Duben

Komentáře uživatele Izzy8635

Izzy8635

Izzy8635 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 290
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2017
Nemůžu o sobě říci, že   jsem odborník na pravěk, ale   určitě v něm nežili lidé   s inteligencí na úrovni   dnešní společnosti. Jinak   je to ale celkem dobrý   nápad, ovšem se   zpracováním už trošku   pokulhává, ačkoli efekty   nejsou tak hrozné - viděla   jsem i mnohem horší.   Nejlepší mi na tomto filmu   stejně přišel ten tygr,   který ani moc nevypadal jako   šavlozubý či jiný   žijící v té době. Škoda,   že se v příběhu jen mihl.
1864
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2018
Drastické, kruté a   skutečné. Tenhle seriál   vypadá opravdu reálně a   drží se skutečných   událostí. Ale hodně mi   vadilo to prolnutí se   současností. Jinak se   povedlo vystihnout všechny   emoce atd. Podruhé mě to ale   asi nepřiláká.
1890
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2018
Snaha jde vidět úplně   všude. Velkolepá výprava se   povedla - příroda, hudba a   kostýmy. Povedli se herci a   ani zločin není špatný.   Ale nemůžu si pomoci,   pořád v tom vidím parodii   na Hercula Poirota a jako jeho   fanynka to špatně nesu. Dám   tomu šanci a schválně, jak   to dopadne.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.7.2018
Jsem fanda historických   filmů a tohle téma mě   bavilo. Doba byla dobře   zpracovaná a zvyky popsány.   Ani mi nevadil komentář v   průběhu filmu. Maskérovi   bych dala za jeho výkon   nějakou prestižní cenu, ale   nemyslím si, že tam ti   "něco příbuzného   lidem" měli být. Taky   se mi moc nelíbilo   zpracování. Nevím prostě   se mi tenhle způsob nelíbí,   ale akční scény byly   povedené. Trochu mi tam   chyběl konec. Jinak všichni   tam měli úžasné svaly,   takže bylo na co koukat.
300: Vzestup říše (300: Rise of An Empire)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2018
První 300 byl dobrý film,   ale tenhle se povedl víc. Je   takový dynamičtější a s   dynamičtějším závěrem.   Taky mi to objasnilo dost   věcí z toho předchozího   filmu. Herci se povedli, ale   to i předchozím díle. Krev   stříkala odevšaď a z   každého. No mezi prvním   filmem a tímhle bylo 7 let.   Třeba bude pokračování.   Můžeme doufat, takových   bitev bylo.
7 životů (Seven Sisters)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2018
Od začátku filmu jsem   věděla, že dosáhnou   zrušení politiky jednoho   dítěte, ale zajímalo mě   jak si poradí s přelidněnou   planetou. No, to se nekonalo.   Smůla. Musím ale pochválit   hlavní herečku, protože ta   to zahrál.a na oscara. K tomu   mě ještě potěšilo   překvápko na konci.
90210: Nová generace (90210)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2018
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. už mě nebavila a 4. byla   taky nic moc, Dobrá byla až   patá. Prostě udělejte   skupinku mladejch lidí a   nechte je randit mezi sebou   navzájem.
A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2018
Tohle nebyla ani tak moc   Popelka, spíš si jen   půjčily určitě prvky z   téhle pohádky. Nevlastní   dcera, kterou sužuje   adoptivní rodina, se objevuje   ve filmech poslední dobou až   moc často. Záleží, jak se   to pojme. Tady je to   zajímavé zpracování,   hezká Selena i Drew Seely,   dobrá choreografie a hudba.   Klasický teenagerovský   slaďák.
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2018
Celou první hodinu filmu jsem   strávila nuděním a snažila   jsem se pochopit alespoň, co   se tam děje, a jak se může   někdo takhle úmyslně   obléci a co byly ty ruce   místo nohou. Taky by mě   zajímalo jak, fungujou ty   mezimyslný setkání. Za to   ta poslední půlhodina se už   celkem povedla. I když stále   to budilo zvláštním dojmem.
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2019
Známá pohádka převedená   do filmu. Vypadá na pohled   velmi dobře, celá říše   divů vypadá opravdu   roztodivně. Torchu jsem se   ztrácela v těch velikostech,   jako kdy je někdo menší a   někdo větší a která   část těla je větší...   Taky bych to určitě   nepustila malému dítěti. Ne   dokud mu nebude alespoň   dvanáct, protože podle mě   to bylo místy děsivější   než lecjaký horor. Stejně   jako mi přišlo, že Bílá   královna Anne Hathaway je   děsivější než Helena B.   Carter s obří nabarvenou   hlavou. Jinak se mi líbila   hlavní hrdinka, i když její   zvláštní vztah s   kloboučníkem je na   pováženou.. Nejlepší byl   stejně šklíba (kocour).
Alenka v říši divů: Za zrcadlem (Alice in Wonderland: Through the Looking Glass)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2019
Trochu horší než jednička.   Efekty nevyjímaje. Moc mě to   nebavilo, ale zas bylo celkem   hezký kouknout se, jak to   všechno začalo. Na konci   velké usmíření a mohla jí   splasknout ta hlava. Přišlo   mi, že jsou všechny postavy   upozaděny, příliš času se   věnuje honičce Alenky a   času a Klouboučníkovo   líčení vypadá jako Joker.
Alexandr - Něvská bitva (Aleksandr. Nevskaja bitva)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2018
Rozhodně se to nedá   považoval za   velkofilm.Spíše pohádka   inspirovaná historií, než   film. Ale bylo to pěkné, sic   trochu nudné. Boje vypadaly   natolik dobře až mě to   překvapilo, stejně jako   Alexandr. Zklamal mě konec,   doufala jsem, že to bude mít   něco víc než komentář.   Snažili se tam zakomponovat   spoustu prvků a milostné   pletky, ale moc se jim to   nepovedlo. Všechno co se ve   filmu stalo by se z těch   skoro 2 hodin, dalo smrsknout   do méně než jedné.
Alias
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2018
Začala jsem se koukat a za   chvíli mě začal   neuvěřitelně bavit. První   série celkem nuda, ve druhé   se to rozjelo, třetí asi   nejlepší, čtvrtá ušla a   ta pátá ...... Myslím si,   že konec byl minimálně   zvláštní a chybělo mi tam   pár scén, které byl děj   zpestřily. Chvilkami mi vadil   i celý Rambaldi. Ale jinak   díly byly napínavé, postavy   sympatické, dokonce i   některé zlé mi přišli   sympatické. Ke konci to byla   už celkem nuda a symý   rádoby zvrat. To mě asi   zklamalo nejvíc.
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2019
Film se povedl. Ze začátku   jsem měla s hlavním hercem   trochu problém, ale pak jsem   si na něj i zvykla. Efekty se   taky povedly, stejně jako   padouch byl udělaný mnohem   lépe než třeba ve filmu z   roku 2002. Celkově se mi ale   ten z 2002 líbil trochu víc.   Připadal mi dotaženější a   uzavřenější. Tady to bylo   trošičku chudé.
Amazing Spider-Man 2 (The Amazing Spider-Man 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2019
Tak to, co mi vadilo na   jedničce, tenhle film   vylepšil. Navazuje na první   díl a má hladký a jasný,   sice sem tam nudný, ale   občas akční děj. Celkem se   mi líbil konec. Vizuální   efekty jsou jako obyčejně   velmi dobré a i zloduši   vypadají reálněji.   Povedený Spiderman.
Americký zabiják (American Assassin)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2018
Zajímavé téma, dobří   herci a zvědavost byly věci,   kvůli který jsem se na   tenhle film dívala. Čekala   jsem víc. Hlavně co se   týče akčnosti. Film se   občas zadrhne na jednom   místě a věci, které by   měli mít ve filmu asi 5   minut jsou tam čtvrt hodiny a   naopak. Zase jsem ale ráda,   že z toho nebyl další   Kurýr. Bylo to celkem   realistický.
Anonym (Anonymous)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2018
Buď potkávám filmy se   stupidní zápletkou a dobrým   zpracováním, nebo filmy se   zajímavým dějem a už ne   tak dobrým zpracováním.   Tenhle patří spíš do té   druhé skupiny. Příběh mě   celkem zaujal, byl dobře   napsán. Dobře byly vybraány   i postavy. Jenom mi přišlo,   že je to příliš   zrychlené.Podruhé už se na   to nejspíš nekouknu.
Ant-Man
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2018
Další super marvelovka.   Plný počet bodů dávám   hlavně za humor. Dost mě   bavila ta poslední scéna -   jak ten boj viděl Ant-man   jako malý a jak jeho dcera   jako větší. Mimochodem,   hodně se mi líbil výběr   hlavních postav. Dobrý film,   sice to namá už na takovou   klasiku jako třeba Iron man   nebo Thor, ale mohlo to být   horší patlanina.
Ant-Man a Wasp (Ant-Man and the Wasp)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2019
Tenhe film ušel. Nic víc se   k tomu říct asi nedá. Byla   to možná trochu větší   slátanina než ten první   díl. Ale ta podtitulková   scéna.....To bylo creepy.
Assassin's Creed
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Myslím, že pokud by se film   odehrával pouze v minulosti,   byl by o dost   srozumitelnější. Hlavně ze   začátku jsem se trochu   ztrácela, ale pak jsem se   zorientovala a docela mne to   zaujalo. Nicméně byl děj   takový zrychlený. Mohli se   více zaměřit na vztahy   hlavního hrdiny s okolní   společností. Taky si   nemyslím, že v roce 2016 by   taková úžasná technologie   mohla vůbec existovat.   Filmaři si na konci   vytvořili možný námět pro   svůj možný další film.
Assassin's Creed: Lineage
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Jako film to stojí za houby,   ale jako úvod k dalšímu   filmu a doprovod ke hře je to   slušné.Prostředí a   kostýmy se zobrazit povedli.   Jsou tam i jméno   historických postav, které v   té době žili.Možná trochu   delší.
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopatre)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2018
Druhý film o Asterixovi a   Obelixovi je třída, dokonce   mnohem lepší než ten   první. Často se snaží   udělat vtip úplně ze   všeho, až se v tom člověk   někdy nevyzná. Na druhou   stranu se drží komiksové   předlohy. Líbí se mi i   Kleopatra a Amonbofis.   Úžasné jsou také kostýmy,   hlavně ty Kleopatry.   Nádherná byla zvířata, asi   nejlepší byli krokodýli,   gepard a roztomilý Idefix.   Samotný příběh se nikde   nezasekává a nevleče,   nechybí mu jiskrné dialogy a   potřebná akčnost.
Asterix a Olympijské hry (Astérix aux jeux Olympiques)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2018
Třetí film o   dobrodružstvích Asterixe a   Obelixe nějak nezaostává za   tím předchozím s   Kleopatrou. Ačkoli v něm   není tolik vtipů a to, že   byl natočen později není   příliš vidět. Body mu ale   přidává krajina a kostýmy.   Ani mi nevadí změna herců   nebo dabingu. Hlavně, že   Idefix a Obelix se nezměnili.   Děj se nevleče, nepostrádá   na akčnosti a nenudí. Velmi   povedený film.
Atentát na papeže (Das Papstattentat)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.7.2018
Nudný, rádoby akční film.   Kdyby tam nedali tu vsuvku s   vidinou a zjevením, mohlo to   dávat smysl i normálnímu   člověku. Jediný důvov,   proč jsem se na tenhle film   dodívala, bylo proto, že mě   zajímal způsob, jak bude   atentát proveden. To taky   byla nejpromyšlenější věc   v tomhle filmu. Ale někomu se   takovýhle film s   překvapením nepřekvapením   na konci asi líbí.
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Jako akční film je to   úžasné. Spolupráce   velkých superhrdinů na   záchraně světa je poměrně   časté téma a tady je   vidět, že se to dá   zpracovat záživně, poutavě   a vtipně. Ačkoli jsem se na   film nemohla přestat dívat a   ty dvě hodiny pro mě byly   jako jedna, skutečná bitva,   napětí a kooperace přišly   až na konci. Jsem ráda za   určitou vtipnost filmu, není   to jen svéhlavé zabíjení   nepřátel , ale ty vtipy tomu   dávají něco pro tuhle   skupinu typické.
Avengers: Age of Ultron (The Avengers: Age of Ultron)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2018
Další Avengers. Zase se   tvůrci oproti prvnímu filmu   zlepšili. Byl lepší děj,   celkový nápad, zpracování   a zloduch. Dost se mi líbilo,   že zapojili i hrdiny z filmů   o jednotlivých Avengerech.   Film byl vtipný, zvedání   kladiva nebo hádka, čí   partnerka je lepší.   Konečně došlo v rámci   filmu k nějakému vývoji   postav a pokroku ve vztazích.   Skončilo se pěkně, Iron man   zas všechny zachránil, tak   si to snad dalším filmem   nepokazí.
Avengers: Endgame
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2019
Film považuji za velmi   důstojné zakončení   marvelovské superhrdinovské   éry. První dvě hodiny se   jen filozofovalo, ale   výjimečně mi to ani   nevadilo. Ale tu poslední   hodinu filmu bych mohla   zhlédnout desetkrát a   pořád by mě to bavilo.   POZOR SPOILER. POZOR SPOILER.   POZOR SPOILER. Tak dlouho jako   teď na konci jsem naposledy   brečela - už ani nevím kdy.   Ale myslím si, že Iron Man   si zaslouží obří pomník   velikosti Empire State   building. R.I.P.
Avengers: Infinity War
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2018
To bylo booooooooooooooží.   (POZOR MOŽNÝ SPOILER) Bezva   byly bitvy a potyčky,   všechno se to odehrálo tak   rychle. Sice jsem úplně   nevěřila, že zvládnout   utáhnout ten velký počet   postav, ale zvládli. Sem tam   mi přišlo, že se vše   točí kolem Gamory a Thanose.   Těch 155 minut uběhlo tak   rychle. Zůstal otevřený   konec jako někde v seriálu,   takže se Marvel ujistil, že   se na další Avengers, který   vyjdou až za celý dlouhý   rok, přijdou podívat   všichni zvědavci. Jak asi   oživí půlku populace,   kterou vymazali. Hlavně, že   to přežil Iron man a Thor.   Ty dva mám asi nejradši,   ale nyní mezi mé top   oblíbence patří i Rogers, s   tím novým sestřihem   nevypadá už jako tak velký   trouba. Takže....long live   Captain America, Iron man a   Thor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Až tam nezbyl žádný (And Then There Were None)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2018
Série měla jen jednu chybu:   dost mě naštvalo, že   vyměnili černoušky za   vojáčky. Jinak zpracování   bylo zajímavé a hrálo na   flashbacky a psychologii.   Trefili tu správnou dávku   ponurosti, tak, že to není   horor, ale ani normální   detektivka. Herci byli   vybráni skvěle a prostředí   se jim také povedlo. Jen ten   konec mohli dotáhnout.   Někomu, kdo knihu nečetl se   asi hned nezorientuje, ale   tomu, kdo to četl, to bude   připadt hodně zkrácené a   zjednodušené.
Bajkeři
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Vzhledem k příšernému   názvu jsem od toho moc   neočekávala a možná   právě proto, mě film   příjemně překvapil. Není   to sice převratný   celovečerák, který si budou   lidé pamatovat po generace,   ale je to hezká komedie pro   oddych. Některé situace a   hlášky byly vtipné, ale   často se přehrávalo.   Výběr herců se povedl, do   rolí se hodily, a byly tam i   hezké záběry přírody.   Taková trošku nadprůměrná   komedie.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10