Zari
ohodnotit

Pacific Rim - Útok na Zemi

Pacific Rim

Další název:
Ohnivý kruh
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
131 minut
Premiéra v ČR:
11.7.2013
„Bojuj nebo zemři.“

Komentáře k filmu Pacific Rim - Útok na Zemi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2021
Z mého pohledu jde o   bezduchou   "vybíjenou"   oblečenou do cool scifi   kabátku. Akceptuju, že   tenhle žánr má a bude mít   nemalý okruh příznivců a   těm přeji dobrou zábavu ale   já k nim nikdy patřit   nebudu. Dokážu dát jednu   hvězdu technice a po jedné   za své oblíbence Idrise Elbu   a Rona Perlmana ale i tak to   za mne má dost daleko aspoň   k průměru. Pokračování   už hodnotit ani komentovat   nebudu. Neměl jsem chuť   ztrácet čas jeho   sledováním.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2018
Nic proti rychlým nástupům,   furt lepší než čekat   hodinu na nějakou akci, ale   tady mi to připadalo, jako   bych přišel o předchozí   díl, nebo seriál. A když   už jsem si mnul ruce, že tu   bude konečně film bez baby,   která mi vadí v každém   snímku, sklaplo mi už jak   jsem viděl ten deštník. Ne,   neviděl jsem kdo je za ním,   ale prostě jsem to nějak   odhadl a když se za ním   vyloupla ta babice, hlesl jsem   nahlas, jako vždy: „A je po   filmu“. A zase jsem měl   pravdu. Sotva je kráva na   scéně, už to kolem slintá   a mluví nesmysle. O konci ani   nemluvě. No, ale přece jen   musím uznat, že efekty jsou   skvělé, a vlastně celý   film je pro mne jako dělaný.   Tohle je podle mého to pravé   sci-fi, tak jak to mám já   rád, a jak mi vyhovuje.   Skvělý herecký výkon tu   podal ve vedlejší roli   Charlie Day, ale i jeho kolega   Burn Gormandr se rozhodně   nenechal zahanbit. Herci v   hlavních rolích? Ehm, tam   bych to raději moc   nerozpitvával. Takže já   vlastně strhávám body jen   za ta hluchá místa, a těch   zase tak hodně nebylo.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2013
Jak už jsem poznamenala u   Deadfall, Charlieho Hunnama je   nutno sledovat v příští   herecké kariéře, slibuje   mnohé. Tady ho trochu (někdy   více) překrývá maska   Jaegera, ale i tak si dokáže   vydobýt místo na slunci.   Táhne příběh, kde stroje   dostávají více prostoru   než lidé, což je   přirozené, kdžy bojují s   takovými monstry jako jsou   Kaiju. V závěsu za Hunnamem   pajdá Rinko, Idris a více mi   do oka padl jen Max Martini.   Zbytek efektivní podívaná s   bitkami a zajímavou   zápletkou okořeněná   vtipnými scénami s   bláznivými vědci a   "jídelní" scénou   Rona Perlmana.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2013
PACIFIC RIM - je   velkovýpravný akční/sci-fi   nátěr, ke kterému se tak   musí i přistupovat. Je to   vlastně "pohádka"   a tak jsem neřešil klišé,   dialogy, nelogičnosti -   zkrátka si film jen   vychutnal. V kině to musel   být vůbec zážitek, tohle   si o velké plátno přímo   říká. Mých 80% je také   hodně ovlivněno vizuální   stránkou a triky. Oboje je   dech beroucí!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2014
Velkolepé, efektní,   monstrózní. Sice   šablonovitý námět, ale   vizuálně vytlačený do té   největší dokonalosti, jak   to jen bylo možné. Je to   takové spojení Godzilly   aTransformers. V Japonské   klasické kinematografii nic   neobvyklého. Tam se třeba s   ohromným robotem utkal i King   Kong. Tohle je vlastně   takový válečný film z   daleké budoucnosti.   Zapomeňte na Predátora či   Vetřelce. Na Zemi jsou daleko   větší mimozemské potvory a   nemají s ničím a s nikým   slitování. Lidstvo   vytvořilo ohromné roboty   ovládané několika lidmi   uvnitř a pustilo se s nimi do   boje. A o tom to celé je.   Dramatické souboje   vyrážejí dech a divák si v   duchu říká: "Je tohle   vůbec možné?" Doufejme   že ne a že tato představa   zůstane jen u tohoto filmu.   Po zhlédnutí tak   unikátního snímku si   říkám, dá se tohle ještě   vůbec překonat? Doporučuji   3D, jinak bude filmový   zážitek o dost ochuzen.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
MNOO, já bych to zas tak   nehanil. A co jste od toho   jako čekali? Kámo si   vygumovanej a neumíš se ani   podepsat po drtivym stereotypu   a chceš jen vypnout a   všichni ti můžou políbit   xxx a chceš vidět kravinu u   který nemusíš přemýšlet   s velkýma robotama apod.? Tak   to je to pravý...
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Nevím, čím vším se   nechali autoři   „inspirovat“. Jsou zde   zřejmé vlivy japonského   mecha anime (docela jako   Evangelion), japonských   „monster filmů“ a   všemožných katastrofických   a mimozemšťansko invazních   amerických slátanin.   Nelogičnosti a nesmysly, u   tohoto druhu filmů, jsou   samozřejmostí. Podle toho to   také vypadá. Hlavně, že je   zde přehršel   počítačových triků a   efektů. Proti jakožto   takovým v podstatě nic   nemám, zde byly na úrovni,   ale nesmí být tím hlavním   „lákadlem“. Vše   postaveno pouze na soubojích   robotů s monstry z jiné   dimenze, hlavně, že to   odsýpá. Vhodné pro   fanoušky wrestlingu,   transformerů a popcornu.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Předem "sorry"   všem fanouškům tohoto   filmu.Nebudu patřit mezi   vás, protože jsem se na   celý film nedokázal ani   dodívat.
Ty tři body   dávám za úchvatné   vizuální efekty a triky.
Je to můj názor a za   ním si stojím.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2013
Podle plakátu a ukázek jsem   čekal pořádnou sci-fi   bombu,ale pro mě to byl   lepší průměr.Akční   scény dost nepřehledné   většinou ve vodě a po   tmě.Vizuálně   dobrý,herecké obsazení nic   moc,film mi připomínal   Hvězdnou pěchotu a dětský   Transformers.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2013
Elbow Rocket!!!
Upřímně bych film netipoval   jako práci Guillerma del   Tora. Dozvědět se jeho   jméno až v závěrečných   titulcích, tak bych nejspíš   koukal jako puk, protože v   této látce jsem jeho rukopis   (až tedy na pár výjimek)   nějak nerozeznal. Ale zase   ne, že bych si nějak   stěžoval, to ani omylem.   Film neztrácí moc čas,   úvod nás během pár minut   uvede do děje, a už se na   nás valí první mohutná   akce. Poté utichne a snímek   nechává prostor postavám.   Charlieho Hunnama jsem viděl   poprvé a musím říci, že   měl pro film silný zápal,   který mu vydržel po celou   stopáž. Jeho verbování po   citovém traumatu zpět do   pilotování obřího mecha je   poněkud urychlené, ale na   nějaké protahování zde   zkrátka není čas. Hunnamova   kopilot(ka) v podání   půvabné Rinko Kikuchi byla   také zajímavá, obzvláště   mě hodně zaujala její   trýznivá vzpomínka při   Driftu, dle mého názoru   jeden z nejsilnějších   momentů snímku. Akce je to   docela dost, každá se   vyznačuje něčím jiným,   takže nesledujete 2x stejný   souboj. Někdy se stane, že   je akce málo přehledná,   ovšem nelze jí vytknout   velkolepost, kde se demolují   budovy a roboti s monstry si   ničí plechy a lámou kosti.   Sem tam (asi jsem v tomhle moc   náročný) by to chtělo   ještě zapracovat na   tricích. Řekl bych, že   každý si ve filmu najde svou   postavu, ať už je to ještě   Idris Elba, Ron Perlman,   Charlie Day nebo Burn Gorman,   kteří do podívané, kde se   mimochodem objeví i ten   patos, vnášejí humorné   vsuvky. Každý robot je   unikátní, nějaký se   blýskne více, jiný ne.   Trošku zamrzí krátká   přítomnost japonského   mecha. Nenudil jsem, je to   jasný blockbuster, který   drží pohromadě a nejvíce   si jej vychutnáte s popcornem   a colou. Tudíž, já byl   spokojený.
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2013
Mno, nejedno srdce chlapce (i   muže se srdcem chlapce)   poskočí radostí nad těmi   strojky. Hejblátka jsou   dotažena do dokonalosti a   nakopou těm alienům zadky.   Kluci počítačový to zas   jednou pořádně rozbalili a   efekty jsou špičkový. A o   to jde především, že :-)
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.4.2014
Godzilla akorát s modrými   efekty, Transformers   ovládaní dvojicemi, obleky   jak z Trona a hromada   akčních bitev a efektů.   Zajímavá podívaná, ale ke   konci už trochu unavující a   zdlouhavé.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $190miliónov║Tržby USA   $101,802,906║Tržby   Celosvetovo $411,002,906▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $40,000,000 //počet   predaných kusov 1,945,504║   Tržby za predaj DVD v USA   $21,279,286 //počet   predaných kusov 1,348,227║   Monštrozita! Popcorňák ako   sa patrí, samozrejme banálny   príbeh spájajúci   Transformera mixnutého z   Iron-Manom, Godzillu z Hustú   Hmlu ale odetí v pútavom   šate, trikovo a akčne   plnohodnotná oddychovka, kde   sa človek pekne nabaží.   Bohatý rozpočet citeľne   využitý na veľkolepú   trikovú stránku. _V Japonsku   a Číne budú z toho odpadať   blahom, taká deštrukcia sa   len tak nevidí_ /videl v kine   3D verziu: 90%/
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2017
Godzila s KingKongem versus Transformers
Naprosto překvapivě   poměrně dobrý akčňák   vycházející ze staré   dobré premisy, kdy se   zmutovaná giga-obluda vydá   ničit lidské příbytky a   velké algomerace. Co fugovalo   s legendární Godzilou   funguje i tady, zvlášť, kdy   to má pod palcem takový   audio-vizuální mág, jako je   del Toro. Jo, je to   popcornovej blockbuster s   notou dávkou amerického   patosu a hrdinství, ale to   neva. Zábava je převeliká a   klidně si ji ještě někdy   naordinuju. 7/10
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2013
Roboti a velká díra....
Mno, ještě že jsem na to   nešel do kina, jak jsem měl   původně v plánu. Pač jsem   čekal maličko víc, než   jsem na konec dostal. Na   druhou stranu, s 3D brýlema a   velkým plátnem, by byl   zážitek možná také   jiný? Ale takhle mě to doma   u TV moc nenadchlo, stopáž   přes dvě hodiny mi přišla   chvilkama nekonečná. U   sledování jsem měl pocit   dejavu, připomnělo mi to   jiny blockbuster a to Bitevní   loď, kolem ní bylo také   plno humbuku, ale po   zhlédnutí skutek utek,   aspoň pro mě ano. Vizuální   stránce není co vytknout,   gigantické bitky neměly   chybu, i když byly trochu moc   digi, ale příběh a herecké   obsazení je pro mě slabota.   Od mého oblíbence Del Tora,   jsem čekal maličko víc. A   to se chystá pokračování,   a já se ptám "proč   vlastně?" Hodnotím   stejně jako Bitevní loď,   slabších 70% ať nežeru.:-D
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.12.2018
This is not Transformers!...
Prvy diel sa nesie na novej   techno vlne,kde su herecke   vykony niekde v pozadi a divak   cuci na efekty s otvorenou   hubou...Prave efekty su   skvele,ale to na spickove   sci-fi nestaci.Tym korenim su   herci a scenar a v tomto   ohlade film zlyhava na celej   ciare.Ked k tomu pridam   "narodny" product   placement /vsetky velke narody   bojuju,lebo ich divaci pridu   do kina a zaplatia za listok/   dostavam priemer a som   sklamany...
Film   nedoporucujem.
Pozn:Nechce sa mi verit,   ze to reziroval del Toro...
RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.8.2016
Jako řekněme
osmi či desetiletý kluk bych   z těchto monstrózních   rvaček - obří roboti kontra   obří příšery - byl zcela   jistě totálně odvařený.   Jenže co filmu přebývá na   efektnosti, tak to fatálně   chybí na smyslu. Už jen sám   námět je tak hloupý, až to   bere dech, a dějová linie   tento smutný trend sleduje   skrz celý film. Škoda   zbytečně zkaženého   dobrého námětu. Ale na   druhou stranu: jsme v éře   kinematografie, kdy si různí   režiséři plní své dávné   dětské sny, takže takový   film někdo asi dříve či   později natočit musel. Je   dobře, že se leckterým   lidem líbí, ale nic ve zlém   - já mezi ně patřit nebudu.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2017
Nekompromisní biják
Velký příšery, obrovský   příšery, karatisti   oblečení v obrovskejch   robotech, žádný zbytečný   tlachání, jen monstrózní   akce. Jediné, čeho na tomto   filmu lituju je, že jsem ho   neviděl ve 3D v IMAXu. Tohle   není Woody Allen, režisér   Guilermo del Toro nás chtěl   ohromit velkolepou podívanou   a to se mu povedlo beze   zbytku.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2019
S pořádným sci-fi to má   společného pramálo. Jedná   se jen o primitivní   mlátičku se stvořeními tak   velkými, že zápasit s nimi   můžou jen megaroboti.   Samozřejmě ovládaní lidmi,   samozřejmě láska,   sebeobětování, národ...   bla...bla...bla...bla...nuda v   Brně.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2015
Další díl ze seriálu   amerických akčních scifi,   pořád podle stejnýho   schématu: je potřeba někoho   zamordovat a tím si pomoct.   Ach jo.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2013
Jak já bych velice rád   napařil tomotu obrovskému   dílu maximální hodnocení,   ale ono to holt nejde .. velmi   dlouho jsem tento počin   očekávál s velkým   nadšením, nenechal jsem si   uniknout žádný trailer -   žádné ukázky, které mě   víc a víc přesvědčovali k   tomu, že to prostě nemůže   dopadnout špatně. Na 3D   projekci jsem šel s tím, že   dostanu epickou vřavu mezi   monumentálními Jaegery a   prasáckými Kaiju. Čekal   jsem od mistra G. del Tora   vyšperkovanou promyšlenost,   dotažený každičký detail   a chuťovky ve formě bonusů.   A musím uznat, že z té   hlavní části jsem nad míru   spokojen. Bitvy jsou vážně   velkolepé až revoluční,   každou akci jsem hltal s   otevřenou pusou. Až se   člověkovi zastaví dech, jak   dokonale dokazáli tvůrci   vyobrazit detaily a celkově   vizuální stránku filmu. Za   tuhle sekci filmu hodnotím na   MAX. Jenomže, ke každému   podobnému filmu patří   omáčka, která slepuje   jednotlivé díly dohromady. V   případě "PACIFIC   RIM" je to jedno klišé   za druhým - netvrdím, že   jde o vyloženě nudné   scény, ale ten přechod mezi   bitvami je opravdu značný. A   kdybych i tohle vše   přehlídl (zavřené obě   oči), tak mi závěr filmu   příliš neseděl .. takhle   rozjeté a na konci happyend   jako z romantického filmu ?   Nechám to být, další   projekce je jistá .. v mnoha   ohledech jasná spokojenost.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2013
Jako jindy..trikově dobře   udělaný film, nápad je taky   dobrý. Ale občas se stane,   že člověk v těch   obrovských monstrech   zamotá...je to klasika - akce   ve tmě. Jsem zvědav, s čím   větším se ještě filmaři   vytáhnou příště. Jinak   docela dobré..
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2018
Další film, kde jde hlavně   o velké stroje a velké   příšery. Trochu jako   transformers s godzilou   dohromady. Film se povedl, jde   se rovnou do akce, žádné   dlouhé čekání ani nudné   úvody. Charlie Hunnam byl   dobrá volba... Ale kromě   něj, těch doktorů a Idrise   Elby tam nikdo, kdo by mě   zaujal nebyl. Stejně jako mě   nebavil konec, byla to trochu   ohraná písnička, ale dalo   se to. Sem tam to bylo   vtipný, takže ani nevím, co   by na tom mohli ještě   zlepšit.
Hakamiah
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Strašný. Jako je to   koukatelný, ale v životě si   to nepustím znovu, ikdyby mi   za to někdo zaplatil.   Naprosto tuctové akční   béčko s plytkým příběhem   a spoustou zcela nelogických   situací. V mých očích   tímto Del Toro definitivě   ukázal, že Faunův labyrint   byl naprostou výjimkou,   nikoliv pravidlem. Bohužel.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Filmová megalománia, ktorá   nie je samoúčelná a   prehnaná, ale je samou   podstatou cieľového   konceptu, krvou v srdci filmu.   Jednoduchá dejová šablóna,   perfektné vizuálne efekty,   fyzicky guletrhajúce akčné   scény (kraľuje honkongský   prístav), prepracovaný   vizuál mecha-robotov aj   morských príšer.   Vyvážený úžas nad epickou   silou protivníkov (Japonci sa   z toho pos*rú). Plus   Guillermove nadšenie pre   sliz, kožných parazitov a   Rona Perlmana. Postavy a ich   interakcia však nič moc a   myšlienka s dinosaurami   kŕčovitá. Škoda. 3D   lepšie než obyčajne (ale   stále iba prevedené z 2D v   postprodukcii). A je náhoda,   že šialený vedec ako by z   oka vypadol J.J. Abramsovi?
Lusa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Film na jedno skouknutí,   nápad určitě dobrý, ale   zpracování se mi nějak   nelíbilo. Hlavní hrdina pět   let dělá na stavbě a pak   když si má vybrat parťáka   to vypadá, jakoby vůbec   nevyšel ze cviku? Hlavně s   tou Mako, to byla jak láska   na první pohled, hned ví,   že s ní se může propojit.   Trochu mi to připomnělo   Evangelion, ač ten se mi   líbil. Nejlepší scény asi   byly s těmi vědci, malé   oživení celého filmu.   Musím říci, že jsem se u   modlila, aby za titulkama   nebyla ještě scéna, tak   snad ani na pokračování   nemyslí.
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.4.2020
Hodně jednoduchý filmeček   využívající japonské   úchylky pro různé potvory.   Animace dobrá, příběh   primitivní a k tomu hromada   žvástů a sraček.
geojezek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.10.2015
nuda, nuda, nuda
Nudna monstra, nulove herecke   vykony, nudna akce a nulovy   dej. Koho bavi detailni zabery   japonskych animaku valejicich   se potme ve vode? Japonce!   Japonec nejsem a tak mi dalo   praci film vubec dokoukat.   Velice dlouhe a velice nudne.  

Vic jsem se   pobavil treba u Pancerove   holky. Tam se film aspon   netvaril vazne.
warflyer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2013
To šlo
Ano ano, tomuhle říkám   Godzillovsko Transformerový   akční film. Nezklame   fanoušky výše jmenovaných   žánrů. To vše na   katastrofickém základu.
uodevr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Maximální spokojenost. Bylo   to všechno, v co jsem doufal,   a ještě něco málo navíc.   Jednoduché, přimočaré,   šlo to ihned k věci a   nesralo se to s   malichernostma, které by v   tom akorát tak překážely.   Famózní bitka obřích   rozměrů s ideální délkou,   při níž jsou časté   záchvaty husiny a nejedno   zatlačování slz štěstí   naprostou samozřejmostí pro   všechny, kteří od toho   nebudou čekat hluboké   filosofické dílo, ale   prostou rubačku. Fantasticky   natočenou rubačku, no less.
svaro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.9.2016
film robený na efekt.   Klišé, gíč. Nejakú   hlbšiu pointu by som v ňom   hľadal márne. Na druhú   stranu, bitkárske megaroboty   vs godzila, pozerá sa na to   dobre a tvorcovia to veľmi   dobre vedeli. 7/10
ratchetka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2013
To se jednou potkali   Transfomers s Godzillama na   Bitevní lodi ... Tak to na   mě působilo. Na zkouknutí   to je, dobré efekty, ale   dvojka doufám nebude. Del   Toro umí jiné a lepší   filmy.
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2018
Guillermov hybrid akéhosi   Transformers. Mega zdroje,   obrovské bitky na zemi a pod   vodu, ale ozajstný dej,   ozajstná pointu vo filme nie   je možné nájsť. V 3D by   som sa na to ešte raz pozrel   – možno vtedy by som   pochopil predstavy pána del   Tora. Osobné hodnotenie: 73%
Phylm
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.11.2013
Slabé Béčko
Nejsem žádný filmový   kritik, ale jsem rád, že   jsem na to nešel do kina. Do   poloviny jsem čekal co z tobo   bude. Od poloviny jsem čekal   kdy už to skončí. Dost   nelogických a   predvidatelných scén.
Caira
Hodnocení:
Přidáno: 5.10.2013
Promarněná příležitost
1. Nejdřív si nechám   rozsekat celého robota v   pseudo pěstním souboji, pak   vytáhnu střely a meč a   snadno zvítězím?

2. V čase X se dovídáme,   že škvíra se otevře jen   pro Kaiju. V čase X+5 se bez   problémů otevře jen pro   záchranný modul?

3. Autoři patrně nikdy   nebyli pod vodou. Souboj v   hloubce moře absolutně   nevěrohodný. Opravdu při   výbuchu na dně moře   pleskají mrtvé ryby při   dopadu o dno? Nikde ani   bublinka...

Skvělý námět,   pošpinený hloupostí   realizace.
Johnzey
Hodnocení:
Přidáno: 8.8.2013
Velmi solidni pocin
Uz dlouho mi chybela nejaka   poradna scifi mecha akce. Del   Toro predvedl ze umi tocit   filmy. Z filmu je sice hodne   citit odbyty pribeh, ale akce   a efekty to vynahrazuji.   Popravde kdo by sel na   takovyto film kvuli pribehu?
Liba.7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2013
Líba
Jako fanoušek sci-fi musím   říct že film je pecka.   Krátký úvod kde se divák   doví vše co je potřeba a   pak hurá akce. Každá bitva   jiná, každá výborně   propracovaná. Pasáže mezi   bitvami také ok, občas se   člověk uvolní a zasměje.   Jednu hvězdu ubírám za   závěr který byl jak v   Armagedonu. Romantika, pusa a   titulky. Ale jinak rozhodně   si film stáhnu na DVD.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25242minih25242Tichá radosť (1985) 
Tichá radosť n
minih41432minih41432Skrytá agenda (2001) 
Hidden Agenda n
minih145742minih145742Skrytá čísla (2016) 
Hidden Figures n
minih67896minih67896Voda pro slony (2011) 
Water for Elephants n
minih82723minih82723Pláňata (1975) [TV inscenace] 
Pláňata n
minih20945minih20945Peacemaker (1997) 
The Peacemaker n
minih132634minih132634Rodinný film (2015) 
Rodinný film n
minih75963minih75963Město čarodějnic (2010) [TV film] 
Witchville n
minih66944minih66944Kocour v botách (2011) 
Puss in Boots n
minih14259minih14259Něžné kuře (1977) 
Tendre poulet n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Pacific Rim: Povstání (2018) [DCP]

 Pacific Rim: Povstání (2018) [DCP]
Pacific Rim: Povstání n
Pacific Rim: Uprising
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven S. DeKnight

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

17:55 - 18:55

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Slavnosti sněženek (1983)

18:00 - 19:30

1 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

56 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Prince / The Hits Collection

Prince / The Hits Collection
Prince / The Hits Collection

Amnon Salomon

Salomon Amnon

Naposled navštívené:
Prince / The Hits Collection

Prince / The Hits Collection
Prince / The Hits Collection

Amnon Salomon

Salomon Amnon