Zari
ohodnotit

Smrtonosná past: Opět v akci

A Good Day to Die Hard

Další název:
Smrtonosná pasca: Opäť v akcii; Stirb langsam - Ein guter Tag zum Sterben
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
14.3.2013
„Jaký otec, takový syn.“

Komentáře k filmu Smrtonosná past: Opět v akci

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
jarda53
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.8.2013
John McClane, elitní   policista, se vždy nechoval   jako táta, při výchově   syna a dcéry, dělal 24h   směny ve službě. Tu   zachraňuje manželku, támhle   dcéru, banky mu jsou   vděčné, ale terorista   Franco Nero na něj doplatí,   a při záchraně životů a   majetku, dochází k   obrovským škodám, proto v   pětce se ničení   přestěhovalo do Moskvy,   domy, snad sto aut, jenom,   proto, že lump a zločinec,   který se vydává za beránka   a napálí i agenta CIA, Jacka   McCline, který jej chrání,   před soupeři, kteří   nepracují v rukavičkách. A   když táta přijel za synem   na dovolenou, do Moskvy a   zjistí, že je syn v   nesnázích, nabízí svojí   pomoc. Boj o uran, všechny   přivede do Černobilu, kde   bude určeno, kdo bude dále   žít, a na koho se brzy   zapomene. Vztah mezi otcem a   synem je velice vlažný   čajíček, ale v Moskvě syn   sám uznává, že ten jeho   otec je správnej chlap a   eso...
Film se tváří   akčně ale s pěti   příběhů je nejslabší,   radím McClaneovi, odejdi do   důchodu, zasloužíš si   jej...A vy diváci, kterým se   film nelíbí, těšte se,   již se chystá 6 díl...
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2014
Nebýt v hlavní roli Bruce   Willis a nejmenovat se jeho   role John McClane, tak by byl   film zaměnitelný s   jakýmkoli dalším   akčňákem. Jak McClane, tak   jeho syn jsou opět   nesmrtelní, příběh   ucházející, likvidace aut   vysoce nadprůměrná a celkem   i vtipná, slovenská   mikroúčast, Sebastian Koch k   nepoznání.
Vzhledem k   Willisově věku a počtu   dětí, které je třeba   podporovat, můžeme   očekávat ještě další   díly. Někteří herci zrají   jako víno, jiné lze dělit   na - dá sa, nedá sa, dá sa   Pražákovi. Zatím bé je   správně.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Dávám slušnostních 5   hvězdiček,ale nevím zda to   není na míň.Zprvu to ujde   pak už je to čím dál   větší splácanina,chemie a   hlášky mezi synem a otcem   nic moc.Celkově horší   humor,nápady,už téměř   vůbec reálná akce.Snad   nevznikne 6   pokračování.Nejvíc mám   rád první tři DIE HARD---   4,5 díl už tomu trochu kazí   dojem.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Průměrný film, na který   bych lehce zapoměl, kdyby   nebylo dvou věcí.
První je ta vymakaná   silniční honička ze   začátku filmu.A druhá je   téma filmu o Černobylu -   sice moc nereálné řekl   bych, ale přesto   zajímavé.
Nebýt   těchto dvou faktorů, tak by   to byl slabší film.Myslím   si, že tvůrci od posledního   filmu této série poněkud   zvolnili tempo, ale možná se   pletu a zdá se to jenom mě.I   když podle hodnocení   tady....hm,asi nebudu daleko   od pravdy.
Každopádně Bruce Willis   nestárne :-).
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2013
John McClane se zase jednou   vrátil a těžko mu někdo   odpáře, že je to stále   stejný hláškující   sympaťák. Já jsem si to s   ním tedy užil a vůbec jsem   neřešil, že děj je trošku   pitomý, že vybuchující   auta vylétavají do   neměřitelných výšek a ani   to, že se nám Černobyl   přestěhoval do Ruska a   Grenoble do Švýcarska.   Spíše mi vadilo, že hodní   Američané zase musí   umravňovat zlé Rusy, ale   když je to John, tak   přimhouřím své tři oči,   které mám od exkurze v   Černobylu.
Duri86
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Bože můůůůj!!!! To si   snad dělají srandu ne???   natočit takovouhle .... a   dát tomu přívlastek   Smrtonosné pasti. Nejsem   žádný extra fanda této   série, ale 1,3 i 4 díl se mi   líbily i ta dvojka což je   vlastně jednička jen s   letadlem. Přiblbý námět,   katastrofální scénář a   opět jde o radioaktivní   něco. Film absolutně   nedržel mou pozornost,   větší blbost se vidí   málokdy, čekal jsem aspoň   trochu zábavy. Ta 20m   honička skoro na začátku   mě okamžitě otrávila.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2013
S novým dílem pasti   spokojenost,akční film   nabitý akcí sice s realitou   to má hodně málo   společného pád z lešení   snad z dvaceti pater s pár   odřeninami a takových   akčních scén tam bylo víc   ale docela jsem se   bavil.Návrat J.McCleana   tentokrát v Rusku je úplně   jiný příběh než   předchozí díly a herecký   výkon J.Courtneye mi vůbec   neseděl ale objevila se i   dobrá hláška takže pořád   dobrý..
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2013
Nejhorší díl
Co se mi na filmu líbilo   nejvíc byl sympaťák Jai   Courtney, ale jinak film moc   nezaujme. Akční scény jsou   stereotypní, začátek moc   rychlý, moc nezáživný.   Děj by se spíš hodil pro   úplně jiný film a ne pro   pokračování Smrtonosné   pasti. Příběh po celý film   utíká moc rychle, jakoby   kdyby to filmaři už chtěli   mít za sebou. Nicméně   dialogy nejsou špatní a   starý Bruce je furt stejný.   Už to stačí. Tenhle díl je   ještě horší než dvojka,   tudíž nejhorší ze série.   Režisér Moore se moc   nepředvedl, jeho film -   stereotyp.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2019
