Duben

Komentáře uživatele Duck

Duck

Duck zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Miroslav Augustin

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
Apocalypto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Filmové pojetí historie v   podání Mela Gibsna je   úchvatné.Libilo se mi   Umučení Krista, ale tohle je   o 100% lepší.Krásné   kostými,krásné prostředí   a děj,který vás nepustí se   odtrhnout až do konce.I   zvukové znění v původním   jazyce dodává na filmu   realičnosti.
Armageddon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Armageddon
Film se skvělým hereckým   obsazením a spoustou   dokonalých efektů.Jeho   premiéru jsem shlédl v   letním kině,což tomuto   filmu dodalo dokonalou   atmosféru.
Ale díky   některým dost nesmyslným   záběrům ho hodnotím 7body   z 10.
Fenomén (Phenomenon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Fenomén
Film mě velice zaujal   hereckým výkonem hlavního   hrdiny(J.Travolta).Do nedávna   jsem tento snímek   přehlížel s názorem ,že   je to nějaký Béčkový   film.Potom,co jsem si ho   náhodou pustil,jsem hltal   děj až do konce a moc na mě   zapůsobil konec děje,kdy se   dozvíte, že hlavní hrdina   není Fenomén,ale člověk s   vážným onemocněním   mozku,kterému toto   onemocnění umožňuje mít   nadpřirozené   schopnosti.Teoreticky,   žádný velký smýšlený   scénář,ale možná   realita.
Doporučuji   všem,kteří tento snímek   ještě neviděli a dávám   tomuto filmu plných 10   **********
Chlapec v pruhovaném pyžamu (Boy in the Striped Pyjamas)
 
Přidáno: 7.5.2010
Tohle je opravdu snímek,   který stojí za shlédnutí.A   doporučuji těm, kteří   neví a nechápou proč i dnes   se bojuje proti   nacismu.Ukázka toho jak   bezhlavé vybíjení   národnostní rasy vede k   tragickému konci.
Rudý Baron (Der Rote Baron)
 
Přidáno: 21.2.2009
RUDÝ BARON 2008
Tak by mě zajímal skutečný   rok výrobz tohoto   filmu.Píše se 2008 a při   tom tam hraje pan Josef   Vinklář, který v září   roku 2007 zemřel.Podivné.
Smrtonosná past 4.0 (Live Free or Die Hard)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Film se mi líbil spíš z   hlediska efektů(ty jsou   krásně digitálně   zpracovány jak obrazově tak   i zvukově),dějově je to   pohádka tak pro 15ti leté   děti.Jako bývalý řidič   kamionu můžu jen řici,že   takhle teoreticky ,,po dvou   kolech,, by teda nejel a hned   by ležel na boku.A ty skoky z   asi 15-20 metrů by taky asi   nepřežil.A nejen on,ale i   protivníci.Takže,kdo má   rád filmové efekty jako já   tak doporučuji a kdo je   spíše na realističnost   děje,tak to ani   nepouštějte,neboť pohádka   o perníkové chaloupce je   pravdivější.
A   ještě na závěr: Wilisovi   děti začínají v každém   filmu svému otci říkat   jménem(asi nový trend v   USA)místo oslovení TATI.
Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Šifra mistra Leonarda
Velice zajímavý   snímek.Dobré herecké   obsazení(T.Hanks) a velice   dobře zpracovaný děj,do   kterého se divák nechá   snadno vtáhnout.Az do   závěrečných titulků jsem   byl přesvědčen,že je film   natočen jako skutečnost a ne   jako výmysl scénáristy.
Šimon a Matouš (Il Vangelo secondo Simone e Matteo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tenhle film patří ke klasice   italské komedie.Jako kluk   jsem znal nazpaměť dabing   všech postav v celém   filmu.Také jsem si myslel,že   se jedná o Spencera a   Hilla,ale po dokonalém   přečtení titulků už 25let   vím,že to je P.Smith a   Michael Coby vlatním jménem   Antonio Cantafora.
Vratné lahve
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Ne,že bych filmy od   Svěráků musel,ale tenhle   jsem ze zvědavosti shlédl a   byl jsem mile překvapen.Děj   o životě obyčejných lidí   v důchodovém věku a k tomu   Svěrákovský humor to je   opravdu dobrá zábava na   oněch 103 minut.
Zvíře (The Animal)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Filmy s Robem Schneiderem jsou   průměrné komedie.Nejlepší   částí děje je akce s   orangutanem.Tento film je   rozhodně lepším filmem než   druhý díl Deuce   Bigalowa,který hýří docela   nechutnými vulgarismy.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10