Duben
ohodnotit

Vetřelci vs Predátor 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem

Další název:
Vetřelec vs. Predátor 2, AvP 2, Alien vs. Predator 2, Aliens vs. Predator, AVPR
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
97 minut, USA:86 min, USA:102 min nesestříhaná verze
Premiéra v ČR:
27.12.2007
„Více masa... více vnitřností...více krve...Na Zemi vypukne peklo...“

Komentáře k filmu Vetřelci vs Predátor 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 82
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2022
Lov pokračuje...
Pokračování prvního filmu   je mnohem víc akční a   nechybí ani gore scény.   Líbila se mi postava   Predatora Wolfa jako   osamělého lovce co lovil   vetřelce. Film je mnohem   temnější, škoda že v té   tmě není moc co vidět.   Hudba byla na horor velmi   dobrá a dobře se poslouchá.   Škoda jen že nebyla i   trojka.
neila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2008
Děj sice nic moc, ale o lidi   tam přeci jen nejde - pouze   jako o potravu a hostitele   alienů a nějakou tu trofej   pro predátora :). Jinak   efekty jsou skvostný,   predalien je suprovej.   Vzhledem k otevřenému konci   doufám, že se dočkáme i   trojky :)
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Film postrádal svůj   napínavý a strašidelný   děj, jaký byl k vidění v   předešlém dílu. Filmové   efekty byly na velmi dobré   úrovni.
Lasy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.5.2008
Lasy
No, konečně, lepší počin   než první díl a komu se   líbí americké střílečky,   tak učitě i doporučuji.   Avšak sem tam tu scénu bych   zlepšil či sem tam nějakou   vystřihl. Ale jinak fajn.   Dávám 9. Akorát jsem   nepochopil ten konec. Snad to   vysvětlí v AvP3;)
Renekwolf
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2009
Kdybych měl říci za sebe,   tak je to dobrý film, jediné   co mi na tomto filmu vadilo   byla častá tma, ale dodalo   to filmu atmosféru. takže   jsem spokojen. :)
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Dvě nejznámější monstra   filmového světa zavítají   na naši planetu. Vetřelci a   Predátoři si to rozdají v   malém venkovském městečku   Gunnison kdesi v Coloradu, kde   žije necelých šest tisíc   obyvatel. Nikdo ve městě   nemá ani potuchy, že se zde   rozpoutá hrůzný boj o holý   život. Vetřelci se chtějí   nakrmit, Predátoři si   přišli zalovit a proto   počet obyvatel rapidně   poklesne. Nesmíme zapomenout   na americkou armádu, která   má své rešení v podobě   atomové pumy, která má vše   zamést pod koberec. Bitva se   odehraje na Zemi, ne ve   vesmíru a jestli přežijí   lovci, slizcí ještěři nebo   snad lidé? To už bude   záležet jenom na jejich   schopnostech...
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Druhý díl pro mě určitě   lepší než první.Víc   akce,víc predátorů a   vetřelců a samozřejmě víc   mrtvol a krve.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2008
O režii dvojky se postarali   debutující bratři   Strausovi, kteří dělali   vizuální efekty např. na   filmech 300 nebo   X-Men:Poslední vzdor.A musím   říci, že tento díl se mi   líbil více než jeho   předchůdce.Hned od začátku   filmu se něco děje, děsivá   atmosféra tu je více znát,   i když kvalit předloh   nedosahuje a většina filmu   se odehrává bohužel ve   tmě.Aspoň tady filmové   studio povolilo více krve a   mrtvol.V Coloradském   městečku začíná dělat   neplechu hybridní tvor   PredAlien a tak je na naši   Zemi vyslán   Predátor-čistič, který má   za úkol tuto zrůdu a jeho   kámoše eliminovat.Načež se   mu do cesty připlete pár   lidí, které tradičním   způsobem odstraní.Je to   zkrátka větší řežba.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2009
AVP R je už predsa len   krvavší film a tentoraz sa s   krvou nešetrí.Film natočili   fanúšci týchto filmových   sérii Colin a Greg   Strause,ktorý robili   vizuálne efekty a s réžiou   nemali ešte   skúsenosti.čudujem sa,že   20th Century Fox im dalo   financie a povolenie natočiť   ďalšiu bezduchú   vyvraždovačku.Dej je   posunutý do horského   mestečka blízko   Koloráda.Aspoň,že sa   zachovala ta hudba z oboch   sérii.Film sa odohráva   prevážne v noci a niekedy je   ta tma tak velká,že ani   neviete kto a ským sa práve   zápasí.V kine sme boli asi   dvanásti,strašne som sa na   to tešil a kupodivu mi táto   vyvraždovačka stačila.O pol   roka som mal aj DVD,bohužial   DVD vyšlo len ako jednodisk.
Kmotr95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Ten kdo byl v prvním díle   zklamaný z mála střetu   predatora a vetřelce tak bude   ve dvojce nadšen je jich tam   teda o poznání vice. Velké   mínus bych ale dal obrazu   při sledování v TV je obraz   hodně tmavý.Tento film je na   TV dobré sledovat jen na   plazme ktera dobře vyklesluje   černé barvy na normalní TV   je problem něco vubec videt.
snekousek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2008
Sice jsem čekal o kousek   lepší drama než byla   jednička,ale i tak mě film   nadchnul svým zpracováním a   pochopitelně efekty.Filmy s   vetřelcem jsou prostě   skvělé.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2009
Vetřelci vs Predátor 2
Loď predátorů stroskotá na   naši planetě kvůli   zmutovanému vetřelci! Z lodi   unikne spoustu vetřelců a   predátoři na ně pořádají   lov a uprostřed města   začínají jatka
vlakor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2007
myslim že film je   zpracován jako pohadka pro   dospele.libilo se moc pekne   efekty trochu jsem na tomto   filmu delal i to je asi duvod   proc sem byl spokojen
Brokeback
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Tak to mám za sebou a musim   říct že sem se velmi dobře   pobavil:) Predátor se mi   líbil - tvůrci se drželi   pravidel, dokonce ukázali   jeho rodnou planetu ...   pěkný :)
Vetřelci   se mi líbili, tvůrci se   drželi pravidel, a jsou to   pěkný svině :)(hádejte co   se stane když se vetřelec   dostane do porodnice)
Já jsem teda nadmíru   spokojenej, jednička byla   neskutečná slátanina a   trapárna plná keců, ale   tady se mluví docela   málo,všechno je jažtakž   logický a je to maso :) Fajn,   opravdu fajn :)
WARNING!!! Dvě hlavní   hrdinky hrajou STRAŠNĚ!!!
ajaajena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Dávám 7 a to jen díky   speciálním efektům,   protože jinak, co si budem   nalhávat film skutečně za   moc nestojí.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Od AVP II jsem už nečekal   vůbec nic a mile mě   překvapil alespoň v tom, že   se odehrává konečné více   na Zemi a víc si ani už   nešlo přát . Bojových   scén v podání Predátorů a   Vetřelců je hodně a ktomu   jěstě nový zmutovaný   predatorvetřelec... no to je   snad jasná konečna.
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2009
Přiznám se, že po prvním   zhlédnutí bych to asi taky   hodil do odpadu. Jenže když   jsem si zopakoval staré   série a spatřil, kolik   odkazů na ně tu je   (warrioři z Aliens, hudba i   některé scény), tak je   znát, že to točil fanda   obou sérií a mě se to   nějak záhadně zalíbilo.   Spousta akce, celkem dost   vražd, perfektní nazvučení   a opravdu dobrý soundtrack.   Jen škoda té zbytečné tmy   v celém filmu. Jinak pěkné   béčko.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Horor, ktery me nenechal   chladneho ani v sedm rano,   kdyz jsem prisel domu unaveny   po akci. Koukal jsem a koukal   a najednou byl konec. Tajemno   a tma, ktera prostupuje celym   filmem je vyborna
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2008
Rozhodně lepší počin než   první předchůdce. Je tu   více akce, vetřelců i těch   kteří jsou jimi požíráni.   A predátor v roli uklízeče   bordelu je více   uvěřitelnější než ten co   se v jedničce kamarádí s   lidmi. Tenhle to kosí hlava   nehlava a to doslova. Až na   pár vykradených scén z   předešlích dílů, mám   tím hlavně na mysli   příjezd armády do města a   následná jatka (Aliens 2 -   bitka ve výměníku tepla),   je to dobrá podívaná.
JayElectrics
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2007
To: Spiker.cz
Kvůli   tobě jsem si musel přepnout   klávesnici na českou a   reagovat na tvůj komentář.   Prosím tě, nehodnoť film,   který jsi ještě neviděl a   hlavně se nauč psát česky.   Nežiji v ČR již přes 4   roky, ale tvé chyby i   pražský dialekt bijí do   očí jak pepřový sprej.

