Jeden svět

Komentáře uživatele dreamerCZ

dreamerCZ

dreamerCZ zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 58
1890
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.1.2018
Připínáky a prdel
1890? V tom roce se to   odehrává? Tak proč dneska   páni "detektivové"   na improvizované nástěnce   připichovali obrázky   připínáčkama, kteý byly   vynalezený až po roce 1900 a   určitě neměli tuhle   moderní podobu? Nicméně to   je detail.
Ale když   Majer přišel na tu jejich   stanici či co to je za těma   dvěma dementama, co hlídali   vězně a oba chrápali a on   na ně spustil "To si ze   mně snad děláte   prdel?!", tak to už jsem   se nějak úplně ztratil v   jakým roce to jsme. Nehledě   na to, že "Do   prdele", tam padlo   ještě minimálně jednou.   Pochybuju, že se tenkrát   takhle mluvilo.
A   Koleník? Nevím jestli je to   "pan Herec" jak tu   někdo zmiňoval, ale že   připomíná Poirota, dle   jinýho názoru, tak to snad   ani nemůže být myšleno   vážně, ne? Nevšim jsem si   nikdy u Poirota, že by při   výsleších žen tak   neuvěřitelně úlisnej a   navíc, že by vypadal, že se   mu v hlavě honí jen jediná   důležitá otázka a to   "Mám ji opíchat zezadu,   nebo zepředu?", protože   přesně tak tady pan detektiv   působí.
A-Team (The A-Team)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.11.2019
Hvězdička za "Blumen   Group" :), hvězdička za   "Statečné srdce" a   hvězdička za v tip jak   přijde satan do baru. Jinak   je to nehorázná kravina na   entou.
Spousta   hektický akce, která je ale   právě tak hektická,   uřvaná a absurdní, že se   na to nedá moc koukat.
Střih tomu taky zrovna   neprospívá, což se   projevuje hlavně v   dialozích. Chvílema jakoby   ty jejich hlášky ani snad   nedávaly smysl a člověk si   nemůže pomoct, že jeden   mluví o voze a druhej o koze.   Možná, že než se to   setříhalo to smysl mělo,   ale výsledek je bída.
Jessica Biel a Bradley   Cooper, taky není dvakrát   super obsazení a Liam Neeson   žmoulající těma svýma   okousanýma paličkama   obrovský doutník, ve snaze   vypadat drsně, tak to je   úplně mimo mísu.
Prostě úplně   zbytečných 119 minut času.
Alvin a Chipmunkové 3 (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.10.2016
Bože!
87 minut pištění, nic víc.   Plus všudypřítomný   kvákání pana Stránského,   který svým nepříjemným   hlasem przní snad už každou   druhou postavu.
Annabelle
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2019
Vůbec to nebylo špatný. Dal   bych sedm, ale vzhledem k   tomu, že v posledních letech   se nějak rozmohl nešvar, kdy   oficiální popis filmu od   distributora popisuje komplet   děj včetně toho jak to   dopadne, tak šestka stačí.
Ať žijí rytíři!
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.10.2016
Bída.
Co taky čekat, když seriál   obsadíte takovou   "kvalitou" jako je   například Korolová, která   akorát dokazuje proč je   její kariéra postavena na   dabingu. Hrát prostě neumí,   dívat se na ní nedá.   Mimochodem její hlas je něco   tak protivnýho, že vlastně   i ten dabing je záhada.   Žádníková to je další   herecký omyl týhle doby. Ty   její kreace kdy se snaží   vypadat něžně a zamilovaně   ve scénách s Prachařem je   prostě děs běs. Kříž s   tím jeho věčně   přiožralým výrazem v   očích a úděsným šklebem   od ucha k uchu je jako   záporák k smíchu. Nebo k   pláči? A ta malá holčička   je čí protekční dítko?   Většinou když se obsadí   taková role nějakým prckem   nejdříve bývá od   režiséra spousta keců jak   ho dotyčné dítě okouzlilo   na konkurzech jako jediný z   milionu, aby se nakonec   ukázalo, že je to potomek   nějaký produkční nebo   nějaká přízeň asistenta   režie atd. Většinou ale v   těch dětech bývá alespoň   trošku talentu. V téhle   holčice ale není vůbec nic   a ještě vypadá, že jí   natáčení evidentně   nebavilo. Odříká to co jí   těsně před klapkou řeknou   a šmitec. Záhadou zůstává   proč se tomu upsal Prachař,   i když ten taky vypadá, že   v tom hraje spíš z   donucení. A Matěj Hádek?   Ten je výbornej ve všem na   co sáhne, i tady v roli   loupežníka.Ale to jsou jen   dvě světlý výjimky a to je   hodně smutný.
Autosalon
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.5.2018
Čiré zoufalství
Nic jiného tento pořad   není. Parta naprostých,   navíc podle chování   nejspíš dementních,   diletantů v čele s   "expertem" Pepou, se   snaží hrát si na něco, na   co ani omylem nemají. Navíc   chování pana Pepy je   kritizováno naprosto všude   přesto se ten člověk chová   pořád stejně, totiž jako   vypatlaný hovado, a   evidentně to nikomu na Primě   nevadí. Moderátorka co s   náma komunikuje přes   obrovský zrcadlový brýle,   tak to teda bylo taky ohromně   cool. Holt jak už se stalo v   ČR zvykem, na tom co si   žádá divák naprosto   nezáleží.
P.S.: teď   jsem bohužel zahlíd pár   minut z Expedice Tunisko 2018.   Nejenže diletant Pepa   "trapák" za peníze   televize jezdí na prima   dovolenou, ale on si k tomu   navíc udělá dovolenou pro   celou rodinu. Tomu říkám   dobrej džob. Jakoby snad na   jeho fracka byl někdo   zvědavej.
