Zari
ohodnotit

Apocalypto

Další název:
Apokalypto
Rok:
2006
Délka:
138 minut
Premiéra v ČR:
25.1.2007
„Jejich osud byl předurčen?“

Komentáře k filmu Apocalypto

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 79
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $50,866,635║Tržby   Celosvetovo $120,176,751▐   Tržby za predaj DVD v USA   $49,205,584 //počet   predaných kusov 2,612,568║   Každým ďalším pozretím   toto spočiatku nenápadné   dielko len naberá na sile,   Mel Gibson po režisérskej   stránke dokáže vniesť do   filmu také dokumentárne   čaro čo vyznie ako nadmerný   progres pre dnešnú takmer   šablónovú produkciu bez   štipky inovátorstva.   Jednoznačne jeden z   najzaujímavejších filmov   roka 2006 a teda rok, čo pre   mňa vyznie ako najbohatší   na brilantne podané filmy v   rôznych žánroch. Mal som   šťastie vidieť to 2x v kine   a už vtedy som uznanlivo   prikyvoval, že Gibson je viac   než na čo sa hrá, je to   jeden z najvšestrannejších   umelcov dnešnej doby. /videl   v kine 2x: 95%/
RwlBem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2016
Velmi zajímavý
filmový počin, který na   člověka nejprve vydští   animální hrůzu   otrokářského nájezdu, a   pak, jen tak jakoby   mimochodem, v samém závěru   filmu nastíní, že to   doopravdové   "apokalypto" teprve   připlouvá, aniž to kdokoli   z domácích zatím sebeméně   tuší... Závěrečná pointa   mi tak přijde mnohem   silnější než   předcházející drama, jež   je (ano, oprávněně) diváky   tak chváleno.
A bonus   pro toho, kdo chce zjistit,   jak jihoameričtí domorodci   řešili sexuální problémy.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2016
Viděl jsem ho již   několikrát a vždycky se na   něj rád kouknu znova.   Syrovost scén, život   indiánů i Inků,   závěrečný mystický běh o   život...prostě skvělá   podívaná pro silnější   žaludky.
Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2016
Já v podstatě nemám, co   bych dodal. Pár malinkých   technických chybiček, které   v podstatě nejdou   postřehnout a pár   historických, které mi   absolutně nevadí. No a co. U   mne je rozhodnutí o   hodnocení jednoznačné a   okamžité. Slušivý hudební   kabátek ušitý panem Hornem   tomu dává korunu. Jistě se   na film podívám potřetí a   počtvrté a klidně i   podesáté.
Knell
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2016
No nádherná farebná   survival skákačka, napnutá   jak šlajdrová guma.
Lovil som s ním, bál sa,   tešil, behal o život a tep   mi skákal v nadľudských   frekvenciách.
Všetok   hardwer skvele sedel, navyše   neopozerané tváre, hrozivé   aj smejúce sa úplne inak   než sme zvyknutý a pôvodný   jazyk je mimoriadny bonus k   filmárskej poctivosti pána   Gibsona.
Užil som si   to mimoriadne až po   záverečný pohľad na   španielske lode, ktoré už   ale nie sú náš problém,   však?
radegaster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2015
Předkolumbovská Amerika
Apokalypto není historický   film. Má ale parametry,   kterými hromadu historických   filmů hravě převyšuje.   Takže puntíky za výbornou   deštnopralesní atmosféru,   za všechny ty indiány,   jejich nativní jazyk i   věrohodné chování, spád a   hlavně zábavu. Jako bonus to   má i myšlenku "velké   civilizace nejdou podrobit,   pokud se nezačnou ničit samy   od sebe.", zde   vyjádřenou zhýralou a   nesoběstačnou společností   města, žijící v nadbytku a   luxusu (hlavní symboly,   hodně krve a tlustý dítě).   Závěrečná katastrofa se   bohužel vylodila   "jen" v podobě   španělských   conquistadorů....
Alix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2015
Asi bych si tak nějak   představovala, že by to   mohlo kdysi být. Věřila   jsem příběhu a bála se o   hlavní postavy. Co víc si   přát?
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2014
Na první pohled strhující   debut Mela Gibsona. Při   druhém pohledu mi ale   chyběla určitá nástavba.   Myslím, že převážnou   část potenciálu mystické   atmosféry, kterou je   obestřena civilizace Májů a   Inků nechává scénář ke   své škodě ležet ladem   (Předurčení osudu   civilizace proroctvím 6-ti   leté nemocné holčičky? To   jako vážně?) a soustředí   se především na   generování napětí, což mu   ale poměrně jde, takže   více než dvě hodinky utekly   a pocitů mám tolik, že mi   obě ruce na jejich   spočítání nestačí.   Takže sečteno podtrženo,   koukatelné.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2014
Teda, jak tohle Gibson   dokázal! Fascinující film.   Stejně jako recenzenti přede   mnou jsem zhlednutí dlouho   odkládala. Důvod byl asi   také stejný, bála jsem se   přílišné krutosti,   protože kdo zná Gibsonovu   zálibu v naturalistickych   scénách, nemůže čekat   pohádku. A mé obavy se beze   zbytku naplnily. Zírala jsem   s otevřenou pusou a očima   přilepenýma k obrazovce v   němém úžasu. Když jsem   napětím už nemohla dýchat,   stopla jsem to. Přiznávám,   ze jsem to dala natřikrát.   Dokonalost zpracování do   posledního detailu a touha   vidět, jak to dopadne mi daly   sílu dívat se, i když to   bylo těžké. Jedinou   malinkou slabinou je trochu   přehnaný scénář a krvavé   scény jsou někdy   nekonečné, jenže Mel se v   tom prostě vyžívá.   Nicméně žádnému   filmovému fandovi by tenhle   film neměl uniknout.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2013
Indiánský bojovník   Jaguáří tlapa musí čelit   mayským nepřátelům, aby   zachránil svoji rodinu před   zajetím. Mayští bojovníci   nelítostně vyvraždí   indiánskou vesnici. Před   obětováním Jaguáří tlapy   však dojde k zatmění Slunce   a následně se mu podaří   uprchnout ze zajetí. V   patách má však nelítostné   mayské pronásledovatele, ale   bojovník spěchá zachránit   svou ženu a dítě. Konec   říše Mayů se však   nelítostně blíží,   Španělé přicházejí.   Vynikající režie M.Gibsona.
Erkul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2013
