Duben
ohodnotit

Godzilla [2k digital]

Další název:
Godzilla 3D
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
15.5.2014

Komentáře k filmu Godzilla

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2020
Tohle je třetí filmová   verze Godzilly, kterou jsem   viděl a je bezpečně   nejslabší. Možná je to   technicky vyspělé ale to je   tak asi všechno. Stačí si   vzpomenout jaké herecké   výkony odvedli Matthew   Broderick, Jean Reno, Hank   Azaria, Kevin Dunn a další a   srovnat to. O scénáři ani   nemluvě.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.8.2014
Byť je nová Godzilla   inspirována původním   námětem daleko více než   americká verze z   devadesátek, opět mě až   nad destrukční záběry   nijak nezaujala. Julie   Binochet se ve filmu moc   neohřála, známých tváří   pomálu, Ken Watanabe umí jen   efektivně říkat   "Gojira", zbytek   herectva nemastný neslaný.   Rodina Brodyova ve mě   nevzbuzovala nijaké emoce,   až na ten začátek s   elektrárnou, naopak snacha   Elle je lehce hysterická.   Efekty slušné, příběh   nijaký, otázka je co u   ničící obludy vymyslet, ať   už je to Godzilla nebo Mutua.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.1.2015
Godzilla
Vůbec nechápu, proč do   filmu obsazovali nějaké   herce. Jestli se tedy dá   mluvit o těch lidech, co   místo aby utíkali před   obrovským monstrem na něj   zůstávali čučet, jako o   hercích. Za jejich reakce   nejspíše může i režisér,   který se tak moc soustředil   na střet monster, až mu   nezbyl čas a energie na nic   jiného.
Trvá skoro   hodinu než se nějaká ta   obluda objeví na plátně,   až se to člověku chce   přetočit. A když se   konečně ukáže, jeden je   tak zklamán, protože se   nejedná o žádnou Godzillu,   ale o nějakou přerostlou   kudlanku nábožnou. Nakonec   se vojáci vyzbrojí jadernou   bombou a nějaký japončík   je prosí, aby jí nevysílali   a nechali Godzillu, ať si   své účty vyřídí sama. Co   to jako sakra má být?
Do toho všeho tam   vždycky běhá spousty   dětí, kteří mají vždy   tolik štěstí, že se jim   tedy nic nestane. Stejně jsou   na tom pejsi, kteří se také   zdají být nesmrtelní. Mno,   a to by asi tak bylo všechno.   Vypínám počítač a jdu na   demonstraci. Ne proti jaderné   energii, ale proti nápadům   natočit další díl. Ať se   na to příště raději   vykašlou...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2014
Velký, akční, výpravný   blokbástr, kde musí být   romantika, dobrý konec,   správní stateční hoši a   vše musí dobře skončit. To   vše zabaleno v solidním   audiovizuálu a velmi   slušných efektech.   Nelogičnosti a klišé se zde   tak nějak prominou, jinak   možná zbytečně dlouhé, za   mně 60%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2015
Tento megalomanský snímek o   potvoře zvané Godzilla se s   tím předchozím naprosto   nedá srovnávat. Popkornová   zábava se nekoná. Žádná   romance, žádné citové   momenty (i když tu náznaky   přeci jen jsou), žádné   hláškování, žádné   zbytečné dějové odbočky.   Příběh se striktně drží   hlavní dějové linky a   temné stránce věci dává   náležitě zabrat. Plusem je   hlavně absolutní absence   hereckých hvězd. Alespoň to   na ně neztrhává pozornost.    Byť je stopáž   dvouhodinová, o plynulém   ději nemůže být řeč.   Vše se točí kolem doslova   apokalyptického střetnutí   všech těch monstrózností   (ano, Godzilla není sama) a   jejich závěrečného   souboje. A právě tou   děsivou atmosférou se   předčila všechna   očekávání. Japonské   klasice byla tímto udělena   ta největší čest.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.2.2016
Nikdy jsem vlastně pořádně   nepochopil, proč byl tento   film vůbec natočen.
Srovnávat Godzilu s   J.Renem a s tímto filmovým   brakem by byla ostuda.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Slušný filmek, i když moje   očekávání bývají   vždycky veliký. v kině nás   bylo 6!!! to je hodně   smutný. Dal jsem šanci 3D   ale opět mě spíš otrávilo   a tentokrát to bylo fakt   protivný, buď ztrácím zrak   nebo ty titule byli prostě   rozjetý a viděl jsem   většinu dvojmo. Jinak efekty   jsou parádní, Godzilla je   věrnou kopií té původní   japonské, jen prostě   efektně udělaná. MUTO mi   teda přišli směšný   hlavně tím jak požírali ty   jaderný hlavice, to bylo   sakra kýčovitý ale když   pominu to, tak celkově je   film pro mě na slušných 80%   . Hlavní hrdina se mi   původně nezdál, ale nakonec   si mě získal což bude asi   jeho hereckými kvalitami :-)   Nesouhlasím s Wacoslavem snad   ani v jednom bodě. Godzilla   je tu dost, i když se snaží   napínat jak bude vypadat, že   by kamera uhýbala to vůbec!!   A že by nebylo vysvětleno   kde se vzali a proč Godzilla   pomáhá lidem je taky blbost,   to bylo vysvětleno hned, ona   nepomáhala lidem, ty měla u   prdele, ale šlo o jakési   nastolení rovnováhy na   planetě byla jejich jediný   přirozený protivník. Ač to   zní hloupoučce bylo to tak a   člověk to tak musí brát!!   Spokojenost
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.6.2014
Pro mě osobně   zklamání,verze z roku 98   byla lepší,efekty nic moc   vetšinou je málo   vidět,herecké výkony nic   moc,akční scény škoda   psát,v předchozí verzi to   bylo více uspořádané a   přehlednější,připadal mi   v tom zmatek asi v tom bylo   přeobludováno a nevěděli   na koho střílet.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2014
Godzilla je skvělá podívaná, ale s řadou chyb
Na tento snímek jsem se tento   rok těšil nejvíc a musím   říct že mě v jistých   věcech překvapil a   potěšil, ale v některých   částí mě film zklamal.
Na film jsem koukal v   kině ve 3D, které mi ještě   zpříjemnilo zážitek, ale   začnu od začátku.

