Zari

Komentáře uživatele JayElectrics

JayElectrics

JayElectrics zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Hlas smrti 2: Světlo (White Noise: The Light)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Jednička se mi líbila více.   Na druhou stranu tento fim byl   trochu o něčem jiném než   první díl. Dobře, ne tak   docela... Dále je zaměřený   na posmrtný život a vědu   zvanou EVP (Electronic Voice   Phenomena = Fenomén   Elektronického Hlasu).   Tentokrát však hlavní   "hrdina/postava"   nesleduje nahrávky   zemřelých nýbrž se sám   stane přijímačem. Jak to   již v amerických filmech   bývá, všechno dobré je pro   něco zlé, za dobráctví se   platí, ale to už může být   pozdě...

Zajímavý a rychlý děj   zajistí, že u filmu   neusnete. Jestli máte rádi   dobré konce, tento se vám   asi líbit nebude.
Schindlerův seznam (Schindler's List)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Film se mi líbil, ale trochu   mě štve, že spousta   poláků se kterými žiji (v   Londýně) film berou jako   Bibli a věří každému   detailu a slovu. Pro mě z   historického hlediska byl   dobrý, ale z druhé strany   možná až moc emocionálně   přibarvený film. Toto není   dokument, je to film - drama.   Z traileru se kromě nominací   nedozvíte vůbec nic, tudíž   jej nemá smysl ani   spouštět.

Za   držení diváka u   obrazovky/plátna: 10/10
Za historickou hodnotu:   8/10
Sněženky a machři po 25 letech
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Je mi lito...
Tento film jsem shledl s   kamaradkou, ktera driv nez v   pulce usnula. Sice jsem se na   film tesil, ale uz podle   hodnoceni jsem necekal   zazraky. Bohuzel, bylo to   jeste nudnejsi a taky trochu   negativne naladene nez jsem   ocekaval. Vystihuje to sice   asi dnesni dobu, tak jak ji   zname z zivota - vse je nudne   a nezazivne, ale krome par   kousku Cabadaje me film velmi   zklamal. Byla natocena spousta   novych ceskych filmu, na ktere   jsem se rad dival vice jak 5x,   ale na tento se uz dobrovolne   nepodivam. Je mi lito za   takove hodnoceni, ktere davam   poprve, ale I tak si myslim,   ze jsem byl docela mirny.

Plusy: Dovite se,   jak se byvalym studentum   (ne)dari po 25 letech,   uslysite par vtipu

Minusy: Film krome zacatku   nema zajimavy dej, vetsina   vtipu se opakuje, spousta   negativnich prvku (nasili,   alkoholismus, neuspechy v   zivotech hlavnich postav) a   jeste k tomu spatny/smutny   konec
Transformers
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Zajímavě zpracováno. Byl   jsem mile překvapen, protože   jsem očekával něco jiného.   Scifi komedie vhodná pro   děti i dospělé při které   se i zasmějete. Má to   příběh, má to děj. Jestli   se film chystáte shlédnout v   kině nebo na DVD, počítejte   s tím, že film bude   připomínat více pohádku   než akční scifi.

Shrnutí: Film se mi   líbil, ale doporučil bych   jej spíše mladším   kategoriím. Děti se   zasmějí a budou se bavit,   rodiče už zřejmě méně.
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2007
To: Spiker.cz
Kvůli   tobě jsem si musel přepnout   klávesnici na českou a   reagovat na tvůj komentář.   Prosím tě, nehodnoť film,   který jsi ještě neviděl a   hlavně se nauč psát česky.   Nežiji v ČR již přes 4   roky, ale tvé chyby i   pražský dialekt bijí do   očí jak pepřový sprej.

Z traileru toho   moc patrné není, kromě   toho, že zřejmě půjde o   pěkný masakr. Mám raději   SciFi mimo planetu Zemi, ale   možná to bude stát za to. Z   traileru na Transformers   (2007) jsem se rovněž nic   nedověděl, ale film se mi   celkem líbil. Naopak, dokonce   mě film mile překvapil   příběhem a komickým   dějem.

Uvidíme, co se z filmu   vyklube. :)
Želvy Ninja (TMNT)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Sklamání. Děti se na film   rády podívají, ale   nejspíše jen 1x protože   podruhé by se už nudily.   Nevím co více napsát, vše   již bylo řečeno. Seriál se   mi líbil, ale tento film je   podle mého názoru nudný.

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

04:35 - 04:59

22 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

04:40 - 04:59

17 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

04:00 - 05:10

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Velký závod 2 (Cannonball Run 2)

Velký závod 2
Cannonball Run 2

Naposled navštívené:
Velký závod 2 (Cannonball Run 2)

Velký závod 2
Cannonball Run 2