Zari
ohodnotit

Pretty Woman

Rok:
1990
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
3.9.1995
„Kterak chudá šlapka ke štěstí přišla.“

Komentáře k filmu Pretty Woman

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 60
solarr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.12.2020
Vivien
Nejkrásnější film   přestože už je staršího   data nikdy neomrzí a každý   rok se na něj těším.   někdy bych chtěla tohle   zažít Na vlastní kůži,   cítit se jako Vivien a   prožít úžasné chvíle s   okouzlujícím a šarmantním   chlapíkem
Mackaku
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.12.2018
Třicet let po Mrazíkovi se objevil další candák
Zpravidla kolem vánoc   bývají rozjitřené city   toužící po romantice, kam   zpravidla pohádky patří. A   pokud Mrazík byl ve své   době kultem (a ironickým   bojem s tupostí), tato   zhovadilost si na kult   nehraje. Dokázal to Gere na   festivalu v Karlových Varech,   když mu bylo sděleno, že   oba snímky u nás dotváří   atmosféru vánoc. Na adresu   Mrazíka prohlásil, že   nemáme dobrý vkus, aniž jej   viděl (a pochopil   tehdejšího ducha doby).   Takový odsudek si může   nechat pro nové   multikulturní pohádky,   protože tam teprve vítězí   tupost na celé čáře.
petrusmev
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.7.2018
Ano, pohádka pro chudé   dívky či návod pro   zlatokopky, ale Hollywood   byla, je a bude továrna na   sny a téhle sladké legendě   nelze dát menší hodnocení.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2018
Film se mi líbil vždycky i   když ho s přibývajícími   léty beru víc s rezervou. Je   to krásná romantika, kde   není třeba přemýšlet nad   uvěřitelností příběhu,   jen si ho prostě občas   vychutnat. A třeba i se slzou   v oku...
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2017
Proč na vánoce ?
No protože je to pohádka o   chudé šlapce, kterak ke   štěstí přišla.
Celý film se kolem   jejího povolání jen tak   lehce ochomýtáme, aby mohl   vyniknout milostný příběh,   střet dvou světů a   roztomilost Julie Roberts.   Která by mimochodem už pro   naše uši, bez dabingu Nely   Boudové, byla poloviční.
Co víc dodat. Milostný   příběh z dílny Garryho   Marshalla, specialisty na   romantiku (Deník princezny I,   II), který už jsme všichni   viděli a stejně ho budeme   chtít vidět znovu a znovu.   Prostě biják, jak má   být...
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Proč z této romantiky   nešílím jako většina   ženské populace   nevím.Možná proto, že   nešílím z Richarda Gereho,   ale slaďák je to   kardinální, to se nezapře a   občas si ten cukřík ráda   dám.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2016
