Zari

Komentáře uživatele Aglaja

Aglaja

Aglaja zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Marcela Zahradilová

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Anděl Páně 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2016
Nezklamali - chi chi chi :-)
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš naopak ... Film   má skvělé herecké   obsazení, humor a plno   lásky. Děkujeme!
Bába z ledu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2018
Bába
Trochu smutné, trochu   skutečné a trochu   neskutečné. Nic na tom   nemění to, že film   posbíral české lvy. Stačí   vidět jednou nebo dvakrát.
Bezva ženská na krku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2016
Příjemná odpočinková komedie
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.
Lída Baarová
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2016
Plus pro Baarovou
Navzdory různým negativním   komentářům musím říci,   že film se mi velice líbil.   Dokonce v mém okolí, u   všech, kteří film také   viděli, jsem zaznamenala v 99   procentech pouze kladné   hodnocení. O Lídě Baarové   mám hodně načteno, udělala   jsem si dost přesnou   představu o její osobě.   Myslím, že film se snažil   co nejlépe vysvětlit její   jednání tím, že nám dá   představu o její osobnosti,   o její povaze a o jejích   touhách. Vlastně jí   přinesl takové plusové   body, co se týká   historického hodnocení   jejích prohřešků. Mimo   hlavní představitelky,   která se mi velice líbila,   se mi líbil i výběr   dalších herců. Také jsem   se ráda pokochala pohledem na   nádherné toalety dam,   nádherné dobové interiéry.   Hodnotím film kladně.
Matky na tahu (Bad Moms)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2016
Povolání: matka
Dost typické téma pro   americké "rodinné"   komedie. Ale příjemně   oddychové, vtipné, dost   bláznivé...Nádherná hudba,   která film provází, někdy   je to nářez :-) Film splnil   mé očekávání, americká   angličina v originále,   spousta neslušných slov,   prostě legrace, zábava a   pohoda...
Pohádky pro Emu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2016
Taková předvánoční pohádka
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky vystižená,   skvělá kamera. Pohodový   film přesně zasazený do   správného ročního období.
Sezn@mka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2016
Lehká letní komedie
Film se mi líbil, má vtip i   nadhled, krásně se kouká na   moc pěkné ženy a dívky a   Jiří Langmajer je ve své   roli skvělý. A Petr   Vondráček je naprosto   úžasný! Hodně mě   potěšila Adéla Gondíková,   moc dlouho jsem ji neviděla   ve filmu a myslím, že to je   škoda. Myslím, že tam je   dost "hlášek",   které mají šanci zlidovět   :-) Docela dobře jsme se s   kamarádkou pobavily, hodně   zasmály, a to i přesto, že   pro nezadané nad 35 bohužel   film nevyznívá moc   optimisticky :-) Ale je to   lehká, "letní"   komedie a jako taková je   prostě skvělá!
Špunti na vodě
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2018
Špunti
Krásná oddychová   "letní" komedie.   Super hlášky, úžasná   místa. Holky
byly   senzační, kluci se taky   povedli :-) V dětských   rolích taky úžasné   postavičky. Anička je   skvělá.
Tátova volha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2018
Tátova volha
Skvělé herecké obsazení,   krásné auto a téma k   zamyšlení. Je to dost na to,   aby člověk odcházel z kina   s příjemným pocitem. Ráda   jsem zase viděla paní   Elišku na plátně.
Teorie tygra
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2016
Tygrů ubývá :-)
V poslední době pro mě   jednoznačně nejlepší film,   který jsem viděla. Skvělé   herecké výkony, kamera,   humor i věci k vážnému   zamyšlení. Dobře   namícháno. Tak se mi to   líbí. A navíc Jiří   Bartoška je prostě   neodolatelný :-)
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2018
Zoufalky
Klára Issová má velký   potenciál, tady se mi   líbila. Knihu Haliny znám a   zdálo se mi, že není   zfilmovatelná...:-) Ale   mýlila jsem se, je...Film je   odpočinkový, víc od něho   nečekejte a budete spokojeni.

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících (20...

05:15 - 05:45

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:15 - 05:55

66 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nina Divíšková

Divíšková Nina

Šimpanz Mookie (Mookie)

Šimpanz Mookie
Mookie

Únik 2 (Fast Getaway II)

Únik 2
Fast Getaway II

Naposled navštívené:
Nina Divíšková

Divíšková Nina

Šimpanz Mookie (Mookie)

Šimpanz Mookie
Mookie

Únik 2 (Fast Getaway II)

Únik 2
Fast Getaway II