Zari

Komentáře uživatele tomdvorak

tomdvorak

tomdvorak zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Carrie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Ach jo...
Jako skalní fanoušek   spisovatele Kinga mam s jeho   zpracováním do filmu trochu   problém...totiž málokomu se   to povede a málokdo dokáže   odhadnout co jde a co nejde   zfilmovat. Zelená míle a   Shahwsenk jsou elitní, pak je   pár docela dobrejch..a pak   zbytek...Carrie u mě bohužel   zůstane jako zbytek. Kromě   posledních 20 minut to totiž   vypadá jako love story z   americké střední školy,   kde neoblíbená teen ke   štěstí přichází.Finále   je pak totálním   zvratem...které se však k   dosavadnímu průběhu filmu   prostě nehodí.
Je to   podobné jako kdyby někdo do   české Popelky na poslední   čtvrthodinu nasadil zombie   požírající Vetřelce.
Finální scéna s kameny   to bohužel jen podepsala a   byla už fakt mimo.
Škoda...
Jak ukrást Dagmaru
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Trapnost nejhrubšího zrna. I   to, že film je barevný je   špatně. Směska   východoněmecké šarády s   cvičenými opičkami a   vesnickou zábavou opilých   transvestitů byla   pravděpodobně hlavním   námětem tohoto filmu a   scénáře. I trilogie o   uplně vygumovaných   policistech Byl jednou jeden   polda byla proti téhle   degradaci filmové   důstojnosti intelektuální a   duchaplnou zábavou
Maniak (Maniac)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Chujovina
Maniak není v tomto   případě označení   masového vraha, ale   režiséra co pojal   podezření, že může   natočit drsný film. Wood v   hlavní roli bubáka drží   celou dobu naprosto stejný   vykulený výraz (asi z toho   co to hraje) a jeho pozu   řezníka který porcuje jednu   kočandu za druhou mu fakt   nejde uvěřit. Škoda, v   SinCity měl postavu podobnou,   ale to za kamerou stál někdo   jiný. U mě jasný průser od   scénáře, přes obsazení,   režii. Jasný ne.
Sherlock Holmes: Hra stínů (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)
 
Přidáno: 8.7.2012
Trocha zklamání po prvním   dílu. Ubylo scénáře,   přibylo akce. Holmesovy   elitní výkony v prvním   díle skvěle podány ve   zpomalenýh záběrech byly v   tomto pokračování zamotány   a ztratily šťávu, elitní   padouch Moriarty působil   spíše než jako   aristokratický mozek zla   poněkud sedlácky.Ale abych   jen nekřivdil, výprava i   efekty na výbornou, oba   hlavní hrdinové zvládly   roli na výbornou. Celkově ..   jde to ale pokud člověk zná   psanou předlohu ví, že to   mohlo být lepší.

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

90 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce