Zari
ohodnotit

Peklo s princeznou

Další název:
Hell with the Princess
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
29.1.2009
„O královských dětech a královské lsti, která vyvolala hněv samotného Lucifera.“

Komentáře k filmu Peklo s princeznou

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2011
10/10
Přidávám se k těm, které   pohádka bavila a libila se.   Jsem byla docela   překvapena,že se něco   takového zase povedlo. Sice   do klasické pohádky to má   hodně daleko,ale o tom asi   ani nešlo, je to moderní   pohádka a tato je jedna z   dobrých.
kassule
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2011
Nádherná pohádka
Tahle pohádka je opravdu   bezvadná :) Herci podali   skutečně perfektní výkon   :) Takových pohádek, jako je   tato, by mělo být víc :)
JSM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Je to více než nová česká pohádka!
Jako milovník českých   filmů a zvláště českých   komedií a pohádek, jsem hned   v den premiéry zašel do   místního multikina (pozval   jsem ještě svoji maminku) a   nenechal jsem si tento film.   Bezvadné herecké obsazení   (i jedna dvojrole!), krásná   výprava a hlavně   originální námět, ikdyž   jako pozorný divák jsem si   povšimnul dokonce dvojí   podobnosti s pohádkou   ŠÍLENĚ SMUTNÁ PRINCEZNA.   Jednak primární děj je jako   vystřižený z této   pohádky: taky se princ s   princeznou potkají a   zamilují "v civilu"   a skoro teprve na konci děje   nejdříve princ a posléze   princezna zjistí, že milují   toho, koho sami nechtěli ani   vidět. :-) A dokonce je tam   jedna hláška, která je z   této pohádky slovo od slova:   HLEDAT, NAJÍT,   PŘIVÉST...

V   každém případě se po   celou dobu od plátna   neodtrhnou oči dítěte, ale   i dopěláka. Celý děj má   spád a gradaci. Přiměřeně   se i divák zasměje. Dle   mého názoru je to pohádka,   která pobaví a zaujme   diváky všech věkových   kategorií.
WrongDawe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2008
České pohádky
Díky Bohu za každou novou   českou pohádku...sou   nejlepší,tahle má navíc   dobré obsazení a na   kostýmech a prostředí se   taky evidentně nešetřilo..
řepešínský
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2009
Příjemné, milé a   nadočekávání pohádkové   kouzlo na vás dýchne z Pekla   s princeznou. Bereme-li v   potaz ještě fakt, že film   je de facto navíc   šmídmajerovou celovečerní   hranou filmovou režií; dal   si jí nádherný dárek k   životnímu 5o. jubileu;   nezbývá nic jiného než   tleskat. Vynikající a hodně   neobvyklý pohádkový   příběh, má sice svůj   primární love-motiv známý   již ze šíleně smutné   princezny, ale výlet do pekla   je tak nový a neotřelý.   Bravurní Martin Stránský v   dvojroli Lucifera a Jíry má   vedle sebe zdatnou sekundatku   v Alžbetě Stankové jako   čertici Muribaně a oba dva   si své party před kamerou   doslova užívají. Není   divu, mají co hrát, protože   autor společně s m.   poledňákovou jako   spoluscénaristé nejenom jim,   ale i ostatním napsali   naprosto jedinečný   scénář. Škoda jen, že P.   Nárožný si místy nevěděl   rady s tím, jak má svého   krále uchopit, takže se   zmítal ve spleti svých   dřívějších královských   pohádkových rolí. I tak má   ale Peklo s princeznou ke   všemu moderně pojatý a   přitom stále ten historický   život na zámku, jak by   správná pohádka měla mít;   nechybí jí ani pro děti   lehce pochopitelná zápletka;   podmanivá hudba; pestré   kostýmy a skutečné reálie.   V celkové dlouhodobé bídě,   která nastala po Troškových   Z pekla štěstí, má Peklo s   princeznou v teritoriu nových   českých celovečerních   filmových pohádek právo, se   již nyní zařadit mezi   klenoty domácí   kinematografie. Peklo s   princeznou doopravdÿ   přináší pro zlatou českou   filmovou pohádku svěží   dech a doufejme, že   Šmídmajerovi v jeho další   celovečerní práci ještě   nějaký čas vydrží.