Teď si zrovna nevybavím, u   jakého hrdiny s několika   pokračováními jsem   zmiňoval, že ho měli   raději nechat u ledu. Ve   finále je to jedno, protože   tohle je ten samej případ.   Čtyřka ještě docela šla,   ale tohle už se nepovedlo a   výběr syna taky ne. To je   takovej neherec, až to   člověka nutí při   záběrech na něj koukat   jinam 40%
RM
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2013
Mno, nebylo to tak zlý, jak   někteří tvrdí, ale nijak   vyjímečný žel to taky   nebylo. Starej Bruce je stále   dobrej.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2013
Sice střílení a akčních   scén zde bylo více než dost   a kromě nich se vlastně nic   nedělo, na druhou stranu   kombinace Bruce humoru, akce   a naprosto perfektních   efektů mě opravdu bavila.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.9.2018
║Rozpočet   $92miliónov║Tržby USA   $67,349,198║Tržby   Celosvetovo $304,654,182▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $9,775,647 //počet predaných   kusov 532,687║ Tržby za   predaj DVD v USA $8,759,486   //počet predaných kusov   438,852║ veľmi ale veľmi   zlý vtip, toto vidieť v kine   tak ma šľahne, takýto   prepad po podarenej 4 časti   by som ani vo sne nečakal a   hlavne keď mi réžia Johna   Moore väčšinou sadne, tu je   všetko zle, scenár, kamera,   réžia, všetko odbité bez   patričnej iskry, o podarenú   hlášku sa ani nepotknete,   dobrá teda vydarená akcia tu   je asi tak v 2 scénach, a kde   tu ako hrá Mary Elizabeth   Winstead, keď je v   záverečných titulkoch   uvedená ale na 4mieste v   poradí, suchopárne béčko a   neskutočné sklamanie pre   milovníka Smrtonosnej pasce   1-4 /25%/
goranchorvat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2013
To snad ne!
Jednoznačně nejslabší a   chvílemi se parodující díl   série, který neměl nikdy   vzniknout. Sebeironie, vtipné   hlášky, masivní a někdy   přepálená akce to je John   Mclane! Tady působí Willis   jako doprovod nedospělého   syna (který netuším kde se   vzal), navíc v   neatraktivných kulisách.   Nezáživní roztahaná akce,   bez pořádného záporného   hrdiny. Proboha nechte už   tuto sérii spát, nebo   uděláte z legendy   parodující se frašku ! Za   mě pěkný prů..r.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2015
Bruce OK Die Hard KO...
Dalsej casti klasickej akcnej   serie pomaly ale isto dochadza   dych.Nestarnuci Bruce Willis   je stale vo forme.Bravo   Bruce!Ale vsetko okolo je   zufale.Herecke vykony vcetne   mladeho McClanea /J. Courtney/   je biedne.Vrcholom zmaru je   vsak katastrofalny scenar,   ktory je deravy ako stary   kabat a plny nelogickych   spletencov.Scenarista okamzite   prec a sup sup pisat scenare   do XXX filmov...Za zmienku   este stoja slusne akcne   sceny,ale to staci na slaby   nadpriemer.
Film   doporucujem s vyhradami a len   fanusikom Die Hard a Brucea   Willisa.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Smrtonosná past 5
je pouhým odstínem   předchozích filmů této   série.Sice výborné   filmařské efekty,ale jinak   dost slátanina.Klidně bych   oželel méně lítajících   aut apod. a raději   přivítám,aby se   scénárista při psaní   zamyslel...Jen a pouze z   nostalgie k této jinak   perfektní sérii a z   "lásky" k   Wilisovi,dávám pět bodů...
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.12.2017
Je tam chlápek, jmenuje se John McClane
...stárne, plešatí   (vlastně už na hlavě nic   nemá) všechno kolem něj   lítá do povětří, kulky   létají vzduchem, ale on je   nesmrtelný.
To už   jsme čtyřikrát viděli, to   se nám líbí, to máme   rádi.
Ale tenhleten   chlápek odletí do Ruska a   zachraňuje tam syna agenta a   do toho padouši, kteří   mají prsty v Černobylském   průšvihu (jiný ruský   průser asi v Americe   neznají),do toho se zamotá   ještě McClaneova dcera a   nakonec všichni zjistí, že   se vlastně mají rádi, jen   si to nějak nestihli   říci.
Zápletka   tohoto filmu způsobuje, že   příběh vyznívá jaksi   nevěrohodně. Už to prostě   není ten chlapák, kterého   máme rádi.
A to je   problém.
Na druhou   stranu je to nadprůměrný   akční film, plný   zajímavých akcí.
Podtrženo, sečteno,   kdyby si tento snímek nehrál   na pokračování Die Hard,   dal bych o puntík víc.   Takhle je to jen šest.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.8.2013
Uprimne som od toho vela   necakal na zaklade ostatnych   hodnoteni.par dobrych akcii   hlavne prva,ale willis je   podla mna na to uz moc stari   zato jay courtney sa mi sem   celkom hodil,takze moje   hodnotenie nie je az take zle   ale klasika to rozhodne neni
ras84
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2014
Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013)
chjo... bruce by sa mal   zmieriť s tým, že je   dôchodca a sústrediť sa na   odľahčené RED, či   Expendables, kde mu to spolu s   kolegami svedčí a úživa si   divák i on. vážna akcia mu   už proste nesedí a ak jej   naviac nasadia prívlastok Die   Hard, divák očakáva niečo   extra, nie druhotriedne   bum-bác ako z universal   channel.
obrovské   sklamanie a snažím sa   zabudnúť, že tento film   existuje

+ tak   áno, willis ako mcclane je   stále ten starý dobrý   drsný sympaťák, ale tá   hrozná vata okolo.
-   scenáristra očividne nevidel   predošlé diely (hlavne   úvodnú   "trilógiu"),   pretože vôbec nepochopil, o   čom to vlastne tá pasca je a   prečo ju diváci tak milujú.   a nie, nie je to priamočiara   prepálená akcia, kde týpek   vykosí sám celú légiu aj s   kavalériou.
peginka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.4.2013
Fakt nic moc...
Musím říct, že mě film   hodně zklamal, nejlepší   snad byla počáteční   automobilová honička v   Moskvě, zbytek   předvídatelný, nudný, bez   nápadu... Švenkující   kamera tomu taky nepřidala...   Takže - pokud by k tomu   došlo - a točil se další   díl, změna kameramana i   režiséra bude nutností.   Nehrát v tom B. Willis, bylo   by to na dvě hvězdičky...   takhle dávám tři.
ihladik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2013
Příště jiná režie i scénář!
Nutno přiznat, že ze všech   částí je právě tato asi   nejslabší Jenže i tak to   skalní příznivci Johnovi   McClaneovi samotnému asi   odpustí. Jako já. A proto, s   přivřenýma očima, dávám   filmu 60%.
sakro
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.3.2013
smršť děje nedovolí vnímat tupost
Vydržel jsem se všemi   patnácti diváky v sále až   do konce, ale bohužel se mi   potvrdila základní věta z   hodnocení 4.0 - čím dál,   tím hůř. Pokud jde někdo   pouze na průplach hlavy a   mozek si odloží v šatně,   pak je to film právě pro   něj. Když však mozek   propašujete do kinosálu,   budete trpět. McClane udělal   ze všech akčních hrdinů a   špionů všech generací a   celé historie kinematografie   absolutní amatéry. Jeho   samotnou existencí   postrádají CIA i jakékoliv   jiné rozvědky světových   mocností smysl své   existence. Přesto si v tomto   případě nedovolím žádné   jednoznačné doporučení či   zavržení návštěvy kina.   Jelikož se jednoznačně   jedná o film, který je   stupidní na druhou, jistě si   své obdivovatele najde.
dreamerCZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2016
:(
Já mám prostě Willise rád,   tak že i když si to tady   trochu plete s Expendables   proč ne :)
Ale volba   jeho syna?! To amíci sáhli   hodně vedle. Žádný ramena,   obří hlava a vůbec   sympaťák každým coulem   :(
A aby toho nebylo   dost Češi si opět nelámou   hlavu s dabingem a svěřej tu   roli Novotnýmu, kterej tak   možná může vyprávět   fóry za stovku, ale to je asi   tak všechno :(
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.10.2018
Ultra hlučná, vo finále až   komicky preexponovaná   deštrukcia všetkého čo sa   hýbe i stojí - vrátane   divákovych závitov a   niekdajšieho kultu jednej   cool akčnej série. Šestku   dajte Uwe Bollovi, idioti...
milanstano
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2013
Propadák
Sorry ale tenhle film se   vůbec nepovedl, je o ničem,   děj o ničem vše o ničem.   Dlouho se mi nestalo abych se   u filmu takhle nudil a skoro   usínal. Kdyby tam nebyl Bruce   W. tak dávám 1* takhle 4,   bez něj by to byl už 100%   propadák. Do 4 dílu SP to   bylo super ale tohle už ne!
Wiikii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2018
Teda ta akce v Moskvě byla na   oko opravdu příjemná, ale   ten Pripyat byl o dost   nižší liga. Už mám   nasledováno pár dokumentů o   Černobylu a o městě Pripyat   a pořád jsem v tom filmu to   viděl ty chyby... Ale i ta   neustále ohraná věc na   kterou se sice dobře dívá   však špatně snáší...   HODNOCENÍ: 50%
Svarcneger
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.9.2018
Tohle se fakt nepovedlo...
Nuda jako krava, ohrane sceny,   pribeh jak ze Studene valky,   nic zajimaveho, tuctove sceny   i zabery, jako kdyby   sestrihali tuny scen z jinych   filmu. Vseho moc proste skodi.   Nema cenu to sledovat!
elaphe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.6.2013
už néééé
hezký efekty (hlavně ze   začátku), dementní děj a   ještě horší dialogy.
miluju jedničku, dvojka   ujde, pak už to jde z kopce a   teď bych se přimlouval, aby   další díly už netočili.
matti111
Hodnocení:
Přidáno: 1.4.2013
Rozpaky
Nevím, nevím, zda li ještě   toto má něco společného s   předcházejícími díly.   Toto je opravdu velmi akční   podívaná bez velkého   nápadu natož myšlenky. Za   mě velké zklamání.
DjAndy23
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2013
K filmu není co dodat ...   efekty , akce , dialogy ,   zábava , napětí . všechno   co potřebuje akční film :-)   Nestárnoucí Bruce Willis se   opět ukázal , že na to   pořád má . Mě osobně se   film líbíl na 100% . Nevím   co by film měl ještě   obsahovat aby se líbíl všem   to nevím , ale Smrtonosná   Past 5 se opravdu povedla

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21872minih21872Mit 17 weint man nicht (1960) 
Mit 17 weint man nicht n
minih112970minih112970Open Grave (2013) 
n
minih4484minih4484Borsalino (1970) 
Borsalino n
minih75383minih75383Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings n
minih9990minih9990Kariéra (1948) 
n
minih23908minih23908Zlatý věk grotesky (1957) 
The Golden Age of Comedy n
minih45821minih45821Mlha (2007) 
The Mist n
minih19068minih19068Slunce, seno, erotika (1991) 
Slunce, seno, erotika n
minih95485minih95485A Perfect Ending (2012) 
n
minih58164minih58164Gangsteři (2010) 
Takers n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Die Hardest (2015)

 Die Hardest (2015)
Die Hardest n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko


(pokračování)

Smrtonosná past 4.0 (2007)

 Smrtonosná past 4.0 (2007)
Smrtonosná past 4.0 n
Live Free or Die Hard
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Len Wiseman

(pokračování)

Smrtonosná past 3 (1995)

 Smrtonosná past 3 (1995)
Smrtonosná past 3 n
Die Hard: With a Vengeance
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John McTiernan

(pokračování)

Smrtonosná past 2 (1990)

 Smrtonosná past 2 (1990)
Smrtonosná past 2 n
Die Hard 2
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Renny Harlin

(pokračování)

Smrtonosná past (1988)

 Smrtonosná past (1988)
Smrtonosná past n
Die Hard
Žánr: thriller / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: John McTiernan

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tomáš Havlínek

Havlínek Tomáš

Naposled navštívené:
Tomáš Havlínek

Havlínek Tomáš