Duben

Komentáře uživatele georginaa

georginaa

georginaa zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Věrunka

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 401
13 (XIII)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.4.2009
Hledání vraha, střílení,   spáchán atentát na   presidentku, to vše je v   akčním snímku plném   napětí. Film je dlouhý, ale   i přesto napínavý. Do konce   filmu nevíte kdo je vrah, a   proč se vše událo.
16 Bloků (16 Blocks)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Je vidět , že Bruce Willis ,   už není ten chlapík plný   svalů a humoru. Režiséři   ho obsazují do role jako   nenapravitelného alkoholika.   Když má svůj den dokáže i   přemýšlet, má i pár   okamžiků jasno, jen fyzička   se někam ztrácí. Jeho filmy   začínají být na jedno   kopyto, nic nového.
3000 mil na útěku (3000 Miles to Graceland)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Žádná strhující   podívaná, jak Costner tak   Russel jsou sice skvělý   herci, ale zločiny a   vyloupení kasina, to snad   nemůžou myslet vážně.   Chtělo to více akčnosti.
8 MM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Je to dost huuustýýý, srdce   se vám zastaví, chcete   zavřít oči a nevidět, a   zároveň vidět, všichni o   tomto tématu ví, ale pokud   to neuvidí na vlastní oči,   neprožije tu hrůzu coby   aspoň divák (tedy ve   skutečnosti bych nikdy to   prožít nechtěla a nejradši   aby se to nedělo vůbec) tak   neví . Je to téma plné   tajů, bolesti, utrpení,   brutality. Opravdu vysoce   šokující snímek. Vtáhne   vás to tak do děje, že   nevíte, co bude příští   den. Jen tak nezapomenete!!
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Opravdový příběh, kterého   se snad obává každý rodič   a říká si, ať se to   nestane nikdy mým dětem.   Strhující děj a i přes   předčasný důchod agenta   ukazuje, že se nezapomíná.   Umění přežít a chránit   je náplní jeho života a   takových by mělo být více,   aby chránili ty slabší.
Adelheid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.6.2007
Skvělý film z pohraničí   režiséra Vláčila, postavy   jsou předurčeny v té době   se chovat tak , jak jim to   umožní situace, člověk   nesmí vybočit, jinak je   čeká trest.
Alias
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Na tomto seriálu mě moc   bavilo, že jste nikdy   nevěděli, jak to bude dál.   Plno překvapivých zvratů   až do samotného konce 5   série. Nedokázala jsem   spát, dokud jsem nedovršila   konce. Škoda, že to   skončilo s otevřeným koncem   a není další   pokračování. Obdivuji   Jennifer, že i když byla   opravdu těhotná, zvládla to   suprově.
Alita: Bojový Anděl (Alita: Battle Angel)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2022
pohádka
To mi připomíná dobu   80.let, kdy byl úspěšný   šílený Max apod., dobu   cyborgů. Takový filmy   pobavily a toto je další z   nich.
Amazing Race: O milion kolem světa (The Amazing Race)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2009
Tady v té hře musíte mít   um, fyzičku a hlavně míti   filipa. Sáhnete si až na dno   svých sil a nakonci čeká   pro vítěze tučná odměna.
Americký sen (Sueño)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Ze začátku jsem myslela že   film nebude záživný, ale po   chvíli jsem měla pocit, že   nejde ani tak o slávu a   peníze, jako o vnitřní   pocity lidí, které   zpívání baví a zpívají z   láskou. Sice to není   typický americký styl ale   romantické mexické písně,   které byly a jsou uznávané   v Mexiku. A jemně romantická   láska přidává nádech   krásné lidskosti.
