Jeden svět

Komentáře uživatele caseyjones

caseyjones

caseyjones zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Miroslav Pluta

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 42
Apocalypto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Byl jsem moc překvapen ,vubec   jsem nečekal že po celou   dobu filmu neodtrhnu oči od   obrazovky. Po Umučení   Ježíše Krista jsem měl   trochu obavy protože tenhle   film mě dvakrát nechyt a   začal jsem si říkat že by   se měl Mel vrátit a ( to   šupem) nazpátek před   kameru, ale po zhlídnutí   Apocalypta jsem změnil   názor. Především mně   uchvátily nádherné   scenérie i když pochybuju   že to točili v deštném   pralese.
Auta (Cars)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2007
VYNIKAJÍCÍ, filmy od pixaru   prostě dobývají svět .Jde   sice jen o obyčejný   příběh nafoukaného   závodního auta které se   napraví najde si přátelé a   lásku,ale je tak dokonale   propracovaný až se tají   dech. Blesk McQueen závodní   auto které je posedlé   výhrou závodu o zlatý   píst. Bezcharakterní a   nafoukané auto se shodou   náhod ocitne v zapadlé   Kardanové lhotě kde lišky   dávají dobrou noc a tam   pozná opravdové hodnoty za   které stojí bojovat. Skoro   každé auto ve filmu je   unikát,každé má svuj   životní příběh ,svuj styl   života ,hodně mně pobavil   italský prodavač pneumatik   luigi , jeho fenomenální   slabost pro fererri mně   dostávala do kolen .Uroveň   animace v tomto snímku podle   mně dosáhla vrcholu ,odlesky   na autech ,padající štěrk   na cestě, auto postříkané   blátem ,pozorný divák   určitě zaznamenal i mraky ve   tvaru pneumatik ,kopce   připominající tvar aut nebo   jen malé mušky na oknech   jako malá autíčka.   Ps:Doporučuju zhlídnout i   bonusový film na dvd Burák a   bludička.Taky povedený.Je to   sice pětiminutová   záležitost ale stojí za to.
Bee Gees / One Night Only
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Bezva pro ty co si rádí   poslechnou starou klasíku   která se už moc nehraje.   Mohu doporučít všem co si   radí zavspomínají na to co   bylo dobre.
Bílá vdova (Saving Grace)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Dobry film,no jo to je tak   když se lidi doma nudí a   mají velke prostory a malo   penez tak začnou pěstovat   travu člověk se u toho filmu   dobře zasměje.
Bitva u Gettysburgu (Gettysburg)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2007
Gettysburg
Docela dobrej film pro ty   kteři se zajimaji o vojenskou   historii a hlavně o období   občanské války v Americe.   Škoda jen že ho ještě   nikdo nenadaboval do češtiny   ale má aspoň titulky
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (Bridget Jones: The Edge of Reason)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2007
Třicatnice Bridget Jones se   konečně zamilovala do   okouzlujíciho pravnika Marka   Darcyho ale tím jeji starosti   s laskou nekočí ba naopak   začinaj.Čekají nelehky ukol   udržet si svou lásku.Když   začne o sobě pochybovat   objeví se jeji byvaly přitel   Daniel Cleaver.S kterym musí   natočit dokument v   Thajsku(oba jsou reporteři v   televizi)Bridget se zaplete do   namaleho prušvihu a skonči v   tamnim vězení kde stravi   nějaky čas misto aby jí   Daniel pomohl odjiždí domů   a z vězení ji dostava její   přitel Mark.Po všech   trapasech a problemech ktere   Bridgit čekaji si svou lasku   Marka Darcyho nakonec vezme.
Byl jednou jeden král
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Tato hezka pohadka je na   motivy pohadky sůl nad   zlato.
