Duben
ohodnotit

Bezva ženská na krku

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
13.10.2016

Komentáře k filmu Bezva ženská na krku

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2017
Dalsi skvely film z   Ceska...skvely herci a ta   dama- co spolu hrali je fakt   zaujimava :-).....podarena   komedia.
Dektyarev
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.12.2016
pěkný
Opravdu pěkný a vtipný film   a to jsem vůči českým   filmům většinou už předem   zaujatý, protože v poslední   době to stojí za starou pi..   :-D
kratkanozka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2016
Bezva ženská na krku
Odpočinek i zasmání u filmu   - super relax-totální delete   mozku
Chcete-li   vypnout-doporučuji.
Výborné herecké   výkony.
Zdenek43
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2018
Příjemná komedie s velmi   slušným obsazením. Bavil   jsem se skoro celý film.   Možná po umělecké stránce   se chybičky najdou, ale svůj   účel film plní. Hodnotím   vysoko.
gabula19
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2017
Super
Uzasny film...krasne natoceny   film a neskutecne skvely   vykon, ostatne jako ve vsech   jeho filmech p.   Vetcheho...doporucuji vsem co   chcou neco na uvolneni
Aglaja
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2016
Příjemná odpočinková komedie
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.
clara.bow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2017
"Bezvadná   ženská"... je naprosto   pohodový a odpočinkový film   a jako takový mi zpříjemnil   nedělní odpoledne. Obsazení   fajn a tak u mě za 8*
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2017
Tak, odznova
Možno to s hodnotením   preženiem, ale inak   nemôžem. Príjemná a   idylická oddychovka, možno   jednoduchší a   predvídateľný príbeh,   možno až všetko pekné a   príjemné, ale je to film.   Náhodou ma to bavilo, mal som   z toho dobrý pocit a navyše   to nebolo nijako úchylné,   ako to v dnešných   komédiách býva. Čo je   však hlavne ťahúň filmu,   tak fenomenálny starosta v   podaní Táborského a   neskutočnou ozdobou je   hlavná hrdinka, doteraz som z   filmu nejako nepoznal Petru   Hrebíčkovú, ale fakt, že   je pekná a zahrala tu pani   učiteľku majstrovsky
georgejiri
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2017
Bezva ženská na krku
No konečně film bez politiky   na který se dalo i koukat.
Jen mně trošku připadal   ten film jak TV noviny   odříct svoji roli
co   nejrychleji. Nebyl v tom   takový cit jako bylo třeba   ve filmech
z   Oldřichem Novým který   dokázal člověka v táhnout   do děje.
Bohužel   takových filmů je od 1998   málo
MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2020
Zklamaný zatrplý chlap versus zrazená blondýna.
Přes trošku laciný název   dost podařená romantická   komedie. Občas nějaká ta   slabinka ve scénáři,   chvílemi trochu   vypočítavé, jindy zase hra   na city, ale ve výsledku dost   vydařená věc, korunovaná   skvělými hereckými výkony   nejen v hlavních rolích, ale   i v rolích vedlejších.   Tenhle film si nehraje na   žádné velké filmové   umění, má především   pobavit a to splňuje beze   zbytku díky preciznímu   řemeslnému zpracování.
Trošku synteticky   krásná Eliška Vomáčková   (Petra Hřebíčková) žije   (aniž by kdy zjevně   pracovala) se svým milovaným   mužem (Jiří Langmajer)   lékařem, harmonickým   životem, bez starostí,   celkem v pohodě, až na to,   že její muž nechce mít   děti. Do té doby, než jí   její milovaný partner   oznámí, že od ní odchází   - kvůli vztahu se svou   zdravotní sestrou se kterou   čeká dítě. Eliška se   rozhodne vzít život do   svých rukou a vezme místo   učitelky v jednotřídce v   jakési zapadlé malé   středočeské vesnici.   Dosavadní příjemné žití   vystřídá dost nepohodlný   život v docela tvrdých   podmínkách, navíc ve   společnosti spolubydlícího   hrobníka Božíčka (Ondřej   Vetchý), který už dost   dlouho nesnáší jakoukoliv   ženskou ve své blízkosti   (má proto své pádné   důvody). Mezi touto   nesourodou dvojicí je to   chvílemi na zabití, díky   starostovi obce (Miroslav   Táborský) se to vždycky   nějak urovná. Řekl bych -   klasické filmové klišé,   kdy dvě naprosto rozdílné   povahy, lezoucí si na nervy,   si nakonec k sobě přes   spoustu překážek a   problémů najdou cestu. Byť   to podle této charakteristiky   vypadá trochu na filmový   kýč, je to skvěle napsané,   zrežírované a především   úžasně zahrané, že ve   výsledku je to parádní   filmový zážitek, který by   měl ještě dlouho doznívat   minimálně na televizních   obrazovkách a i v   zasloužených reprízách na   plátnech kin.
argenson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2017
Žádné velké překvapení.   Zklamáním je hlavně   příliš čitelný děj a   alespoň náznak vedlejších   linek na nule. K tomu docela   průměrné výkony (což   zamrzí hlavně u Ondřeje   Vetchého) a některé vtípky   na hranici Kameňáku. Ale ve   výsledku docela příjemná   nenáročná podívaná s   mimořádně krásnou Petrou   Hřebíčkovou.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2017
Heršvec, takovou dámu si   musím někdy také zahrát.   Líbilo se, bavilo to, jen   některé scény silně   připomínaly vzory z USA   novel. Škoda, že šlo o   typicky český film, a na   konci do titulků zazní   jakýsi americký paskvil,   body dolů. I přesto   hodnotím ve vyšším levelu.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2017
Celkem milá a příjemná   letní komedie, ale nic co   vás posadí na zadek. Body   přidává nádherná Petra   Hřebíčková
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2017
Tak u mne dobrý! Sice na   vesnickou učitelku byla   občas Petra Hřebíčková   trochu za barbínku, ale   slušelo jí to. Vetchý byl   opět senzační a pan   Táborský je mistr herec,   což vím už z doby, kdy   vodil ke mně do školky   svého mladšího syna.Tahle   komedie se prostě povedla a   není třeba to rozpitvávat.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2020
K české romantické komedii   lze jen zřídkakdy   přistupovat s   přísnějšími měřítky,   takže si člověk musí dát   kapku ohnivé vody nebo si   vymlejt hlavu celodenní   prací a pak to i lze   shlédnout a občas se   pobavit.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2016
Člověk se zasměje a   pobaví. Záletka skoro   žádná pár vesnickej   šplechtů a ejhle je tu   štastný konec jak z   pohádky.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.2.2017
Všimla jsem si toho jenom já   a vadilo asi jenom mě, že si   Petra Hřebíčková   vykračuje v letních   šatičkách po nákupech a po   nějaké době pálí na   vesnici čarodějnice? Ty se   pálí posledního dubna a to   fakt v letních šatičkách   po nákupech ještě nikdo   netrajdá. Uchopit tak film   jako letní komedii mi dělalo   problém. Když pominu tento   nedostatek, jedná se o jednu   z celkem solidních komedií s   jasným koncem, pár vtipných   scén, herci zkombinováni z   Bobulí, Vinařů a Ulice,   Langmajer odjel se staženým   ocasem a se všemi zuby. A   plakát je okopírovaný z   Pretty woman.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.10.2017
Slušná vejdělkovina.   Komedie, která nenadchne ani   neurazí, ale hláškami   přece jen pobaví. Škoda,   že Vetchý je tam takový   jakoby moc nad věcí,   Hřebíčková ho jasně   přebíjí a působí to   nevyrovnaně.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.2.2017
Docela koukatelná trochu   romantická   komedie,,M.Táborský   nezklamal a byl docela   vtipný,dvojka   Hřebíčková-Vetchý se   dobře doplňovali nejdřív   kočkování a naschvály a   nakonec spolu   zůstali,Langmajer kupodivu   zůstal celý film oblečený.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.3.2017
Chápu,
film neměl jiné ambice,než   pobavit v odpočinkovém   stylu,ale přeci jenom námět   a scénář jak od   jedenáctileté   romantičky,nulová   zápletka,100%   předvídatelnost:-( Jako   milá odpočinková   záležitost krásně naivně   natočená,sympatické   herecké výkony (výborný   Táborský),ale mimo vypnutí   mozku bylo třeba i omládnout   do předpubertálního věku a   to už bylo celkem   složité:-)
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2018
Taková běžná letní   komedie, ale česká a to se   počítá. Nic víc od toho   nečekejte, ale to ani není   třeba.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.10.2017
Ale jo...
Tou největší předností   "Bezva ženské" je,   že je to lehce nadprůměrná   milá komedie, se slušnými   hereckými výkony, navíc   téměř bez přítomnosti   reklam.
Někomu to   možná přijde málo, ale   když si představíte   současnou českou veselohru   posledních let, jde jen o   podprůměr, škváry narvané   reklamní agitkou a   trapnost.
V takovém   společenství každá jen   trochu nadprůměrná komedie   působí, jako lehký vánek   uprostřed parného léta.
Debutující režisér   Tomáš Hoffman vsadil na   krásnou Petru Hřebíčkovou,   která sice není dokonalá   herečka, ale je sympatická,   sexy a milá, a   nestárnoucího a všemi   oblíbeného Ondřeje   Vetchého.
Byla to   dobrá volba, mezi hlavními   představiteli to mile   jiskří a i když   přiznávám, že všichni   kritici, kteří filmu   vyčítají jistou   nepůvodnost mají pravdu, na   film se prostě dá koukat.   Ne, nespadnete smíchy z   postele, ale budete se   usmívat a čas vám   příjemně a rychle uteče.   Možná málo, ale   zaplaťpánbůh za to...
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.6.2022
Z mého pohledu je to přes   úpornou hereckou snahu sotva   průměrný a nezajímavý   film pro hodně nenáročného   diváka. Předpokládám, že   to byla (nebo měla být)   romantická komedie a my   tenhle žánr prostě točit   neumíme. Protože nepatřím   k těm, kterým stačí ke   spokojenosti, že v tom hraje   ten či onen herec nebo   herečka tak ani tady mi   nestačí přítomnost   Vetchého, Langmajera,   Táborského a dalších   známých herců abych sypal   hvězdy. Tohle byl film na   který si za týden už ani   nevzpomenu.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2017
Další z českých   "vesnických"   komedií. Silně mi   připomínala kašírované   veselí z Troškových filmů,   ale zásluhou výborného   obsazení zejména Ondry   Vetchého ("Rozumím,   jsem inženýr") a pana   Táborského, nakonec   příběh předčil mé   očekávání. Petra   Hřebíčková mě v roli   Elišky nijak zvlášť   neoslovila. Závěrečná   scéna filmu je hodna   hollywoodského happy endu,   kam na to ty čeští filmaři   chodí?
beneva
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.11.2019
Báječné záběry, krásné   scenérie, zajímavý   rozjezd... až do té podivné   hybridní veselice. To bylo   jako co? Kombinace Haloweenu a   pálení čarodejnic   štrejchnutá moravskou   tancovačkou, na které hraje   cigánská kapela zo   Slovenska? To už se mi   chtělo zvracet. Pak zas   chvílu dobrý, ale ten   konec... člověk se podívá   vedle sebe a má pocit, že je   Škopková v "Slunce   seno..." Btw, ta scéna   na lavičce, to si   "vypůjčili" z   Nothing Hill. A co ten   plakát? Samá krádež. No   fujky!
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.10.2017
Bezva prcina na vesnici...
Ač se sešla slušná   herecká sestava a námět   sliboval dobrou řachandu, tak   to úplně nevyšlo, vtipy moc   nefungují a jsou kolikrát   již viděné, paní učitelka   by do takové vesnice ani   nepáchla, nebo hned vzala   čáru zpátky do města,   sbližování s chlapíkem co   je "zlej" na ženy   nemá správnou kadenci, celé   se to klopotí pomalu k   závěru, lehký podprůměr.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2018
Bezva ženská na krku
Táto, to je jako u nás, co?   Akorát že tu máme místo   smíšenýho zboží   vietnamce, ale jinak se před   tou večerkou taky takhle   scházíme, že jo? No a ta   škola, kde učí ta paní   učitelka, úplně jako chodí   náš mladej, viď táto?   Akorát že nemáme tu školu   tady u nás na vsi, ale je   kousíček v okresním   městě, a není to   jednotřídka, a neučí tam   taková stará vykopávka jako   je ta Hřebíčková, ale   ještě starší vykopávka,   která učila ještě mě, ale   jinak je to úplně stejný,   že jo táto.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39486minih39486Karlík a továrna na čokoládu (2005) 
Charlie and the Chocolate Factory n
minih46527minih46527Podnájemníci (1976) [TV inscenace] 
Podnájemníci n
minih37094minih37094Jurský svět (2015) 
Jurassic World n
minih49095minih49095Návrh (2009) 
The Proposal n
minih136187minih136187Bojovník (2015) 
Southpaw n
minih148717minih148717Elitní Policajtka (2016) 
Raid dingue n
minih145234minih145234La La Land (2016) 
La La Land n
minih33359minih33359Dvě na jednoho (2001) 
You Stupid Man n
minih50658minih50658Panelák (2008) [TV seriál] 
Panelák n
minih123571minih123571Méďa 2 (2015) 
Ted 2 n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

06:00 - 06:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

06:00 - 06:50

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Zig a Sharko (2010) [TV seriál...

06:05 - 06:20

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Pohádky Bolka a Lolka (1970) [...

06:00 - 06:10

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10