Duben

Komentáře uživatele brizaa

brizaa

brizaa zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 179
A Walk in the Woods
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2016
Poslední dobou jsem dost   štkal nad tím, že většina   filmů má naprosto zbytečnou   stopáž a zkrácení by jim   jen a pouze prospělo. A budu   naříkat i zde, protože   tenhle film, by zasloužil   minimálně o půl   hodiny...VÍC! Vůbec jsem   netušil, co od toho čekat,   šel jsem do toho neposkvrněn   předsudky a odměnou mi byla   obrovská příjemnost, která   ovšem utekla jako vyplašenej   kamzík. 10* a repríza v   dohledu.
All Hallows' Eve
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Uf, to byl zase   hrůzostrašnej zážitek a   opět jsem se utvrdil v tom,   že jsem zřejmě založením   masochista, když dokážu   tyhle čípoviny dokoukat.   Jediná věc, co za něco   stojí, jsou možná masky,   když teda pominu křížence   ufouna z 51 a predátora,   přičemž výsledek vypadá   jak kostýmek z vše za   39,-
1*
Aloha
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.8.2015
V tom filmu se vlastně nic   neděje a jen tak plyne,není   tam žádný dramatický zvrat   a ani žádná řachanda.   Nicméně po shlédnutí jsem   neměl pocit nějak   promrhaného času. 5*
Alois Nebel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2012
Nemá cenu si nic nalhávat.V   průměru drží tenhle film   jen a pouze   zpracování,jelikož   příběh je tak vágní,až   to hezké není.Bohužel. S   hodně přimhouřenýma očima   5*
Annabelle
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2015
Naprosto stupidní kravina.   Hrací skříňka, dětský   pláč, mrtvá buchta,   počmáraný zdi kněz a   blekmama, co ví víc...   Dohromady je to taková   stupidita, že to snad ani   není normální. Aspoň, že   v rámci genderové   vyváženosti, to zachrání   blekmama a dobrovolně to   ukončí. Díky a nikdy víc.
Arthur
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2011
Moc jsem od toho nečekal, ale   nakonec velmi příjemné   překvapení. Helen Mirren,   vyhrožující Holyfieldovi   ukosnutím druhého ucha, je   prostě k sežrání. A navíc   ta magnetická postel... :)
Autosalon
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.9.2015
Zoufalost jak se sluší a   patří. Kdo se vydrží   koukat na Pepu Klárksna a   npoblít se, ten má můj   neskonalý obdiv.
Babovřesky
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.2.2013
Proč?Proboha proč já se   vždycky musím nechat uvrtat   do kina na něco   podobného?Komentáře snad   netřeba,prostě Zdeněk   Troska a x-tá variace na   Slunce. Zatímco původní   trilogie mě baví,   Babískřeky se směle řadí   po bok odpadního   Kameňáku.
Hnus   velebnosti.
Bastardi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Hrozný,prostě hrozný,víc   se k tomu snad ani říct   nedá. Možná jen to, koho   dokáže Magnusek   přesvědčit k účinkování   v těch jeho sračkách. Být   Přeučil, tak chodím   kanálama.
Beneath the Darkness
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Čekal jsem hroznou hrůzu,ale   nakonec docela příjemné   překvapení.Na můj vkus by   to mohlo být daleko větší   maso,ale co už.Navíc Dennis   v psycho roli je fajn.
Bestie bez vlasti (Beasts of No Nation)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.10.2015
Pod vlivem velkamrifjůdžís   sluníček jsem čekal např.   drama o afrických vědcích,   bádajících nad etikou   klonování antilop,   případně něco týkající   se doktorů, jaderných   fyziků, právníků a další   z těch hromady vzdělaných a   inteligentních afričanů. A   ejhle, opět jsem se dočkal   jen bandy zfetovaných,   polonegramotných opic s   džudžu na palici, občasně   kouřících velitele. Tak   takhle ne soudruzi, takhle tu   multikulti nevybudujeme!
Jinak film jako takový je   natočený poměrně   šlušně, byť je zbytečně   roztažený a hlavně dost   umírněný, jelikož realita   je daleko horší. Solidních   6*, ale takový Hotel Rwanda   je úplně někde jinde.
Birdman (Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance))
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.2.2015
"Smrdí to tu jako   koule." Ano, tak tahle   věta ze začátku filmu mi   zněla v hlavě po celou dobu.   Teda jak při prvním pokusu o   shlédnutí (usnul jsem), tak   při druhém. Nespornou   výhodou je to, že můžete v   klidu usnout, pak pustit film   odkudkoliv a je to vlastně   jedno, protože je to pořád   o tom samém exkrementu.   Celkově to na mě působí   tak, jak kdyby to psal   tříletý, retardovaný   autista, notně posílený   lsd. Samozřejmě, pokud je   někdo přiteplený arťák,   přijde mu to naprosto   skvělé, jedinečné, s   přesahem a co já vím. Za   mě tupá slátanina.
P.S. Emma má ten zadek   fakt top.
Bojovník (Southpaw)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2015
Přiznávám, že jsem byl   vůči tomuhle filmu dost   skeptický, ale nakonec se z   toho vyklubalo docela   příjemné překvapení.   Samozřejmě, kdo by   očekával nějakou   ultimátní, jižnětlapou,   řežbu, bude zklamán, ale   jako celek to docela funguje.   Byť bych ocenil nějaký   brutálnější nářez ve   finálovém zápase. Pak bych   klidně i jednu hvězdu   přidal. I takhle ale pořád   velmi solidních 7*
Brána temnoty (Pay the Ghost)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.9.2015
Vážně hrozná   hrůza,hlavně když se   Mikoláš Klec zadíval   přímo do kamery. Tohle bych   vážně nechtěl zažít   podruhý.
Burying the Ex
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Upřímně, čekal jsem od   toho víc. Naprosto   nesympatickým hlavním   můžou počínaje, přes jeho   ultrakriplózní ex a naprosto   plytkým příběhem konče.   JENŽE! nějakou chytrou hlavu   napadlo, že do   jednohvězdičkového   veledíla obsadí Sašu.Ano,   moji milovanou   holyvůdskounejškvíru Sašu   a její ultimátní dvojčata.   Výsledkem je 1* za film a   plnej počet, tzn. 5* za   Sašu,čili celkem šest a   ukázat kozy, dám klidně 10   :)
Cigán
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Byla tak krásná,že se nemusela ani mýt
Tyto a další moudra ve filmu   zazní.Každopádně koukat se   na to dá,takže nakonec proč   ne. Nicméně pokud nemáte   rádi cikány,tak po tomhle   filmu je určitě radši mít   nebudete,spíš naopak.
Circle
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.11.2015
Nápad je fajn, lidi, co   nejvíc prudí neprudí moc   dlouho, ale konec se mi zdál   dost nijaký. Čekal jsem   nějaký zvrat ve stylu, že s   posledním přeživším se   rozsvítí další kruh,   který se zatím skrýval ve   tmě, za zády první várky,   případně, že zabijí   právě přeživšího,   jakožto největší svini a   odpadnuvší neskončí   mrtví,ale pouze omráčení   atd. Škoda, pak bych hodnotil   nadprůměrně, takhle 5*
Contracted
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.9.2015
Mělo to být drsný, hnusný   a k zblití...bylo to k   posrání. Koncentrovaná nuda   umocněná naprosto stupidním   jednáním všech   zúčastněných. Za všechny   uvedu trotla, co chce   přesvědčit hlavní Mářu   Lizpičovou o tom,že převisy   jsou lepší než štěrbiny.   Nelení a ve chvíli,kdy se mu   dá Mářa všanc jí fikne,   nehledě na hnijící zuby,   upadaný nehty a červy,   které hostí její vága. V   průběhu samotného aktu si   navíc můžeme vyslechnout,   jak je vlhká, že to nějak   divně lechtá, aby následně   po zásunu přišel výsun,   následovaný krví a sprškou   červů. Bravo příteli, jsi   kripl a uhnal sis ukázkovýho   ptáka uhníváka. 1* a   jelikož jsem masochista, tak   vstříc druhému dílu.
Creed
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2015
Jakožto milovník Rockyho   jsem se těšil a bál   zároveň. Trailer byl sice   nadějný, ale viděl jsem už   spoustu hnoje se skvělým   trailerem. Po shlédnutí   převažují spíš pozitivní   pocity, nicméně je vidět,   že Sláj už jen hrál a   produkoval. Ve scénáři   prostě jeho rukopis chybí.   Jediné, co mě na filmu   vyloženě krklo bylo   obsazení finálního   protivníka. Pokud pominu to,   že pro jeho muskulaturu asi   nejvíc sedí výraz   "atrofovaná", tak   celková vizáž spařeného a   oškrábaného prasete byla   už fakt moc.7*
Čarodějnice (The Witch)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.4.2016
Říkal jsem si, jestli je   alespoň nějaká   pravděpodobnost, aby byl ten   hype okolo čarodějnice   oprávněný a jestli alespoň   z části naplní   očekávání...? Dočkal jsem   se nejvážnějšího   kandidáta na cenu UHS 2016,   jelikož tohle se opravdu   jinak, než ultimátní hyper   sračka titulovat nedá. Za   celou dobu se nestane nic a   tím myslím opravdu NIC! Jen   sledujeme kozla, psa,   králíka, havrana   klovajícího matce bradavku,   matku s obrovskýma nosníma   dírkama, otce idiota s   medovým barytonem a pár   parchantů, z nichž z   největšího se nakonec asi   stane čarodejnice. Vše   podbarveno vymletým   náboženským fanatismem.   Čili díky za nic a tvůrci   ať navždy hoří v pekle.
Ďábel v těle (The Devil Inside)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.5.2012
Po shlédnutí traileru jsem   doufal v tom,že konečně   přichází nějaký solidní   vymýtací kousek.Bohužel   trailer se nakonec ukázal   jako to nejlepší na celém   filmu, jelikož jsou v něm   již obsaženy veškeré   napínavější scény a   zbytek filmu je jen nudná   vata. Každopádně pokud   potřebujete rychle uspat,je   to ideální kus.
Ďábelský dům (The Diabolical)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.11.2015
Začalo to jako docela   solidní duchařina, ovšem   pomalu se to začalo lehce   zvrhávat, to spadlo do   totálního sci-fi hnoje. 3* a   to jsem asi ještě   štědroň.
Ďáblův dvojník (The Devil's Double)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2012
Pane Cooper,po předvedeném   výkonu v Dvojníkovi vás asi   začnu pořádně   sledovat.Vskutku luxusní   výkon. Po přečtení   knižní předlohy a snad   úplně první knihy,   věnované Latifovi, s názvem   "I was Saddam's   Son", jsem byl na   filmové zpracování   zvědavý.Ano,některé z   výkonů jsou slabší,ale   když někde   zaskřípe,vlítne na scénu   Mr.Cooper a s prstem v nose   dá vše do naprostého   pořádku.(Když už si   myslím,že nemůžeš být   blbější,uděláš   něco,čím se úplně   vykoupíš - Harry Dune,Dumb   and Dumber)
Nicméně   film si drží slušné tempo   a s uvěřitelností taktéž   nemám problém.Dokonce bych   řekl,že občas mohli ještě   přitlačit na pilu,anžto   Uday byl vskutku hovado a v   knižních předlohách lze   najít ještě vypečenější   kousky.
Zatím 8*,ale   po dalším zhlédnutí   možná přidáme.
Daddy's Little Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2015
YEZBYČ!nečekal jsem nic,   dostal jsem velice výživný   a detailní revendž aneb   něco jako ctihodný občan   bez cenzury. Tak to máme   rádi. 8* a kdyby býval   ufinknul ánkl Tomášovi   péro, dostal by i víc.
Dark Was the Night
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.8.2015
Absolutně zbytečná   záležitost. Noc strávená   na záchodně s laxativem bude   mít úplně stejný   fanfucktor. Hnůj, 1*
Deadpool
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2016
Dlouho jsem hledal kamaráda,   který bude chytrý, vtipný,   krásný a tak nějak celkově   dokonalý, jako jsem já.   Dlouho se nedařilo,ale pak   přišel Detpůl a je to on,   mého srdce šapyjón. Navíc   on může beztrestně čtvrtit   sjáče katanama, což mu   nebetyčně závidím. 11* a   nazdar.
Děda je lotr (Dirty Grandpa)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2016
Ár jů kamynk or dájynk?Aj   dont nou,mejbí bouf.   Normálně bych tomu dal tak   6-7*,ale,ALE, Robík si to   dává úplně intergalakticky   a jeho hárdkór nadrženej   grendpa je přímo k   pomilování. Ostatně není   se čemu divit, pich s Óbry   je velká motivace.10* a nikdy   jinak.
Demonic (House of Horror)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.5.2015
Je to sice hrozná nuda,ale na   dvě hvězdy se to vyškrábe   díky lehoulince zajímavému   konci. A čekání na   kvalitní horor stále   pokračuje...
Den blbec (Nicht mein Tag)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Němce já docela můžu a   často si hezky popláču u   snových hotelů a lodí...   Navíc tady jsem se bavil,   neusínal, případně neměl   potřebu během sledování   sledovat telefon. A   chlasto-koksová jízda Tilla   Tajgra byla grejtšyt. S   klidným srdcem 7*
Dexter
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2011
“I should have fucking   killed you when I had the   chance."
Jak už   je patrné i z mého avataru,   s Dexterem u mě uhodili   producenti hžřebíček   přímo na hlavičku,   případně zarazili nůž   přímo do srdce :) K Dexovi   jsem se dostal vpodstatě   skoro ihned po spuštění   první série a po pár   minutách prvního dílu jsem   věděl, žě mám před sebou   trýznivé čekání na   další a další díly. Umět   cestovat časem, mám už   dávno září a hltám   šestou sérii :) Dark   passenger mi prostě nedává   spát a pokaždé se tetelím   blahem, když vypluje na   povrch, viz. citát na   začátku komentáře,   pocházející snad z   nejlepší scény z   dosavadních sérií, v níž   Trinity v plné nahotě   zjistí, s kým tančí :)
Každopádně naprostou   nutností je sledování v   originále jelikož dabing je   přímo katastrofa.Zde   šlápnula Prima o řádný   lán vedle.Až mě tak   napadá, že by nebylo úplně   od věci vzít člověka, co   je za něj zodpovědný,   připoutat ho fólií v   místnosti zahalené do   igelitu, na stěny rozvěsit   fotky dabérů v čele s   Rašilovem a...
:)

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

41 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

22:50 - 00:00

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697841
Fotografií: 763968
Plakátů: 376564
Obsahů a biografií: 178275
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10