Apocalypto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Tento film mě doslova   vtáhnul do děje, jeho doby a   musím přiznat že se mnou   cloumal i strach. Děsivá   fanatika indiánů, co se   chovala jak divoká zvěř   nahání hrůzu, a na druhou   stranu ukázka i dobrého   činu syna náčelníka byla   pro chvíle útěchou. Je to   film plný emocí což chtěl   Mel Gibson zřejmě dokázat a   to se mu na jedničku s   hvězdičkou povedlo.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Filmy a pohádky spojené s   písničkami co jsou zpěvné   a dobře notují mají vždy   úspěch po celé generace. Ty   novodobější projekty   postrádají písničky co   jsou zapamatovatelné a proto   starší mají vždy navrch.
Bejvalek se nezbavíš (Ghosts of Girlfriends Past)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Tak tento film mě fakt   dostal. Jak vidět svůj   život pozpátku, kde hlavní   hrdina dělal v minulosti   chyby a jak se duchové   snaží ho provést každým   detailem jeho života. A   hlavně aby si uvědomil, komu   ublížil a jak to vše   napravit. Kdo má aspoň   trochu soudnosti, najde tu   správnou cestu sám i když   mu trochu napoví duchové.   Tato komedie má nečekané a   neotřepané obrátky a i   když konec je jak z červené   knihovny, je se na co dívat a   pobavit se.
Benny a Joon (Benny and Joon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Film zasahuje spíše do   psychického nitra dívky,   která se nedokáže odvázat   od svého domova, panikaří   až do záchvatů, které se   nedají ovládat. Každá   chůva nedokáže vydržet ten   tlak, až jednou přijde   nečekaná chůva v roli   J.Deepa. Ten se do dívky   zamiluje a ukáže ji i jiný   svět, než ten co je uvnitř   domu. Skvělé herecké   výkony.
Beowulf
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2008
Od tohoto filmu jsem čekala   daleko víc nápaditosti. Na   začátku jsem to chtěla   vypnout pro nezábavnou   část, ale nedalo mi to ,   abych to nedokoukala. Jenže   co jsem hledala v tomto   snímku jsem nenašla. Takže   jednou shlédnout a dost.
Bez kalhot (Magic Mike)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Od začátku do konce skvěle   propracované do detailů.   Předčilo očekávání, film   byl natočen tak, jako by jste   se všeho účastnili osobně.   Hudba suprově vybraná a   vymakaní herci by mohli   jakéhokoliv profíka strčit   do kapsy. Moc emotivní film a   všichni co se na tomto   snímku podíleli - VELKÁ   GRATULACE !
Bláznivá spolubydlící (Happy Together)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2012
Tento film se vyjadřuje   způsobem 80-90 let. Měla   svá kouzla a to posoudí   divák, který tuto dobu   prožil. Je to vzpomínková   story na dřívější   narozené, kteří nostalgicky   zavzpomínají na své   mládí. Veselý snímek z dob   studií.
Bláznovo zlato (Fool's Gold)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Matthew je ideální herec pro   tyto romantické komedie. Je   tak ztřeštěný, že hrát   padoucha by mu nikdo ani   nevěřil. Je úžasný jak se   pro cokoliv nadchne a nedělá   to ani z vypočítavosti, ale   prostě že takový je.
Bobule
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2008
Tak velmi očekávaný filmík   mě ani nenadchl ale ani   nezklamal. Je to ze života,   až na pár chudých míst,   kde nevíte co čekat , co   bude dál...tak to došlo   skvěle. A policajti se jako   vždy ukázali .... :-)
Bolek a Lolek (Bolek i Lolek)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2009
Tak tyhle polský klučiny   jsem měla mocinky ráda, plno   dobrodružství a srandy, je   to polská nejzdařilejší   animace, kterou kdy natočili.
Bota jménem Melichar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Tak přesně to takhle   vypadalo i u nás ve škole.   Dříve nebylo tolik nových   věcí, a holky si chtěly   půjčovat vše co nemohly   mít, byla to sice chudší   doba než mají děcka teď   ale o tovíc zábavnější a   vztahy mezi sebou o hodně   lepší.
