Zari
ohodnotit

Hon na čarodějnice

Season of the Witch

Další název:
Honba na čarodejnice (SK); Der letzte Tempelritter
Rok:
2010
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
13.1.2011
„Všechny duše nemohou být spaseny“

Komentáře k filmu Hon na čarodějnice

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2011
Drsná story 14. století…   Krvavé války, nelítostné   vraždění ve jménu   Ježíše Krista. Běsnění a   krutosti jsou následovány   nepřítelem ještě   zákeřnějším, který se   neočekávaně rozlézá po   celé zemi, aby udeřil silou   ještě zkázonosnější…   morem. Prchavá naděje stále   zbývá. Na úsvitu se   vynoří dva neohrožení   bojovnící: rytíři Behmen a   Felson(optimističtí   smíškové), kteří hnáni   tohou po spravedlivém soudu   pro domnělou čarodějnici   Annu(tajemná divoženka s   nyvým pohledem) započnou   cestu nejtěžší.
Mesany
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Cage nezklame
Nicolas Cage mě opět   nezklamal.Krásný příběh   se super dějem a   překvapením.Jen konec sem   čekal dobrý konec.
kofolonizator
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2014
Skvěle zpracovaný film,   super efekty. Hodně akce,   nádech hrůzostrašnosti,   napínavé. Rozhodně   doporučuji.
afer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2012
Celkem průměrnej film
Z počátku jasně   odsuzující církev.Odtud asi   chápu všechna ta zklamání   naši ateistů, že nekončil   i v tomto duchu, ale spíše   se odchýlil do fantazy   vyprávění. Podle mého se   zbytečně snažili na   začátek vtěsnat historii   hlavních hrdinů. Tohle   všechno se dalo daleko lépe   využít v psychologickém   boji a tápání co všechno   je skutečný   čarodějnictvím. Asi bych   více využil postavy   ministaranta. Konečný   záběr samotného bídného   klučiny v mlze na koni s   knihou v sedle by podle mně   vše jen podtrhl. Co se bodů   týče tak za dobrej námět,   nečekanej konec a odchýlení   se od okoukaných   čarodějnických kritik   dávám 9.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2011
Meno ruze v americkom style
Nicolas Cage/zo zaciatku som   mu velmi neveril/je kvalitny   herec a je schopny to dokazat   v akomkolvek filme.Aj v tomto   snimku, ktory znacne pripomina   legendarne Meno ruze.Ponura   atmosfera je vyborna, a aj ked   na specialnych efektoch sa   trochu setrilo vo vysledku   dostanete zaujimavy film,   ktory
stoji za   zhliadnutie.
Film   jednoznacne doporucujem.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2019
Fantazy příběh zasazený do   středověku někdy do konce   křižáckých výprav.   Nicolas Cage mě v roli   křižáka Behmena docela   překvapil, Ron Perlman je pro   podobné role svojí   fyziognomií jako stvořený.   Navíc jeho role vždy   obsahují alespoň špetku   typického humoru a ironie.   Ostatní zahráli, co bylo   třeba. A tak vznikl docela   zajímavý dobrodružný film.   Navíc se konce dočkali v   podstatě outsideři a byli   jsme svědky happy-endu. Film   se mi docela líbil a pobavil.
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Někomu to možná bude   připadat jako dětinská   blbost, ale mě se to líbilo.   Mám tyhle strašidelné filmy   ráda, kde vystupuje zlo   skryto za něčím/někým do   konce filmu nepoznané.   Člověk zprvu té čarodějce   i fandí, ale postupem času   se z ní klube pěkná   potvůrka.
