Zari
ohodnotit

Horem Pádem

Rok:
2004
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
16.9.2004
„Komedie, která vás rozpláče. Drama, které vás rozesměje.“

Komentáře k filmu Horem Pádem

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2008
Já tady půjdu asi trochu   proti davu. Film mi přišel   těžko uchopitelný,   nekompaktní, nějak to celé   nedrží pohromadě. Na   rozdíl od jiných   přispěvatelů mě ale moc   bavila Vašáryová. Její   herecká kreace s hláškou o   kyselých rybičkách mě   dostala na kolena.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2014
Chvílemi se na to koukat   dalo, ale jinak mně to nějak   zvlášť nenadchlo. Herci se   sice snažili, dokonce byli   skvělí, ale v ději to   chtělo nějaký náboj.   Něco, co by tomu dodalo v   jistých pasážích   "švunk". Protože   byly zdlouhavé.   2012072110227/10736///////////   ////
Škoda těch   zbytečně dlouhých,   hluchonudných pasáží. Ale   jinak dobré, dá se na to   dívat. Souhlas s mým   předchozím komentem.
cicis
Hodnocení:
Přidáno: 13.1.2009
V zahraničí je vedený film   pod názvom :

Up and Down (2004)

Director: Jan   Hrebejk
Starring: Petr   Forman, Emília Vásáryová
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2004
Osobně považuji za   nejlepší Hřebejkovy   Pelíšky,potom Musíme si   pomáhat a na třetí místo   bych dala Horem pádem,někde   vzadu by zůstalo Pupendo.Tím   chci říct,že Horem pádem   nedosahuje geniality   Pelíšků,ale jde o velice   slušný filmařský   počin.Výborná byla Emílie   Vašáryová,Jiří   Macháček,z výkonu Lišky   mě až mrazilo jakého   dokázal zahrát   parazita.Dušek   přišel,zaskvěl se ve své   epizodce a zase odešel,Forman   s Třískou si skvěle   přihrávali a Timková tam   byla lehce do počtu.Během   filmu jsem si občas   říkala:"Tohle   znám...tohle už jsem někde   viděla."Hlavně při   rodinné sešlosti.
  Film má hlášky,které opět   určitě zlidoví (panda   velká-malá,netopýr,CHulit(f   otbalisti prominou,nevím jak   se to píše)atd.)Je to hodně   o vztazích,o rasismu,doslova   až na dřeň a stojí to za   to vidět.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Myslím, že tady si Hřebejk   ukrojil trochu více než mohl   sníst. Moc témat a osudů,   tak nějak propletených do   sebe. Ukázka, že jsme   rasisti a zloději?? Možná,   nevím v té obžalobě pokud   tak byla myšlena bych však   byl opatrnější. Vyzdvihnu   pana Duška v roli Plukovníka   a hlavně jeho scéna u mapy   je výborná. Pravdivá?
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2013
Snímek o běžném životě   obyčejných lidí z různých   sociálních vrstev. Musím   uznat, že ocenění, jakého   se filmu dostalo, si   jistojistě zaslouží.   Takové osudy, které tu jsou   prezentovány jsou trefné a   pro mnohé z nás i   neuvěřitelné, až   šokující. A přesto   existují. Duo   Jarchovský-Hřebejk vsadilo   na citlivý námět a povedlo   se. Vystihnutí problémů a   trápení jsou citově a   dramaticky dobře zvládnuté.   Psychologie každé postavy je   vyobrazena velmi dobře, což   je zásluha hlavně herců.   Tvůrci se nebojí ani   narážek na problémy   rasizmu, což je chválihodný   akt. Z některých scén jde   až mráz po zádech.   Příběhy jsou zasazeny do   postkomunistické doby a tak   použité filtry dávají   výsledku trochu toho retra a   artového vyznění. Některé   věci můžou pro někoho být   těžko uchopitelné a   složité, ale faktem je, že   život sám také není   jednoduchý. Popravdě, v   životě také ne každému   rozumíme. A tak se film stal   reálnou výpovědí   běžného, pro mnohé   tragického života.
