Duben
ohodnotit

X-Men Origins: Wolverine

Další název:
Wolverine
Rok:
2009
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
30.4.2009

Komentáře k filmu X-Men Origins: Wolverine

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 62
Lienocka22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Výborné! Nečakala som, že   Wolverine bude až taký   dobrý. Plno akcie, dobrý   príbeh, výborné postavy, to   je zárukou skvelého filmu, a   to X-Men Origins: Wolverine   určite je. Najviac ma   potešil herec Liev Schreiber   v úlohe Viktora Creeda, bol   skutočne výborný.   Jednoznačne odporúčam :o)
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2013
Pro mě je tohle plná   nálož. Jednoznačně   nejlepší film s X-men   tématikou ze všech.   Konkurovat mu může snad jen   dvojka a i ta dost ztrácí.   Wolverinovi více prostoru   rozhodně svědčí a Liev   Schreiber vůbec nezůstal   pozadu. K tomu připočtu   karetního sympaťáka Taylora   Kitsche, krásnou Lynn   Collins, slušný efekty,   zajímavej scénář,   závěrečnej fight s   univerzálním teploušem   Ryanem Reynoldsem a jsem na   100%. Na neznámého Gavina   Hooda velmi dobrá práce!
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Odhalte původ Wolverinea
Tento film nám odkrývá   původ jednoho z   nejznámějších a   nejoblíbenějších mutantů   ze stáje X-Men. Film sice   čelil neoprávněné kritice   ze stran fanoušků ale   osobně si myslím že si   tento film zaslouží šanci.   Ať už kvůli příběhu,   hudbě, hercům nebo trikům.   Hlavně Jackman, Schreiber a   Huston předvedli dobré   výkony ve svých rolích.   Škoda že další díly na   tento film nenavazují. Za mě   nejpovedenější díl z   trilogie Wolverine.
kockyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2010
Řek bych že asi zatim   nejlepší díl.Akce od   začátku do konce.Parádně   udělaný efekty,prostě to   nemá chybu.Musim dát plnej   počet.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
skvělý film!! nemám co k   tomu dodat, vynikající   výkon Hugh Jackmana..!!   super!!ale i ostatní tři   díly jsou super! :-)
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Zrovna jsem přišla z kina a   musim říct, že se čekání   vyplatilo. Opravdu jsem ráda,   že jsem nepodlehla a počkala   až do kina. Výborné efekty,   skvělý výkon herců a to   nejen Hugha Jackmana, ale i   Lieva Schreibera. Já jakožto   fanoušek celé trilogie, jsem   ráda, že konečně vím co   bylo s Loganem předtím, než   ztratil paměť. Jedinou   výtku bych měla k začátku   filmu, který byl trochu   uspěchaný. Ale jako celek   výborný. Hlavně Blob neměl   chybu :))
Lusa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Musím říct, že to byl   vskutku ohromý film, poznat   Loganovu minulost a dostat   odpovědi na všechny   nezodpovězené otázky,   chvíli mi trvalo než jsem si   ujasnila že Viktor je v   prvních x-menech Šavlozubí,   dokonce mám pocit, že v   kleci s ostatními mutanty byl   i Žabák, vidět Strykerova   syna Billa zmraženého byl   docela šok, myslela jsem si,   že svojí matku zabil až   potom co studoval u Charlese   (navíc ve 2 se jmenoval   Jasone, tak nevím kde se   stala chyba) a ne ještě   předtím a Charlesova   záchrana mutantů, prostě   ohromý. Sice konec byl docela   smutný, ale muselo to tak   být, protože Logan si v   jedničce nic nepamatoval, ale   i tak to bylo smutné.
spadl_z_oblaku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
Nezklamal
Tak i já jsem v kině shlédl   Wolverina. A musím říct,   že film splnil moje   očekávání. Celý příběh   jsem hltal jedním dechem.   Někteří herci mne mile   překvapili.
neila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Ahoj lidi, nevíte někdo, kdy   by asi tak měl tento film   přijít do kin? Už se ho   fakt nemůžu dočkat... :)
fairgame
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Skvělej filmeček, sice jsem   X-Meny nějak zvlášt   nemiloval, tak tenhkle film   mě opravdu dostal a   překvapil, plno akce,   skvělých efektů a Ryan   Reynolds jako Deadpool, byl   fakt dobrej...Nemůžu jinak   než dát 10.
LUTZAK88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Jo bylo to fakt dobrý   zajímavý příběh.fakt dost   dobrý .Hugh Jackman to   zahrál dobře .Nemám opravdu   co dodat.
Dany.zpa94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Pekny akční sci-fi film moc   se mi libil.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Hooodně dobrá podívaná,   která vysvětluje Wolverinovy   začátky. Nabito akcí i   příběhem, který je sice na   druhé zamyšlení DOST   jednoduchý, ale to nevadí,   vždyť je to přepracovaný   komiks, ne? Film působí jako   připravení půdy pro další   díly a zároveň namlsání   na další příběhy   jednotlivců.
Hugh   Jackman hraje dost dobře, to   se dalo čekat, ale dost mě   překvapil i Liev Schreiber -   jeho výkon byl skvělý.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Evidentně to bylo zpracováno   na efekt, ve chvílích, kdy   se konala zajímavá akce byly   zpomaleny záběry, aby si je   fanoušci mohli patřičně   vychutnat.Testosteron teče z   plátna, tuctový Liev   Schreiber najednou nabouchaný   jako Hulk, Hugh Jackman - no   comment.Co jsem od filmu   očekávala, to jsem dostala   ve vrchovaté míře, devítka   je navíc za Xaviera na konci.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.6.2009
X-Men Origins: Wolverine
Návrat již dobře známé   komiksové postavičky, já   osobně mám Wolverina   nejraději a tak nebude velké   překvapení, že jsem si   tenhle díl nemohla nechat   ujít, ostatně jako žádný   film, který nese název   X-men.
Logana známe z   trilogie X-mena, kdy víme že   si nic nepamatuje, tento díl   nám ukáže, jak ke své   ztrátě paměti přišel.
Celý příběh má   skvělý děj, akčně na tom   opět nejsme špatně, herecky   také ne a dnes už bych si   nikoho jiného v roli Logana   nemohla představit, Hugh   Jackman je vynikající herec   a co víc on je herec snad pro   každou roli, zamilujete si ho   v tomto akčním trháku, v   romantickém filmu či   thrilleru, odehraje cokoliv.  
X-men Origins   připraví skvělou zábavu   pro milovníky komiksových   hrdinů a samozřejmě nejen   pro ně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2020
Wolverine je z celého   seskupení nazvaného X-Men v   podstatě nejpopulárnější   a tak ani není náhoda, že   je takovým průvodcem všech   těch x-menovských filmů. I   snímek X-Men (2000) s ním v   podstatě začal a byl v něm   hlavním tahounem. A tak   filmoví tvůrci udělali tu   správnou věc, že si vzali   na paškál přímo jeho osud.   Některá odvětví už jsou   známá z předchozích   snímků, některá jsou   novinkou. Už úvodní   příběh dvou bratrů   napříč staletími je   vizuální a energickou   pastvou pro oči. Vše je   řečeno sice ve zkratce,   avšak v plné palbě k   plnohodnotnému uchopení   informací, co jsou oba zač.   hlavně co se týče   charakteru každého z nich,   neboť to je ta   nejhlavnější věc, co hýbe   dějem v následujících   minutách. Příběh se   vypráví zcela plynule a nic   podstatné není opomenuto.   CGI efekty jsou očekávaně   na patřičné úrovni,   akční scény přesně   takové, na jaké jsme už   zvyklí, dalo by se zkrátka   říci, další povedený   snímek z marvelovského   vesmíru. Otázkou však   bohužel je, jestli už tím   ale nejsme nějak nasyceni.   Ono zase svým způsobem   snímek nemá čím   překvapit. Vše, co je   ukázáno, tady vlastně už   bylo. Jen se přidávají   důležité informace do   skládačky všeho diváckého   vědění. Závěr celého   příběhu je takový, jaký   prostě měl být. Někomu   vadí, že zanechává   nezodpovězené otázky tímto   vyvolané, pro někoho je to   zase naopak dobře v zájmu   očekávání dalšího   dobrodružství. Buď jak   buď. Snímek má své pevné   místo a to už v rámci   kreativity, profesionálnosti   a velkolepých nápadů   daného dobrodružství. Pro   X-Men dalších fanouškovský   filmových zářez.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2010
Spousta známých mně   říkalo, že tahle čtverka   stojí za hovno. NENÍ TO   PRAVDA!
I když jsem tu   našel taky něco, co mně tak   úplně nesedělo, tak se mně   to jinak líbilo až moc.   Hlavně role L.Schreibera, ten   to zahrál skutečně   výborně. Je to můj celkem   oblíbený herec, ale po   tomhle jeho ( pro mě ) supr   výkonu u mě stoupl v ceně   ještě víc. Nemůžu taky   nepochválit efekty a triky -   paráda.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Velmi zdařilé sci-fi   skvělé výkony herců a   jednoznačně
skvělé efekty které   provází celí film..
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Sólovka o Wolverinovi se   zadařila.Snímku by ale   prospěla delší stopáž a o   řád zajímavější   příběh.V úvodních   titulcích jsou skvěle   sestřihané válečné   sekvence, které na sebe   plynule navazují.Gavin Hood   odvedl hodně dobrou práci a   mapuje Loganův příběh s   dávkou dramatu a občas   srandovníma   hláškama.Akční scény jsou   efektivní a správně   comicsové a nejsou vůbec   špatné.Vyspělost   vizuálních efektů zde není   plně na výši a místy jsou   trošku průhledné.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Podle meho je to nejlepsi film   z tech, ktere patri k   X-menovi. Napinave, zabavne a   s dejem... Kdo neuvidi,   prohloupi.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2009
X-men po 4
X-men po čekání na x-men 4   přišlo too.Myslel jsem že   to bude kravina ale v prvních   5 minutách to začlo být   napínavé.
Popisovalo   to od začatku Logana (Hugh   Jackman) až vlastně po   první díl x-menu záhady se   vysvětlili.Film byl zdařile   natočený efekty super   nenudil jsem se ani minutu   furt nějaké napětí boužel   se mi nelíbylo vystupování   Herce Dannyho Hustona (William   Stryker) ale byla to tak   maličká věc že hodnocení   nezměním.
Gredor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Je to určitě důstojné   pokračování x-menů. Film   na, který jsem se těšil mě   opět nezklamal a určitě se   těším na další!
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Hezký počátek X manů.   Naštěstí se nejedná jenom   o bezduchou rubačku, akční   film splnil, co od něj   můžeme očekávat.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Tak tohle se opravdu   povedlo,příběh je hezky   přehlednej a rozhodně není   nudnej a překvapující   zvraty parádne zapadají a   nejsou přehnané.Akce tam   není ani málo ani   přespříliš,tak akorát   řekl bych.Akční scény sou   hezky vyšperkované.Hugh   Jackman zahrál opět skvěle   na roli Wolverina se opravdu   hodí,stejně dobře mu však   sekundoval Liev Schreiber   který si tuhle roli   evidentně užil a   samozřejmě i Dany Huston   jako padouch Stryker...Ale aby   nebyla jen samá chvála co   jediné bych vytkl byla   paradoxně "weapon   XI"(přesneji zpusob   její likvidace) naprosto   perfektně zpracovanej   zabiják,parádní   schopnosti,parádní   vzhled,žádnej přiblblej   šašek ala zabiják a   finální souboj byl lahudka   oto víc mne mrzí že byl tak   krátkej a dostali ho tak   trapácky.Myslim že killer   jeho kalibru by mel trochu   víc přitopit,nicméně ve   finále to až tak   nevadí!Parádní filmek 90%+
lidri10
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2009
X-Men Wolverine
Tento díl mě mile   překvapil, vysvětlil a   ukázal spoustu nejasností a   byl to skvělý zážitek!   Doufám, že minimálně   stejně tak dobrý bude   X-men:Magneto!
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Pro mě také příjemné   překvapení, nečekal jsem po   předchozích částích, že   bude následovat poměrně   dobré pokračování, které   nemá zase takovou návaznost   na začátky příběhu.   Nenudil jsem se celý film,   akce jedna za druhou.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2012
X – MEN ORIGINS:   WOLVERINE

Tento   film mne bavil o poznání   méně než X-men: První   třída. Už jen dlouhé   úvodní pasáže plné bitev   a typických vojenských scén   mně negativně naladily hned   ze startu. Ale nakonec i tento   příběh hlavního   protagonisty nám velmi   poutavým a zajímavým   způsobem osvětlil cestu   X-menů a jejich střet s   lidmi. Závěrečný souboj v   elektrárně byl vskutku   úchvatný. Triková úroveň   je prostě na jedničku. I   herecké obsazení bylo   příjemné, podstatě není   co kritizovat, lze jenom   chválit. Jednoduše řečeno,   i toto tak typické dílo od   Marvelů nabízí divákům   super komiksovou podívanou,   při které se budete jistě   znamenitě bavit.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2014
Pustil jsem si to kvůli   Adkinsovi, kterej tam vůbec   není :-) Myslím že je v   těle 11ky místo Reynoldse   při závěrečné bitce, ty   kreace jsou prostě jeho ;-) .   Rozhodně zajímavý film, je   to prequel, takže určitě si   pustím i další filmy ze   série. 80%
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2009
JDĚTE DO KINA
Bohužel je to pro FOXy   katastrofa , že si nechali   tuhle pecku roku ukrást a je   možné si jí měsíc před   premierou stáhnout z   internetu. Sice se jedná o   pracovní verzi kde nejsou   dodělané různé efekty, ale   to je právě na této   pracovní verzi kouzelné.   Každopádně se na film   těším na premiéru v kině   a všem fandům doporučuji   totéž. JDĚTE DO KINA je to   nářez....
30.4.09   doplnění v kině super   fandům rozhodně   doporučuji...
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Mě se film velice líbyl. Je   tu nový děj, nové postavy a   i zpracování. Hodně jsem   byl zvědavý, jak bude   natočen Loganův útěk z   hrázi, ale to si myslím, že   mohli udělat líp. Je   zkrátka vidět, že tvůrci   X-menů na tom   nespolupracovali, ale snímek   je krom toho moc pěkný a   fanoušci X-menů určitě   budou nadšeni.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2012
Akcí nabitý prequel k   X-menům je asi třetí   nejlepší film v sérii (po   dvojce a jedničce). Origins   se velmi povedl, režisér   Gavin Hood sérii pomohl, je   to o dost lepší než   Poslední vzdor. Hugh Jackman   opět podal geniální výkon   a ostatní herci mu skvěle   sekundují. Potěšila mě i   krátká návštěva Patricka   Stewarta. Úvod byl nadupaný   a takový byl i zbytek filmu   až do závěrečných   titulků. Pro mě to fakt bylo   naprosto bezvadné, opravdu   příjemný filmík. Už se   těším na další film s   Loganem. 80%.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Velmi povedené navázání na   x-meny s historií Wolverina.   Nic mi na filmu nechybělo a   skoro mě až překvapil svou   promyšleností, dotažením.   Nicméně kolektivnější   x-meni mě především pro tu   týmovost a sladění sedí   víc než zaměření se na   individuality, které   zvládnou vše sami...   nicméně doporučuji
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Naštvaným Kanaďanem s   nezničitelnou kostrou,   smrtícími drápy a ztrátou   paměti. Alespoň tak ho znám   z x-menovské trilogie. Hugh   Jackman se však rozhodl   zkusit to bez známých   mutantů a rozjel to na   vlastní triko.Já se toho   obával,ale dopadlo to   skvěle.Wolverine rozhodně   nestaví na komplikovaném   scénáři a do hloubky   propracovaných postavách ale   drží klasického schématu   zabily jste mi mou milou já   vás taky zabiju.Přesto vám   poslední a zároven první   X-Men překvapí   propracovaností příběhu a   jeho skvělou návazností na   další díly,což si   uvědomíte nejvíce pokuď si   hned pustíte další   díly.Ano je to trošku   comicsová zábava a popcorn   ale v tom nejlepším balení   co vám mohou   nabídnout.Kromě hlavního   představitele H.Jackmana mě   velice oslovil v roli   záporného bratra Liev   Schreiber.Je dokonalý a role   mu neskutečně sedne.Celkově   jsem si posledný natočený   díl ,stejně jako tvůrci ti   ale z dějového důvodu,   postavil na první místo.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2009
X-meny jsemvždycky měl rád,   3 filmy s jejich hrdiny   znamenají trikový krok   kupředu a hodně slušně   rozjetý příběh, který   umí na diváka zapůsobit   vážně skvěle. Slušný   příběh může ale mít   slušnou minulost...a tak   vzniknul příběh jednoho z   mutantů - Wolverina. A i   přesto, že je to film   zaměřený na postavu Jamese   Logana, propleteny jsou do   něj skoro všichni z   původní trilogie (mnohdy   ovšem v mladším provedení   - film se odehrává   "před X-Meny"),   včetně profesora Charlese   Xaviera, kde se opět ukázal   Patrick Stewart. Pro mě   závěr jako víno. Wolverine   je pro mě osobně   plnohodnotným "X-Men   dílem", protože   splňuje všechno, co divák   od tohoto žánru čeká,   včetně výborných   trikových efektů.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Wolverine v plnej forme
Presne takto si prequel   predstavujem /narozdiel od   Underworld 3/.Vyborny akcny   film zo sveta X-Men postaveny   na Hugh Jackmanovi od zaciatku   az do konca.Parada!Hugh je   vyborny herec a svoju rolu si   uzival do poslednej   minuty.Zdatne mu sekundovali   ostatni herci-predovsetkym   uveritelny Liev   Schreiber.Pomerne zaujimavy   pribeh je plny zvratov a   prekvapeni,efekty   perfektne,zaverecny suboj   bombasticky.Vazeni priatelia   ano!Film jednoznacne   doporucujem.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Wolverine nezklamal....
X-men Origins:Wolverine je   vynikajíci pokračováni   všech třech X-menú.Hugh   Jackman opravdu skvělý   Wolverine.Tu se vlastne   dozvíme jak Wolverine vlastne   vznikl,jak se z neho stalo   zvře s drápy.Wolverine   patří k nejoblíbenejším   X-menúm a proto si zasloužil   celovečerní filmové   spracováni.Jsou tam taky   zajimavý mutanti,ke kterým   patří i výborne zahraný   Victor Creed(Liev   Schreiber)batr   Wolverina/Logana.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Jak už to je teďka v módě   tak už čtvrté   pokračování X-Mena je   vlastně začátek tedy první   díl.Tento film nám řekne   jak to vlasně začalo.Není   tak akční jako předchozí   snímky.Ale i tady si divák   něco najde.Posedlý   plukovník se snaží sestavit   super mutanta který bude   nezničitelný.Určitě   nedoufal že Logana   nepřemůže vše končí tak   aby mohl začít prní díl!
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Skvělý obsazení, dobrý   akční scény i příběh -   celkově fakt povedenej film o   začátku slavného   Rosomáka...
ValaMalDoran
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Nikdy jsem nepatřila mezi   velké fandy x-mena. Není   tomu ani jinak po shlédnutí   tohoto dílu. Pro fanoušky je   to určitě příjemné   vidět, jak vlastně   výrůstal a vznikl Logan.   Film se mi ale líbil. Hlavně   ten kluk s těma laserovýma   očima, jak to všechno páral   na padrť. Jedna věc mi tam   trochu vadila. Ta hudba mi   totiž připadala jako z   Transformers.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2009
Trochu rozporuplné a   bolestivé zrození Wolverina   od kterého jsem přiznám se   čekal určitě více a   hlavními příčinami jsou   podle mě špatně zvolený   režisér , který to prostě   moc nezvládnul , dále pak   místy lacině působící   triky a až příliš z uzdy   povolená ruka střihače.   Ovšem na druhou stranu za   opět skvělého Hugha   Jackmana , excelentního Livea   Schreibera , za několik   vynikajících akčních scén   a nádherné přírodní   lokace na hodnocení trochu   přitlačím. P.S. - škoda   toho nízkého ratingu ,   protože Rková přístupnost   by Wolverinovi slušela mnohem   více.
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Wolverina jsem měl vždycky z   xmenů nejradši, byl   nejdrsnější a měl   nejlepší hlášky, film o   něm to jen potvrzuje, projít   všema válkama za dvě   století musí bejt mazec,   čoprem to krosit po lese,   malej styl, finální bitka na   chladící věži taky ušla
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Film nás nechává   nahlédnout do minulosti   jednoho z nejoblíbenějších   mutantů.
James Logan   jako chlapec jedné   dramatické noci poznává,   že není jen tak obyčejným   smrtelníkem. Spolu se svým   "bratrem" Victorem   utíká. Oba jsou poháněni   silou, takřka nestárnou a   během let bojují snad v   každé válce, která se jim   připlete do cesty. Pak   narážení na jistého   Williama Strykera a   přidávají se k jeho   skupině, kde každý člen   má nějaké schopnosti. Pod   Strykerovým velením zabíjí   neznámé lidi a hledají   artefakt, který jim generál   odmítá osvětlit. Loganovi   se brzo zabíjení nevinných   lidí přestává líbit a od   skupiny se odtrhává.
Po letech klidného   života s přítelkyní se   znovu objevuje u Logana   Stryker. Krásná Kayla je   zabita a Logan touží jen po   pomstě. Zároveň zjišťuje,   že kdosi zabíjí mutanty ze   skupiny. Přistoupí na   Strykerův plán a nechává   si do kostí implementovat   adamantium - látku, kterou   nelze zničit. Netuší, že   vše je jen lest.
Film   nabízí spoustu efektivní   akce, rozzuřeného Hugha   "Wolverina" Jackmana   a Lieva   "Sabretootha"   Schreibera, krásnou Lynn   Collins, generála, kterého   nechcete potkat - Dannyho   Hustona,   "francouzského"   Taylora Kitshe a přijde (nebo   se prostě objeví) i Will I   Am. Takže shrnuto a   podtrženo: příjemné, velmi   příjemné akční   pokoukání.
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Dostalo se mi toho po čem   jsem toužil a to Logana   minulosti. Nemohu ohodnotit   jinak než super. Výborné   vizuální efekty podporované   skvělým prostředím a   oslazeno výbornými herci.   Režisér Gavin Hood využil   skvělého předešlého   námětu, který dokázal   vsadit na jedničku. Tato   celá sága si rozhodně   zasloužila tuto třešničku   na dortu a rozhodně se tímto   pokračováním nic nezkazilo,   ba naopak ještě více nás   vtáhla do filmového světa   Wolverine (Hugh Jackman),   který nám opět ukázal, jak   silné má doopravdy herecké   vlastnosti. Výborné   zahrnutí a důležité   momenty dělaly z filmu   neskutečnou podívanou- smrt   otce, bratr, přítelkyně,   zrada, pomsta a tím   především Hugh Jackman.   Dostalo se nám i vtipných   hlášek, na které jsme byli   zvyklí z předchozích   dílů. Nemám co bych   vytkl... snad jedině, že se   nezačalo hned tímto dílem.   :))
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Velice uvěřitelné   charaktery, škoda jen, že   některé dostanou tak málo   prostoru a jsou zabité   příliš brzy. Nemohl jsem se   zbavit dojmu, že se tenhle   díl nějak moc podobá   Underworldům, ale to je jen   dobře.
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2011
film pre toho, kto mal rád   túto postavu a páčili sa mu   aj filmy...taaakže presne pre   mňa ;) Wolverin proste vie   ako na to :D aj keď menšie   chybičky to malo :)
viana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2010
X-Men Wolverine
určitě bezvadně udělaný   film ,senzační triky,dobrý   komiksový příběh a   otevřené dveře na další   určitě ještě lepší   zpracované díly,takže   DOPORUČUJI
Pavka89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Filmy X-men miluju. Na tomhle   jsem byla v kině a moc se mi   to líbilo, ale musím dát o   2 hvězdičky míň .. kvůli   přehnanýmu konci..
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Tak tento díl nemohu   srovnávat s ostatními   X-meny, protože podle mě   docela odbočuje. Přesto se   mi tenhle snímek docela dost   líbil. Zaujmul mě příběh   a akce byla také pořádná.   Navíc se mi líbilo   obsazení. I když u konce ten   vylepšený Ryan Reynold mě   docela vyděsil (:D). Jinak mi   přišla dost užitečná   schopnost přemisťování,   kterou měl Will.i.am.
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2009
Ten film je jak ochutnávka   jídla. Je sice skvělé, ale   je ho málo na to, abychom si   jej dost vychutnali. Nápadů   tu je plno - Wolverine v   průběhu věků (a válek),   mutanti se zajímavými   schopnostmi atd. Ale to vše   tam má málo místa, je to   jen jako by lehce   naznačené...
biscutstar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2010
rozhodně lepší než   předchozí série x-menů   plnýfilm nabitý akce vás   jistě potěší
Otek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2009
X-meny můžu. Všechny. Film   X-men Origins:Wolverine, je   určitě dobrým odbočením   ze základní osy původní   trilogie. Akce, efekty, něco   málo z lásky. Dost   dobré.
Co můžeme   očekávat příště? O kom   to bude?
btip007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2012
Je znát, že se čtvrtého   pokračování ujal jiný   režisér. Hood dbal mnohem   více na linii a   propracovanost celého   příběhu než Singer. Film   má obrovské tempo, ani   chvilku nenudí. Pro mě   zatím nejlepší díl, celé   série.
Jimm1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2010
Film který, zaujme, nenudí,   ale dá se vidět jen jednou.   Jinak dobře zpracované   akční sci-fi. Není potřeba   vidět předchozí díly.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Rozjezd letních trháků je   zatím velice pomalý. Po   průměrných "Andělech   a démonech" přichází   stejně "kvalitní"   "Wolverine". Nedá   se říct, že bych čekal   mnoho ale i tak se   jednoznačně jedná o   zklamání.   "Wolverine" se o   typickou akční oddechovku,   která nepřináší vůbec   nic nového ale i tak to mohla   být alespoň slušná   zábava. Nepříliš známý   Gavin Hood si však s   námětem moc neporadil a z na   akční žánr vděčného   tématu pomsty vytěžil   naprosté minimum.   Scénaristicky je film slabý   a rozvádí jen to, co bylo   naznačeno v druhém   pokračování   "X-Menů". To by   však nevadilo, jelikož kolik   dobrých akčňáků má   kvalitní scénář. Jde o to,   že režisér si pro diváká   po stylových a hlavně   vizuálně povedených   úvodních titulkách   nepřipraví žádnou   vyloženě povedenou akční   scénu a jediné překvapení   filmu jsou neuvěřitelně   špatné triky, kterým se z   poza rohu vysmívá i 17 let   starý "Terminátor   2" a to ani nemluvím o   Michaelu Bayovi. Moc se   nedaří ani propojování s   "X-Menovskou"   trilogií, které většinou   probíhá doslova násilně.   Bohužel si na pořádnej   akční nářez budem muset   ještě chvíli počkat.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.4.2014
Všechny ty komiksy na téma   X-men jsou stejné a nedají   se hodnotit nijak hvězdně.   Prostě je to pořád stejné   a sedmdesáté pokračování   jiné nebude. Leda tím, že   je to možná poslední díl,   ale to zatím nehrozí.   Pozitivně hodnotím přesun   zpět do 20.století. Určitě   je to lepší než miliony   obětí v katastrofických   filmech.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $179,883,157║Tržby   Celosvetovo $374,825,760▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $32,834,059 //počet   predaných kusov 1,605,969║   Tržby za predaj DVD v USA   $84,525,025 //počet   predaných kusov 4,782,513║   Film absolútne postráda   psychológiu postáv, je to   len tuctová akčná zábavka   z občasným príbehovým   závanom, kde by samotná   kostra príbehu ani nebola   zlá len režisér s ním moc   nevie narábať a postupne to   čo ponúka príde len čoraz   viac ploché, bež šťavy,   chýba tomu cit, emócie,   akákoľvek hĺbka, Hugh   Jackman tu nemá takmer čo   prevratné hrať(to najlepšie   už vyčerpal v pôvodnej   trilógii), ostatné postavy   tu tiež pôsobia ako také   jednohubky bez účelu. Na   druhú stranu to koľko toľko   zachraňuje vizuálna stránka   a kamera pod vedením Donalda   McAlpine(Predator, Moulin   Rouge!), hlavne úvod filmu je   prim. "Zbytočná   nádstavba pre samotnú sériu   X-Men." /videl v kine:   60%/ (videl na festivale   Comics Salon 2009)
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2012
Lepší akční
Jak píšu v titulku.Lepší   akční film,ale jinak pro mě   ztráta kouzla prvních tří   dílů.Prostě akční s   dobrými efekty a na tento   žánr i dějem.
Clockwork
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Velice slusne se rozjizdejici   prvni pulhodinka,ktera me   drzela v napeti co bude.Ovsem   ta dalsi uz me ponekud   zklamala.Dle me me byla fura   casu na to aby tenhle   skvost,kterej mel mit jasnejch   90% byl dotahnutej az   dokonce.Proste to odflakli !!!
Nenkyta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.5.2009
Jsem celkem potěšena z   tohoto dílu X-mena.Je lepší   než první dva díly,   ale....některé scény mi   přišli v celku slušné,   bohužel se našli i nudné,   nezajímavé, předvídatelné   části.Hugh Jackman byl   dobrý.
puol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Hugh Jackman je skutočne   Wolverine! (nie Rosomak, tento   preklad nemam rád), ukáže   sa tu množstvo postáv z   Marvelovsého vesmirú a triky   sú občas obstojné. A to je   asi všetko, čo je na tomto   filme ovažujem za pozitívne.   Toľko klišé a rádoby cool   akčných scén, kde sú   narušené aj voľnejšie   komiksové fyzikálne   zákony... Škoda, no ale čo   určite to zarobí hromadu $ a   producenti budú spokojní.   FIlmovo-komiksový   fanúšikovia si musia   počkať na ďalší pokus.
ZuzikD
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2009
Hugh Jackman to prostě sám   celé neutáhne i když má   jedno z nejhezčích těl v   Hollywoodu, to snad bylo   jediné co bylo pastvou pro   oči na tomto filmu, občas   jsem i slintala a to byl vedle   mě na sedadle můj přítel,   ale propracovaný svaly jsou   propracovaný svaly :-). Film   začal moc dobře, úvodní   bitvy byly moc pěkně   natočané a sestřihané a to   je asi tak celé co stojí za   řeč, u scény kdy padá   zloduch do jaderného reaktoru   jsem se už lámala smíchy.   Celkově to bylo takové bez   námětu, jednou jdu tam   někoho zabiju, podruhé jdu   zase někam jinam tam taky   někoho zabiju. Chtělo to   něčeho se držet a vzít to   do hloubky, alespoň tak to na   mě působilo na první   dojem...takže u mě jen   průměr.
Cash89
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Přiznám se, že film jsem   viděl už asi před   měsícem, trochu pobouřen   že někdo z produkce film   ukradl a dal ho na net...Na   stranu druhou jsem byl jako   fanoušek velmi potěšen a   mile překvapen...Ještě   předtím než jsem film   viděl jsem si přečetl   článek o tom jak bylo   těžké nátáčet podobný   film, že Hugh Jackman do toho   dal všechno, půl roku tvrdě   dřel aby se podobě Wolverina   podobal...K mému   rozčarování je to asi   jediné plus které snímek   přináší, Hugh Jackman   opravdu vypadá jako hora   svalů a   testosteronů...Režisré   Gavin Hood mi přišel že   nemá všechnu moc v rukou, a   dává hlavně na improvizaci   herců, dalo by se říct, že   to skoro vypadá jakoby nikdy   o komiksu   neslyšel...Příběh   začíná velmi svižně, ale   když se příběh posune   dál, je to zbytečně   zamotané a nějaké   nedotáhlé do   konce...Scénář je naprosto   naivní a hloupý, přišlo mi   že se má hlavně směřovat   k mladšímu publiku, které   nemá ještě   rozum...Zbytečně moc nás   režisér překvapoval,   chtělo to podle mě jednu   línii příběhu a né milion   seskupení které nedávají   smysl...Takže X-men 2 pro mě   nebyl ani teď   překonán...Snímek rozhodně   nepředvedl plnou sílu   příběhu protože Wolverine   má daleko větší   potenciál!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih6855minih6855Drak přichází (1973) 
Enter the Dragon n
minih49112minih49112Vánoční koleda (2009) 
A Christmas Carol n
minih2908minih2908Americký ninja 5 (1993) 
American Ninja V n
minih36811minih36811Torque: Ohnivá kola (2004) 
Torque n
minih46182minih46182Pan tělocvikář (2007) 
Mr. Woodcock n
minih85607minih85607Nespoutaný Django (2012) 
Django Unchained n
minih27527minih27527Návrat Addamsovy rodiny (1998) [Video] 
Addams Family Reunion n
minih41886minih41886Krvavý sport 3 (1997) 
Bloodsport III n
minih66236minih66236Piraňa (2010) 
Piranha n
minih55982minih55982Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 
Mad Max: Fury Road n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noví mutanti (2020)

 Noví mutanti (2020)
Noví mutanti n
X-Men: The New Mutants
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Boone

(pokračování)

X-Men: Dark Phoenix (2019)

 X-Men: Dark Phoenix (2019)
X-Men: Dark Phoenix n
Dark Phoenix
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Kinberg

(pokračování)

Logan: Wolverine (2017)

 Logan: Wolverine (2017)
Logan: Wolverine n
Logan
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: Apokalypsa (2016)

 X-Men: Apokalypsa (2016)
X-Men: Apokalypsa n
X-Men: Apocalypse
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]

 X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]
X-Men: Budoucí minulost n
X-Men: Days of Future Past
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Kanada
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Wolverine (2013)

 Wolverine (2013)
Wolverine n
The Wolverine
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: První třída (2011)

 X-Men: První třída (2011)
X-Men: První třída n
X-Men: First Class
Žánr: sci-fi / akční / drama / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

X-Men: Poslední vzdor (2006)

 X-Men: Poslední vzdor (2006)
X-Men: Poslední vzdor n
X-Men: The Last Stand
Žánr: fantasy / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brett Ratner

(pokračování)

X-Men 2 (2003)

 X-Men 2 (2003)
X-Men 2 n
 
Žánr: komiks / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men (2000)

 X-Men (2000)
X-Men n
 
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

02:10 - 02:40

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 02:55

0 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10