Duben
ohodnotit

Jedna mezi oči

Bullet to the Head

Další název:
Headshot; Souboj zabijáků; Bez súcitu (SK); Shootout - Keine Gnade; Kula w łeb
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
91 minut
„Na pomstu není nikdo starý.“

Komentáře k filmu Jedna mezi oči

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.10.2021
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, což je u filmů tohoto   žánru hlavní. Dějově jsou   si tyhle filmy podobné jako   vejce vejci a tady jde o   pomstu za smrt jako třeba v   GET CARTER (a mnoha a mnoha   jiných). Ocenil bych, že Sly   i s blížící se   sedmdesátkou nevypadá v   akčních scénách ani   zdaleka tak absurdně jako   zřetelně mladší Steven   Seagal.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.3.2017
Řekl bych, že zatím   nejslabší film se Stallonem.   Ani drama, ani akční, ani   komedie, snad taková   poloakčnější kriminálka??   Snad jo. Akce je zde moc   málo. Sekyrový boj se   podařil, ale jinak jsem se i   chvílemi nudil, což u Slyho   nebývá zvykem. Takže s   přimhouřeným okem s bídou   čtyřicet procent s tím, že   podruhé raději ne.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Jsem rád,že SLY je porád ve   formě a na svůj věk vypadá   dobře!Akční/krimi Waltera   Hilla mu sedlo,cedí ty svoje   hlášky,mluví málo a víc   jedná a střílí.Celkem   ucházející film,který sice   není TOP a má své   mouchy,ale celkem jsem si to   užil.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Spolupráce nájemného vraha   s policajtem není špatný   nápad na rozehrání   vzájemného osočování,   útoků a vůbec takových   různých ponurostí.   Sylvester Stallone si   odskočil od akčních   eskapád v projektu   'Expendables' a natočil   thrillerové drama, které je   temné, nespěchající a na   současného Slyho poněkud   nudné. Ale dá se zvyknout.   Akce samozřejmě vynechána   není. To by nám Sly   neudělal. A tak nám   předhodí podívanou v   podobě zápasu se sekyrami v   ruce. Celé bych to viděl   daleko akčnější, ale   budiž. I takhle se to dá   zvládnout a Sly alespoň   ukázal, že na dramatizace   nezanevřel.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Stará dobrá škola, žádný   chytrý telefony, stupidní   tablety bez kterých se už   někteří ani nevyxxx a   nezměnili si status na FB,   jsem cool na "Víš   co". Je to jedna mezi   oči všem co nepochopili, že   život je jinde než v   imaginárních statusech-   lajcích, všem co než   zapojí zdravý selský rozum   začnou goooglovat, nostalgie   jak prase.
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2013
Ubručený zabiják Jimmy Bobo   se v poklidu zařadil do řady   Slyových ostrých hochů a   jeho pozici mu asi nikdo   nebude vymlouvat. Tohle je   prostě Sly ve formě, ve   kterého fanoušci akce rádi   vidí a ty ostatní stejně   jednou zabije. Tohle je   prostě stará dobrá klasika,   ve které se hlášky   střídají s údery,   střelbou i výbuchy a   divákovi při sledování   naroste biceps minimálně o   dvě čísla. Pohádky tohoto   typu mám před spaním   obzvlášť rád.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2013
JEDNA MEZI OČI

Nejhorším zločinem je,   když jeden lump podvede   jiného lumpa. Komu už potom   můžete věřit – no ne? A   když policajt musí škemrat   o pomoc zabijáka, aby si pak   hezky pomáhali navzájem při   pátrání po jiných   bezostyšných vrazích, to je   úžasný příklad symbiózy.   A vrchol drzosti je, když se   najde lump i mezi policisty…  

Nedávno jsem   tu četla v jednom   komentáři: „Když já   tyhle slušný zločince fakt   nemusím, a pokud se mám   dívat na krimithriller, tak   ať jsou na špatné straně   zákona zmetci, jak mají   být.“ Jenže to by potom   byla taková nuda, že by se   na to nikdo nedíval. Nevím,   jestli by bylo jednodušší   žít ve světě, kde by měli   všichni jasně dané nálepky   ZLÝ nebo DOBRÝ. Naštěstí   skutečný svět ani lidé v   něm nejsou jednoznačně   ČERNÍ a BÍLÍ. Nikdo není   jenom zlý nebo jenom svatý.   A tak nás lidé v okolí   stále překvapují svým   chováním i reakcemi, právě   proto, že se nechovají podle   stereotypních vzorců.

Říká se, že   žánr akčních kriminálek   je mrtvý. Možná, že   mladší diváci dávají   přednost komiksům s   postavami obdařenými   nadpřirozenými vlastnostmi,   ale stále existuje početná   skupina diváků, kteří se   ke starým dobrým filmům   vracejí. A Jedna mezi oči, i   když nová, ctí přesně   starý styl filmů z let   osmdesátých. Sylvester   Stallone úřaduje v plné   parádě a jeho další   návrat na filmové plátno   mne rozhodně nezklamal.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2013
Jimmy Bobbo
Na film jsem čekal takovou   dobu že jsem ho nakonec   viděl natřikrát. Klasický   akčňák které točí   Stallone. Ve starém duchu,   typický námět o pomstě.   Momoa překvapivě výborný v   roli hlavního záporáka, i   když překvapivě, jsem jeden   z mála který jeho Conana   nezatratil. Na začátku mi   trochu vadilo že hlavně   jezdily v autě a jen kecali,   někam dojeli pokecali s   někým jiným nebo někoho   oddělali a jeli dál.   Stallone parádně stíral   korejského poldu, kterého   nazval samurajem, nebo mu dal   jasně najevo co si myslí o   uspokojování žen asijskými   muži :-D Za Slye bod navíc.   Kdybych měl porovnávat   Konečnou a Bullet to the head   Konečná vyhrává ale tam   jde hlavně o nadšení z   návratu Arnolda.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2013
Pořád slušná akční   podívaná na to kolik je   S.Stallonovi let,hlavně   bojové scény jsou dobře   udělané.Dobré akční   scény,dobré napětí a   docela dobré herecké   obsazení.Rozhodně ještě   Sly nepatří do starého   železa,jako nájemný vrah   už má zkušenosti z   dřívějška s A.Banderasem.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2015
podle mého nazoru jeden z   nejlepších filmu z STALLONEM   Film ma svuj děj a spad plní   akčních scén slušné je   obsazení vyšetřovatel z   rychlé a zběsilé no prostě   doporučují
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2013
Stallone nestárne. Jeho filmy   jsou pořád dobré a   zajímavé. Zde je nový   příběh, nová zápletka a   skvělí herci. Stallone a   Kang je báječná dvojka. Dal   bych filmu klidně i desítku,   ale přece jenom se zde   objveil ten stereotyp, který   mi docela vadil, ale kromě   toho se zde jedná o další   suprový snímek   Sylvestera.
Moc jsem   byl z filmu nadšen a vřele   doporučuji pro milovníky   detektivek a vlastně celkově   fanouškům Stalloneho, jako   jsem já.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2014
Nájemný zabiják Jimmy Bobo   (S.Stallone) se při své   poslední práci stal obětí   těch, kteří si ho najali.   Ve spolupráci s korejským   detektivem Kwonem se mu daří   vyřídit svoje účty. I po   60 ale Stallone dokazuje, že   toho ze svého umění mnoho   neztratil, nakonec i se stane   jeho dcera přítelkyni Kwona,   ale mezi Kwonem a JImmym   zůstávají jisté rozpory,   které snad časem se   urovnají. Svoje účty si   Kwon a Jimmy vyrovnají,   každž po svém.
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2015
Přímočará natuplá   stylovka na jedno použití ze   staré školy, které nejde k   duhu akorát nevysoký   rozpočet, který   pravděpodobně padl   především na platy jmény   profláknuté pětice. Zbytek   obsazení pak tvoří naprosto   slabí (ne)herci, kteří   nejsou schopni pronést   repliku tak, aby zněla aspoň   trochu přirozeně. Druhá   vada na kráse - Sly má sice   mnoho předností, ale   přednes vět rozvitých k nim   tedy nepatří. Pokud však   zrovna mlčí či pouze cedí   z úst údernou hlášku, tak   je stále kabrňák. Jinak   není moc co vytýkat; pokud   tedy nečekáte něco jiného   než výše zmíněné.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Tak možná v osmdesátých,   devadesátých letech by to   snad byl i lehký   napdprůměr, ale dnes... Sly   tu vypadá dost unaveně, což   se mu asi nedá vyčítat,   protože na to má jednak věk   a druhák s tím, co má už   za sebou i nárok. Horší   však je, že tak nějak   unaveně působí celý film,   nevýrazně a šedivě. To   nejsou přívlastky, které by   měl mít film, jenž se   označuje jako akční.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Tak něco mě na tom chybělo.   Taková obyčejná krimi kde   ovšem všechny nesrovná k   zemi jen policista ale ten jen   pomáhá nájemnému vrahovi   kterej si to udělá   převážně po svém.
fanik94
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Naprostá nuda, která měla   vzniknout o 30 let dříve kdy   by to byl obrovský hit jenže   dnes už tyhle filmy   nefungují a hlavně nikoho   moc nezajímají, což   dokázaly slabé tržby v   kinech.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih74305minih74305Nesvatý (2010) 
Sint n
minih39644minih39644Dostavník (1986) [TV film] 
Stagecoach n
minih28820minih28820Únosci (2000) 
The Way of the Gun n
minih8693minih8693Hráči z Indiany (1986) 
Hoosiers n
minih18327minih18327Říše drog (1991) 
New Jack City n
minih29880minih29880Dost (2002) 
Enough n
minih14370minih14370Noc na Karlštejně (1973) 
Noc na Karlštejně n
minih10195minih10195Když ženy ztratily oháňku (1972) 
Quando le donne persero la coda n
minih177658minih177658Svatba na první pohled (2020) [TV pořad] 
Svatba na první pohled n
minih164006minih164006Trhlina (2019) 
Trhlina n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10