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2011
zajímavý námět, skutečné   reálie, atmosféra a místy i   správná dávka napětí, to   vše mohlo film hon na   čarodějnice vynést až do   nejvyšších pater dějin   světové kinematografie, žel   pro ploché dialogy, jenž   dokazují nízkou schopnost   současných amerických   scénáristů solidně   vystavět inteligentní   rozhovor i pro slabší   herecké výkony a kolísavý   rytmus s dynamikou   vyprávění se ve výsledném   hodnocení dostal jen mezi   nejlepší díla střední   filmařské třídy.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2011
Za prvé je český název   zavádějící, za druhé mi   to velmi připomínalo   temnějšího Solomona Kanea a   za třetí ani tady neopustil   Cage svůj pohled   opuštěného štěněte.
Kdo tohle překoná,   může si film vcelku užít.   Navíc mě potěšilo, že   jsem si naprosto přesně   tipla, kdo přežije.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2013
Byl jsem spokojený, sice ne   tak, jak jsem si   představoval, ale nakonec   jo.
Nejvíc se mi   líbil Ron Perlman. Dobré   efekty a triky. Líbila se mi   i zápletka filmu. A jako   nevěřícímu, hlavně ten   začátek - už nebojuju za   církev :-).
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2011
HON NA ČARODĚJNICE

K tomuto filmu   jsem se dostala více méně   náhodou. Normálně se na   horory nedívám – nějak   jsem jim nepřišla na chuť.   Ale od začátku se mi to   docela líbilo. Myslím si,   že atmosféra středověku tu   byla vykreslena docela   věrohodně, chápu i to, že   aby člověk mohl něco   takového přežít, asi se   musí i na boj připravovat s   nadhledem a dodávat si odvahu   třeba i pomocí sázek s   kamarádem, aby se strachem   nepodělal do kalhot. Prostě   v takové situaci jej něco   musí hnát dál. A určitě   to není jen víra v boha. A   to že jednou pohár přeteče   a člověk si řekne: a dost!   To taky chápu. To jen k   situacím, které byly na   filmu kritizovány.Cesta s   čarodějnicí byla taky   věrohodná a sugestivní, ale   ten konec, tak to už byl   docela trapas. Ty příšerky   se mi vůbec nelíbily a celý   film podle mě znehodnotily.   Měla jsem možnost vidět v   bonusech na DVD alternativní   konec, kde démona ztvárňuje   stále A.Loridans. Kdo má   tuto možnost, podívejte se.   Myslím si, že alternativní   konec by byl býval mnohem   lepší. Škoda, že si   tvůrci vybrali raději   jakousi obdobu vetřelce z   jiné planety. Fakt škoda   toho konce. Jinak to mohl být   docela dobrý oddechový film.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2016
Úsmev Rona Perlmana
Dobrodružný - áno. Horor -   sčasti áno. Historický -   určite nie. Thriller -   sčasti áno. Zrejme to   chalani sa snažili točiť   ako historický film na   úrovni, avšak dopadlo to ako   akčné béčko. Čiže   nečakajte nejaký historický   veľkofilm s ohromujúcimi   bitkami a monsterprocesmi s   čarodejnicami, ono vlastne tu   ani čarodejnice nie sú, ale   o tom až vo filme. Je to   skôr dobrodružné fantasy so   silnou temnou atmosférou, s   históriou to nemá nič   spoločné. Začiatok som   myslel, že to bude poriadny   odpad a aj to tak vyzeralo,   neskôr sa to zmenilo na   akúsi cestu odsúdiť   čarodejnicu. Názov zavádza.   Je to skôr o dobách moru,   križiakov, a možno   spytovaní si svedomia. Myslel   som, že dám nižšie   hodnotenie, keďže v podstate   je to taká oddychová   blbosť, ale musím   vynachváliť celkom temnú   atmosféru, neskorší zvrat   (SPOILER: chválim tvorcov,   že tu nedali dojemný príbeh   ako zachráni rytier nevinnú   striguľku), koniec troška   šílený, ale mal niečo do   seba, ale tie temné lesy,   hory, vlci, nádhera. To sa   borcom podarilo. A ešte   nesmiem zabudnúť aj na   komediálnu zložku, aj taká   tu je, a to nechápem, ale   Perlman snáď vo všetkých   týchto béčkach, čo som ho   videl sype jednu hlášku za   druhou a budem úprimný, tu   keď prevravel, hneď bavil,   jedna perla za druhou (super   dabing), išla mu karta
Yontalcar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2011
Podle mě to není zas až tak   špatný film. Ačkoliv jsem   očekával od něj více a   možná i trochu drsnější   pojetí. Holt, co se dá   dělat. Složitá zápletka   zde není, ale tu řádně   nahrazuje akce a zdařilé   ztvárnění středověku.   Jako další plus beru, že   tvůrci příběh uzavřeli.   Případné pokračování by   nejspíš bylo už jen   nesmyslné opáčko.
mischel251
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2011
No po pravde som čakala viac,   že tam budú viac vystupovať   ako čarodejnice a take veci   vyplývajúce z názvu...ale   tak realita je trošku   inú...ako dá sa to   pozrieť...ved už len kvôli   Nicolasovi Cageovi...záleží   od vkusu...ale celkovo sa mi   film páčil...
likantrop
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2011
Film začína dosť sľubne   čo ma zaujalo pozrieť si ho   celý.Proste toto je podľa   môjho gusta táto tematika   temného stredoveku a honu na   čarodejnice,bosorákov a   vlkodlakov.To je moje.Lenže   tu sa nejedná len o   čarodejnice.Tu sa jedná o   démona,ktorý hľadá   poslednú knihu kráľa   Šalamúna,ktorá vyháňa   démonov.Vcelku suprový   nápad lenže film sa nenesie   v tomto duchu.možno sprvoti   aj áno no potom sa to horší   a dosť podstatne.Pretože   nelogickosť situácie   niektorých sekvencií a   hlavne hrdinskosť Cageho to   kazí.Proste s filmu sa stáva   akási cesta k hradu s   bosorkou ktorá sa neskôr   mení na démona ktorý lieta   ako šarkan krajinou a melie   dve na tri.A čo je gól je   konečné vysvetlenie,že   démon prevtelený do mladej   ženy sa nechal doviesť   vozom,aby mohol spáliť   knihu.A prečo by to robil nie   ved mohol si polietať už   skôr a ušetriť Cagemu   prácu.Preto som bol   sklamaný.Ale ako vykreslenie   doby a napätie sa to dá   pozerať a stále si to drží   tempo čo je len   dobre,pretože to nenudí.
JohnCoestler09
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Uplne suhlasim s komentárom   uživateľa likantropa, je to   doslova a do pismena tak ako   to napisal . Začiatok veľmi   sľubný, príjemné grafické   spracovanie stredovekého   sveta. Obzvlášť pekná,je   hned´ prvá scéna z   križiackej výpravy. Film je   rozhodne pozerateľný a   dokonca dobrý. Ale dovolím   si povedať, že keby   režisér zostal pri   čarodejniciach, ten film   mohol byť oscarový. Viem si   živo predstaviť emociálne   nabitý koniec filmu, ked´ je   nevinné dievča obvinené na   smrť z vrtochu cirkve a   Behmen by ju mohol   zachrániť. Tento príbeh mal   veľký potenciál.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Průměrný temný ze   začátku dost napínavý   horor.Hlavní role dobře   obsazeny N.Cage a R.Perlman   bohužel filmu to moc   nepomohlo.Některé části   spíš nudné.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2014
Dva rytíři N.Cage a   R.Perelman mají dopravit   čarodějnici do kláštera,   kde má z ní být vyhnán   ďábel. Když však dorazí   ne místo, musí svést boj s   ďáblem oni dva a jejich   doprovod. Boj je náročný a   záleží na něm, zda ďábel   ovládne svět.