Z traileru toho   moc patrné není, kromě   toho, že zřejmě půjde o   pěkný masakr. Mám raději   SciFi mimo planetu Zemi, ale   možná to bude stát za to. Z   traileru na Transformers   (2007) jsem se rovněž nic   nedověděl, ale film se mi   celkem líbil. Naopak, dokonce   mě film mile překvapil   příběhem a komickým   dějem.

Uvidíme, co se z filmu   vyklube. :)
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Příběh, dějové linky,   prostředí (příroda i   město) - všechno bych bral,   víc než předchozí,   ALE...
světlo - není   tu světlo. Polovinu děje   jsem skoro nepobral, protože   nebylo vidět. Za nasvícení   bych nakopal do...
Dávám o 2 míň, než   kdyby bylo vidět.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2016
Oproti předchozímu snímku   se tento druhý počin se   dvěma nejslavnějšíma   mimozemskýma hrdlořezama   jeví přeci jen o něco   lépe, ale i tak svým   sólovým předchůdcům opět   nesahá ani po kotníky. Ani   zde se nepodařilo zachytit   onu nervy drásající temnou   atmosféru a podle toho také   očekávanou akčnost.   Poměrně slabě vyznívá i   scénář. Děj je opět   podivně slaboduchý a nějak   bez rozmyslu. Lidé jakoby tu   zcela zavazeli. To už v těch   komiksech jsou příběhy   daleko lepší. Co se týče   akčních scén, tak určitá   snaha sice vidět je, ale   celkově to vyznívá snad jen   vlivem doprovodné akční   hudby. Je vidět, že 70. a   80. léta byla na takovéto   filmy tvůrčně nejlepší.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Slušná podívaná určená   hlavně zarytým fandům dvou   hlavních monster jelikož oni   jediní dokáží filmu filmu   odpustit spoustu jeho chyb a   taky jedině oni si všimnou   různých odkazů a narážek   na předchozí vetřelčí a   predátoří filmy. Na   začátek nás přivítá   známý zvuk na detekci   pohybu, který známe z   "Vetřelců" a když   se v jedné scéně schovává   jedna z budoucích obětí za   náhrobkem s jménem Hawkins   nejeden filmový veterán se   zasměje. Boj se tentokrát ze   zatuchlé pyramidy kde proti   sobě před pár lety tyto   dvě hororové legendy   postavil režisér Anderson   přesouvá do zapadlého   městečka, které   připomíná typické ospalé   městečko ve kterém se   odehrávalo nespočet hororů.   Rozjezd je trochu pomalý a   prostor zde dostává spíše   Predátor ale s   přibývajcími minutami na   nás v hojném počtu útočí   i Vetřelci, kteří zde ale   dostali překvapivě málo   prostoru. Bohužel se zde   museli objevit i někteří   "humanoidi" a to   bohužel tu je na místě   jelikož herci zde   nepředvádí ani hororový   standard a chrlí na nás tak   příšerné repliky, že jsem   se modlil aby už je někdo   odpravil. Naštěstí nás v   pozdějších fázích začnou   v celkem hojném počtu   opouštět. Krví, kyselinou a   mrtvolami se zde opravdu   nešetří a občas zemře i   někdo od koho by to divák   nečekal ale určitě se   nestane aby mu bylo někoho   líto jelikož si ani jeden   herec nedokáže diváka   čímkoliv získat. Ale o lidi   v tomto filmu opravdu nejde a   největší lákadlo filmu už   je v jeho názvu. Predátor si   ukradl poměrně velkou část   filmu a docela mě mrzelo, že   Vetřelci byly odsunuti na   vedlejší kolej. Snad jen   zmutovaný Vetřelcopredátor   se trochu předvedl. Ale i tak   se jedná o slušnou   nenáročnou zábavu, která   mohla být lepší ale   určitě i horší.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Hodně roztržitý film,   který nabízí očekávanou   dávku pořádné akce, což   je to nejlepší, čeho jsem   se v tomto pokračování   dočkal. Hluchých a   především nudných míst je   zde poměrně málo - už od   samotného úvodu se řeže,   střílí a umírá. Bohužel   i samotná akce není   bezchybná, naopak velice   nepřehledná a zbrklá.   Samotný Predátor mi místy   připadal přehnaně tupý,   přesně jako jsem četl v   recenzích. Škoda, že těch   negativních poznatků z filmu   je více, než těch   pozitivních. Pár věcí se   holt nepovedlo a že jich   nebylo málo .. ale poněvadž   patřím mezi fanoušky tohoto   žánru a tahle 'sekaná se mi   poměrně zamlouvala, 'byl   jsem víceméně spokojen   alespoň s tou akční   řežbou.
ValaMalDoran
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.4.2008
První díl byl celkem   dobrý,ale tento druhý se   teda vůbec nepovedl.Hodně   krve,hodně vetřelců a pouze   jeden pedátor.No kde jsou ty   časy napínavého filmu na   pokračování o vetřelcích   a Replayové. Takže za mě   říkám: podívat a   zapomenout.
mikee
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Za tu poslední půlhodinku ,   při které se to všechno   začne pořádně   "mydlit" , za   skvělého a nikoho   nešetřícího Predátora   dám přeci jen   průměrnější hodnocení.   Dvě třetiny filmu jeho   začátkem počínaje , jsou   totiž výplodem totálního   lobotomika a to co se na   plátně děje (spousta   dementních postav , jejich   stupidního chování a   dialogů , které mezi sebou   vedou a naprosto nesmyslné   přeskakování mezi   jednotlivými scénami ,   které působí jako sestřih   z několika filmů) , bych   nazval fraškou a výsměchem   fanouškům obou sérií ,   kteří se jako já na film   těšili. Zbytek je už o   mnoho lepší a film vcelku   zachraňuje od propadliště   filmových produktů , do   kterého jsem ho v průběhu   pasoval. 60%
paramba
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Tak už i z těchto kultů se   stala tuctová   vyvražďovačka, kde jdou   všichni proti všem. Nápad   přesunout boje do města,   akorát přidal lidí, ubral   děje a pohřbil jekékoliv.   Ještě, že jsou ty naše   obludky pořád tak krásný.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.8.2016
První Vetřelec vs. Predátor   byl dle mého slabej film,   tohle pokračování je o   něco lepší, ale porád se   jen snaží parazitovat na   fungujících filmech z 80.   let. Velká část filmu se   odehrává ve tmě, takže   souboje a akce není tak   přehledná. Akce je   normální, GORE celkem   hustý. Mrzačej a vražděj   se i děti či těhotné   ženy, ale celek je jen   malinko lepší průměr, dle   mého se z toho dalo   vytřískat více. Malé   město a okolní lesy a v tom   souboje lidí s příšerama,   ale úplně se tak nestalo -   50%.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Od filmu Votrelec vs.Predator   II som čakal oveľa viac na   tu reklamu, čo bola k filmu   uvadzana. Film nemá skoro   žiadny dej.
Je to len   neúspešná imitácia   jednotky, ktorá bola oveľa   lepšia.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2011
viděl jsem snímek už   několikrát, ale po   včerejšku, když jsem to ani   nedokoukal musím říct, že   je tenhle film úplná blbost.   Efekty jsou opravdu hodně   realné, ale to film ani v   nejmenším nezachrání.   Příběh je taky stupidní a   opět zde můžem vidět   lidskou chamtivost a vědu,   která zabíjí lidstvo.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Jako obvykle pokračování   slabší než první díl a   tady to platí stále stejně   - navázat na slabší úvod   ještě slabším   pokračováním - to nemůže   dopadnout dobře. Více než   polovinu bodů si to opravdu   nezasloužilo.s
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.9.2008
Hlbsie sa uz padnut neda
Tragicky koniec jednej legendy   vychadzajucej zo samostatnych   hitov o Alienoch a   Predatorovi.Spojenie sveta   Alienov a Predatorov bol   vynikajuci napad,ale jeho   realizacia skoncila na   polceste a zostala v kategorii   Bckovych filmov.Predchadzajuci   film bol slaby a toto   pokracovanie este   slabsie.Prakticky vsetky   suboje sa odohravaju v   tme-najskor preto,lebo na   spickove efekty neboli   peniaze,podpriemerni   herci,snaha ozivit spomienky   napodobovanim scen z   predchadzajucich filmov,nulova   atmosfera,prakticky vobec som   sa pri filme nebal.Vhodne len   pre nostalgickych fanusikov   zanru-ostatni ruky/resp.oci/   prec :)))
charlie1612
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2019
Začátek byl nadějný.   Objevily se klasické atributy   žánru, havárie lodi   převážející objekty k   lovu a zárodky unikly. Jako   novinka se zde objevuje nová   mutace - kříženec. Ale   postupně se z celého   příběhu vytrácí logika a   zbývá jen zmatek ze stále   se množících vetřelců.   Celý film je natočen   jakýmsi filtrem, takže i   denní scény jsou tmavé   (záměr/chyba?). Jediným   „světlým“ bodem byla,   jak už tady někdo zmínil,   hláška: „Vláda by nám   přeci nelhala“. Mám   problém film ohodnotit –   byla to slátanina, ale   přesto tvůrci utratili   zřejmě dost peněz na   některé triky
PS:   nevím, proč je v názvu   označení „2“, když   díl, na který toto zřejmě   navazuje, se jmenuje   „Vetřelec vs Predátor“
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2016
Pokaždé
když se šuškalo o tom, že   se začne točit další díl   Vetřelčí ságy, spekulovalo   se o tom, že se ta milá   zvířátka podívají na   naší kulaťoučkou modrou   planetu.
No, stalo se   tak až v mišmaši nazvaném   Vetřelec vs. Predátor.
V prvním ze dvou   stejnojmenných filmů si to   ještě příšerky   rozdávají v nějaké   prapodivné pyramidě. Ve   druhé již pod taktovkou   jiných tvůrců se   zvířátka proběhnou i mezi   obyčejnými lidmi...
Koho ale napadlo sen   minimálně jedné generace   filmových fanoušků o   spojení dvou z největších   bestií do jednoho filmu   natočit jako žalostné   "béčko", toť   otázka...
A taky je to   na kriminál.
Oba filmy   totálně postrádají   kvalitní scénáře, herecké   kapacity. peníze na slušné   triky a hlavně režiséry s   alespoň kapkou invence. A   tato věta vystihuje vše.
Zmínit se o tom, že si   logika vzala dovolenou je   nošením trapnosti do nových   Troškových filmů...
Někdy kyselina z   rozstřílených Vetřelců   propálí kdeco, jindy jen tak   zašumí. Vetřelci se   někdy rodí po letech a jindy   za pár vteřin a o časové   smyčce už se raději ani   netřeba zmiňovat. Koho by   dnes zajímalo, že první   Vetřelci se odehrávají v   daleké budoucnosti, kde o   nich nemají ani páru,   zatímco tito se nám   prohánějí v   současnosti...
Asi   bych na to z vysoka kašlal,   kdybych byl odměněn drsným   akčním nářezem, ale   nejsem.
Shlédl jsem   dohromady tři a čtvrt hodiny   "kdeještěušetřímeaby   tovypadalojakodrahejfilmastál   otopárdolarů" bez   nápadů, bez invence plné   podprůměrných hereckých   výkonů.
A tohle si   ani jedna ze sérií   nezasloužila...
andriy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Tohle je přesně ten snímek   nad kterým se ne nemusí, ale   dokonce nesmí přemýšlet -   jinak to samozřejmě vizní   jako totální odpad.   Zklamání? Ne, žádný. Nic   jsem nečekal a taky nic   zvláštního jsem nedostal.   Vadilo mi teda,asi nejvíce   to, že jsem za to vysolil   prachy v kině. Byla to spíš   komedie furt jsem se jen smál   a scénám, u kterých   slečna, která seděla vedle   mne zavírala oči. Jako   zaplácnutí pátečního   dopoledne v pohodě.
30vlado30
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Myslel som si že to bude   lepšie len celí dej filmu   skoro je po tme   odohrávajúci. oproti   jednotke je toto pre padák...
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.5.2012
Oživení této zabijácké   vesmírné ikony jsem v roce   2004 ještě zkousnul,ale   tohle?Já nevim,ale v tý   Americe občas žerou kua   silný drogy a bratři   Strausové mě v tom jen   utvrdili!!!Nazval bych to   jedním,pro mě dost   specifickým   slovem--->prachbída!Počí   naje Alienem kříženým s   predátorem,pokračujíce   teenagerovským   trojúhelníkem,konče hozenou   atomovkou, nemůže tenhle   paskvil nadchnout ani toho   nejzapřísáhlejšího   fanouška Predátora,jako jsem   já!Absolutní neherci z   déčkových filmů,trapnej   příběh,trapná   režie,trapná kamera,trapný   všechno!!!Pro mě docela dost   velký zklamání :-( Za   lovce,co tam letěl napravit   ten svinčík a kterej aspoň   trošku udržel to   Predátorské kouzlo nad vodou   a za slušný efekty 40%, víc   ani omylem!!Ach jo :(
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Že by nám malo pre druhý   pokus stačiť len viac a viac   krvi? Moji milý ale len o   tomto nie je práve táto   sága a to ani zďaleka, na   stenu hádzať hrach teda krv   vie skoro každý, kto si vie   nájsť obchod ketchupom.   Takže po prvom prehmate mali   prísť   "preborníci" bratia   Strauseovci a oni mali   stanoviť konečný poriadok   aby uspokojili chúťky   fanúšikov a kde teda   ponechali talent?   _Vykrádačka ako vyšitá od   ctenej už nám známej hudby,   ktorá k niektorým scénkam   vyznie absolútne do prázdna,   nehovoriac o tupých   dialógoch ako z rozprávky a   jednoduchej šablónke   príbehu a do nho natesnať   všetko možné len aby bolo   na čo pozerať a možno že   si ani nevšimneme, že to ma   riadne prihlúpli - tupý dej!   _Kostými oblúd sú fajn   urobené, však ako vždy ale   ich vzájomné súboje už   nikoli, rýchli strih nám   neponúkne nič iné než   mišmaš, a mutácia Votrelca   s Predátorom to my fakt už   nesedí, to ho už rovno   môžu zmutovať barz aj zo   slonom, proste novodobá   séria AVP je pre mňa   nehorázne hluchým miestom,   kde si ale vôbec neprídem na   svoje, v tomto prípade si je   lepšie pustiť staré časti   ovplívajúce aj skutočnou   temnosťou a výborným   príbehom a nielen povrchným   výplachom, ktorý nám   ponúka tento kvázy   paškvál. A dušovanie sa na   tom že tu je zaručene   lepšie než prvý AVP nie je   zrovna na mieste, kto má   otvorené oči musí vidieť   že to je zhruba na rovnakej   úrovni pokiaľ nie ešte o   niečo nižšej. _Aby som   nebol len kritický asi prvá   polovica filmu sa dá ako tak   zniesť aj keď béčkovitosť   srší skoro od začiatku až   po trápny koniec, plus   sklamanie vďaka kulisám   lesa, to ako nemali k   dispozícii skutočný les? V   priebehu druhej polovici filmu   ma už bolala hlava ako už   dávno nie a tak som sa na   tento počin tešil.   "Páni producenti už   stačilo, toto už nerobte   nikdy viac!" ║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $41,797,066║Tržby   Celosvetovo $128,883,716║   som sa veru čudoval že po   prvom slušnom zárobkovom   dni($9,515,615) to tak rýchlo   začalo v tržbách klesať a   to nasadili práve okolo   Vianoc keď sú zisky filmov   najvyššie z roku ▐ Tržby   za predaj DVD v USA   $28,036,513 //počet   predaných kusov 1,454,146║   /videl v kine: 40%/
luan66
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Celý film na mňa pôsobil   dosť nudne a skoro všetko sa   odohrávalo v tme. Myslím,   že jednotka sa vydarila viac.
ras84
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.4.2017
Aliens vs. Predator: Requiem (2007)
dokonalý príklad toho, ako   zlé spracovanie zabije inak   perfektný námet. tento film   určite chcete vidieť v   "hollywoodskom"   spracovaní a nie ako DVD   budget.

