Zari
ohodnotit

Tron: Dědictví

Tron Legacy

Další název:
TR2N; TRON 2.0; Tron 2; Tron: Legacy - An IMAX 3D Experience / Tron: Dedičstvo (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
16.12.2010

Komentáře k filmu Tron: Dědictví

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Ve své kategorii jde jistě o   to nejlepší. O deset   koňských délek před   dialogy je samotný obraz, ale   dominantní je zde rozhodně   hudba. Bez hudby by šlo o   grotesku nebo slušný   animák.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Tron Legacy
Skvělý Jeff Bridges se opět   vrátil v legendárním   "Tronovi". Oproti   původní verzi zde   samozřejmě přibylo o pár   set digitálních efektů   navíc - jedna akce střídá   druhou. Vše začíná už na   začátku, kdy se mladý Flynn   vkrádá do otcovi   společnosti. Pak následuje   další akce, další,   další, další, až je to   vše ukončeno finální   akcí. Ale abych jen   nechválil, tak třeba   prostředek byl slabší,   rádoby se zde něco řešilo   a absence již výše   zmiňované akce byla   poznat.
Celé mi to   přišlo jako mix   "Matrixe",   "Star Wars" a v   neposlední řadě i   "Xeny" (to ty disky   mi tak připomínali   šakrami).
Velké   pozitivum vidím i v   počítačově omládlém   Jeffovi, který přesto že   nebyl tak úžasný jako   ostatní herci, ukazuje nám   jistý pokrok, čeho už   může technika dosáhnout. A   naopak za nepovedené, přímo   zpackané, jednoznačně   považuji 3D. Že mělo jít o   modifikace technologie z   "Avataru"? Kdybych   si brýle nenasadil, nebyl by   v tom zas až takový rozdíl.   Navíc 3D titulky nic moc.
Celkově však působí   Tron Legacy velmi kladně,   zvláště pak ta vynikající   hudba...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2020
Syn programového návrháře   se rozhodne hledat svého otce   a skončí v digitálním   světě, který kdysi právě   jeho otec navrhl. A začnou se   zase dít věci. Volné   pokračování snímku 'Tron'   (1982) má odstup 28. let,   což plně postačí k   porovnání daných   technických vizuálních   možností, které v obou   případech byli na svém   vrcholu. A je chybou něco   takového nevidět přímo ve   3D, ve kterém celá grafika   vynikne nejvíce. Jak pracuje   počítač tedy už víme. A   víme už také, jak to   vypadá uvnitř. A právě do   tohoto světa se daný   příběh vrací. Vrací se   opět ve fenomenální   oslnivé podívané. Vrací se   také hlavní protagonisté   prvního snímku Jeff Bridges   a Bruce Boxleitner, což   nebývale potěší. Takový   čin po takových letech není   zrovna obvyklý. A to je z   pozitivních věcí asi tak   vše. Kamenem úrazu je   scénář, který v sobě nese   typický koncept současných   akčních či thrillerových   snímků na vázy sci-fi a   fantasy žánru. Není tedy   zopakovná žádná   moralizační otázka   přinášející alespoň   nějaký aspekt k zamyšlení.   Samotný příběh tedy už   není tak poutavý, avšak   popcornová zábavnost   zůstala, tak alespoň to.   Takže suma sumárum, po   vizuální stránce naprostá   pecka, po dějové stránce   spíše zklamání.  
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Po stránce vizuálních   efektů a triků musím   smeknout a to jistě téměř   každý, protože to je   skutečně podívaná.
Nakonec ani ten příběh   nebyl špatně vymyšlený.   Ten film má něco do sebe a   stojí za to ho vidět.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2013
TRON – DĚDICTVÍ (2010)

Navázat na   veleúspěšný film téměř   po třiceti letech, to není   jen tak. To chce velkou   kuráž a už na dálku to   smrdí průšvihem. V   případě Trona tomu tak ale   zcela jistě není. Tron:   Legacy se povedl a příjemně   překvapil. A to neříkám   jen z nostalgie.

