Duben

Komentáře uživatele Flekoun

Flekoun

Flekoun zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Flekač

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 33
Artemis Fowl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2021
Průměrný film
Ač nejsem úplně fanouškem   tohoto žánru tak musím   říct, že Tento film nebyl   vůbec špatný, ale i tak   jsem od tohoto filmu čekal   podstatně více. proto tento   film hodnotím 7 z. deseti   možných. Ale zase na druhou   stranu od těchto filmů se   moc očekávat nedá jediný   film , který se mi líbil z   podobného žánru byl film   Avatar. Jinak se většinou   člověk u těchto filmů   nudí, jelikož je to všechno   hnaný přes počítač a to   mně zas tolik nebere, a asi   nejhorší jsou hvězdné   války, ale o tom zase někdy   příště.
Borat 2: Následný snímkofilm (Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2021
Velmi dobrá komedie
Komedie u které se člověk   pobaví a určitě se nenudí.   Povedený scénář dobré   herecké výkony. Dobré   vtipné scénky, které jsou   kolikrát hodně rasistické,   ale u této komedie to vůbec   nevadí a člověk se aspoň   zasměje. Kort v této době   je potřeba se trochu uvolnit   a tato komedie je k tomu jak   dělaná.
Cassadaga
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2021
odpověď na komentář Vojtam
Nevím co to za blba psalo ten   předchozí komentář, ale   jde vidět, že má omezené   vnímání, to, že film byl   nic moc je jedna věc, ale to   že nedokáže pochopit děj   tak jednoduchého filmu je na   psychiatra. Nechápu proč   lidi sledují horory, když   tomu nerozumí
Černý telefon (The Black Phone)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2022
Zklamání
Za mně popravdě sklamání,   nebyl to sice špatný film,   ale čekal jsem mnohem více.   Navíc některé věci jako   například protahování   šnůry přes koberec byly   absolutně mimo fyziku. a   realitu.
Experiment (Das Experiment)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2021
Experiment
Popravdě řečeno jsem od   tohoto filmu čekal trošku   víc. Film v útrobách   výzkumné laboratoře   natočený podle skutečné   události, kde se celý   experiment vymkne kontrole   určitě je lákavé téma   bohužel obsah filmu už   takový není. Celý film mi   přišel tak trochu lajdácky   natočený, ale určitě mně   nenudil. Mám rád filmy z   vězeňského prostředí, ale   asi proto, že to byla defakto   jen hra jak někteří herci   ve filmu říkali tak mně to   zas tolik nevzalo, ale i   přesto si myslím že si   tento film své fanoušky   najdete. Určitě tento film   hodnotím pozitivně i když   jsem od něj čekal více.
Ghostland
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.3.2021
Špatný a nudný film
Nechápu jak se vůbec někomu   může líbit takto špatný,   nezáživný a nudný film.   Jediné co si člověk u   tohoto filmu přeje, je , aby   už konečně tento film   skončil a s ním skončila i   ta hrozná nuda, kterou tento   film přináší.
Howl
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2021
howl
Ač nejsem úplně fanouškem   filmů o vlkodlaků tak musím   říct, že tento film nebyl   vůbec špatný. Docela dobrá   atmosféra a poměrně dobře   udělané masky. A hlavně   jsem se u filmu nenudil.   Samozřejmě že na to aby to   byl filmový hit chybí   ještě hodně daleko, ale   jako průměrný film super.
Child Eater
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.2.2021
Nuda
Opět jeden z těch nudných   filmů, který má tak   špatný příběh a je   špatně natočený, že se   člověk celý film jen nudí.
Kostlivec (The Boogeyman)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2023
Nebylo to špatný, nějaké   scénky byly povedené, ale   celkově jsem čekal od tohoto   hororu o něco více.   Hororová atmosféra mohla   jít víc do hloubky.
Mlčení jehňátek (The Silence Of The Lambs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2021
Mlčení jehňátek
Kdo by neznal tento film, je   to taková klasika , kterou   zná většina lidí.   Výborně zahraná role   Hanibala Lectera v podání   Anthony Hopkinse, který si   rád pochutnává na lidském   masíčku. No a pak je tu   transsexuál, který ukají   své zvrácené touhy na   ženách, kde věžní jednu z   žen a o té se to celé je,   Aby kanibal Hanibal Lecter   pomohl agentce Scarlingové   dopadnout tohoto zvráceného   šílence a psychopata v   jedné osobě. Film patří   určitě k těm nejlepším   filmům co se natočili.
