Jeden svět

Komentáře uživatele uodevr

uodevr

uodevr zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 81
50/50
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Ono by si to zasloužilo   spíš těch vosum hvězd, ale   takhle poctivě mě rozbrečel   naposled Green Mile.   Skleněný oči už kdesi od   čtvrtky, a notoricky známá   scéna s knížkou v koupelně   je prostě finišující   úder. A to to uprostřed toho   stíhá být i úpřímně   vtipné. Bych od emeriky   nečekal. A Gordon-Levitta si   směle připisuju na seznam   "guys I'd go gay   for". >_>

EDIT: Jo, a má to   parádní soundtrack. Zejména   ta kytarovka na konci, která   mi svým intrem nemálo   připomněla Pseudo Hendrix,   za což u mě film má jedno   velké (byť bezvýznamné)   plus.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Další Morelova rychlokvaška   a opět na jeho rodné půdě.   Je to zábavný, o tom   žádná, ale Morelovi by   neskutečně bodlo roztáhnout   obzory, nakouknout i do   jiných koutů světa, a   nebát se vyzkoušet i   nějakou gastronomickou perlu.   Má na to. Těmahle lehkýma   jednohubkama se nikdo moc   dlouho krmit nenechá.
Angel Heart
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Tak odtud pramenila inspirace   k prvnímu Gabrielovi   Knightovi (možná ne, ale   některé znaky jsou až   děsivě podobné). Anyway,   Angel Heart je kolem a kolem   povedená temná detektivka s   věru překvapujícím   rozuzlením, avšak De Nirův   ďábel je přinejlepším   nezajímavý, přinejhorším   vyloženě trestuhodně   nudný. To by nemuselo ani tak   moc vadit vzhledem k tomu, že   v tom Bob vystupuje dohromady   cca 7 minut, ale mě to   prostě vadí. Hodně.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Poněkud přehypované, v   žádném případě to není   revoluční, zážitek mi v   sále kazil prachatý dement a   jeho zlatokopka a jejich   společné moudra, ale kurva -   něco tak silného, chytrého   a navzdory délce konstantně   zábavného bez jediného   hluchého místa jsem neviděl   ani nepamatuju. Rozhodně film   na vícero shlédnutí a   tipuju, že každé další   bude jen a jen lepší.
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Perfektní mix tep   zrychlující akce a dokonale   dávkovaného, kvalitního   humoru. Ono dávkování   celkově je tu mimořádně   zdařilé - plyne to tak   uchvacujícně (>_>),   že člověku příjde, že to   bylo o dobrou hodinku   kratší, než mělo.   Jednoznačně druhý   nejlepší film, který jsem   ten rok viděl, a instantní   TOP 3 film založený na   komixu. (a jedna poznámka od   boku - tohle bylo poprvé, co   jsem viděl lidi v sále   tleskat na začátku   závěrečných titulků...to   už něco značí).
Banáni (Bananas)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2014
On: "Miluju tě, miluju   tě. Miluju tě!" Ona:   "Řekni mi to   francouzsky, prosím!"   On:"Neumím   francouzsky." Ona:"   Prosííííím."   On:"........co takhle   hebrejsky?" Je třeba   říct víc? Celý film je   prostě bananas a nebere se   vůbec vážně, přičemž se   bere zcela vážně. Neméně   bananas prohlášení, I   guess. Doposud můj třetí   nejoblíbenější Allenovic   film.
Battle Royale (Batoru Rowaiaru)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Balloooooon paaaartyyyy,   BASKETBAAAAALL   FLAAAAASHBAAAACK!.......no.  