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Napsat komentář, k takovému   filmu není sranda.   Hořko-sladká komedie to   trošku vystihuje, ale   manuál, kde se máš smát a   kde být na měko si musíš   najít ve svém nitru sám.   Xenofobie je možná   poselství filmu.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2012
opět další z plejády   českých rádoby komedií,   kde až na pár vtipných   situací není vůbec nic,děj   nesmyslný, hovadina prostě
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2011
Životom skúšaní
Od pána režiséra som videl   Pupendo a Pelíšky a obe som   nepochopil, jednoducho tieto   politické komédie mi nejdú   pod kožu, naopak Horém   Pádem som bol zaskočený,   pretože sa tento film celkom   podaril. Má i svoje muchy,   ale v konečnom dôsledku   chvíľami i zamrazil a bol   som z neho milo prekvapený.   Inak na upresnenie, ja   myslím, že to moc ani   komédia nie je, ono viac ako   do smiechu vám bude smutno.   Niektoré veci možno   prehnané, na druhej strane   niektoré vám niečo i   pripomenú. Najviac mi bolo   ľúto tej ženskej čo   strašné chcela dieťa a   nemohla mať, čo bola všetko   schopná pre to spraviť
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Nuda a šeď
Ani já nejsu příliš   nadšená. Tento film se mi z   paměti vyhryzl asi tak za dva   dny po tom, co jsem ho   viděla. Za týden jsem si   nepamatovala už vůbec nic.   Přišlo mi to strašně   nevýrazný a nudný. A ten   Dušek – no jéje! Nechtěla   bych ho nijak pomlouvat, ale   tento pán mi do oka vážně   nepadl.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2017
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   Jarchovský povedla   nelichotivá sonda do lidské   společnosti a tak trochu   typické české   nátury.Smutné až k pláči.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2019
Slabší Hřebejkův kousek.   Hořká komedie, kde se   člověk moc nezasměje, s   velmi kvalitním obsazením a   zajímavým tématem.   Příběh se nám však tak   nějak ztratil a nemá   nějakou pevnou linii.
topipig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2020
Je zajímavé, jak je téma i   po šestnácti letech stále   aktuální. Žádná změna k   lepšímu. Jan Hřebejk   natočil drama, ve kterém se   sice občas mihnou   komediální prvky, ale jako   celek film působí docela   tíživě. Baví mě sledovat   Hřebejkovy stolní scény,   tady exceluje Emília   Vášáryová a nejen tu, v   každém záběru je herečka   pár exeláns. Jen nevím,   proč Hřebejk zvolil   snímání na tmavý a různě   přibarvený filmový   materiál, tenhle filtr by   slušel jinšímu žánru.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Mám rád Macháčka a v   tomhle filmu mě opět   nezklamal.Je to typicky   česká komedie,člověk se u   ní zasměje,ale není to nic   vyjímečného.Prostě dobrá   česká komedie.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Chvilkama sem se chlámal   smíchy.Super obsazení,   dokonalej Macháček, kerej si   tak brutálně šlapal na   jazyk ,že sem kolikrát ani   nevěděl, co to chtěl   vlastně říct.-D.Nejvíc se   mi ale líbila dvojka   Daniel-Liška a jejich výstup   na strážnici:-D
Rene1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Tak vcelku hezký film to   je.Nebýt pár přehmatů, asi   by to byl jeden z nejhezčích   a nejlepších českých   filmů nejen posledních let,   ale vůbec. Dokáže zaujmout   dějem, hereckými výkony, ba   i důkladností v detailech,   jako je např. výběr   komparsu. Ti chlapíci, co   představovali skinheady byli   skvělí-šel z nich opravdu   strach a divák by věřil,   že jsou praví. Paradoxně v   té scéně, kdy všichni   fandí, Macháček s   "plukovníkem"   Duškem působí mnohem méně   věrohodně. Naopak je tady   ale pár lapsů v zásadních   věcech- Vašáryová podle   mně odvedla nečekaně   špatný výkon. Navíc když   v jedné scéně má šarži,   kde představuje zapšklou   rasistku( v té scéně je   neuvěřitelně špatná)   řekne "ti cikáni sem   přilejzaj ze Slovenska... a z   takovejch prdelí" a   řekne to se zcela   jednoznačným slovenským   přízvukem, tak to je něco,   co drhne.Hodně drhne. Menzel   kdysi prý připsal do   Vesničky scénu se   slovenským agroletcem v   podání J.Satinského jen   proto aby vysvětlil neptrný   slovenský přízvuk Labudy,   přízvuk tak nepatrný, že   ho slyšel snad jen Menzel   sám. A tu máme toto.Pak   závěrečný přílepek z   Austrálie působí   nepřesvědčivě,   nepředstavitelně   křečovitě. Ty thymolinové   úsměvy jaké jsou vidět jen   v těch nejhorších   reklamách na zubní pastu, to   do toho filmu nepatří. Buď   si chtěli filmaři udělat   příjemnou dovolenou v   Austrálii za peníze produkce   nebo v Austrálii peníze   došly a oni to všechno   museli sjet na poprvé na   první klapku lhostejno zda   dobrou nebo špatnou.   