Zvláštní filmový snímek,   dokonale režijně   zvládnutý, napínavý a   součsně s výbornou filmovou   hudbou. Dlouho jsem oddaloval   po nákupu DVD, jeho zasunutí   do chřtánu domácího kina,   a rozhodně nelituji. Tenhle   film se dá vidět i za   několik let.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2012
Přiznám se, že jsem dlouho   odkládala zhlédnutí tohoto   filmu, už pro zklamání z   Umučení Krista a též   nemám příliš v oblibě   naturalistické pojetí   násilí, v němž si Mel,   zdá se, libuje. O to větší   bylo mé překvapení,   protože násilí zde není   prvoplánové, divák ho má   vnímat jako součást života   dávných civilizací, tak   proč nás šetřit, že?   Uchvátil mě původní jazyk,   herecké výkony, výprava,   hudba. Ale co by to všechno   bylo bez děje a napětí - a   toho se divákovi dostane v   hojné míře, o nudě   nemůže být řeči.   Prožívala jsem strastiplnou   cestu s Jaguáří tlapou   naplno a dostala mě i dech   beroucí závěrečná scéna   vylodění kolonizátorů,   myslím, že můj výraz se   moc nelišil od překvapených   tváří snědých domorodců   :-)
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Mel Gibson - výborný herec a   režisér zároveň. Velmi   schopný natočit film z   historie, jako třeba   "Umučení Krista"   nebo tohle. Je to opravdu jako   reálný, včetně toho jejich   jazyka. Ještě s hereckými   výkony to opravdu tak   vypadá.
Až uvidíte   scénu, jak se obětují   oběti pro Bohy, bude vám   hrozně bušit srdce. Bože,   to opravdu muselo být   hrozný, žít v tý době.
Film o Aztéků vás   zatáhne do děje a ukáže   jak to vypadlo v té době. Je   to opravdu zkutku dobře   natočený.
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Hrdinský příběh Jaguáří   tlapy, obalený natolik   úchvatným výpravnem,   maskami a kostýmy, že mu   dokážu odpustit tu trochu   klišovitosti v druhé   polovině filmu. Viděla jsem   ho pětkrát a asi nikdy mě   nepřestane fascinovat.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Apocalypto toť další   povedený režijní zářez   Mela Gibsona a dodnes nechápu   ta malá hodnocení např.v   Cinemě kterou rád čtu. Tady   u toho filmu mě dostalo   všechno! Vizuální   provedení, ale i děj, hudba   atd. Viděl jsem ho vícekrát   a zůstane u mě dlouho v   mých srdcových   záležitostech. Má pár chyb   a celý útěk Jaguáří   Tlapy je trochu přehnaný,   ale dá se to přehlédnout.
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2011
Nádherně zpracovaný film,   úžasní herci, pěkný   kérky a serepetičky kolem,   nemám skoro nic co bych   vytknul, dvě strany mayské   civilizace, jedni kteří   žijí spřízněni s   přírodou v pralese a druzí   kteří žijí ve městě,   zažívají nemoce a hladomor,   někdy si říkám jaké by to   asi bylo žít v podobné   vesnici hodně daleko od   civilizace, nejspíš bych   nepřežil první den :)
hlavsa5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Tak tady se MG vyznamenal.   Ukázal že umí zrežírovat   dobrý nápad. Výběr herců   - jednička. Film má spád a   vtáhne vás do jedinečné   indiánské civilizace.   Prostě peráda..
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Film mi připadá rozdělený   na dvě půlky: míň   záživná od únosu po   "hru", a pak ta   akčnější do skutečně   překvapivého konce. Je mi   jasné, že film je o něčem   jiném než o akci, na druhou   stranu nebýt ní, ani by mě   nezaujal.
martymize
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Podobně jako v Umučení   Krista, tak i zde režisér   Mel Gibson použil původní   jazyk jihoamerických   civilizací. Film je jako   celek koncipován dobře, ale   útěk Jaguáří tlapy před   pronásledovateli trvá až   moc dlouho a začínal jsem se   u filmu nudit. U snímku se mi   naopak líbily kamera a hudba.   Zajímavě byl také   zpracovaný konec, při   kterém se hlavní hrdina a   dva pronásledovatelé   zastaví na pláži při   pohledu na připlouvající   plachetnice. Celkové   hodnocení tohoto filmu 75%.   Nenadchne ani nezamrzí.
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Já vím, že by měl film   fungovat jako celek, a   Apocalypto tak přes pár   maličkostí i funguje, ale   nedá mi to a musím   vypíchnout výpravu, masky,   kostýmy a casting. Na tomhle   poli jsem dlouho neviděl nic   tak přesvědčivého.   Předkolumbovská Střední   Amerika se před očima   zjevuje s takovou barvitostí   a smyslem pro detail, že   nesrovnalosti nacházejí asi   jenom odborníci. Točil to   Gibson, takže nemůžou   chybět kontroverze: Celkem se   nedivím dnešním potomkům   Mayů, že se proti filmu   ohradili. Jejich předkové   jsou tady líčení jako   kruté, civilizací zkažené   bestie, zatímco obyvatelé   džungle jsou citliví,   veselí lidé žijící v   souladu s přírodou. Ale   nehledě na to, že právě   tenhle protiklad tvoří   ideovou osu filmu a tudíž se   dá určitá nadsazenost   tolerovat, vyprávění je   vedené z úhlu zajatého   Indiána a ten nepochybně   vnímal prostředí, kam byl   odvlečen, právě tímhle   jednostranným způsobem: jako   peklo. Takže ani z tohohle   hlediska nemám důvod ubírat   body. Na drsnější scény   jsme u Gibsona už zvyklí a   tady podle mě nezachází   dál, než je účelné.   Jedině snad závěr byl až   příliš heroický. Možná   opravdu směřoval až někam   do hájemství mýtu, ale   nejsem si jistý, zda to byl   záměr a ne jen ústupek (v   tom případě by byl ale   opravdu jediný) hollywoodské   praxi. Resumé: vyjímečný   zážitek a dost možná film,   který posouvá hranice.
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Smekám pane Gibson.V americe   natočit film o délce 140   min,v zaniklém jazyce s   anglickými titulky o životě   domorodců předkolumbovské   ameriky,to tedy chtělo hodně   kuráže a   sebevědomí.Příběh je to   drsný ale chytne a   nepustí.Po poněkud zmateném   a účelovém Umučení Krista   opět režisérský posun   vpřed.Jen se trochu   bojím,čím nás překvapíte   nyní.Tipoval bych to na   černobílou grotesku
ze života mongolských   pastevců.....
beretap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
beretap
"Jejich osud byl   předurčen?"

