Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu REC

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2017
Měla z toho být obyčejná   reportáž o práci hasičů   jedné všední noci. Všechny   zúčastněné by v životě   nenapadlo, co je v danou   chvíli čeká. Španělská   kinematografie už nejednou   dokázala překvapit a platí   to i pro tento snímek   používající velice známé   found footage. Filmový   záznam je tentokrát veden z   kamery kameramana   zaznamenávající mladou   reportérku. Španělé se na   samém počátku   vyvarovávají zdlouhavého   vyobrazení hasičské stanice   a hasičů samotných a   poukazují jen na to   nejnutnější. A tak netrvá   dlouho do vyhlášení   výjezdu k případu. A po   příjezdu na místo se hrůza   rozjíždí na plný kotel.   Živá amatérská kamera a   dlouhé záběry dodávají na   autentičnosti a tak mnohé   scény skutečně šokují. Co   se týče hororových snímků   na téma ´zombie´, jedná   se prozatím o   nejděsivější zombie   thriller, jaký zatím kdy   vznikl. Napětí a hrůza se   drží do poslední minuty   stopáže, která není nijak   dlouhá, což žánru velice   pomohlo. Rozhodně to není   pro slabé povahy. Tento   snímek je další v řadě   hororové vlny, kterou   započali tvůrci velmi   známého a průlomového   počinu ´Záhada Blair   Witch´. Dabing jako obvykle   přemíru autentického   zážitku zazdil a tak nelze   jinak, než doporučit   původní zvuk.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2008
To byl teda masakr, jen co je   pravda...Na rovinu říkám,   že mě od El Orfanata   žádný horor takhle   neodrovnal...Budoucnost   horroru je ve Španělsku...Po   dlouhé době horror s   výbornou atmosférou, navíc   vše působí poměrně   raálně, ikdyž se to   natáčí video-kamerou...Děj   je velice realistický a   odehrává se v malém   činžovním domě, který je   náhle uvězněn v karanténě   spolu s jeho obyvateli, pár   hasiči a policajty, což na   atmosféru zabůsobilo   bezvadně...výborně se   propracováváme ze situace,   kdy mají hrdinové plnou   kontrolu nad věcí do úplné   beznaděje a   zoufalství...Celý film má   necelou hodinku dvacet ale po   takových 15 minutách je vám   jasné že tady něco nehraje   a vy sledujete s napětím co   se bude dál odehrávat,   lekavé scény tam jsou docela   časté ale když se leknete   je to pořádně...pro mě   osobně překvapení s   úžasným koncem který dodá   pravý šmrnc...Velmi   kvalitní dílko.
Clockwork
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2008
Uz sem si pomalu zacinal   myslet, ze se nenajde horor u   kteryho bych se aspon trochu   bal a nadskakoval z kresla pri   lekackach.U Rec se mi toho   dostalo doslova v   neuveritelnem mnozstvi a tempu   ktery na sebe nenecha dlouho   cekat.Proste sem dostal to co   sem ocekaval a doufam jen ze   si hromada reziseru veme z   tohohle snimku priklad a   nebudou se tocit takovi   srackojidni horory co posledni   dobe lezou ven jak houby po   desti.Mene nekdy znamena vice.
BiTch_
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2008
Když sem se dodíval na tento   film byl sem v šoku...
Mrazivé a dobře   zpracované,člověk až   věří že je vtom pruseru   spolu snema!Jeden ze dvou   hororů u kterého mi srdce   opravdu tlouklo...doporučuju   všem!!
maciii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Velmi přirozené a   sugestivní, celý film jsem   byla napnutá a na konci už   málem praskla. Film s takovou   atmosférou ani neprotřebuje   litry kečupu, slizu, hnisu a   jiného svinstva, aby   vyděsil... ačkoliv všeho je   dostatek. A navíc krásná   španělština je mému uchu   více než lahodící.
Thomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2008
Bomba. Zápletka o   nakažených lidech vzteklinou   není sice úplně   originální, ale zpracování   je naprosto dokonalé.   Například v Monstru   působilo nošení kamery až   moc vyumělkovaně až skoro   nereálně. Naopak nápad s   reportérkou a kameramanem je   naprosto lehce uvěřitelný.   Film dobře graduje a na konci   je panika lidí doslova   hmatatelná. Prostě a   jednoduše horor, který se   vryje pod kůži a na který   budete ještě nějaký čas   vzpomínat.
LookE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Trápí vás zácpa? Vřele   doporučuji film REC, má   TAKOVOU atmosféru, že se   strachy zaručeně   poserete....
urthred
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2010
Příspěvek od nefanouška hororů
možná se moje hodnocení   někomu nezdá, ale já tomuto   filmu zkrátka nemam co   vytknout. Dechberoucí   atmosféra umě a   uvěřitelně natočeno. A   úplně nejvíc mě   potěšilo, že dokázali   natočit horor, kde jeden   šílenec neporcuje jednoho   teenagera za druhým   nejrůznějším a co   nejdivnějším způsobem...   Zápletka mi přišla docela   povědomá, s tím rozdílem,   že původce viru nebyl   ďábelský vědec ale rozmary   přírody, které nemají   slitování...
malai
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Tohle je prostě nádhera se   vším všudy. Někomu může   lézt na nervy novinářka   Angela Vidal, a to tím, že   leze tam, kam nemá, resp. kam   by "normální"   člověk nešel, ale zase   uvažte, že novináři se tak   chovají a chtějí vše   točit. Tento skvost   doporučuji sledovat s dobrým   ozvučením, tj. s pořádným   subwoofrem.
Robinson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Pro mě veliké a příjemné   překvapení, čekal jsem   něco trochu jiného. Docela   nudný a nic neříkající   začátek se pomalu   rozjíždí až do poslední   čtvrtiny s již zběsilým   tempem. Atmosféra hodně   dobrá ... zvlášť v   závěrečné scéně ...   sakra to byl zjev! Chvílemi   jsem se sice docela i   pousmál, ale bavilo mě to a   to je hlavní. Skvělý počin   a jeden z nejlepších a   nejvýznamějších filmů   své kategorie (ruční   kamera).
Faustka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Je to síla....sice jsem   rozklepaná ještě teď, ale   to je spíš příčinou   profesionálního kameramana   místní TV a neuvěřitelnou   vytrvalostí reportérky   točit, až do poslední   chvíle! Takzvané   "půjdu i přes   mrtvoly" tady dostává   naprosto nový rozměr.
Steve997
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2009
To že španělé umí točit   horory dokazuje tohle   povedené dílko   používající techniku   reálné kamery jako třeba v   Blair Witch nebo v novějším   a velmi povedeném Cloverfield   (Monstrum). Film se docela   příjemně rozjíždí se   sympatickou televizní   moderátorkou, ale zhruba od   půlky filmu se postaral o   opravdu velký adrenalinový   zážitek. A závěr filmu? Na   ten jsem zíral s otevřenou   tlamou. Fanouškům hororu   vřele doporučuju.
TradeCZ
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Chápu, že v Evropských   poměrech nejsou na filmy   nehorázné rozpočty, tak   proč si nepomoci tímto   způsobem ;) Výborný nápad   a kvalitní zpracování   přidává mrazivou   atmosféru, která láká   navštívit Barcelonské   ulice...
BrainSick
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Film udělaný velmi   netradičně a přece   perfektně. Herci jsou na   velmi slušné úrovni a   předvádí slušné výkony,   Kamera je skvělá, vlastně   na ní celý film stojí. Pro   mne velmi povedený snímek.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2011
REC
REC, já jsem první viděla   Karanténu, která je přesná   kopie Rec, musím říct, že   možná jsem se měla   nejdříve pustit do tohohle   španělského snímku,   protože už delší dobu   pozoruji, že španělské   horory jsou kvalitnější   než ty americké. První půl   hodinky jsem si nebyla jistá   do čeho jsem se to pustila, a   říkala jsem si Karanténa   byla asi lepší, ale když se   to rozjede je jasné, že REC   vede na celé čáře, i   přesto, že filmy jsou   totožné.Španělé aby   nezaostávali tak také   natočili snímek s ruční   kamerou, což filmu jasně   dodává lepší atmosféru, i   když je ta kamera občas   hodně rozklepaná, ale stím   hold musíme počítat.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2008
Film s velmi vtíravou a   drsnou atmosférou, z níž   tuhne krev v žilách. Velkým   kladem je, že až do   samotného konce divák neví,   co se přesně děje, takže   hovořit o klasické zombie   zápletce poté vypadá jako   omyl. Tvůrci z tématu   hlavně způsobem zpracování   vymačkali, co se dalo.   Přesto mohli více pozornosti   věnovat i logice a hlavním   charakterům.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Konečně je tenhle   lahůdkový horůrek i v   české distribuci. Dřív   než tohle jsem viděl   americký remake s názvem   Karanténa. Ten se mě moc   líbil. Dneska jsem viděl   tohle, a ač jde opravdu o   NAPROSTO TO SAMÉ, opět jsem   to celý skouknul jak kdybych   nevěděl o co jde. :-) A   jelikož jsem Karanténě dal   8 bodíků, tomuhle dílku dam   taky 8, protože je to   origoš. Amíkům se ale   Karanténa vyjímečně   zdařila taky, rozdíl v   podstatě neni poznat. :-)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2010
REC
Skvělý horor, jenž na   první pohled zaujme bezesporu   originální kamerou. Velké   množství brutalních vražd,   hektolitry krve a k tomu   děsivá atmosféra vás   určitě nenechá v klidu.   Některé scény jsou tak   parádně udělané, že mi   pořádně naháněly hrůzu.   Dále výborný příběh,   který dává smysl. Vše   nakonec vygraduje v geniální   závěrečnou scénu, která   je svým způsobem taky   inovativní.
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Abych pravdu řekl,daleko   více se mi líbila úplně na   stejný způsob natočená   Karanténa.Možná to bude   tím,že jsem ji viděl   první,nevím.Tohle už bylo   spíše jen zopakování.
J-CoB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2008
Filmy tohohle typu mám rád.   Mému hodnocení určitě   napomohlo, jakým je způsobem   je film natočený. Jidiné co   bránilo ještě většímu   hodnocení byla trochu   pomalejší první polovina,   ale od druhe půlky film   graduje až k parádnímu   konci.
Salám
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2015
REC
Není to nic nového, myslím,   že umysl nebyl udělat něco   originálního, ale vzít sice   obehrané téma a udělat   prostě napínavej biják, a   to se povedlo.I když je po   chvilce vcelku jasné, jak se   bude děj ubírat, i přesto   napětí od začátku do   konce. Je to prostě   natočené pěkně.
Sice jsou tam místy   zdlouhavé scény, často   byste chtěli aktorům   poradit, ale to k tomu   patří.
A hlavně, na   to, že se jedná o   milionkrát omílané téma, i   přesto prostě dobré. Za to   patří obdiv
Rollage
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2010
Made in Spain
Určitě velké překvapení!   Přes svůj bídný rozpočet   jde o jeden z   nejzajimavějších hororů   posledních let. Po uvodním   seznámení s reportérkou se   v pohledu první osoby   ocitáme uprostřed   skutečného pekla. Stopáž   je krátká, "děj"   nám hezky odsejpá,   atmosférá je postupem   hutnější a hutnější a   máme tu i několik nadmíru   děsivých momentů. K tomu   připočtěme výborný   závěr a vychází nám z   toho opravdu výborná věc!
TomesGomes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2008
Tenhle film rozhodně stojí   za zkouknutí. Obsahově je to   sice stará písnička, ale   zpracovaním naprostá bomba.   Byl to asi první   horror/thriller, u kterého   jsem uvěřil tý atmosféře,   jak by to asi fakt reálně   mohlo   probíhat.Chaos,beznaděj,stra   ch,prostě všechno co by měl   kvalitní horror mít:)
vernyj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Jako první jsem viděl   Karanténu, remake. Tam jsem   se na konci vůbec   nedozvěděl, co se v domě   vlastně stalo. I když i zde   to bylo jen naznačeno. Proto   jen osum bodů.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2018
║Rozpočet   €1,5milióna║Tržby USA   $-║Tržby Celosvetovo   $32,492,948║ Dokonca aj   Španielsko dokáže   prekvapiť a nielen vo   futbale, toto je asi aj možno   prvý film čo som z tejto   krajiny videl, keď   nepočítam koprodukcie a   hneď musím priznať, že   dokážu točiť   strhujúcejšie zombii filmy   než Americké   veľkoprodukcie, hlavne   vrátene nedávnej Som   legenda. Koncepcia filmu je   výborne skomponovaná, od   samotnej kamery, ktorá   dokáže navodiť slušnú   skľúčenosť až   priblížiť reálnosť, až   po zostavenie samotného   príbehu, aj keď z občasným   navodením klišé ale asi bez   toho by sa to niekedy nedalo.   U mňa slušných 70% a   prikláňam sa za snahu   tvorcov k hodnoteniu 4****.   "A za posledné roky   najoriginálnejšie podaní   zombii horror!"
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2008
Spanielsky horror,ktory sa   drzi osvedcenej zombie   tematiky s klasickymi   zanrovymi klise.Ozivenie   prinasa hlavne dokumentarny   styl filmu,ktory zvysuje   atmosferu a fakt,ze sa jedna o   spanielsky snimok.Stoji za   zhliadnutie.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2017
Když jsem na to koukal, tak   jsem si vzpomněl na film,   který jsem už viděl. Jasně   že při mé paměti bych jej   těžko hledal. Tak jsme si   pomohl a je to   „Karanténa“. Hned jsem si   ji pustil znovu, po třech   letech. A hle! Nemýlil jsem   se. Jen jsem netušil, že je   to remake. Snímky jsou skoro   stejné, a tak sem prostě   okopíruji hodnocení toho   Amerického. Pokud by měly   mezi sebou soutěžit, tak by   u mne vyhrálo Španělsko pro   kratší úvod i stopáž, a   více gore. +++ Co všechno   neudělat pro autenticitu   příběhu, že? Roztěkaná   kamera alá Blair Witch mně   úděsně iritovala celý   film. Film má však dost   strhující děj, takže to po   zdlouhavém úvodu asi   přestanete vnímat. Začnete   cítit atmosféru a slabší   povahy se budou bát. Nebýt   několik drobností a   nelogičností… V každém   případě jde o dobrý film,   možná i na druhé   podívání.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2010
REC
Ze začátku jsem měl sto   chutí vše vypnout.   Takovouhle nudu jsem ještě   neviděl. Vypadalo to, jako   kdyby si banda amatérů   zkracovala čas s hraním na   kameramany. A to vše trvalo   minimálně patnáct minut.   Ovšem pak, když se vše   začne rozjíždět, nejprve   velmi, velmi, ale opravdu   velmi pomalu, to konečně   začne stát za to. Herci,   hlavně pak hlavní hrdinka,   se mi zdáli opravdu   příšerní (novinářka se   nedala chvílemi vůbec snést   a přál jsem jí jen to   nejhorší:D), dabing ještě   horší (škoda že jsem   nesehnal originál),   naštěstí vše vynahrazovala   hororvá atmosféra. Tento   žánr sice nějka extra   nevyhledávám, ale když už,   tak ať je vše aspoň   pořádné. A zde se opravdu   konaly ony pověstné   lekačky, strach z tajemného   a neznámého... Chvílemi   jsem se přistihl, že si   nervozitou koušu nehty!!! A   abych se přiznal, místy jsem   se i občas fakticky bál.
Pravdou ovšem zůstává,   že přes výbornou atmosféru   tu máme kromě slabších   herců i slabší děj,   scénář je dosti   nepovedený, ale o to tu v   první řadě nejde. Jako   horror prostě REC uspěl.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Ruční digitální kamerou   točené horory jsou čím   dál tím více v kurzu. Po   skvělém "Monstru"   a průměrném "Deníku   mrtvých" k nám   přichází jeden kousek ze   Španělska. To, že jsou   takto snímané filmy   populární je převážně   díky jejich   autentičtějšímu vyznení   oproti klasickému stylu   natáčení. Tento snímek má   jednoduchou zápletku a celý   se odehrává v domě   postiženém jakousi záhadnou   infekcí, která dělá z   nájemníku   "masochtivé" bestie   (pro někoho bude jednoduší   zombie). Do tohoto domu se   dostala i reportérka z týmem   hasičů, o kterých   natáčela reportáž. Úvod   je dost pomalý a po   nezbytném představení   účinkujících a prvním   útoku, končícím   vášnivým polibkek od   postarší nájemnice jednoho   z bytů, po kterém jeden ze   zúčasněných přišel o kus   obličeje je velká pauza,   která nás docela zdlouhavě   seznámí s nájemníky i   celou situací. V druhé   půlce film konečně nabere   obrátky, které však na můj   vkus byly až příliš   divoké a chování   zúčastněných osob bylo   občas značně absurdní.   Styl natáčení ruční   kamerou byl zajímavý ale i   když si na dlouhých   záběrech a ruční kameře   ujíždím zde to na mě tolik   nezapůsobilo. Je zde pár   slušných lekavých momentů   a závěr točený v nočním   režimu byl skvělý ale   celkově mě to neustálé   běhání a řvání nedostalo   tolik jako příšera   devastující New York.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.4.2013
Nápad s infekcí sice až tak   originální není, ale   napětí se dalo krájet skoro   od začátku, a krvavé triky   byly celkem dobře provedené.   Finále jsem tak trochu   nepochopil - suma sumárum,   čistý průměr.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.2.2016
Ta uječená otravná   reportérka a roztřesená   kamera mi celkem vadily, jinak   občas solidní napětí a   scény, husté gore a vostrej   konec, nakonec však 50%.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.2.2010
Je to film poča mňa točená   na spôsob Blair Wich I. V   tom, že hlavná hrdinka -   novinárka to točila na   kameru, tak ako hrdinovia v   Blair Wich. Viem, že dej je   odlišný.
a vidím,   že ani v tom hororiku ma   Spanieli nesklamali. a už som   ich videla asi 10.
prvosenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2012
REC

