Zari

Komentáře uživatele Carlos

Carlos

Carlos zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavel Březina

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Super podívaná plná   vizuálních efektů tak jak   se dalo předpokládat.   Historické filmy nejsou   právě moje   nejoblíbenější, ale tento   film si s historickými   detaily moc nehraje a vsází   na svižnost děje. V první   třetině se mi několikrát   podvědomě vybavil film   Gladiátor, což asi bylo   způsobeno podobnou hudbou.   Celkově mě tento film velice   příjemně překvapil.
Apocalypto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Super
Strhující podívaná. 138   minut akce, při které jsem   se rozhodně nenudil. Mel   Gibson je, podle mého   názoru, dobrý herec a   ještě lepší režisér.
Hurá do basy! (Let's Go to Prison)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Největší slabinou tohoto   filmu je jeho děj. Skoro   celý film se odehrává ve   vězení a já jsem měl   chvílemi dojem, že tam   sedím taky. Začátek vypadal   docela slibně, ale potom se   vše zabrzdilo a už se nic   nedělo. Nebýt pár vtipných   situací tak jsem se asi   nedodíval.
Kvaska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Landa
Jednoduchý děj založený na   Landově hudbě, ten kdo nemá   rád Landovu hudbu a jeho   muzikály by si měl najít   jiný film.
Neznámý svůdce (Perfect Stranger)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Lepší průměr
Když jsem si přečetl   herecké obsazení (Halle   Berry a Bruce Willis)   očekával jsem smršť akce,   v tomto pohledu byl pro mě   Neznámý svůdce zklamáním   a přesto není důvod se na   tento film nepodívat. Ke   kladům se dá přičíst   překvapivý konec a velmi   solidní herecký výkon Halle   Berry.
Roming
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Roming je absolutním   hereckým koncertem Bolka   Polívky. Začátek filmu je   trochu pomalý a příchodem   Stana (B. Polívka) dostane   pravou šťávu. Líbí se mi,   že se autor při psaní   scénáře nesnažil Romy   nijak vylepšovat.