peprz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.8.2012
Moderní pohádka, která má   vtipné dialogy. Myslím si,   že režisér zvládl udělat   pěknou pohádku se spostou   známých herců. Václav   Vydra jako čert-učitel, to   byl skvělý nápad stejně   jako točení pekla na   Dolském mlýně, skvělé   kulisy. Doporučuji se   podívat.
remky3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Po dlouhé době, opět jedna   z hezky zpracovaných   pohádek. Dokonce i Mádl   zvládl svoji roli dobře, z   čehož jsem měl strach, že   zkazí celkový dojem. Nestalo   se tak a můžu říct, že   jsem se bavil.
tafemme
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Buberle napsal dobrou pohárku!!!
Musím protestovat proti   napadení pana Buberleho,   scénář je slušný, taky   se nenapsal za pár dní a   pomocnou ruku, pokud jste si   nevšiml, podala řada lidí,   včetně Marie   Poledňákové!!! Té říkám   filmařská osobnost. Dovoluji   si upozornit, že i věhlasní   autoři nemají někdy své   dny, a pak napíšou něco, co   je prostě slabší a třeba i   netočitelné. Jenže když to   není k ničemu, tak se o tom   ani nedozvíte. Dozvíte se   jen o tom, co se doopravdy   natočí, i tam je kvalita   různá. POHÁDEK NENÍ NIKDY   DOST. Napřed si na film   zajděte, a pak jej hodnoťte.   Přeju Peklu, aby se zařadilo   mezi klasické perličky   každých našich Vánoc, já   film totiž už taky viděla.
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2017
Pro mě jedna z nejlepších   pohádek po r. 2000. Ač   Stránského obecně nemusím,   zejm. na Lucifera se svým   hlasem fakt hodí. Všichni   hrají dobře, bez křečí   nebo trapného přehrávání.   Voříšková je celkemm   hezká, až na ten hlas:)   (Stanková ještě hezčí, a   nemá slovenský přízvuk!)   Občas dobře/vtipně   vypointované scény se   zajímavými detaily   (vyhrnování/stahování   sukně při ošetřování   nohy princezny).
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2013
Vraciame sa na zem
Tak ja myslím, že veľmi   pekná rozprávka, z   novodobých určite napriemer.   Áno, dá sa tomu všeličo   vytknúť, ale načo sa tým   rozptylovať. Je pravda, že   chvíľami som sa trošku   (najmä v tých čertoch)   strácal, či ten koniec akoby   bol unáhlený, ale čo tam   toho, ako celok výborné. Mr.   Lucifer iný slídič. Herci   úžasní, dokonca toho Mádla   moc nemusím, ale tuna mu to   slušalo. Pohodička. Pôvodne   že dám tak za sedem, ale   musím pridať za peknú   pekelnú čerticu Betku,   ktorá sa čertila a   čertovsky čertila až   dokonca vyčertila (na zemi sa   tomu hovorí asi niečo ako   donútila si ho vziať)   samotného Mr. Lucifera, bola   úžasná
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2013
Copak Mádl, ten je tak   vošklivej, až je roztomilej,   takže kam jinam s ním, než   do pohádky? Ovšem Terezka   Voříšková, vystupující z   vody coby Miss mokré tričko,   to bylo peklo... Slintal jsem   úplně stejně, jako ten   Lucifer! :-) A k hodnocení   – našemu malýmu se to   líbilo moc. Dítě, no...   Odporné, pardon, chtěl jsem   napsat odborné rozbory   filmových kritiků říkají   jen 6 hvězd. Ale mě by hamba   fackovala (přímo těmi   ňadry dmoucími princezny   Anety), kdybych nedal těch   hvězd aspoň osm.
diamant
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Pohádka kombinuje   osvědčené motivy a   zápletky velmi zdařilým   způsobem. Skutečně dobrý   nápad je zdvojení postav na   základě "boudy",   kterou připravuje otec   princezny na druhého krále.   Do starého mlýna se tak   dostanou vesničané   převlečení za čerty a   pohádkové bytosti zároveň   s pravými čerty. Hlavním   hrdinům pak ze žárlivosti   pomůže sama satanova   nápadnice.
