Jeden svět

Komentáře uživatele Pjotra108

Pjotra108

Pjotra108 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 72
2012
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Tak u tohoto filmu jsem se   královsky bavila. John Cusack   ujíždí v jeepu, za ním se   láme kontinent a on to   stihne. Plastickej chirurg,   který má základní lekci   létání, upilotuje ruskýho   Antonova, za ním padaj   mrakodrapy a taky to vždycky   stihne. Yellowstonská sopka   vybuchne a za pár dnů už je   hezky sluníčko. Prostě   jedna kravina naplácaná   vedle druhý. Prostě miliardy   dolarů na (dost ubohou) iluzi   o konci světa, je jedno,   jestli to vůbec dává smysl,   hlavně aby to dobře   vypadalo. A na konci zase   nějaký humanistický dilema   a vyřešení, jak americká   vláda zase zachránila svět.   5 hvězdiček za hezkej   obličej a pár hlášek   Cusacka, vtipnou animaci Woody   Harrelsona a zvednutej   prostředníček blonďatý   Rusky:) A to mám ráda filmy,   kde se hroutí lidská   civilizace. Zlatej Den poté.   PS: nejlepší z toho filmu je   trailer:   http://www.youtube.com/watch?v   =lKbEI8pDz0A
3 sezóny v pekle
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2010
Nemohlo to bejt přece jen o   něco lepší? Nemohlo to bejt   přece jen o něco míň   zdlouhavý? Nemohlo to bejt   přece jen o něco míň   poetický?
Herecký   výkony jsou skvělý, pěkně   to ukazuje dobu 50. let,   která u nás není moc   zmapovaná, ale nevím co mi   nesedělo... Možná ten   Hádek a jeho jemňounkej   hlas. Třeba to byl fakt on,   kdo mi v tom filmu připadal   navíc a tenhle typ mladýho   klučiny nebude nikdy   básníkem či umělcem,   kterýho bych uznávala či   obdivovala. A k tomu těch   spousta   "uměleckých"   klišé. Hmmm... lehce   nadprůměr, ale nic z čeho   bych se posadila na zadek.
Andaluský pes (Un chien andalou)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Tohle je prostě šílený   film od šílených lidí,   takže nemůžete čekat nic,   co by se líbilo   "normálnímu"   mainstreamu. Šokující a   nechutné záběry se   střídají ve smyslu   nedávajícím příběhu, ze   kterého si nemůžete vzít   nic jiného než že to byl   určitě nějaký sen jednoho   z těch úchylů, co to   natočili (Dalí anebo Buňuel   byl takovej magor?:)). A   člověk by si měl pustit   aspoň první scénu s   proříznutým okem, taková   veselá scénka, do toho hraje   tango, ejhle vezmem břitvu a   šup proříznem očko! Ve   své době vyvolal film   pobouření a nepochopení,   ale to vyvolá i dnes. V   surrealismu nejde o   pochopení. Jde o to vychutnat   si originální a nevšední   záběry a nápady, ponořit   se na chvíli do Freuda,   říct si wow a jít dál.
Animatrix (The Animatrix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Divím se, že u tohohle filmu   není žádný komentář :)   Podle mne je totiž vážně   geniální. Jde o další   produkt Wachovských k   vytvoření mýtu o Matrixu   jakožto iluze, která nás   obklopuje (a kdo z nás může   s jistotou říct, že to   není pravda;)?). Sledujeme   několik anime příběhů o   tomto novém světě, kde   lidé jsou otroky strojů a   lidi už čekají jen   nepříjemné věci v boji s   nimi. Každý příběh je   výtvarně skvěle zpracován,   i když jsou v různých anime   stylech, každý příběh má   skvělý a napínavý děj a   dokonce i pointu. Silně   depresivní ale opravdu   působivý je příběh Second   Renaissance o počátku   války, kde i otevření   archivu dodává určitou   autentičnost. Překvapí i   temná noir detektivka o   setkání s Trinity nebo   Program, kde je znovu   ukázáno těžké dilema:   bojovat stále se stroji anebo   se ponořit znovu do iluze a   sladké nevědomosti a vrátit   se zpátky? Jednoznačně   povinnost pro fanoušky   Matrixu a postapokalyptických   scifi.
Baader Meinhof Komplex (Der Baader Meinhof Komplex)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2010
Naprosto výborný! Jsem   unešená, i když to trvalo 2   hodiny a některý   závěrečný záběry v   celách mě ubíjely. Ale   perfektní rekonstrukce   událostí a navíc mě   příjemně překvapilo, jak   jsou protagonisti podobní   svým postavám. Nedá se tomu   nic vytknout, prostě super.
Batman a Robin (Batman and Robin)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.4.2010
Nejhorší díl z Batmanů   vůbec. Přesně kvůli   tomuhle dílu si ostatní   ne-fanoušci Batmana myslí,   že je to totální pí*ovina,   protože tohle je slátanina,   která může bavit fakt   málokoho. Akorát Uma Thurman   umí dobře hrát, jinak je to   všechno... trapný. Sorry.
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2010
Jak zachránit Batmana? Dejte   film zpracovat Nolanovi místo   Schumachrovi. Já vlastně ani   nemám, co víc dodat.   Perfektní práce ve všech   směrech, stejná úroveň   jako Temný rytíř. Doufám,   že Nolan svou práci na   Batmanovi nepřeruší,   protože z původně   komixového klišé o dobrém   tajemném hrdinovi, který   zachraňuje hříšné město   dokáže udělat něco daleko   víc zajímavého. Tleskám.
Battle Royale (Batoru Rowaiaru)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Jednoduše geniální film.   Každých 5 minut jsem si   říkala "to je fakt   úlet". Na to, že   japonský filmy moc nemusím,   tak tenhle si mě opravdu   získal. Dlouho jsem neviděla   nic tak jedinečného,   originálního a šíleného.   Nemůžu jinak než 100 %.
Cela (The Cell)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2010
Originální námět,   originální zpracování,   skvělá hudba. Úžasná   podívaná do mysli   schizofrenika, nádherná   surrealistická procházka   nejtemnějšími zákoutími   jeho duše i s několika dost   napínavými momenty. Konec mi   ani nepřipadá nijak   rozpačitý, jen pár   detailů: na to, aby si   detektiv zjistil výrobce   firmy, nepotřeboval jít do   mysli vraha. Zavěšování na   háky není z důvodů   létání, ale kvůli té   bolesti. A ten odkaz na Losing   My Religion u scénky Carlovy   první vraždy mi nepřipadal   naschvál, spíš jen   okopírovaný. A proč zrovna   topit ty oběti? Přes tyhle   detaily se člověk ale   dokáže nějak přenést, ale   důvod, proč tomuhle filmu   prostě nemůžu dát 100% je   prostě Lopezová. Tahle   ženská fakt neumí hrát,   jediný dva momenty, kdy   hrála byly když zaječela   poprvý u Carla v mysli a pak   když svedla detektiva a potom   se na něj klidně dívala.   Tím, že jí to tam možná   sluší, svůj výkon fakt   nezachrání. Jinak je to   skvělá podívaná,   zajímavý experiment,   vynikající výtvarné   zpracování, ale ta J.Lo to   prostě zmrvila.
Český sen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Upřímně řečeno: kdo z   nás může říct, že kdyby   ve svým rodným městě   viděl plakát s tvrzením   "Nejezděte," nebo   "Neutrácejte,"   opravdu bychom tam nepřišli   taky? Zrovna dnes jsem si   všimla, jak se Češi rádi   baví na potkání o   penězích, kolik berou na   hodinu za kterou brigádu a   jak je to bída s tou prací   (s nakupováním a českou   mentalitou to souvisí). Ano,   dělám to i já. Takže proč   nepřijmout pravdu od   filmařů? Není to reality   show, je to DOKUMENT, který   ukazuje pravdu.
Dobrý ročník (A Good Year)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2010
Romantická komedie o pěkném   klišé: úspěšný a   bezohledný obchodník si   najednou ve Francii uvědomí,   že život člověk musí   prožít a měl by si užívat   maličkosti, když se   přestěhuje na starý statek   s vinicí. Russel Crowe tu je   překvapivě nesexy a   vypasenej, ale má pár   dobrých hlášek a i když je   od začátku jasné, jak to   dopadne, tak je to milý   oddechový film, na který se   dá dívat. Překvapuje mě,   že takovýhle žánr natočil   zrovna Ridley Scott, ale   ukázal, že i romantické   komedie se umí zhostit docela   kvalitně. Good year, enjoy.
Don Juan DeMarco
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.12.2010
Výborná záležitost. Z   Johnnyho Deppa to charisma   fakt teče, že mu skoro   věříte, že nějakým   způsobem může být vážně   Don Juan a ne nějaký   schizofrenní zmatený mladík   trpící vážnými bludy.   Pořád jsem čekala, že tam   do toho bude nějaký stroj   času nebo tak něco, protože   se mi vážně nechtělo   věřit, že Don Juan není   opravdový Don Juan. Výborná   oddechovka se spoustou   dobrých vtipů a hlášek.
Donnie Darko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Re: kulky
Byl by kultovní nebýt   opravdového odhalení z   pohledu režiséra. Takový   ten abstraktní a subjektivní   snímek, který nabízí víc   možných závěrů a dává   lidem svobodu si něco myslet.   Achjo.
Tak jo, skoukla   jsem to ještě jednou poté,   co jsem zjistila ten   opravdový záměr Kellyho a   jeho vysvětlení filmu a   musím říct, že je to   pořád skvělý. Akorát   musíte sledovat všechny ty   detaily a jak to do sebe   zapadá a irituje mě ten   Bůh, který je prý v pozadí   všeho. Ale pořád je to   jeden z nejlepších filmů,   které jsem kdy viděla. Kelly   vytvořil prostě hádanku,   nad kterou údivem kroutíte   hlavou, ale přitom je v ní   úplně všechno.
Fanoušci (Fanboys)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.8.2010
No já nevím, legraci z   Hvězdných válek si můžete   dělat i vtipněji (viz   Spaceballs, i když teď po   těch letech už mi to taky   připadá trapný). Čekala   jsem pořádnej nášup   hlášek, ale bylo jich jen   pár. Nejlepší samozřejmě   ta úplně poslední věta.
Faunův labyrint (El laberinto del Fauno)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Uff! Malinko náročné, hned   po tom, co zjistíme, že   pohádková říše, do které   se Ofélie snaží dostat asi   není tak úplně pohádková   a není to taková pohodička.   Ale na druhou stranu pořád   lepší než ta realita   "tady nahoře". Ono   totiž žít s nevlastním   tátou posedlým fašistickým   důstojníkem uprostřed   občanské války ve   Španělsku taky není med.   Dva paralelní děje, dvě   paralelní reality. Návrat do   pohádkového království,   občanská válka.   Psychedelie, fantazie, víly,   nestvůry, snad odraz té   běsnící situace ve   Španělsku. A k tomu   příběh o boji za svobodu,   vlastní hrdost a neústupnost   fašistům. V obou dějích to   má Ofélie dost těžké a   zažívá horké chvíle,   stejně jako jsem u   sledování tohoto filmu s ní   zažívala já. Na konci mi   ukápla slza. Dokonalé,   prostě dokonalé.
Frida
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Strhující životopis jedné   originální a vyhraněné   osobnosti, která si dokázala   užít život až na dno   bolesti i se všemi ostatními   rozkošemi. Film přetéká   osobním zoufalstvím jinak   geniální malířky, kterou   věčně doprovázela bolest a   hořkost života s   promiskuitním manželem.   Vynikající výkon Selmy   Hayek, i všech ostatních   sekundujících. A k tomu   výtvarné scény o vzniku   jejích obrazů. Mimořádně   silný zážitek, jeden z   nejlepších biografických   filmů, co jsem kdy viděla.