Čeká nás fascinující   podívaná, která nás   přenese do fiktivního   virtuálního světa. Doba   nenávratně pokročila a tak   se dostáváme do prostředí,   které je designérsky   perfektně zvládnuto.   Vizuálně jde o ojedinělou a   naprosto dokonalou podívanou.   Co se týká samotného   příběhu, určitě je   srozumitelnější vztah otce   a syna v nepřátelském   prostředí virtuální   reality, než byly v Tronovi   vztahy mezi programy,   uživateli a dálkovým   ovládáním. Neosobní rovina   je tady naopak odsunuta na   vedlejší kolej a nahrazena   ryze lidskými vztahy. Což   činí příběh   srozumitelnějším.

Vznikl tak   moderní, dynamický a rychle   plynoucí film. V úvodu se   dokonale spojuje akční   žánr se sci –fi, který   posouvá tenhle film do roviny   zobrazené zcela novým,   ojedinělým způsobem. Filmu   sluší stejně akční scény   jako nezvyklé triky.
Jen chybí detailnější   seznámení se zákonitostmi   nového světa. Jsme jen   pasivně nuceni přijímat   fakta bez podrobností, bez   vysvětlení.

Tron: Legacy dokonale   navazuje na svého   předchůdce. Jeho moderní   kabátek mu padne dokonale.   Moje očekávání byla   splněna a možná i mírně   překročena.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.12.2010
První Tron mne již okouzlil   jako dítě, když jsem jej   viděl prvně a v mém   filmovém srdci bude mít   vždy své pevné místo.Když   bylo oznámeno pokračování,   zmocnila se mne veliká   radost. Nemohl jsem se dočkat   až svět Trona znovu   navštívím a nadchne mne   jako kdysi.Debutující Joseph   Kosinski odvedl výbornou   práci, a předvedl   fascinující   podívanou.Technická stránka   Trona je dokonalá, hudba od   francouzských Daft Punk je   elektrizující a   působivá.Jeffa Bridgese jako   Kevina Flynna je opět radost   vidět.Garrett Hedlund a   Olivia Wilde jsou fajn.Co se   týče Bridgesova dvojníka   – CLU není zrovna nijak   zvlášť vydařený, ale to   mi vyloženě   nevadilo.Kostýmy jsou skvěle   navrhnuté (a prý dost   drahé), střih s kamerou   nerušící a zážitek z   filmu byl ohromný.Pokud se   tvůrci rozhodnou nastartovat   tímto dílem novou trilogii,   tak já se bránit rozhodně   nebudu a budu se moc a moc   těšit, až do tohoto   světélkujícího   kyberprostoru znovu vkročím.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2012
Skvělé sci-fi s perfektními   efekty, grafikou a výborně   zvukově doprovázené. Po   přidání dobrých herců už   filmu nelze moc co vyčíst.   Tento film si určitě užije   i ne sci-fi fanoušek
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2015
Jednoduchá fajnovka
Audiovizuální orgie,   gladiátorský boj za svobodu,   tentokrát v digitální   neonové aréně, s motorkami,   disky, letadélky, špatně   naprogramovanými programy a   naprosto dokonalou hudbou. Pro   mne parádní útěk z reality   všedního dne.
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.4.2011
2D verze
2 hodinová audiovizuální   nuda. Tron hezky vypadá,   pěkně se na to kouká ale to   je tak vše. Nuda a bezbřehá   prázdnost příběhu,   nezajímavá dějová linie s   fosforeskujícími barvami mi   opravdu nic nedala, a měl   jsem celkem problém film   dokoukat. Čekal jsem mnohem   víc.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Dostojny nastupca legendy
Natocit pokracovanie   legendarneho filmu vyzaduje   velku davku odvahy a este viac   penazi na konte.Snaha zavdacit   sa historii a potesit novych   fanusikov balancuje na hrane   prepadaku.Nastastie v tomto   pripade sa sklamanie   nekona.Naopak.Pokracovanie je   velmi dostojne.Posobivo   zachytava atmosferu,ktora je   podporena zaujimavymi   hereckymi vykonmi vcetne   krasnej Olivie Wild.Film   exceluje v grafickej   stranke,hudbe a   efektoch.Miernym sklamanim je   naivny scenar.To vsak nic   nemeni na fakte,ze sa jedna o   skvely film,ktory jednoznacne   doporucujem.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2013