Tarantino o   tomhle filmu onehdá pravil,   že neexistuje žádný jiný   snímek, u kterého by si tak   moc přál, aby jej natočil   sám (v tom smyslu, že se mu   to opravdu hodně líbilo). A   já bych byl rád, kdyby to   natočil Quentin, protože si   jsem naprosto zcela jistý,   že by to dopadlo daleko líp.   V téhle formě je Battle   Royale sice solidní masakr,   ale postavy to má absolutně   neprokreslený a šablonovitý   (a když už se to s nějakým   backstory u někoho   obtěžuje, tak to dělá   formou flashbacků, a činí   tak pouze u těch postav,   které to vydrží skoro do   konce, nebo úplně do konce,   což je vyloženě   samoúčelné a   líné...vedlejší postavy tu   pak neslouží jako nic víc,   než prachsprosté maso na   odpis, a to je na přesdržku   vždycky), dialogy v tom jsou   jenom z povinosti, a na rok   vzniku to má hodně slabé   efekty (kor na film, který by   ve výsledku měl být   exklusivně o efektech). A co   měl proboha znamenat ten   konec? Ta kresbička   podbarvená pomalou vážnou   hudbou? To zmrtvýchvstání?   Ten konečný flashback? Je   fakt, že asijské filmy nijak   zvlášť nevyhledávám, ale   i tak mám pár převelikých   oblíbenců, ale tohle bylo   bohužel...jenom divný.
Blízko od sebe (August: Osage County)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Kterej rozumbrada do těch   žánrů mrsknul tu komedii?   Navzdory ze pár   tragikomických okamžiků je   tohle čiré drama, které se   svou komorností stojí a   padá čistě na svých   hercích. A v tomto případě   naštěstí pouze stojí.   Julia, kterou obecně jako   herečku nijak zvlášť   nemusím, mě vpravdě svým   zdejším výkonem posadila na   prdel takovým způsobem, jako   se to naposled povedlo   Kambrbečovi v jeho   detektífce. Ten, přestože   tu má pouze miniaturní   roličku, dále dokazuje, jak   mnohostranný jeho herecký   talent opravdu je (jinými   slovy to hovado mistrně fakt   zahraje cokoliv). Ovšem   Meryl, doprdelefix...Meryl je   už nějakou tu středu   zapsaná v dějinách filmů   jako jedna z   nejbáječnějších hereček   a je zkrátka fascinující,   že i s rostoucím věkem ta   ženská nepřestává   obhajovat, proč tomu tak je.   A vůbec, veškerý zdejší   ansámbl si očividně svou   roli, byť sebemenší,   vychutnal plnými doušky,   což se do plátna obtiskne   vždycky. Kor u filmu, kde o   nic jiného ani nejde.   Úžasná, úžasně úderná   podívaná.
Buzíci (Les valseuses)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Bez pádnějšího začátku   či konce, či vlastně   jakéhokoliv pořádnějšího   děje, ale to nevadí,   protože je to opravdu natolik   působivé, odvážné, a   Depardieu hraje natolik   bravurně, že i tak se to   zkoukne jedním dechem.
Byt (L´Appartement)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Na to se snad nedá napsat nic   jiného, než prosté   "O_______________________   _____________________o"..   .
Byzantium – Upíří příběh (Byzantium)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Po tvajlajtu a laté da rota   kamna in další upířina na   totéž téma (mladostará   upírka se bláznivě   zaláskuje do lidského   puboše, awww). Avšak nemá   to twilightskou nechtěnou   humornou stránku a hloubku   toho druhého. Docela nuda,   ale Gemma byla pekelně sexy.
Casino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Bezchybná evoluce Goodfellas.   Během posledních patnácti   minut jsem snad i slzel   blahem. All hail Scorsese!
Co ty jsi za číslo? (What's Your Number?)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Utahaný, zbytečně dlouhý,   děsně ohraný, a začátek   jako vystřiženej z   Bridesmaids (teďka kdo od   koho obšlehnul nápad), ale k   mému velkému překvapení   nejednou ryze vtipné, s   nejednou narážkou na   přihlouplost celkového   žánru. Ještěže do toho   ale dostali Freemana...bez   něj by tam asi ta pátá   hvězda nebyla.
Černá smrt (Black Death)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Vskutku moudré,   scénáristicky chytré,   dějově relativně   nepředvídatelné a místy   šokující, ale...čekal jsem   těch rozhřezlých hrdel a   utrhlých končetin přece jen   daleko víc. Jaksi taksi se to   nepříjemně táhlo a   hluchých míst tam bylo   tolik, že by si s nima mohli   otevřít stánek.
Dogville
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Zatímco s antikrysou mě Tier   těžce dožral a s   Melancholií si poměrně   umně napravil reputaci,   teprve s Dogvillem mi   dokázal, že je to opravdu   pan Filmař s velkým fff.   Vzít totiž tak prosté, byť   pravdivé poselství (že lidi   byli, jsou, a vždycky budou   svině, využívající   jakékoliv příležitosti k   usnadnění vlastních   životů, je fakt známý po   celá staletí) a následně   jej předeslat v   tříhodinových dialozích   odkecaných mezi jevišťními   kulisami v nevelkém studiu   (tady je to jeden z těch   vzácných příkladů, kdy   minimalismus oceňuju a jinou   formu bych si ve výsledku ani   neuměl představit) a   zpracovat to tak, že ty tři   hodiny uplynou jak nic (ani si   neumím představit ten o půl   hodiny kratší theatrical   cut, v tom co jsem viděl bylo   všechno kompaktní, každá   scéna měla své   opodstatnění, nic nebylo   navíc) a já v sobě po   shlédnutí ani nemůžu   ustanovit jednu jasnou   emoci...to nevyžaduje jen   notnou dávku odvahy, ale i   setsakramentskou dávku   talentu. Ono to totiž má i   naprosto bezchybný scénář   a co je nejdůležitější,   naprosto excelentní herce a   dokonalý casting. O své roli   mě přesvědčil naprosto   každý. I to protivný   děcko. A zatímco ty první   dvě hodiny a půl jsem   skřípal zuby a toužil mezi   oné kulisy vletět a všechno   vystřílet a podpálit,   poslední revelační (a   krásně revendžní)   půlhodinka mi přilepila na   ksicht křečovitý úsměv, a   do mysli jedinou myšlenku o   tom, kterak se na každou   svini voda vaří. A ačkoliv   to všechno Grace sledovala v   slzách, věřím, že uvnitř   se radovala právě tak, jako   já. Bez většího   spoilování můžu říct,   že to NEMÁ špatný konec v   tom smyslu, že by se   divákovi nelíbil. Naopak,   má to přesně takový konec,   v jaký člověk doufá už po   prvních třiceti minutách.   Kompletní satisfakce.   Rovněž je to snad první   film, jehož sledování bych   se nebál relativně přesně   přirovnat k čtení knížky   - díky unikátnímu zasazení   a již zmiňovanému   minimalistickému zpracování   totiž stále nechává   dostatečně velký prostor   divákově představivosti.   Víc, než jakýkoliv jiný   film, který jsem kdy viděl.   Nepopsatelně zajímavý (už   jenom pojetím) a DOBRÝ   zážitek.
Frajeři ve Vegas (Last Vegas)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Tabuželvák se tedy moc   nevytáhl. Mohla to být fajn   odreagovačka s partou   hereckých legend toho   nejvyššího kalibru, nebýt   té abnormálně kýčovité a   hlavně naprosto zbytečné   romantiky a té šílené   přemíry patosu tak nějak   všude. A jestli to bylo   myšleno jako pohádka, pak mi   v tom scházeli duhoví   mužíčci na jednorožcích.   Ve finále tedy vlastně ani   nevím, co tím chtěl   želvobásník říci.   Nicméně Vegas jako kulisa   má stále něco do sebe.