Úspěšný režisér Mel   Gibson přichází s novým   filmem Apocalypto -   napínavým mýtickým   dobrodružstvím o   bouřlivých událostech konce   kdysi mocné civilizace. Tento   velkolepý projekt nás   zavádí do říše Mayů a   nabízí nám jednu z   možných variant zániku   této starověké civilizace.   Její původ, způsob života   a náhlá destrukce jsou dosud   opředeny mnoha tajemstvími.   Pozůstatky mayské kultury se   zachovaly pouze v pyramidách   ukrytých v neprostupné   džungli. Nyní, pět set let   po jejím zániku, režisér   Mel Gibson rozehrává tuto   nikdy neobjasněnou záhadu a   vytváří tak napínavý   dobrodružný film na pozadí   mytologie. Vše se točí   kolem základní otázky. Je   možné vyhnout se   destrukci?

Snímek Apocalypto (název   pochází z řečtiny a   znamená „nový   začátek“) se odehrává na   soumraku mayské říše, v   době přírodních katastrof   a rozkladu společnosti.   „Paralela mezi přírodní   nerovnováhou a zkažeností   hodnot, které zničily   říši Mayů, a naší   současností, je zcela   očividná,“ poznamenává   Gibson.

V jeho   filmu se nejvyšší kněží   snaží všeobecný úpadek   zastavit pomocí četných   lidských obětí. Jednou z   nich má být i mladý muž   jménem Jaguar Paw (Rudy   Youngblood), který však   svůj osud odmítne a rozhodne   se uprchnout do deštného   pralesa. Vydává se na cestu   za hranice své říše,   ovládané strachem a   útlakem, kde ho očekává   nejistý konec. Podporován   silou lásky ke své ženě a   rodině, udělá nakonec   zoufalý pokus k návratu   domů, aby zachránil svůj   tradiční způsob života.

Film se natáčel   v Catemaco a ve Veracruz, v   jednom z posledních   zachovalých deštných   pralesů v Novém Mexiku.   Natáčelo se také v   Yucatánu, jižní Kalifornii,   Edmontonu, Calgary, Torontu,   Vancouveru a střední   Americe. Většina postav byla   obsazena místními   obyvateli.