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Nejlepší film Nicolase Cage
Vždy, když jde do kin   nějaký Cageův film, který   mě zaujme, tak si říkám,   že teď ten film už prostě   musí být dobrý. Ale i tento   je jako spousta dalších   filmů s tímto hercem spíše   průměrný, tento má ode mě   60%. Začátek vypadá velice   nadějně, ale bohužel,   někdy v polovině se to   zlomilo a kvalita šla dolů.   Místy to i nudilo a finále   jsem také čekal mnohem   velkolepější. Ron Perlman   opět božsky hláškuje a   Cageovi skvěle přihrává.   Rozhodně je to ale povedená   středověká fantasy, které   mám tak rád.
peginka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Mám ráda fantazy, proto jsem   se na film těšila. Můžu   říct, že jsem očekávala   přesně to, co jsem viděla:   oddychový film, Cage mám   ráda, chodím na všechny   jeho filmy, přesto si   myslím, že z námětu bylo   možné "vykutat" o   něco víc. Ale dá se to   vidět.
matej69
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2011
Rozjezd byl dobrej, ten   závěr se mi zdál   přehnanej. Kdyby ty drama   scénky trochu protáhli a   dali tam nějakej románek   mezi rytířem a čarodějkou,   možná by to dopadlo líp.
Cage mam rád, zase   nezklamal, narozdíl od   filmařů.
Navíc se   mi zdá, že do traileru dali   pár zajímavejch záběrů,   který pak ve filmu vůbec   nebyly (ta lod na moři) a ta   scéna na mostě byla trochu   přitažená za vlasy...

ps: naštěstí   jsme měli apple Amudsena,   takže to byla docela zábava
anetaaneta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Ten název filmu se podle   mého moc neztotožňuje s   pointou filmu...Podle infa od   přátel jsem čekala lekání   od začátku do konce...,   které ovšem nepřišlo...
kara.lol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Film byl docela dost   zklamání, a to od té doby,   co se ukázal démon v tom   klášteře či co to bylo. Do   té doby se na to dalo celkem   koukat, nějak jsem pořád   čekala, jak se to vyvrbí,   ovšem takovýto závěr byl   nad moje síly. Čekala jsem   film ze středověku, něco   jako Černá smrt, a ono na   mě vyblafne jakési   nadpřirozené cosi.   Počítačovou animaci bych u   filmů z takovýmto námětem   zakázala...
victorio
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Mohl to být docela zajímavý   film. To by ovšem nesměli   být tvůrci takový poserové   a natočit to drobet míň   akční a víc   "přemýšlivý".   Akční finále ale i tak   vcelku povedený film mohutně   kazí. Jo a Nicolas Cage se na   roli drsného rytíře   nehodí-moc vymydlenej a   (fanynky prominou) tlustej.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.1.2011
Začíná to slibně a   příběh vypadá skutečně   historicky. Křižácké   výpravy, rytíři, jedná   krvavá bitva za druhou. Pak   dezerce a návrat do moem   zbídačené země. Tak nějak   ten film začíná. Rozhodně   bych to nepřirovnával k   filmu Jméno růže a nemá s   tím rozhodně nic   společného. Vůbec se   divím, že se někdo o   přirovnání pokouší. Něco   se v průběhu sledování na   plátně změní. Ze   zajímavého filmu se stává   sračka. Sledujete přehlídku   zvláštních efektů a   klasické hollywoodské   dialogy. Pak snaha diváka   dojmout i za pomocí hudby.   Kvalitní herecké výkony   dobré úrovně jen marně   hledáte. Možná si trohu   pozornosti zaslouží Ron   Perlman v roli Felsona. Do   kina klidně na to jděte. Je   to taková blbost pro velká   plátna. Pokud máte alespoň   trochu vkusu film se vám   líbit nebude.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.5.2015
Asi nejhorší snímek N.   Cage. Sice se filmu nedá   upřít relativně zajímavý   děj a dobrodružství, ale   hororové snímky naprosto   zbytečné, boje a zvraty   vcelku nudné (alespoň to   film zbytečně neprotahovalo)   a celkově není příliš ani   co hodnotit. Já čekal něco   úplně jiného... škoda
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2011
"Sezóna moru" je lepší název pro tento film
co to je za blbý   "počeštěný"   název? žáden hon se   nekonal... o čarodějnicích   se v této době moc   nevytváří filmy, o to víc   jsem byla nadržená... ovšem   polili mne studenou sprchou...   jako příjemná Odyssea -   mohli však užít více   nástrah, efekty slabé,   nápad scénáře slabý,   strach téměř žáden, body   navíc pouze za dobrý konec,   a to je ten, že hlavní   hrdinové vydechli kvůli   jedné žábě a nedopadlo   vše tak úplně pohádkově   jako obvykle... Ron Perlman je   fantastický, chyběl mi, snad   mu ténhle film pomůže   trochu se zase ukázat světu,   a Cagemu také. Taky mne   "překvapilo", jak   tam všichni padali jak   švestky do rakve díky moru,   jen hlavní hrdinové neměli   žádné příznaky, nevím   teda jak dlouhá je   inkubační doba moru, ale   mohl někdo odpadnout :-D   vlastně celý film byl   spíše o moru... proč se   film prodloužil o dobrých   deset minut nad vítěznými   boji hlavních hrdinů, když   k tomu nebyla pointa? A   huráá - Prahu slovem   neopomněli, určitě jim   Barrandov zapůjčil či ušil   kostýmy :-D Dodnes si více   pamatuji film o   čarodějnicích, kde se   nějáké mladé holky daly do   spolku čarodějnic a pily   svou krev, už si nepamatuji   jméno, pak Čarodějky z   Eastwicku - to je spíše   komedie, a skvělá Záhada   Blair Witch, kde ale   čarodějky nebyly vidět...   to vše si dodnes pamatuji   spolu s díly o   čarodějnicích ve   "Věřte -   nevěřte"... ale jestli   si budu pamatovat za pár let   i tento film - to pochybuji...
Charlie35
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.1.2011
Historické filmy mám velmi   rád a proto jsem byl velice   zvědav, co z toho vznikne a   mé černé tušení se   bohužel naplnilo. Tenhle   snímek by muel točit někdo   jako Ridley Scott a ne Dominic   Sena. Začátek snímku   slibuje akční historické   drama, které se však záhy   promění v tuctový   hollywoodský horror   béčkové kategorie. Nicolas   Cage a boj s démonem... to   mi ňák hlava nebere.
hlavsa5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Na to, že si chtěl Cage   vždycky zahrát v   historickém filmu, a na to,   že je docela znalec historie,   tak tady ulítl. Je to docela   mizérný film.
Snape
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Dá se čekat, že pokud v   něčem hraje Cage, bude to   děs běs. No a tohle je   docela dobře udělaný, ale   tragicky, fakt tragicky   zahraný. I když má Cage   drátěnou košili, je to furt   jenom Cage.
Didinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.7.2011
Tak nevím, ale ve chvíli,   kdy se objevil démon, mě to   naprosto úplně přestalo   bavit. Takto promrhané   prostředky jsem už dlouho   neviděla, začátek byl   totiž velice slibný. Když   jsem četla, jaké to má   obsazení a o čem to je, tak   jsem se těšila na   promyšlenou, napínavou a   lehce sarkastickou oddechovku,   ale tohle bylo jen   samoúčelně zbytečně   bizárdní a bezduché. Docela   mě štvaly různé nelogické   detaily, nejvíc tři z nich -   prvně to byl ten vůz na   mostě, který táhli sice dva   koně, ale táhli táhli a   vytáhnout nemohli, pak mě   dost naštval přišpendlený   "mimozemšťan".   Nakonec mě nejvíc fakt   pobouřilo, že tam nechali   zapíchnuté ty dva krásné   meče, které jistě byly dost   cenné, myslím hlavně v té   době. Jakousi podobou mi to   připomělo Konstantina, což   mě pobouřilo taky, protože   bych fakt čekala, že dnes   natočí něco lepšího.   Jediné plus, že Cage umřel,   ty jo a Hellboy shořel.   Jestli si chtěl scénárista   udělat s diváka srandu, tak   se mu to moc nepovedlo.
