Jeden svět

Komentáře uživatele CZMirek

CZMirek

CZMirek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Ano, šéfová!
 
Přidáno: 14.11.2018
Proč?
Mělo to cenu pokračovat? To   snad muselo být jasné, že   to nebude fungovat, že to   bude trapas. Lidi srovnávají   a já nejsem výjimka a tohle   je fakt trapné. Viděl jsem   to ze záznamu a po pár   minutách už jsem tomu   pomáhal skákáním a než   přišla reklama, už jsem to   úplně vypnul. Opravdu se to   s Ano šéfe srovnat nedá.
Jak ukrást Dagmaru
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Vyjde někdy na DVD?
Proč to ještě nevyšlo na   DVD? Proto, že to některý   lidi ztrhaj, to ještě   neznamená, že by se to   neprodávalo.
Aha, už   to vidím. Výroba TV Nova -   CET 21 spol. s r.o. Tak to   nevyjde nikdy. To je jako se   seriálem Hospoda.
Kameňák 4
 
Přidáno: 1.11.2014
Nejhorší film století
Zdendo,
že jsi jim to   vůbec dovolil? Vždyť to je   něco strašnýho. A   nejhorší je, že si ještě   teď plno lidí myslí, že je   to Tvoje práce. Takhle Ti   parádně pokazili jméno.   Přeně použili ty brakový   vtipy, který jsi Ty dával   stranou jako nepoužitelný.   Děj je totálně nesmyslnej.   Ty romové.. to ani nemá cenu   komentovat. Hlavně že se to   točilo po novu, pro dnešní   generaci, s trávou a zhulíme   se.. To možná pobavilo   školní dítka, ale to my   přijde jako hodně málo   lidí k pobavení. Co je   vtipnýho na tom, koukat na   dva feťáky, co se sjeli a co   si jeden myslel, že je   letadlo a druhýmu se zdálo,   že mu uletělo? To měl být   fór? Ještě že jsem do toho   kina nešel. Když jsem se   dožvěděl, že to není   Tvoje práce, rozhod jsem se,   že si počkám na TV a dobře   jsem udělal. Na svou čest   můžu říct, že TOHLE si   fakt nekoupím.
Mirek   R.
Láska rohatá
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2014
Mě se pohádka líbí.
A dost mě mrzí, že není na   DVD. Miluji pohádky od   malička a hraný tuplem.   Někdo tu kritizuje p.   Bohdalovou, ale ja proti ní   nic nemám. Mě se líbí.   Vyrůstal jsem na ni. Naopak   si v její roli neumím   představit někoho jiného.
O moudré Sorfarině
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.4.2019
Strasna pohadka
Princ nervák a ještě ke   všemu debil, kterej zavře   svoji lásku do vězení, aby   z ní vymanil omluvu. Mezitím   si jezdí na výlety do   ciziny, kde je jí nevěrný.   Sice je to ona, jeho láska z   vězení, ale nechápu, jak mu   to může trpět. Co kdyby to   nebyla ona? Bude ji jedno, že   je ve vězení a on si   mezitím užívá s jinýma?   Prostě na hlavu postavený..
Parta z penzionu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.5.2019
Tak zatim se mi to moc nelíbí
Původní Partička byla   lepší. Tohle je takový   divný. Nesedí mi to. Přijde   mi to už spíš jako   divadelní představení.   Záběr,y kamer byly dřív   lepší, postavy se měnily,   hosti taky měli možnost   postavy měnit v různých   hrách. Tady má každej   postavu svou a to už tak   legrační není. Ten humor je   prostě divnej. Něco   důležitýho se prostě   vytratilo. Nedokoukal jsem ani   půlku druhýho dílu. První   jsem ještě dal celej, ale u   druhýho jsem se už nudil a   přepnul jsem TV jinam.   Škoda, na Partičku jsem se   těšil a teď už nemám na   co. ????
Princezna a písař
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Moc hezká pohádka
Mě se pohádka velice   líbila. Je v ní děj,   podvod, boj, láska a jako   správná pohádka skončí   šťastně. Není zbytečně   přeplácaná triky a   animacemi a je perfektně   obsazena. Za mě naprosto   parádní a já si určitě   DVD koupím.
Přání k mání
 
Přidáno: 30.12.2018
To snad ne..
Stačilo mi 5 minut a   přepínám jinam. Takovou   kravinu jsem dlouho neviděl.   Jako trest bych nařídil   autorovi, aby se na to musel   dívat 24 hodin stále dokola.
Ptačí úlet (Free Birds)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.10.2017
Nic moc.
Slepičí úlet měl aspoň   hlavu a patu, kdežto tohle   byla jen blbina, kde krocani   cestují časem. Ještě tam   chybělo kouření marihuany a   už by to asi opravdu bylo   podle moderní doby, kterou   já zřejmě nechápu a   chápat nechci.
S pravdou ven
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.6.2018
Nelíbí se mi to.
Je to nudný pořad. Připadá   mi, jako by to byla upravená   kopie pořadu Zlatíčka,   které moderoval kdysi pan   Petr Nárožný.
Proboha...
Normálně se za ty lidi   stydím. Strašnej trapas. Ani   jsem to nedokoukal. Fakt mi za   ně bylo trapně. Ještě že   se dá přepnout na jinej   kanál.
Tajemství Lesní země
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2017
Z pohádky jsem nadšený.
Mě se pohádka moc líbí a   velice mě mrzí, že ještě   nevyšla na DVD. Určitě bych   si ji ihned koupil. Proč   ještě nebyla vydána? :-(

TV Program

ČT1 - Fantomas se zlobí (1965)

14:15 - 15:50

53 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Tvořivá díla zvířecí říše

14:40 - 15:35

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:30

43 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190376
Osobností: 697524
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10