Uznávaný, přesto nebo   právě proto aférami   obklopený, světoznámý   režisér, scenárista, herec   a producent v jedné osobě   Mel Gibson při natáčení   Apocalypta opět riskoval. Pro   zvýšení autenticity se po   celý film mluví neznámou   řečí, původním mayským   jazykem Yucatec, podobně jako   v Umučení Krista.
chorobka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2010
Film z každopádně   nezvyklého prostředí   starodávné exotické   kultury.Skvělá hudba,   výprava a exteriéry. Děj je   víceméně jednoduchý (snad   akční:-)) a tak i bohužel   hlavní hrdina trpí   Rambovými či   Terminátorovými schopnostmi.   Pokud se přenesete přes to,   že hrdinu propíchne skrz   naskrz oštěp (nebo šíp,   už nevím), pak ještě   uteče nevím jak daleko,   skočí do vodopádu, když   vyleze nemá ani škrábnutí   a pak ještě oddělá   několik pronásledovatelů,   tak se Vám film bude určitě   hodně líbit.Nebýt   zmíněného, přidám ještě   10% navíc.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Nie je príliš veľa filmov,   ktorých obsah by poukazoval   na starobylú ríšu Mayov.   Film nám znázorňuje časy,   keď bola ešte v rozkvete. No   rýchly príchod Španielov   urýchlil jej zánik. Všade   dookola máme možnosť   vidieť očarujúcu a   fascinujúcu scenériu, kde   sídlila Mayska civilizácia.
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Od začátku jsem seděl   přikovanej k obrazovce a   čekal co se bude dít. Tak   silný film jsem hodně dlouho   neviděl a vyvrcholení filmu   mě dostalo na kolena.
Encoredes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Historické okénko?
Myslím si o tomto   ztvárnění předkolumbovské   Ameriky, že je vydařeným   oknem do historie. Možná se   to stalo, možná ne, ale je   to dílo s chytlavým   příbehem o osudu   "méněcenného"   národa ve stínu Mayské   kultúry. Potěšilo mě,   stejně jako u Melova Utrpení   Krista, že je film v jazyku   nesrozumitelném i   američanům, tím Mel uvedl   na trh film vyvážený pro   všechny - každý musí mít   titulky.
Lynette
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Velmi dobré
Včera v pozdních nočních   hodinách jsem konečně na   programu ČT2 shlédla v   původním znění s titulky   toto vyjímečné dílo. Ani   zde Mel Gibson v roli   režiséra nezklamal. Celé to   bylo velice precizně   natočené, navíc natočené   v původních indiánských   jazycích, herecké výkony   taktéž velmi dobré. Musím   říci, že chvílema to byly   docela nervy, takovej masakr   jsem pravdu nečekala, asi   bych to ani v kině na velkém   plátně nevydýchala. Po   celou dobu jsem byla doslova   přilepená k židli a oči   jsem měla vyvalené, mělo to   děj a napětí z obrazovky   přímo sálalo. Vlastní   režisérský styl pana   Gibsona je i zde viditelný a   jsem ráda, že pořád   ještě někdo v Hollywoodu   umí natáčet kvalitní   filmy, jen tak dál. Hodnotím   8 / 10.
Morbo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2009
Boj o přežití v Gibsonovském stylu
Co říci k dalšímu   Gibsonovu dílku   Apocalypto?
Předně,   rozhodně NESROVNATELNĚ   lepší, než předchozí   Umučení Krista, které   nebylo ani tak filmem jako   spíš samoúčelnou   kontroverzí, která měla   všechny šokovat a tím na   sebe mocně upozornit. To se   povedlo. Že film zároveň   všechny nudil, nebylo   podstatné.
Apocalypto   je konečně plnohodnotný   film. Gibsonův krvavý   naturalismus je zde stále   přítomen v míře více než   hojné, ovšem má své   opodstatnění a příběh   pouze dokořeňuje za účelem   vyvolání tíživého dopadu   na diváka. Není již alfou a   omegou a dějem samotným. To   je milé překvapení.
Ať už film diváka   baví, či nudí, je nesporně   nutné mu přiznat originalitu   a osobitost. Apocalypto má   svůj unikátní ráz a styl   (nejen díky ctění   skutečných indiánských   nářečí po celou dobu   filmu).
Film JE   skutečně adrenalinovou   jízdou. Boj o přežití   Jaguáří Tlapy je zábavný,   má spád jako hrom a   skutečný tah na branku.   Drží diváka přikovaného.   Výborný závěr Apocalypto   zachraňuje od toho, aby byl   pouhopouhou surovou akcí   plné Gibsonovské brutality   (čehož jsem se obával po   celou dobu filmu).   Závěrečných 5 minut   dodává snímku smysl a   hloubku.
Mel Gibson   rozhodně nepřekonal své   Statečné Srdce (a upřímně   řečeno nevěřím, že se mu   to někdy podaří), ale   rozhodně se velmi polepšil   od Umučení Krista. Natočil   velmi silný dobrodružný   akčňák s velmi autentickou   atmosférou. Není to žádná   pecka a nesmrtelný zápis do   historie, ale výborný film   určitě ano.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2009
Beh na dlhu trat
Od tohto Gibsonovho projektu   som cakal vela a nedostal   takmer nic.Mozno ma prehnane   ocakavanie dohnalo ku   kritike,ale dojem z filmu bol   slaby.Povodny jazyk   ocenujem,herecke vykony dajme   tomu tiez,ale pohlad na   kulturu Mayov a dobu sa tu   obmedzilo na jedno pseudomesto   s tromi pyramidami a   pomalovanymi   domorodcami.Zvysok filmu je   akasi hrdinska road movie na   nohach,kde hrdina najprv   putuje pralesom niekam a potom   odtial ozlomkrky bezi a za   patami ma skupinu   prenasledovatelov,ktory   postupne umieraju.Osobny nazor   Gibsona na to,preco Mayovia   zanikli tu bol len v naznakoch   /infekcie,dobyvatelia?/ a viac   sa s tym nezaoberal.Ako bonus   nam poskytol propagaciu porodu   do vody a to je asi tak   vsetko.Film s originalnym   napadom a nezvladnutym   scenarom doporucujem s velkymi   vyhradami.