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2011
Možná mě namlsalo prvních   15min filmu, kdy jsem   očekával napínavý film.   Jenže po 15min jsem měl co   dělat, abych u filmu neusnul.   Příběh je možné odhadnout   dopředu, žádné dějové   zvraty. Kdy si už konečně   filmaři uvědomí, že pár   lekaček, průměrné triky,   plitký příběh nestačí na   hezký film. Za ty prachy se   dalo natočit něco lepšího   :(.
maciii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Nízký rozpočet mi nevadil,   cokoliv co vypadá   realističtěji než   digitální megalodoni mi   naprosto stačí, navíc   atmosféra krajiny, kulisy a   prostě celá výprava mi   přišla úplně v pořádku,   horší už to bylo s   jednoduchoučkým příběhem,   nudnými postavami, jejich   pohnutkami a prostinkými   dialogy, které se místy   snažily být vtipné,   bohužel marně. Škoda,   historické fantasy mám jinak   docela ráda.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2014
Tenhle mix žánrů mohl   slibovat jinou podívanou,ale   nakonec to je nemastná   neslaná pohádka o   čarodějnici,jedné dlouhé a   strastiplné cestě a chybí   tomu hodně abych zvedl   hodnocení...potenciál zde   byl,ale myslím,že né dobře   využitý!
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2015
Křižáci na čarodějnice
Behmen von Bleibruck jako   křižák s kastrolem na   hlavě místo přilby   likviduje ve svaté zemi   pohanské psy i feny k   větší slávě papeže a   katolického kléru.Ze   začáku ho to celkem   baví,stejně jako jeho   kumpána Felsona ale časem se   z toho stává rutina která   nudil mysl i svědomí a tak   Behmen povězí řemeslo na   hřebík , respektive zabalí   svůj meč samobij do kusu   hadru vypraví se zpět do   Evropy kterou obchází   morová pohroma a jak se   později ukáže i jiné   rány.Za které samozřejmě   můžou čarodějnice se   kterými církev svatá vede   spravedlivý boj už řadu   staletí bez ohledu na to   jestli jsou skutečné nebo   jen jako záminka k   útlaku.Křižák se   zkušenostmi všeho druhu by   se tak místním   fráterníkům velice hodil a   když se díky meči provalí   jeho inkognito tak se opět   vrací do lůna spravedlivé   matky církve i když   nejdřív dělá trochu   drahoty jako laciná děvka   .Samozřejmě , že jej   následuje i jeho nasávací   komplic Felson.Jednu takovou   čarodějnici má tahle dvojka   ještě ve společnosti   šlechtice Ekhardta a drzého   spratka Kaye který se cítí   být rytířem i když se   nehodí dělat ani   nástěnkáře v ČKD   transportovat do kláštera   který však leží za   devatero horami a desatero   řekami . Dobrodružství   nebere konce už od počátku   kdy šlechtic trpí   stihomamem,most je příliš   schátralý a vlci   hladoví.Klášter se však   blíží co čeká za jeho   zdmi však naše pocestné   velice překvapí..Tradičně   toporný N Cage v pokusu o   historickou/mystery kde i   počítačové efekty jsou sto   let za opicema, scénář   plný bludů a kamera s hudbou   tomu rovněž příliš   nepomohou. Na jedno   podívání to ještě ujde   ale do nějakého hitu nebo   žánrovky to má ukrutně   daleko i bez démonů a   čarodějnic.