Důstojné pokračování   Trona z 1982. Digitální   pastva pro oči, je vidět,   že si s tím grafici dali   sakra záležet. Scénář se   díkybohu povedl a to vše   podkresluje výborná úderná   hudba. Co víc by si měl   fanda této legendy přát?
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2016
Perfektní vizuální 3D   koncert ve světě   matrix-tronu. Po grafické a   hudební stránce nemá film   chybu. Trošku vzhledově   pokulhává "mladý"   Jeff Bridges, ale není to tak   hrozné. Holky ze světa Tronu   jsou k nakousnutí ;-)
K3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2011
Hudba je naprosto úžasná,   ale děj filmu a zbytek   nestojí za nic! Lepší si   poslechnout jen soundtrack.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2011
Audiovizuální orgie a   naprosto dokonale promyšlený   svět .. Ono to do sebe   vskutku vše krásně zapadá,   jednotlivé detaily jsou   ztvárněny s bravůrní   elegancí a herecky se nedá   nic vytýkat. Snad pouze ten   hrdinský přístup k filmu,   ale to k tomu neodmyslitelně   patří. Určitě se jedná o   jeden z nejlepších filmů   konce roku 2010, který svou   originalitou herního světa,   nemá přímého konkurenta.   Holt, reklamy nelhaly a film   dopadl na jedničku ..
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2013
Je s podivem, že se   američani pustili do   pokračování až po tolika   letech. A docela se jim to   povedlo.
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2011
Super, ale jeho starší   bráška se mi líbil víc,   tím stylem jakym to bylo   natočený, v tý době to   bylo něco   nepředstavitelnýho
taky bych chěl najít   takovou starou hernu, zapařit   starý fláky, kdybyste někdo   věděl tak mi dejte   vědět:)
daft punk   mocnej sound
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2011
Vizuální jednohubka.   Technický film pro   počítačové maniaky,   kteří budou vědět o čem   se vlastně lidé v tom filmu   baví, a možná to potom taky   shrnou jako šílenou blbost.   Já jsem to mohla leda   odhadovat. Filmu sluší   velké plátno i třetí   rozměr. O scénáři se   nebavme, v tomhle filmu   prostě fungují jiná   pravidla - pravidla prvního   dojmu a namlsání   prostředím, v němž se   odehrává. K hereckému   obsazení - Jeff je dobrý,   Garrett nevýrazný, Olivia   krásná, Cillian nenápadně   nápadný v pouhých pár   vteřinách a Michael   perfektně výstřední. Plus   skvělá hudba od Daft Punk (a   celkem příjemné   zavzpomínání na osmdesátky   se dvěma písničkama).
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Technicky zvládnuté. Tahle   vizuální bomba 21. století   nás ponoří do světa   programu, kde se na chvilku   všichni schováme před   reálným světem, ale   nečekejte, že to bude   nějaká procházka růžovým   sadem, poněvadž i tam je   rozdíl mezi zlem a dobrem.   Velký plus filmu je   vizuální vzhled a audio.   Samozřejmě každý si síť   představujeme trošku jinak a   né každého z nás film   ohromí a né každý s dobou   půjde. Těmto novým   režijním manýrům se   nebráním a rád je opět   zhlédnu, neškodný film.
Snape
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.12.2010
No byla to teda docela nuda.   Děj neskutečně slabounký,   a hlavně - jediné pozitivum   bylo asi věrné   přiblížení zpracování z   osmdesátých let; a to pro   mě osobně žádným   pozitivem není, naopak.