poiu1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Nejraději bych hodnotila 7-8.   Osm proto, že to byl   zajímavý a výjimečný   kousek, který stvárnil   kvalitní režisér a   dozajista věděl, co dělá.   A sedm proto, že ve filmu   bylo na můj vkus až   příliš násilí - jistě,   hodí se to tam - ale není to   můj šálek kávy. Těm, co   nevadí krev a trochu   brutality, Apocalypto   doporučuju ;)
Nannar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Mel mi opět dokázal, že je   jak skvělý herec tak i   skvělý režisér. Po   Umučení Krista jsem   očekával, že tento film   bude výborný a stalo se.   Navíc mě velmi potěšilo,   že celý film je v   mayštině. Bravo pane Gibson,   jen tak dál.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2009
dost dobře natočeno   natáčelo obsazení je   skvěle
  zvolené ale chce to vydržet   je to v původním jazyce  
podomně jako u   umučení je to lepší film   je film je skvěle natočen na   to že v původní zemi   indiánů se netočilo tak to   dopadlo skvěle
gabikazavacka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2009
apocalypto
stará indianska predpoveď   bola, že od mora príde ľod,   a s nou biely muži, že   nastane koniec sveta pre   Indiánov.
A ľudské   obete je nanešťastie pravda.   Aj starí Inkovia v Peru   obetovali ľudí na získanie   priazne od bohov. Ale týmto   ľudom dávali pred popravou   piť nejaký omamujúci   prostriedok.
a v   skutočnosti boli obyvatelia   píramidového miesta   krajší, než vo filme, aj   krajšie oblečení.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Po ďalšom výbornom filme od   amerického režiséra Mela   Gibsona bol natočený zase   druhý vynikajúci film. Je to   výborný herec, ale ešte   lepší režisér.
romarikan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2009
vravim...vaaaaauuu-vynikajuci!   !ked som sa dozvedela,ze to je   s titulkami -v myslienkach som   zostala sklamana..ale mylila   som sa..neviem si totiz   predstavit,zeby mayov   predabovali..brrrr..stratilo   by to na   autentickosti..nadherna   atmosfera krasnej prirody..a   autenticky vzlad potetovanych   a popiercingovanych   aztekov..zasnem ako zili   kedysi..dokazali by sme my   prezit vtych   podmienkach??:-)))
Nair.Irnan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2009
úžastne spracovaný film.   výber hercov, stvárnenie   postáv, pôvodný jazyk mayov   vytvárali priam magickú   atmosféru. bolo to živé,   nie násilné. bola som   prekvapená že aj napriek   tomu že mel gibson je   američan nespravil z historie   príšernú komediu ako to   američania zvyknú urobiť,   ked sa vyšantia na anglickej   historii zvyčajne.
jakuza29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Druhy majstrovsky film Mela   Gibsona. Myslel som si,ze dva   filmy nebudu mat po sebe   uspech.Gibson ma osobity styl   a dufam,ze si ho udrzi.K filmu   mozem len dodat,ze nema   chybu.Pozrite si ho a nech vas   neodradia titulky.
Charlie35
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2008
Svým způsobem ojedinělý a   vyjímečný film. Mel Gibson   nám opět ukazuje, že kromě   herectví ovládá mistrně i   režii. Téma jedince,   kterého okolnosti donutí   napnout síly až do   krajnosti, neboť je   mnohonásobnou přesilou   zahnán do úzkých, je   zpracované skvělým   neotřelým způsobem.   Kontrast čistoty prostých   pralesních indiánů s   vyspělou ale zkaženou a   zdegenerovanou civilizací je   podán velmi výmluvně.   Silně napínavé, skvělá   atmosféra, skvělý   zážitek. Výborný výkon   neokoukaného hlavního   přestavitele Youngblooda.   Další film, ke kterému se   budu vracet.
Kmotr95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Další výborný film od   herce a režiséra Mela   Gibsona.
Film který   nemá nijak složitý děj,   ale je skvělý od začátku   do konce...jen dopuručuju :-)
Etymon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2008
Jiný.. tohle slovo mě   napadne když si shrnu co jsem   viděl. Dobrodružný film od   Mella Gibsona z nezvyklého   prostředí který zaujme. Ať   samotným jazykem..   propracovanost je výborná
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Po Umučení Krista jsem   čekala na další Gibsonův   film s jistým sebezapřením,   ale musím uznat, že to   nebylo zase tak hrozné. Jsou   tady sice jisté scény, při   kterých se můj otec chytal   za hlavu, ale i tak se mi film   líbil.
Llewelyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Melu Gibsonovi se podařilo   zhmotnit slovo napětí,   vysílení a krutost do   filmového pásku. Jako   většina filmů od Mela je   realistických a nic   neskrývá, cenzura ho   netrápí. Prvotní idylická   společnost a příroda se   mění do hrůzného   přepadení, zajetí, útěku   a boje s takovým tempem, že   než se rozkoukáte, běží   závěrečné titulky a y se   můžete opět nadechnout.
Výborné výkony   neherců s dobrou volbou   jazyka(vypadalo by divné,   kdyby domorodec z pralesa   mluvil anglicky) a úchvatnou   hudbou, která doplňuje   jasný obraz zeleně.
  Co dál říci? Díky Melovi   za každý nový film...
Zelisko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Naprosto strhující snímek,   kde občas tuhne krev v   žilách, ale co se dá čekat   od skvělého režiséra Mel   Gibsona. Rozhodně všem   doporučuji zkouknout tento   film. Ani vteřinku se nudit   nebudete. Hlavní hrdina Rudy   Youngblood vás uhrane svým   pohledem, tak jako mě ;o))
Plivník
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Dlouho očekávaný film   milovníka opravdového   nefalšovaného násilí a   křesťana Mela Gibsona   slibovalo skutečné   „maso“, ale kupodivu se   nic obzvláště nechutného   nekoná. Samotný plytký děj   (hodní pralesní Indiáni   proti zdegenerovaným   velkoměstským) sice   vyvažuje snaha o   autentičnost (jazyk,   kostýmy..), ale jinak se   vlastně není na co dívat.   Na pižlání obsidiánovým   nožem sice dojde, ale   samotný popis těchto praktik   je odpudivý, takže pouhé   jeho zobrazení znalému   divákovi nepřináší nic   nevídaného. Honička v   pralese přesně podle   „predátorského“ receptu   jasně ukazuje, že režisér   neví, co s plánovou   stopáží (rád by ji   zaplnil, ale netuší jak).   Postavy jsou ploché, i když   se Gibson na začátku snaží   nám je přiblížit, ale tak   je tomu ve většině   amerických filmů, takže to   vlastně Melovi nelze   vyčítat. Snímek přináší   pouze dva opravdu zábavné   okamžiky – když po   usilovném boji o život ve   studni následuje střih na   spokojenou rodinku   kráčející vstříc   lepšímu životu a   samozřejmě lodě na obzoru.   Nebojte se, vy hodní z lesa,   civilizace se svým křížem   a mečem je tady a brzy vás   osvobodí zpod jha zlých   krvežíznivých městských   pohanů. Místo aby se   konečně už někdo pokusil o   realistický popis událostí   kolem conquisty (tj., že ani   jedna ze stran nebyla hodná   nebo zlá), jsme zase u   starých klišé. Gibson se   však, a to mu je třeba   přičíst k dobru, v závěru   ovládl a nezařadil něco ve   stylu „nadšení domorodci   přijímají křest v záři   zapadajícího slunce“,   případně „španělští   vojáci klátí modly na   vrcholu pohanské pyramidy a   vztyčují zde kříž“.   Takže vlastně díky, Mele.
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2008
Ac se to mozna rade lidi   nelibi, ja mam pro Melovu   rezii slabost a priznam se, ze   takove nesazeni uplne   obdivuju. Krutost k tomu   proste patri, to je zivot.
Snura
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Možná by měl Mel Gibson   být už jen za kamerou než   před ní. Apocalypto je   naturalisticky drsné, ale ono   ani nemohlo být jiné, pokud   mělo být autentické.   Stejně tak, jako bylo dobrou   volbou to, že bylo celé   natočeno v původním   mayském jazyce. Úžasná   atmosféra, ať už v   bestarostné pralesní   vesničce nebo v dekadentním   kamenném městě či při   běhu o život džunglí...
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Film je rozdělený na dvě   zcela odlišné části ,   které v konečném   bilancování způsobují dost   velký rozkol snímku. První   část nám ukazuje výjevy z   Mayské kultury a jejich   zvyklostí a vše vypadá   harmonicky , až do doby ,   než do vesnice vtrhnou lovci   lidí a začínají   sadistická jatka a na můj   vkus je toho násilí až moc   , ikdyž Mayové byli krutou   civilizací. Lovci berou   zajmuté vesničany a vedou je   do svého města , aby je   prodali do otroctví a   některé obětovali při   svých obřadech. Děj filmu   se láme do druhé , zcela   rozdílné části , když se   podaří hlavnímu hrdinovi   Jaguáří tlapě uprchnout a   lovci jej začnou   pronásledovat a začíná boj   jednoho proti všem , který   může vyhrát jen jeden a to   nejlepší lovec ze všech. No   a ten konec...? Musím   vyzdvihnout hlavně nádherné   a působivé destinace , plné   krásné přírody a   vodopádů , působivé masky   a autentický vzhled všech   Mayů a nesmím zapomenout na   nádherného jaguára , který   se mihne v jedné scéně. Z   mého hlediska rozporuplný   snímek , který je sice   originální , ovšem chybí   zde hlubší myšlenka. 65%
Matthews
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Napinave od zacatku do   konce,opravdu kvalitni   zazitek.. Vzdy se najde nejaka   kultura,ktera je   vyspelejsi,tak neusneme na   vavrinech.. Kdo nevidel,tohle   je povinnost..
ajaajena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2008
Mele Gibsone, klobouk dolu.   Snad prvni film u ktereho jsem   prestavala dychat. napinavy a   strhujici od prvni minuty do   zaverecnych titulku.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Zabavna a zrucne natocena   jizda. Krev a nasili tak jak   se u Gibsona ocekava, ale   rozhodne ne samoucelne a pro   efekt jako u Umuceni Krista.
gpWrata
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
gpWrata
Vřele tento film doporučuji.   Některé momenty jsou sice   dost drastické, ale celý   film má děj. Je to od   začátku do konce akce. V   tomto filmu jsou také   skvělé kamerové efekty.   Muselo to dát Melovi dost   práce :-) . Jinak, nejsem si   jistý, jestli se jedná o   kmeny Mayů, protože ti,   kteří byli lidé Slunce a   obětovali otroky Bohu Slunce   byli Aztékové.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Na film sem se těšil moc   protože mám rád zaniklé   civilizace,a byl jsem zvědav   na Gibsonovo prvedení.Zase   byl film velmi reální a k   tomu ty pefektní zvuky ale na   druhou stranu málo textu a   když nebyla akce tak byla   nuda.Mám na mysli jak šli   všichni svázání džunglí   a nic se nedělo to bylo   trochu moc dlouhý ale jen do   té doby než přišli do   starého města na   popraviště.Takže se to   vyvážilo takhle nějak má   vypadat historicky výpravnej   velkofilm.
Soused89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Nejnovější Gibsonův   režijní spektákl   příjemně spojuje   netradiční s téměř   pozapomenutým. Překvapuje   jak exotické prostředí a   mayský jazyk, tak i   archaický osmdesátkový   model akčního filmu, kdy   jeden týpek vymlátí vše (a   jak je to po takové pomlce   pro diváka osvěžující).   Nechybí ani věci pro Gibsona   typické- snaha o co   největší výpravnost,   vzývání tradičních hodnot   a třeba i poučení o tom,   že ne vše co je cizí a   naší kultuře vzdálené   musí být zákonitě dobré   (zde vidím trochu paralelu s   islámem). Na Gibsonovi si   cením toho, že stále točí   po svém, nenechá si do toho   moc kecat a přitom dokáže   divákovi předložit   zábavně barevnou   podívanou, která skýtá i   nějaké to poučení.Vyrostl   nový režisérský mistr,ale   pozor je poněkud   kontroverzní,a proto se   nemusí úplně každému   líbit.
janitchka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Strhující podívaná s   přesvědčivým podáním   obrazu dávné civilizace   Mayské kultury. U tohoto   filmu jsem se rozhodně   nenudila.
Opravdu   silný zážitek mi však   poněkud podlomilo zakončení   filmu,lacinná stará ohraná   Hollywoodská klasika. Akce a   scénář byl jinak brilantní   avšak příběh tím dostal   jakousi fádnost..
mirhasik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Šílená jízda od začátku   do konce. Gibson je šílenec   už od Mad Maxu a   Smartonostné zbraně. To co   předváděl jako hlavní   hrdina nám teď servíruje   jako režisér v krvavé a   surové podívané, která   však ve své podstatě (a na   rozdíl od předpokladů)   není ničím jiným než   obyčejným a dobře   natočeným akčním filmem.
Duster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Výborný film, kterým si mě   Gibson po Ježíšovi opět   získal na svou stranu. V   jednoduchosti je síla, jako   by si řekl Mel a s   příběhem, který se dá   odvyprávět v pár větách,   se dvakrát nebabral.   Záležet si ovšem dal   společně s ostatními   spolutvůrci na všem   ostatním. Vynikajícím   castingem počínaje až po   kostýmy, masky, výpravu a   zvláštní efekty. Film má   od počátku šťávu, náboj   a spád. V úvodu nechybí ani   krapet humoru, který by se   hodil možná i v   pozdějších pasážích, aby   vyvážil některé   neskutečně brutální   scény, z nichž některé   bohužel téměř vyvolávají   nechtěný smích. Příběh   je sice jednoduchý a ne   dvakrát originální, ale   zručně vedený a   vyprávěný, plný   dramatických scén a   okamžiků. Nenudil jsem se   ani chvíli a s chutí dávám   pěkných 8/10.
Duck
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Filmové pojetí historie v   podání Mela Gibsna je   úchvatné.Libilo se mi   Umučení Krista, ale tohle je   o 100% lepší.Krásné   kostými,krásné prostředí   a děj,který vás nepustí se   odtrhnout až do konce.I   zvukové znění v původním   jazyce dodává na filmu   realičnosti.
DeWitte
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Super
Myslim ze Mel ma toceni filmu   v krvi....tenhle film se mu   moc povedl,jsem z neho naseny   a moc se mi libil...nebylo to   ani na vterinu nudne...sice   trosku krvave ale v te dobe to   asi vazne tak bylo...ze to   neni nadabovane mi vubec   nevadilo...tento film ma u me   jen sama plus:-)
caseyjones
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Byl jsem moc překvapen ,vubec   jsem nečekal že po celou   dobu filmu neodtrhnu oči od   obrazovky. Po Umučení   Ježíše Krista jsem měl   trochu obavy protože tenhle   film mě dvakrát nechyt a   začal jsem si říkat že by   se měl Mel vrátit a ( to   šupem) nazpátek před   kameru, ale po zhlídnutí   Apocalypta jsem změnil   názor. Především mně   uchvátily nádherné   scenérie i když pochybuju   že to točili v deštném   pralese.
Jekky
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Zajímavé zpracování ale   nějak sem tomu nepřišla na   chut ale pokud jste ho   neviděly stojí za to se na   něj podívat ale počítejte   s titulkami a hodně drsném   tmatu co by jsem ale mohly   čekat od Mela Gipsna
Vig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Velmi pěkný film s   historickými kořeny.
Je napínavý od začátku   do konce a ačkoliv tušíme   konec, malý červíček   hlodá, dokud film   neskončí.