reby
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.8.2011
Film nic moc, spíš   zklamání, jediný pozitivum   byl Cage a Perlman, jinak děj   skoro o ničem, to už byl   lepší solomon kane, taky tak   trochu podobnej příběh ale   mnohem rozvinutější
Naki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Hodně odfláknutý film   prostředí Vás navnadí, ale   žádná akce odradí...   Jediná scéna stojí za   zmínku a tím je scéna v   lese s vlky. Opět co se mi v   poslední době stává, že   od názvu čekám více, ale   houby z toho, vždyť se celý   film jen breptalo a ty   žvásty by člověka   neovlivnily i kdyby byl   totálně na šrot. Chyběla   tomu souvislost, prostě   hluchý scénář. Obrazem   řeknete ano, ale všemu   ostatnímu prostě ne.   Začátek jsem si říkal   Nicolas Cage ne, ale později   se mi začal líbit, ale to   koření jsem postrádal. Ron   Perlman také perlil, ale co z   toho.
viana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Hon na čarodějnice
...a z kukly se vyklubal   motýl(malá čarodějnice je   krásné děvčátko)!Tak mně   aspoň připadla pointa   filmu,kde se v zájmu kříže   vraždí,upaluje,topí a kde   cestujeme až do úplného   nalezení tajemné   Šalamounovy knihy.Milá   zmínka o Praze,zarostlý a   skoro hrbatý Nicolas   Cage,který poprvé v životě   jezdil na koni(!) a jinak   prázdno.Je to film spíše o   přátelství,žádný horror   ani tajemno,nezanechá   stopu.............
Salám
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.2.2011
:(
Bohužel, ani Nicolas to   nezachránil...začínám ho   mít rád čim dal míň.
Děj vcelku nic moc -   začátek vypadá napínavě,   ale v podstatě se nic   zajímavé ve filmu nekoná -   pár trochu napínavých   soubojů, závěrečný fight   kde se opěvují Nicolasovy   hrdinské kousky, pak ho   zabijou a zdar..děj nula
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Začátek filmu mě navnadil,   dobrá atmosféra,   vynikající vizuál. Toto   nadšení však netrvalo   dlouho (5 minut?), zhruba do   doby, kdy začínaly ožívat   popravené čarodějnice. No   dobře, říkal jsem si,   nebude se jednat o   vykonstruované procesy s   čarodějnicemi a   obviňování církve ze   zločinů. Střih. Krátké   záběry z několika bitev   křižáckého tažení   sloužící k tomu, aby bylo   ukázáno jací to Behmen a   Felson jsou drsňáci.   Dezerce, příjezd do města   sužovaného morem a jejich   uvěznění. V jedné scéně   se tam dokonce Cage pokusil o   úsměv. Neuvěřitelné. Já   si nemohu pomoci, ale Cage má   do dobrého herce tak daleko   jako většina z nás. Poté   následovala cesta, s   čarodějnicí zavřenou v   kleci, do vzdáleného   kláštera ke   „spravedlivému“ soudu.   Její první polovina byla asi   nejlepší částí filmu.   Pochybnosti (u Gagea jsem si   nebyl moc jistý, protože   pořád jenom hleděl, jako   ostatně vždycky) o vině a   nevině domnělé či   skutečné čarodějnice,   nevysvětlitelné události.   Různé překážky a   odhodlání splnit svěřený   úkol. V tento moment měl   film skončit, např. pádem   mostu se všemi   zúčastněnými, krom   čarodějnice, která mohla   odlétnout v podobě   netopýra, vrány nebo sovy,   za strašidelného chechotu do   temného lesa. Jenže místo   konce přišlo to, čeho jsem   se již drahnou dobu obával,   začalo se čarovat. Ve   finále se na scéně objevuje   sám velký Satan, který s   pomocí démonů usiluje, jak   jinak, o ovládnutí světa.   No, a jak je již dobrým   zvykem, zase prohrál. Pomocí   vymítače je navrácen do   pekla nejenom Pán démonů,   ale i tento ďábelsky   sprasený závěr.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.1.2011
Hon na čarodějnice
Proč tak malé hodnocení?   Začnu hned vysvětlovat.   Nicolase Cage mám hodně rád   a líbí se mi vesměs   všechny jeho role, ať už se   jedná o komedie typu   "Líbánky v Las   Vegas", akčňáky   ražení "Skály",   slaďárny ve stylu   "Město andělů"   nebo něco trochu   psychologicky thrillerového   jako třeba "Špatnej   polda". Snad na každý   jeho snímek se nesmírně   těším, Season of the Witch   nebyl výjimka, zvláště,   když jsem se dozvěděl, že   v jedné z hlavních rolí se   objeví i "Hellboy"   Ron Perlman. A zde je kámen   úrazu. Očekával jsem   příliš, spíš   přespříliš. A čeho že   jsem se to dočkal? Nějaké   fantasmagorie suplující   bídný středověk.