Každopádně bylo lépe to   vystřihnout a do toho filmu   nedat. Navíc na   jednoduššího diváka ta   australská sekvence musí   působit dojmem, že zatímco   tady v čechách jsou samí   zpšklí rasisté, je   Austrálie zemí absolutní   harmonie, svobody a   mezirasové lásky. Přesný   opak je pravda,až do 70.let   brala Austrálie výlučně   bílé přistěhovalce, teprve   pak došlo na nátlak   mezinárodní veřejnosti ke   změně, je však pravda, že   si Austrálie přistěhovalce   velmi pečlivě vybírá, a to   podle kvalifikace, zatímco   zdatný odborník zde má   dveře dokořán vskutku bez   ohledu na rasu, člověk s   malou nebo nedoloženou   kvalifikací slyší jen 2   slova:Go home a pak už   následuje deportace. Co by   asi tolerantní Formanovi   australští sousedé řekli   přistěhovalci se základním   vzděláním a s nízkými   hygienickými návyky? A   postavení australských   domorodců, to je kapitola   sama pro sebe. Sám Hřebejk v   jednom rozhovoru řekl, že   australany neslyšel o   domorodcích mluvit dobře.Ve   skutečnosti jsou na tom   aboriginové hůře než   ktarákoli menšina v Evropě.   Jsou terčem hlubokého   pohrdání ze strany majority   a štědrý sociální   systém, kterým se Austrálie   pyšní, je jim uzavřen.
wena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2011
Nevšední pohled na život v   české kotlině.Místama je   trochu deprimující ale   herecké výkony to   zachránili.
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2008
První pokus režiséra   Hřebejka natočit film   takzvaně ze   současnosti.Přiznám se,že   z tohoto filmu mám poněkud   rozpačité pocity.Film chce   řešit několik problémů   najednou jako jsou   rasismus,kriminalita nebo   pašeráctví.Výsledkem je   zmatenost a násilně   vyumělkované finále   filmu,kdy se téměř všechny   hlavní postavy filmu jakoby   náhodně střetnou.Je však   třeba vyzdvihnout výkon   Emílie Vášáryové,která   si rolí zatrpklé,stárnoucí   osamocené ženy právem   vysloužila Českého lva.
nash
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Po Pelíšcích nejlepší   Hřebejkův film. Poprvé   natočil film ze současnosti   a nutno říct, že se mu to   opravdu povedlo. Jedná se o   mozaiku několika příběhů,   které se různě prolínají,   například po vzoru Magnolie.
huron
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.4.2006
Tak nevím, co tím chtěl   básník říci. Film působí   roztříštěně, dějových   linek tam je příliš a   naléhavost, s jakou kritizuje   záporné společenské jevy,   je tak křečovitá, že   působí nevěrohodně. Navíc   pointa filmu je tak   roztahaná, že prakticky   chybí. Také jsem nějak   nepochopil použití   barevných filtrů, hlavně   scén z Austrálie; myslím,   že obrázek moře a palem   dostatečně divákům   napoví, že nejsme v   Čechách. Ještě se musím   dotknout herců: Vášáryová   byla naprosto skvělá, její   výstup na   "rodinné" slezině   byl ohromující. Naopak   Macháček vypadal, jako by   parodoval sám sebe, Natasa   Burger byla tragická. Liška   a Dušek skvělí, ale   okoukaní, Třískovi asi   nikdo neřekl, že nehraje v   Shakespearovi. Celkově   ještě oceňuji střih, také   hudba zajímavá.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Rozhodně jeden z těch   mimořádně kvalitních   Hřebejkových filmů, který   bezpochyby zaujme svým   nahlédnutím do dnešní   společnosti. Zvláště   vyjímečné výkony Jirky   Macháčka, Petra Formana,   Pavla Lišky a Jana Třísky k   tomu nemálo přispěli, ale   jistě nejvíc zde zazářila   Emília Vašáryová, která   svým úžasným herectvím,   vždy dokáže rozeznít mou   skrytou citlivější strunu.
Ivett
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2007
No, tak nějak nevim co na to   říct. Buď jsem tenhle film   nepochopila, nebo se prostě   pochopit nedal...
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Zajímavej film, i když tak   úplně nevim, jak ho vlastně   ohodnotit... Některý situace   byly super, jiný bysem třeba   úplně vynechala, ale těch   nebylo zas tolik. Dobře sem   se bavila zejména u naprosto   dokonalýho Macháčka, to je   fakt borec :D Dál se mi   hodně líbil Pavel Liška,   roli ulízanýho frajírka   zvládnul fakt skvěle :)   Každopádně za zkouknutí to   určitě stojí.
