Duben
ohodnotit

Jedna mezi oči

Bullet to the Head

Další název:
Headshot; Souboj zabijáků; Bez súcitu (SK); Shootout - Keine Gnade; Kula w łeb
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
91 minut
„Na pomstu není nikdo starý.“

Obsah filmu Jedna mezi oči




 
Film vypráví o nájemném zabijákovi jménem Jimmy Bobo, který sice neváhá vraždit pro peníze, ale současně lpí na určitých zásadách a pravidlech. Když je usmrcen jeho parťák, ocitá se uprostřed nebezpečné hry, v níž půjde o život nejen jemu, ale i jeho blízkým. Do cesty se mu připlete mladý detektiv, který ho chce zatknout. Tak trochu z donucení s ním spojí své síly. Oba se i přes neustálé spory a míření zbraní jeden na druhého neuvěřitelně rychle blíží k dalšímu článku řetězce, vedoucímu ke zkorumpovaným obchodníkům z nejvyšších kruhů ve Washingtonu. Odhodlaná dvojice se nezastaví před nikým, kdo se jí postaví do cesty, a obětuje cokoliv,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Walter HillWalter Hill  
hraje:
Sylvester StalloneSylvester Stallone.....Jimmy Bobo [65]   
Sung KangSung Kang.....Taylor Kwon [40]   
Jason MomoaJason Momoa.....Keegan [32]   
Sarah ShahiSarah Shahi.....Lisa Bobo [32]   
Jon SedaJon Seda.....Louis Blanchard [41]   
Christian SlaterChristian Slater.....Marcus Baptiste [42]   
Adewale Akinnuoye-AgbajeAdewale Akinnuoye-Agbaje.....Morel [44]   
Holt McCallanyHolt McCallany.....Hank Greely [47]   
Weronika RosatiWeronika Rosati.....Lola [28]   
Marcus Lyle BrownMarcus Lyle Brown.....detektiv Brown [41]   
Dominique DuVernayDominique DuVernay.....servírka [23]   
Donna DuPlantierDonna DuPlantier.....reportérka   
Andrea FrankleAndrea Frankle.....masérka   
Teri WybleTeri Wyble.....Belle   
John L. ArmijoJohn L. Armijo.....lékař   
Robert LarriviereRobert Larriviere.....forenzní vědec [39]   
scénář:
Alessandro CamonAlessandro Camon  
námět:
Alexis NolentAlexis Nolent.....román "Du plomb dans la tête" (jako Matz) [44]   
kamera:
Lloyd Ahern IILloyd Ahern II  
Pete RomanoPete Romano.....podvodní záběry   
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jedna mezi oči >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.10.2021
Řekl bych klasické solidní a poctivě udělané   akční béčko. Nic nového, nic mimořádného,   je však nutno přiznat, že to má tempo a drive,   což je u filmů tohoto žánru hlavní. Dějově   jsou si tyhle filmy podobné jako vejce vejci a   tady jde o pomstu za smrt jako třeba v GET CARTER   (a mnoha a mnoha jiných). Ocenil bych, že Sly i   s blížící se sedmdesátkou nevypadá v   akčních scénách ani zdaleka tak absurdně jako   zřetelně mladší Steven Seagal.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Stará dobrá škola, žádný chytrý telefony,   stupidní tablety bez kterých se už někteří   ani nevyxxx a nezměnili si status na FB, jsem   cool na "Víš co". Je to jedna mezi   oči všem co nepochopili, že život je jinde   než v imaginárních statusech- lajcích, všem   co než zapojí zdravý selský rozum začnou   goooglovat, nostalgie jak prase.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.3.2017
Řekl bych, že zatím nejslabší film se   Stallonem. Ani drama, ani akční, ani komedie,   snad taková poloakčnější kriminálka?? Snad   jo. Akce je zde moc málo. Sekyrový boj se   podařil, ale jinak jsem se i chvílemi nudil,   což u Slyho nebývá zvykem. Takže s   přimhouřeným okem s bídou čtyřicet procent s   tím, že podruhé raději ne.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2015
podle mého nazoru jeden z nejlepších filmu z   STALLONEM Film ma svuj děj a spad plní akčních   scén slušné je obsazení vyšetřovatel z   rychlé a zběsilé no prostě doporučují
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2015
Přímočará natuplá stylovka na jedno použití   ze staré školy, které nejde k duhu akorát   nevysoký rozpočet, který pravděpodobně padl   především na platy jmény profláknuté   pětice. Zbytek obsazení pak tvoří naprosto   slabí (ne)herci, kteří nejsou schopni pronést   repliku tak, aby zněla aspoň trochu přirozeně.   Druhá vada na kráse - Sly má sice mnoho   předností, ale přednes vět rozvitých k nim   tedy nepatří. Pokud však zrovna mlčí či   pouze cedí z úst údernou hlášku, tak je   stále kabrňák. Jinak není moc co vytýkat;   pokud tedy nečekáte něco jiného než výše   zmíněné.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Spolupráce nájemného vraha s policajtem není   špatný nápad na rozehrání vzájemného   osočování, útoků a vůbec takových různých   ponurostí. Sylvester Stallone si odskočil od   akčních eskapád v projektu 'Expendables' a   natočil thrillerové drama, které je temné,   nespěchající a na současného Slyho poněkud   nudné. Ale dá se zvyknout. Akce samozřejmě   vynechána není. To by nám Sly neudělal. A tak   nám předhodí podívanou v podobě zápasu se   sekyrami v ruce. Celé bych to viděl daleko   akčnější, ale budiž. I takhle se to dá   zvládnout a Sly alespoň ukázal, že na   dramatizace nezanevřel.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2014
Nájemný zabiják Jimmy Bobo (S.Stallone) se při   své poslední práci stal obětí těch, kteří   si ho najali. Ve spolupráci s korejským   detektivem Kwonem se mu daří vyřídit svoje   účty. I po 60 ale Stallone dokazuje, že toho ze   svého umění mnoho neztratil, nakonec i se stane   jeho dcera přítelkyni Kwona, ale mezi Kwonem a   JImmym zůstávají jisté rozpory, které snad   časem se urovnají. Svoje účty si Kwon a Jimmy   vyrovnají, každž po svém.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Tak něco mě na tom chybělo. Taková obyčejná   krimi kde ovšem všechny nesrovná k zemi jen   policista ale ten jen pomáhá nájemnému vrahovi   kterej si to udělá převážně po svém.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Tak možná v osmdesátých, devadesátých letech   by to snad byl i lehký napdprůměr, ale dnes...   Sly tu vypadá dost unaveně, což se mu asi nedá   vyčítat, protože na to má jednak věk a   druhák s tím, co má už za sebou i nárok.   Horší však je, že tak nějak unaveně působí   celý film, nevýrazně a šedivě. To nejsou   přívlastky, které by měl mít film, jenž se   označuje jako akční.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2013
JEDNA MEZI OČI

Nejhorším zločinem je, když   jeden lump podvede jiného lumpa. Komu už potom   můžete věřit – no ne? A když policajt musí   škemrat o pomoc zabijáka, aby si pak hezky   pomáhali navzájem při pátrání po jiných   bezostyšných vrazích, to je úžasný příklad   symbiózy. A vrchol drzosti je, když se najde   lump i mezi policisty…

Nedávno jsem tu   četla v jednom komentáři: „Když já tyhle   slušný zločince fakt nemusím, a pokud se mám   dívat na krimithriller, tak ať jsou na špatné   straně zákona zmetci, jak mají být.“ Jenže   to by potom byla taková nuda, že by se na to   nikdo nedíval. Nevím, jestli by bylo   jednodušší žít ve světě, kde by měli   všichni jasně dané nálepky ZLÝ nebo DOBRÝ.   Naštěstí skutečný svět ani lidé v něm   nejsou jednoznačně ČERNÍ a BÍLÍ. Nikdo není   jenom zlý nebo jenom svatý. A tak nás lidé v   okolí stále překvapují svým chováním i   reakcemi, právě proto, že se nechovají podle   stereotypních vzorců.

Říká se, že žánr   akčních kriminálek je mrtvý. Možná, že   mladší diváci dávají přednost komiksům s   postavami obdařenými nadpřirozenými   vlastnostmi, ale stále existuje početná skupina   diváků, kteří se ke starým dobrým filmům   vracejí. A Jedna mezi oči, i když nová, ctí   přesně starý styl filmů z let osmdesátých.   Sylvester Stallone úřaduje v plné parádě a   jeho další návrat na filmové plátno mne   rozhodně nezklamal.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48765minih48765Kidulthood (2006) 
Kidulthood n
minih21180minih21180Tonka Šibenice (1930) 
n
minih40544minih40544Člověk bez osudu (2005) 
Sorstalanság n
minih35824minih35824Identita (2003) 
Identity n
minih50025minih50025Odpočívadlo 2: Neohlížej se (2008) [Video] 
Rest Stop: Don't Look Back n
minih56505minih56505Vejce pro maršála (1974) [TV inscenace] 
Vejce pro maršála n
minih33767minih33767Mlčící země (1985) 
The Quiet Earth n
minih47449minih47449Král Škorpión: Vzestup Říše (2008) [Video] 
The Scorpion King 2: Rise of a Warrior n
minih55720minih55720Rozhlédni se, člověče (1998) [TV seriál] 
Rozhlédni se, člověče n
minih166326minih166326Jasně a stručně (2019) [TV pořad] 
Jasně a stručně n


Hodnocení:n12345678910
Jedna mezi oči (2012)Jedna mezi oči (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376643
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10