Didinka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Moc hezký
vizuální film. Zcela mi tam   ale chyběla přesvědčivá a   propracovaná počítačová   logika a řekněme   terminologie. Myslím, že   právě u takového filmu by   si měli na tom dát tvůrci   záležet.
Honey0105
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Tak kde začít.. O čem ten   film vlastně byl?
Musím se přiznat, že   jsem se poměrně ztratila v   příběhu, který vlastně   ani příběhem nebyl. Film   vybral kamarád (aspoň jsem   mohla za vyhozené peníze   nadávat jemu) a tak jsem s   ním vyrazila do kina.   Spolužáci říkali, že to   je supr, tak jsme byli   zvědaví. Rovnou jsme šli i   na 3D, aby to mělo grády. 3D   provedení bylo docela   příjemné a aspoň to   oživilo tento snímek, ale   jak 3D brýle ztmavují, tak   člověk je chvílemi musel   sundávat, aby v tom ukrutném   šeru neusnul.
Začátek vypadal opravdu   nadějně. Jen jsem čekala,   jak to bude pokračovat. Už   od začátku jsme byla   unešena Garrettem Hedlundem   (patří mu také jedna   hvězdička v mém hodnocení)   a tou jeho krásnou   tvářičkou. V některých   momentech, ve zbytku filmu ,se   opravdu dal sledovat pouze   jeho obličej a nic víc   člověk ke spokojenosti   nepotřeboval. Ještě tedy   musím pochválit jeho Ducati,   protože tuhle značku miluji,   ale to již nepíši k věci,   takže dál..
Už od   začátku jsem měla pocit,   že netuším, která bije.   Možná, že jsem to celé   opravdu nepochopila a nebo   spíš ani nebylo co chápat.   Na jednu stranu primitivní a   na druhou stranu   nepochopitelný příběh. A   scénář? Ten byl také   docela o ničem!
Scéna, která se mi i   poměrně líbila a snad jsem   si i zasmála, tak to byla   jedna v baru, kde byl Zeus   (už si přesně nepamatuji   jeho jméno, ale na Z to   bylo). Ten byl docela vtipný,   ale tím humorné scény   končily. Vlastně jsme se   ještě smála. S kamarádem   jsme se smáli tomu, že jsme   se ve filmu úplně ztratili!   Nejen ztratili, ale dokonce   jsme usínali!
Už   jedno takové zklamání jsem   nedávno prožila a to bylo u   filmu Počátek, ale po   zhlédnutí tohoto filmu bych   Počátek brala jako   desítkovej film!
Co   bylo trochu chytlavé, tak to   byla muzika. U tý člověk   měl chvílema chuť vyskočit   a začít se kroutit.
Další plus je za efekty.   Ty byli dokonalé a bylo jich   mnoho.
Asi člověk   musí být velký milovník   sci-fi, aby si takovýhle film   vychutnal. Já osobně jsem to   viděla jednou, stálo mě to   hodně peněz a doufám, že   už nebudu mít tu čest   vidět tento snímek znovu.   Avšak nehodlám odsuzovat   ostatní, že se jim to   líbí. Určitě se tam dá   najít hodně momentů, do   kterých se člověk zamiluje.   Mě osobně se líbil souboj   na motorkách. Mám slabost   pro motorky a tak aspoň tohle   mi něco dalo, ale moje   hodnocení to už nezvedne.
Topi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Po třetím zhlédnutí   zvyšuji hodnocení, protože   moje spokojenost s tímhle   filmem má vzrůstající   tendenci. Tedy přesně   naopak, než například u   loňského Avatara. Spojení   obrazu s hudbou v takhle   perfekcionistickém provedení   prostě musím ocenit, jsem   přesně ten divák, který po   tomhle touží. Scéna   příletu Recognizerem na The   Grid je pro mě nejlépe   nasnímanou, ozvučenou a   ohudebněnou scénou roku,   přeju v březnu hodně zdaru   v technických kategoriích a   věřím, že rozhodně nejsem   sám, kdo by rád viděl, jak   Daft punk přebírají   plešouna za hudbu...
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Musím říct, že jsem byl   (na film od Walt Disney) velmi   příjemně potěšen. Někdo   by jej snad označil za   "cyberpunk", na to   ale trpí skutečně   nebetyčnou nevědeckostí. Za   to ovšem snímek disponuje   stylem - skutečně krásnými   efekty a velmi propracovaným   audio (včetně hudby, Daft   Punk skutečně bodují).
prediger
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Na film jsem se velice   těšil. První díl z roku   1982 se mi velice líbil a   proto jsem s velkým napětím   očekával pokračování.   Děj super, ale tvůrcům bych   vytkl strohou dějovou línii.   Triky nádherný, otevřený   konec - dejme tomu. Ale 3D na   který nás tvůrci lákají   do kina byl úplný propadák.
Jara57
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.4.2016
slabota
Myslel jsem, že to bude   nápaditější, velké   zklamání, no nic však se mi   taky nemusí všechno líbit,   kromě slušné (ale ani v té   již ne moc nápadité)   grafiky, je to dějově o   ničem.
naineko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2019
Obrazově a zvukově je to   úchvatná záležitost. Hudba   v podání Daft Punk nemá   chybičku. Některé nápady,   odkazy a pararely jsou   zajímavé. Nicméně   příběhově je to jen   další pohádka o pohledném   bílém princi, které   náznaky zenu nebo vztahu   otec-syn nemají kam   pozvednout.
wolvie95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Síce dizajnovo a vizuálne   úchvatné, vyčačkané   vizuálne do najmenších   detailov, ale vôbec ma to   dejovo nevtiahlo. Prvá   polovica filmu bola ešte   celkom dobrá vzhľadom k   tomu, že bola akčná a bola   dynamická, vizuálne triky   perfektné, spracovanie   počítačového sveta   famózne. Ale približne od   polovice filmu sa to začalo   vliecť a následne ma to   začalo trochu nudiť.   Nehovorím že to muselo byť   akčné od začiatku do konca,   ale mohli viac popracovať na   príbehu a deji, aby ma to   viac vtiahlo a strhlo.   Taktiež herci sú tu skôr na   ozdobu, aspoň na Oliviu Wilde   sa krásne pozeralo. Takže   keď to zhrniem, okrem toho   úchvatného vizuálu a   výborných špeciálnych   efektov mi to veľa   neprinieslo. (Pôvodného   Trona som nevidel, takže   neviem to porovnať s jeho   predchodcom). Uznávam že v   kine v 3D to musel byť   poriadny zážitok (hlavne v   IMAXE). 60%
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Vizuálně je to určitě   nádherná a stylová věc,   obdivuju práci špičkových   designérů, kteří   vytvořili úchvatný   virtuální svět, stejně   jako hudbu Daft Punk, jež mi   úplně vyrazila dech,   protože jejich starší věci   vůbec nemusím. Ale při   vší té poctivé přípravě   se jaksi zapomnělo na   scénář, který zoufale   ťapká celé to úchvatné   vizuálno do nudné a   prvoplánové kašičky.   Škoda škoda.
geojezek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2015
Dokonala podivana
Ve 3D a HD to bylo jeste lepsi   nez si pamatuji. Dokonaly   design, zajimave souboje, sexy   programky a dobry soundtrack.
Pjotra108
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.12.2010
Skvělej zážitek. Nemůžu   si pomoct, ale mě to   absolutně nadchlo, protože   už jen myšlenka systému   Grid, který ovládá   totalitářsky CLU, který   pracuje na vyhlazení všech   "nadbytostí" ISO,   to mi nepřipadá jako úplně   jednoduchý strohý děj bez   zápletky. I to, jak se chce   CLU dostat ven z Gridu a   ovládnout vnější svět   (tedy, ten náš), k čemuž   potřebuje harddisk   stvořitele systému mi   nepřipadá jako nudný   nápad. Líbilo se mi, jak tam   Flynn pořád cpal ten zen   "nejlepší je nic   nedělat" a ejhle, v   některých situacích přece   jen musíte být aktivní a   nemůžete jen tak pořád   sedět v lotusovým květu,   poslouchat Daft Punk a musíte   jít bojovat s programy. Je v   tom spousta hloupých a   směšných věcí,   přiznávám, ale efekty... no   já na ty efekty moc nejsem,   ale u tohoto scifi, které se   má odehrávat v   počítačové dimenzi mi   naprosto vyhovujou. Úžasný   je, jak když se zničí   program, tak se rozpadne ve   skleněný střípky. Všude   fosforová barva, no nádhera.   