Grindhouse: Auto zabiják (Death Proof)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Vpravdě výrazně slabší,   než Planet Terror, ale furt   nádherně stylové a opět   postavené téměř   exklusivně na dialozích,   které prostě Tarantino umí   jako snad nikdo. A dialogy se   tu většinou vedou mezi dosti   otravnými, erm, ženami, což   mi ale díky Quentinovic   rukopisu vůbec nevadilo. A   ten soundtrack (zdejší lap   dance song je patrně ten   nejlepší, jaký jsem kdy   slyšel)...a to   ultra-žůžový   finále...možná je to tím,   že jsem přeskočil   základní a shlédnul rovnou   tu spešl prodlouženou verzi,   ale tohle mi sedlo naprosto   perfektně.
Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Upřímně a naprosto   jednoduše řečeno jeden z   nejlepších fantasy filmů,   jaké jsem kdy viděl. A je mi   úplně ukradený, jak moc z   lásky a jak moc kvůli   penězům to tentokrát ze   strany tvůrců bylo, tohleto   jsem si užil nesrovnatelně   víc, než všechny pány a   jejich prsteny dohromady.   Dokonalá, dokonale epická   výprava, dokonalé masky,   opět dokonalý hudební   doprovod. Hluché místo ani   jedno. Dokonalé ve všech   směrech, na kterých opravdu   záleží.
Hodiny (The Hours)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2014
S dechem zcela vyraženým a   chvilkovou neschopností dát   v hlavě dohromady jakékoliv   soudržné myšlenky napíšu   jenom jedno - Glass je bůh   všeho slyšení, Daldry je   bůh všeho vědění, a   Julianne Moore už nikdy   nebudu podceňovat.
Hostitel (The Host)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Oh. My. God. Kde Twilight   drží nad vodou skutečnost,   že je až úsměvně špatný   a tím pádem stále svým   způsobem zábavný,The Host   je prostě a jednoduše   neskutečná nuda. Přitom v   téměř všech ostatních   směrech je to od třpytivých   upírků značný skok   kupředu. Konceptuálně to   není vůbec urážlivé,   Saoirse vůbec není špatná   hérečka a co jsem tak   slyšel, i ta knížka je   daleko zvládnutější   literární dílo. Jenže   bohužel, je to opět film   postavený na kreténské,   nepřesvědčivě romantice,   opět s postavami, které   divákovi nejsou pořádně   ani představeny, a opět je   základní kámen pro tuto   romanťiku absurdně debilní   (několik staletí stará   mimozemšťanka, která   procestovala nejrůznější   exotické kouty galaxie a   vystřídala opravdu hodně   tělesných schránek, se   hluboce zamiluje do mučivě   nezajímavýho lidskýho   floutka, a to během zhruba   dvou společných scén a to   prosím NATOLIK, že   společně s dalšími   kreténskými malichernostmi v   něm najde něco, zač stojí   položit život... tak jo).   Mučivě nezajímavé je tu   všechno, od naprosto každé   postavy, přes naprosto   každý kámen v jeskyňce,   která vypadá neskutečně   lacině a odehrává se v ní   dobrých 80% filmu, až po   futuristický svět, ze   kterého vidíme pouze jednu   vybledlou poušť, po níž se   prohání nudné sci-fi káry.   A proč sakra ti   mimozemšťani vypadají jako   nadměrně vyvinuté   radioaktivní sperma,   přičemž jejich letouny   vypadají jako erotické   hračky nadměrných   rozměrů? A PROČ, SAKRA,   když už Štefanie měla pro   změnu dobrý nápad (ten   koncept je fakt fajn), tak to   opět celé obešla a vyblila   další tupou romantiku?! Ani   to Radioactive na konci to moc   nezachraňuje, páč tak   amatérsky nepovedený střih   jsem snad nikdy neslyšel.