My (Us)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.1.2021
Hrozná blbost
Hrozná blbost jen samé   bezhlavé vraždění bez   žádného příběhu a   trošku zajímavý co se   týče příběhu je až cca   patnáct minut před koncem   takhle hloupý horor jsem   neviděl už dlouho absolutně   nezáživné až na těch   posledních 15 minut před   koncem, kdy přijde vyzrazení   hloupé zápletky tohoto   filmu.
Na návštěvě (The Visit)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.3.2021
Zklamání
Ze začátku film vypadal   poměrně zajímavě, o tom   jak zjišťují sourozenci,   že je něco divného na   jejich prarodičích a vše   dokumentují na svou kameru. S   přibývajícím časem se,   ale z filmu stává čím dál   tím větší blbost a nuda,   kde se v podstatě nic moc   neděje, a až v samotném   závěru je trochu nějaké   akce, kde se dozvíme celou   zápletku filmu, která byla   jasná už ze začátku, a   nějakého nečekaného a   zajímavého konce se také   nedočkáme. Bohužel tento   film, moc hororových scén   nenabízí, a to, že bych se   u tohoto filmu měl bát to   už vůbec ne. Za mně   zklamání popravdě jsem   čekal od tohoto hororu trochu   víc.
Oculus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2021
dobrý horor
Velice povedený horor s   velice slušnou atmosférou. A   s přibývajícím časem   stále a stále více   zajímavější. Až do   samého finále, kde přijde   grandiózní vyvrcholení   celého hororového filmu,   který nenechá nikoho   chladným. Určitě pro ty co   mají rádi filmy o   paranormaánu, tak věřím,   že je tento film určitě   nezklame a všem kdo mají   rádi takovýto druh hororu   doporučuji tento film   shlédnout.
Papežův vymítač (The Pope's Exorcist)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2023
Do rý průměr o exorcismu
Není to vůbec špatný   horor, ale upřímně jsem   čekal o trochu víc. Nebylo   tam mrazení v zádech, což u   hororů musí být. Na druhou   stranu jen u málo kterých   hororů dnes mrazí v zádech.   Chyběl tomu o něco lepší   příběh, ale co musím   pochválit jsou určitě   filmové efekty, masky, atp.   To se celkem podařilo.
Pavučina (Cobweb)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2023
Pecka, napínavé, až do konce
Tak tohle byla absolutní   pecka! Sice je mi jasný, že   ten film pro odležení bude   ještě větší pecka, ale   proč to sem nenapsat hned.   Mám slabost pro tyhle   příběhy, kde strašně   dlouho není jasné, o co   přesně jde, ale zároveň je   to celou dobu strašně   napínavé a děsivé.   Protože kdyz malý divný   kluk, kterého navíc ve   škole šikanují, začne ve   zdi svého pokoje slyšet   hlas...je to jeho   představivosti, způsob   projekce, který mu radí, jak   na věci nebo je něco   vážně ve zdi? Přece jen,   už jenom to, jak vypadá   dům, ve kterém bydlí rodina   malého Petera...já bych tam   večer neusnul nejspíš ani   jako dospělý. A potom se   začnou dít věci, které   jsou absolutní psycho,   přičemž se ukáže, co se   děje v domě doopravdy. A to   bylo, jako že fakt bylo. Aby   vše skončilo v brutálním   závěru, který je hodně   nechutný, až do úplného   závěru, který je   příjemně děsivý. Skvěle   zahrané. Celá rodinka byla   uvěřitelná celou dobu a   podle toho, jak se odkrývalo,   co se dělo. Navíc je   Pavučina skvěle natočená.   Jak v momentech dětského   strachu, tak v děsu   prozrazení všeho. Navíc   tady nejsou žádný laciný   jumpscary, když to k tomu   vyloženě vybízí. Hudba   perfektně funguje se   stupňováním strachu. A při   druhém shlédnutí se moc   těším, až si vychutnám ty   skvělé momenty,  navíc   film obsahuje spoustu skvělé   práce s kamerou. Vážně   povedený film, kde jsem byl   napnutý každou minutu   stopáže. Toto se opravdu   povedlo.
Prázdnota (The Empty Man)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2021
The Empty Man neboli Prázdný   muž v českém překladu.   popravdě jsem se na tento   film těšil až ho někde   objevím a budu moct   shlédnout. Bohužel mé   představy od tohoto filmu se   nenaplnili a film se stal mým   velkým zklamáním a nebýt   toho trochu zajímavého konce   a rozuzlení tohoto filmu tak   bych se asi nudil. Je to   škoda, že ten film nebyl to   za co se prezentoval, pak by   to mohl být velice dobrý   film, ale to se bohužel   nestalo a film se stal spíše   nudnou podívanou. Na druhou   stranu si myslím, že si   tento film nějaké diváky   najde.