Kterak chudá   šlapka....slogan přesně   vystihuje příběh, teda   jestli se dá hovořit o   příběhu. Kýčoidní,   naivní a nereálné, Julie   mlaďounká a sluší jí to,   hlavně v šatičkách   koupených na Rodeo drive. I   když tento film znám   nazpaměť, není to moje   srdcovka, vyhledávám jen   pár scén a to ty s Hectorem   Elizondem a potom, když se   nakupuje. To je tak vše.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2015
Přeslazená a kýčovitá   limonádička, na které si   ovšem čas od času docela   rádi pochutnáme...tak   přesně to je Pretty Woman!   Pygmalionský příběh   šaramantního elegána a   roztomilé kurvičky   upoutává svou lehkostí a   vtipným nadhledem. Ať žije   romantika (dobře   udělaná)!!!
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2015
Prostě sázka na jistotu. Je   to fakt pohádka, kdy Popelku   postaví na Hollywood bulvár,   ale tak jako Popelka, ani   Julie nikdy nezklame.
PS: Nejlepší roli má   poslíček.:)
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2014
U Pretty Woman mi to chvíli   trvalo než jsem se zmohl na   plné hodnocení a opravdu si   ho zaslouží, vždyť kdo by   ten film neznal a přátelé   přiznejme si kolikrát jsme   jej viděli. Richard Gere a   Julia Roberts nás jistě   budou ještě nějaký pátek   ve svých životních rolí z   televizních obrazovek   dojímat. Opravdová špička   mezi romanťárnami.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.9.2014
Jeden z   nejpřeceňovanějších   filmů všech dob. Říkal   jsem si, že takto dobře   hodnocený film si nemlžu   nechat ujít, našel jsem si   na něj čas a zkouknul jsem,   ale bohužel ne celý,   poněvadž ta kravina se nedá   dokoukat. Děj zdlouhavý,   nereálný, scénář   chaotický a herecký výkon   Richarda Gera je   katastrofální. julia roberts   nehrála zle, ale že by mě   bavilo na ni koukat po celý   film tak to zozhodně ne.   Postavy nejsou nikterak   zajímavé a film není nějak   záživný, nebude vás to   bavit a zhruba v půlce si   řeknete "A dost!" A   jako já to prostě vypnete.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Byznysman Edward Lewis   přijede do Hollywoodu a   náhodou si najme na jednu noc   a pak na týden krásnou   prostitutku Vivian. Mezi nimi   vzniká spíše láska dvou   lidí, ne vztah prostitutky a   klienta založený na   penězích.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2013
Tato romantická kovbojka   není mým šálkem kávy.   Film jsem viděl jen   částečně a dnes již jej   nemusím. Julia je krásná   baba s ústy od ucha k uchu,   Richard je charismatický   sympaťák, dnes již na   odchodu do důchodu, proto oba   raději vidím v   psychologických thrillerech a   když je příběh, třeba   krimi trochu akčnější. Ono   když si pracháč vychová k   sobě babu z ulice je asi tak   pravděpodobné, jako vyhrát   ve sportce. I když, co vidím   u našich missek, tak to se   může stát jenom u nás, kdy   láska je nehynoucí, pokud   máme zlatou kartu...
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2013
PRETTY WOMAN

Je   libo pohádku pro dospělé?   Tak tady jedna je.

Krásná pohádka o tom,   jak jedno ošklivé káčátko   potká nádherného prince,   který je tak hodný a dobrý,   že sáhne až na samotné dno   její duše, aby tam našel   všechno dobré, co se tam   skrývá. A tato nová Popelka   se tomu všemu ráda poddá, a   přijímá všechny dobře   míněné rady, s ochotou se   učí nové věcí, nebrání   se své přeměně v touze   být hodna všeho, co se jí   tak náhle a nečekaně   nabízí. Po boku   charismatického Richarda   Gereho i Julia Roberts   rozkvétá v nádhernou a   okouzlující dívku. A   jakkoliv je zpočátku tento   příběh jakž takž   uvěřitelný a rozloučení   hlavních hrdinů se zdá být   nevyhnutelným, přesto   končí s neuvěřitelnou   porcí patosu. Kýčovitý   konec s princem na bílém   koni - tedy na bílé   limuzíně - je velkou černou   kaňkou na jinak docela   příjemném a vtipně   natočeném snímečku.

Přesto v   kategorii podobných filmů   patří k tomu lepšímu a já   jsem se docela slušně   bavila.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2012
Klasická romantická   blbůstka, který má ale   spoustu zábavných dialogů,   které vydají za celej film.   Julia Roberts a její naivní   primitivní chování,   rozesměje snad každýho.   Nebudu je tady všechny   jmenovat, všichni víme, co   nás nejvíc rozesmálo.   Richard Gere tak nějak drží   krok, jeho roli mohl zahrát   každej a zbytek je spíš jen   takovej kompars. 80% za Julii,   film stojí na ní.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Pravá romantická komedie! V   tomto filmu se sešlo všechno   v pravý čas a v správném   množství. Krásná, i když   samorostlá Viv v podání   Julie Roberts a krásný a   bohatý princ v podání   Richarda Gerea. Prostě film o   lásce, nebo jak řekla   Vivianina kamarádka Kit   " o hloupé   Popelce". Film se nedá   nic vytknout, protože   žádné velké ambice nemá,   je to dobrá zábava.
btip007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Pohádka pro dospělé. Na   tomto filmu mám nejraději,   že když máme špatnou   náladu, tento film jí   spolehlivě vylepší a je   jedno pokolikáté jste film   již viděli. Stejně jako   Popelka, Pyšná princezna   atd. Film působí stále   pozitivně. Jednoduchý děj,   který nikdy nemůže fungovat   v žádném jiném filmu.   Pretty Woman byla první a ty   další filmy, co se jí   tématem, tak uboze po léta   snaží napodobovat, jsou jen   přeslazeným odpadem, bez   špetky nápadu.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Svého času bomba. Pohádka o   tom, jak chudá holka ke   štěstí přišla. Kouzlo má   pořád, ale už trochu   vyčpívá a tak jako hlavní   program na večer už je   trochu mimo. Nicméně pro ty,   kteří ji snad probůh   ještě neviděli - stojí za   to!
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Tento snímek snad ani   nepotřebuje další   komentáře. Právem se   zařadil mezi klasiku   vysílanou kolem Vánoc, kdy   jsou všichni tak trochu na   měko z celé té atmosféry   okolo, a tak s chutí zhltnou   tuto povedenou romantickou   komedii. Všichni fandíme té   holce, aby jí to s tím   pracháčem vyšlo, no né?
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Pretty Woman
Pretty Woman se stala klasikou   romantického žánru. Těžko   byste hledali film, který by   sesadil královnu z trůnu.   Příběh je pohádkou pro   zahořklé ženy či pro   naivní mladé dívenky,   které věří v prince na   bílém koni. Já na tomhle   filmu shledávám   zajímavější spojení   herecké a to Julie Roberts a   Richarda Gera, protože tenhle   pár je dle mého to   nejlepší co mohlo potkat   Pretty Woman a nejen samotný   film, ale rovnou celý   romantický žánr. Skvělá   hudba, skvělá režie Garryho   Marshalla, který dovede   nakopnout romantika ve mně a   zadupat realistu do země.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Novodobá Popelka! Myslím,   že to tak trochu vysněná   pohádka je, protože komu se   povede to, co se stalo Vivian,   že?!! Klasika, kterou by měl   každý vidět. Ráda si to   občas pustím, proč ne.   Neuškodí trocha romantiky ;)