Film v první   řadě ukazuje své   vynikající triky, které   jsou revoluční a snímku   dodávají veliký šmrc a   zážitek pro diváka. Děj je   úplně nový a dobře   vymyšlený. Monstra mají   nový design, hlavně samotná   Godzilla, která opravdu   vypadá, jako přerostlá   ještěrka, narozdíl od   Emmrichovi verze, kde se   spíš jednalo o většího   Allosaura. Také její   odolnost je hodně vysoká.   Zatímco u Emmericha může   Godzillu zabít i dobře   vystřelená raketa ze   stíhačky, v této verzi ji   tyto rakety nějak   neublíží. Zde mi filmaři   udělali největší   radost.
Z herců bych   nejvíce hodnotil Bryana   Cranstona, který hrál   nejlíp ze všech a tím se   právě dostávám k   záporným bodům celého   filmu.

Skvělý   Cranston nehraje ve filmu   velkou roli, asi po čtvrtině   času se dějiště přesune   na Fordovu rodinu (jeho syna),   kterého ztvárnil Aaron   Johnson a v tom vidím   největší kámen úrazu.   Johnson svou roli totiž   vůbec nezvlád. Jeho výkon   byl chabý, nesympatický,   necharismatický a opět   nejlepší. Sám dokázal   zničit hnízdo monster, sám   se dostal a další. Jeho   postava více méně trpí   nedostatkem dialogů, které   by film oživovali a Elizabeth   Olsen je krásná, mladá,   sympatická, ale on a její   syn dostali opět málo   prostoru. V Emmrichově verzi   také nebyli nějak   špičkoví herci. Matt   Broderick není nic extra z   herců, ale rozhodně mi padl   do oka, byl to zkrátka   hlavní hrdina, jak má být.   Takovéto hlavní hrdiny mají   diváci rádi. Maria Pitillo   byla hrozná, ale opět hezká   a sympatická dívka, která s   Broderickem udělali krásnou   Love dvojici. To z této   dvojice byla daleko lepší   Elizabeth.

