Duben

Komentáře uživatele michaeljameson

michaeljameson

michaeljameson zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Michael Jameson

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 32
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Kreslenou verzi Asterixe a   Obelixe jsem nikdy neměl moc   rád, nic mi to neříkalo,   ale zfilmovanou verzi jsem si   ihned zamiloval. Gérard   Depardieu je vynikající   komik a tvrďák zárověň.   Film je nabitý vtipem a   dokonalými triky, jaké z   Asterixe a Obelixe znáte.
Biznis (The Business)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2007
Super
Ať si kdo chce co chce   říká, podle mě je to   výborně zpracovaný snímek.   Pořád se mi nechtělo to   pustit a nakonec jsem byl   příjemně překvapený !
Bony a klid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Úplně první vzpomínku na   film Bony a klid mám, když   mi bylo asi 10 let a běželo   to v tv. Jakmile začala hrát   úvodní píseň Relax, chtěl   jsem se na to dívat, ale   mamka mi to nedovolila, že to   není pro mě a že to v   životě ještě 10krát   uvidím. A měla pravdu,   myslím, že jsem ho viděl   už víckrát :-)
Jeden z českých filmů,   který na naše poměry   obzvlášť v té době   nasadil vysokou laťku a jen   tak, se k ní málo kdo   přiblížil..
Discopříběh 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Co dodat ? Príběh mladeho   kluka , který prožívá   běžné radosti i starosti   dospívajících . Né vždy s   jeho chováním souhlasí otec   , který si myslí , že pro   svého syna dělá to   nejlepší. A pak se role   obrátí . Ted je na Jirkovi,   aby zase on svému tátovi   ukázal pravou cestu. A jak   jinak, než že vše dobře   dopadne. A hudba? Ještě ted   v mnoha uších zní   písničky Michala Davida.
Duch (Ghost)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Demi Moore, Whoopi Goldberg,   Petrick Swayze - dobrá   volba. Film, který má   napětí, vtip, děj i   romantiku. Je těžké pokud   vás opustí člověk,   kterého milujete. Kor když   ještě nikdy neřekl, co jste   chtěli slyšet. Demi i v   neštěstí poznala sílu   lásky. A tahle láska by   zůstala asi navždy, pokud by   tento příběh byl   opravdový.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Jedna z nejlepších   kreslených pohádek , která   do svého děje vtáhne   spoustu dětí , ale i hezkou   řádku dospělých . Má   příběh a ještě navíc   dokonalou animaci. Kéž by   takových pohádek bylo víc.   Asi nenajdete rybku s tak   veselým , upřímným ale i   za srdce drásajícím   smutným výrazem, který ná   Nemo.
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Znáte dívku, která by po   shlédnutí tohoto   romantického filmu, nechtěla   stát na místě Jennifer Gray   ? Kdo by odolal svůdné   tváři Johnnyho. Frajírek s   duší anděla. Sen každé   dívky.Tento film má děj,   dobrou hudbu a je okořeněn   tancem. A konec, při kterém   málo které oko zůstalo   suché asi všichni znáte.
Já, robot (I, Robot)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Když jsem v televizi viděl   ukázky - tak už dopředu   jsem film odsuzoval za laciné   triky, ale ihned po   shlédnutí celého filmu jsme   změnil názor a dávám osm   bodů. Jedinné co bych zde   snad vyčetl, je přehnané a   nereálné skákání z auta   na auto při honičce Smitha s   roboty, ale je to sci-fi, tak   se není čemu divit..
Kamarád do deště
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Dokonalý !!! Má vše co   chcete ve filmu vidět. Lásku   , přátelství , vtip ,   zápletky a ještě navíc   volba hlavních herců byla   asi tou nejlepší. Dva   nerozlučitelní přátelé,   které při sobě stojí v   dobrém i zlém . Tak by to   mělo vypadat , ale né vždy   je kamarád schopný udělat   to, co pro sebe udělali   Lukáš a Sagvan.Jako by to   ani nehráli.
Když rozvod, tak rozvod
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Pokud ve filmu hraje Vladimír   Menšík je už téměř   dopředu jásné, že film   bude stát opravdu zato. A ani   tady není pochyb. Jednoduchý   scénář ukazující životy   obyčejné rodiny, která se   potýká s problémem   rozvodu.Nikdo o tom však   nechce moc mluvit a tak   náhody vše prozradí. Ale   vše dobře dopadá a žádný   rozvod se nekoná.