MaKy92z
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Určité, že sa tu nejedná o   nejakú romantickú   rozprávku, ako je to   uvádzané v niektorých   komentároch. Nezodpovedá   tomu zo žiadnej stránky.   Námet k tomuto filmu je   úplné smiešny, navyše dej   je príliš naivný a   primitívny. Neviem vôbec   pochopiť tomu, že ako sa   záhadný milionár môže   okamžite na prvý pohľad   zamilovať do prostitútky.   Keby tomu tak bolo aj v   realite. Vidieť, že niekomu   nechýba fantázia a dobrý   zmysel pre humor.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Velmi slušně natočeno a   obsazeno téma je dobře  
zvoleno jeto   nenáročné leč je to jak ze   života.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Je to síce taká   rozprávočka. Ale pekná,   Richard Gere a Julia Roberts   tu hrajú dobre. Prostitukta   sa napraví.
K.I.T.T
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Nejkrásnější romantická   pohádka. Pohádka, která   sice není určena pro ty   nejmenší, ale končí   dobře, šťastně, tak jak to   má v pohádce být. A tuto   pohádku hrají Julia Roberts   a Richard Gere. Maximální   hodnocení, jinak to ani   nejde.
Agostino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Sledovanie tohto filmu je uplná nuda
Možno, že u niekoho je tento   film idolom, ale u mňa nikdy   nedokázal zabodovať naplno.   Keď ho prvý krát u nás   uviedli do kín, tak na   každom kroku bolo počuť o   filme Pretty Woman. Nedalo mi   to pokoj, tak po určitom   čase som si ho prvý krát   pozrel na VHS. Stála sa taká   vec, že sledovanie tohto   filmového trháku má vôbec   nezaujalo, ba naopak veľmi   má nudilo. Mal nekonečné   zdĺhavý dej, a navyše bol   aj príliš nudný. Tu na sa   akurát do filmového sveta   uviedla Julia Roberts, ktorej   sa zásluhou tohto filmu   podarilo stať sa   hollywoodskou celebritou.   Dokonca svojím hereckým   výkonom tu zatienila Richarda   Gereho. U mňa sa tento film   zaradil iba medzi priemer,   dokonca z ničím   výnimočným má neprekvapil,   možno tak akurát svojou   plagátovou reklamou.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Sice je to jenom pohádka, ale   pohádka na kterou se dobře   kouká.Navíc se u toho dá i   docela dobře zasmát. Julii   Roberts to tady fakt sluší a   i Gere tu je docela   sympaťák.Je to vlastně   akurát klasická Popelka   převedená do dnešní doby.   A jak je vidět, docela to   stačí…
Kuvik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.1.2010
U mňa nič moc film, síce   kvalitné herecké obsadenie,   klišovitý dej, ktorý je   skôr na pobavenie - nejaká   prostitútka sa zrazu rozhodne   stať poctivkou a potom, keď   ju niekto pred jej partnerom   osloví patričným titulom   ten reaguje akoby urazil   nejakú sväticu - trápne. R.   Gere tu pôsobí trápne, ako   herec môže byť skôr v   iných filmoch, J. Roberts   nepatrí príliš medzi moje   obľúbené herečky. V mojom   prípade hodnotenie filmov sa   s rokmi mení len málokedy a   tento prípad to určite nie   je, takže 3 b. bolo aj bude.
Hortensie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Když mi bylo nějakých 14 a   viděla jsem tento film   poprvé, docela mě bavil.   Později jsem ho viděla   několikrát v TV a dalo se na   něj pořád vcelku koukat.   Jenže té romantiky začíná   být časem až přespříliš   a dnes, po letech je to snad   to nejpříšernější, co   může být o Vánocích v   televizi. Nepochopím, jak   vedle nesmrtelných a   neokoukatelných klasických   "vánočních"   pohádek může být neustále   zařazován na naše obrazovky   tento naivní, zdlouhavý film   o ničem, v němž navíc   exceluje naprosto   nestravitelný Richard Gere.   Přerod obhroublé prostitutky   v dámu velkého světa je   možná typické   pygmalionovské téma, které   v mnoha případech   nezklamalo, ale v tomto   případě je tak kýčovitě   zpracováno, že celý film   má spíše antiromantický   efekt. Julia Roberts je dobrá   herečka, řekla bych i   výborná, ale daleko více   ukázala své herecké kvality   např. ve snímku Erin   Brokovich.

Hodnotím jak hodnotím.   Nenám ráda tento film s   přibývajícím léty čím   dál tím víc, nesnáším   ho. Kdyby se alespoň tak   vlezle necpal ze všech   možných televizních stanic   do našich domovů o   Vánocích, ale bohužel snad   nejsou jediné svátky,   kdybychom tohoto kýče byli   ušetřeni. Naštěstí na   televizi existuje tlačítko   na přepnutí. Pozitivně   hodnotím snad jen český   dabing (Nela Boudová a   Vladislav Beneš navzory   příšernému scénáři a   dialogům namluvili své role   opravdu vynikajícím   způsobem) a písnička od   Roxette - It Must Have Been   Love. Ale toť opravdu vše...
argenson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Pretty Woman je pro mě   ukázkovým příkladem, jak   člověk s přibývajícími   roky mění názory na film.   Jako pubescent jsem to   považoval za jednu z těch   nechutných amerických   slátanin. A i když stále   trvám na svém militantním   názoru vůči americkým   "komediím", tohle   je světlá výjimka a mě   tenhle film čím dál víc   baví. Možná mě to trochu i   překvapuje - před dvaceti   lety bych to poslal do stoupy,   dneska dávám deset z deseti.   "Svině   klouzavý.":-)
Atilla2009
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.12.2009
otravné
klišé, nudné. Možná kdyby   to udělali kreslené, bylo by   to alespoň zajímavé.Bacha,   pro cukrovkáře - nedívat.   Silně přeslazené,   nechutné. Bohužel dobré   herecké obsazení.Já se   tomuto filmu zásadně   vyhýbám, vy si dělejte, co   chcete.
martas_v
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Představte si tu nejhorší   možnou herečku - Julia   Roberts v příšerném   slaďáku, po kterém vám   bude až nepříjemně   těžko. Měla to být   pohádka pro dospělé, místo   toho je to spíš fraška. Je   vidět, že to i tak hlavní   představitelé brali, že se   ani nesnažili hrát.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Legenda všech legend na poli romantického filmu
Nemám rád rozdělování   filmů na ty ,,pro děti"   a ,,pro dospělé"; film,   který je takto adresně   natočen, zpravidla nic   dobrého nenese, protože se   zaměřuje na jistou cílovou   skupinu, jež si to ne vždy   zaslouží, čímž se   připravuje o značnou část   rozsahu. Zároveň jsem   bojovníkem proti diskriminaci   mladších spoluobčanů, a   tak nemohu říct, že Pretty   Woman je pohádkou pro   dospělé. Konečně proč by   také neměla být Pretty   Woman kvalitní   ,,pohádkou" pro děti?   Možná proto, že to   žánrově není úplně   pohádka, ale jistě bude   tento film pro mladého   diváka poutavý, a navíc   vhodnější než všemožné   Disneyovské blbiny. A   konečně, nemáme rádi   Boženu Nemcovou a zejména   její pohádky, jsouce dávno   dospělí? A je snad Zlatý   kolovrat, známá Erbenova   pohádka a součást Kytice,   určená výhradně pro děti?   Občas mám chuť uvést i   tento příklad v protikladu   zahraničním, zejména   americkým, blábolům.
Ale teď zde   nesrovnáváme   ,,prodětskou" tvorbu,   ale komentujeme film Pretty   Woman.
Legendárním   romantickým filmem Pretty   Woman jistě je a skousnou ji   i mnozí z těch, kdo jinak   tomuto žánru nijak   neholdují. Nechybí jí   dobrý příběh s jistým   přesahem, u slaďáků často   chybějící, komediální   nadsázka, kvalitní herecké   obsazení, o němž bychom   mohli říct v podstatě   totéž jako o přesahu.   Zároveň film zůstává v   romantickém žánru.
Výsledkem je romantický   film s komediálními prvky,   jemuž nechybí působivá   pohádkovost. I proto se k   Pretty Woman rád vracím.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Tak toto je opravdu velmi   pěkná romantika,která   dokonce zasáhla i mě.
Je to už hodně let, co   to dávali na Štědrý den.No   a tenkrát jsem se do toho   taky zamiloval,ale to jsem byl   jěště mladý....:-)
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Mega moc velkej slaďák a   pohádka pro dospělý, kterou   mám pořád ráda. Viděla   sem to už několikrát, ale   když to dávaj v televizi,   dycky koukám znova :) Oba   herci v hlavních rolích sou   mý oblíbenci, takže i   obsazení hodnotim kladně.   Baví mě hlavně Julia   Roberts a její podání   prostitutky a pak přeměna na   dámu. V týhle roli je   vážně super. Takový   oddychovka, která pobaví i   dojme. Prostě skutečná   pohádka, která se v běžnym   životě jen těžko stane.   MOc hezkej film!
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.6.2009
Růžová knihovna,která mě   nikdy nevzala.Gere se   zamiloval do šlapky.Když si   získala jeho srdce,už muselo   být po jejím.Už ho   komandovala.Chudák   zamilovaný pracháč.Ach ty   ženy...:)))
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2009
V dětství má pravidelná   dávka romantiky,Richard Gere   a Juli Roberts dvojka,na   kterou nikdy nezapomenu a asi   nejlepší film od tohohle   dua.Bohatý podnikatel si   nastěhuje do svého   bytu,ženu,která není   úplně čistá a oni se do   sebe zamilují.Pohodová   podívaná,kterou kdykoliv   rád kouknu.
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Tak na tenhle filmík mohu   koukat pořád dokola...je to   krásný film...taková ta   americká klasika..chudá   holka potká prince,zamilují   se do sebe...pohádají se,ale   vše dopadne dobře.....ale   stejně je to krásný :o))))
Nasudr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Jeden z mála dobrých   amerických filmov. Pohodový   a najmä oddychový,príjemný   film so zaujímavým   scenárom, navyše obohatený   vynikajúcimi výkonmi dvoch   hlavných predstaviteľov.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Klasicka pohadka pro   dospele... Pro kazdou   romantickou dusi je jak   stavena... Vrcholna spolecnost   a spodina se do sebe zamiluji.   Popelka v rouse lehke devy...
Medousek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Kdysi jsem tento film jakž   takž brala,ale od té doby,co   ho začali dávat každý rok   na Vánoce-opravdu nevím,co   má společného s Vánoci,tak   se mi dost zprotivil.Ani   označení "moderní   pohádka o Popelce" mě   moc nepřesvědčuje!Od kdy je   Popelka v pohádce   prostitutkou?No nic,raději to   nebudu rozebírat.Prostě   průměr,nic víc a film   vhodný spíše na letní   prázdniny,než na Vánoce.
saxa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2008
:)
Tomuto sa hovorí riadne   šťastie. Stačí byť vždy   v tom správnom čase na   správnom mieste. :
Kiež by mal každý také   šťastie ako Vivian.
Odporúčam každému, aby   si film pozrel. Určite to   stojí za to. Keby bolo   takých filmov viac.
alus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Sen pro všechna prodejná   děvčata na celém světě!   Je ale důležité stát na   tom pravém chodníku. já   tento film příliš nemusím,   ale uznávám, že Julia je v   něm nádherná, Robert Gere   nesmírně šarmatní a že   jsou v něm i opravdu komické   scény...
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Opravdu vynikající   romantický film. Hlavní   dvojice dodává filmu tu   pravou šťávu! Takovýchto   filmů by se mělo produkovat   více!
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
:-)
O filmu jsem vždycky slyšela   jen chválu, ale podívat se   na něj jsem měla konečně   možnost až včera, to co   jsem slyšela je vážně   pravda, film je bez chyby.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Opravdu velice povedená   romantická komedie se   skvělou ústřední dvojicí.   Dnešní romance by si měly z   filmu brát příklad.
Omicron1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tenhle snímek je asi   nejlepší komedii a   romatickým filmem v jednom.Je   to i snad nejlepší snímek   Julie Roberts.Jsou zde   bezvadně zachycené scény ze   života,co by se opravdu mohlo   stát.No prostě dokonalost   sama,co víc dodat.
Nalimex
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2007
myslím že tu je tento film   precenený, veľmi obľúbený   u žien,dobre komerčne   zameraný ale podľa mňa nič   viac, skôr ma zaujali   niektoré krátke scény /   vykreslenie pocitu   nepatričnosti do spoločnosti   na dostihoch /ako celok.
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.7.2007
Přeslazená červená knihovna
Asi nejslavnější   romantický film. Jenom by mě   zajímalo, proč vlastně. Je   to typická přeslazená   červená knihovna, podle   vzoru kterak prostitutka ke   štěstí přišla. Děj je ve   své podstatě nijaký a   zápletka takřka ubohá   (velmi bohatý vlivný muž se   zamiluje do chudé prostitutky   – to je v podstatě celý).   Film je označován za   pohádku a tak je třeba to   brát (pro ty, kteří to   náhodou jako já nechápou   :-)), ale upřímně,   pohádkou je všechno z   červené knihovny.
Julia Roberts mě   neohromuje a Richard Gere už   vůbec ne, proto i tak –   vidět tyhle dva v   podprůměrném romantickém   filmu není nic pro mě.
michaeljameson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Pretty woman je průkopníkem   zamilovaných filmů a mnoho   dalších, se mu již jen   podobá.. Vynikající dabing   a herecké obsazení s Julii   Roberts a Richardem Gerem   stojí určitě zato tento   film shlédnout. I když   zřejmě není nikdo, kdo by   ho neviděl :-)!!!!!
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Krásná romantická komedie.   Taková novodobá pohádka.
KatkaDiaz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Typickej film, o svátcích..   Moc se mi líbil, je   zajímavej i když ho určitě   každý z nás viděl tak 3x.   Juila Roberts to zahrála   skvělě, myslím, že to   jeden z filmů co se jí   hodně povedl.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2006
Nebojím se říci že se   jedná o jeden z nejleších   romantickýchfilmů vůbec.   Jinak se dá chápat jako   návod pro filmaře - ukazuje,   že i film, kde je spousta   klišé a jasná vývojová   linka se dá natočit tak, aby   bavil i po letech a   nesklouzával k trapnosti či   nudě.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.8.2006
Ojoj, tohle je přesně typ   filmu, který opravdu nemusím   :-) Nejsem zrovna moc   romantička a tedy tohle mi   přijde strašně naivní a   akorát se u takového filmu   rozčílím :-) Spousta lidí,   spíš ženské části   populace (ke které kupodivu   patřím :-)) by mi asi   řekla, že je to pro ně   odpočinek od reality a   každodenních starostí. No   já bych zas řekla, že i já   si potřebuju odpočinout od   reality, ale v takovém   případě raději skouknu   Hvězdné války,   Terminátora, Pána Prstenů..   prostě cokoliv co má   fantazii a není z tohoto   světa :-) A když už, tak   raději Deník Bridget   Jonesové, kde je alespoň   skvělý až drsný humor :-)
AlbertPeta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2005
Zase jedna pohádka o Popelce,   ale tentokrát perfektně   udělaná a zaštítěná   zvučnými jměny Richarda   Gereho a Julie Roberts.
Serpentina
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2005
Romantická komedie ve stylu   novodobé pohádky. Když se   potřebujete zasnít a utéct   z reality, tento film vám   určitě pomůže.
pizzzaro
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2005
pretty woman
Naprostá klasika mezi   romantickými komediemi, pro   příznivce žánru   "povinná četba".   Podle mě ale nijak zvlášť   nepřevyšuje jiné slaďáky,   je jen o něco slavnější a   má Julii a Richarda.
Petka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2005
Klasika, která vždycky   potěší.
scajo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2005
V rámci žánru romatické   komedie patří Pretty Woman   určitě k nejslavnějším,   ale jestli i k nejlepším, to   záleží na úhlu pohledu..   jestliže pochopíte, že jde   vlastně o pohádku pro   dospělé (o jakousi moderní   verzi Popelky), pak budete   určitě nadšeni.. a ti, kdo   to budou chápat prostě jen   jako přeslazenou a až   příliš přímočarou   červenou knihovnu (jako já),   ti alespoň nebudou zklamáni,   protože jako taková se   Pretty Woman nakonec docela   povedla..
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2004
Dobrá komedie která asi   nesedne každýmu ale mě se   hodně líbyla.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih143386minih143386Upovídaná láska (2015) [TV film] 
Zum Teufel mit der Wahrheit! n
minih194767minih194767Volha (2023) [TV minisérie] 
n
minih151165minih151165Zašlapané projekty (2008) [TV seriál] 
Zašlapané projekty n
minih146320minih146320Pravý rytíř (2016) [TV film] 
Pravý rytíř n
minih41099minih41099Česká muzika (1993) [TV inscenace] 
Česká muzika n
minih144353minih144353Zítra to roztočíme, sousede! (2014) [TV film] 
Nachbarn süss-sauer n
minih57616minih57616Paví král (1978) [TV film] 
n
minih39193minih39193Čtyři sluhové a kardinál (1974) 
A nous quatre cardinal n
minih147871minih147871Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (2014) [TV film] 
Die Hochzeit meiner Schwester n
minih16901minih16901Prázdniny v Římě (1953) 
Roman Holiday n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

10:40 - 11:30

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

11:20 - 12:05

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:50 - 11:45

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Leonid Truškin

Truškin Leonid

 p.m.bob

p.m.bob

Naposled navštívené:
Leonid Truškin

Truškin Leonid

 p.m.bob

p.m.bob