Gepard (Il Gattopardo)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2010
To byla teda výzva jít na   tuhle TŘÍHODINOVOU (ano,   zrak vás nešálí)   historickou epopej o   sjednocení Itálie. Přesto   musím říct, že jsem se ani   na chvíli nenudila. Na   historický film docela dost   vtipných scének, mladej   Alain Dellon, provokující   Claudia Cardinale, která se   pořád kousala do rtů a   velice charismatický Burt   Lancaster, představitel   vysoké aristokracie, která   musí ustoupit nové třídě   buržoazie a doufat, že oni,   gepardi a lvi přežijí ten   nástup hyen.
Gran Torino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Od začátku filmu je jasné,   o čem bude. Zlý a zahořklý   Clint Eastwood mezi záplavou   cizinců, který nesnáší, v   sobě nakonec objeví to   hodný já a přidá se na   stranu hodných a pracovitých   emigrantů, kteří se snaží   mít lepší život v Severní   Americe než v Asii. Prostě   nic nového, je jasný, že   tam stejně někdo zařve,   protože tohle se ve slumech   děje. Přesto to má své   kouzlo, Clint vážně válí   a jeho drsný já mi   připadalo dost zábavný.   Při konci jsem měla na   krajíčku a Eastwoodova   závěť měla šťávu.   Dobrý film o docela   obyčejném životním   tématu, který mě ničím   nepřekvapil. Jo, that´s   life.
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Jsem trochu rozpolcená. Když   si vzpomenu na sebe, když ten   film skončil, tak jsem si asi   po čtvrt hodině řekla   "Hustý". Ale ve   skutečnosti jsem během filmu   byla hrozně otrávená a snad   i znuděná tím nekonečným   napínáním a čekáním.   Čtvrt hodiny čekáte než se   povraždí tadyti, čtvrt   hodiny než se povraždí   tuhleti, čtvrt hodiny než   vyjde ten týpek z jeskyně.   Tarantino prostě všechno   dovádí do extrému a   přestože dialogy jsou   brilantní, tak jsem si   říkala "Jé, tak už se   teda postřílejte!".   Nevím, proč je tolik   opěvovaný výkon Brada   Pitta, když si ve filmu moc   nezahraje, akorát řekne pár   amerických hlášek ve stylu   "géés náát" a   jinak ve filmu naprosto   září Christopher Waltz.   Proto těch 5 hvězdiček.   Závěrečný masakr mě asi   ani nepřekvapil, to je   prostě Tarantino, mistr   krvelačených béčkových   masakrů, takže nic novýho.   Šestou hvězdičku za nové   téma, kterého se Tarantino   chopil a alternativní konec   2. světové války.
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Takže půlnoční premiéra   byla výborná, celou dobu   jsem seděla naprosto   přikovaná k sedadlu a bylo   to napínavý od začátku do   konce. Výbornej blockbuster a   není to v 3D jako všechno   ostatní (bleh), moc chválim!   Už se fakt těšim na úplně   poslední díl.
Havana blues (Habana blues)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2010
Skvělá věc a povinnost pro   milovníky kubánské hudby.   Útisk režimu, touha po   svobodě, rodina, láska a   láska k hudbě, která je   vždy silnější. Průvodce   kubánskou hudební scénou a   k tomu popis o fungování   hudebního průmyslu. Holt   každý umělec musí hrát   to, co chce publikum a každý   Kubánec se musí nechat   zotročit nespravedlivou   hudební smlouvou, aby se mohl   dostat z ostrova.
Moc   pěkný.
Hedvika a rozzlobený palec (Hedwig and the Angry Inch)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Pěkně divnej film. Takový   šílený příběh "ze   života" by mě snad   nikdy nenapadl, ani kdybych   byla pod vlivem. Velice   originální námět,   myšlenka o hledání vlastní   sexuální identity (a že to   má náš hrdina sakra   těžký!), ale zároveň   milovník rokenrolu, který   dokáže do hudby dát celé   své srdce. Jeho nešťastný   život sledujeme s různými   vzpomínkami na dětství,   zlomovými okamžiky jeho   života ve východním   Berlíně, jednoduchými   malůvkami, které   podtrhávají nijak   geniální, ale procítěné   songy ve filmu. Poněkud   rozpolcená jsem u závěru   filmu, který podtrhává   čiré zoufalství a   neuvěřitelnou smůlu jedné   křehké a zvláštní   bytosti. Mám totiž dojem,   že na konci se nám ukazují   dva alternativní konce,   Hedviga v autonehodě a   Hedvika jako šťastná   hvězda, která došla   uznání a respektu.   Neuvěřitelně silný   zážitek. A nejdokonalejší   scéna s gumovými medvídky u   berlínské zdi. Fakt úlet :)
Hranice smrti (Bordertown)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Krutá realita o chování   mezinárodních korporací a   všech těch skvělých   "výhodách", které   přináší neoliberalismus.   Životní podmínky lidí?   Jejich bezpečí? Nárok na   život? Na co, když máme   levnou televizi! Velice   napínavý snímek, i když   jsem čekala, že po scéně   na skládce to skončí,   Lauren vyjde článek a   spravedlnosti bude učiněno   zadost. Jenže prdlajs.   Politici a šéfové   korporací jsou mocnější,   tak na co nějaká   spravedlnost. Další z těch   pichlavých filmů ze   třetího světa, které   jasně ukazují, jak se   chovají korporace a   nastavují zrcadlo takzvané   vyspělé lidské civilizaci.   A J.Lo? Pravděpodobně její   nejlepší výkon.
"Teď se předvádí   společenská Amerika a její   zpravodajská agenda je volný   obchod, globalizace a   zábava."
Hranice života (Stay)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2010
Moc pěkně zpracovaný film,   u kterého si celou dobu   nejste vůbec jistý dějem.   Pak zjistíte, že to je   úplně jinak, ale ve   skutečnosti jste měli celou   dobu indicie o té realitě.   Moc pěkný.
Karamazovi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Jeden z nejlepších českých   filmů, které jsem v   poslední době viděla - i   když je to hlavně tím, že   je to prostě adaptace   geniálního ruského románu.   Přes všechna ta morální   dilemata a tragické osudy   protagonistů, kteří se   přes všechnu snahu řítí k   nezvratnému konci, film   může nabídnout i něco   víc. Nahlédnutí do   reálného života herců a   uvědomění si rozdílu mezi   divadelním a filmovým   herectvím. No a ten Trojan to   je bez debaty. "Přes   šátek." "Přes   šátek!" "Přes   šátek!!!" Ukázal, že   s Třískou je jeden z   nejlepších současných   herců, nikdo jiný tak   uchvacující mě nenapadá. A   ostatní mu velice zdatně   sekundují, ať už Novotný,   Myšička nebo Holub, holky   taky hrajou skvěle, akorát   ten Chmela mi připadal   děsně apatický, nevím,   jestli schválně. Nechápu,   proč takhle skvělí herci   nemůžou točit další   dobrý filmy a plácaj se v   českých mainstreamových   kravinách. Tenhle snímek   dokázal, že i český film   může být dobrý, chce to   jen opravdu chtít! (a aby je   i české publikum chtělo)
"Ivane, je Bůh nebo   není?"   "Není," "Tak   kdo se to tam nahoře   člověku vysmívá?"   "Pravděpodobně   ďábel," "A ďábel   je?" "Ne, ani ten   není." ... Bůh je mrtev   a vše je dovoleno.
Kašlu na lásku (Down With Love)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Docela roztomilá a   snesitelná romantická   komedie o tom, co všechno   jsou ženy schopné udělat,   aby dostaly toho jednoho a   ještě přitom zvládají   předstírat, jak jsou   nezávislé a emancipované.   To mi připadalo asi   nejvtipnější. Jde o milou   oddechovku, dokonce je tam i   pár vtipných scén a   všechno to dodělají   zajímavé kulisy, oblečky a   dobré herecké výkony.
Kick-Ass
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Vůbec nic jsem o tomhle filmu   předem nevěděla, takže   jsem neměla vůči tomu   žádná velká očekávání.   Ale jedno je jistý, ani   chvíli jsem se nenudila. Byla   jsem pořád překvapená, ať   už brutálníma scénama, tak   měněním žánrů. Na   začátku jsem si myslela, že   si budou tvůrci dělat srandu   z komiksových předělávek,   ale když se to zvrhlo v   tarantinovskou   vyvražďovačku s proudy   krve, dobrejma hláškama a   dobrým soundtrackem, tak jsem   se ujistila, že tyhle   béčkový sračky maj něco   do sebe. Minimálně je to   prostě dobře našlápnutá   zábava a co chtít víc od   zfilmovanýho komiksu? Navíc   od chvíle, co jsem viděla   Battle Royale, tak mám   prostě slabost pro   vraždící dětičky. Velký   plus za míchání žánrů a   konečně dobrá role pro   Nicholase Cage.
Klub rváčů (Fight Club)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Zase jeden z těch filmů,   kterým (vážně) nelze nic   vytknout. Báječné herecké   výkony, vzpoura proti   společnosti, filosofie zenu a   vše to spěje do šíleného   a neodvratného konce. Musím   zmínit, že konec ve filmu je   odlišný než v knize a   trochu zavání nějakým tím   happyendem, abyste si prostě   mohli oddychnout.   Stoprocentně "must-see   film" :)))
Kouř (kouř)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Tomu říkám lahůdka! Film s   myšlenkou, která je dokonale   napsána v obsahu, takže to   nebudu opisovat. Do toho   spousta vtipných dialogů,   hlášek, gagů a   bizardností, které vás   můžou potkat při práci v   totalitním systému v   zamořené továrně. Bohužel   humor trochu nestravitelný   pro ty, kteří neznají   sklepáky a jejich   svéráznost. Vynikající   výkon Duška (on má   štěstí na role agitačních   kreténů), skvělé scény,   komičnost hlavních   protagonistů, jedna děsná   existence vedle druhý a do   toho skvělý a originální   songy. Kdo by nezbožňoval   scénu s Arnoštem :) O tomhle   filmu by se měly učit děti   ve školách!:) Xerno2: byly   to startky;) "Jsou moc   dobrý"
Králové ro(c)ku (Tenacious D in the Pick of Destiny)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2010
První rada: tento film se   musí brát trochu s   nadhledem. Nejde o nic víc   než muzikantské ego a humor   Jacka Blacka, který se   potřebuje trochu vyřádit a   udělat reklamu na svoji   kapelu. První záběr, kde   kreslené postavičky J. B. a   K. J. poprdí celou obrazovku   mě sice trochu odradily,   takže jsem už nečekala nic   závratnýho, ale nakonec tam   bylo pár dobrý joků.   Některý sice trochu   nevkusný, některý možná i   trapný, ale přesto se našlo   pár dobrých, díky kterým   jsem se fakt zasmála. Např.   vystoupení na Master   Exploder, scéna z   Mechanickýho pomeranče,   psychedelický zážitek se   Sasquatshem :) nebo vlastně   hned první scéna o J. B.-ho   dětství s vynikajícím   Meatem Loafem. Jack Black   ukazuje, že si umí udělat   srandu sám ze sebe a jeho   film je prostě dobrá   oddychovka pro ty, co mají   rádi trochu rockovější a   našlápnutou muziku a J.B.   PS: A finále s Belzebubem v   podání Davea Grohla je   opravdu hudebně vydařené!

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Pyl zlatého kapradí

12:00 - 12:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10