Hra (The Game)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Tenhle film je ošperkován   tím snad nejhorším   "oficiálním textem   distributora" (alias   zdejším popiskem), který   jsem kdy četl. Z těch dvou   hodin stopáže ten popis   totiž směle spoiluje celou   hodinu a půl. Tudíž, velmi   VŘELE nedoporučuju jej   číst a vrhnout se rovnou na   film. Ten samotný je totiž   velmi chytrý a důkladně   promyšlený, a ta poslední   půlhodinka, kterou si ofišl   distributoři ze samé lásky   nechali už pro sebe, je   naprosto parádní (ačkoliv,   vystřihnout z toho těch   úplně posledních se7m   minut, byl by ten konec   ještě lepší a   konkluzivnější). Nicméně   tu jednu hvězdu si prostě   odpustit musím, protože jsem   si nedobrovolným způsobem   dobrovolně zprznil většinu   zážitku. Od teď si už fakt   nic nečtu, je to zlo.
Hra o trůny (Game of Thrones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2014
První série dokoukána a já   můžu s klidem na duši   prohlásit, že můj život je   kompletní a všechny otázky   veškerého bytí byly   zodpovězeny. Vlastně ne,   kompletní to všecko bude až   v tu chvíli, kdy dočtu   poslední slovo poslední   stránky poslední knížky   tohoto zázraku...a jakmile   shlédnu poslední vteřinu   poslední epizody poslední   série seriálu, ať už to   bude kdykoliv...snad nikdy.   ^.^ Tohleto je, bez   sebemenší nadsázky, ten   nejlepší nekomediální   seriál, jakého se mi dostalo   té cti a privilegia vidět.   Tahle euforie ze mě asi   dřív nebo pozdějc sleze a   časem můj názor a pohled na   těch deset hodin   historického fantasy   diváckého orgasmu trochu   vystřízliví, ale právě   teď, právě tady, právě v   tuhle chvíli...v tuhle   chvíli je to dokonalé. Chce   se mi brečet blahem. ;_;
Idioti (Idioterne)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Struhadlem natočená skupina   extrémně nadaných herců   (že jsem se při sledování   musel sám sebe ptát, zda-li   opravdu hrají, nebo prostě   jsou sami sebou), kteří ze   sebe dělají idioty.   Důležitější ovšem je,   že to každý dělá z   úplně jiného důvodu, což   je základem každého   konfliktu. A že jich je.   Smysl Dogme95 mi trochu uniká   vzhledem k tomu, že jeho   pravidla Tier už v tomhle   porušuje, ale to už je fuč.   Hodně silný snímek, i když   místy to trochu nudí.
Indie Game: The Movie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Parádní plivanec do tváře   třiáčkových her, které   sice umí být awesome, ale   zpravidla značně   postrádají osobnost a kus   srdce svého tvůrce. A   ještě líp to plive do   tváře těm, kteří na   herní médium ještě furt   hází špínu. Indie scéna   roste čím dál víc a po   tomhle dokumentu odhaduju, že   ještě ani zdaleka její   růst nekončí. V dohledné   době by indie scéna taky   mohla být to jediné, což   ještě bude nabízet HRY,   vzhledem k tomu úžasnému   modernímu trendu dělat z   každé hry interaktivní   film. >_>
Inland Empire
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Hollywoodu vévodí králíci,   nesoudržnost je umělá, ze   zla se rodí vina, z viny se   rodí šílenství. Tolik k   těm obecným motivům, které   spojují většinu Lynchových   filmů (alespoň tedy z těch,   které jsem viděl). Inland   Empire trpí na podobnou   slabinu, jako Fire Walk With   Me - alespoň základní   znalost ostatních Lynchových   filmů a jeho stylu   natáčení je naprosto   nezbytná (u FWWM to byla   znalost seriálu). A proč?   Protože Inland Empire je jako   masivní koláč složený z   naprosto každé   individuální ingredience,   kterou kdy mistr kuchař   použil ve svých   dřívějších pokrmech. Je v   tom ten Mulholland Dr., Lost   Highway, Eraserhead, a trochu   toho Blue Velvet jakbysmet (a   ti králíci, ulala). Úroveň   symbolismu dosahuje   závratných výšin, stopáž   zase závratné délky.   Příběh je uhrančivý,   třebaže se v něm Lynch   hodně opakuje. A Laura Dern   podává, zejména v těch   pouličních scénách,   naprosto famózní výkon.   Nicméně ta digitální   kamera mým očím moc   nelahodila, a ta stopáž je   fakt zbytečně přepálená.   A on ten celej film je   vlastně zbytečně   překombinovanej. On je ten   film možná úplně   zbytečnej sám o sobě. Ale   je to Lynch, kurňa.
