Zari

Komentáře uživatele ratchetka

ratchetka

ratchetka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 20
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Úžasně udělané. Sice jsem   od Burtona čekala spíše   temný film než vyloženě   pohádku, ale ráda se na   tento povedený filmík zase   někdy kouknu.
Babovřesky
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.8.2013
Já to věděla, holky já to   věděla, že se na to nemám   dívat. Zlatej Kameňák, a to   je už co říct, když tohle   napíšu. :-) Šílená   slátanina o ničem, šílená   nuda, šílené herecké   výkony. Jediné, co mě   zaujalo, byla jeptiška   Glorie. Tu herečku neznám,   ale ta tam jediná   "hrála".
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Takhle psychicky rozhárané   stvoření jsem snad ještě   neviděla. Natalii Portman   mám ráda, ale z mého   pohledu se na tu roli   nehodila, i když to zahrála   skvěle. Film jako takový je   hodně dobrý.
Chata v horách (The Cabin in the Woods)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Nic od toho nečekejte,   klasický průměrný horor.   Ale na podívání to je.   Poslední půlhodinka pobaví.   :o)
Krvavá hostina (Feast)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2010
Nedejte na negativní kritiky   a puste si to. Je to svižné,   vtipné a krvavé. Hned na   začátku je výbornej Hrdina   (Eric Dane - seriál   Chirurgové). A pak to jede.   Pokud hledáte normální   horor na zkouknutí, tak   Krvavá hostina I je ta   správná volba. Další díly   nedoporučuju ....
Krvavá hostina 2 (Feast II: Sloppy Seconds)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.7.2010
Jednička se mi líbila.   Dvojku točit neměli. Místo   vtipu trapnost, místo   pořádného masakru   nechutnost. Šílené dialogy.   Do trojky radši nepůjdu ....
Lidská stonožka II (The Human Centipede II (Full Sequence))
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Ještě hrůznější než   první díl (tedy ne ve smyslu   strašidelný, ale spíše   nechutný a úchylný). Ale   líbilo se mi, jakým   způsobem navázali na   jedničku.
Nikdo nepřežije (No One Lives)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2013
Pro mě dobrý a zábavný   film, plný krve a   vraždiček. Výborná byla   schovka a jak ho zatahal za   ouško. :-) Kdo má rád   masakry, tak si přijde na   své.
Nine Dead
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Ucházející thriller na   jedno podívání. Trošku mi   nesedla Melissa Joan Hart,   možná je to tím, že jí   stále vidím jako   Sabrinu-mladou čarodějnici   :o)
Open Grave
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Nechápu nízká hodnocení a   spíše negativní komentáře   všude. Mě se to hodně   líbilo. Nákaza zase trochu   jinak. Sharlto Copley byl   výborný v District 9 a tady   byl taky dobrý. Myslím, že   nám to ještě ukáže. :-)
Pacific Rim - Útok na Zemi (Pacific Rim)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2013
To se jednou potkali   Transfomers s Godzillama na   Bitevní lodi ... Tak to na   mě působilo. Na zkouknutí   to je, dobré efekty, ale   dvojka doufám nebude. Del   Toro umí jiné a lepší   filmy.
Po zániku Země (After Earth)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2013
Bylo zajímavé vidět   Smithova syna, který po   tátovi zdědil snad jen ty   uši, ale to je tak všechno.   Evidentně to byl film o nich   dvou a pro ně dva. Taky STORY   BY WILL SMITH. :-) Když   pominu spoustu nesmyslů, což   mívá většina scifi, tak s   tím ptákem to totálně   zabili. WTF ? :-D
Rammbock
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2013
I přes nízký rozpočet a   krátkou stopáž fanoušky   zombie hororu zaujme. Herci   působí amatérsky, ale o to   více autenticky. Kromě   klasických nápadů, jak se   vypořádat se zombíkama,   přináší i nové. Mě se to   líbilo a mohlo to být   klidně i delší. :-)
Resident Evil: Zánik (Resident Evil: Extinction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Všechny tři díly super.   Samozřejmě se to nedá   srovnávat s hrou. Ale podle   mě to jsou nejlepší zombie   filmy vůbec. A Milla je   naprosto úžasná. Už se   těším na čtyřku. :o)
Souboj Titánů (Clash of the Titans)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2010
"Vypusťte   Krakena!". :o) Při   sledování filmu jsem měla   stochutí ho taky vypustit.   Efekty a příšery dobré,   dějově to po..... .
Temné nebe (Dark Skies)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2013
Mám ráda scifíčka, takže   za mě dobrý. Každopádně   to není film do kina. Pár   povedených lekaček, ale   konec mě trošku zklamal.
Texaský masakr motorovou pilou 3D (Texas Chainsaw 3D)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2013
Trapný, trapný a ještě   jednou trapný. Trapný a   amatérský. Proboha proč ve   3D ? Kvůli tomu jednomu   efektu letící pily ? Trapný   dialogy,děj i konec (   doufám, že nebude   pokračování). Trapná   policajtova prohlídka domu   (dobře mu tak). Trapný, že   chlapík se nepodívá na kozy   přivázaný ženský (ahaaa   to je asi film pro děti). Za   to trapný krve tam bylo až   až.
Proč to   nenatočili jako další   nějaký průměrný   vyvražďovák party lidí a   nevykašlali se na Texaský   masakr. To bych jim dala i   50%. Ale tohle posr....
The Battery
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Pohodový minimalistický   nezávislý road movie. Dobrá   muzika. A kdo má rád   zombies, tak omluví, že tam   moc akce s nimi není. :-)
The Loved Ones
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2013
Film pro teenagery. Zapomeňte   na Vřískot a Stmívání, a   pusťte si tohle. Emo chlapec,   sadistická Barbína a další   nápadníci ve sklepě. Jo   dospívání je těžké,   obzvlášť pokud máte   divného otce. Chudák matka.   :-)
The Tunnel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Tak určitě to nebylo lepší   než REC, ale bylo to   podobné. Mělo to stejnou   atmosféru, kameramana,   reportérku ... A vůbec by mi   nevadilo pokračování. Co   tam bylo a proč to tam bylo   ....
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Olga Jankowska

Jankowska Olga

Naposled navštívené:
Olga Jankowska

Jankowska Olga