Popravdě jsem si   představoval, že uvidím   otřesnou kauzu   čarodějnictví, podobně   jako v "Kladivu na   čarodějnice", že se   dočkám vizuální podívané   stejné té v novém   "Robinu Hoodovi", a   místo toho! Popravdě jsem   měl co dělat, abych při   sledování neusnul. V mých   očích se mi jeví Hon na   čarodějnice jako   nezáživné, nic   neříkající,   překombinované, prostě asi   nejhorší film letošního   roku (bez přehánění)...
kubikmatik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Celou dobu hezký děj, až na   ten děsný konec. Zkazilo mi   to celý dojem na film.   Dávám dvě hvězdičky za   snahu.
xxlch
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2014
První dojem je tedy dosti   špatný.Todle je totálně   béčkový filmík na jedno   použití a to s   přemáháním.Velmi podobné   jako S.Kane,který je o něco   více koukatelný.Na něco tak   zpackaného a hloupoučkého   je Cage a Perlmana celkem   škoda takže ta jedna * je za   tu solidní atmosféru   středověku.
Jardasad
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.3.2014
Označit tento film jako   "historický" je   typickou podporou americké   ubohosti. Je to asi totéž,   jako zařadit mezi historické   snímky Barbara Conana či   Pána prstenů.
fadomo
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.1.2012
hloupá slátanina
Čekal jsem něco ve stylu   "Kladivo na   čarodějnice," ale   dočkal jsem se jen trapné a   hloupé slátaniny, která mě   naprosto ničím nezaujala, ba   naopak nudila či přímo   štvala. Cageho filmy jsou   čím dál pitomější a jeho   výkony čím dál slabší.   Tento film již nikdy více.   Někdo tu dokonce srovnával   tuhle krávovinu s filmem   "Jméno růže." Tak   už to proboha nikdo   nedělejte.
mykescH
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2011
???
prázdnota, zrychlený děj   válek a potom cesta která   končí bitvou se zlem...   Těšil jsem se, mám rád   filmy s tímto námětem ale   tentokrát NEEeeee.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15532minih15532Pátek třináctého (1980) 
Friday the 13th n
minih29773minih29773Toxický mstitel (1985) 
The Toxic Avenger n
minih46386minih46386Hranice smrti (2007) 
Frontière(s) n
minih80090minih80090Krvavý stát (2011) 
Red State n
minih40361minih40361Chuckyho sémě (2004) 
Seed of Chucky n
minih58524minih58524Krvavý potok (2009) 
Town Creek n
minih43097minih43097Tahle země není pro starý (2007) 
No Country for Old Men n
minih76659minih76659Tajemství staré bambitky (2011) [TV film] 
Tajemství staré bambitky n
minih53738minih53738Nářek duší (2009) 
No-Do n
minih45821minih45821Mlha (2007) 
The Mist n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Společně to zvládnem!

20:10 - 21:25

49 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední ostří hoši (1976)

20:30 - 22:10

29 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

44 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Reklama