Kral se zepta   svych tři dcer jak ho mají   rady prvni odpoví jako   šperky a drhe kamení,druha   to vyjadři spěvem a třetí   odpoví jako sůl,otec se   naštve a svou třetí a take   nejmladší dceru vyžene z   domu pak čeka jestli se   vratí a ona nikde pak   rozkaže všechnu sůl na hrad   když je sůl všechna kral ji   rozkaže vhodit do vody sůl   odevzdali všichni až na   jednu vdovu.Kral přijde pak   na to co provedl a vše se   pokouší napravit dokud není   pozdě.
Casino Royale
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Dobra Bondovka jen ten herec   tam moc nesedí,měli najit   někoho jineho ale jsou tam   hezke sceny a jako vždy tam   musí byt krasna žena kterou   bond svede jako ve všech   Bondovkach
Casper a strašidelné Vánoce (Casper's Haunted Christmas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Je to o malem dobrackem   Duchovi Casperovi ktery žije   ze svymi zlymi   stryčky.Jednoho dne se jeden   s nejvyších rozlobí a   řekne že pokud maly Casper   nikoho nevystraší tak pujde   se svymi stryčky do prazdna a   za trest je pošle do   vanočního města.Kde musí   někoho vystrašit a tak tam   proživají kde jake lapalie
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Tento film je velice   srandovní popisuje vědce v   te době byl považovan za   blazna měl velice odvažne   napady.
Jednoho dne se   rozhodne že si uspořada   cestu kolem světa za   80dní.Ten to film na motyvy   Viliho Foga až na to že   Villi Fog je kresleny pro   děti je to velmi dobry film   vřele doporučují i dospěly   člověk se přitom pobaví   hlavně při blaznivych   kouskach Jackie Chana
Čtyři z tanku a pes (Czterej pancerni i pies)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2007
Bezvadní serial s obdobi   komunismu, který se odehrava   za druhé světové války. Je   to krásna vzpominká jak se   kdysy točily filmy, aby se   upevníla moralka lidu. A jak   se ukazuje jen jedná strana   která dokázala ukončít   druhou světovou válku a na   ostatní státy se trochu   zapomnělo. Jinak bezva i   když je to jen černobile.
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Arogantní modní navrhařka   hleda svou asistentku na   kterou ma hrozne naroky   nastoupí tam obyčejna mlada   holka ktera se nemaluje a   neobleka tak jak si všichni   představují tudiž si prodej   velkou změnou a nemalymi   problemy stojí za to se na to   mrknout.
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Dobra komedie tady člověk   vidi co dělají lenochdi v   zoo mamuty už bohužel nemame   a tygr by lenechoda nejraději   sežral ale nemuže člověk   se aspon zasměje
Doba ledová 2: Obleva (Ice Age 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2007
To je tak když zima končí a   zaačina teplo a co udělají   zvířatka když přijde   tsunami no přece ukryjou na   lod ktera je zachraní.Ale   cely ledovy svět zachraní   naše již znama podoba   veverky.Tim že se pokuší   dostat oříše do ukrytu a   ani neví že zachranila   ledovy svět.
Elektra
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Elektra dokaže zabit pouze   pohledem.Přes smrtelne ranny   ktere utržila se znova   probouzí a stava s   mrtvych,stava se s ní   nejnebezpečnější   vražedkyně světa,ktera   žije jen pro smrt   ostatních.Ale její novy ukol   ji donutí k zasadnímu   životnímu rozhodnutí.Přida   se nastranu dobra nebo zla?
Enigma
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Enigma je německy šifrovacy   stroj ktery posíla kodovane   spravy na frontu o pohybu   vojsk lodstva atd.pokouší se   ho rozluštit skupina vědcu   ale stale se jím nedaři   dokud se vojakum nepodaři   jeden uloupit s německe   ponorky.
Garfield ve filmu (Garfield: The Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Je to dobra komedie pro   milovníky zvířat,nazorny   příklad jak dopadají   rozmazlene zvířata když jim   někdo vstoupí do života   např pes.