Insomnie (Insomnia)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Bezesporu nejnudnější a   nejkonvečnější Nolan. Jo   je to kvalitní film, jo má   to skvělé herce, ale ať   jsem hledal sebeurputněji,   nikde ani ždibítka Nolanova   génia, který se ve všech   jeho ostatních dílech   projevuje.
Já padouch 2 (Despicable Me 2)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2014
I navzdory nízkým celkovým   nadějím docela zklamání.   Zatímco první díl měl   logickou výpravu, kompaktní   děj, jeho výbornou gradaci a   celá věc byla ryze vtipná,   dvojka už jenom stojí a   padá na minionech, přičemž   výprava, tempo, struktura a   gradace děje a další   malicherný srance vyrazili na   tůru odpadní rourou. Minioni   mají to štěstí, že z   větší části stále dobře   zabaví a člověka tak ani   moc netrápí stupidní,   odporně předvídatelný a   jednoduchý příběh, trapná   romantická linka (která mi   svou vahou silně   připomínala Zvoník u Matky   Boží II, bez prdele), a   navrh všeho ani ten ostudně   nudný záporák. Jednička   byla skvělý animák pro   celou rodinu, tohle si naplno   užijou už jenom ty   dětičky. Neskutečně   zbytečné pokračování,   které mohlo a když už, tak   i mělo být něčím víc,   ale dívat se na to dalo.
Jasmíniny slzy (Blue Jasmine)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Po slabší Římance se Woody   vrátil zpátky na koně,   zatímco Planžeta podala   výkon své kariéry.   Lahůdka.
Kasandřin sen (Cassandra's Dream)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Průzračně chladnokrevné,   smutně uvěřitelné,   efektně zdrcující. Až je   mi líto, že za celou svou   kariéru Woody tenhle žánr   svědomě ignoroval a jak se   zdá, opět na něj hází   bobek.
Kmotr III (The Godfather: Part III)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2014
"Finance is a gun.   Politics is knowing when to   pull the trigger."   Zbytečné byly obavy, že by   to mohlo být výrazně   podřadné předešlým   dílům. Naopak, trojka se   stává již po prvním   shlédnutí mým   nejoblíbenějším. Jo, má   to trochu slabší atmosféru,   trochu povrchnejší   scénář, ale sakra - Al   Pacino podává za celou   sérii svůj nejsilnější   výkon (ten chlap fakt   dokáže dokonale hrát už   jenom očima), Andy Garcia mu   (ne)čekaně sekunduje více   než zdatně, Eli Wallach je   rovněž přímo děsivě   přesvědčivý (kor na jeho   věk), a celé to graduje tak   famózním způsobem, a   vrcholí tak fantastickou   směsí ladného obrazu a   báječné hudby (co se v tom   finále vlastně děje by, ač   je tu super, s tímhle   formátem vlastně nemuselo   vůbec být a stejně by to   působilo a fungovalo), že to   rozdejchávám ještě teď. V   posledních dvou dnech jsem se   znovu podíval na první dva   díly, načež jsem KONEČNĚ   shlédl tuten třetí, a   musím konstatovat, že tahle   pomalá, nenásilná   mafiánská devítihodinovka   pro mě představuje jeden z   nejuspokojivějších   filmových zážítků mého   života.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10