Zari
ohodnotit

Milionář z chatrče

Slumdog Millionaire

Další název:
Milionář z ulice; Slumdog Millionär
Rok:
2008
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
26.2.2009
„Ze slamu do paláce.“

Komentáře k filmu Milionář z chatrče

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 68
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Milionář z chatrče
Osm Oskarů, z toho jeden ten   nejcenější - za nejlepší   film. Přidejme k tomu čtyři   zlaté glóby...
Hollywoodský film s   nádechem Bollywoodu zobrazuje   na jednu stranu krutou a na   druhou zas krásnou Indii.   Tato pozoruhodná podívaná   musí chytnout za sdce snad   každého. Dávám plný   počet a všem vřele   doporučuji. Vždyť kdo by   nechtěl v dnešním krutém   světě pohádkové   příběhy...
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2009
súťaž milionár sa asi ani   lepšie nedala použiť ako   námet, Jamal postupne   policajtom vysvetluje, ako   získal odpovede na   jednotlivé otázky, skvele   nadupaný scénar s podmanivou   hudbou, jeden z najlepších   filmových soundtrackov   vôbec, čakal som od tohto   filmu čokoľvek, ale toto ma   fakt dostalo, neznámi herci,   ktorý si len ťažko zahrajú   v takom filme ako je tento ,   podobne aj Boyle už asi   nezopakuje takéto dielo
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Nemůžu tenhle film popsat.   Nejde to. Je to fim, ve   kterým je úplně všechno. A   Danny Boyle je film od filmu   lepší a lepší. Pláž,   brilantní 28 dní poté,   úchvatné a nápadité   Sunshine a teď   Milionář...to jsou dneska po   krátkém čase skoro kulty.   Skutečně luxusní film, pro   mě osobně jeden z 10,   možná i 5 nejlepších   filmů, co jsem kdy za svých   skoro 31 let viděl.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Tet sem se vrátil z kina a   musim říct, že těch peněz   rozhodně nelituju.Pravda,   příběh nejni nijak   převratnej, ale už jenom   kvůli prostředí, ve kterym   se odehrává je velmi   zajímavej, přitom de v   podstatě o to, jak chudej   kluk ke štěstí   přišel.Nejvíc se mi líbili   záběry z Džamalova   dětství, byli většinou   skutečně otřesný, ale   našli se i výjimky -   příjezd slavné   bollywoodské hvězdy neměl   chybu.-D.Film mě svym   zpracovánim skutečně chytil   za srdce a myslim, že si   všecky ty ocenění   zaslouží.Nemůžu též   nezmínit výbornou hudbu,   která se táhne celým   filmem, zajímavý herce i   jejich filmové charaktery -   celej film mi byl záhadou   hlavně Džamalův bratr, u   kterýho sem nikdy nedokázal   odhadnout, jak se zrovna   zachová.Filmek byl pro mě   naprostá bomba, tim spíš,   že se mi na něj původne ani   nějak jít nechtělo,   naštěstí jsem byl   přemluven...Dobrá práce!
Naki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Silný děj, trochu   vypravěčské dílo.   Výborní herci spjaty s   výbornou hudbou, fakticky   nářez. Kdo neviděl jedině   doporučuji. Myslím si, že   né tak známý herci tomu   vážně napomohli. Film co by   geniálně vytvořen.   Vyskytovaly se zde naprosté   klukoviny, které se opravdu   dějí a každý by podobné   klukoviny dělal, kdyby se   nacházel v takové situaci.   Výborný střih, režie,   správná choreografie a   logika. Tleskám.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Film, který mi naprosto   vyrazil dech. Je naprosto   skvělý. Každý moment jsem   si doslova vychutnávala a   všechno doplňovala výborná   hudba. Prostě nevím co   říct, film, který musíte   vidět. Všeobecné nadšení   kolem tohoto filmu je   rozhodně zasloužené.   Poutavý příběh, který   vás nazačátku pohltí a   pustí až u titulků.
Buckmister
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2015
čekal jsem až bude chuť
Na tento film jsem se těšil   již delší dobu , ale chtěl   jsem mít klid a hlavně chuť   na drama , které moc v   oblibě nemám . Od začátku   až do konce jsem to   vysloveně žral .Herci   dobří , děj luxusní a   hudba perfektní . Empatie ,   které se mi do toho   promítaly mne pohltily a   osobně jsem byl rád , že   tento film vznikl a Já ho   mohl vidět . Chápu mnoho   lidí , že pokud nemá ten   správný věk pro toto dílo   nemůže ohodnotit vysokou   známkou.Osobně jsem   ohodnotil známkou , kterou   nedávám často , ale zde   jsem musel dát za 10 bodů   protože mne to v táhlo do   děje a vyplivlo s titulky
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Dneska jsem na tom byl v   kině.....!!! Bomba....!!! .)   Doporučuji......úžasnej   film......:) Vynikající   soundrack,herecké   výkony....!!!   super........čekal jsem,že   to bude řadová   záležitost,ale mýlil jsem   se...!!! Naprosto geniální   film...!! .)
Aintcha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Nádhera. Co víc k tomu   dodat? Opravdu jsem nevěděla   co mám od tohoto filmu   čekat, ale o to víc jsem   byla překvapená. Mladík,   který od malička neměl   jednoduchý život se stane   milionářem díky svým   životním zkušenostem.   Takové štěstí se v   životě vidí jen málokdy.
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Nevěděla jsem proč tolik   lidí chválí tenhle film,   ale po tom co jsem ho sama   viděla už tomu rozumím.   Opravdu skvělý snímek,   plný napětí a i lásky. Ve   filmu je opravdu chytlavá   hudba, dobří herci... Oscary   jsou myslím zaslouženě.
klistatko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Nejlepší film,který jsem   kdy viděla... V hlavní roli   Džamal malik,klučík,který   se prodírá zabíjením   lidí,hrozným partám a se   svými kamarády zvládá   cestu životem... Džamal je   velmi chytrý,a tak ho vyberou   do Milionáře a   pokaždé,když dostane   nějakou otázku,tak na ní   odpoví,jak to   zažil...Bezvadný a dojemný   film..dávám 10! 100%   skvělý film !
evlin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Nádherný příběh čisté   lásky, které nebylo přáno   ale skončila šťastně...   mimo jiné opravdu krásný   námět, tento film mě   opravdu dostal:) Jednoznačně   10:)
smallsunny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2009
smallsunny
Skvělej film! nečekala sem,   že mě zaujme, ale hltala sem   každou minutu filmu, všem   doporučuju zkouknout. :-)
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.3.2009
Nemyslím si, že si   Milionář zasloužil 8   oskarů, ale přesto se mi   líbil moc. Typově vybraní   herci jsou naprosto skvělí,   filmu nechybí spád,   napětí, humor - a hlavně   myšlenka. Celý nápad, jak   tento příběh pojmout, je   prostě geniální. Ano, konec   je sice extraromantický, a   řekněme nereálný, ale zas   na druhou stranu, pohladil po   duši....a konec můžeme   nazvat indickým :o)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2013
Smutná, lidská, místy   naivní pohádka, která by se   i mohla stát. Nebo ne?   Příběh si hraje s náhodou   či štěstím kombinovaný   nevypočitatelnou krutostí   všedních dnů života.   Chudoba je bohužel jeho   součástí, stejně jako   bohatství vykoupené   krutostí na obyčejných   lidech snících po   nesplnitelných věcech.   Snímek říznutý thrillerem,   aby snad měl nějakou   atmosféru, ukazuje život   přesně takový, jaky je.   Krutý, nespravedlivý,   bolestivý, a přesto plný   lásky a citů, což je to, co   diváka vždy spolehlivě   připoutá k sedačce. Chudý   mladík se ocitne v televizní   vědomostní soutěži. A   vyhrává. Náhoda či osud, a   nebo je skutečně tak   chytrý? Podaří se mu   vyhrát vysokou finanční   částku? Země plná   pokrytectví a nepřejícnosti   mu to však rozhodně   neulehčí. Příběh plný   dojemných chvilek budí   pozornost a vyvolává mnoho   otázek. Svojí jednoduchostí   přispívá k porozumění   poselství, jaké tento mnoha   cenami ověnčený snímek   nese. Výprava je úžasná a   nechce se ani věřit, že   náklady na natáčení byli   dosti nízké. I herecké   výkony jsou uvěřitelné a   reálné. Hlavně děti byli   prostě úžasní. Přesto mi   vyznívá vyprávění   příběhu dosti mechanické a   nalinkované. Nezdá se mi ani   přímý přenos oné   soutěže, zvlášť když jde   o dosti vysokou částku.   Přijde mi to jako laciné   zjednodušení příběhu,   což snižuje hodnotu jinak   výborného filmu, který   podle mého přesvědčení   rychle zestárne. Bohužel.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2009
Milionář z chatrče
Parádní film s indickými   herci v hlavních rolích.   Největším plusem je přímo   geniální námět. Kluk z   chudinské smrti se přes noc   stane milionářem. Líbilo se   mi, jak se příběh   Džamalova života dokonale   prolínal se soutěžením ve   studiu. Džamal prostě   dostával takové otázky na   něž dovedl odpovědět,   protože se s danými věcmi v   životě už setkal. Jeho   příběh je dobrodružný a   zajímavý. Film poukazuje   taky na náboženské a   společenské poměry v Indii,   které jsou někdy dosti   drsné. Závěrečná otázka   neměla chybu a nasadila filmu   pomyslnou korunu. Filmu bych   jen vytknul až zbytečně   romantický závěr.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2009
To mi krásně začíná nový   rok, kdybych letos koukal   aspoň z poloviny na tak   perfektní filmy, vůbec bych   si nestěžoval...Když jsem   slyšel o čem film vyprávý,   čekal jsem jedno klišé za   druhým, jak já byl   vedle...Dost mě vzala   brutalita celého natáčení,   režisér si nebral servítky   s ničím, špinavé ulice,   děti se museli starat sami o   sebe...Je to zkrátka z 80%   čistokrevný drsný drama   připomínající Město   bohů, který se odehrává na   pozadí jako životní   příběh a zároveň jako   vysvětlení odkud načerpal   znalosti na odpovědi kluk   naprosto bez vzdělání...Asi   v polovině filmu kdy je celé   napětí na vrcholu, jsem si   říkal že by bylo docela   pěkné kdyby se snímek   objevil v nominaci na Oscary,   postupem času, kdy děj měl   gradovat mě to pomaličku   přesvědčovalo o opaku...To   ovšem neznamená že kvalita   Boyleova díla šla   dolů...Samotné vyprávění   formou pravidelného   přepínání časů mezi   dětstvím (flashbacky),   účastí v soutěži   (nedávná minulost) a   výslechem na policii   (přítomnost) je poutavé a   velmi emotivně působí na   diváka...Všiml jsem si   scén, při kterých jsem se   chtěl smát ale v zápětí   mi byla ukázána druhá a o   dost tragičtější strana,   při které jsem měl doslova   knedlík v krku...Pro mě   osobně závěrečná pasáž   byla jakoby vystřižená z   pohádky, vryla se mi tak   hluboko do paměti, že na ní   budou velmi dlouho   vzpomínat!!!