Bláznivej tábor (Daddy Day Camp)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2017
Proč proboha v týhle zemi   neustále 6ti až 10ti letý   děti dabují 15ti a   víceletí teenageři? To   nemámé žádný dětský   herce? To je prostě šílený   když 8mi letej klučina   promlouvá přeskakujícím   hlasem mutujícího jelita. To   už třeba rovnou ženský   role můžou rovnou namlouvat   chlapi, Vždyť je to jedno,   ne?
Boháč a chudák
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.5.2019
Bod za Bohdalku a bod i za   Hrušínskýho. A toť asi   vše. Marika Šoposká   bohužel nejenže nebyla   obdařena hereckým talentem,   za to byla obdařena   mimořádně nepříjemným   až odpudivým hlasem čili   každé její otevření úst   jest utrpením.
Catwoman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.1.2020
Doufám, že se tenhle škvár   bude Halle Berry do smrti   stydět. Je neskutečný jak   strašně špatně tady   hrála. Teda spíš   přehrávala. Ovšem to   vlastně všichni včetně   starý otrkaný harcovnice   jako je Sharon Stone. Tak   nejspíš to byl záměr   režiséra :D
Ovšem co   je ještě horší, než   "hraní" hlavní   protagonistky, je její   chůze. Jak ta nejlacinější   děvka.
Další z nekonečné řady   rádoby cestopisných, rádoby   vzdělávacích a rádoby   vtipných pořadů, které ve   skutečnosti nejsou ničím   jiným, než sponzorovanou   luxusní dovolenou pro dvě   vylosované rádoby celebrity.   A díky Pavláskovi tady   úroveň dostává sakra na   prdel :(
Closer (The Closer)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.5.2017
Atraktivní?
Možná, že tenhle seriál   má skvělý případy a   příběhy. Možná má   sympatický vyšetřovací   tým. Až na jednu postavu.   Jak někdo může o Kyře   napsat, že je atraktivní,   nebo dokonce hezká to mi   hlava nebere. Je to snad ta   nejodpornější herečka   kterou dokázali v Hollywoodu   vyhrabat. Její prapodivně   svraštělej ksicht, kterej   jí neustále přidává asi   sto let z ní rozhodně   nedělá žádnou atraktivní   krásku :( Svojí   nesypatičností a   odpudivostí se hravě   vyrovná i takový Sarah   Jessice Parker, která je taky   absolutně asexuální a   odporná hříčka přírody.
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2019
Cage umí, co se výběru   rolí i co se vlastního   výkonu v nich, šlápnout   pořádně vedle. Tady to   naštěstí není ten případ   a film je hodně povedený.   Fakt se mi to líbilo.   Bohužel obsazení Baruchela   dobrá volba nebyla protože   ten ať dělá co dělá   pořád vypadá jako   retardovaný idiot :( A v   české verzi navíc tahle   chyba je ještě umocněna   tím uječeným kreténem   Holánem a vzniká tím   vražedná kombinace a ta   postava si zaslouží umřít   pokud možno před titulkama.
Decibely lásky
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.6.2018
:(
Přesně takovýto film a jemu   podobný slátaniny o hovně,   s trapným dějem, se špatně   hrajícími herci, neherci a   rádoby herci by měl FDB   přimět, aby nám bylo   umožněno hlasovat do   mínusu. Protože tady i jedna   hvězda je urážka.
A   nejmladší Hrušínskej, já   nevím jestli má ksicht po   obrně nebo co, ale s tím   jeho debilním šklebem už by   se konečně moh přestat   srát před kameru. To že   hrát neumí už prokázal v   Diskopříběhu a neustále   nás o tom přesvědčovat   fakt není nutný. A malá   Gottová? Tak já bych to   rozhodně ani zdaleka neviděl   jako pan režisér. Rozhodně   nic skvělýho to nebylo.
Dick Tracy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2018
Odpad
Tohle je pravděpodobně jeden   z nejzbytečnějších,   nejtrapnějších,   nejodpornějších a   nejdebilnějších počinů   kinematografie. Chudáci   všichni ti, kdo se do týhle   debility Beattymu upsali a   nechali se navěky zpitvořit.   Pacino a Hoffman z toho musí   mít osipky na věky věků.
Dostaňte agenta Smarta (Get Smart)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.10.2018
Dabing
Tohle je příjemná komedie.   Bohužel jí na kolena opět   sráží dabing, hlavně   ústřední dvojice. Terš se   neposlouchá nikdy dobře a   Vondráčková pro Anne taky   rozhodně nebyla   nejšťastnější volba.
Drtivá porážka (Total Wipeout)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2016
Fajn pořad. Ty držkopády se   neomrzí. ALE, toho kreténa,   co měl na starost český   dabing USA série bych   minimálně vymáchal v tom   bahně. To je fakt nutný   dabovat každej Andersonův   výkřik? Čili ve výsledku   slyšíme každých deset   vteřin "Oooouuuuu",   "Ohooouuuu",   "Uuuuuu" a pro   změnu "Oooouuuu".   To je prostě k posrání.
Fotr na tripu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.4.2023
Naprostej odpad...
... aneb "expert"   Pepa si dělá dovolenou   placenou TV Prima výměnou za   to, že ze sebe a svejch   fakanů dál dělá debila.
Gamer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2018
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is   Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem   Kyra Sedgwick by už konečně   měla dostat zákaz tu svoji   odpornou tlamu, neřkuli   přímo držku, cpát na   plátno.
Hrdina Max (Max)
 
Přidáno: 18.1.2018
Slavíková :(
Možná to není špatnej   film, ale bohužel jakmile   Lauren promluvila hlasem tý   dyliny Slavíkový málem jsem   se poblil a musel přepnout.   Děláte si z lidí prdel,   nebo co? Tohle fakt není   normální :(
Hvězdná brána (Stargate)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2018
Tenhle film prostě miluju.   Stejně tak i následně   vzniknuvší seriál s RDA v   titulní roli. Film je prostě   klasika klasik. Ale dneska na   to zrovna koukám a udivuje   mě jak to v TV pěkně   odflákli s titulkama. Do   poloviny filmu když tam   žvatlaj staroegyptsky, tak je   to otitulkovaný a pak až do   konce filmu ani ñ a že se   tam žvatlá dost :)
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.4.2019
Těžko uvěřit, že někdo,   kdo dokázal natočit tak   skvělé legendární komedie   jako jsou S tebou mě baví   svět, Jak vytrhnout velrybě   stoličku a Jak dostat   tatínka do polepšovny   spáchá takovýto skoro až   zločin. Taková sračka. Už   jen nápad obsadit do hlavní   role v komedii Etzlera se   příčí všem komediálním   zákonitostem. No a to co tady   předvádí Konvalinková? Ta   asi byla tak moc ráda, že se   může zase po letech objevit   na plátně, že ztratila   veškerou soudnost a chová se   tu jako pomatená kráva, což   jí možná i ukládal   scénář ovšem je to jen   vrchol trapnosti a ubohosti.   Rozhodně nic vtipného.
Jak vycvičit draka 2 (How to Train Your Dragon 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Ruml! :(
Další neskutečně smutná a   nervy drásající ukázka   toho, že se amíci můžou   snažit natočit sebelepší   animálk, vymazlenej jak po   stránce vizuální celkem i   příběhový, ale je jim to   prd platný protože nakonec   přijde náš   "velmistr" dabingu   pan Ruml, posadí se pěkně   ve studiu uplne si koule do   svěráku a neskutečně   protivnou fistulí odpiští   celej film, z hlavního hrdiny   udělá uječený hovado a   naprosto zkurvý měsíce a   měsíce práce :( Není   normální, že se někdo s   tak odporně nepříjemným   hlasem může tím hlasem   živit. Vlastně jsme v ČR,   tady je možný vše.
Jedna za všechny (The Other Woman)
 
Přidáno: 26.10.2019
Ta Hobzová je jedna z   nejhorších dabérek vůbec.   To její kňourání se   absolutně nedá snést.   Vždyť ona dokáže do   jedinýho slova narvat takovou   škálu tónů, že je to až   k nevíře :( A celej film je   rázem v prdeli.
Kameňák
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.3.2019
Tohle je jednoduše vrchol   drzosti. Už filmy samotné   byly byly naprostý odpad   české kinematografie a je   neskutečný, že má někdo   vůbec tu drzost udělat z   toho ještě seriál. Všichni   herci, kteří se toho   účastní jsou naprostá   spodina. Já chápu, že   uchytit se v opravdu dobrém   filmu je u nás pro většinu   herců meta nedosažitelná,   zvlášť když už si u nás   herec říká kde kdo. A je   jasné, že nikdo z nich jen   tak normálně pracovat   nepůjde. Přesto si   potřebují zachovat svoji   nadstandardní životní   úroveň a je tedy potřeba   hrát v leččems. Ovšem   potřebu hrát v takové   sračce neomluví absolutně   nic.
Kdo najde přítele, najde poklad (Chi trova un amico, trova un tesoro)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.9.2016
Hrůza
Tak takhle slabej film jsem od   téhle dvojice ještě snad   neviděl. A to co tam   předvedl Vladyka s dabingem   toho blba, tak to tomu dalo   úplně korunu. Dvě hvězdy,   za účast sympatické   dvojice, která tady ale   šlápla sakra vedle.
Kouzla králů
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.12.2017
Tragédie
Obsadit do hlavní role Krause   kterej má hlas nepříjemnej   až běda, drmolí tak že mu   prakticky není rozumět a   ještě se celou pohádku z   nějakýho nepochopitelnýho   důvodu tlemí jako hovado, to   byl opravdu kauf. Jeden z   nejhorších herců nový   generace. A proč ho proboha   někdo srovnává s   Belmondem?! To že je opičák   je dost málo na takový   srovnání. Belmondo byl   charismatickej, vtipnej i   drsnej ale hlavně uměl   hrát. Kraus nemá nic z toho.   Jedinou polehčující   okolností k jeho tragickýmu   "herectví" mu tady   je, že v tomhle paskvilu   hrajou všichni tak špatně,   že to udolalo i samotnýho   Abrháma, ten totiž podal   taky dost smutnej výkon.
Kovář z Podlesí
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.12.2021
Já nevim. To se rozhodlo na   nějaký schůzi, nebo jak?   Že se od jistý doby budou u   nás točit jenom hloupý,   nezajímavý, nudný, herecky   špatně obsazený a vůbec,   prostě naprosto zbytečný a   nekoukatelný pohádky?
Tohle jsem viděl cca od   poloviny, ale stačilo.   Taková píčovina :(
Krycí jméno U.N.C.L.E. (The Man From U.N.C.L.E.)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2018
Super
Tak tohle bylo naprosto   úžasný. Narazil jsem na to   úplně náhodou a fakt jsem   byl strašně příjemně   překvapen. Hlavní trojice   "Superman",   "Osamělý jezdec" a   "Lara Croft"   fungovala naprosto výtečně.   Špičkování mezi pány a   jiskření mezi maličkou   Alicií a obrovským Armiem   bylo vynikající a celý to   navíc doprovázela prima   hudba. Byl v tom humor, akce,   co víc si přát. Navíc   humor příjemný, např.   scéna se štěnicema,   stříhání plotu, honička v   autech na začátku,   uspávací KGB facka, atd.   atd. Pochopitelně opět   "nezklamal" český   dabing a chudinka Alicia si v   český plejádě hereckých   antitalentů vylosovala jeden   z nejnepříjemnějších a   nejodpudivějších hlasů   slečny Korolové. Zvlášť   ve scénách kdy byl slyšet   originál, kdy Alicia mluvila   německy a v zápětí začala   česky kvákat ta naše   netalentovaná   "herečka" to bylo   doslova utrpení. Jako vždy v   jejím případě.
Křišťálek meč
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.5.2020
To se u nás fakt musí točit   takovéhle hovadiny? O hovně?   Ještě tak blbě, že i   poměrně slušné herecké   obsazení podává žalostné   výkony. A to u nás nemáme   na výběr z nějakých   talentovaných dětí, co umí   hrát? To se pořád musí   obsazovat parchanti, které   dotlačí buď jejich herecká   přízeň, nebo někdo ze   štábu a pod.? Ten kluk to   byla tragédie jak hovado :(
Kvaska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.3.2019
Asi takhle. Mínus tři   hvězdy za strašnýho Tomsu.   Mínus tři hvězdy za   strašnou Vondráčkovou. A   mínus tři hvězdy za toho   hereckýho omyla   Hrušinskýho. Co nám zbyde?   Jedna hvězda za Landu :)

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

174 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:25 - 08:55

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190270
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177913
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10