Já nevím,   už asi stárnu a můj pohled   na to, co je a co není dobré   se hodně mění. REC má   vysoké hodnocení a to mě   nalákalo ke shlédnutí.   Mladá ambiciózní   reportérka mi lezla na nervy   hned od počátku svou pusou s   nezastavitelným vodopádem   slov. Ale říkala jsem si,   že aspoň u toho neusnu a   překousla jsem to. Úvod byl   docela fajn, zápletka s   televizním štábem, který   se snaží za každou cenu   natočit všechno kolem sebe,   to bylo uvěřitelné. A pak   to přijde - první útok   stokilové stařeny, která se   s rukama vztaženýma k nebi   kymácela, kolíbala, hýkala   a mně napadlo, že vypadá   jako halloweenská dýně   uhýbající před kečupem. A   místo strachu jsem se dusila   smíchem. Nakonec jsem   pochopila, že jde o zombie   horror, který nepřináší   nic nového, vyjma snahy o   autentičnost díla, které   mělo vyvolat použití   ruční kamery. Místo pocitů   skutečnosti mně z toho   akorát bolela hlava a kdyby   byl film jen o málo delší,   tak bych určitě dostala i   mořskou nemoc. Prostě   ruční kamera se sice k   snímku hodí naprosto   perfektně, ale čeho je moc,   toho je příliš.