Pardal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Opět velice kvalitní dílko   a Danny Boyle opět ukazuje   svůj obrovský potenciál, o   tomto režisérovy se říká   že umí z mála peněz uděl   velkej film a já s tím   souhlasím, opět to dokazuje   v tomto snímku, tentokrát je   film natočen v Bollywoodu a   zejména v první půli mu to   neskutečně prospívá,   první část se totiž   věnuje indickým dětem ze   slumu kteří ve filmu   hovoří opravdu indickým   jazykem a prostředí je   velice pravdivé... Druhá   část story sice přechází   trochu do lovestory a naivity   (asi kvůli ženskejm v   kinech) ale pořád si   udržuje solidní statut.
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Zajímavý film z velmi   chudého prostředí. Film má   dobrý konec. No hodně drsný   je, jak tam z dětí dělají   žebráky. Ale jinak dobrý.   Jsem netušila, že se ta   soutěž vysilá taky až tam.
ZuzikD
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Myslela jsem si že tento film   je tak trochu podceňovaný a   určitě není tak dobrý jak   o něm ve většině všichni   píšou a musím se tudíž   omluvit protože je to opravdu   moc hezký, snad i   vynikající film. Je to   taková romantická oddechovka   s nádechem bolywoodu. Jo a   ještě jedna věc otázku za   20 mil. rupíí bych chtěla   taky :-)
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2009
Moc hezkej, dojemnej film.   Indickej mladík Jamal vyhraje   miliony v soutěži   "Chcete být   milionářem", ale ne   všichni mu to přejou...   Začíná brutální výslech,   jak je možný, že znal   všechny odpovědi. A tak   Jamal začíná vyprávět,   že odpovědi mu přines   vlastně sám život... Ve   filmu je krásně vidět, jak   otřesnej je život v Indii,   těch lidí je mi vážně   líto :( Nemůžu nezmínit   ani skvělou hudbu. Tenhle   film prostě chytne za srdce a   i když je v podstatě úplně   jasný, jak to všecko   dopadne, je to moc krásný!
BOS3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Efektne prepracované   jednotlivé strihy, film má   rytmus a švih, chvíľami   drsný, hneď love-story a   hneď zase ostrá realita   Indie. Určite si zaslúži   nomináciu na Oskara aj keď   ja mám iného winnera (The   reader). Keď film speje ku   koncu (poslednú otázku som   vedel uprostred   filmu),napätie šplhá k   vrcholu, tak zbytočne sladký   happy-end ho trošku zhodí.   Stále je to ale na dobrých 9   z 10.
ricky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Silný příběh, famózní   hudba, příjemní neokoukaní   herci... Tento film je opravdu   dojemný. Podle počtu Oscarů   jsem se bál, že mě zklame-   že to bude takový ten   typický přehodnocovaný   snímek, ale opak byl pravdou.   Neměl jsem vysoká   očekávání, o to víc jsem   si film užil. Moc mě   zajímalo jak bude poslední   otázka vypadat- a byl jsem   zaskočen, dostalo mě jak   lehký princip v tom sehrál   roli. Co musím vyzdvihnout je   hudba... Sice nemám moc v   oblibě tyto východní   melodie, nutno však uznat že   se do filmu parádně hodí a   dokonale podkresluje film.   Jeden z mála mnou   oblíbených filmů z Asie.   85%
FDbJakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Silný příběh, který je   originálně vypravován při   soutěži Chcebe být   milionářem. Nedíváme se   pouze do minulosti Jamala, ale   také do přítomnosti, kde   nikdo nevěří, že by kluk   ze slumu mohl dojít v   soutěži tak daleko.   Největším záporákem   příběhu potom se samotnou   Indií je i slizkej   moderátor, který nevynechá   jedinou příležitost   podrazit Jamalovi nohy.
sirenita
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Dobrá podívaná... film,   který nám ukazuje, jak to   vlastně v Indii chodí. Kdo   si myslí, že to bylo   přehnané, tak nikdy asi   neviděl záběry z Indie,   nebo tam nikdy nebyl. Potom je   to pochopitelné. Typicky   indický film, kterému   nechybí krásní herci,   zpěv, tanec a láska... Až   na ten přehnaně sladký   konec to byl moc pěkný film.
Ell3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Abych pravdu řekla,dlouho   jsem se přemlouvala pustit si   tenhle film.Slyšela jsem   veliké chváli,ale pořád   tam bylo to žádní pro mě   známí herci.Ale teď   lituji,že jsem si film   nevychutnala v kině.Příběh   chlapce,co prožil ty   všelijaké hrůzy,mě   strhnul,a nenechal mě jen   tak.Na konci se mi do oči   vrhly slzy spolu s úsměvem   na tváři.Film mě dojal.
TerP
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Chudý snílek hledající   svojí lásku. Opravdu   skvělý filmeček   odehrávající se na pozadí   hry Chcete být milionářem?.   Mírně přeslazený konec je   ovšem bezvadný a dodává   takový oddych od napínavého   děje. Jednoduše příběh, u   kterého se nebudete   mračit... ale ani smát.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2009
Málokdy se mi stává, aby   mě zaujal soundrack při   prvním zhlédnutí, tady se   mi to stalo. Jinak ta devítka   je především za první   třetinu filmu s dětskými   hrdiny, nepřestávám   děkovat za zlaté střední   Čechy.Konec - Hollywood a   Bollywood dohromady-why not.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2009