jasné, scenár je plochý   ako modelky na fashion TV,   postavy sú len do počtu -   ale od žánrovky tohto typu   ani viac nečakáte (ak to   dostanete, ste milo   prekvapení). čakáte akciu,   čakáte votrelcov,   predátora, ktorý ich drví   na kyselinové mláčky...   vlastne to aj dostanete,
ALE! bohužiaľ, film je   zabitý očividne neschopným   režisérskym duom,   príšerným strihom,   neprehľadnými scénami,   najmä nočnými (a prakticky   celý film je v noci), ktoré   sú katastrofou samé o   sebe... proste spracovanie   celé zle, celé zle.
a   pritom aj v tomto príšernom   spracovaní je tempo   nadpriemerné, akcie je dosť,   poctiť ju dobrým strihom a   správnym osvetlením tak by   bola aj kvalitná. efekty   nijak neurazia (možno aj   preto, že prakticky aj tak   nedokážete vďaka strihu   rozoznať čo je čo a kto je   kto), príšerky sa činia,   náväznosť na univerzum tu   je (a dáva asi väčší   zmysle ako tá v prométeovi   :D ), nápady do kvalitného   scenára sú tu tiež. proste   ingrediencie správne, len to   kuchár v hrnci s...prasil

P.S.: 4* z   milosti, lebo mám rád dané   univerzum a samostatne   rozmenené sú jednotlivé   ingrediencie dobré.
Warrior7
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Doufám, že už žádný   další AVP nebude. Na to by   se už opravdu nedalo dívat.   Dokonce by to ke mě vzbudilo   i odpor vůči těmto dvěma   skvělým sci-fi postavám. A   to nechci. Když jsem viděl   první AVP, byl jsem moc   zklamaný, takže jsem od   dvojky nic neočekával. A to   je dobře, protože kdybych   něco očekával, byl bych   zase zklamaný. Příběh o   něco málo lepší než v   jedničce to ano, ale jak   můžu hodnotit celkový film,   když z 50% se odehrál ve   tmě? Bože koho to napadlo?   Místy jsem tam opravdu nic   neviděl. Já se divím, že   někdo vůbec sebral odvahu a   natočil druhý díl potom, co   jednička byla řekl bych   propadák. Pro mě je to teda   další odvar hollywoodské   kinematografie...:-/
morycze
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Na tento film jsem se velice   těšil, ale je velkým   zklamáním.
Začátek   nebyl špatný,.. krátká   potyčka na predátorské   lodi, následné havarování   na zemi.

Při   scéně na planetě   predátorů, jsem si   říkal:" jo tenhle film   bude mít šťávu", ale   neměl, tedy alespoň pro mě   ne. Jak už tu bylo řečeno   je tam dost "chyb",   upadlá ruka, Kelly - řadový   mariňák - jenž zvládá s   přehledem řízení   obrněného transportéru i   vrtulníku, predalien v roli   matky přičemž se později   vylíhnou normální vetřelci   a né predalieni. Také mi   přišlo divné, že autoři   občas použili hudební   doprovod ze starších   snímků (predator apod.),   jakoby jim došli peníze na   pár zvukových efektů tak   sáhli do archivu po staré   znělce.

Než   jsem se stačil rozkoukat, už   tu byla finální   "bitka" mezi   predátorem a predalienen,   která skončila dříve než   začala.
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.4.2021
Scifi mám rád a líbil se mi   první a druhý díl serie   PREDATOR i dva první filmy   ALIEN(S) ale kdo proboha   vymýšlí tyhle šílené   šaškárny. Nehodlám se   zamýšlet nad úrovní a   kvalitou nějakých triků   protože dějově je to do   trapnosti absurdní a herecky   pak doslova ubohé. On je   velký rozdíl jestli filmy   tohoto druhu herecky   prezentují osobnosti jako   Schwarzenegger, Danny Glover,   Sigourney Weaver a jim   podobní nebo herecké nuly   jako Steven Pasquale a John   Ortiz. A co bude dál? Třeba   se dočkáne, že se do sebe   na plátně pustí Žižka s   Napoleonen nebo Vinnetou a   Ilja Muromec. No a pískat jim   to asi bude soudce Dredd!
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Co k tomu říct? Triky a   efekty opět výborné, ale   příběh už hodně   pokulhává. Sice pěkně   navazuje na jedničku, ale pak   se to nějak zvrtne, teda   aspoň podle mě. Čeho jsem   si ale nemohl nevšimnout, tak   bylo výborné nazvučení a   myslím si, že ten kdo na tom   byl v kině, musel mít,   aspoň co se týče zvuku,   báječný požitek.
Jinak tam byla pořád   tma.
Je to film, na   který rychle zapomeneš a   víckrát ho vidět nemusíš.
Prasoid
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Chvála Bohu, že zde nebylo   možné zahlédnout žádnou   známější tvář. Dost by   ji to zdiskteditovalo. Sám o   sobě slušné akční sci-fi,   pro znalce pozadí snímku jen   hnus, zklamání, špatný   vtip. Za zmínku stojí snad   jen soundtrack, který v sobě   kombinuje motivy z Vetřelců   a Predátorů, ovšem   primární je akční složka.
Duri86
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.11.2011
zkouknout se to dalo , ale po   30 minutach uz jsem se tesil   az to skonci . 1. dil byl   pekny ,tenhle se mu nemuze   rovnat. nektere dialogy byli   naprosto stupidni . zacatek   vypadal slibne ,mozna proto ze   to bylo v lese a pripominalo   to uplny pocatek se   Schwarzeneggerem . ale to   ztezi :-)
Tom_Hardy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.12.2007
Hloupý a neskutečně   špatně   sestříhaný/natočený pokus   o efektní hororové inferno.   Postavy na odstřel, bitky   mezi monstry krátké a   nepřehledné, Predalien v   podstatě není ani jednou   ukázán v celé své kráse a   dějové vakuum je tak   markantní, že by to mohlo   konkurovat vesmírnému   prostoru. Body za nekorektnost   a vysokou míru brutality,   otevřené hrátky s krví   však ještě zábavnost   nezaručují. Dost to   připomíná druhý Resident   evil, ale je to mnohem hůře   natočené, i zahrané.   Akorát masky jsou   vynikající, zbytek je   těžká bída, plná nudy a   nelogických momentů. AvP   sérii se prostě nedaří a   dvojka je důkazem toho, že   filmový svět zatím ještě   není na souboj těchto dvou   hororových legend připraven   – minimálně ne do té   doby, než studio nevloží   své dítě do rukou   amatérů…
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Tak jak sem se na to tesil,   tak sem velice,ale velice   zklamanej a popravde muzu rict   ze sem to ani nedokoukal.   Proste schit !!!
MaKy92z
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Tak trocha aj som dúfal, že   už ďalší spoločný film o   týchto dvoch kultových   postavách nenakrútia, ale   opak sa stal skutočnosťou,   že ho nakrútili. Dostať   nápad nakrútiť tento   scifihoror bola zrejme   poriadna somarina. "Tajne   však dúfam, že sa už tak   nikdy nestane".
ender
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Tomuhle filmu velmi uškodila   snaha o jakýkoli příběh.   Nevím co tím chtěl autor   říci. Vždyť stačilo vzít   dvě kosmické lodi a hodit do   nich spoustu vetřelců a pár   predátorů. Ale jedna věc se   tady kromě těch vesmírných   potvor stejně povedla, a sice   ta scéna "za oknem je   příšera". Bohužel   jedna dobrá scéna fakt   nestačila.
puol
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Film, ktorý nemá to gule. I   keď sa na plátne preháňuje   dve slávne filmové monštra   a krvavými efektami sa   nešetrilo, prevláda nuda.   Bolo mi absolutme jedno, kto   prežije.
issoumaila
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Čo to ako bolo? xD Hektolitre   striekajúcej krvi. Na jednej   strane Votrelci, na druhej   Predátor v strede nejaký mix   z oboch to je scenár ako od 7   ročného dieťaťa. 10ky   vycvičených vojakov padnú   behom 2 minút a naši   hrdinovia bez straty na   životoch po dobu celého   filmu. Ako ľudia toto nie...   xD
s.p.r.e.y
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Přišel jsem, viděl jsem a nevěřil vlastním očím!
Kdo se moc těší měl by se   uklidnit, to se přesně   týká mně. Film je pro mne   zklamáním. Chyby jsou hned   od začátku a nejsou to   zrovna takové které by se   daly tvůrcům jen tak   odpustit. První chyba je   podle mého názoru už to že   predalien vyroste z mláděte   v dospělou bestii během asi   30 sekund a pobije celou   posádku predátorů, ale   budiž film by neměl o čem   být. Dál si nevzpomínám,   že by Hudsonovi ve   Vetřelcích upadla ruka po   popálení kyselinou. Tupost   predátora je hrozná a o   vetřelcích nemluvě, jestli   jste někdo četl knihy tak   víte o čem mluvím. Absence   královny byla vyřešená až   trapně a zvláštní je, že   vylíhnutí vetřelci byli jen   ti obyčejní, prestože by   měli mít znaky predátora po   "rodiči". A tupost   amerických vojáků je snad   nejpříšernější co jsem   kdy viděl, pravda nevěděli   do čeho jdou, ale stejně.   Na můj vkus je tý blbosti ve   filmu až moc. a velice   zajimavá věc Reiko   Aylesworth (Kelly) přesto že   byla jen mariňák tak   dokázala řídit transportér   (to bych ještě bral), ale   pilotovat vrtulník, jestli   tohle umí každej am. voják   tak to teda kloubouk dolů. A   závěr filmu? Tvůrci   nevěděli jak z toho ven tak   BUUUUM!!! Happy end u   zříceného vrtulníku,   meeting s delta force nakonec   a titulky! A nevím jak vy,   ale já bych si asi všimnul,   že zmizí město s 5000   obyvatel a to tam nějak nikdo   neřeší. Takže závěrem   děs a hrůza.