Klik - život na dálkové ovládání (Click)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Kdo by takový ovladač   nechtěl mít doma .Snad   každý by našel chvíle,   které by rád posunul .Jenže   riziko, že se vám stane   něco podobného jako Adamu   Sandlerovi v tomto filmu je   docela veliké. Kdyby to na   začátku tušil asi by nikdy   tento ovladač nachtěl .
Královna prokletých (The Queen of the Damned)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Po filmu Van Helsing je to   další dokonalý film o   upírech.Dobré výkony   herců, skvělé triky jsou   vyplněny téměř dokonalou   hudbou, která se bez pochyb   perfektně hodí k tomuto   příběhu. Kdo by řekl, že   i tady se hlavní hrdina,   který zpočátku vypadá   velmi mstivě zamiluje. A už   vůbec nikdo netušil, že   právě jeho vyvolená, byla   kdysi záchráněna před   věčným prokletím.
Láska nic nestojí (Love Don´t Cost a Thing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2007
Láska nic nestojí bylo supr.   Komentář k tomuto filmu je   pouze jeden a docela   negativní. Mně se to velmi   líbilo, především díky   hudbě a vtipným pasážím.   Děj předvídatelný byl, ale   to je u 80ti procent všech   filmů. Jinak samozřejmě   americký happyend ani zde   nechybí.
Letec (The Aviator)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Leonardo DiCaprio má skoro   vždy skvělé filmy.   Nemyslím, že by byl až tak   dobrý herec, ale producenti   mu dají pokaždé skvělou   roli šitou přímo na tělo.   Stejně tak v tomto filmu,   kterému bych snad jedině   vytkl zbytečnou délku. Ke   konci filmu začne trochu   nudit, ale celkové hodnocení   je u mě za sedm bodů.
Lovci pokladů (National Treasure)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2007
Perfektně propracovaný   scénář i příběh s   dokonalým hereckým   obsazením jako je Nicolas   Cage ! 10 min sledování a   napětí Vás donutí film   shlédnout až do konce.   Předpokládám, že tento   holywoodský kousek ohodnotí   každý nejméně desítkou   :-) Alespoň já jsem jí dal.
Muž v ohni (Man on Fire)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Budete upřeně sledovat   obrazovku . Ani na chvili se   nepodíváte jinám, protože   vám to nedovolí napětí.   Mladá rodina si najme   statného ochránce pro svou   dceru. Ve městě se totiž   rozšíří unosy dětí. John   Creasy je tím vyvoléným. Ze   začátku má problémy s   malou Pitou, ale čím dýl je   s ní, začíná pro něj být   jako vlastní dcera. Jenže i   Pitu unesou. A tady začíná   chut po pomstě.John stále   věří, že Pita žije. A   nemýlí se. Ale jen těžko   uvěřil tomu, že na unosu se   podílí vlastní otec malé   Pity. A tomu s těží   uvěřila i většina diváku.   Jenže je tu milující matka   a John.Ten dělá vše pro   její záchranu.I za cenu   svého života.Určitě se na   tento film podívejte.
Nástrahy velkoměsta (Il Ragazzo di campagna)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Myslím, že je to jedna z   nejlepších italských   komedií, kde hraje Renato   Pozeto. Film od začátku až   do konce je srandovní,   sedláka Artemia doprovází   na jeho cestách ve   velkoměstě samé nástrahy a   překvapení. Kdo neviděl -   vřele doporučuji, opravdu se   zasmějete :-)
Návrat do budoucnosti (Back to the Future)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Návrat do budoucnosti je   bezpochyby nejlepší film v   cestování v čase. První   díl mě naprosto dostal a   musel jsem ihned vidět   ostatní díly. Perfektně   propracované přechody let, v   kterých se celý děj   odehrává. Na tu dobu i   skvělé triky. Alan Silvestri   zde dělal hudbu a ta film   přímo vyšperkovala !!
Ochránce (The Pacifier)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Tuto komedii jsem viděl pouze   jednou, ale rozhodně stojí   za to, podívat se znovu. Vin   Diesel hraje většinou   drsňáky v akčních filmech,   ale dokázal, že i v komedii   zastává jméno dobrého   herce a dokonce se na konci   dočkáme i jeho neobvyklého   úsměvu :-)
Porota (Runaway Jury)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Najde se spravedlnost ? Bude   to dlouhá cesta plná intrik   a zápletek , ale nakonec se   stejně vše obrátí na   stranu dobra . Proti sobě   stojí dva skvělý soupeři .   A ted je na vás, ke komu se   přidáte, protože obě role   ztvárnují dva bez pochyb   dokonalý herci.
Prci, prci, prcičky 3: Svatba (American Wedding)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Prci prci prcičky Svatba je   hodně zábavná komedie,   ovšem úplně stejná, jako   všechny předešlé díly.   Zde bylo přidáno mnohem   více vulgarismu a celý děj   se točí jak jinak než kolem   sexu ! Každopádně kdo má   tenhle humor rád, se jistě   hodně pobaví. Už se trochu   těším na nový díl.
Pretty Woman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Pretty woman je průkopníkem   zamilovaných filmů a mnoho   dalších, se mu již jen   podobá.. Vynikající dabing   a herecké obsazení s Julii   Roberts a Richardem Gerem   stojí určitě zato tento   film shlédnout. I když   zřejmě není nikdo, kdo by   ho neviděl :-)!!!!!
Pupendo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Český film , který   absolutně nepostrádá vtip .   Kromě skvěle napsaného   sénaře , je nutné ocenit   skvělé výkony všech   herců. Způsob výjádření   doby před 17 listopadem je   tak něžně pravdivý a   humorný, že se snad od   začátku až do konce jenom   smějete. Občas vás až   zaskočí, co vše je možné   vymyslet.
Rychle a zběsile (The Fast and the Furious)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Pokud jste tento film viděli   v kině nebo doma ,   nemůžete říct nic víc,   než slast. Zvuk nadupaných   motorů a hudba doprovázená   filmem vám prochází celým   tělem. Asi každý by tyhle   autíčka chtěl mít ve své   garáži.Jenže tenhle film   není jen o krásných autech.   Má i děj a skvělé   obsazení. Najdete tam   drsnáky, city i   přátelství. Asi každý v   životě udělá chybu, ale   pokud nejste až tak zkaženi   a máte ještě chut se   napravit, pak by vám to mělo   být umožněno, stejně jako   Vinu Dieslovi v tomto filmu.   Dokonalé !!!
Sametoví vrazi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Snad káždý zaslechl   alespoň jednou v radiu či   televizi o tzv. Orlických   vraždách. Ale asi nikdo   netušil, že se najde někdo,   kdo to s naprostou   dokonalostí a snad i   přesností natočí. A to   nemluvím o hereckých   výkonech, které byly snad   důvěryhodnější, než   reálný příběh.
Svědkyně
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Tuto sice jen televizní   inscenaci jsem shlédl snad   už desetkrát, ale pokaždé   mě rozesměje herecký výkon   Jiřiny Bohdalové, která zde   opravdu kraluje. Vřele   každému doporučuji, i když   je zřejmě málokdo, jenž by   tuhle komedii neviděl -   cituji Jiřinu: "Svůj   názor, ten já mám" :-)
Tetovaný (Le tatoue)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Co dodat k tak geniálnímu   herci jako je Louis de Funès.   Pro mnohé už je zapomenut a   jeho filmy přijdou některým   nudné. Já i přesto, že   jsem každý jeho film viděl   několikrát, si někdy najdu   čas a rád se zase podívám.   Film Tetovaný je vynikající   a český dabing ho v tom jen   utvrzuje !
Ti druzí (The Others; Los otros)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Tento horor již od svého   začátku mě zaujmul a   shlédl jsem ho alespoň   třikrát. Nicol Kidman moc   nemusím, ale v tomhle filmu   se mi velmi líbila. Závěr   filmu mě naprosto překvapil,   měl nečekaný zvrat a   myslím, že kde komu běhal   mráz po zádech. Doporučuji   !
Úžasňákovi (The Incredibles)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Velmi málo se dívám na   animované filmy, těžkose do   nich přemlouvám, ale když   už se tak stane - většinou   mě nadchnou, jako tomu bylo v   případě Úžasňákových   :-) Dokonalá podívaná   nabitá vtipem a perfektní   animací ! Myslím, že je to   nejlepší an. filmeček, co   se kdy natočil !
Van Helsing
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Van Helsing jsem viděl   třikrát v kině a hned jsem   ho musel mít na dvd. Tento   film lidé buď nesnáší   nebo mulují. Často jim   vadí, že je film plný   triků a počítačových   sekvencí.. Mně ovšem celé   dílo přijde jako jeden z   nejúspěšnějších   upírských kousků, které   kdy byly natočeny. Hudba,   kterou napsal Alan Silvestri   je výborná !
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10