Takřka životopisný   příběh jednoho účastníka   světově proslulé soutěže.   Film je pohádkou o tom, jak   chudák ke štěstí přišel.   Film nabízí směs různých   žánrů - úsměvné situace   i vážná dramata.   Dokumentární pohled na svět   i reality show. Až k desítce   jsem své hodnocení nehnal.   Mám ze snímku rozporuplné   pocity. Snaha tvůrců   zaútočit na ciy diváků se   opět povedla. Po léta   míjená láska se nakonec   najde a taky na nějakou tu   útratu zbyde.
Jestlipak náš moderátor   Vladimír Čech také maloval   prstem písmeno "B"   na orosené zrcadlo na   toaletách? :-) Vyhrát je   vždycky podezřelé. :-)
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2017
Perfektní nápad na   vyprávění životního osudu   prostřednictvím soutěže   Chcete být milionářem? A to   ne ledajakého osudu, ale   pořádně krutého, přesto   plného nezdolné touhy.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2009
tento film než jsem ho viděl    
jsem neprávem   odsoudil pak ho přinesla   kamarádka a pustila
  mi ho a co se stalo opravdu   dobrý film filmů z tak   pěkným tématem je málo
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2012
Danny si u mě spravil pověst
Vždycky jsem měl za to, že   Boyle není moc dobrý   režisér. viděl jsem od   něho tři snímky, "127   hodin",   "Sunshine", a toto.   127 hodin není špatné, ale   není to také nejlepší a to   samé platí u Sunshine.   Tenhle jeho snímek je   dokonalý, ale i dokonalost   má své meze. Zde mě štvaly   některé ty pasáže, které   poukazovaly Džamalovu   minulost, ale pak se to   naštěstí srovnalo a snímek   tím již dál netrpěl. Jak   jsem se dočetl z   předchozích komentářů,   film nebyl produkován   americkými producenty. Myslel   jsem si, že bez Hollywoodu   nejde natočit pořádný   snímek, ale zde mě Boyle   přesvědčil, že ano.
Ze začátku sice také   docela potrvá než vás film   vtáhne do děje, ale nebojte,   vtáhne vás, časem ano.
Režie, herci, produkce   atd mi udělali velikou radost   donutili mě dát tomuto filmu   9/10.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2012
Velice zajímavej film,   natočený na podkladu jedné   populární soutěže a jedné   lásky z dětství. Máme tu   drama,slušnej scénář i   hudbu....líbil se mi Dev   Patel a krásná Freida Pinto   taky nezklamala---->80%
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2017
Opravdu jsem si s hodnocením   tohoto snímku neuměla   poradit. Bylo to dojemné a   kruté zároveň a nechápu,   že tak dramatický příběh   nese v záhlaví označení   komedie.Výborný námět,   nápaditě zpracovaný a   přestože tušíte jak to   celé skončí, udržíte si   plnou pozornost až do konce.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Po shlédnutí filmu mě   napadá srovnávání s filmem   ´Podivuhodný případ   Benjamina Buttona´. Tedy   hlavním konkurentem   Milionáře, v boji o Oskary,   kdo jich získal víc asi   vědí všichni. Milionář z   chatrče a rovnou 8. Docela   dost a jestli je Milionář   opravdu o tolik lepší?   Není. Oba filmy hodnotím   stejnou známkou 8, oba se mi   líbily a oba měly zajimavý   děj.
Jamal je chlapec   z chudinské čtvrti v Indii,   se kterým se život nesral a   i ty miliony by mu býval   skoro nikdo nepřál. Nebo   tedy alespoň ne moderátor   soutěže a policie která   Jamala zatkne z podezření   že podváděl, při výslechu   se dovídáme jak zná   odpovědi na všechny ty   zapeklité otázky, na které   já bych osobně koukal jak   tele na nový vrata, ale   člověk se zase něco   dozvěděl. Paradoxně kromě   té za 20 milionů rupií, tu   kdybych dostal v naší verzi   soutěže s moderátorem   Vláďou Čechem a rozhodovalo   by se o 10 milionech korun   českých, asi bych se   vyptával já vedení   soutěže jestli se nejedná o   nějaký handl. Ale jiný   kraj, jiný mrav.
Poté co je Jamal   propuštěn, jde zpět do   soutěže aby odpověděl na   tu poslední otázku...
My však už víme že   Jamalovi nejde o peníze, ale   o to nalézt ztracenou   lásku.
Bylo docela   příjemné koukat na film ve   kterém se vůbec nevyskytne   žádná profláklá hvězda z   Hollywoodu. Tento film udělal   hvězdy z herců, které nikdo   nezná. Freida Pinto která   hraje dospělou Latiku, je   snad jedna z nejhezčích   hereček, kterou jsem viděl.   Škoda že jen na filmovém   plátně, Dev Patel hrál taky   věrohodně, vlastně každý   kdo tam hrál. Velmi povedený   film i po hudební stránce.
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Krásný, naivní, drsný,   laskavý, poetický, temný,   úsměvný, romantický,   napínavý, přeceňovaný,   podceňovaný, bollywoodský,   hollywoodský,   oscarový........film Dannyho   Boylea.
JohnCoffey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2009
Tento dojemný a neotřelý   film mi hodně připoměl   Forresta Gumpa. Na rozdíl od   veterána z Vietnamu ale   Džamal Málik své životní   zážitky potřebuje, kdežto   Forrest jimi "jen"   psal historii. To se mi na   filmu nelíbilo - hrdina měl   prostě příliš velké   štěstí a na všechny   otázky odpověděl jen proto,   že se mu staly. Některé   věci byly nedomyšlené,   např. když Džamal   odpověděl na otázku kdo   vynalezl revolver správně   jen proto, že jeho bratr   revolverem zastřelil pasáka,   aniž by přitom dělal   přednášku o historii   zbraní. I tak to byl pěkný   film.
golman69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Je to osud! Na tejto   myšlienke postavili tento   film, a fakt sa vydaril.   Odpovede na otázky zo   suťaže hlavnemu hrdinovi   priniesol život a samozrejme   istá dávka šťastia. Láska   si našla cestu k sebe.
wlki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2010
oddychovna na kterou se da   divat, ale jak uz tu kdosi   napsal, film i pres to, ze   dostal oscara brzo vysumel z   pameti lidi...
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Jde o zajímavý zpracování   příběhu ale nejde o nic   zvláštního,jenom film   dostal Oskara a film vyšuměl   z paměti.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Sledovanie tohto filmu má   dosť upútalo. Tento film mi   skôr pripomína nejaký   životný príbeh, ktorý bol   nakrútený podľa skutočnej   udalosti. Opisuje sa tu život   chudobného chlapca, z   ktorého sa stal milionár.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2014
Získat velké peníze není   běžné nikde a tento film   ukazuje Úspěch a hodně   peněz se neodpouští ani v   Česku ani v Indii. Někdo o   tom napíše na Facebook   (Huml), jiný o tom natočí   film. Nikdo v Česku   nejvyšší sumu v soutěži   nevyhrál, určitě by se   někdo podobný našel, kdo by   pochyboval. Tak dobrý mi   ten film na 8 Oscarů   nepřipadal, ale
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Realita kontra romantika
Myslim si,ze sa jedna o   precenovany film,ale to   neznamena,ze to nie kvalitny   snimok.Brutalny zivot v   slumoch je tu vsak doslova   dehonestovany romantikou a   pseudovtipnymi scenami.Film   zastal niekde na polceste   medzi realitou a   romantikou,ale to mozno bolo   cielom rezisera.Do kolien ma   film nedostal,ale urcite nan   nezabudnem.Preto ho   doporucujem.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Byl jsem opravdu velmi   natěšený,když režisér   Danny Boyle,autor kultovního   filmu Trainspotting,dostal za   svůj nový film Milionář z   chatrče 8 Oskarů.Po   úvodních minutách mi bylo   jasné,že za úvodní   píseň,kameru a střih,   naprosto zaslouženě.S   úžasem sledujete denní   život dětí v chudinských   čtvrtích,kterým vše v   jejich životě opravdu   věříte.Skvostný   soundtrack,který tuto   atmosféru podtrhuje vás   nenechá na pochybách,že   sledujete film,který tady   dlouho chyběl,bez hereckých   hvězd,kdesi v Indii,která   většinu obyvatel střední   Evropy upřímně   nezajímá.Uprostřed   filmu,kdy pro hlavního hrdinu   je neočekávaně největší   nepřítel jeho vlastní   bratr,říkal jsem si,atˇto   ještě nekončí,to je   jízda!Bohužel film sráží   konečný hapyend,který je na   můj vkus až dost   kýčovitý.Přesto   doporučuji tento film   zhlédnout v kině.Je   pravda,že jsem viděl hezčí   oskarové filmy,ale též o   dost horší:)))
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2020
Předvídatelný příběh se   šťastným koncem. Drsné   dětství v prostředí slamu   Bombaii mě bavil na tom   filmu nejvíce.
flawi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2011
Milionář z chatrče - film,   který kdysi ovládl Oscarový   večer.Jak je u Boyla dobrým   zvykem - opět vnesl do svého   filmů od každého žánru   něco. Co ale   "milionáře" staví   nad ostatní Boylovy filmy, je   originální,retrospektivní   děj. Ten se ale bohužel   neobešel bez klasického   typického slaďoučkého   hollywoodského   happyendu...Milionář z   chatrče je nesporně   výborným filmem, ale k čemu   to je, když si na tento film   dnes už v podstatě nikdo   nevzpomene....
Plivník
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2009
Rozhodla jsem se napsat toto   hodnocení z pozice člověka,   který už viděl nějakou   řádku indických filmů a o   Indii něco ví. Z tohoto   důvodu mě proto nijak   zvlášť neuchvátila ona   „exotika“, kvůli které   je Milionář asi tak   atraktivní pro západní   diváky – prostředí, jazyk   (opravdu se tam mluví   „indicky“). To, že film   je „úžasným dílem“   Dannyho Boylea může   prohlašovat opravdu jen   divák, který žádný   indický film neviděl. Boyle   snímku především   propůjčil své jméno,   které mu umožnilo dostat se   tam, kam se dostal. Také se   tu vyskytuje jeho   charakterická kamera –   neobvyklé úhly, rychle se   střídající záběry a   střihy, nic co byste   neviděli už v jeho   předchozích filmech. A   fekální scénka,   samozřejmě. Samotný   příběh je indický (a   dlužno dodat, že ho   západní divák v jeho   podstatě asi „nesebere“,   totiž onen fatalismus a   vědomí předurčenosti,   díky kterému jsou zdejší   obyvatelé schopní žít v   takových podmínkách a   nezblázní se). Rozumím   tomu, proč v Indii vyvolal   film i negativní reakce –   není to totiž turistický   klip ve stylu „incredible   India“, ale zobrazení   každodenní reality s jejími   frontami (na vodu, na   záchod…), odpadky a   naštěstí bez puchu. Když   vám lufťáci řeknou, že   máte na dvorku nepořádek,   asi vás to docela naštve.   Ten obrázek je pravdivý, nic   víc, nic míň. Proč   „skvělý Boyle“   potřeboval spolurežiséra   (když režiséři se tak   neradi dělí o svoji   výlučnost)? Protože   reálie, které jsou ve filmu   zachyceny, by žádný   turistický „out-sider“   nezvládl. Od bollywoodské   hvězdy Amitábha Baččána   (kterého pochopitelně na   západě nikdo nezná), přes   sofistikovaně zmrzačené   děti cvičené k žebrotě   (umění správně zpřelámat   nohy už bylo asi i na Boyla   moc), po zážitky z vlaku   (kde je v komicko-negativní   scénce zcela v duchu   indických stereotypů   využita sikhská rodinka s   nařvaným chlapcem). A svět   bombajských gangsterů –   bháís (kteří se pomodlí a   jdou někoho zlikvidovat) –   je už zcela mimo dosah   běžného západního   návštěvníka. To všechno   je určitě práce indického   týmu, bez kterého by nikdy   Boyle nedokázal natočit   film, který je realistický a   kterému se Indové nebudou   smát. Koho uchvátil   Rahmánův soundtrack měl by   vědět, že v každém   indickém filmu je hudby   pytel, i když Rahmán   určitě patří k   nejvyhledávanějším   skladatelům.
Příběh   sám je přiměřeně   napínavý, kazí ho jen   přeslazený nevkusný konec.   Dospělí představitelé   hlavních rolí bohužel moc   nepřesvědčí, že se   narodili ve slumu, na to jsou   oba moc světlí a Dév Patel   na indické poměry moc   přerostlý. Co je ale   nejdůležitější,   americkému filmovému studiu   se asi konečně podaří   dostat se na indický trh, a o   to přece jde, bhenčod!
Komparsista11
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Poslechl jsem svou přílkyni   a šel na Milionáře do kina.   Celkem mě to bavilo, vlastně   mě to i překvapilo, čekal   jsem víc naivní film.   Hlavní hrdina mi byl   sympatickej, děj měl celkem   spád, ale já osobně bych   vítal dramatičtější a   tragičtější konec.
Ocean
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Nádherný a dojímavý film o   veľkej láske, ktorá   nepoznala hranice. Herecké   obsadenie je tu úplne   neznáme, ale zo skvelým a   slušným výkonom. Dej filmu   poukazuje na človeka, z   ktorého prostredníctvom hry   milionár, kde sa mu podarilo   odpovedať na všetky otázky   sa z jedného dňa na druhý   stal ozajstný boháč.
ajenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2009
..
Mě se tenthle film moc   nelíbil...nevím vubec mě to   nebavilo přžetáčela sem   scény...mno proste nuda...ale   jako nebylo to zasejc   nejhorší takový průměrný   film.
Christie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Pekny film, ale podle me dost   precenovany. Konec preslazeny   a vubec cely film mi pripadal   dost nerealisticky.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Indický sen
Páni, tak tam bolo ľudí.   Páni, to zas bolo oskarov a   cien, Páni, tak zas podľa   knihy. Až taká hrôza to   nebola, ale zas až taký   majstrovský kúsok podľa   ocenení tiež rozhodne nie.   Samotný snímok sa mi vôbec   nepáčil, až na zopár   vecí, ale tie body dávam   hlavne za super námet a   scenár (ktorý ale až tak   super zrealizovaný asi   nebol), za postavy toho   policajného inšpektora a   hnusného moderatóra tej   šou, a super sladký koniec,   kedže inak to asi dopadnúť   ani nemohlo
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2009
U filmu s velkým   očekáváním může přijít   kýžená odměna v podobě   skvělého zážitku nebo   hořké zklamání. V   případě nejnovějšího   Boyleova snímku se bohužel   jedná o to druhé. Ještě   donedávna jsem o   "Milionářovi"   vůbec nic nevěděl a kdyby   nebyl tak oslavován díky   letošním Oskarům, možná   bych ho ani neviděl.   Předchozí Boylův snímek   "Sunshine" mě   opravdu dostal a tudíž jsem   jeho dalšímu počinu opravdu   věřil a držel mu palce. O   příběhu jsem věděl jen   to, že se jakýsi indický   mladík dostane do soutěže   Chcete být milionářem a pod   každou správnou odpovědí   se bude skrývat část jeho   života. Popravdě však byl   nápad se soutěží podle mě   trestuhodně nevyužit a   víceméně se jedná   "jen" o další   snímek, vyprávějící o   těžkém životě jednoho   člověka. Ani samotný   příběh mi nepřišel nějak   vyjímečný a nepřináší   nic co bychom už jindě   neviděli. První půlka   ukazuje hlavního hrdinu v   dobách dětství, kdy utíká   se svým bratrem a pozná svou   osudovou lásku, kterou po   zbytek filmu neustále   ztrácí a poté opět   nachází. Co se týká herců   tak s tím si Boyle poradil   skvěle a jeho výběru   neznámých tváří nemám co   vytknout a převážně   hlavní hrdina si bez   problému získá divákovi   sympatie natolik aby mu fandil   od začátku do konce. Dost   mě ale zamrzelo, že film má   v sobě minimum scén, které   by ve mně nějak doznívali,   což je pro takový snímek   velice důležité. Fandil   jsem Boyleovi, opravdu fandil   ale teď se více zaměřím   na Finchera a jeho   "Benjamina Buttona",   který má podle mě větší   potenciál si zlatého   plešouna odnést.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Dobrej film
Na tento film jsem byl docela   zvědavý,kvůli   humbuku,který okolo něho   vznikl.Nebyl vůbec   špatný,ale nějaká   naprostá bomba taky   ne:-)Zajímavý   scénář,dobře   natočené,bohužel se   nevyhnuli klasickým   filmařským klišém a   "nečekanému" hapy   endu.Dobrou volbou dabingu   bylo angažování Vladimíra   Čecha:-)
RoboDevil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Je to docela pěkná   podívaná tak do první   hodiny kdy už se člověk   začne pomalu nudit a je mu   jedno jak to vlastně   dopadne.Prostě tomu chybí   kouzlo kdy vás film chytí a   nutí se dívat až do   konce.To bohužel zde   nenajdete.A osm oscarů?Zlob   se kdo jak chce ale osobně si   myslím že si nezaslouží   ani jednoho.Je tu na scéně   mnohem více lepších   filmů(například   Podivuhodný případ   Benjamina Buttona).
Takže víc jak šest dát   prostě nemůžu.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.6.2015
Jako by měl Hollywood svoji   jasnou ideologii. Jakmile má   film nějaký sociální   podtext, šup a už ho má   (tedy Oscara). A ve stínu   tohoto kritéria vyhrávají   filmy, které jako celek   nestojí za moc, což je i   tento případ. Začátek byl   celkem zajímavý, tak do   poloviny mě na to bavilo   koukat, pak už jsem si jen   kousala nehty a snažila se   přežít do konce, mírně   zvědavá, jak to dopadne. To   jsem vydržela a odměnou mi   byl taneček na nástupišti -   máme vyděláno a už nám   můžete vlézt na záda -   který celý film poslal do   ještě horoucnějších   pekel, než kam by spadl   normálně.
sakro
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Amerika se ze svého luxusu ráda dívá na chudobu
Do titulku se snažím   impulzivně dávat tu první   kratičkou myšlenku, která   mě k danému filmu napadne.   Je totiž ověřené, že to   má nejblíže k pravdě.   Jakmile začneme dále   uvažovat, je to už jen   jakási kalkulace. U tohoto   filmu mě napadlo přesně   tohle, i když vím, že se   jedná o film britské   produkce.. Já se, narozdíl   od jiných, naprosto nedivím   oscarové nadílce. Ten film   je totiž velmi dobře   natočený a velmi cíleně a   chladně vykalkulovaný pro   maximální kasovní zisky.   Svědčí o tom i absolutní   nepravděpodobnost tak   obrovského množství   životních prožitků chlapce   ze slumu, a to právě těch,   které mu následně   přispějí k obrovské   výhře v celosvětově   známé TV soutěži. Nejvíc   úsměvné mi snad přišlo   Malikovo dohledávání svých   známých, a to i po mnoha   letech. Pár doptání a   hotovo, jako by se nejednalo o   miliardovou zemi, kde ve   skutečnosti nemá nikdo ani   ponětí, kolik kde skutečně   žije lidí, ale jako by šlo   o nějaké provinční   maloměsto třeba uprostřed   čech, kde se všichni dobře   znají a vědí o sobě   téměř vše. Ale tak to   divák žádá, tak to tedy   dostane. Řekl bych, že čas   nakonec ukázal pravou hodnotu   tohotu snímku. V době   nasazení do kin se o něm   bavil celý národ, kdo ho   neviděl, jako by nebyl. A   neuplynula tak dlouhá doba a   je nenávratně v propadlišti   kinematografických dějin a   téměř zapomenut. Takový   přece nebývá osud opravdu   kvalitních a zajímavých   filmů. Netroufám si ani   vynést ortel, zda doporučit,   či nikoliv. To totiž snad   viděl každý. Tak si jen   sami zhodnoťte, zda jste   přesvědčeni o tom, že Vám   režisér nabídl pohled na   skutečný život v   nejlidnatější zemi světa,   nebo jen maskovanou pohádku.
cora22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Dlho som odolávala tomuto   filmu. Toľko sa nahovorilo a   popísalo, že ma prešla   chuť si ho pozrieť. Ale   predsa..občas strhujúca a   občas nudná a zdĺhavá hra   na city divákov. Viac ma   bavila prvá časť filmu, kde   je Jamal ešte malý chlapec.   Postupne príbeh pre mňa   strácal čaro a márne som   hľadala výnimočnosť o   ktorej sa toľko   písalo...Kamarát mi   napísal:"Slumdog   millionaire je film, ktorý   buď -
ÁNO, alebo   NIE." Tak u mňa teda   NIE. Každopádne som rada,   že Jamalovi otázky tak   sadli, ale za čo tých 8   Oscarov???
Prema19
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2011
Ach jo,
Jak si tu čtu komentáře tak   jsem si ulevil, bál jsem se,   že jsem jediný, kdo z toho   filmu není nějak nadšen.   Naštěstí tu má více lidí   podobný názor. Jako film   nebyl nějak špatný, ale mě   teda nedojal, nezaujal. Asi   měl být občas krutý,   občas veselý a asi nejvíce   dojemný, ale mě to nějak   minulo. Nějak jsem tomu   prostě nevěřil. Nelituji,   že jsem to viděl, ale na   Oskara?? Hmmm no nevím.
rea67
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Fakt som tu jediná, komu sa   tento film nepáčil? Bola som   naň veľmi zvedavá, za čo   dostal toľko Oscarov,   pretože ja som mala svojho   favorita...
Na môj   vkus je veľmi rozsekaný,   herecké výkony ma tiež   nejako nedojali, niektoré   scény mi pripadali akosi mimo   dej a postrádala som v nich   zmysel a účel.
Na   druhú stranu obrazy drsného   života v tejto mystickej   krajine ma zaujali a niektoré   sa ma silne dotkli.
Netvrdím, že to bol film   zlý, ale jednoducho mňa   osobne sklamal, čakala som   úplne niečo iné...
Hortensie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Přiznám se, že jsem byla   dost tímto filmem zklamaná.   Má jistě dobrý námět, ale   to je asi tak celé. Za   naprosto chaotickou katastrofu   považuji neustále   retrospektivní záběry   prolínající se se   současností, kterých je   zbytečně moc a odvádějí   pozornost od děje, takže se   chvílemi zcela ztrácíte.   Film má dozajista svou   hodnotu v tom směru, že   vypovídá o nelehkých   podmínkách žití chudých   lidí v Indii. To nepochybně,   ale v tom případě by spíš   mne zaujal spíše jako   dokument mající výpověď o   životě tamějšího etnika,   nežli jako celovečerní   film, u něhož si opravdu   nemyslím, že je až taková   "bomba", jak je   prezentován. Ale každý   můžeme samozřejmě mít   jiný názor.

Oceňuji český dabing, k   jehož velkým příznivcům   patřím. Za skutečně   nápadité považuji   nadabování role moderátora   soutěže našim bývalým   "Milionářem"   Vladimírem Čechem.
Snape
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.2.2009
Prvních dvacet minut jsem se   bavil, pak jsem se hodinu   nudil a nakonec mi bylo   naprosto trapně. Kdo   neviděl, pochopí mě v   posledních pěti minutách   tohodla dvouhodinového   reportážního klipu o   věcech, které se už   tisíckrát objevily v   nejrůznějších   reportážích a cestopisech.
Didinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.9.2014
Dala jsem mu šanci
Filmu jsem se svého času   vyhnula. Už název mě   odpuzoval, jako by se nedal v   Indii natočit film o ničem   jiném než o bídě a   špíně, a množství Oskarů   indikovalo, že půjde o útok   na nejnižší lidské pudy.   Když šel tedy ale v sobotu v   televizi, a mě se nechtělo   nic jiného dělat, než   ležet v posteli, dala jsem mu   šanci. Musím přiznat, že   první polovina filmu mě   docela zaujala a hodně   bavila. Kluci byli výborní a   zápletka zajímavě   rozehraná, navíc miluji   retrospektivní formu   vyprávění ve filmu. Ups,   další polovina filmu ovšem   začala sklouzávat do   něčeho divně   předvídatelně průměrného   a ve chvíli, kdy jsem se   ušklíbla, že se nedivím,   že to dostalo tolik Oskarů,   film naplnil moje nejhorší   očekávání o naprosto   nepravděpodobné   vykonstruované, černobílé   a romantické finální   jízdě až k pobuřujícímu   tanci na perónu při   závěrečných titulcích.   Chápu, že ve filmu musí   zafungovat různé zkratky   atd., ale tohle bylo moc. Za   skvělý začátek a mizerný   konec dávám průměrné   hodnocení.
lucymat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Já fakt nevím, co na tomhle   dílku lidi viděli - možná   v tu dobu asi potřebovali   svého hrdinu, protože jinak   si těch 8 Oscarů nedokážu   vysvětlit. Prosťoučký   příběh s podprůměrnými   hereckými výkony sice   doplňuje skvělá hudba,   jenže to si rovnou můžu   koupit soundtrack. Nápad s   odpověďmi na milionářské   otázky je originální, ale   co se týče toho ostatního -   nebrat!
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Není z Hollywoodu, tak je dobrý?
Tedy to byla ptákovina. Ne   že bych to nečekal už podle   názvu, ale toto?
Mimochodem, není tento   film hodnocen tak vysoce jen   proto, že šlo o produkci   mimo USA?. Vsadím boty i   kalhoty, že kdyby šlo o   produkci USA, byly by tu jen   kritiky. Začátek ještě   jakž takž ujde, ale pak už   jsou to jen ty věci do   kterých Jamal skočil.   Snímek je vlastně jedna   velká retrospektiva a to já   rozhodně nemusím. Ne že by   se vefilmu pár dobrých scén   neobjevilo, také proto   dávám alespoň něco. Ale   celkově jde o podprůměr   story. 29072011*10818/11512
Honey0105
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Velké hodnocení, oskarové   odměny a skvělé odezvy ze   všech stran. Kdo by se tedy   na film nekoukl, když z něj   jsou všichni tak nadšení?   Přišlo mi to jako dobrej   nápad, ale jen do té doby,   než jsem film opravdu   viděla. Nevím, ale bylo tam   na mě dost zmatečných scén   a někdy i poměrně nudných.   Je to film u kterého by se   asi mělo i plakat, ale já   jsem spíš koukala na   hodinky, kdy to skončí. Ani   herecké výkony za tolik   nestály. Podle mě to mohlo   být natočeno lépe. Je to   můj osobní názor, ale   přesně takhle to vidím.
teta.Essie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Myslím si že nápad je   dobrej,já prostě nevím   možná jsem divnej já ale   mě to přijde jako hrozná   nuda...a to jako já u filmu   vydržím klidně   4h......prijde mi to horzne   zmateny....a trochu se v tom   pak ztracim....je to ciste muj   nazor,chapu ze muze byt pro   nekoho jako blbost ale ja si   nemuzu pomoci.2b davam za ten   napad o Indii
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Milionář z chatrče je jen   uměle nafouknutá bublina.   Můžu souhlasit s tím, že   je to zvláštní chaos,   jakýsi slepenec scén, které   mají vyjádřit těžký   život a vše zakončené   otřesně kýčovitým   závěrem. Hnus je i   pedofilní scéna s jedním z   hlavních hrdinů, indové   odkoukali od američanů i   stále sexuální   ponižování chlapců.
Měl jsem možnost vidět   velkou řadu dokumentů o   Indii a mluvit s lidmi,   kteří tam strávili několik   měsíců života.
Viděl jsem i indický   film Vanaja, který je ve   vyjádření života v Indii   nesrovnatelně lepší. Tohle   je zas jen další masový   oblbovák "alla   Hollywood."

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih30975minih30975Jak na věc (2002) 
About a Boy n
minih46287minih46287Náš vůdce (2008) 
Die Welle n
minih44499minih44499Bobule (2008) 
Bobule n
minih5553minih5553Černý tulipán (1963) 
La Tulipe noire n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih37013minih37013Strašáci (1971) 
Straw Dogs n
minih10422minih10422Komando (1985) 
Commando n
minih47922minih47922Město duchů (2008) 
Ghost Town n
minih25733minih25733Nebezpečná síť (1995) 
Hackers n
minih42441minih42441Životy těch druhých (2006) 
Das Leben der Anderen n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pustina (2016) [TV minisérie]

00:20 - 01:20

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:50 - 01:50

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

86 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

71 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Josif Martov

Martov Josif

Frederick Jaeger

Jaeger Frederick

Lisa Areno

Areno Lisa

Wendy Votel

Votel Wendy

Naposled navštívené:
Josif Martov

Martov Josif

Frederick Jaeger

Jaeger Frederick

Lisa Areno

Areno Lisa

Wendy Votel

Votel Wendy