Střední část trochu   napravila úvodní dojem a   dokonce mne to začalo i   bavit. Objevilo se totiž pár   nejrůznějších charakterů,   začaly se projevovat jejich   city a emoce, dostavily se   první herecké   příležitosti. Pár postav   mi začalo být sympatických   a najednou bylo komu fandit a   o koho se bát. Dokonce jsem   se dočkala i několika   šokujících momentů, které   film přenesly do vcelku   dobrého finále.

Shrnuto a podtrženo. Je   to primitivní horor, jeho   účinnost je postavena na   krvavých scénách a pocitech   strachu z nedostatku   informací. Otázky, dokonce   spousta otázek, je sice   vyřčena mnohokrát, ale   odpovědi na ně   nepřicházejí. A to   přivádí postavy do stavu   hluboké deprese, beznaděje a   vyústí v poznání, že pro   ně už není cesta ven. Vše   vyvrcholí slušnou finální   scénou na půdě. Ta mi   trochu spravila dojem, ale i   tak si myslím, že tento film   je hodně přeceněný a   nadhodnocený.
Nikotyna
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Celou dobu jsem napnuta, co   přijde, a najednou je konec.   trosku me to zklamalo cekala   jsem vic, popravde trailer na   rec 2 mě zaujal daleko vic,   jak tenhle film. Takze uvidime   po zhlednuti 2 dilu. Jinak Rec   neni nejhorsi snimek, :) je to   zajimava myslenka
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Zjištěním, že budu po   skončení filmu   setrvačností třepat ještě   nějakou chvíli hlavou z   ruční kamery, jsem měla v   plánu projekci rázně   ukončit, ale riskla jsem to,   ke své škodě. Nic   děsivého se totiž nedělo,   pokud však máte fóbii na   kousající anorektičky a   staré babky, tak moje   varování přejděte. I když   - nepodceňovat, efekt   kapénkové infekce, která to   všechno způsobila, se   přenesl i na mě, jelikož   jsem začala krvelačně   toužit po roztrhání hlavní   osoby v hledáčku, a to již   po několika málo minutách.   A dokonce mě jímala i   hrůza, hlavně z dialogů   jako vystřižených z   venezuelské telenovely,   včetně ozvučení. A ke   konci mě jen tak napadlo, že   štáb i všichni ti neherci   si pěkně zablbnuli a o   legraci neměli nouzi, tak jim   to přejme.
Helled
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Jako jeden z hororu o zombiech   tenhle nebyl dobrý na   začatku byla velká nuda sice   se to pak rozjelo třeba když   to zombi ditě vyděsilo ty   lidi super a ve 3D by to   muselo byt dost brutalní.
Exploited_punk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Takže REC mě bohužel   nepřesvědčil o tom, že by   španělé uměli natáčet   horory. Již dříve jsem byl   rozčarován všude   opěvovaným hororem Orphanage   který nebyl ničím jiným   než pohádkou se smutným   koncem. Celý film je sice   podáván celkem originálně   z očí kameramana resp.   kamery (zřejmě pochycené z   Blair Witch project) ale v   mnoha případech je téměř   neralistické že by Pablo   jenom stál a natáčel   zatímco je pronásledován   hordou zombíků. Ano dámi a   pánové, horory se zombíky   se bohužel ještě stále   točí. Z filmu nebyl cítit   vůbec žádný strach..pouze   pár jednoduchých lekaček   mě dokázalo nadzvednout.   Přes to všechno mě velice   příjemně překvapila   poslední minuta filmu kdy se   rozbilo i poslední světlo na   kameře a kameraman na vše   koukal nočním viděním   ...velice emotivní.   KAždopádně sledovat   špatných 84 minut filmu   abyste se mohli podívat na   jednu minutu dobrou je ztráta   času..
Langley
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2013
Teda měl jsme co dělat,   abych film nevypnul už po   půlhodině. Ty nudné kecy   nezajímavých postav mě k   tomu vážně nabádaly.   Nemám nic proti   dokumentární kameře á la   Blair Witch, ale tohle mě   vážně nestrhlo. Za masky a   brutalitu plus, atmosférově   žádná sláva a hlavní   hrdinka byla po čase   vyloženě otravná a na   facku. Nejvíce na mě   zapůsobilo asi posledních   5-10 minut.
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Mnoho povyku pro nic
Toč to, toč to, toč to,   toč to... jedno z   největších hororových   zklamání. K radostným   ohlasům se nepřikláním,   čekala jsem větší   originalitu, protože námět   je dobrý, ale až taková   nalinkovanost a klišovitost   mě nemile překvapila.   Některé pasáže jsou   hloupé tolik, že uráží i   béčkové filmy (holčička)   a na stále se opakující   vyřvávání "toč   to" jsem začala být už   po chvíli alergická. Tuhle   otravu zachraňuje jen   konečně trochu děsivý   závěr, jinak už nikdy více   prosím.
pink.mouse
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.1.2012
hooodně velká ptákovina,   kvůli neustálému pohybu   kamery, rozostřování obrazu   a tak je dost složité   sledovat děj, který stejně   nedává až tak smysl...   ztráta času
Agostino
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.6.2010
Z môjho pohľadu sa jedna o   úplnú filmovú katastrofu.   Vôbec mi to nepripomína   žiaden film, "nehovoriac   o skutočnom horore".   Pohľady kamery mi pripadajú,   akoby tento film nakrúcal   nejaký ozajstný amatér.   Scenár je jedno veľké   "fiasko", a navyše   neviem, že odkiaľ nabrali   ten hlúpy námet!!!...   "Je to úplná   hrôza"!!!...
terka69
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.8.2020
Taková nudná   příšernost... normálně se   na horory nemůžu ani dívat,   protože se dost bojím, ale   toto bylo spíše WTF?   reportérka byla příšerně   otravná, další postavy se   neustále chovaly pitomě a   umírali jak na běžícím   pásu, místo aby trochu   přemýšleli. Z neustále   třepotajícího obrazu mě   akorát bolela hlava místo   toho aby to přidalo na   žádaném efektu. No jak toto   může mít dalších x dílů   nechápu. Ztracený čas
marci22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Bída a utrpení...takovéto   horory fakt nemusím.Kamera   skáče hop hop.Nic většinou   nejde vidět.Co z toho mám?
palm18
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2012
Lidi,jste se asi   zbláznili,taková   stupidita.....koukám na   horory,ale takovou trapárnu   jsem viděla jen jednou.Kdyby   se dala dát nula,nebo třeba   mínus,tak to tam   napálím,okopírované a   hloupé...jediný moje   slova,totální propadák a   ještě s takovým   hodnocením.Dala jsem na   hodnocení,které je tady   vysoké,ale nalítla   jsem,neskutečná ztráta   času,už nikdy víc..
Vagi17
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Tady to, že má být horor? A   jeden z nejlepších za   posledních pár let? Tak to   opravdu nechápu. Nuda, nuda   nuda. Od začátku do konce.   10% dávám aspoň za celkem   pěknou hlavní hrdninku.   Člověk se ani nelekne, ani   není napjatej. Prostě jeden   z nejhorších filmů, co jsem   kdy viděl!!!!!!
skouris
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.6.2010
Hrůza
Ale jen proto,že sem film   shlédl asi do 3/4 a dál jsem   ho nedokoukal o filmařině se   tu nedá mluvit a co se týče   scénáře...:(. Tento film   byl pro mě opravdovým   zklamáním