Scény působí nechutně   skutečně což dává filmu   originalitu a šťávu.

Dobrá práce   Mele!
Carlos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Super
Strhující podívaná. 138   minut akce, při které jsem   se rozhodně nenudil. Mel   Gibson je, podle mého   názoru, dobrý herec a   ještě lepší režisér.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2007
Tak toto je super originální   film. Historicky z doby   májovců, bezva. Akční   scény berou dech, a hlavní   hrdina, bojuje opravdu jako   Jaguáři tlapa.
Kozelíno
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2007
Historicky velmi zajimavy   film, krasne prostredi, ale   nejak jsem nepostrehl, zda   bylo na zacatku filmu receno,   v jakem obdobi se pribeh   odehrava. Jestlize to receno   nebylo, pridal bych tam nejaky   prolog, aby byli divaci vice v   obraze. Zajimavy film, misty   sice ponekud drsny, ale filmu   trocha surovosti na kvalite   rozhodne neubrala.
ApexTwin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.10.2007
...
Originalita, to je   charakteristicke pre Mela   Gibsona :o] A to niekto   neskutocne chvali, iny   zatracuje...Kazdy si musi   spravit vlastny nazor na jeho   "tvorbu", ale v   kazdom pripade to ma nieco do   seba a mne sa film celkom   lubil...Urcite lepsie ako   Umucenie Krista.
olgab
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2007
Výborný,naturalisticky   natočený film,který se   stává věrohodnější díky   tomu,že je namluven v jazyce   Mayů.
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Tento film mě doslova   vtáhnul do děje, jeho doby a   musím přiznat že se mnou   cloumal i strach. Děsivá   fanatika indiánů, co se   chovala jak divoká zvěř   nahání hrůzu, a na druhou   stranu ukázka i dobrého   činu syna náčelníka byla   pro chvíle útěchou. Je to   film plný emocí což chtěl   Mel Gibson zřejmě dokázat a   to se mu na jedničku s   hvězdičkou povedlo.
insomniac
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2007
Páčilo sa mi to veľmi -   nebiť tých akčných   sekvencií, keď dosť ťažko   zranený hlavný hrdina uteká   po džungli, ako keby mu nič   nebolo. To by som riešil asi   inak. Ináč výborný film -   a tá "drsnosť",   ako tomu mnohí hovoria, tá   mi nevadila absolútne... Veď   prečo to nedať do filmu, do   ktorého to patrí?
tripx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2007
prostredi,akce,jazyk,trocha   pochopeni jak to asi mohlo   bejt a jak mi to chovani   pripomina dnesek, 100x lepsi   nez umuceni krista ...
basi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Apocalypto mně docela   překvapilo čekal jsem nudnou   poučnou výpravu do světa   mayů,ale naopak jsem se   dočkal výborné akční   jízdy.Nejde nefandit   hlavnímu hrdinovi kterej je   velice sympatickej a naopak   hrstka pronásledujících   divochů opravdu nahání   hrůzu.Taky se mi moc líbí   jak Jaguar paw k likvidování   svých nepřátel používá   co příroda dá.Dějepis by   se podle toho asi učit   nedal,ale pokud máte silnej   žaludek rozhodně vás to   bude bavit.
pavca35
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Patří k filmům, které mě   nějakým způsobem zaujmou -   v tomto
případě   základní myšlenkou stejně   jako zpracováním - ale
rozhodně mě nepřinutí   prohlásit "Jé, to   musím vidět znovu!"
Protože jsem slabší   povahy při některých   pasážích ze mě
vyletělo slůvko   "fuj". Zvláště   při rituálním   vyřezávání srdce druhé   oběti a potom při tzv.   možnosti útěku,kdy jednomu   z indiánů projede oštěp   skrz lebku. Musím ale uznat,   že patřičná dávka   brutality k tomuto filmu   patří. Je charakteristická   jak pro zvolené téma, tak i   pro období, ve kterém se   děj filmu odehrává.
SPECNAS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Celý film je stavěn jako   takové starobylé   vyprávění lovců někde u   ohně, kteří se s typickou   mužskou ješitností   předhánějí v tom, kde koho   zabili, komu utekli či koho   zachránili. V tomhle ohledu   je film naprosto skvělý.Mel   Gibson byl skvělý herec a   jeho tvorba je perfektní.
miken
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Mel Gibson to zrežíroval moc   pěkně. Co mi chybělo, bylo   nějaké upalování zaživa,   jinak tam bylo všechno.   Usekávání hlav, porod,   propíchávání těl vším   možným,   "transplantace"   vnitřností rukama a zaživa,   to vše in natura. Během   titulků, kdy se píše pro   ochránce zvířat, že   žádné zvířátko ve filmu   nedošlo k úhoně, bych si   rád přečetl, že všichi   herci přežili bez ztráty   života nebo končetin. Tento   film si podruhé už   nepustím. Pro objektivitu -   kamera byla fakt super.
jedlickaj
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Jsem v šoku jak zde může   někdo může napsat že film   má výborný děj!! co je   výborného na tom dvě hodiny   se dívat jak nedobrovolně   táhnou lidi na kusu klacku   džunglí a do toho pár   detailních střihů na krev a   vnitřnosti. Jediné co na   tomto filmu bych vyzdvihl   může být snad jen kamera   jinak je tento film ztráta   času
pastika
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nejak me tento snimek spise   zklamal. Cekala jsem trosku   jiny velkofilm. Mel Gibson se   patrne vyziva v tom, aby nam   detailne ukazal, jak se   usekavaji hlavy nebo se clovek   nejak jinak mrzaci. Ve filmu   Umlceni Krista jsem se s tim   nejak smirila, ale tahle   "honicka" me nejak   nebavila. Cekala jsem neco o   Mayich a jejich kulture.   Ackoliv priroda je filmu   nadherna, pokud je.
bandri
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2007
Doporučuji
Tento film vřele doporučuji.   Pokud jste ho někdo   neviděli, kupte si rozhodně   na dvd. Děj je super, ale   není to pro slabé nátury.   Je tam hodně krve a   nmásilí. Rozhodně to   nedoporučuji dětem.
Střet dvou civilizací   nikdy nemůže dopadnout   dobře. Jedna vždy vytlačí   tu druhou.
TSZ
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Mel Gibson
Určitě je to lepší než   Umučení krista,ale stále se   nemohu zbavit dojmu,že Mel je   o několik tříd lepší   herec než   režisér.Apocalypto není   špatné,rozhodně jsem se   nenudil (což se o Umučení   krista říct nedá),ale v   žádném případě to není   film,na který budu   vzpomínat...škoda   zajímavého tématu,určitě   šel využít lépe
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Musim uznat, že jsem   poměrně zklamaný.   Nejdříve mě tenhle film   vůbec nezajímal avšak   nedávno sem si o tomto filmu   přečetl, že je to velice   drsná podívaná a hned mě   to začalo zajímat:) Rozjezd   filmu je poměrně slušný a   mi se seznamujeme s hrdiny a   jejich život. Netrvá však   dlouho a vesnice je napadena a   ten kdo není zabit je v   "řetězech" veden   na smrt. Toto putování trvá   asi půl hodiny filmu a   nastává nuda. Když jsou   zajatci odvlečeni do   nepřátelské vesnice   přichází dlouho   očekávané (alespoň pro   mě) vyrvávání srdcí a   sekání hlav (kdo čeká   krvavé orgie bude zklamán   protože zas tak horký jak se   psalo to není). Naštěstí   vš zachraňuje posledních   cca 20 "rambovsko,   akčních" minut při,   kterých sledujeme hl. hrdinu   při útěku před svými   pronásledovateli, kteří   jsou postupně (občas i   brutálně) likvidováni.   Čekal sem řízek avšak   dostal jen brambory. Ale   najedl jsem se a občas to i   chutnalo.
pepino9
Hodnocení:
Přidáno: 17.1.2007
Apocalypto- nevim?
Po zhlednuti tohoto filmu byl   muj pocit nijaky . Jelikoz je   cely film s angl. titulkama   (mel jsem pres ne ceske)tak   celkovy dojem je ,,same cteni   , zadne podivani ,,. Pro mne   je Mel vynikajici herec , ale   reziser ??? Jsem zvedav na   Vase nazory .

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih154220minih154220Všechno nejhorší (2017) 
Happy Death Day n
minih99076minih99076Carrie (2013) 
Carrie n
minih43061minih43061Cesta bojovníka (2007) 
Pathfinder n
minih112997minih112997Labyrint: Útěk (2014) [2k digital] 
The Maze Runner n
minih149926minih149926Padesát odstínů svobody (2018) 
Fifty Shades Freed n
minih46187minih46187Jak jsem poznal vaši matku (2005) [TV seriál] 
How I met your mother n
minih150862minih150862Uteč (2017) [2k digital] 
Get Out n
minih122519minih122519Tučňáci z Madagaskaru (2014) 
The Penguins of Madagascar n
minih74409minih74409Signál (2012) 
Signál n
minih32696minih32696Cesta do fantazie (2001) 
Sen to Chichiro, no kamikakushi n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

134 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Ing. Karel Holomek, ochránce s...

04:25 - 04:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:15 - 05:55

19 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Reklama