Bourneovo ultimátum (The Bourne ultimatum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Většinou co se týče   dalších dílů může   člověk očekávat pohromu a   nudu. Ovšem netýká se to   tohohle filmu, ani třetí   díl nezklamal a je to akční   úžásná podívaná.
Boxeři (Play It to the Bone)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
film se táhne, pořád dohady   kdo půjde nepůjde do ringu,   bohatí pro zábavu   využívají všech pák, jak   došlápnout na chudé boxery,   kteří nevidějí a   neslyšejí nic kolem , jen   stát v ringu. Nic moc.
Bravo, girls! (Bring It On)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2008
Film je převážně pro   teenagery, skvělá hudba a   plno strastí a radostí mezi   kamarády. Je to typická   americká komedie, kde jsou   roztleskávačky, (což u nás   nepreferujeme) , Je natočen i   druhý díl - Holky opět v   akci.
Buď otcem mého dítěte (Heartbeat)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Nezáleží kdo splodí   dítě, ale kdo ho vychová,   najde se však pravý partner   , který bude milovat dítě   jiné krve?? Ano, na tom   nezáleží, vždyť i   manželství pokud se rozpadne   si každý najde jiného   partnera a žije i světšími   dětmi, tak proč by to   nemělo fungovat??
Buď, anebo (Hobson's Choice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2010
Velmi úsměvný snímek, jak   chytrá dcera se postavila   proti otci, který si myslel,   že dcera je ošklivá a nikdo   si ji ve svých třiceti   letech neveme za ženu. Tak   svůj osud vzala do svých   rukou a vzala si chudého   Williho, který sice moc   rozumu nepobral, ale za to je   velice šikovný u   verpánku...Po odchodu dcery,   kterou otec vyhostil ze svého   domu začíná mít veliké   problémy s obchodem a   zjišťuje, že udělal   velikou chybu si proti sobě   poštvat dceru a ta přes   všechny problémy později   tvrdohlavého otce přiměje,   aby obchod vedli jako   společníci s jejím   manželem. Film byl   odpočinkový se špetkou   anglického humoru.
Buddy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2009
Ukázka, že vycvičit   zvířata k obrazu svému ve   světě lidí vždy nejde. Ať   se chováte k nim sebelíp,   stejně je v nich vrozená   divokost, svoboda, rozdíly v   myšlení. Ve filmu jsou   působivé scény, kdy máte   touhu zajít do zoo a kouknout   se ve skutečnosti, s kým   měla hlavní hrdinka co   dočinění.
Buldočí plémě (Bulldog Breed)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Jak takový nenápadný, za to   ale dost ukecaný mladík   může vše natropit za pár   dnů, kdy všichni jsou z   něho na hlavu a ani neví co   si počít a jak reagovat. V   šedesátých letech vzniklo   plno takových komedií a pro   pamětníky jsou tyto filmy   pěknou vzpomínkou.
Candy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.7.2007
Po shlédnutí tohoto filmu   jsem byla dost v šoku,   nechtěla bych to skusit ani   náhodou a též doufám, že   mé děti drogy nikdy nebudou   vyhledávat. Takových filmů   by mělo být více jako   odstrašující příklad pro   náctileté, co to ještě   neskusili, aby viděli hrozné   následky a dokonce ty   nejhorší - smrt. Vždyť   mámy nerodí pro to , aby si   člověk drogami sahal až na   dno, ale aby žili šťastný,   milující a plné radosti ze   života.
Casanova
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Režiséři opravdu nemohli   lépe vybrat Casanovu jaký je   herec Ledger. Potutelný   úsměv co přivádí milenky   k vytržení a očekávání.   Nechybí ani špetka humoru a   takový film je pro klidnou   podívanou ten pravý.

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

08:50 - 09:30

22 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Stezka Českem

08:50 - 09:20

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:45

77 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:40 - 09:50

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10