Prokletí čarodějnice (Hagazussa)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2021
No to snad ne
Tak tento film je vrcholem   všech hovadin, žena ukajici   se nad dojením kozy no to už   je moc. Absolutně   nezáživné jen člověk   čeká co za další kravinu   ve filmu uvidí celý film je   jen jedna velká nuda   čekající na to, že se   něco stane. Bohužel nic   zajímavého nepřichází jen   další nesmislna scéna. No   jde vidět, že film točili   Němci pod taktovkou   rakouského režiséra. Už   nikdy více.
Přeludy (Visions)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.2.2021
Nuda
Začátek filmu byl poměrně   nudný, film mě začal bavit   až někdy za půlkou filmu.   Co se týče hororových   efektů tak ty byly velmi   slabé, lekaček ve filmu bylo   také málo a to aby my z   tohoto filmu aspoň trochu   zamrazilo v zádech to se   také nestalo jediným   pozitivem ve filmu bylo celé   rozuzlení filmu na samém   konci, které bylo určitě   zajímavé, ale nicméně né   neočekávané. Tento film   hodnotím jako podprůměrný   a místy nudný, ale určitě   né jako nejhorší.
Přicházejí v noci (It Comes at Night)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.2.2021
Nuda
Tak zase film u kterého se   člověk jen nudí, nudí a   zase jen nudí. Celí film   čekám na něco zajímavého,   ale ono to nepřichází jen   opět nuda a tak si přeju aby   tento film, který má být   hororem už konečně   zakončil. Už ani nevím co   psát jelikož film byl tak   nezáživný, že neni očem   psát a jsem rád, že jsem   film dokoukal aspoň do konce.
Purpurový vrch (Crimson Peak)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.4.2021
Nuda
Shit, kravina, blbost jak   chcete Tento film nemá z   hororem nic společného, jen   se tam kecá, kecá a zase   kecá. Téměř celý film   jsem se nudil a usínal budou   ke konci jsem to sledoval už   jen jedním okem a byl jsem   rád že jsem to dokoukal do   konce. Jediné co bylo na   filmu pozitivní byla   výprava, masky, efekty,   apod., ale to je málo, když   děj a scénář stojí za   velkou bačkoru. Moje   hodnocení tedy je 4z10 a to   jsem ještě přimouřil obě   oči.
Ruiny (The Ruins)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2021
Blbost
Tohle s horor to snad ne o tom   jak nějaká masožravá kytka   požírá lidi ze vnitř to je   výtvor absolutního blbba   spíše s dětskou fantazií,   jelikož normální dospělí   jedinec toto nemůže   vytvořit. A nechápu tady ty   komentáře, že je to super   horor a podobně. To asi   ještě neviděli pořádný   horor, horor má vyvolat   mrazení v zádech, strach   apod. Horor není o tom kolik   je tam krve a jaký masakr je   ve filmu, ale právě o   strachu, napětí a různé   záhady či tajemství, které   tě nenechají spát. což   tento film vůbec nemá a   jediný důvod proč jsem   hodnotil 4 body je ta   příroda či džungle jinak   by hodnocení bylo podstatně   nižší. Spíše než horor   to byl trošku drsnější   dobrodružný film. Horory   jsou můj nejoblíbenější   žánr, ale toto s hororem moc   společného až na tu krev   nemělo.
Slumber
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.2.2021
Spánková paralýza
Příběhem to nebyl vůbec   špatný film, film, který   byl natočen dle skutečné   události dává tomuto filmu   větší šťávu, ale to je   bohužel asi vše co tento   film dává. Určitě   nečekejte, že se budete   bát. Pár lekaček ve filmu   je, ale jejich málo a jsou   velmi slabé. Na druhou stranu   musím říct, že jsem se u   filmu nenudil a možná, že   film nabídl více než jsem   očekával. Je jen škoda že   si tvůrci tohoto filmu nedali   více záležet na jeho   propracování, pak by to mohl   být skvělý film, ale i tak   si myslím, že si své   fanoušky tento film určitě   najde.
Smrtelné zlo 2 (Evil Dead II.)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2021
Pitomost
Film, Který mně vůbec   nebaví příběh katastrofa   režie a herecké výkony   hrůza jediné co mně u   tohoto filmu drželo byly   masky, které se opravdu   povedli, i když vypadali   umělé tak na tu dobu byli   dobré dále se my líbilo,   že se tam furt něco děje,   ale zároveň to je   přeplácaný a člověk to   musí brát jako komedii   jelikož s hororem to má   společné jen ty masky.   Absolutně nechápu jak něco   takového může mít tak   vysoké hodnocení, ale lidé   mají rádi spousty krve a   filmových efektů a pak jim   je jedno to ostatní. Mně   tedy ne a proto je mé   hodnocení nižší než u   ostatních uživatelů. Jako   komedie dobrý, ale jako horor   špatný.
Stáhni mě do pekla (Drag Me to Hell)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2021
Horor nebo komedie?
Film řadím spíše mezi ty   průměrné chvílemi mi film   připadal spíše jako   hororová komedie, určité   pasáže filmu byli spíše   tak trochu k smíchu, než   abych se bál, ale i přes   určité nedostatky mně film   nenudil.
Svatá Maud (Saint Maud)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.2.2021
Saint maud
Film o kterém jsem očekával   hodně, ale bohužel to byla   další blbost. Co se týče   příběhu tak ten byl   poměrně dobrý kam až   může člověka dohnat   šílenství a víra, ale to   je tak vše co tento film   nabízí. Celý film člověk   čeká co se stane, ale ono   nic nepřichází jen přání   aby konečně tento nudný   film, který nemá s hororem   nic společného skončil. Za   mně velké zklamání.
Temné nebe (Dark Skies)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2021
Poměrně dobrý film
Relativně dobrý film se   slušnou atmosférou, i když   moc hororový to zrovna   nebylo a mrznutí vzádech až   na pár scén také   neočekávejte, ale na druhou   stranu tento film vyzdvihuje   relativně dobrý scénář a   režie. škoda jen konce   filmu, kdy nás scenáristé   nechali probudit naše   myšlení a představivost. A   je škoda, že konec filmu   nebyl lepší, ale i tak je   tento film dobrý a určitě   lepší než to, co se   natáčí dnes
The Vatican Tapes
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2021
Vatikánské pásky
Poměrně vydařený horor se   zajímavým příběhem,   který vykresluje příchod a   zrození antikrista.   Samozřejmě, že do top   hororů tento určitě   nepatří, ale i tak   zajímavá podívaná u které   jsem se po dlouhé době   nenudil. Pro ty co mají rádi   různé filmy o vymítání   tak určitě tento film stojí   za shlédnutí. Nečekejte   žádné zázraky od tohoto   filmu, ale na dobrý průměr   to bude stačit.
The Ward
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2021
The ward
Nebyl to vůbec špatný film,   ale co se týče masek tak to   bylo dost slabý dost umělí.   Na druhou stranu to mělo   zajímavý příběh s dobrým   rozuzlením celého filmu, ale   až na ten dobrý příběh a   na to dobré rozuzlení tam   nic moc nebylo z čeho by   člověk vyskočil z kůže, a   lekaček také dost
málo troufám si říct   že bych je spočítal na   prstech jedné ruky, myslím,   že jich bylo jen 5 což by   zas tak moc nevadilo kdyby byl   děj filmu zábavnější a   napínavější, ale i přes   to si myslím, že si   hodnocení 7 z 10 zaslouží a   to především za ten konec   celého filmu.
Uvnitř (À l'intérieur)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2021
Neskutečný nesmysl
Jen psychicky nemocný   člověk může něco   takového natočit, film   který postrádá jakýkoliv   logický děj, film, který   nemá žádný normální   příběh jen krvavá jatka   doplněná nesmyslnými   scénami jako například, že   si policajt vezme právě   zadrženou osobu na řetěz a   jde s ním do domu, kde se   jatka odehrávají a aby toho   nebylo málo dá mu zbraň do   ruky. Nebo to, že si dívka   udělá díru do krku a   zalepí jí izolepou. Jenom   někomu psychicky nemocnému   člověku se může něco   takového líbit, ten film   nemá děj, příběh prostě   nic jen krev. Chápu je to   horor tam krev patří, ale   musí to mít nějaký děj   apod. toto nemá nic jen krev,   která je proložená   nesmyslnými scénami, které   jsou nereálné a nesmyslné.   Jednoznačně jeden z   nejhorších hororů co jsem   viděl, ale psychicky   nemocným se to možná bude   líbit.
Vřískot (Scream)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.5.2022
Vůbec nic nového tento díl   nepřináší film je jak   přes kopírák jako díly   předešlé. Vrahy odhalí   snad každý už na samém   začátku filmu. Velké   zklamání.

TV Program

ČT1 - Vinorodé břehy Rýna

10:05 - 10:35

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Bílí lvi - zrozeni v divočině

09:45 - 10:40

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

63 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178211
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10