Good bye, Lenin! (Good Bye, Lenin!)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Vypravi o tom jak se maminka   dvou dětí dostane do komatu.   Jenže během komatu se   změní režim a maminka když   se probore tak by jí změna   mohla zabít. A děti dělají   vše proto aby si myslela že   žije ve starem světě.
Góóól! (Goal!)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Vypravi o tom jak si maly kluk   chce splinit svuj velky sen   hrat fotbal jeho otec s tím   moc nesouhlasí.V jeho snu ho   podporuje babička matka mu   zemřela když byl maly.Velky   sen se na konec vyplní.
Dokument o tom jaky Hitler   opravdu byl.Popisuje jeho   šilenství ataky jeho umysly   z ostatnimi zeměmi.Vypravi o   své milnce Evě Braunove   později v den skončení   valky se stala jeho   manželkou.Stojí se na to   podívat.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Pohadka o tom i jak mala rybka   muže dobít atlantik.Ooootec   jmenem Martyn žije se svym   synem Nemem v přibytku se   sasanek na koralovém   utesu.Maly Nemo chodí   poctivě do školy vyvadí   ruzne lumparny až se jednoho   dne rozhodne podívat se do   světa. A jak to dopadne tak   na to se podívejte sami.
Honey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Honey je tanečnice barmanka a   take prodavačka CD,její   rodiče dělaji v centru pro   mladež a zde Honey take   vyučuje moderní tance jednou   ji na diskotece uvidi znamy   producent a chcejí jako   chreografku nebo-li dostane   svou šanci kterou   využije.Ale jak to ve světě   chodí není nic zadarmo   jestli chcete vedět víc tak   na tento film koukněte
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Je to romanticky film o 17lete   holce ktera zamiluje do   tančníka Jonnyho prožiji   spolu romanek ktery trva velmi   dlouho mezitím se stane mnoho   jinych věci tento film je   určen beznadějnym romantikum
Pro ty co si chtějí   zavspominat na korupci ve   fotbale a tež se tomu, už   dnes zasmat, i když to byla   pravda kterou normalní   člověk nemohl a nebo spiše   nechtěl vidět. Hlavně že   jeho tým vyhral a dostal se   na lepši umystění v ligové   tabulce.
Jen počkej! (Nu, pogodi!)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Každy možna zna nenasytneho   vlka ktery by pořad jen trpil   maleho nevineho zajička,   jednou jsou kamaradi jednou   jsou nepřatele.Perfektní   kreslena pohadka
Jméno růže (Der Name der Rose)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Tak tohle miluju, tajemné   kláštery,tmavé chodby a   spousta záhad ,Sean Conery   coby detektiv mezi mnichama   ,dokonale. Příběh   odehrávající se na   opatství Benediktínu bere   dech.
Kameňák
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Blazniva komedie Zdenka   Trošky plna vtipu a   blaznivych scenek např:jedou   dvě kamadky autobusem a jedna   vola na druhou asi budu matka   a kamaradka se zepta s kym ona   odpoví nevím nemužu se   otočit.
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Je to pohadka o chudem klukovi   ktery se dostane mezi par   vyvolenych kteři se mohou   podivat do tovarny na čokladu   kde zažije ruzne   dobrodružství film se mi   velice libil
Kill Bill
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Vypraví o tom jak se mlada   žena ktera je u zabijackeho   komanda rozhodne skončit s   minulosti a vdat se založit   rodinu a žit klidny   život.Jenže vden sve svatby   zažije místo krasnych   okamžiku krvava jatka   všichni jsou mrtvi jen ona   živa zazrakem přežije a   upadne do komatu dlouhych 5let   když se probudí začne se   mstít.
Krkonošské pohádky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Pohadka o zlem Trauntberkovi   malem panoví a hodnem   sousedovi Krakonošovi,   Trauntnberk je panem na malem   statku kde ma své tři sluhy   Anča,pilne a pracovite   děvče ,Kuba hodny trouba   ktereho musí pořad někdo   postrkovat a Hajny takovy   budiž k ničemu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10