Body
1 - film
1 - vetřelec
1 -   predátor
McFady
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Nehorázná volovina!! Není   třeba ji tady rozebírat...   Každopádně predátor se   povedl a některý bojový   scény jsou hodně dobrý...   Ale to nestačí k tomu abych   dal aspon 4/10
m_shadow_m
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.6.2008
čekal jsem další   strhující film plný   krvavých efektů - tento film   byl pro mně zklamáním ...   Napínavých scén, kdy si   divák hryže klouby rukou je   v něm pramálo, kdo se   těšil na strhující souboje   s alieny, nebo predátory jak   si je pamatujeme z minulých   dílů, bude zklamán. Film je   prostě touhou v navázání   na minulé úspěchy, ale   tentokrát myslím sáhli   filmaři vedle..
Spiker.cz
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.11.2007
AvP-R - BLBOST !!!
Jak začít ? No asi tím že   nějací bratři Strausovi si   chtěli splnit svůj sen a to   udělat filmek s predátorem,   jakožto fanoušci predátora!   Predátor film byla uzavřená   kapitola a tak se vrhli na   avp! Název nového filmu se   dost měnil až z toho   vyhrabali : Requiem! A teď   něco k samotnému filmu.Děj   je chaotický! Chyb a blbostí   je tam zkrátka tolik , že je   tu nebudu ani psát! Hudbu   okopírovali od filmu   vetřelci a možná i   predátor a pořádně   prohnali přes PC!Co se týče   vzhledu, Strausovi se u   Vetřelce vrátili k filmu   Vetřelci a u predátora to   byl mix prvního i druhého   dílu najednou! A teď to   hlavní = Predátor se   chová jak blb! Nechá se   oslintávat vetřelcem a   nakonec ho stejně zabije, ale   to z něj děla ještě v   avp-r "borce",ovšem   vetřelec se chová jak   totální tupec, jak   křehká,panická a slintavá   slečinka,která vůbec nic   neumí a když uvidí   predátora, nejraději by   vzala nohy na ramena.Strausovi   mu vzali jeho sílu,kapku   odolnosti,inteligenci a   hlavně jeho výjimečnou   obratnost a rychlost!.V avp-r   se může pyšnit pouze svým   vzhledem, no prostě,v avp-r   to není vetřelec, ale spíš   nějaký pitomec s   vetřeleckou maskou!Zkrátka   kdo by chtěl vidět   vetřelce, tak ať si počká   na avp3, nebo na vetřelec 5,   protože v avp-r žádného   vetřelce neuvidí!Abych to   zkrátil, Fox dal druhý AvP   film do rukou amaterů.Do   rukou Strausů!!Divím se a   nechápu, že jim to FOX   dovolil!!
Chaosteory
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.3.2013
Tady jsou snad i komentáře   zbytečné. Chtělo by se   říct "Král je mrtev,   ať žijí králové"   Leda velké smradlavé. Pravda   je, že co nezvádal Anderson,   je tady zvládnuto solidně.   Ale taky naopak. Co u   předchůdce fungovalo, tady   selhává. Líbí se mi   návaznost, jakoby ani nebyla   pauza, prostě jedeme dál.   Predalien ožívá, raketa   padá někam do vidlákova a   Predátor ( ano predátor,   tentokrát je to fakt on )   vyráží do akce. No jo, ale   prvotní nadšení rychle   vychladne. Ať dělám co   dělám, stejně z většiny   akcí a že jich je hafec,   mám houby. Drtivá většina   je totiž natočená asi ve   sloní zadeli a musíte to   sledovat minimálně v noci a   ve sklepě, protože temnota a   střihový chaos jsou všude.   Díky tomu je děj skoro bez   atmosféry, nic nečekaného   se neděje, obyvatelé jsou   strategicky likvidováni ze   všech stran a hlavní postavy   vás ani nezajímají,   protože tušíte že tam jsou   jen do počtu. Ano, najdou se   i dobré části, alieni proti   vojákům, nemocnice nebo   závěrečný fight. I tak   jsou to jenom náznaky toho,   jak film mohl vypadat a   defakto zbytečné   pokračování. P. S. U   jedničky jsem potopil   Andersona, ale bratři   Strausové očividně ani   nepochopili o čem Alien a   Predator je.
pLoVa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Pro milovníky Aliena či   Predátora, jako samostatných   killerů či milovníky sci-fi   obecně je shlédnutí tohoto   filmu potupnou záležitostí.   Za sebe můžu říct, že je   to pro mne největší   zklamání za poslední dva   roky. Konkurovat tomu snad   může jen "horor"   Alone in the dark kde o   "napětí také nebyla   nouze"...docházejí snad   tvůrcům nápady či   peníze??myslím že obojí..   proč se z nejlepších   zabijáků a monster všech   dob sci-fi musely stát   groteskní postavičky   mrskající sebou v blátě a   zelené fosforeskující   barvě?? tento film postráda   vše co by ve filmu tohoto   stylu mělo být -   příběh,napětí, boj a   mohla bych pokračovat..ve   srovnání jedničkou,troufám   si říct,kde alespoň bylo   něco málo od každého   nehledě na efekty,které v   prostředí starověké   aztécké pyramidy byly   alespon na koukání, je tento   film naprostý propadák -   déšť a tma a to ještě   prostříhané..pro velmi   nenáročného diváka který   se s AvP v tomto filmu shledá   poprvé,by to možná mohlo   být zajímavé..ale pro   ostřílené fandy aliena či   predátora je tento film   doslova utrpením..co se   týče   chyb,nejasností,dialogů a   hereckých výkonů tak to je   čistá jedna,zbytek dávám   za dvě ( a zavírám obě   oči)...je to škoda,tihle dva   mají navíc :)
Pablorek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.6.2008
Zklamání
Podle recenzí jsem se na ten   film těšil. Přestože jsem   fanda do sci-fi a série   "Vetřelců " a   "Predátorů" jse mi   líbily, tak jejich spojením   vznikla hrůza. Jednička AVP   ještě šla, ale AVP2 jsem   viděl až nedávno a zhrozil   jsem se, nebýt toho rámusu,   tak by mě ten film asi uspal.   Ještě, že Predalien měl   "ksicht" po   predátorovi, protože jinak   by ho jeden ani nepoznal v té   tmě. Doufám, že někoho   nenapadne natočit třetí   díl, to by asi byl paskvil na   n-tou.
hledaseniki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Aliens vs. Predator - Requiem
Jestli někomu přišel   předchozí snímek zbytečný   a že ničí klasiku jménem   Vetřelec a Predátor, tak co   si pak má člověk myslet o   druhém díle?! Nic pěkného,   abych pravdu řekla. První   díl byl zbytečný a co se   týče druhého dílu, tak to   byla hotová katastrofa s   lidským faktorem. Tady se   hledá něco pozitivního   velmi těžko, scénář má   spousty děr jako ementál,   herci jsou příšerní a to   kočkování mezi Predátorem   a Vetřelcem bylo hodně   ubohé. Vetřelce na Zemi jsem   si přestavovala docela jinak   nevím jestli Colin a Greg   Strausovi během natáčení   neholdovali alkoholu a   drogám, protože tohle snad   nemůžou ani myslet vážně.  
Jedním slovem   zbytečná ptákovina, která   neměla být vůbec vytvořena   protože jednoznačně kazí   klasiku. Děs běs.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.4.2013
Stačí překopírovat masky,   hudbu a návyky známých   oblud, vymyslet slaboduchý   scénář a přehlídka   mrskajících se ocasů a   tekoucích žgrynd, tonoucích   v neprostupné tmě, může   začít - zbytek ať si divák   hezky domyslí. Novinkou bylo   nechutné rozmnožování v   porodnici, tak si říkám,   kam se až v hororu může   zajít?
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Další odpad
Příběh nesmyslný neměl   děj na jedničku navazoval,   ale dost nerealisticky herci   špatní a boje taky špatné   dávam 1 bod za predátora né   víc 2 body.
B.Butch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2008
PROČ ???
Na filmy tohoto typu by měl   myslet zákon a hned v   zárodku myšlenky na něco   takového tvůrce zavřít!   Prosím už to nedělejte!!!   Ztráta času ve splaškách.
Albertosaurus
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.6.2009
Jednička mi přišla   neuvěřitelně sterilní a   dá se říci nudná. Od   dvojky jsem čekal víc a   dostal jsem ještě víc   sterility a nudy. Nevím   proč, ale od doby, co se   vetřelci a předátoři   začali předvádět na   plátně společně, mě   přestali bavit. Film jsem   viděl před měsícem a už   si ani nepamatuji proč jsem   ho dokoukal. škoda
wtw
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.2.2008
To je primo vysmech vsem   akcnim sci-fi filmum a to jsem   veril ze pokracovani prvniho   dilu ma obrovsky potencial.   Ten nejvetsi odpad to ale   neni.
Spasmen
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2008
Fůůůj
Jako moje hodnocení mluví za   vše !! celý film mě   strašně nudil , neviděl   jsem tam žádný příběh ,   pořád jen tma a nesmyslný   konec kdy vláda shodí na   město atomovku aby vše   ututlala!!! Trapárna ....   Jedinej moment co mě nadch   byl záběr na planetu   predátorů ae to byl opravdu   jen moment!! Nic proti této   sérii ae samotnej predátor   mi teda přišel lepší!!   Tento film je nejhorší   podívaná kde jsem mohl   slavného zabijáka vidět!!!
aribary
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Tedy dostat do vínku dvě   nejprofláknutější   vesmírné potvory , spousty   dolarů na natočení filmu a   vytvořit tenhle paskvil asi   dalo hodně práce.To snad i   moje prababička by to   natočila alespoň tak,aby   občas bylo něco vidět.Do   hajzlu,kde je ta atmosféra z   prvního Vetřelce a nebo   Predátora,kdy s vámi škublo   každé zašustění,nebo   zasyčení které   předcházelo nemilosrdné   řeži.Jenom tma a cosi   míhajícího se modravým   světlem nestačí.Přitom   našlápnuto na začátku měl   film slušně a i celkem   originálně.Hodit tyhle   potvory na Zemi z havarované   lodě Predátorů dávalo   hodně prostoru k dalšímu   ději,ale ten se rozplynul do   pohádky o tom,jak Vetřelci   mydlí lidi,lidi mydlí   Vetřelce a Predátor to   mydlí všechno hlava   nehlava.Herecké výkony(tedy   pokud na ně díky neustálé   tmě ve filmu uvidíte )jsou   zoufalé,scénář po   slušném začátku   tragikomický(když se chci   dostat z města a mám   obrněný transportér tak   nepojedu přes celé město do   Vetřelci nejvíc zamořené   nemocnice abych si tam na   střeše vzal vrtulník,ale   kopnu do pedálů a mažu   pryč atd....)a jediné co   zbylo jsou celkem slušné   efekty(tedy pokud na ně   uvidíte)což film rozhodně   nezachrání.Od první   čtvrtiny filmu je to nuda,je   to nuda,je to nuda...
Federer
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Nechce se mi psát to samé,   co u filmu Vetřelec vs.   Predátor, takže to jenom   zkopíruju:
Na tohle   lze říct jen jediné.....
CHUDÁK PREDÁTOR
CHUDÁK SCHWARZENEGGER
CHUDÁK FILMOVÝ   SVĚT
.....protože   takhle urazit klasiku, to se   jen tak nevidí!!!
ICEMAN1979
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2008
muj nazor je ten že jednička   se povedla hodně a u ní   mělo i zustat.Tohle bylo moc   přehnaný a na tom filmu mě   nenadchlo absolutně nic.
Icarro
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Proč se to stalo?
Proboha proč vývarníci   takto ZPRZNILY dokonalé téma   predátor a vetřelec,   nechápu, obrovské zklamání   z trapného a !!TUCTOVÉHO!!   snímku :((
Virou00
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Tak to doufas spatne, nejaky   David Twohy se rozhodl napsat   AvP3. Jeste to neni schvalene,   ale uz se na to vzazi. Jinak   AvP-r je hovadina nejvetsi,   celou dobu tma, s predaliena   udelali kralovnu, proste je v   tom filmu hodne blbosti, s   alienu udelali lovnou zver a   ti co mi nerozumi, at se   podivaji na alien1 a na avp-r   a at mi zhodnoti jak se od   sebe lisi, myslim si ze   Strausovi vubec nerozumi AvP a   uz vubec ne alienum, tak nevim   proc se do avp pousteli
Hugin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.5.2013
Děj odehrávající se celý   v noci, pro jistotu nechali   vybouchnout i elektrárnu, aby   nebylo vidět vůbec nic,   přítomnost teenagerů a   minimálně jednoho   upištěného děcka, které   zcela jistě přežije, je   100% zárukou špatného   filmu, hodně špatného.   Dojem z celého filmu by se   dal shrnout do dvou   opakujících se slov, tma,   záblesk, tma, záblesk, tma   … . Jen jedna věc mě   pobavila, a to zcela vážně   vyřčená slova: „Vláda by   nám přeci nelhala.“
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.8.2016
Je to pořád ve tmě, takže   je vidět kulový. Prostě jen   jednoduché zneužití dobré   značky Alien a Predator.
knightCZ
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Propadák o proti AvP
AvPR nuda tma namachrovanej   Wolf hnusny Alieny.hlavne ze   lidi ze lidi jsou ve   svetle.daji nevhodny sceny   ktery ve filmu AvP nebyli   stejne to kazdej na netu   skoukne.ani PredAliena tam   neni vubec skoro   videt.zbytecne utratily Čas   prachy.Ma to mizerny děj.koho   tam zajima zivot normal lidi.   prece si to dokazem   predstavit.
Sargas
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.1.2008
AvP-R horší jak 1 !!!
Při hodnocení a   komentování tohoto filmu se   mě zmocňovala jakási   nechuť! Je to asi proto, že   avp-r je totální   blbost!Vysvětlení proč tak   komentuji je někde ve   článcích pode mnou!!!

A to si   vzpomínám, že jakmile   skončila jednička, říkal   jsem si: "horší už to   být nemůže" ! A neměl   jsem pravdu!

JE   TO PROSTĚ HOVADINA !!!!!!
Jessie2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Chyba byla se na to dívat!
Souhlasím se Sorgasem. Je to   hnus! Neměla jsem se na to   dívat a po shlédnutí jsem   byla velmi zklamaná!
Draver
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Nečekal jsem že Fox klesnou tak moc!
Již z traileru mi došlo, že   avp-r bude kravina! Tak jsem   do kina ani nešel. Ale jak mi   je vždycky blbě když jsem v   autě, tak jsem jel kolem kina   a jen čekal kdy konečně   hodím šavli. Dostal jsem   nápad když jsem viděl že   ten den budou dávat avp-r.   Vystoupil jsem si a utíkal do   kina. Koupil lístek a jakmile   film konečně zkončil, tak   sem konečně hodil tu šavli!   Z toho hnusného filmu se mi   udělalo ještě hůř než z   auta a to je co říct. Z AvP   1 jsem se jenom posra.. Byla   to kravinkaa století!   Nepřipadalo mi to jako ehm   avp? ale spíš jako sjezd   německých malířů, kde   vyhrává ten, kdo dřív   nabarví zeď na červeno! Tak   nízké hodnocení jsem tu   chtěl hodnotit už dřív,   ale nechtělo se mi! Jakmile   sem viděl tak nízké   hodnocení od ostatních tak   mě to nedalo a hodnotil jsem   také !!
predator1234
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Dobrá romantika, debilní horor
Ale joo, dobrá romantika,   nejvíc sem čekal na to až   si dají predátor s   predalienem na konci pusinku!   Co? Prej to není romantika,   tak promiňte, to mi ušlo. Co   prosím? Prej je to horor?   HHHHHHH!! :D:D:D:D:D:! To měl   být vtip? V tom případě   nejhorší co mohl kdy   existovat!!!
WanCOrm
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.5.2008
KRAVINA
OMG! Nejhorší díl AvP,   aliena a predátora! Jakožto   fanoušek aliena musím říct   že je to hnus! Aliení   kyselina tam stříká po   stěnách co minutu. Alienů v   celém filmu zemře tak 150,   lidí pár stovej,   predátorů: 1!! Nevyrovnané,   fanoušci predátora mi   prominou, ale zkuste se   zamyslet jako já a ostatní   fanoušci aliena! SLáTANINA,   co říct!
Monoman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.5.2008
má tu nekdo toaletni papir?
Takze v prvni rade me omluvte   ze pisu bez hacku a carek,   protoze tenhle film za to   nestoji! Na zacatek se   zamysleme: co jsme od dalsiho   dilu avp cekali:zajimavi dej,   vyrovnane bitky, vhodne   prostredi,hudbu,vhodny vyber   hercu, a ted co jsme dostali?   Dej je nanejvis prazdny,   alieni sou v avp:r predstaveni   jako pistici slintajici   smatlaci, kteri mozna dokazou   zabit, ale ne predatora, a   pritom by to melo vypadat tak   aby sme z obou meli hruzu a   pritom sem vedel ze at v avp:r   alieni slintaj jak chcou,   nepolekali by me, predator   taky ne a to protoze byl v   celem filmu on hlavni   postava,alieni korist,lidi   smeti, predalien jeho buh.   Prostredi se mi libi, ale ne   na hororovi film. Hudba je   jedine co se v avp-r povedlo,   vyber hercu je ubohy,   Strausovi se proste do AvP   nemeli poustet kdyz na to   nemaji prostredky, milionu   fanousku sklamali. Ja osobne   sem zastance alienu a znam   aliena dobre A RIKAM VAM! TO   CO SME VIDELI VE FILMU, TO   NEBYL ALIEN, ALE VYPLOD   FANTAZIE STRAUSU, ABY DOKAZALI   ZE JE PREDATOR KING, JELIKOZ   ONI SAMI SOU VASNIVI FANOUSCI   PREDATORU.
Alien.cz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.5.2008
http://hastalavista.cz/alien/c   lanek.asp?id=dve-maliny-pro-av   p-requiem

Jo,   přesně. Vetřelci v avp-r   jenom umírají, Strausovi   slibovali hory, doly a že si   fanoušci vetřelců užijou,   ale byl to jen kec. Dokonce   predátor drží dva vetřelce   jako opěrné sloupy v   tělocvičně, kteří se   pokoušejí mu jen vykousnout   hlavu, což je holý nesmysl.   Nebo predátor drží   Vetřelce, který jen stojí a   je skrčený jako 12letý   školák. Pak ho hodí před   sebe a ustřelí mu hlavu, je   to celé lež a nesmysl. Nebo   mu dojde energie, tím pádem   nemůže střílet z kanonu,   tak vezme Vetřelce jako kus   hadru, který nejeví známky   života až na to kňučení,   predátor dá vetřelcovi po   držce (což je troufalá   debilita) a pak na něj   vypustí nějakou modrou vodu,   která ho   rozpustí(odjakživa, ve   filmech, v komisech byla   Vetřelecká krev   nejžranější kyselina, ale   Strausovi museli udělat z   predátora borce ze všech   stran. Nakonec predator   rozsekne jen tak stojícího   Vetřelce a rozšlápne mu   hlavu. Predátor pouze chodí   po městě a zabijí vetřelce   a lidi. Dokonce i lidi,   kteří by měli kňučet   strachy si do Vetřelců   střílejí jak do terče a   křičí: “chcípni“,   „tak pojď“. Celý film je   nesmysl. Predalien si hraje na   královnu a klade do lidí 5   malých Vetřelců   (kravina,debilita,chce se mi   blít). Dřív sem měl   predátora rád, dokud nebyl   film AvP. Lol udělal si ze   svého kanonu pistol, což je   další nesmysl. Prvních 20   minut šlo něco vidět, pak   už nic, kdybych byl hluchý,   nepoznal bych predatora od   predaliena, nebo predalien od   vetřelce, ale jelikož   hluchý nejsem, naštěstí   jsem je od sebe poznal, podle   těch pazvuků. AvP-R prostě   nenávidím. Fuj, hnus!   Kdybych potkal ty dva   Strausíky, ustřelil bych jim   makovice. Celé AvP zkazilo   vetřelce!
Ridder20
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.6.2008
HNUS
Cele je to hnus, lez a vymysl,   tomuto filmu bych neodpustil   ani jeho nazev. Cekal sem   vyrovnane boje alienu a   predatoru s napinavou   hororovou atmosferou a dostal   sem lov na lidi a vetrelce,   moje hodnoceni nemohlo byt   vetsi, nic se mi na tom filmu   nelibilo, krev a akce tomu   nechybela, ale to je asi tak   vse co sme tam videli. Jako   spravny fanousek vetrelcu a   predatoru, tomuto filmu   neodpustim vubec nic!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih8006minih8006Pistolníci (1993) 
Gunmen n
minih16668minih16668Poslušně hlásím (1957) 
Poslušně hlásím n
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n
minih44741minih44741Manowar Hell on Earth (2005) [DVD] 
Manowar Peklo na zemi n
minih41132minih41132Pád do tmy (2005) 
The Descent n
minih5182minih5182Cliffhanger (1993) 
Cliffhanger n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n
minih46497minih46497Gabriel: Anděl pomsty (2007) 
Gabriel n
minih43108minih43108Nightwish: End of an Era (2006) [DVD] 
Nightwish: End of an Era n
minih43089minih43089Hostel II (2007) 
Hostel: Part II n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vetřelec: Covenant (2017)

 Vetřelec: Covenant (2017)
Vetřelec: Covenant n
Alien: Covenant
Žánr: dobrodružný / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie / Nový Zéland / Kanada
Režie: Ridley Scott

(pokračování)

Vetřelec vs. Predátor (2004)

 Vetřelec vs. Predátor (2004)
Vetřelec vs. Predátor n
Alien vs. Predator
Žánr: sci-fi / horor
Země: Velká Británie / Česká republika / Kanada / Spolková republika Německo
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Batman: Dead End (2003)

 Batman: Dead End (2003)
Batman: Dead End n
 
Žánr: akční / krimi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Sandy Collora

(spin-off)

Vetřelec: Vzkříšení (1997)

 Vetřelec: Vzkříšení (1997)
Vetřelec: Vzkříšení n
Alien: Resurrection
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jean-Pierre Jeunet

(pokračování)

Vetřelec 3 (1992)

 Vetřelec 3 (1992)
Vetřelec 3 n
Alien 3
Žánr: horor / sci-fi / akční / drama / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Fincher

(pokračování)

Vetřelci (1986)

 Vetřelci (1986)
Vetřelci n
Aliens
Žánr: horor / sci-fi / akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

Vetřelec (1979)

 Vetřelec (1979)
Vetřelec n
Alien
Žánr: horor / sci-fi / thriller
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Ridley Scott

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

17:55 - 18:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

21 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10