Zari
ohodnotit

Lupiči paní domácí

The Ladykillers

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
15.7.2004
"Nejgeniálnější loupež všech dob byla konečně uskutečněna!" V hlavní roli Tom Hanks.“

Komentáře k filmu Lupiči paní domácí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Předpokládám, že T.Hanks   potřeboval na nájem a nebo   jsou studia jeho dětí hodně   drahá, tak musel vzít tenhle   pokus o černou komedii. Je   pravda, že nad zbytkem   hereckého ansámblu trčí   svými nadprůměrnými   hereckými schopnostmi, ale   ani on nedokáže zachránit   slabotu příběhu   nahrazovaného zbytečnými   vulgaritami.Závěrem - už   natočili lepší kousky a   Hanks také.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Po velkém očekávání   přišlo velké zklamání.   Stupidní scénář,   křečovitý humor i dialogy.   Nikdy více. Budu se snažit   této "báječné"   komedii příště vyhnout.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2011
The Ladykillers
Bratři Coenovi mě nikdy moc   nebrali, našla bych pár   filmů, ale rozhodně nejsem   jejich fanoušek, ale tenhle   film musím říct, že jsem   se pobavila. Ano trochu té   morbidity zde je, ale má to   kouzlo, vynikající Tom Hanks   v roli profesora, který se   vykecal snad ze všeho. Marlon   Wayans ten mě bavil asi   nejvíce, i když každá   postava má svou vlastní   úlohu, která byla splněna   na jedničku. Začátek se tak   trošku táhl, ale konec byl   geniální.
Srovnávat   Hanksovi filmy (Trosečník,   Zelená míle) a tenhle film   je asi úplný nesmysů, bych   řekla. Tom Hanks je tady   vynikající stejně jako ve   všech svých filmech.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2020
Lupiči paní domácí
Tak Toma Hankse mám rád,   bratry Coeny také, tak proč   nejsem nadšený z jejich   Lupičů paní domácí? Je to   asi tím, jak se celé vše   vleče, jak mě přišlo že   se herci moc na své role   nehodí a jak jsem si celou   dobu představoval britský   originál. Jako, není to   pořád špatné, to rozhodně   ne, ale mezi mé oblíbené   snímky se The Ladykillers   rozhodně nestaví.   Každopádně tímto na Joela   a Ethana Coenovi rozhodně   nezanevřu!
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.3.2012
Od bratří Coenů jsem čekal   větší řachu a přesto, že   jsem se místy opravdu   pobavil, tak jako celek mě to   přišlo jako lehounce   nadprůměrná komedie.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2014
Americký remake   vynikajícího britského   snímku 'Pět lupičů a   stará dáma'. Pořád   tvrdím, že originál je   prostě originál a to nikdo   nezmění. A platí to i   tentokrát. Svojí kvalitou k   původnímu snímku rozhodně   nedosahuje. Přesto má i toto   zpracování něco do sebe.   Příběh je zasazen do   Ameriky a tím i pozměněn   celý styl humoru.   Překvapující je Tom Hanks.   V této herecké poloze snad   ještě nebyl. Kdo originál   neviděl, neshledá nic   závažného a bude se nad   svéráznou paní domácí   dobře bavit.
pataamat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2011
Bratia Coenovci opäť   nesklamali, i keď je pravda,   že bez nich by do tohto filmu   asi nikto nedostalToma Hanksa,   zábavný i napínavý film,   ale Hanks tam proste nepatrí.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.8.2011
LUPIČI PANÍ DOMÁCÍ

Údajně je to   komedie, na tento žánr se   moc ráda nedívám. Přiznám   se, že jsem po tomto titulu   sáhla jen kvůli tomu, že v   něm hrál Tom Hanks. A byla   jsem velmi zklamaná. Po bezva   filmech (Zelená míle,   Trosečník , Forrest   Gump…)
to byl velký   pád dolů. Divím se, že   T.Hanks do tohoto projektu   vůbec šel. Samotný námět   komedie nebyl zase tak   špatný, ale nechápala jsem,   proč je tam tolik   vulgarismů. Copak si všichni   myslí, že film je tím   krásnější, nebo   zajímavější, že je ze   současnosti jen když je co   nejvíce vulgární. Tím u   mě hodně poklesl. A proto   moje ohodnocení není   příznivé a nijak netoužím   tento titul vidět vícekrát.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Skvělá komedie která nemá   nejmenší chybu je to skvěle   natočeno a velmi dobře   obsazeno přetočení starší   předlohy dopadlo velmi   dobře.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2013
Já se trochu odliším, pro   mě je tato černá komedie   typem filmu, kdy při   zkoumání tv programu   zvolám: "Jé, večer   dávají..." A taky si to   nenechám ujít, aniž   vlastně tuším proč. Snad   to je tou starosvětskou   atmosférou, možná   jižanskými halekačkami   které znějí celým   příběhem, či zvláštním   humorem bratří Coenů. Vím   ale určitě, že to není   Tomem Hanksem, tento styl mu   vážně nesvědčí a český   dabing byl výjimečně   milosrdnější k jeho   slovnímu projevu, protože   to, co se pokoušel vyloudit z   hlasivek, činilo jeho   profesora ještě   odpudivějším. Naopak,   drsné hlášky černého   Gawaina mě bavily, ačkoliv   mě v jiných filmech tyto   typy spíš vadí, asi je   pravdou, že když dva   dělají totéž, není to   totéž. Rozhodně se ale   nebudete válet smíchy, je to   taková úsměvná,   odpočinková komedie.
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Maličko morbidnější, ale   stylová komedie od bratrů   Coenů o partičce, která se   rozhodne vykrást tržby z   Casina a jako své   útočiště si zvolí dům   černošské stařeny, která   je ovšem sakramenstsky   "IN". Tom Hanks je   tady opět výbornej!!!!
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.4.2006
Podarena komedia s velmi   netradicnou rolou Toma   Hanksa,ktory ju zvladol   bravurne,a ktoremu skvele   asistovala svojrazna Irma   P.Hall a dalsi.Vyborna dobova   hudba a skvele zachytena   atmosfera maleho americkeho   mestecka na vidieku,kde sa cas   od tej horucavy a nudy   zastavil :)
lucymat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Tak tento pokus o   "komedii" beru jako   hodně špatný vtip. Hanks tu   vůbec nesedí a navíc -   opakovaný vtip není vtipem,   to by si příště tvůrci   mohli uvědomit.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Další vypečená komedie z   Coenovic dílny dokazuje, že   i když sáhnou po lehčí   látce, kvalita i zábava jsou   zaručené. Černý humor,   ztřeštěné gagy, báječný   hudební doprovod (stejně   jako u Bratříčka je dílem   T Bone Burnetta) a hlavně   galerie nezapomenutelných   figurek. Nejvíc si mě   získali květomluvný   profesor Toma Hankse a jeho   smích, Generál se svou   cigaretou nebo pan Palačinka,   který se klidně mohl   jmenovat Brouk Pytlík.   Takováhle komedie je podle   mého gusta a je mi ukradené,   jestli je to ještě   nezávislé nebo už   mainstream.
Out-Of-Way
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Další důkaz toho, že   remaky jen někdy dosáhnou   kvality originálu. A tady se   to zase moc nepovedlo.   Překvapuje mne, že   originál je méně ukecaný a   mnohem svižnější. A je   zcela jasné, že vulgarismy,   kterých je zde velmi mnoho by   v roce 1955 byly absolutně   nepřijatelné. Tom Hanks je   skvělý, je zde i několik   moc povedených vtipů, ale   bohužel jsou tu i velmi   nudná místa - a trochu se to   vleče.
huron
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.4.2006
Jestli vybíráte mezi   Novotami a tímto filmem,   není o čem uvažovat, ale   žádný zázrak nečekejte.   Místy vtipný, místy nudný   a role Marlona Wayanse   nepříjemně vulgární. Ale   nad tím vším ční   nádherně slizký Tom Hanks,   který prostě nemá chybu -   abyste si ho vychutnali,   doporučuji originální zvuk.
artcrime
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.2.2005
ani se mi nechtelo verit ze   todle natocili koenove.protoze   ty ctyri body sou jen kvuli   hanksovi..kde sou ty casy   farga a big lebowskiho..
sismik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2011
Opět tradiční koncert Toma   Hankse ve vynikající   komedii. Člověk sice musí   přijít na chuť trošku   morbidnějšímu humoru, ale   jinak jsem se opravdu   pobavila.
biscutstar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Není to špatná komedie ale   postrádá určité grády   komedie u které vidržíte   až dokonce ovšem   nezasmějete se a po   shlédnutí si řeknete není   tošpatný ale mohl jsem se   podívat na něco lepšího.
Verik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.8.2006
Sqělá loupež?!
I když je v tomto filmu   obsazen Tom Hanks,není děj   sám o sobě nějak extra   zajímavý.Někdy celkem   vtipný,ale zaujal mě na něm   konec,kdy se nakonec všichni   dočkali spokojené smrti.Že   by nad starou paní opravdu   stál Bůh?Každopádně se na   tento film podívejte pokud   nebudete vědět čím si   zkrátit nudu doma.
mirhasik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Velice nesympatický Hanks,   kterému role dle mého   názoru vůbec nesedla. Film   byl nudný, pomalý a   předvidatelný...
Duster
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Spíše zklamání. Scénář   je slabý, vcelku   předvídatelný a nijak   zvlášť vtipný, což je u   komedie docela zásadní   nedostatek. Film se místy   zbytečně vleče a zdá se   mi, že z daného námětu se   dalo vytěžit ještě mnohem   víc. Je tu několik dobrých   gagů a dialogů, ale nebýt   naprosto skvělého Hankse   alias profesora s jeho   vybranou mluvou a   nezaměnitelným   pochechtáváním šel bych s   hodnocením asi ještě níž.
Emzak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.10.2004
Zajímavě pojatá komedie,   naneštěstí ani z daleka   není tak vtipná jak by se   dalo očekávat, alespoň že   zde není použit stupidní   humor známý například z   Blbý a blbější, který by   dokázal každému filmu   zatlačit oči. Byly situace   při kterých jsem se i   pobavil, ale jen velice   zřídka. Námět byl jinak   velice slibný, bohužel k   tomu aby to byla komedie,   která ještě stojí za   shlédnutí by bylo ještě   hodně potřeba předělat.
mudr.pavlik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Asi nejslabší film s Tomem   Haksem, kterého jinak velmi   uznávám, bez něj 2/10.
Prosím, hlavně né   další pokračování.
prochor666
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2008
Očekávání humoru?
Tato "komedie" je po   stránce sénáře docela   chudá, ikdyž herecký výken   T.Hankse není příliš   slavný ukázal, že je to PAN   herec..... film má své   vtipné chvilky a končí   ironickým   "happyendem" čemu   já přikládám asi   největší váhu. Je to film   na zpříjemění šerého   večera, ale mezi vrcholné   filmy Toma to asi   nezařadím... doporučuji,ale   nečekejte hůmorné zázraky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39305minih39305Sen pro nespavce (1997) 
Dream for an Insomniac n
minih39650minih39650Kiss Kiss Bang Bang (2005) 
Kiss Kiss Bang Bang n
minih46968minih46968Twilight sága: Stmívání (2008) 
Twilight n
minih12862minih12862Morálka paní Dulské (1958) 
Morálka paní Dulské n
minih10381minih10381Kočovníci smrti (1985) 
Nomads n
minih39223minih39223Znamení hada (2004) 
Snakehead Terror n
minih73370minih73370Advokát ex offo (1988) [TV minisérie] 
Advokát ex offo n
minih7052minih7052Dva kluci v palbě (1983) 
n
minih5546minih5546Černý prapor (1958) 
Černý prapor n
minih53714minih53714Jak se zranit ve službě (1978) [TV inscenace] 
Jak se zranit ve službě n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Despido procedente

Despido procedente
Despido procedente

Pavel Kříž

Kříž Pavel

Theodor Schütz

Schütz Theodor

Filip Zafouk

Zafouk Filip

Naposled navštívené:
Despido procedente

Despido procedente
Despido procedente

Pavel Kříž

Kříž Pavel

Theodor Schütz

Schütz Theodor

Filip Zafouk

Zafouk Filip