Zari
ohodnotit

Jedna mezi oči

Bullet to the Head

Další název:
Headshot; Souboj zabijáků; Bez súcitu (SK); Shootout - Keine Gnade; Kula w łeb
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
91 minut
„Na pomstu není nikdo starý.“
Popis / Obsah / Info k filmu Jedna mezi oči



Film vypráví o nájemném zabijákovi jménem Jimmy Bobo, který sice neváhá vraždit pro peníze, ale současně lpí na určitých zásadách a pravidlech. Když je usmrcen jeho parťák, ocitá se uprostřed nebezpečné hry, v níž půjde o život nejen jemu, ale i jeho blízkým. Do cesty se mu připlete mladý detektiv, který ho chce zatknout. Tak trochu z donucení s ním spojí své síly. Oba se i přes neustálé spory a míření zbraní jeden na druhého neuvěřitelně rychle blíží k dalšímu článku řetězce, vedoucímu ke zkorumpovaným obchodníkům z nejvyšších kruhů ve Washingtonu. Odhodlaná dvojice se nezastaví před nikým, kdo se jí postaví do cesty, a obětuje cokoliv, aby vykonala pomstu.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jedna mezi oči



POZOR SPOILER

Jimmy Bobo pracuje jako najatý zabiják. Při jedné z mnoha akcí nechává naživu svědka, a to lehkou ženu. Když má dojít k placení objednavatelem, je na domluveném místě zabit Bobův partner Louis Blanchard a má být zabit i Bobo, a tostejným vrahem. Jenže Bobo se ubrání. Kolem jeho poslední oběti se pak začíná motat detektiv Taylor Kwon. Ten se s Bobem sejde v baru a chce spolupráci. Nejprve je odmítnut, ale pak mu Bobo v garážích zachrání kejhák a bere jej na milost. Nejprve jej zaveze veterinářce, aby mu vyndala kulku z těla a trochu jej zašila. No, a pak spolu začínají dělat. Pomaličku se propracovávají k Ronniemu, to je ten, který s Bobem jednal. Bobo jej trochu skřípne, a tak se dozví jméno Marcus Baptiste. Když chce soka zastřelit, zbraň nevystřelí. On mu totiž předtím Taylor vyndal úderník. Bobo jej pak venku za to trošku praští, ale pokračují spolu dále. Dostanou se do Baptistova domu v maskách, protože je zde zrovna maškarní ples a zde spatří Bobo vraha svého kolegy. Nemůže však nic dělat, a tak se věnuje plánovanému únosu. Ten se zdaří a Baptiste je odvezen a vyslýchán. Taylorovi se výslech nedaří, kdežto Bobo zjistí jméno Hankova vraha, Keagana, ale i jméno toho, kdo to vše zařídil. Je to Morel a Bobo z Baptisteho ještě dostane flash disk. Keagan se dostává až do Bobova soukromí a unáší jeho dceru. Odnese ji Morelovi, a ten požaduje výměnou onen flash disk. A tak Bobovi nezbývá nic jiného, než se sejít s ním i jeho gorilami s Keaganem v čele. Proto se vydává přímo do jámy lvové…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Jedna mezi oči



Jimmy Bobbo (Stallone) je nájemný zabiják který má jen jediné pravidlo, nezabíjí ženy a děti. Při jednom kšeftu má jeho cíl v koupelně prostitutku, která ho při akci vidí, ale Bobbo pravidlo neporuší a nechá ji žít, takový názor ovšem nemá muž, který práci zadal a chce každý článek řetězu, který by ho mohl s vraždou spojovat, sprovodit ze světa. Včetně Jimmyho, na kterého pošle svého zabijáka Keegana a ten v baru zabije Jimmyho parťáka Louise, ale Jimmy se ubrání. Na případ Louisovi vraždy je povolán z Washingtonu korejský policista Kwon, kterému Jimmy Bobbo zachrání život a od té doby je mu zavázaný, a i když se mu to nelíbí a nesouhlasí s Jimmyho metodami, je s ním při trestné výpravě za pomstou Louisovi smrti.


Autor: Duri86

Popis / Obsah / Info k filmu Jedna mezi oči



Policejní detektiv Taylor Kwon (Sung Kang) vyšetřuje úmrtí několika vládních činitelů z Washingtonu. Policista si nemůže pomoct a tak požáda o pomoc nájemného vraha ve vězení Jimmyho Bobo (Sylvester Stallone). Ten má nyní příležitost si s vrahem Keeganem (Jason Momoa) vyřídit své osobní účty.


Autor: holys

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

29 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

19:20 - 19:50

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Slavnosti sněženek (1983)

18:00 - 19:30

89 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Martin Otava

Otava Martin

Naposled navštívené:
Martin Otava

Otava Martin