Zari
ohodnotit

Divergence [2k digital]

Divergent

Další název:
Divergencia; Die Bestimmung - Divergent
Rok:
2014
Délka:
139 minut
Premiéra v ČR:
1.5.2014
„Tvoje odlišnost je pro ně nebezpečná. Na motivy světového bestselleru“

Komentáře k filmu Divergence

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.11.2015
Zkusím napsat normální   koment, ne tak vzletný a   složitý jako ostatní tady.   Prostě a jednoduše – pár   dobrých vizuálních   okamžiků ve filmu zcela   jistě je. Ovšem velmi   poskrovnu, jako už v těchto   slátaninách bývá. Je to   vlastně future, lovestory a   trochu akce na závěr.   Úplně k ničemu film není,   nějaké to malé plus se   jistě najde. Ale scénář je   takový podivný. Daniele   Steel v budoucnosti, tak asi.   Hlavní hrdinka mi byla   nesympatická, děj měl   hodně statických míst,   občas jsem to i vypnul,   protože jsem se nudil.   Podruhé jej nemusím. I když   připustím, že myšlenka   byla velmi dobrá, totiž to   ovládání masy lidí,   jenže, jaksi už to tu bylo   nesčetněkrát.2015110313203/   13940
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2014
jako vždy, snažím se   oprostit od knižního   příběhu a jako vždy mi to   moc nejde. Tentokrát mi   ovšem přijde, že byl   příběh převeden na plátno   vcelku slušně, že   zjednodušení ději moc   neublížilo..tedy,tomu   filmovému. Vnitřní boj Tris   nám zůstane skrytý, ale na   to prostě není čas.
Za mě příjemné   překvapení, včetně   hereckých výkonů. V   poslední době se mi moc   nestává,že by se mi   zpracování nových fantasy   knih líbilo, ale zde jsme na   dobréé cestě - uvidíme co   další dva díly
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2014
Obstojná záležitost v   záplavě Tvajlajtů, Hunger   gamesek a Nádherných   bytostí. S velmi slušným   hereckým obsazením   mladších i starších, s   překvapivými zvraty (nikdy   nesmí člověk podceňovat   vlastní matku), s romantickou   linií přístupnou   školačkám ze základky, s   Winsletkou s blonďatým   přelivem, se švihem a   inteligentním příběhem.  
Život v budoucnosti   není žádná brnkačka a   radši bych šla pěstovat   fazole, farmáři mě těžko   budou házet do jámy a nutit   mě skákat z vlaku.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.5.2020
Román Veroniky Rothové jsem   nečetl a číst asi nebudu,   co film? Nuda a upřímně   nějak mě to celý nebavilo.   Technická stránka slušná,   ale jinak nemám moc co   napsat, snad ani jsem   nevydržel dokonce a i když   je hlavní představitelka   hezká slečna, tak to je   málo na větší hodnocení.   - 40%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Post-apokalyptický svět s   totalitním řádem a   nadvládou připomínající   dění v mraveništi. A to   doslova. Lidé tu jsou   rozděleni do tzv. frakcí,   kde je jejich nadobro   životní místo. Každý má   určenou svoji povinnost,   jinak bude bez milosti   zatracen. Idylka to však   rozhodně není. Jsou   manipulovatelní a odsouzeni   dál žít ve strachu. Je tu   však jedna, která je něco   víc. Něco, z čeho má   strach i samotné vedení   diktatury. Příběh plný   lidského neutuchajícího   osudu na poli žánru sci-fi,   fantasy ale kupodivu i   romance. Příběh volně a   plynule vyprávěný bez   ambicí tlačit na akci,   dramatičnost či jiných   filmových aspektů jen aby se   někomu zavděčil. Děj je   hlavní devizou a je to   dobře. Vizuální výprava   už dnes nijak nepřekvapí,   ale i tak je potřeba zmínit,   že ona doba byla vyobrazena   velice dobře. Ne, nejedná se   o špatné dílo mající v   sobě snad i určité   varování. Není však pro   diváky očekávající   těžkou řežbu či podobné   bizarnosti. Tohle je snímek   takřka pro každého.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Tak takovýhle filmy já   můžu, takový dobrodružný   pohádky. Proč pohádky?   Protože je to pořád   stejný. Láska překoná   vše- program v Matrixu-smrt-   S!- i halucinózní drogu-S!.   Hlavní představitelka byla   moc sympatický čumáček a   držel sem jí pěsti, seč mi   síly stačily a každou ránu   co dostala na svůj roztomilej   obličej sem trpěl za ní.   Snímek nemá s sci-fi moc   společného. To, že je i   náš svět rozkastován a   jedna společnost chce   vládnout na úkor jiných se   děje běžně. Moc se   těším na druhej díl i   když už vím, jak   skončí....(Bude mít   otevřený konec a budeme   čekat na trojku).
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2014
Myslím, že mladé generaci   se film musí líbit, má   myšlenku (filosofii), akci,   švih, moderní adrenalin,   snaží se vytvořit nový   svět, který nebude   růžový, ale člověk jej   může ovlivnit. Mně ve filmu   chyběl komplexnější pohled   na celý systém, nějak jsem   nemohl uvěřit, jak by tento   svět fungoval, a proto mi   některé scény přišly   přitažené za vlasy. Líbila   se mi Shailene Woodley v   hlavní roli - přechod od   nejisté dívky po doslova   hrdinku s vlastní hlavou a   hlavně srdcem se jí povedl.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2016
DIVERGENCE

Mladí lidé stojí před   rozhodnutím, které může   radikálně změnit celý   jejich dosavadní život.   Musejí se zařadit do jedné   z frakcí. Pro rozhodování   jim má pomoci zkouška,   která zhodnotí jejich   vlastnosti a schopnosti a   doporučí jim některou z   frakcí. Pro někoho je volba   snadná a zcela jasná, ale   jsou lidé, pro které je   volba nečekaně těžká.

Film vznikl podle   známé a úspěšné knižní   předlohy. Je poměrně   věrným přepisem příběhu.   Jelikož hrdinové knihy jsou   mladí lidé, je příběh   určen především jim.   Patří k filmům, které jim   dodávají pocit vlastní   důležitosti a   nepostradatelnosti pro   společnost. Není potřeba   toho moc vědět, učit se a   studovat. Stačí umět   střílet, rvát se a bojovat   v ringu a úspěch se   dostaví. Tak vidíme tvrdý   výcvik mladých vojáků,   trénink boxu včetně v   pěstních soubojů kluků s   holkami a zápas o své místo   na slunci a slušné   postavení v nové frakci.   Přestože násilí ve filmech   se mi nelíbí, nemohu filmu   upřít slušné napětí,   snahu o smysluplný příběh   i osvěžení formou drobných   sond do osobních životů   hlavních postav.

Film se jako celek docela   povedl, dokázal zaujmout a   byl příjemným zpestřením   současné filmové nabídky.   ©
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Sci-fi docela dost můžu ale   tohle je na mě až moc   romantický a vůbec celý   film je takový odvar z   některých starších   snímků něco mi připadalo z   Matrixu něco z Ostrova nebo z   Twilightu je to spíš   podívaná pro mladší   generaci.Příběhově to   nebylo špatný svět je   rozdělený do pěti skupin   lidí podle jejich   vlastností,jedny chrání   ,jedny pomáhají atd a   samozřejmě o těch   nejdrsnějších je celý   příběh ale bohužel   přišlo mi to trochu   dětinský jak hlavní   postavou filmu tak akčními   scénami a přílišnou   romantikou.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2014
Další sci-fi, nebo   postapocalyptycká akční   podívaná s novými   hereckými tvářemi v   hlavních rolích. Knižní   předlohu jsem nečetl, takže   z této stránky snímek   nemůžu posoudit. Hunger   Games jsem taktéž neviděl,   ale z toho co jsem přečítal   v recenzích vím, že jsou si   filmy svým způsobem   podobné. Zde jsem se bavil.   Nový příběh a již   zminění herci. Jenom z toho   xo jsem četl zde z na FDB z   obsahu tohoto snímku jsem   čekal, že Kate winslet bude   větší mrcha co mohla dostat   více prostoru. Chvílema mi   přišlo, že její postava   tam je jenom proto, aby   doplnila určité sekvence,   její role mi v tomhle   přišla nedodělaná.

Co se týče   hereckého návočka Thea   Jamese, zde na sebe pouze   poukázal. Nejdená se o   nějakého talenta, teda   aspoň zde na mě tak   působil, spíše jenom sexy   chlápek co se zamiluje, to je   v pořádku. Jai Courtney mě   velice překvapil ve své   roli. Tihleti zmetci mu   prostě jdou hrát, myslím,   že v budoucnu můžeme od   Jaie očekávat mnohem   víc.
Vedlejší   postavy jako Eshley Judd mě   taktéž překvapila, a   Shailene Woodley je nová   Jennifer Lawrence, takže jsem   byl v celku s herci   spokojen.

Film   se mi líbil.
RM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Nechápu, proč to   srovnávání s HG. Jestli   kvůli časové shodě, nebo   kvůli tomu, že je to   dystopický námět? Nebo že   hlavní hrdinka je holka? To   srovnávání poněkud   kulhá.
Mě se to   líbilo. Trilogii jsem právě   dočetl a nyní viděl i   první díl. Nedosáhne to   sice na knížku, ale to   ostatně málo který film.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Velmi zajímavý sci-fi   snímek. Výborná myšlenka,   prostředí, děj i herecké   obsazení. Trochu mi chyběla   hlubší myšlenka a občas   nedomyšlený scénář -   celkově supr
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2015
Fajn sci-fi i pro holky
Příjemný snímek se   zajímavým příběhem i   poutavými exteriéry. Za sebe   oceňuji v roli jednoho ze   záporáku Jai Courtneyho,   mého oblíbence ze seriálu   Spartakus ;-). Každopádně   příběh je místama až moc   sladkej a romantickej, což je   právě to, proč se na něj   rády kouknou holky, ale   přesně proč u mne ztrácí   body. Připomíná mi to   vlastně částečně   Hvězdnou pěchodu ;-).   Rozhodně ale dobře odvedená   práce a na pokračování se   rád kouknu.
whack
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2014
Osprostili nás, rozdelili   podľa kást, vytvorili z nás   otrokov, čo otázky nebudú   klásť – tento film je   paralela na súčasnú   spoločnosť. Zmanipulovaní   sa sami od seba nepreberú,   treba čo najviac divergentov,   ktorí vymažú ten program a   oslobodia ich. Zasadiť   smrteľnú ranu systému,   ktorý naprogramoval ľudí na   nemysliace automaty. Túto   pointu vidím v tomto filme.   Páči sa mi.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2015
Podle
mého názory celkem povedený   počin,který mě vtáhl a   nepustil(pokud samozřejmě   nepočítám tragicky   obehraných posledních 15-20   minut,ale to už jsem   zvyklý).Zajímavá   myšlenka,solidně   natočeno,herecké výkony   šly:-)Prostě jen vypnout   mozek,moc nepřemýšlet a   koukat na film.A tom tenhle   film je...
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2014
Divergentní jablko nepadá daleko od stromu.
Aneb romantický, leč   sexuprostý postapo příběh   o tom, že divergentní   diverzantce není lehké se   dostat pod sukně, natož do   hlavy. Akční story o   mírumilovném lidstvu, jehož   mírumilovné frakce se vesele   vyvražďují v boji o to,   která z nich to s tím mírem   myslí upřímněji. Též   zábavný dokumentární   pořad o výcviku   mládežníků z kasty   Neohrožených, s trestuhodně   nevyužitým potenciálem   společných sprch kadetů a   kadetek! Plus poučný   příběh špinavého   rodinného prádla předsedy   vlády Marcuse Eatona, aneb   jak týráním a mlácením   pánví Wok vychovat z   divergentního synáčka   statečného správňáka,   kterému ani sebesilnější   chemický roztok nevymyje   mozek dočista do čista.   Bohužel, Eaton junior byl   sice kompetentní instruktor   výcviku, ale též neschopný   sexuální loudil, který ani   za 140 minut filmu nezjistil,   že dva divergentní jedinci   opačného pohlaví, navíc k   sobě konvergující, mohou   být i tělesně   kompatibilní, pročež   Beátku ani neprubnul, což   bylo frustrující (za tu   jednu pusu bych dal filmu   nanejvýš jednu hvězdu).   Nicméně to apokalypsou   zplundrované, pošahaným   způsobem „mírumilovně“   fungující velkoměsto,   stejně jako výcvikový   trenažér se sny a nočními   můrami, to byly   desetihvězdičkové   zážitky, které si určitě   brzo zopakuji!
jardiv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2014
Vyjímeční to holt nemaj lehký
Kdopak by nechtěl být   něčím vyjímečný, nějak   se odlišovat od ostatních?   Já vím, každej jsme přeci   jinej. Každej má, anebo si   aspoň představuje že má,   něco navíc oproti těm   druhým - ať už jsou to   spolužáci, spolupracovníci,   nebo prostě jen   spoluobčané. Teď však mám   na mysli jedince, kteří jsou   doopravdy vyjímeční. Né   jako někdo, kdo vytvoří   nový rekord v pití piva na   čas. Nebo kdo napíše   usmolenej komentář k tomuhle   filmu a hned si myslí že je   nejmíň Hemingway.
Asi   proto mají tak velký   úspěch příběhy o   všelijakých superhrdinech, o   utlačovaných sirotcích co   se dostanou do čarodějnické   školy a tam rozvinou své   neobyčejné schopnosti, o   zamilovaných hodných   upírech, o geniálních   vědcích kteří jsou sice   brilantní ve svém oboru, ale   nejsou schopni si v osobním   životě poradit s běžnými   záležitostmi, natož udržet   nějaký partnerský vztah.
Beatrice, dívka ze světa   budoucnosti (možná ani ne   moc vzdálené), se zdá být   docela obyčejnou   dospívající holkou. Až do   doby, kdy musí podstoupit   test. Test co jí ukáže,   jakou životní dráhu by si   měla zvolit. Jenže výsledky   naznačí, že Beatrice není   jako ostatní – a od té   chvíle jí my, obyčejní,   držíme palce.
V sále   se mnou seděla i skupinka   dospívající mládeže. Ti,   jak už to tak bývá, se   před začátkem promítání   pošťuchovali a pokřikovali.   Během filmu ale kupodivu   vládl naprostý klid. Tak jen   nevím, jestli to bylo tím,   že usnuli, nebo je opravdu   film tak zaujal, že na   hlasité komentování prostě   zapomněli.
Do kina   jsem šel, abych se pobavil. A   to mi nepokazila ani   vražedná stopáž, ani   přítomnost všelijakých   klišé, která dávala   možnost odhadnout jak se bude   děj dál vyvíjet. Tak   nehnípejte a jděte se taky   bavit!
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2015
Těžko uvěřitelný scifi,   ve kterým se všichni   chovají jak kreténi. Taková   kopie hladových her s jiným   scénářem. Ale jak vidím,   tak holkám stačí   romantická linka a klukům   zase chvílu střílení a   jsou z toho hotový. U filmu   jsem vydržel celou dobu, ale   zítra nebudu vědět, že   jsem ho viděl.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2014
Tohle nejde brát jako scifi   mainstream, ale ani jako   katastrofickou splácaninu.   Spíše taková střední   třída, která dokáže   člověka udržet. Námět   vcelku solidní, rozdělení   na frakce ujde, i když by to   určitě chtělo doladit   nesrovnalosti. Ve výsledku   jde spíše o jakýsi mix   Hunger games a Stmívání ..   což ale neberu jako zápor,   protože nejde o čistokrevné   vykrádání a Divergence se   drží ve svých   šlépějích. Za negativní   považuji nesmyslnou hru na   hrdiny, kdy se z malé   holčičky stává   válečník. Z celkového   nadhledu se mi film líbil,   ale určitě bych netvrdil,   že je to nějaké nabouchané   scifko.
ras84
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.8.2014
Divergencia - Divergent (2014)
jedna hviezda za remeselnú   prácu, ktorá je odvedená   slušna. ale zvyšok...   nepoznám literárnu predlohu   a ani ju nespoznám, lebo už   v samotnom filme je toľko   nezrovnalostí, logických   dier a vyložených blbostí,   že jeden má čo robiť, aby   to dosledoval do konca. tam,   kde je twajlajt hnojom, hunger   games bohapustou vykrádačkou   sa divergencia zaraďuje do   kategórie nekonzistentného   gulášu bez ladu a skladu. ak   je toto budúcnosť   kinematografie, potažmo   literatúri... tak sme pekne v   loji.

+   remeselná práca a   predýchateľní herci
všetky mínus bohužiaľ   idú na vrub predlohe
-   nekonzistentný a nelogický   svet 5 frakcií a   vyvrheľov
- záver   filmu ničí ako tak   vybudovanú atmosféru počas   výcviku
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2017
Divergence je dobrej film. Je   to sice spíš pro holky, ale   to neva, mě se to líbí.   Pěknej soundtrack a když to   srovnám s Hanger games, tak   tohle je rozhodně lepší.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.5.2018
Nebylo to zase tak špatné.   Knihu jsem nečetla, takže   nevím, jak to převedli a   zkrátili. Nezávisle   říkám, že příběh byl   zajímavý a originální.   Zase zkusili po Hunger games   jinou možnost fikce. Líbilo   se mi zpracování a   prostředí i způsob, kterým   to celé pojali. Herecky bylo   vše perfektní, i když tahle   Tris si moje sympatie   nezískala. Chvílema to byla   nuda. Jsem zvědavá na   další díly.
limec
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.2.2015
Film o cestě, ale když po   té cestě jdete stejně   netušíte kam jste došli a   proč jste se na onu cestu   vlastně vydali.
Alix
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.5.2019
Nebylo to špatné, ale taky   souhlasím, že to   připomínalo Hunger games.   Zdá se mi, že i obě   herečky měly stejnou   dabérku. Určitě se   podívám i na další díl,   ale HG to asi nepřekoná.
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2015
nemam rada scifi filmy, ale   toto ma dostalo!!! skvele   herecke obsadenie-konecne   novy, neotrepany hlavny hrdina   a hrdinka... su uplne zlaty,   ja osobne pozeram na film   vtedy ak su hlavne postavy   podla môjho vkusu a dej ma   zaujme potom... takze fakt   skvely film.
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2015
Když jsem si tenhle film   pustil myslel jsem si že to   bude akční bojový film s   kapkou brutality, ale on   začal pěkně klidně až po   chvíli se to začalo   rozjíždět. Film se mi moc   líbyl i herecké obsazení, a   co hlavně děj. Doporučuji   všem.
Salám
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Divergence
Je to americké bláto.   Teenagerum to přijde asi   dobrý, ale je to bláto.   Dějově, realisticky. Prostě   nesmysl. Typicka americka   slatanina s happyendem,   hezkyma hlavnima hrdinama a   vsechno kolem omáčka
zeus12xy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2014
asi by nebylo fér hodnotit   tuhle pohádku pro teenegery,   když my, co jsme nečetli   knihu, neznáme celý   příběh
danymo
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.8.2014
Musím říct, že film mě   nijak extra nezaujal. Není to   vůbec jako knížka, skoro   ani trošku a navíc na   NÁMĚT Hunger Games, což jde   ve filmu docela dost   vidět..Nemám ráda filmy co   se opičí a ještě ke všemu   od Hunger Games..proto dávám   nízké hodnocení.
nerozhodnej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2019
Zajímavé
Tento film se mi líbil,   hlavní hrdince jsem držel   palce a fandil jí. Knihu jsem   nečetl, těším se na   další díly. Hlavní   hrdinové mě bavili a věřil   jsem jim to. Za pár let se   podívám znovu...
neriah
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Na tenhle film jsem se divala   hlavně kvůli hodnocení tady   a ještě kvůli obsahu,obsah   mi hrozne pripominal Hunger   games,takze jsem naváhala ani   vteřinu a film sem si   stáhla,ze začátku mi to   připadalo velice nudne,ale   nakonec me film velice   prekvapil.. Po shlednutí   filmu jsem zjistila,že   jediný co ma asi tak z Hunger   Games stejne je to,že lidstvo   je opět rozdělováno do   určitých skupin...Rozhodně   jsem se nenudila a těsim se   na pokračování
KICC
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2014
Musíte vidět!
Divergence, po dnešním   zhlédnutí v kině, patří   mezi mých top 10 filmů.   Zanechalo to ve mně obrovský   dojem a vůbec nelituji toho,   že jsem to viděla.   Samozřejmě si chci také   přečíst stejnojmennou   knihu, ale ještě jsem k tomu   nenašla čas. Ovšem je   lepší dřív číst než   koukat. I po skončení na to   pořád musím myslet a   přemítám o tom, jak asi   bude vypadat druhý díl. Je   to dokonalé, ale je to spíš   pro romantičtější typy   lidí, takže spíš je toto   výzva k holkám: musíte to   vidět. Má to skvělý   příběh a pro srovnání je   to celkem podobné Hunger   Games. Ale samozřejmě je to   úplně o něčem jiném a   režisér se na tom opravdu   vyřádil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih31803minih31803Šílená / Krásný (2001) 
Crazy / Beautiful n
minih53707minih53707Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010) 
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I n
minih43478minih43478To se ti povedlo, tatínku! (1987) [TV inscenace] 
To se ti povedlo, tatínku! n
minih142009minih142009Bába z ledu (2016) 
Bába z ledu n
minih5624minih5624Čínská čtvrť (1974) 
Chinatown n
minih46261minih46261Hrob světlušek (1988) 
Hotaru no haka n
minih35888minih35888Klauni a vlastenci (1991) [TV film] 
Klauni a vlastenci n
minih3784minih3784Beránek s pěti nohama (1954) 
Le mouton à cinq pattes n
minih39686minih39686The Naked Jungle (1954) 
The Naked Jungle n
minih26694minih26694Postava k podpírání (1963) 
Postava k podpírání n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

The Divergent Series: Ascendant (2020) [TV film]

 The Divergent Series: Ascendant (2020) [TV film]
The Divergent Series: Ascendant n
 
Žánr: akční / dobrodružný / romantický / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Lee Toland Krieger

(pokračování)

Série Divergence: Aliance (2016)

 Série Divergence: Aliance (2016)
Série Divergence: Aliance n
The Divergent Series: Allegiant
Žánr: dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Schwentke

(pokračování)

Rezistence (2015)

 Rezistence (2015)
Rezistence n
Insurgent
Žánr: dobrodružný / sci-fi / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Schwentke

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Al St. John

St. John Al

Píseň pro nevěstu (The Wedding Singer)

Píseň pro nevěstu
The Wedding Singer

Naposled navštívené:
Al St. John

St. John Al

Píseň pro nevěstu (The Wedding Singer)

Píseň pro nevěstu
The Wedding Singer