Taky mi nesedělo, že o   Tronovi jste zjistili, že je   Tron až úplně na konci a   mohl tam sehrát daleko   významnější roli, než jen   5 minut před koncem se   obrátit proti CLUovi. A taky   mi připadalo divný, že ta   ISO kočka byla v realitě   úplně stejná, čekala bych,   že se v naší dimenzi   zhmotní ve flashku nebo tak   něco.
Doporučuju   remix nejlepšího songu   soundtracku:   http://www.youtube.com/watch?v   =kSJtUKAwJXU
Přesto   všechno ten film miluju, už   jen kvůli tý geniální   myšlence počítačový   dimenze! "I fight for the   users!"
FlaviaK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2010
Nejlepší film roku
Ani se nedá popsat, jak mě   dokázal nadchnout děj filmu.   Dokonalost počítačového   světa očividně nepochopil   každý, ale to je jejich   věc. Film by byl úžasný i   v 2D, takže bych se vůbec   nebála některých   negativních názorů   zvyklých na Avatara, který   má v podstatě ohraný děj a   je založený na dojetí   diváka.
Tron má   perfektní hudbu, která   doprovází celý film a   dodává mu autenticitu.   Děkuji autorům za   nezapomenutelný zážitek.   :))
alberteinstein
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Slusny pseudoanimak, scenar   nic-moc, ale zazitok z obrazu   a zvuku paradny. Kto pozna   TRONa z 1982, bude mat lepsi   zazitok.
JohnCoestler09
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2012
V prvom rade úplne perfektná   hudba, obidvaja herci v   hlavných úlohách sú   výborný, už spomínané   vynikajúce grafické   spracovanie filmu.   Obdivuhodný výkon Michaela   Sheena. Ked´ sa skutočne   zamyslíme nad príbehom,   zistíme , že je mierne   zľahčený. Ale vysoké   hodnotenie dávam hlavne   preto, že podľa mňa hlavnou   myšlienkou filmu bolo :   Dokonalosť je pred našimi   očami, len mi ju nevidíme (   alebo nevieme vidieť) a   uvedomíme si to až ked´ ju   stratíme. V podstate je to   hlboko psychologický a   filozofický film.
Worech
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.2.2011
Jak to jen...První část   filmu je vizuelní paráda,   přeneseno z prvního dílu.   Ovšem potom se až na   omlazeného Flynna neděje   prakticky nic zásadního a   celá pointa je směřovaná   do jakéhosi virtuelního   filosofična, promrhanost   časem, dějem. Zklamání?   Určitě. P. S. to Flaviak-o   "dokonalosti   počítačového světa"   není sporu, ale ta už byla i   v jedničce, která měla   mnohem větší gule.
LetztesBiest
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Hrozně nevyužitý   potencionál a dost   nevyrovnaný film. Moc pěkně   se na to kouká, nápad fajn,   hudba skvělá (sice jsem   čekal víc nářezovek ve   stylu Derezzed, ale stěžovat   si nemůžu, jelikož hudební   doprovod ke scénám vždy   skvěle sedl), triky pěkné,   Quorra nádherná, ale logika   jako by si dala dovolenou ...   něco je vyloženě do očí   bijící, něco se dá   přehlédnout, ale ještě   před shlédnutím jsem viděl   tuto recenzi <a   href="http://www.youtube.   com/watch?v=fY6JOphu_s4"&   gt;http://www.youtube.com/watc   h?v=fY6JOphu_s4</a> ,   která na všechny logické   kiksy ve filmu upozorňuje a   já nemůžu jinak, než dát   autorovi recenze za pravdu -   ten film (či spíš hlavně   Cluovo počínání) prostě   nemá smysl. Dál mi hrozně   vadilo (což je asi hlavně   můj problém), že ačkoli   má film v názvu jméno Tron,   tak se tam Tron téměř   nevyskytuje ... není to   logická chyba, ale já si   postavu Trona v jedničce   prostě oblíbil a tady mi   dost chyběl, nemůžu si   pomoct. A ač jsem si teď   trochu zanadával, tak musím   říct, že to rozhodně není   úplně špatné. Jak jsem   říkal, kouká se na to   pěkně, film nenudí, celkem   ubíhá, děj má spád ... v   kině jsem nebyl, ale   věřím, že i přes zápory   filmu by to byl zážitek.   Pokud stejně jako já   nelpíte na postavě Trona   (nebo jste původního Trona   ani neviděli), vypnete a   odpustíte filmu nelogičnost   a budete se soustředit   hlavně na audiovizuální   stránku, tak máte šanci si   ho užít. Právě za tu   audiovizuální stránku jsem   byl v pokušení hodnotit   výše, ale díky skor-absenci   mé oblíbené postavy prostě   nemůžu. Hlavní škodou je   to, že se z pokračování   Trona zkrátka dalo   vymáčknout mnohem víc.
urthred
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Tenhle film my přišel   zbytečně moc upovídaný a   to je jediné co by se tomu   asi dalo vytknout...
Protože hudba byla   parádní herecké výkony mi   taky přišli dobré, tak pro   příště by mohli přidat   nějakou tu akci
HanzWayne
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2011
Dojem
Podle me zajimave zpracovanej   kybernetiky svet. Sice to asi   az tak neni ale pekna myslenka   a Draft Punk sountrack   bezkonkurencni :)
khstehlik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.12.2010
"Možná lepší než Matrix"? To ani náhodou!
Byl jsem se konečně podívat   v IMAXu na 3D projekci. Asi   jsem Trona nezvolil dobře.   Kdyby "tvůrci"   nezmákli propagaci přes 3D,   tak by ten film musel z   pláten skoro okamžitě   spadnout do filmového   kanálu. Takovou hloupou   slátaninu už jsem dlouho   neviděl, a to sci-fi miluji a   nejsem k nim příliš   kritický. Hollywoodské   scénáře mainstreamových   hitů ovšem těžce upadají.   Nikdo se za nic nestydí,   hlavně když to uvidí co   nejvíc nenáročných   dobrovolníků, kteří   naletí na marketingovou   manipulaci. Vykrádá se   bezostyšně, používají se   pořád stejné mustry, děj   je čím dál jednodušší   jako v compgames, semele se   dohromady pár povrchních   nápadů, a ten koktejl nemá   se sci už společného vůbec   nic, jen počítačovou   grafiku v kulisách. Škoda   času i pěněz. Vědět to,   tak bych tam nechodil.
Skoupa88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Film mě opravdu nadchnul.   Nenudil jsem se ani jeden   okamžik. Výborný scénář,   povedená režie, kvalitní   výkony herců a povedené   efekty. Co víc si přát.   Vlastně není ani nic co bych   vytknul. Přesto 9 z 10.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24501minih24501Sen noci svatojanské (1958) 
Sen noci svatojanské n
minih55751minih55751X-Men: První třída (2011) 
X-Men: First Class n
minih126663minih126663Náhodný voják (2013) [TV film] 
An Accidental Soldier n
minih118936minih118936Nelítostný žert (2013) 
Hateship Loveship n
minih60069minih60069Chrysalis (2007) 
Chrysalis n
minih58806minih58806Nehoda (2009) 
Yi ngoi n
minih40085minih40085Leviathan (1989) 
Leviathan n
minih98205minih98205Nádherné bytosti (2013) [2k digital] 
Beautiful Creatures n
minih170426minih170426The Brain Eaters (1958) 
The Brain Eaters n
minih102208minih102208Závod s časem (2013) 
Getaway n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Tron (1982)

 Tron (1982)
Tron n
 
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Lisberger

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Amedeo Nazzari

Nazzari Amedeo

Naposled navštívené:
Amedeo Nazzari

Nazzari Amedeo