Koimisto
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Pane Bože ... !!!
Proč já XXX se dívám na   takové České kraviny???Měl   jsem co dělat abych u toho   neusnul ... opravdu nemám co   kladného říct - napsat.Snad   jen TŘÍSKA a FORMAN mi ve   filmu nevadili a byli   dobří!!!Zato Pan Hřebejk je   horší a horší a to byl   nejspíš nejlepším rejžou   u nás.Naštěstí se chopil   práce i STRACH a svými díly   vybočuje z řady   zaběhnutých vyumělkovaných   dramat o českém člověku   ... :@)
AshT
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Horem pádem mě opravdu   hodně pobavilo,ale byli tam   chvilky deprese což já tolik   zase nemusím výkony Fromana   a Macháčka byli dobré a   ostatní nestáli pozadu taky.
AlbertPeta
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.1.2007
Pravděpodobně jsem od filmu   očekával příliš mnoho a   proto mně nijak nenadchl.   Zobrazený problém byl   dobrý, ale zpracování do   několika dějových linií   tak jak je u Hřebejka zvykem   tentokrát neprospělo.   Herecké výkony byly jak   vynikající (paní   Vašáryová) tak i dost   slabé (Dušek). Ani   Macháčkovi se tetokrát   nepovedlo odvést to co od   něho očekávám i když se   snažil. A závěr filmu   vyzněl svým způsobem nikam,   snad to byl i úmysl, ale   myslím, že by lid divácký   o filmu přemýšele i kdyby   byl závěr dotažen do   nějaké pointy.
sluníčko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Horem pádem
Dvěma převaděčům   uprchlíků (Zdeněk Suchý,   Jan Budař) zůstane po akci   ve voze dvouměsíční   dítě. Zapomenutého   indického chlapečka prodají   bezdětné Milušce (Nataša   Burger), která touží po   dítěti. Její manžel   František (Jiří Macháček)   je ovšem fotbalový hooligan   a rasista…

Čtyřicetiletá Hana   (Ingrid Timková) pracuje v   poradně pro uprchlíky. Její   o mnoho let starší partner   Otakar (Jan Tříska)   zkolabuje při přednášce na   univerzitě. Jejich   osmnáctiletá dcera Lenka   (Kristýna Boková-Lišková)   se omylem dozví, že Otakar   se nikdy nerozvedl se svojí   první ženou Věrou (Emília   Vášáryová), s níž má   syna Martina (Petr   Forman)…

Příběhy se odehrávají   převážně v kulisách   současné Prahy.
WaM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.5.2005
Přišlo mi to jako   nepovedení SAMOTÁŘI.
callaghan
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.10.2008
Jestli tenhle pokus o film byl   jedním z nejlepších   českých filmů roku 2004,   ne-li ten nejlepší, tak to   jasně ukazuje, že celá   česká kinematografie jde do   háje. Většina současných   českých režisérů si   nějak vzala do hlavy, že   základním stavebním kamenem   moderní komedie je hromada   vulgarismů. Horem pádem   přitom nemá žádný děj,   hraje si na to, že řeší   velké životní osudy, ale   zůstává jen u toho hraní.   Je to prostě bezduchá   splácanina. Ještěže tu   máme komedie od Z. Svěráka,   Menzela a jiných klasiků,   protože filmy jako je tenhle   jsou ostudou české filmové   scény. Jediná část filmu,   při které jsem se trochu   zasmál byla ta, ve které   Dušek maže z mobilu   Macháčka...
simca.talpi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Hořká Hřebejkova komedie   sice moc nepobaví, ale za   shlédnutí stojí. Macháček   spolu s Třískou excelují.   Naopak mě zklamala   Vašáriová.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2004
Konečně pan Hřebejk   natočil něco z dnešní   doby.
Nevyhnul se   svému oblíbenému tématu   více epizodek rozdílných   rodin, kt se v určité   části filmu dotknou... Ale   mám to u něj ráda, dokáže   vždy vytvořit dobrý film. A   samozřejmě si umí i   vybírat herce. Liška se   opět předvedl, zvlášť   když na záchytce úplně   odrovnal policajta, Macháček   jako polepšený recidivista   žijící s nějakou   ukrajinkou či odkud byla... A   pan Tříska jako nemocný   profesor - ten svou roli snad   zvládl bravurně.
Také jsou dobré záběry   z Austrálie, kt podrthují   rozdíl mezi oběma   zeměmi.
Opravdu   povedený film.
sarf
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Di vod něj nebo se mi splašej kladiva!
Mezi filmy Jana Hřebejka   rozhodně nepatří k perlám.   Dějová linka kolem   Macháčka a Duška je   zábavná /Macháček podal   výborný výkon, IQ   polodebila bych mu skoro   věřil/, ale ta kolem   Třísky, Formana a   Vašáryové skoro   nesnesitelná, unyle se   vlekoucí pseudorodinná   trapnost. Tříska hraje jako   by byl na divadle, Forman   hraje sám sebe, a běh děje   dostává nafrak. Ve filmu je   několik vynikajících scán,   a všem vévodí Duškova   přednáška nad globusem -   bohužel pravdivá. Ale   hodnotit film jako celek ...   je to vůbec celek?
Plivník
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Film působí naprosto uměle,   jako dílko na objednávku   (kterak snědé dítě   napravilo zlého strýčka   rasistu). Vtipné okamžiky by   se daly spočítat na prstech   jedné ruky, zbytek je trapno   - špatný scénář, špatné   herecké výkony oblíbených   Hřebejkových tváří.
Daw25
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2008
Dojemný příběh, ve kterém   nechybí spousta náhod,   paradoxních situací, ale   předemším humoru.Dá se   podívat i vícekrát
kmotr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2007
kmotr
Pěkný film na   zamyšlení.Dnes když se   podíváte kolem sebe tak   zjistíte , že opravdu jsme   mi čši jako menšina.a co   se práv týče je jasný   souhlasím ve všem co   p.Dušek říká.
Endre-silentname
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.11.2008
najhorší český film, aký som videl
To čo som dal ako titulku u   mňa platí... milujem českú   kinematografiu a bol som   zvedavý na tento film, no tak   rýchlo ako som ho pozrel, tak   rýchlo som ho aj založil s   rozhodnutím, že raz   stačilo, lebo ja tomu   nerozumiem... pre mňa to bol   jeden zbytočný a nepodarený   film bez akejkoľvek hĺbky.   Absolútna nuda a totálne   fiasko. Nič mi to nedalo a   radšej by som dal nulu ako   vôbec tú jednotku. Otras.
Ramax
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.2.2005
Všichni film chváli. Mě se   naopak vůbec nelíbil a   zklamal mě. Já bych ho   hodnotil asi jako nejhorší   Hřebejkův film. Asi jsem od   něho očekaval moc a během   filmu jsem pořád čekal   když to přijde. A ono to to   nešlo a nešlo...
romarikan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2009
hmmm..Machacek..snad sa nikto   nenastve,ked napisem ,ze je   Pan herec.s malym frantom na   rukach bol taky   neodolatelny!!!mne sa film   pacil ..velmi
EwiczkaH
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2005
Koukala sem na to se   spožděním, a čekala mnohem   víc. Nebylo to špatné, ale   prostě to zas nebylo ono. Asi   bych nesrovnávala Samotáře   a HoremPádem tzn. Ondříčka   s Hřebejkem ,je to něco   úplně jiného, i když u   mně vyhrávají samotáři.   Někdo v komentářích to   srovnával s Magnólií, s   tím opravdu nesouhlasím, pro   mě je Magnólie nedostižný   vzor.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Mam rad strasne ceske   filmy,ale podle meho nazoru se   tenhle vubec nepovedl. strasny   pribeh,neprehledny dej. Hruza.
honza.dlask
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Nevím jak tento film   hodnotit.Každopádně bych ho   řadil do skupiny filmů s   dobrým českým humorem a   dobrám obsazením.
Trochu mně vadí takové   přímé přeskakování z   děje jedné rodiny do druhé.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih59712minih59712Útok slepých mrtvol (1973) 
El ataque de los muertos sin ojos n
minih51169minih51169Politická střelnice aneb Konečně bez cenzury (2009) [TV pořad] 
Politická střelnice aneb Konečně bez cenzury n
minih42662minih42662Nikola Šuhaj loupežník (1977) [TV inscenace] 
Nikola Šuhaj loupežník n
minih111073minih111073Jantarová komnata (2012) [TV film] 
Die Jagd nach dem Bernsteinzimmer n
minih94082minih94082Uchu kaijû Gamera (1980) 
Uchu kaijû Gamera n
minih125607minih125607Welp (2014) 
Welp n
minih29628minih29628Dracula (1931) 
Dracula n
minih45727minih45727Občan Havel (2008) 
Občan Havel n
minih24676minih24676Skřivánčí píseň (1933) 
Skřivánčí píseň n
minih136582minih136582Teorie tygra (2016) 
Teorie tygra n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama