Duben
ohodnotit

Stáhni mě do pekla

Drag Me to Hell

Další název:
Stiahni ma do pekla (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
18.6.2009
„I milí lidé mohou skončit v rukou démonů.“

Komentáře k filmu Stáhni mě do pekla

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 67
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Hodně povedení a skvěle   natočení horor je to horor   jak má bít skvělé výkony   herců a celého štábu   dělají z filmu pěknou   podívanou.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2011
naprosto bezkonkurenční   strášak svého roku, ba i   dokonce roku   následujícícho! hrůzou   jsem lezla pod postel a scénu   kopání hrobu za deštivé   noci si vybavuji za temných   nocí dodnes :-)
Yontalcar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Epický thriller
Byl jsem mile překvapen,   když jsem tento film zhlédl.   Děj je velice originální,   neotřelý. Napětí   doprovázené šokujícími   scénami je taky povedené   včetně samotného závěru.   Sam Raimi opět zaperlil!
Zimmy871
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Je v tom videt Raimovskej   styl, pokud jste videli Evil   Dead, uvidite ty same vyrazy   monster plus nejaka ta   pocitacova prace navic. Musim   rict, ze se leknu malo kdy,   ale pri scene, kdy ta jezibaba   plna cervu vyleti na tu holku,   ktera vedle ni lezi, tak jsem   vyskocil o pul metru jak jsem   se lekl. Je to bomba.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2010
Když přejdu skutečnost, že   mezi těmi několika   lidičkami s kterými jsem   sdílela setmělý sál kina   se našli i ti takzvaní   "rejpalové",   kteří během děje   neopoměli kritizovat všechny   a vše počínaje režiserém   a konče tím   nejposlednějším   asistentem,tak kromě téhle   otravné epizodky se můj   zážitek s filmu nadmíru   vydařil,protože co jsem od   toho očekávala to jsem taky   do puntíku dostala. Kam se   hrabou všelijaké různorodé   oblůdky a příšerky na   tuhle nevábnou starou   cikánskou babici s jedním   krhavým okem,které by   pronásledovanou Christinu   svou sršící nenávistí   dokázalo propálit skrz na   skrz, její celková   odpornost, bezzubá   páchnoucí huba, zčernalý   vykotlaný umělý chrup(v té   správné chvíli se s ním   vytasí) a asi to nejhorší   jsou chrchlance, se kterými   oblažuje své okolí. Ale to   je jen počátek toho všeho,   ona si totiž zvolí daleko   rafinovanější pomstu v   podobě kletby vyřknuté do   jednoho nicotného knoflíku a   teprve teď nastává to   pravé a zlověstné peklo a   to celé proložené   nevtíravým humorem, jako   jakési odlehčení a   navození té správné,   jěště víc nápaditější   raimiovské atmosféry, to   vše a záběr na úchvatně   strašidelný starý hřbitov   ve mě vyvolává mrazivé   tetelení po celém těle.   Takže vítej zpátky   horrorový guru Same   Raimi....jen to do nás takhle   naper častěji.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
dobrý horor, jak já moc   hororům neholduji, tento se   mi docela líbil.. a myslí,   že nebyl ani takstrašný,   jako ještě horory bývají..   :-)
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Před chvílí jsem to   dokoukal a mohu říct,že se   z toho jěště teď nemohu   vzpamatovat.Konec naprosto   unikátní (nebylo to nějaké   trápné zakončení jako u   některých hororů,viz.   Ztracený ostrov) a vůbec ten   celkový děj byl tak   originální,že je pro tento   horor snad 10 hvězdiček   málo.Některé ty efekty byly   možná na pohled trochu víc   přikreslené,ale kupodivu mi   to vůbec nevadilo.A ta   cikánka s   modro-šedo-bílo-zeleno-čern   o divnym okem mi naháněla   strach pokaždé,když se tam   objevila.Fakt se mi to   líbilo,doporučuju všem!
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2010
10/10
Jeden z nejlepších hororů   co jsem viděla, opravdu jsem   se u něho dokázala bát. Je   opravdu pravda co se tu   píše,že najít v dnešní   době kvalitní horor je   hodně těžké,ale tento je   opravdu dobře natočený.
Lukyn_N
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Tenhle film se opravdu   povedl, paráda skoro pocelý   film sme s kamošema měli   mrazení v zádech jak Sam   Raimi navnadil atmosféru.   Lekavé scény byly taky   skvělé až nečekané.   Naprosto povedenýý film...   neokouaná zápletka:P..
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2019
S kletbami není radno   žertovat. Obzvlášť, když   kletbu uvalí stará cikánka.   Sam Raimi se po   Spider-manovské trilogii   vrátil ke svému oblíbenému   hororovému žánru a natočil   něco, co tu skutečně   chybělo. Snímek, který   děsivými scénami společně   s děsivým soundtrackem   vytváří nemilý pocit   strachu s každé další   minuty při myšlenkách nad   dalším vývojem děje.   Atmosféra je vskutku   unikátní a to se jen   stačilo zaměřit na   tradiční hororové prvky.   Sam Raimi ukázal, že na   děsivý a zároveň zábavný   horor stačí skutečně   málo. Jen mít nápad a   tvůrčí fantazii. Znalci   počáteční tvorby Sama   Raimiho dokonce ve snímku   poznají i odkazy na jeho   starší horory. Jako   například žluté auto ve   scéně, kdy hrdinka   příběhu vstoupí do   podzemní garáže. Stejné   má Ash v ‘Evil Dead’.   Snímek má také zcela   reálnou zvláštnost a tím   jsou bankovní úvěry. Kdo   byl v bance podobně   odmítnut, ví o zlosti k   bankéři své. Snímek jako   celek má tedy vše   patřičné. Prezentace   démoničností, tělních   tekutin, strachu i humoru. To   všechno se zhmotnilo v   zábavnou hororovou etudu, ke   které se dá po letech bez   hanby a studu vracet.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Sam Raimi praštil na čas se   Spidermanem a konečně se   vrhnul na materiál, který mu   šel vždycky zdaleka   nejlíp...horor. A tak   vzniknul kousek STÁHNI MĚ DO   PEKLA. Pro milovníky hororů   a výborné duchařské   podívané je to   "MUST-SEE FILM"!!!!
marci22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2010
Rozhodně zajímavý horor   při kterém Vás zamrazí v   zádech.Stará žena prokleje   mladou dívku a tu potom   pronásleduje ¨dábel.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Souhlasím. Film se opravdu   povedl. Je plný   propracovaných   "hororových" scén.   Opravdu dobře zpracovaný   horor se zajímavým   námětem. Akorát konec se   dal trochu předpokládat.   Konec konců horory nekončí   většinou dobře.;)
meduska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2010
Viděla jsem to   "jen" na DVD. Ale   jsem tomu ráda, protože   když jsem si po shlédnutí   představila, jak by to na mě   působilo v kině - tma,   hlasitý zvuk, velké   plátno.... Třičtvrtě filmu   jsem měla husí kůži jak   mě film STÁHNI MĚ DO PEKLA   opravdu stáhnul do děje.   Samotný závěr filmu mě   překvapil.
scareface68
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Osobne som sa bavil od   začiatku až do konca.   Vynikajúce triky, množstvo   "lakačiek", vcelku   zaujímavý dej, pre mňa   príjemne mrazivých 98 minút   strávených pri domácom   kine...
Na to množstvo   mizerných "hororov"   čo sa točia v poslednej dobe   je tento film príjemným   prekvapením.
Majda88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2010
horor??? vůbec ale bavila   jsem se.
Milé,   osvěžující,   překvapující, zábavné.
Ale obzvláště nechutné   bylo, jak
Christině   neustále zvracela do pusy...
Salám
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Solidní biják
Stojí za shlédnutí...od   začátku do konce jsem se   nenudil... Myšlenka uhranutí   od staré čarodejnice sice   není nic nové,i přesto je   film ztvárněn velmi dobře a   na spádu mu to vůbec   neubírá.Místy hororové   scény či nechutnosti jsou   zavedeny do takové krajnosti   až je to ironické(myslím,   že to byl záměr)...Konec   mě potěšil
demon.cz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2009
9/10
No.
Popravdě jsem   čekal víc.
Na druhou   stranu to není úplně   špatný film.
Bohužel   v mém věku mě již jen tak   něco nevyděsí.Spíše bych   tedy tenhle film zařadil do   kategorie fantasy komedie než   horor.
Raimi se nám   vrátil do svých   studentských let a udělal   zase film ze staré školy   jako jeho Evil Dead.
Chyběl tady už jenom   Bruce Campbel.
Místy   nechutný film,ucházející   triky celkem hezká ženština   a výborný příběhový   nápad a překvapivý   konec.
Jenom to   lekání mi asi nějak uteklo   ale jinak jsem se celkem   dobře bavil.Občas   smích,místy žaludeční   nevolnost.
Dogfish
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Na tenhle film jsem byl v   kině a po skončení jsem   nelitoval. Drsný scény,   které střídají   komediální, asi jako v   správném crazy hororu.   Hnusná stařena v autě byla   snad nejnechutnější,   ukázky z vymítání taky   nebyly špatné. Na DVD to   možná tak nevyzní, ale na   plátně to byla Amerika.
Dragoni
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2010
pěkně udělaný   film,hororové lekací scény   se střídaly s takovými,kdy   jsem šla smíchy do   kolen...fakt se mi líbil.
mironov
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
no poviem vám,,mám ja dosť   z tohoto filmu,,,chytne na   začiatku a nepustí do konca,   koniec je troičku najivný   ,ale inak super
ziki.to
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2010
vyborny horor ze stare skoly   kdy jsem se smal jak se ma   dcera bala a nakonec jsme si   stohohle filmu delali spolecne   srandu
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Nevyhovět stařenkám se může šeredně nevyplatit
Hlavní hrdinka Christine,   milá to pracovnice úvěrové   firmy, odmítne vyhovět   požadavkům jedné staré   dámy. To ji připraví pro   následující dny pěkně   peprný průběh. Stará   cikánka, to je ta klientka   firmy, naši hrdinku prokleje.   Christine musí něco udělat,   než si pro ni přijde Laima a   odtáhne do horoucích pekel.  
Filmový horor   přináší napětí, ale   místy se některé scény   mění až v parodickou   grotesku, snad to byl i   režisérův záměr.   Některé pointy příběhu   jdou dopředu odhadnout. Na   výbornou jsou provedeny i   zvláštní efekty, které   příběh doprovázejí.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Slušný horor.Musím   říct,že chvílemi i dost   nechutný,hlavně když se tam   objevuje stařena Ganush v   podání skvělé Lorny   Parker.Slabší povahy by to   ani nemusely.No a ten konec.To   jsem koukal.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Po nejakej dlhšej dobe som   už zase videl poriadny horor   s dejom. Jeho sledovanie   nebola žiadna nuda, ako je to   pre iných filmoch tohoto   žánru. Dej bol pútavý a   napínavý, čo sa týka   špeciálnych efektov boli na   veľmi slušnej úrovni, a   samozrejme nechýbala tu ani   desivá atmosféra.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2013
Sam Raimi opět nezklamal. Už   třetí zkouknutý film od   něho a opět úžasně   děsivý s naprosto   dokonalými triky. Samá   lekačka a ten konec byl   úžasně šokující a   překvapivě děsivý. Moc   doporučuju.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Sam Raimi si chtěl   odpočinout od náročné   práce na sérii Spider-man a   vrátil se k žánru, který   ho proslavil a vystřelil mezi   režisérskou elitu. Zkušení   diváci jistě ví, že Sam   začínal hororovou sérií   Evil Dead, která se řadí   mezi naprosté kulty a spousta   diváku to považuje za jednu   z nejstrašidelnějších   sérií vůbec (hlavně co se   týká prvního dílu).   Tentokrát už má Sam více   zkušeností a Spidey mu   přinesl pár desítek   milionů díky kterým už   nemusel tolik improvizovat a   mohl se pořádně   rozšoupnout. Na filmu je   vidět, že režisér žánr   stále zvládá a připravil   skutečnou hororovou lahůdku,   která potěší všechny   diváky přecpané novodobými   rádoby horory sázející na   potoky krve, slzu a jiných   tělních tekutin.   "Stáhni mě do   pekla" je skutečný   horor sázející převážně   na nervydrásající   atmosféru a řadu trochu   otřepaných ale stále   účiných lekaček. První   polovina je přímo nacpaná   skvostnými hororovými   nápady a převážně   režisérovy hrátky s   nepříjemnými zvuky a   temnými stíny jsou opravdu   děsivé. V druhé půlce už   atmosféra trochu upadá ale   stále má film co nabídnout   a úplný závěr se opravdu   povedl a dal by se považovat   za jeden z těch   překvapivých. Co se týká   herců, tak Alison Lohman se   se svou rolí poprala velice   slušně a i její hysterické   výjevy jsou snesitelné.   Ostatní jsou jen do počtu.   Menší výtky směřují k   občasným scénám snažící   se šokovat svou nechutností,   které mi zde prostě   neseděly. Jsou to však jen   mírné nedostatky, které   režisérovy rádi odpustíte   a na konci budete vděčni za   to, že se konečně objevil   film, který nálepku HOROR   nemá jen tak.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2012
JO !
tak tenhle horor   dopadl naprosto výborně. Na   rok 2009 to je poctivá   napínačka, která se jiným   současným ,, hororům "   nemůže vůbec rovnat. Sam   Raimi je skvělý režisér,   který umí nejen Spidermana   ale i kvalitní horory. bylo   tu dost lekaček, lekal jsem   se poměrně často,   nejlepší ale byla druhá   polovina. Třeba scény na   hřbitově nebo se seancí   patří k těm nejlepším,   babice byla skvěle zahraná.   Po dlouhé době žánrovka,   která udržuje v napětí a   neotravuje s hektolitry krve.   Ta správná atmosféra tu je   od začátku do konce. A to   finále - ačkoliv bylo   očekávané, na kvalitě   nikterak neubralo. S tímto   filmem jsem spokojen. 90%.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Já tušila že horor od   Raimiho nebude marný, vzdát   se několika umělých   náhražek, počítačového   kozla, dávení tekutin a už   poněkud nudných červů,   mohla to být jednička, Same.   Správně použitá,   žánrově nezbytná klišé,   jako vzdouvající se   záclony, výstupy ze tmy a   hřbitovní klasika v dešti -   to byla jiná, večeře u   rodičů rafinovaná, Miloš   byl našinec a konec, ten byl   prostě božský, ehm -   vlastně pekelný!:-)
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2012
Nebála jsem se, ale bavila   jsem se. Dobře natočený   film, který prostě chcete   dokoukat a do poslední   chvíle doufáte, že to   dobře dopadne. Vymýtače   ďábla zrovna nemusím, ale   tenhle úhel pohledu mě   prostě bavil.
Kmotr95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Dnes jsem se na tento fiml   podíval ve dvě hodiny ráno,   takže atmosféra byla   skvělá při sledování :-).   Vážně skvělý film s   výborným příběhem. Tento   film jen doporučuji..
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Sam Raimi nám divákům   servíruje svou další   povedenou horrorovou   podívanou , okořeněnou jeho   typickým humorem , spoustou   výborných nápadů ,   skvělou atmosférou ,   výbornými maskami a   několika pro něj typickými   chuťovkami. Jeho režijní   styl a smysl pro tísnivou   atmosféru je nezapomenutelný   a spolu s výtečně   vybranými herci (hlavně   Lorna Raver v roli cikánky   byla excelentní) a   zajímavým , byť v poslední   čtvrtině předvídatelným   příběhem dává vzpomenout   na svou dnes již kultovní   sérii Evil Dead. Celkově   jsem se velmi dobře pobavil ,   ale přeci jen to z mé strany   na plné hodnocení není a to   zejména díky ne příliš   povedenému zakončení.
Steve997
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Konečně po nějaké době   horor, který mě opravdu   oslovil. Pěkná hlavní   hrdinka, zajímavý příběh   a docela mě nadzvedly i   některé lekačky. Závěr   filmu byl taky velice   povedený a posunul hodnocení   o něco výše.
hroch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2010
po dlouhé době horor, který   se mi líbil a který jsem   sledoval od začátku do   konce. dobře natočeno,   divák očekávajíc leknuti,   se stejně vyděsí, protože   bafnutí přijde nečekaně   (alespoň v mém případě).   trochu předvídatelná   záměna obálek, nicméně   můj dojem z filmu nezkazila.   pokud se někdo v   komentářích pozastavuje nad   nechutnými scénami, žádná   mi na film tohoto žánru   nepřišla nějak   vybočující.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Sam Raimi zase ukázal, že je   hororový specialista. Už od   začátku nás masíruje   napětím a nepolevuje do   konce. Atmosféra je   nádherně temná, husí   kůže je nevyhnutelná.
adam75
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2009
Je to takový malý horrůrek,   který těží z jiných   vymýtačských horrorů, ale   dokáže zároveň překvapit   i něčím novým... A já,   protože jsem sralbotka, se od   té doby nebavím s   důchodkyněmi...
nobynoblhoch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2010
jjj
pri cteni recenze jsem moc   chut ke zkouknuti nemel,ale   malem jsem udelal chybu,jeden   z nejlepsich lekavych hororu v   posledni dobe s prijemnym   zaverem
Laila
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2010
docela dobry a zajimavy,tahle   tematika o peklu nikdy   neomrzi,rozhodne zadne   zklamani,urcite se   podivejte,myslim ze se vam to   bude libit
Mesany
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2009
Tento horor se mi moc   líbil,ale některé scény   jsou nic moc,hlavně   slintání starý babky,ale   jinak to má spád i děj a   celou dobu Vás drží film v   napětí.Závěr je možná   trochu nečekaný,ale asi to   tak má být.
sidheig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2009
cakal som neco lespie od   raimiho,skor sa mi pacil film   messenger-prokleti domu   slnecnic,,kde bol sam raimi   producent.davam 8 bodikov
ajenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2009
..
ALe jo docela zajimavej   snímek..nechybělo nepětí a   akce...sice sem se občas i   smála ale myslím že se jim   to povedlo docela...
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2021
PROCESOR!
Tak začátek, kde bylo   opravdu pár dobrých lekaček   až jsem nadskočil ze židle,   mi napovědělo, jakým   směrem se to bude ubírat. A   musím říct, že až asi do   poloviny jsem byl opravdu   spokojený. Pak, ale přišlo   na řadu medium a   vyvolávání ducha a já se   neudržel a musel jsem se při   některých scénách smát.   Nějak nerozumím tomu zlomu,   takže velkolepé finále s   šokujícím děsivým   vyústěním mě tím pádem   minulo.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Drtivý závěr
Nadprůměrný horor který si   od počátku pohrává s   lidským přirozeným strachem   z neviděného zla.Kromě   věštivé nechutné cikánky   ovšem film v první polovině   toho moc nenabídne.Velký   zvrat ovšem nastavá od   vymítání zlého ducha pak   už je to jízda a závěr???   Nechte se překvapit stojí za   to ....
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Bacha na stare insolventne ciganky :)
Vyborny atmosfericky   horor,ktory je velmi napinavy   a dynamicky az do konca.Ja   osobne som mal pri sledovani   husiu kozu a strach od   zaciatku az do konca,vcetne   trvajuceho neprijemneho pocitu   este par hodin potom.Film   doporucujem a este jedna rada   na zaver:V ramci moznosti   nenasierajte stare ciganky :   )))
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2011
Stáhni mě do pekla
Dobrý horor, u něhož je   pravda, že nebyl zase tak moc   strašidelný, ikdyž pár   napínavějších momentů, a   to hlavně díky výborné   kameře, se zde najde. Osobně   jsem měl největší strach   ze zákeřné babky.   Obzvláště scéna ve   vykopaném hrobu je velmi   dobře udělaná. Příběh   byl taky solidní a vychytaný   závěr filmu nebyl rozhodně   na škodu.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Horory nemám rád, ale   přesto na ně   koukám...Pořád se bojím a   proto si říkám, tohle byl   poslední, jiný už nechci   vidět...Nakonec stejně jdu a   pustím si nějaký jiný...U   Stáhni mě do pekla, jsem se   nebál, byla tu napínavá   atmosféra, příběh měl   spád...Ale nějak mi přijde   že podobné věci jsem zažil   u většiny vymítačských   filmů...Čekal jsem děsivý   horor ze starý školy, ale v   tom problém není...Sice jsem   se většinu času smál, ale   lekačky byly nádherně   děsivý a humor morbidní a   absurdní, tak jak to mám   rád...Dohromady mi to ale   přišlo místy dost   kýčovitý a i když je ve   filmu spousta   nepředvídatelnejch zvratů,   tak na menších úsecích je   film s postupem času dost   předvídatelnej a   jednotvárnej...Raimi natočil   popcornový filmík, který   vás ze židle nezvedne ,   protože všechno jste už   někde viděli, a ne   jednou...Zručně udělaná   práce, ale neoriginální   naprosto ve všem...Raimi do   filmu nacpal guláš všeho,   co zřejmě v dětství a   mládí miloval, a já mám   ten pocit, že kdyby s tímhle   přišel někdo jiný,   neprošlo by mu to...Ale   potěšilo mě pár slov   které tam padli v našem   rodném jazyce!!!
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2012
Už tisíckrát omletý   námět, ne moc velká hrůza   a pár lekaček. Na druhou   stranu se jedná o dobře   řemeslně odvedenou práci a   tak jednou se na to kouknout   dá.
jardiv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2012
Nechte kotě žít!
Cožpak o to, párkrát jsem   se leknul (i když zas né   natolik, abych si rozsypal   popkorn do klína) a to by mi   taky při sledování   všedního béčkového hororu   ke spokojenosti stačilo. I   triky byly efektně hnusný,   tak jak to máme my milovníci   hororů rádi. Jenže od   režiséra, co debutoval   legendárním Evil Dead, jsem   čekal něco navíc.
Možná je na vině   příběh. Možná už jsem   alergický na to milionkrát   omleté schéma, kdy je mladá   dívka sama doma, zabývá se   běžnými věcmi, něco   šmudlí v kuchyni a my   všichni dobře víme, že je   to jen předehra k tomu, až   se „něco“ stane. Možná   kdybych nikdy neviděl   Vřískoty, Noční můry v   Elm street... Mějte mě   klidně za cynika, ale tady   jsem měl strach jen o jedno   roztomilé, mourovaté   koťátko. Kristýna mi totiž   k srdci nějak nepřirostla a   tím pádem mi taky závěr   filmu přivodil namísto   úzkostného chvění jen   škodolibý úšklebek. To má   za tu kočku!
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2009
No konecne se Raimi chitil   toho na cem zacinal a co mu   slo na 1.Paradni horurek s   tematem kterej se jen tak v   nejakym hororu nenajde   originalni,chvilema i desive a   hlavne svizne.Ovsem jedu vec   bych prece jen mel.Finalni   stazeni do pekla bylo na me   mooc digital,na tom se mohlo   zapracovat lip ! Proto ta 7
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2009
V prvé řadě jsem neměl   očekávat děsivý horor,   který se bere vážně a   vlastně ani nevím, proč   jsem jej očekával. Brzy   divák pozná, že o to tady   nepůjde - hororovost občas   spadne až do pitvorné   komiky, nezřídka se omezuje   na povrchní lekačky plus   pár efektů alá Evil Dead   (trochu mne na tom pak   zklamalo, že povětšinou   byly CGI a bylo to na nich   vidět - to ohlašování   "návratu starého   dobrého klasického řemesla   hororu atd. atd."   znamenalo co?). Ani ten Evil   Dead se docela nevrátil - v   něm totiž jednak bylo   naprosto jasné, že je   béčkem a to je na svou   béčkovitost jaksepatří   hrdé (aneb "hele, co já   a kámoši umíme s kamerou a   chatou, vnímejte naše   nadšení nebo si   trhněte"), kdežto tady   jeden neví - občas zase   probleskne starý dobrý   klukovsky hravý Raimi a jindy   to je spíš "hele, jsem   režisér se zvučným   jménem, co dostal velký   rozpočet a umí za něj   udělat hodně digitální   muziky".

Ano, rozpačitosti a   trocha hořkosti, to zde bylo.   Ale... Ten film JE dobrý.   Není dost ujetý na Army of   Darkness a není dost vážný   na braní vážně a potácí   se někde mezi tím, ale   potácí se dobře. Když   budou spolu hlavní hrdinové   řešit vztahy, budete jim to   věřit, když bude mít   hrdinka záchvaty, budete   cítit s ní. A na druhou   stranu, budete se dost možná   pousmívat, když vykoukne   typická evildeadovská blbina   a budete pak pro změnu jen   čekat, kdy odněkud vyskočí   Ash a se suchou hláškou tomu   rozstřelí hlavu brokovnicí.   Ash tu není - je tu ale   roztomilá Alison Lohman a i   kdyby vás už film sám   vůbec nebavil, dívat se   hodinu a půl jen na ní jde i   tak. :)
suil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2009
U tohoto filmu hlavně   oceňuji tzv. lekačky,   kterých je tu docela dost.   Příběh taky zajímavý,   konečně něco nového a   největším překvapením byl   konec, tentokrát žádná   Amerika:-)
papamidnight
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2011
pomerne vydareny horor ktery   me pobavil ale nenechal ve mne   takovej ten mrazici pocit   ktery trva jeste nejakou dobu   po shlednuti opravdu dobreho   hororu.proste popcornovka
Flekoun
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2021
Horor nebo komedie?
Film řadím spíše mezi ty   průměrné chvílemi mi film   připadal spíše jako   hororová komedie, určité   pasáže filmu byli spíše   tak trochu k smíchu, než   abych se bál, ale i přes   určité nedostatky mně film   nenudil.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2009
Celkem to mohl být i   povedený horůrek alespoň   začátek vypadal slibně pak   trochu ujetější bitka v   autě mě spíše pobavila   než vyděsila , ale několik   lekavých scén zde rozhodně   nechybí , ale co je hrůza   tak samotný konec jak je   stažená do pekla no trošku   divoký konec, ale Raimi byl   hlavním tahákem co předvede   a dost mě to i zklamalo .
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Na tenhle snímek jsem se   vážně těšil.Ale když   jsme ho viděl, tak jsem byl   poněkud dosti zklamán.Čekal   jsem více.Více hrůzy, více   drsnosti…
mischel251
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2009
No čakala som, že to bude   niečo lepšie pri čom sa   budem aj trošku báť. Ale   tak nebolo to zase celkom od   veci...všetko bolo dobré až   na ten koniec...hm horšie to   už skončiť fakt nemohlo.
puol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Vraj návrat k Evil dead, no   neviem. To najlepšie čo film   ponúka prezrádza trailer,   takže potom v kine už   žiadne prekvapenie   nečakajte. No a točiť horor   v PG-13, hovorí za všetko.   Na druhú stranu, to možno   práve spôsobilo nie   najvyššie tržby. Aby som   len nehanil, zopár   originálnych nechutností sa   nájde a humor je riadne   čierny.
Panzerfaust
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.11.2011
...
zaciatok filmu mal daco do   seba, neskor pokazili cely   film s tymi scenami v dome,   kde sa snazili privolat   duchov. Prislo mi to skor   vtipne ako strasidelne. A ta   stara pani to bola tragedia   lebo ani leslie nilsen v jeho   komediach ma takto nerozosmial   ako vyzor tejto babky.
mohol to byt vydareny film   keby nepokazili niektore casti
Rushmore
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2010
Nemá to Bruca Campbella,   nemá to úplne béčkový   vizuál, ale dušou je to Evil   Dead. Desivé a zabávné   zároveň, Raimi opäť vo   svojom živli.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Drag Me to Hell
Sam Raimi se po letech vrací   a řekněme si to upřímně,   očekávání byla veliká,   jenže to nebylo to pravé   ořechové. Zápletka byla   poměrně slušná, cikánka   prokleje hlavní hrdinku a ta   se snaží z prokletí   vymanit. V příběhu je sem   tam klasický Raimi a jeho   vtip, ale stále se to drží   toho, že jde vlastně o horor   a tak nějaké znovuzrození   The Evil Dead nečekejte.   Zásadní problém vidím   hlavně v hlavní   představitelce nebo té   postavě, protože její osud   mi nemohl být víc ukradený.   Pár dobrých scén tam bylo o   tom žádná, byla to dobrá   nechuťárna, což je něco co   jsem od Raimiho čekala, i   když mohl si odpustit   několik počítačových   úprav.
Stáhni mě do   pekla byl rozhodně jeden z   nejočekávanějších filmů   roku, jenže to bylo takové   mdlé, nijaké, místy dost   nudné a bohužel to ani   nezachrání ani cca   posledních 30 minut.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Ten hororik sa mi celkom   páčil. Len nanešťastie   Kristine nebola až tak   nevinne celkom. Lebo tej žene   mohla pomôcť. A ten koniec   som naozaj nečakala, že   Christine nakoniec ten demon   stiahne do pekla. A najlepšie   boli na tom zúbky protézky   starej ženičky, ked napadla   Chris v áute. to ako ich   zakusla do sedadla, bolo   smiešne.
hannibanny
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Na tenhle film se dá koukat,   ale ne tomu věřit. Celkem   pomalý rozjezd a napínavý   průběh, ale ten konec nic   moc. Člověk dneska asi jen   tak nenarazí na pořádný   horor, kde by se mu tajil   dech.
movie-freak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Celkem obyčejný horor,   chvílema spíše komedie,   některé momenty byly doslova   nechutné, neestetické.   Koukat se na to dá, ale   člověk zde přesně pozná   kdy bude lekací moment. Znám   mnohem děsivější filmy.
Prema19
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2010
4/10
Nebylo to tak zlé. Asi do   půlky filmu. Spousta   zbytečných nesmyslů a   občas jsem to opravdu   nevydržel a vybouchl smíchy   (Kapesník posedlí ďáblem,   prolétající klimatizací) a   opravdu nesmyslný konec.   Neříkám, že jsem se občas   nelekl, ale prosím Vás, kde   je nějaké napětí? Tady se   buď neděje nic nebo palba   lekanců.
Pavlinka2808
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.6.2011
horor??? ne... komedie
tak jestli toto byl horor tak   potom nevím jak nazvat pravé   hororové filmy... spíše   komedie bych tomu říkala...   docela jsem se u filmu   zasmála... ano byly tam i   náznaky tajemna a hororu, ale   komediální scény značně   překryly ty hororové...   jedním slovem zklamání
Honey0105
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Tak na tenhle film nás   vytáhla kamarádka, která   už asi po deseti minutách   měla hlavu v klíně, aby   neviděla na plátno. Musím   se přiznat, že film byl   docela dosrt lekavý a našly   se poměrně nechutné scény!   Normální horory mi nevaděj,   ale tohle v sob mělo ještě   trochu jiný nádech. S   kamarádama sme jen seděli a   říkali si, proč sme na to   chodili. No.. V těch   nejkritičtějších   okamžicších jsme propadali   nepopsatelnému veselí. Víte   už nám to přišlo docela   zcestné. Musím to vyhádřit   takhle, protože tento film   jsem nebrala moc vážně a   tak sek němu ani moc vážně   vyjádřit nemůžu. Asi   nejvíc nás pobavila   mluvící koza samozřejmě.   Ta neměla chybu. Ale abych to   shrnula, tak vlastně děj za   něco i stál. Prokletá   žena, která se snaží   utéct svému osudu. Člověk   jen očekával, kdy jí to   vyjde. A opravdu sme mysleli,   že to má v kapse. Vlastně..   Konec byl docela   neočekávaný. Docela jsem se   zamyslela, jestli to opravdu   vymysleli Američani. Ale   celkově film se dal snést,   ale vidět už bych ho tedy   fakt nemusela.
Roux
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.2.2011
Mohl to být naprosto skvělý   film, ale scény, při   kterých jsem se popadala za   břicho, z toho udělali   naprostou kravinu. Místo   strachu, nával smíchu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih151352minih151352To (2017) 
It n
minih8207minih8207Herkules v New Yorku (1970) 
Hercules in New York n
minih31839minih31839Critters 4 (1992) [Video] 
Critters 4 n
minih9033minih9033Chvění (1990) 
Tremors n
minih5997minih5997Delta Force (1986) 
The Delta Force n
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih28125minih28125Opoparchant (2001) 
Monkeybone n
minih60850minih60850Krvavé vykoupení (2008) [TV film] 
Backwoods n
minih4053minih4053Bílí muži neumějí skákat (1992) 
White Men Can´t Jump n
minih4892minih4892C.H.U.D. (1984) 
C.H.U.D. n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Stůj, nebo se netrefím (1998)

10:45 - 12:15

77 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

11:30 - 12:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Lví král (1994)

11:10 - 13:00

52 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo ...

09:55 - 12:15

127 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178391

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10