Zari

Komentáře uživatele Omicron1

Omicron1

Omicron1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Vlastimil Šmídek

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Erin Brockovich
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Je to film,co ukazuje jak   opravdu život chodí.Lidé z   vysoké společnosti   zapírají a tutlají.Nikdo   nejevý zájem o to,že se   těm lidem něco děje a že   to není v pořádku.Obvykle   to tak bývá,že obyčejný   člověk,který nikdy do   ničeho takového   nevrtal,dokáže změnit něco   velikého.Dokonalý příklad   života.Perfektní herecký   výkon Julie Roberts.
Fantom Opery (The Phantom of the Opera)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tento film je opravdu krásná   podívaná.Zaznívají zde moc   pěkné operní arie a v   podání Emmy Rossum to   tvoří velice pěknou   kombinaci.Je to jako by   zpíval anděl.Krásná hudba   je propletena smyslným   příběhem.Opravdu něco moc   pěkného.
Pretty Woman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tenhle snímek je asi   nejlepší komedii a   romatickým filmem v jednom.Je   to i snad nejlepší snímek   Julie Roberts.Jsou zde   bezvadně zachycené scény ze   života,co by se opravdu mohlo   stát.No prostě dokonalost   sama,co víc dodat.
Probuzení tmy (The Seeker: The Dark Is Rising)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Velmi zvláštní film,co je   trošinku jako pohádka.Je tam   dobrodružství,spousta   pěkných efektů.Hlavního   hrdinu,který bude   zachraňovat svět,nehraje   žádná velká holywoodská   hvězda,ale mě celkem dost   neznámý herec.Děj je celkem   poutavý a člověk u něj   může zažít pár chvil   mrazení v zádech.Přesto   jsem čekal víc od samotného   filmu.Trailer,který jsem   viděl v létě v kině byl   hodně poutavý a těšil jsem   se na hodně zajímavý   film.Co z toho nakonec   bylo,viděl jsem krásnou   pohádku plnou kouzel a   standardního boje dobra proti   zlu,nyní tedy v podaní boje   Světla proti Tmě.Je to v   celku hezký film a vřele   doporučuji,člověk si u toho   hezky odpočine.
Úsměv Mony Lisy (Mona Lisa Smile)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Perfektní ukázka toho jak   může být umění smyslné a   krásné.No a nejen   umění.Tenhle film přesně   vystihuje problém ženské   mysly,když se nedaří   jí,tak proč by se mělo   dařit jiným.Tím nechci   házet všechny žeeny do   jednoho pytle,ale většinou   to tak bývá.Jsou zde   skvělý herci a jejich dobré   výkony.Vřele doporučuji.
Zámek hrůzy (The Haunting)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2007
Je to film,který mě zaujal   nejenom kvůli herečce   Catherine Zeta-Jones,ale   hlavně kvůli ději tohoto   filmu.Vyprávět příběh o   tom, jak nějaký bohatý   magnát zabíjel děti a   zbytky pálil v krbu,je trochu   silná káva.K hororu to   ovšem patří.Film je nejenom   velice zajímavý,ale i   poutavý.
Catherine   Zeta-Jones zde ztvárnila   velice pěknou roli,zahrala   zde přítelkyni plnou   pochopení.Na druhou stranu   zde hrala koketu nic   neskryvající že je   bisexuálního ražení.No   dejme tomu že bych klidně do   toho domu šel,když by tam   byla ona.
Zemřít mladý (Dying Young)
 
Přidáno: 29.10.2007
Život není jednoduchý a   rakovina je jedna z   nemocí,která je nejhorší   na této zemi.Tenhle snímek   ukazuje jak může být pár   chvil před smrtí   krásných,že jdou prožít i   jinak než smutně a   oplakáváním nad   nemocničním lůžkem.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:55 - 01:20

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:35 - 01:30

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce