Duben
ohodnotit

Jak ukrást Dagmaru

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
25.10.2001
„O českém agentovi 007 "naruby".“

Komentáře k filmu Jak ukrást Dagmaru

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2021
V uplynulých dnech tady   kolegové zhodnotili tenhle   "výtvor"   dostatečně, výstižně a   naprosto pregnantně a tak je   zbytečné nosit dříví do   lesa. Jen jednu krátkou   poznámku: Člověk, který   tenhle nevkusný a děsivě   trapný škvár zařadil fo   žánru crazy komedií toho o   filmu moc neví a dopustil se   neodpustitelné urážky   skvostů tohoto žánru (PANE   VY JSTE VDOVA aj.).
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2021
Tajné plány amerického stealh na Šumave, aké bežné
Budem úprimný, vedel som,   že film nemá dobré   hodnotenie, skôr aj dosť   silnú kritiku, ale   pristupoval som k tomu úplne   nezaujato, bez akýchkoľvek   predsudkov a nedal som na   niektoré katastrofické   upozornenia. Myslel som, že   to možno bude maž nejakú   spojitosť s Maisnerom, ale   nakoniec tam bolo iba zopár   hercov. Problém je v tom, že   to fakt také strašné je. Aj   keď tu hralo zopár dobrých   hercov, tak tu predviedli   niečo strašné, akoby nemali   svoj deň. Za celý film som   sa nezasmial ani raz a bolo mi   skôr trápne. Hľadal som aj   nejaké dobré veci, niečo   zaujímavé, nejakú drobnú   fitnesu, nič. Scenár nulový   a len drobné a trápne   epizódky bez akýchkoľvek   náznakov súdnosti či   elementárnej logiky. Jaroslav   Sypal bol strašný aj v   poldovi, ale to som nechcel   písavať, zväčša mal   epizódne úlohy, tu mal   úlohu hlavnú a bol to   bezkonkurenčne jeden z   najhorších výkonov, aké   možno vo filme vidieť. Fakt   nerád kritizujem, ale fakt si   to nik z tvorcov pri točení   nevšimol? Johnny English je   proti nemu intergalaktický   génius aj spolu s Ružovým   panterom, tí síce sem tam   porobia trápnosti a   hlúposti, ale (síce a hlavne   náhodou) aspoň niečo aj   vyšetria, tu očividne   najblbšieho z najblbších   spravili elitného agenta,   ktorý... radšej sa ani na to   nepozerajte. Strašne nerád   kritizujem, hlavne komédie,   ktoré sa na nič nehrajú a   očividne sú robené ako   blbina, ale toto už presiahlo   akúkoľvek únosnú mieru.   Skutočne film pre otrlého   diváka a taký Kameňák je   proti tomuto celkom príjemná   podívaná, uff
green-tea
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2021
Další paskvil režiséra J,   Soukupa. Vůbec se nedivím   tomu, že tahle neskutečně   hloupá a ubohá rádoby   komedie, získala potupnou   cenu Plyšového lva. Věčná   škoda filmového materiálu,   vynaložených peněz i   hereckého potenciálu (i   když o posledně jmenovaném   se u J. Sypala, takto   představitele hlavní role,   nedá mluvit). Dál už   hodnotit nemůžu, neb se mi   nedostává slušných slov...
lion71
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2021
Na tento škvár české   kinematografie je potřeba   hodně sebezapření aby se   divák dodíval vůbec do   konce. Znám pár lidí   kterým se tento film líbí a   je mi jich upřímně líto.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2017
Brutální odpad! Zřejmě   nějaká ta EU dotace nikdy   neuškodí. Pak vznikají   takové nechutné paskvily.   Holt složenky se neptají,   ale koukat se na to nedá.
thejduk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.6.2014
To je opravdu   "moderní" český   film, jaký v současnosti   točíme, jako na běžícím   páse. A kupodivu mají   úspěch - více než ty   přemoudřelé filmy, kde na   konci nevíme o nic víc, než   na za začátku - taková je   bohužel realita.
mikee007
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Suverénně...!
...nejhorší porevoluční   film. A to i s přihlédnutím   k tomu,že tu máme   "Ještě většího   blbce" ,"Kanárskou   spojku",nebo   "Chocking hazard".  
Kde začít? Označit   zápletku jinak,než za   dementní by bylo urážkou   všech třeba jen   průměrných zápletek.   Režisér,který dokázal   vyprodávat kina "Větrem   v kapse,nebo   "Discopříběhy"si   s "Dagmarou" sáhl   na své tvůrčí dno. Níž   už jít nelze...
Jaroslav Sypal není   hercem,který by unesl tíhu   hlavní role. Jeho pitvoření   chvílemi způsobuje,že se   stydíte i za tvůrce,kteří   mají tento paskvil na   svědomí.
Pokud Dustin   Hoffman (Tootsie) byl v   převleku ženy zábavný a   Lubomír Lipský (Šest   medvědů s cibulkou)   roztomilý,když se   převlékne do ženského   šatu agent Vašek Hruška   máte chuť si překousat   žíly...
Hlavnímu   hrdinovi   "úspěšně"   sekundují další   zoufalci,mezi nimiž nikdo   nevyčnívá nad   podprůměr.
Film je   navíc,jak už je u Soukupa   poslední dobou   zvykem,prošpikován   reklamou,která ale není   nijak skrývaná,takže   například když kdokoliv   sedá do auta,přesně   víme,která automobilka film   sponzoruje.
Dokoukal   jsem tento snímek celý a to   s otevřenou pusou. Byl to   jakýsi způsob   sebemrskačství. Věřím,že   v rámci karmy pak naopak budu   potěšen v blízké době   filmem geniálním...od   Soukupa to ale asi nebude.
A ještě o něčem se   musím zmínit. A je to   vážné!!
Jako skalní   fanoušek Jamese Bonda ,jsem   na konci "Dagmary"   musel vytrpět,že si jeho   posvátné jméno vzal český   agent Vašek Hruška do své   nevymáchané huby...
Prosím...pane   Soukupe...nemučte už české   diváky...
CZMirek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Vyjde někdy na DVD?
Proč to ještě nevyšlo na   DVD? Proto, že to některý   lidi ztrhaj, to ještě   neznamená, že by se to   neprodávalo.
Aha, už   to vidím. Výroba TV Nova -   CET 21 spol. s r.o. Tak to   nevyjde nikdy. To je jako se   seriálem Hospoda.
Nasudr
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.9.2012
Film mi svojim dejom   pripomínal trilógiu Byl   jednou jeden polda. Aj keď   nie kvalitou, ale určitou   obsahovou podobnosťou.   Trilógia bola celkom dobrá,   tento film mal len snahu   priblížiť sa k nej.   Samozrejme z hľadiska kvality   je nemožné film nejako   pochváliť, z pohľadu menej   náročného diváka však   film mal aj niektoré dobré   pasáže, preto mu dávam   hodnotenie slabší priemer.
cesta64
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.9.2012
No tak je vidět, že česká   obec herecká přece jen   ještě nějakou soudnost v   roce 2001 měla. K natáčení   filmu se nepodařilo získat   prakticky jediného herce,   kromě Libuše Havelkové a tu   omlouval věk. Ti nýmandi,   kteří v tom nakonec hráli   by na nic lepšího stejně   neměli.
tomdvorak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Trapnost nejhrubšího zrna. I   to, že film je barevný je   špatně. Směska   východoněmecké šarády s   cvičenými opičkami a   vesnickou zábavou opilých   transvestitů byla   pravděpodobně hlavním   námětem tohoto filmu a   scénáře. I trilogie o   uplně vygumovaných   policistech Byl jednou jeden   polda byla proti téhle   degradaci filmové   důstojnosti intelektuální a   duchaplnou zábavou
Krupe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2011
Normálně se na netu   vyjadřuji slušně, tak mi   promiňte, ale nemohu to   nazvat ničím jiným, než   že je to pi....na. Ty prachy   měly jít raději na nějaký   bohumilý počin.
Arabella
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Taková bláznivá rodinná   komedie, která mně rozhodně   pobaví. S Jaroslavem Sypalem   je jako vždy legrace.Úplně   nejlepší je, jak je   převlečený za ženu. Jinak   ty jeho fotografie v   zavinovačce mě opravdu   dostaly.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.8.2010
Snímek boduji   "vysokou" známkou   tři pouze z důvodu, že byl   natočen z větší části v   Hotelu Srní na Šumavě.   Vždy mi připomene   prostředí hotelu a   příjemnou obsluhu, ale   hlavně nádhernou šumavskou   přírodu a výlety po okolí.
jarda53
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2010
Je zajímavý, že co u   diváků zahraničních filmů   projde, ikdyž jeto blbina na   pátou,u českého filmu jsme   u hodnocení tvrdí a nit   nenecháme suchou. Buďme   trochu shovívavější a   vždy alespoň jedno oko   zavřeme,herci se při   natáčení pobaví,něco   málo odvedou na daních a   něco málo si naspoří na   stáří..
vecernice
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Příšernost !!!!!!!!!   Trapnost, nedá se na to   dívat, to zas byl zplozen   film, škoda peněz. Urážka   českého diváka.
Steve997
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Byl jednou jeden polda byl   docela povedený a zábavný   film, ale tohle je jedna z   největších pitomostí,   jakou kdy svět viděl. Je to   celé hodně ujeté, ale film   je plný trapných hlášek a   trpaných situací. To se teda   česká kinematografie zase   jednou vyznamenala. Ale zas na   druhou stranu občas mě to   docela pobavilo.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Hrozný film.Fakt,že jo.
A mám takový pocit,že   kdyby nebylo režiséra,tak by   v něm Petra Martincová ani   nehrála.
kamicek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2010
sice to byl takový hodně   bláznivý film, ale mě se   docela líbil... :-) jasně,   na byl jednou jeden polda to   nemá, ale i tak.. :-)
Normann
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Total stupide czech product.   škoda jen,že hodnocení   musí mít 100 znaků, tak to   napíšu ještě   jednou..nebrat, nebrat,   nebrat.
Angelika2808
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Neskutečně stupidní   "komedie"   postrádající aspoň trochu   kvalitní humor a vtipné   situace, utahané herecké   výkony, chabá zápletka a   patrně zbláznivší se   režisér... Vždyť tohle p.   Soukup nemá zapotřebí,   ledaže by jeho film   kandidoval na nejhorší   snímek roku.
BinLADIN
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.7.2009
já nevím když koukám na   hodnocení kolegů editorů  
zjistil jsem že   si to asi  
budu muset   v klidu znova pustit a   podívat se nato.
Mně osobně moc nevzal
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Zvláštní že tento film má   tak malé hodnocení. Pravde   že nepřinesl nic nového a   vlastně jde o takové malé   pokračování byl jednou   jeden polda, ale oto právě   jde. Doporučuji všem a komu   se to nelíbý ať si ...
petra1975
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.12.2008
Je to dobrá komedie na kterou   se podívám i   několikrát,ale záleží na   lidech,všichni jsme   jinačí.Humor ve filmu je   bezva.
Papaja73
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Žádné umění jsem od   tohoto filmu   neočekávala.Snímek je však   ještě horší než jsem si   vůbec dovedla   představit.Stupidní   blbost,na kterou se možná ti   otrlejší vydrží dívat až   do konce.Já jsem však film   vypínala po deseti   minutách.Bylo to nad mé   síly.:)
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Otrava na entou.
Pražádný děj, vtipné   momenty na bodu mrazu, prostě   křečovitá snaha udělat   rádoby crazy komedii a smát   se tak můžeme jedině tomuto   praštěnému nápadu,   rozhodně nikoliv samotnému   filmu, který je naprostá   trapnost. Od začátku do   závěrečných titulků jsem   čekala, že se třeba   alespoň u jedné scény budu   bavi, ale nestalo se. Děs   běs.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Ani se moc nedivím tak   nízkému hodnocení. Je to   hrozná blbost, ale pár   vtipných scén se tam najde.   Moc u toho nepřemýšlejte,   jen to zkoukněte a pak si to   ohodnotte. Já dávám 6.
Devilian
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Takovéhle filmy by teda měli   rovnou házet do ohně.   Vždyť to je flusanec do   tváře české   kinematografie!
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2008
Dávám průměrnou známku 5!   A to možná jen kvůli tomu,   že jsem se u toho možná i   občas zasmála. Tenhle film   se jim opravdu nepovedl.   Přišlo mi to možná jen z   lehka napodobenina poldy s   Potměšilem!
Bape
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Toto je tak hloupý film že   to bylo myslím záměrem. Je   dostatek podobných tupých   amerických komedii, tak proč   nemít jednu českou raritu.   Bavil jsem se když to bylo na   Nově. Ano bavil! Je to totiž   tak blbé že jsem tomu nemohl   uvěřit a po chvili jsem   rezignoval na děj a byl jsem   pln očekávání čím, pokud   je to ještě vůbec možné,   přebyje následující   trapnost scény trapnou   scénu, kterou jsem právě   zhlédnul. Skoro vždy to   vyšlo, takže z   recesistického hlediska   nazklamal! Rozhodně to ale   není na to aby za to divák   kdekoli zaplatil, ale na Nově   se film neztratí.
pravo
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Tak tento film by mali povinne   premietať na vysokých   školách budúcim filmárom,   aby sa v budúcnosti niekto z   nevedomosti nedopustil k   divákovi podobnej   zvrátenosti ako tvorcovia   tohto nepodarku. Chápem, že   ľudia majú rôzne stupne   hodnotenia humoru, ale TOTO?   Ak si chcete pozrieť jeden z   najhorších filmov v   histórii českej filmografie   tak všetkými odporúčam   toto veľdielo a som   presvedčený, že nebudete   sklamaný.
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2008
Tady je každého komentáře   škoda, bohužel naši   režiséři natočí kaýdý   žvást, co dostanou po ruku.   Nevím, con bylo víc, jestli   nuda nebo blbosti. Asi pěkně   nudná blbost.
PinPrick
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Je mi líto všech, kdo ten   film viděli. Tak stupidní   herce a příběh máme   možnost vidět jen ve filmech   s dílny Jaroslava Soukupa.
chorobka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2007
I 1 (minimální povinný) bod   je příliš mnoho. Opravdu   asi nejhorší ,,film,, co   jsem měl možnost   shlédnout.Toto tvrzení   ovšem není zcela přesné,   protože to se celé vydržet   až do konce prostě nedá.Kdo   neviděl, neuvěří.Proto   NUTNO VIDĚT!:-)
davidek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.11.2007
Nevím co si o tomhle díle   mám myslet. Asi si z e měn   někdo dělá srandu a nebo   nechápu umění. Možná   obojí.
Bubi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.10.2007
nejhůř invesovaný peníze   za video pásku, pokud si   natočí někdo domácí   párty využije ji líp.. asi   to nejhorší co sem kdy   viděl...
pivnidoga
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.10.2007
tento film je naprosto hodem   TV Nova, takova ubohost se jen   tak nevidi, spolu s Kamenakem   nejvetsi sracka naseho   filmu....
tony_2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Toto má byť akože film?   TOTO? Ved toto je brak a   nechutnosť najhrubšieho   zrna,ktorá nemala byť nikdy   natočená. Debilný   dej,debilní herci a   absolútný primitivzmus   všetkých zúčastnených mu   u mňa zaistili status   najhoršieho filmu minimálne   českej kinematografie vobec.
qerulant
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.8.2007
"PRDA!"
Toto je opravdu   PRDOPECKORÁNA!!! Jejkote   mankote. Marně, ale opravdu   naprosto beznadějně marně,   jsem hledal sebemenší   náznak vtipu, či nedejbože   snad i humoru. Usilovně   přemejšlim, čim to může   být, že se pan Soukup,   který kdysi točil vcelku   hodnotné filmy (např. Pěsti   ve tmě, Drsná planina či   Láska z pasáže), snaží   zničehonic už pár let o   vítězství v soutěži o   nejhorší komedii v historii   české kinematografie...
kali.4
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.7.2007
Pan Soukup září, jako   nikdy. Úspěšně se mu   totiž podařilo překonat   neobyčejně příšerného   Maisnera a tančícího draka   a „stvořil“ svůj   nejstupidnější snímek, u   něhož potěší jen to, že   nic horšího už pan   režisér natočit nemůže   (snad).
MildaX
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.6.2007
I špatné a hloupé filmy se   dají natočit, když jsou na   to peníze.
Brutální   ptákovina bez vtipu a   nápadu, šílený   zážitek.
Je to   prostě hovadina, která   kromě krátkodobého zájmu   českého kinodiváka upadne   naprosto v zapomění. Víc se   nasměju při televizních   zprávách.
Rene1
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Vypadá to, že na přelomu   tisíciletí jsme byli svědky   jakési velmi podivné   soutěže mezi českými   filmaři: soutěže o   nejhorší film všech dob.   Asi se naši   "tvůrci" nechali   inspirovat úspěchem a   popularitou, kterých dosáhly   během prapodivné módní   vlny v 90. letech extrémně   špatné filmy ve Spojených   státech a jinde. To by v tom   byl čert, aby čeští   géniové nepřekonali   nepřekonatelného Eda Wooda.   Doporučuji shlédnout jen   ledem se silným žaludkem.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2006
Naši to prostě neumí
Když natočili "Byl   jednou jeden polda",   opičili se po Policejní   akademii a u prvního dílu se   jim to i docela dobře   povedlo. Dalo se tomu zasmát,   pokud v tom člověk nehledal   žádnou inteligenci či   uměleckou hodnotu. Zkrátka   lidé se dobře bavili a mělo   to docela úspěch. A hle,   filmaři si řekli, když to   klaplo jednou, tak to klapne i   podruhé, potřetí,   počtvrté.. Jenže jak   zaznělo v jednom starém   českém filmu - opakovaný   vtip přestává být vtipem.   Jejich křečovitá snaha   vytěžit z toho co nejvíc se   minula účinkem a vzniklo   něco, čemu se nedá zasmát   ani při nejlepší vůli. Já   mám smysl pro bláznivý   humor. Mám ráda parodie   všeho druhu. Ale musí se to   umět, a naši filmaři to   prostě až na čestné   výjimky neumí. A právě   tento film je odstrašující   příklad, jak přesně by to   nemělo vypadat.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.10.2004
Naprosto nekoukatelný film,   která nedokáže nic   vytěžit ani ze své   naprosté stupidity.
bouncer
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.10.2003
Dagmara
Tak to opravdu lituji ten   film, že vznikl. Už nikdy   více další "Strašně   vtipné české parodické   komedie". Smál jsem se   jen scénáristovi...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5880minih5880Dařbuján a Pandrhola (1959) 
Dařbuján a Pandrhola n
minih8096minih8096Harper (1966) 
Harper n
minih32935minih32935O princi Truhlíkovi (1996) [TV inscenace] 
O princi Truhlíkovi n
minih21421minih21421Tři stateční (1992) 
3 Ninjas n
minih134028minih134028Global Metal (2008) 
Global Metal n
minih155432minih155432Mečiar (2017) 
Mečiar n
minih5315minih5315Což takhle dát si špenát (1977) 
Což takhle dát si špenát n
minih33282minih33282Vivat Beňovský! (1975) [TV minisérie] 
Vivát, Benyovszky! n
minih42343minih42343Studená válka (1998) [TV seriál] 
Cold War n
minih18878minih18878O sirotkovi z Radhoště (1996) [TV film] 
O sirotkovi z Radhoště n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178292

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10