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih6000minih6000Delta Force 3 (1991) 
Delta Force III n
minih41729minih41729X-Men: Poslední vzdor (2006) 
X-Men: The Last Stand n
minih60998minih60998Nebojte se tmy (2010) 
Don't Be Afraid of the Dark n
minih12747minih12747Modré světlo (1932) 
Das blaue Licht. Eine Berglegende aus den Dolomiten n
minih93629minih93629Haló, tady Indie (2010) [TV seriál] 
Outsourced n
minih7221minih7221Džungle před tabulí (1955) 
Blackboard Jungle n
minih97853minih97853Zlomené město (2012) 
Broken City n
minih40993minih40993Rovnice o jedné krásné neznámé (1979) [TV hra] 
n
minih28962minih28962Milion let před Kristem (1966) 
One Million Years B.C. n
minih3994minih3994Biggles (1986) 
n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

REC 3: Počátek (2011)

 REC 3: Počátek (2011)
REC 3: Počátek n
[REC] 3 Génesis
Žánr: drama / thriller / horor
Země: Španělsko
Režie: Paco Plaza

(pokračování)

Karanténa 2: Terminál (2011)

 Karanténa 2: Terminál (2011)
Karanténa 2: Terminál n
Quarantine 2: Terminal
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John Pogue

(remake)

REC 2 (2009)

 REC 2 (2009)
REC 2 n
[Rec]²
Žánr: drama / thriller / horor
Země: Španělsko
Režie: Jaume Balagueró, Paco Plaza

(pokračování)

Karanténa (2008)

 Karanténa (2008)
Karanténa n
Quarantine
Žánr: horor / thriller / mysteriózní / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: John Erick Dowdle

(remake)

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

00:20 - 01:20

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - První dny

00:55 - 01:30

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:00 - 02:00

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:30 - 01:30

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama