Zari

Komentáře uživatele spadl_z_oblaku

spadl_z_oblaku

spadl_z_oblaku zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Zklamání
Po dlouhé době jsem   odcházel z kina otrávený a   bolelo mne za krkem z   neustálého kroucení hlavou   nad tím co filmaři dokázali   udělat s předlohou. Ti co   mají tu výhodu a nečetli   knihu možná viděli   dobrodružný mysteriozní   thriller, ale Ti co neodolali   a knihu si přečetli si ji   asi půjdou přečíst ještě   jednou jestli je náhodou oči   neklamaly. Všechno bych   shrnul asi tak do tří bodů.  
Tak za prvé:
Film je natočen jako   dvojka šifry. Přitom   knižní předloha šifře   předcházela. Film se v   podstatě v několika místech   dost odchyluje od předlohy,   což také čtenářům   neunikne.

Za   druhé:
V knize došel   Langdon ke všemu pomalu   krůček po krůčku. Ve   filmu? No jak to říct.   Začátek jinak, v prostředku   jakbysmet a na konci. To nemá   smysl komentovat, protože   závěrečný part v knize je   mezi Langdonem a ........   Nebudu říkat těm co ještě   neviděli. A ve filmu bohužel   je konec jen o jedné   osobě.

A   konečně za třetí:
Těch odchylek je tam hned   několik a docela   podstatných. Ať už to je   archív, zápisky v deníku,   které mimochodem v knize ani   nejsou, velké finále a   spousta dalších drobností.   Proto všem co na film   chtějí jít a vychutnat si   ho lépe než já doporučuji   knihu za žádných okolností   NEČÍST!!!!!!!!!!!!!!!
Stalo se (The Happening)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Kam se podělo???
M. Night Shyamalan je   režisér, kterého můžu.   Ať už to byl film Znamení   nebo Vesnice, pokaždé   vytvořil dokonalou atmosféru   a já z kina odcházel   spokojený a dá se říci,   že film zanechal stopu. Ale s   filmem stalo se je to nějak   jinak. Ano byla tam   atmosféra, ano byl tam   příběh, ale všechno bylo   tak nějak bez šťávy.   Přece toho šlo využít   lépe. Myslím si, že námět   až tak špatný nebyl, ale   prostě tady to vypadalo, že   to bylo dělané jen na   půl... A proto se ptám kam   se podělo to napětí, které   je M. Night Shyamalanovi tak   vlastní????
Wanted
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Chcete se naučit střílet za   roh? Pak si pusťte tenhle   film. Já osobně jsem byl   spokojený. Proto také   dávám 9. Ano našlo by se   pár detailů, ale celkový   dojem je ten nejlepší. A co   se týká žigulíku. Lepší   fór snad ve filmu není.   Dohnat pendolíno a ještě   zvládnout proskok do vagónu,   tohle nemohl vymyslet   normální člověk..... :o)))
X-Men Origins: Wolverine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
Nezklamal
Tak i já jsem v kině shlédl   Wolverina. A musím říct,   že film splnil moje   očekávání. Celý příběh   jsem hltal jedním dechem.   Někteří herci mne mile   překvapili.

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Žut (Der Schut)

Žut
Der Schut

Naposled navštívené:
Žut (Der Schut)

Žut
Der Schut