   vodou. Není pochyb o tom, že   Wiseman dostal zelenou, aby   mohl utratit spousty dolarů   za vizuální efekty, ale jen   to bohužel nestačí.   Neuvěřitelně laciná   slátanina se zmatečným   dějem, která mi připomíná   kombinaci filmů Já Robot,   Pátý Element, Matrix,   Demolition Man a Star Wars v   čele s toporným Colinem   Farrellem, kterej se snažil   hrát Jamese Bonda. Ale to by   se musel vrátit v čase a   poprosit sudičky, aby mu do   kolébky přidaly trochu toho   charismatu. Kdepak! Tohle bylo   špatný a opět se potvrdilo,   že dobrej film není jen o   penězích. Po dlouhý době   se v hodnocení shodnu s   většinou uživatelů zde na   webu---> 50% za efekty,   Kate a malou roličku Billa   Nighyho, kterej se mi líbil   už v Underworldu
Buckmister
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.5.2015
TR 2012
Tak toto byl slabší odvar a   nepotřebuji ho vícekrát   vidět
Již dříve   jsem to viděl a ani jsem si   nevzpomněl na děl . Mam   tento film doma a tak jsem na   to koukl ještě jednou a a   bylo to ještě horší než   předtím . Vím , že je to   sci-fi , ale nemělo by to   mít nereálný základ v   možnostech člověka a když   jsou tam věci , které vás   roztrhají na a jim to jen   rozhodí účes tak vás to od   děje odtáhne místo aby vás   to do děje v táhlo . Collin   tam zahrál celkem dobře   jinak bída a hodnocení na   hraně 4-5 , ale budu jako   vždy spíše vstřícný k   tvůrcům a dávám 5
geojezek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.6.2015
Total recall 2
Nebo snad Star wars, Minority   report, Blade Runner? Vsechno   dohromady. Skoda, ze hrdina je   Collin Farell. Hraje porad   stejne a bohuzel ne dobre. K   nemu pridali dve stejny   baby...jak se v tom ma clovek   vyznat :-)Tunel zemekouli je   zajimavy napad. Jenze Mars je   Mars...melo to lepsi   atmosferu. Neberu to jako   remake. Presto to neni nic   moc. Akcni film v sci-fi   realiich.
Worech
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Blbá zvědavost...
Blbá zvědavost mě vedla k   porovnávacímu shlédnutí   tohoto remaku - ok,   prostředí vytvořené   parádně (chvílemi evokuje   BladeRunner), supr honička na   air highway, celkem slušný   výkon "manželky".   Ostatní herecké výkony   strašné, děj prazvláštně   prokombinovaný, překvapení   nulové... Pěkná podívaná   jistě, ale o ničem.   Doporučuji originál.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.1.2013
Zlatý Arnold a original.Tahle   kopie je hrozně   přeplácáná a nudná.Sci fi   mám rád,ale tohle stálo za   ....Pár hvězdiček za dobrý   efekty,ale akce nic moc.
Lord_Rayden
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Škoda slov a ztráta času..   Nevím proč je většina   dnešní tvorby zaměřena na   efekty a filmu pak chybí   duše.. Původnímu filmu   nesahá ani po kotníky.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.9.2012
Zbytečný film
Jak snadno   vydělat?Největší kinozisky   jsou od mladých párů.Takže   společnost Columbia udělala   remake Total Recall.Pro   chlapecké teenagery zvolila   plno triků,výbuchů a akce a   pro děvčata tu máme   drsňáka s andělskou   tváří,Colina Farrella.Co na   tom,že dějově je snímek   plochý a proti původní   verzi nepřináší nic   nového,něco   výrazného,žádnou   pointu,žádný opravdový   nápad.Nenáročný vlk se   nažere a zlatá koza přinese   nějaký zisk.
Nejde,abych si nevzpomenul   na nedávný jiný remake a to   Zrození planety opic.Rozdíl   v nových nápadech remaků je   propastný.
Po zásluze   je nový Total Recall špatný   film.A aby toho nebylo   málo,režisér Wiseman   připravuje remake   Mumie.Takže asi další   zbytečný remake na obzoru.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.10.2016
Sakra, sakra, sakra...moc   bohatou slovní zásobu   autoři postavám do vínku   nedali. Také samotný   příběh (pokud se tady dá o   příběhu mluvit) je velmi   chudý. No a Lori? Kde vzali   takovou vyřachtanou klisnu?   Škaredá jak noc s neustále   rozježenými vlasy a jediným   výrazem tváře. Tři hvězdy   za efekty a za nápad se   Zeměpádem. Jinak už mě ti   zlí bílí, jak utlačují   číňany, černochy a další   hodná etnika přestávají   bavit (Kolonie). A bankovky s   Obamou? To už je silný kafe!
orimkacsirp
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.3.2015
To je akože vtip?
Úplne priblblý scifi   snímok, v ktorom je toľko   nereálnych scifi prvkov, že   by som ho skôr označil za   béčkove fantasy ako za   scifi. Je to vlastne taká   preakčnená zlátanina s   nesmrteľným hlavným hrdinom   a blbou umelou inteligenciou,   ktorá ho nedokáže ani   chytiť, ani trafiť, aj keby   iba tak postával na jednom   mieste. S pôvodným snímkom   Total Recall s Arnoldom sa   vďaka svojej scifi-stupidite   nedá porovnávať. Tento film   aj úplne zabil duchovnú   podstatu pôvodného snímku,   čo presne zapadá do dnešnej   doby nastoľovania NWO (nový   svetový poriadok), zahubiť   všetky vyššie a duchovné   hodnoty a vychováváť z   ľudí pomocou Holywoodu   (kúzelnej paličky   kúzelníka z Iluminátskeho   rádu) poslušných otrokov a   konzumentov, zvyšovaním   vyplavovania adrenalínu a   iných látok pri sledovaní   prázdnych a zároveň   neutichajúcich akčných   scén.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.9.2012
Další příklad úpadku   americké komerční tvorby.   Milovníci počítačových   her a zvláštních efektů   jistě film ocení. Neměli by   však přemýšlet o ději.   To, že se dnes natáčí   remake nečeho, co vzniklo   napočátku devadesátých   let, je spíše tragédií.   Pro mne byl tehdy film Total   Recall převratným dílem v   oblasti zvláštních efektů.   Také v tom hlavní roli hrál   (zase pro mne tehdy   oblíbený) A.   Schwarzenegger. Dílo z roku   2012 je však nudné.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.7.2013
Přesně, jako v Recallu -   napojili mě na dvě hodiny do   paternosterového zmatku s   trojrozměrnými kopanci,   abych se nezačala rozpomínat   na časy dobrých sci-fi   béček, dnešní vzpomínky   však mazat netřeba, ráda   vytěsním sama... a to jsem   se těšila dva   týýýýýýýdny...
brizaa
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Dvě * za zadní části   dvojice B + B. Nic lepšího k   vidění není.Oproti   originálu zbytečně   překombinované a   neskutečně nudné.Vážně   jsem nečekal že se budu   rozhodovat, zda film nevypnout   a nechat vlastnímu osudu.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.4.2019
Zoufalost
Jen další hloupá kopie ani   né tak starého filmu kde   hrál Arnold Schwarzenegger.   Na rozdíl od originálu je   už tohle jen zoufalá   zmatlanina ve snaze   vytřískat něco z nových   počítačových omalovánek.   V samotném základu to stále   jen potvrzuje jak je us   kinematografie na dně   filmového septiku a snaží   se jen uboze kopírovat kde se   co dá a za každou cenu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih120105minih120105Nebe existuje (2014) 
Heaven Is for Real n
minih96295minih96295Unesená (2012) 
Stolen n
minih89700minih89700Pařba na třetí (2013) 
The Hangover Part III. n
minih88398minih88398Farma 2 (2012) 
n
minih17537minih17537Psycho II (1983) 
Psycho II n
minih90271minih90271V dobrém i zlém (2006) [TV seriál] 
Til Death n
minih33332minih33332Pupendo (2003) 
Pupendo n
minih56813minih56813Nezastavitelný (2010) 
Unstoppable n
minih10315minih10315Kmotr (1972) 
The Godfather n
minih32715minih32715Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 
Harry Potter and The Chamber of Secrets n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Total Recall (1990)

 Total Recall (1990)
Total Recall n
 
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Verhoeven

(remake)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

54 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10