Začátek filmu je moc   zdlouhavý a než se na   plátně objeví samotná   Godzilla potrvá spoustu   času, ale zase její   příchod na scénu je   unikátní. Další chybka je,   že film s názvem Godzilla   napoví, že film bude o   Godzille, ale v tomhle tom se   filmaři spíš rozhodli   věnovat větší pozornost   jejím přotivníkům Muto. Ti   jsou totiž na plátně skoro   pořád, zatímco Godzilla si   tam střihne jen pár scén,   ale za to její vystoupení   bylo parádně provedený.   Samozřejmě, že dojde i   souboj Godzilla VS Muto,   kterého se však dočká až   ke konci. Tento souboj se mi   velice líbil, opět výborně   zpracované, hodně mi   připomínal souboj King Konga   a Tyranosaura.


Film s takovýmto   námětem by v každém   případě měl být delší,   protože by si to opravdu   zasloužil. Dělku snímku si   režisér Gareth Edwards   rozhodně nevybral správně,   snad se filmaři poučí ze   svých chyb a v pokračování   se snad těmto hrubkám   vyhnout. Jinými slovy, kdyby   tyto chyby nebyly už zde,   neváhal bych dát i snímku   10/10, protože námět tomu   naprosto odpovídá a nemluvě   o efektech.
Těžko   říct, jestli je Emmerichova   Godzilla lepší, či horší.   Oba filmy mám rád. Každý   má v sobě něco lepšího i   horšího, nicméně tento   film si v blízké době   neváhám pustit znovu.
RM
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2014
No nevím, přišlo mi to   nějak odfláknuté. Zápas   mezi obludama nebyl skoro   vidět, zmatený lidi, hlavní   postavy ještě zmatenější   než kompars, destrukce města   divná.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2014
Jedna Godzilla místo tří to   mě opravdu překvapila -   nicméně převtělení   Godzilly do japonského a   nakonec i amerického hrdiny   (téměř Jánošíka) byla   vcelku zajímavá. Efekty   fajn, obsazení také ale   samotný děj nic extra -   jednou stačilo
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet   $160miliónov║Tržby USA   $200,676,069║Tržby   Celosvetovo $529,076,069▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $21,108,046 //počet   predaných kusov 733,661║   Tržby za predaj DVD v USA   $16,647,217 //počet   predaných kusov 640,400║   Režisér Gareth Edwards teda   vie čo to ponúknuť za ten   tučný rozpočet, vie   ohúriť ale aj tak nevyhne sa   tento monštrózny projekt   výtkam. V prvom rade   očividná povrchná práca z   hercami, za celý čas si tu   nenájdete alebo neobľúbite   žiadnu postavu, spočiatku   koľko toľko zaujímavý   výstup Bryana Cranstona   dosatne stopku v tom   najlepšom a tým to hasne,   doslova otravne pôsobí   naivka Elizabeth Olsen, ďalej   miestami dej ponúka až   zbytočne naivný a banálny   prístup, rovnako tak   dobrosrdečné počínanie   Godzilli je na   zamyslenie(samozrejme   tvorcovia s veľkým   rešpektom išli v ústrety   starým Japonským Godzillám   čo je pekné od nich) a to   všeho všudy ponúknutá   koncepcia o súhre radiácie s   potvorami nebola vôbec zlá,   len škoda že nebol do takto   drahého projektu vybraný   niekto kto by dokázal svojou   prezentáciou skutočne   strhnúť, veru škoda,   hlavné ale je, že v danom   vizuálnom ohromujúcom obale   človek dokáže toho   nesúrodého dosť veľa   prepáčiť a aj tak si to v   celku slušne užiť. Za čo   film získava hlavne body je   triková stránka, napätie a   dosť slušné 3D efekty,   užil som si to ale aj tak v   priamej konkurencii z Pacific   Rim nová Godzilla mierne   zaostáva, Pacific Rim bol o   niečo viac plnohodnotnejší   blockbuster. /videl v kine 3D   verziu: 80%/
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Godzilla, která skoro nebyla....
Blockbuster? Spíše   průměrné rodinné   dramíčko s monstrózními   událostmi v pozadí. Opravdu   nechápu, proč se to   jmenovalo Godzilla? Když ona   gigantická hrdinka, která   zachránila lidstvo, byla za   ty dvě hodiny na platně   sotva deset minut. To mnohem   více prostoru, dostala ona   dvě monstra MUTO, proti   kterým ta obří sympaťačka   bojovala. Ale abych jen   nepomlouval, triky a vizuál   jsou opět na vysoké úrovni   a mě potěšilo i herecké   obsazení. Akorát z toho 3D,   jsem zrovna na držku nepadal,   těch efektů tam zas tolik   nebylo. Takže, podtrženo   sečteno, se mi to celkem   líbilo, ale čekal jsem   maličko víc. Na druhou   stranu, fanoušci Godzilly,   asi zklamaní nebudou, pač   tvůrci se drželi, oné   původní japonské podoby,   našeho milého monstra. Já   dávám 70%
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.11.2019
Godzilla cara zbavena...
Film z r. 2014 nesiaha   projektu z r. 1998 ani po   paty.Preco?Odpoved je   jednoducha.1998:Reziser   Emmerich, herecke obsadenie,   humorne prvky a   scenar.2014:Slaby reziser,   herci bez charizmy, scenar   pisal idiot a CGI efekty   utopene v tme.Vsetko zle.
Film jednoznacne   nedoporucujem /obrovske   sklamanie/.
satyr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.4.2017
Mylně jsem se domníval, že   film natočený v roce 2014   bude plný počítačových   triků. Opak byl pravdou   starší verzi nesahá ani ke   kolenům.
MildaX
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.2.2015
Ken s otevřenou pusou
To že umí Ken Watanabe kulit   oči s otevřenou pusou je asi   to jediné co z z toho filmu   budu pamatovat déle než   týden.A v tomto případě je   to dostatečná kvalifikace   pro boj s godzilou a spol.   Chybí tomu všechno včetně   napětí.:-)
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.10.2018
Požadavek Evropské komise o   co největší rasové   pestrosti původní Godzilla   nesplňovala a tak byl   natočen tento brak. Jiný   účel to mít nrmohlo,   protože je to absolutně o   h***ě.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2014
Konečně někdo našel odvahu   a natočil vizuálně   špičkový film, který klade   silný důraz na dějovou   stránku a dokonalou   vizualizaci nechává jako   třešničku na dortu.   Konečně někdo natočil   výborné scifko, které   neukazuje své hlavní zbraně   v trailerech, ale nechává   diváka čekat na silný   moment překvapení (epický   nástup Godzilly ve své   první scéně). A hlavně,   konečně někdo natočil   velmi očekávaný film svou   vlastní vypiplanou formou,   detailně a néé jako hloupý   letní blockbuster a přitom   dokáže trhat žebříčky a   vydělat si na sebe za jeden   víkend (aktuálně cca $196   mil. za víkend) . Tohle jsou   změny, kterých si jako fanda   cením .. a co se týče   Godzilly samotné, je   monstrózní a fantasticky   ztvárněná. Chybky ve filmu   se jistě najdou, ale spíše   takové ty nicotné, které   člověk přehlédne díky   užívajícímu si zážitku z   povedeného snímku. Za sebe   pochvala a nebál bych se   zařazení mezi TOP 2014.   Ovšem, kdo očekává tupé   hraní na efekty, bude asi   zklamán .. je to taková   mírná gradace s   grandiózním   finále.......................   . PO II. projekci mírně   snižuji hodnocení z jednoho   prostého důvodu. Z   celkového pohledu mi   připadlo, že by se z   Godzilly dalo vykřesat o   něco víc. Ano, je to   monstrózní film, je to   parádní film, ale mohl být   klidně lepší (i co se   týče četnosti soubojů). A   také mě občas pozlobily   nelogické chybky, které jsem   poprvé přehlížel.
Izzy8635
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2018
Tohle nebyl film o Godzille.   Tohle byl film o souboji mezi   dvěma příšerami. Godzilla   se tam vlastně objevila jen   na začátku a pak na konci,   jinak ne. Většinu filmu   zabíral Muto a pak taky   lidé, kteří neutíkali, ale   s otevřenou pusou na něj   zírali. Hlavní postavy tam   skoro vůbec nic nedělali,   jen si občas popovídali o   tom, co sakra budou dělat.   Jinak to ale mělo hlavu a   patu (i když ten souboj na   konci byl trochu zmatečný) a   líbil se mi ten nápad s   jadernou energií. Godzilla se   taky povedla.
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2019
Godzilla
Prumerny americko-japonsky   scifi film.Obri prisera znovu   v akci!Mne se to docela i   libilo,ale s puvodnim filmem s   Jeanem Reno si to   nezadalo.Davam tomu 60   procent.Znovu bych se na to   ale asi nepodival.Jinak dobry!
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.9.2014
Jasně, chápu jak se Godzilla   profiluje a že už dávno   není "bad guy"   monstrum, ale na mě to   prostě nefunguje. Za mě má   podrážet berle chromým   stařenkám, polykat   novorozence jako lentilky a   jedním máchnutím ocasu   zbořit půlku města. Jinak   je to nuda a konkrétně u   tohohle klonu jsem dokázal 6x   usnout. Nečekal jsem moc,   nedostal jsem nic.
adam75
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.4.2015
No nevěřil bych, že se dá   zkazit film o Godzille, ale   povedlo se... Ten   předposlední s M.Broderickem   byl béčkovej, ale tak nějak   parádně, popcorn a cola,   prostě zábava... V novým   mě nebavilo nic, triky už   jsou dneska normálně   kvalitní, takže   nepřekvapující, příběh   jsem nepochopil, .....spíš   myslím, že tam žádnej   nebyl... vlastně jediný, co   mě zaujalo, byl zvuk, kerej   vydávaly ty potvory...:-) no   tak aspoň něco... 3body
Venom_TomHardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2019
Godzilla tak trochu působí   dojmem, že chce být jedním   z těch rádoby   inteligentních moderních   blockbusterů, kterými se   snaží diváctvo zásobovat   – ať už jako režisér či   producent – především   Christopher Nolan (trilogie o   Temném rytíři, Muž z   oceli). Jenže tenhle   přístup asi nebude tím   pravým, který většina   diváků očekává od   katastrofického spektáklu.   Na druhou stranu se mi ale   velmi líbil nápad (byť je   to také na pováženou), že   Godzilla je tu prezentována   jako „férovej týpek“   (tak jako kupříkladu   Predátor v AvP), který   ledacos myslí upřímně a v   dobrém. I proto se v   závěrečné bitvě utká s   jiným monstrózním   nepřítelem, tak jako   starší brácha/ségra už v   60. a 70. letech. Ona se   vůbec nabízí otázka, jaký   děj by měl biják s tímto   monstrem v hlavní roli v   současnosti vůbec mít?   Nejlepší by patrně bylo   zasadit jej do   post-apokalyptické   budoucnosti, kde by úplně   absentoval jakýkoliv lidský   faktor a vše by bylo jen   záležitostí takovýchto a   jim podobných tvorů. Sice by   to bylo drahé, ale určitě   také velmi zábavné.
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Posledních pár dní jsem byl   indisponován nemocí, a tak   jsem si řekl, že si pustím   nějaký trhák posledních   měsíců, načež jsem si   vzpomenul na Godzillu. Když   jsem film spustil, na první   pohled se mě to zalíbilo,   ale po deseti minutách jsem   narazil na Cranstona, jehož   herecký výkon mě byl proti   srsti. Pak přechod o několik   let dopředu, kdy se objevila   druhá věc co my šla prosti   srsti, ta   "nejpohodovější   rodinka pod sluncem",   která moc pohodová pro   diváka rozhodně nebyla. No a   vlastně vše co by mělo   fungovat jako pilíře, naopak   snímek sráží. Od   hollywoodských klišé typu   čupr rodina a šiblý otec co   má pravdu, přes místy   nesmyslné dialogy, naprostou   idiocii v některých   momentech, či nudné herecké   výkony co nedokáží na sto   procent zaujmout. ALE líbí   se mě to pojaponštění v   Godzille, což je velké plus,   no pořád je co zlepšovat.   P.S.: Vy co jste to už   viděli, nepřipadalo Vám   divné, kolik zde bylo   záběrů s dětmi, jako by se   režisér pokoušel vyvolat   hluboké emoce skrz rodinu   nebo nevinou dětskou   tvářičku, kdyby to udělal   jednou tak super, ale on byl   celý film doprovázen   nějakou dětskou tváří v   nesnázích. .... HODNOCENÍ:   60%
naineko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2020
Geniální hra s divákem.   Důkaz toho, že na filmy se   dnes chodí hlavně vypnout.   Když je třeba přemýšlet,   dávat pozor, nebo, nedej   bože, dokonce chvíli čekat,   tak je to špatně.
wolvie95
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Ach, no také rozporuplné   pocity som už dlho po nejakom   filme nemal. Je mi absolútne   jedno, že toto spracovanie   Godzilly zobrazuje na plátne   Godzillu mnoho menej, než sa   očakávalo. Je mi jedno, že   tu Godzilla nie je tou beštou   a stelesnením zla, ako si to   niektorí mysleli. Je mi to   jedno. Ale čo mi jedno už   nie je, sú postavy a ťah   príbehu, ktorý jednoducho   mňa nedokázal zaujať a   vtiahnuť. Sakra, keď už sa   film o Godzille snaží viac   než na obrovské bitky a   akciu staviať na postavy a   dejovú línie okolo nich, tak   by mali byť aspoň tolko   zaujímavé, aby Vám neboli   úplne u prdele. Jediná   zaujímavá postava Bryana   Cranstona, ktorá mala   charizmu a vybudoval som si k   nej sympatie je nemilosrdne   poslaná asi po polhodine   preč z deja. Tento krok je   rozhodne prekvapivý a   nečakaný, avšak nie   príliš šťastný pre film.   Ostatné postavy nič moc,   Aaron Taylor Johnson sa len   pohybuje z jedného miesta na   ďalší, ale nedokáže   zaujať. Problémom je, že na   postavy sa v rámci príbehu   kašle, čo by sa dalo   prekusnúť, keby sa to   vynahradilo výraznejšou   akciou. Tej je dostatok, v   niektorých momentoch je   vďaka kvalitným trikom ozaj   vynikajúca. Avšak je   snímaná tak, že som si ju   nedokázal naplno užiť.   Niektoré logické chyby   (neustále skladanie heliem,   podivnosť plánu s bombou) a   podivný záver filmu tiež   nepomohli. Pre fanúšikov   pôvodných Godzillých filmov   je to zrejme vynikajúci film,   ale pre mňa ako bežného,   mytológiou nedotknutého   človeka ide o rozporuplný   zážitok. Za najlepšiu   časť považujem prvú   tretinu, plnú atmosféry,   náznakov a aspoň nejakých   emócií u postáv (Cranston).   Ostatok filmu postavy úplne   nezaujímavé, monštrá a ich   bitky vo finále ma nejako   nebrali. Ale vizuál a efekty   na jedničku. Medzi 50-60%
peter14
Hodnocení:
Přidáno: 27.6.2014
Godzila prišla a odišla   nevieme odkial a nevieme kam.   Skôr by sa k tomu hodil   názov MUTUOVA SKAZA. Inač   akčne velmi vydarené a   vizuálne spracovanie ťa   nenechá ani na chvílu si   oddýchnuť, stále je na čo   pozereť, až mám niekedy   pocit že niektoré sekvencie   by mohli pustiť opakovane a   spomalene aby si to divák   vychutnel a zorientoval sa.   Pomaly čakáme kedy to   vylezie z plátna do hladiska.   Nie som velkým zastáncom 3D   a toto ma v tom len utvrdilo   až na pár zaujínavých   záberov. Ten zoskok z   lietadla bol hodne   realistický už som začínal   hladať padák pod sedadlom.   Ale Godzilla je stále   zárukou že sa bude na čo   dívať a vrátiť sa k nej   nebude strata času. 75%
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 6.8.2018
Na svoje možnosti je to   sfilmované celkom dobre.   Scenár pre pokračovanie   potrebuje výrazný upgrade   – nechajme sa prekvapiť!   PS: E. Olsen is beautiful!   Osobné hodnotenie: 78%
elaphe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.6.2014
Škoda času
Dvě hodiny nudy, klišé a   efektů, jinak nic. Ani Amíci   nemůžou být tak blbý, aby   na potvoru, která se živí   radiací použili atomovku.
Bernardyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.8.2014
Strašné
Těšil jsem se na   pokračovaní 1 a na skvělé   efekty. Bohužel ani jedno se   nekonalo. Příběh stupidni a   efekty na úrovni Gappy. Tohle   nebyla moje káva.
HansKlem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.10.2018
Triky dobre, děj postrádal sebemenší logiku.
Ten, kdo prisel s napadem, ze   se obri brouci budou zivit   radioaktivitou musel byt   neuveritelny blb!! Take bych   se rad dozvedel k cemu broukum   byl EMP, ktery nici pouze   elektricka zarizeni? Pred   miliony lety, kdy pry na zemi   zili tito tvorove muselo byt   spousta el zarizeni ????????

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28457minih28457Spider-Man (2002) 
Spider-Man n
minih35879minih35879Hřbitov pro cizince (1991) [TV inscenace] 
Hřbitov pro cizince n
minih40522minih40522Šifra mistra Leonarda (2006) 
The Da Vinci Code n
minih53754minih53754Panika v městečku (2009) 
Panique au village n
minih104704minih104704Fair Play (2014) [2k digital] 
Fair Play n
minih36783minih36783Non plus ultras (2004) 
Non plus ultras n
minih19954minih19954Svatba upírů (1993) 
Svatba upírů n
minih6958minih6958Dům duchů (1993) 
The House of the Spirits n
minih23754minih23754Zelená vlna (1982) 
n
minih150614minih150614S politiky netančím (1995) 
S politiky netančím n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Godzilla x Kong: Nové imperium (2024)

 Godzilla x Kong: Nové imperium (2024)
Godzilla x Kong: Nové imperium n
Godzilla x Kong. The New Empire
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Adam Wingard

(pokračování)

Godzilla vs. Kong (2021)

 Godzilla vs. Kong (2021)
Godzilla vs. Kong n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Adam Wingard

(pokračování)

Godzilla II Král monster (2019)

 Godzilla II Král monster (2019)
Godzilla II Král monster n
Godzilla: King of the Monsters
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Dougherty

(pokračování)

Godzilla (1998)

 Godzilla (1998)
Godzilla n
 
Žánr: katastrofický / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Roland Emmerich

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:40 - 05:10

119 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Varmužovci z Mistřína

04:20 - 04:45

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:55 - 04:55

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 06:00

4 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10