I obsazení   známými a oblíbenými herci   je již trdičně dobré jak   jsme u našich pohádek   zvyklí. A co velmi cením,   že použité triky nejsou   přehnané a opravdu dobře   slouží příběhu aniž by   ho převyšovaly což je jinak   dnes častým nešvarem.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Tahle pohádka mě hodně   zaujala! Povětšinou   preferuji spíš staré   kousky, ale tady jsem nebyla   tolik zklamaná. Líbilo se   mi, že pohádka byla   samozřejmě z jiné doby, ale   nesla jakési futuristické   prvky. Pravděpodobně to bylo   vše naschvál a film to   oživilo.
Voříškové   to slušelo i když tahle   slečna má takovou   zvláštní barvu hlasu. Když   jsem to slyšela prvně, tak   mi to trochu vadilo, ale nyní   jsem již navyklá. Kdo mě   potěšil asi nejvíc, tak to   byl Jiří Mádl! Myslím si,   že tahle role byla ušitá   přímo pro něj! Z něho jsem   byla nadšená a myslím si,   že byl díky němu film   takovej živější. Ještě   jednu herečku jsem viděla   ráda a to byla Zlata   Adamovská. Ostatní výkony   samozřejmě také nebyli   špatné, ale zase nemám   potřebu se k nim vyjadřovat.  
Děj byl zajímavý i   když samozřejmě už trochu   ohraný. Byli do něj aspoň   přidány ještě nějaké   zajímavé prvky a to snímek   vyhouplo výše.
Co   mě tolik nebavilo ale byl   vodník. Moc mi do téhle   čertovské pohádky neseděl.   Vím, že vodník je skoro   všude, ale sem se mi moc   nehodil
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Fakt super love story!:-)
další pěkná pohádka do   naší české sbírky!:-)
nejvíc bodů bych dala za   ztvárnění příběhu   ústřední dvojice, který je   opravdu zajímavě pojatý a   moc milý:-) naopak scény z   pekla bych raději ještě   trochu prostříhala, něco   tam je zbytečně. jinak je   pohádka klasicky vtipná a   českého srdce se určitě   dotkne:-)
JonnaDU87
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Co bych vám vykládala. Tohle   pohádku jsem viděla   naposledy před nějakými   osmi lety a nijak zvlášť mi   nechybí. Kdyby ale běžela v   televizi, nejspíš bych se   podívala.
Jako   osmiletému děcku se mi to   nicméně líbilo, že by bylo   na chování čertice něco   nevhodného, mi vůbec   nepřišlo. Pravda, byla to   moje první návštěva kina   po Troškově Nejkrásnější   hádance, která mi způsobila   solidní trauma, tudíž hůř   už to skoro nešlo. Oproti   té urážce inteligence   osmiletého dítěte, byla   tohle záležitost poměrně   kultivovaná a já se dobře   bavila. Dnes bych se na to asi   dívala jinak, ale vezmu-li v   potaz, že pohádky jsou   primárně pro děti, tak si   tohle hodnocení v pohodě   zaslouží.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2018
Ale jo, příjemné   pokoukání. Výborně   zvolené lokace, pěkná   výprava, sympatické   obsazení a docela vtipný   děj. Na 100% sice nevidím,   ale na poctivých 75 určitě   ano.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2009
Tak další česká filmová   pohádka je na světě. Dnes   jsem se na ni vypravil, abych   ji zhlédl. Tak to vezmene   postupně. Po úrovní   scénáristické a dialogové   je pohádka na slušné   úrovni. I když na pohádku   se tam najde pár hrubých   slov, dá se to snést. Za   mírný zápor musím označit   výběr hlavních   představitelů. Tereza   Voříšková je moc milá a   pěkná holka, ale na roli   princezny se moc nehodí.   Její lehce rozkřapaný hlas   sem moc nepasoval. A Mádl? Na   prince - ňoumu, co neumí   plavat, se šikl. Kouzelná   postava je pan generál   (ztvárněný M. Táborským),   který častěji jedl kuřecí   stehýnka, než vedl boj.   Pohádce přináší hodnotu i   "vzájemná   výpomoc" mezi   režiséry. Ostříleného a   věčně spícího čerta si s   chutí zahrál Miloš Forman.  
Co mi poněkud u   nových českých začíná   čím dál tím více vadit,   je cpaní logů sponzorů do   filmu. Stalo se to tak i v   této pohádce, kdy logo   jedné z firem bylo   nastříkáno na jednom   pekelném kotli. Mělo to být   vtipné? Mně se nezdá.
Myslím si, že se tato   pohádka zařadí mezi ty, ke   kterým se diváci budou   vracet. PS: něco pro mužské   oko - princezny se nám v   pohádkách začínají   odhalovat.
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Další pohádka, která   rozesměje nejen dětské   tvářičky , ale i dospělé.   Plno humoru a hlášek   nesmějí chybět a efekty   pekelné jako vždy   nezklamaly.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2009
Je vidět , že pěkná   česká hraná pohádka   nemusí být jen od Zdeňka   Trošky . Sice nejsem už   dítě, ale pohádky mám   stále rád i tuhle kde jak   také jinak zvítězí dobro   nad zlem . Zajímavé je i   herecké obsazení kde se to   jen známými jmény hemží a   to dokonce i slavný režisér   M. Forman si zde zahrál   čerta no prostě mě se to   líbilo a mohu doporučit jak   malým tak dospělým .
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Příjemná oddechová   komediální pohádka, ve   které je vše, co si člověk   může přát. Princezna,   princ, králové, královna,   vodník, čerti... A celý je   to opravdu laděný spíš do   komedie. Za film 6 bodíků,   ale tradičně já musim dát   1 bod navíc za Voříškovou.   Takže 7 jako vyšitejch.
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Překvapivě docela svěží   záležitost se slušným   komediálním timingem a   výborným obsazením   většiny rolí (akorát   čertíky bych zastřelil).   Šmídmajer si podobně jako   Strach v Andělu páně čas   od času neuhlídá vizuál,   ale jinak lze mluvit o   spokojenosti s filmem, který   je spíše komedií, než   pohádkou a který si dle   mého více užijí   odrostlejší, než děti.   Silných 70%, kdo by byl   řekl, že to napsal   scenárista zhůvěřilosti   Panic je nanic...
R.RICKIE
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2009
České filmy a předně   pohádky se nedají hodnotit   se světovou   kinematografií.Je to   kategorie sama pro sebe,proto   dávám 7. Je to jedna z těch   lepších pohádek.
m.king
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2009
Určitě povedená česká   pohádka. Super vdavek chtivá   čertice. Jen tu mycí scénu   slečny Voříškové jsem   určitě viděl už ve filmu   Bobule.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Ty tam jsou doby, kdy nová   pohádka znamenala klenot   české kinematografie.   Poslední ještě slušná   byla první Princezna ze   mlejna a Anděl páně.
Voříšková je dost   hezká na princeznu a Mádl   dost nekňuboidní, aby ho   nechtěla, doplněno starší   hereckou kvalitou, pěkné   kostýmy, exteriéry, ale   stejně to drhne.
Dialogy jak z Ordinace v   rýžové ohradě, okolních   postav z vesnice moc, malí   čerti se mi hodně pletli a   jestli jsem je měla   identifikovat jenom podle   svítícího ocasu, tak to   jsem fakt nedala.Kdyby postavy   vesničanů a pravých čertů   trochu prořídly, rozhodně   by to nebylo na škodu a   absolutně nechápu roli   tetky, která si hrála na   Smrtku, co to mělo   společného s peklem?
Písnička žádná,   alespoň, že ty pekelné   efekty vypadaly pěkně, ale   na slušnou pohádku tomu   pořád dost chybělo.
beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2012
Ne, toto není povedená   pohádka. Musím použít své   oblíbené slovo - kostrbatá.   Nemám ráda, když se v   pohádce nemluví pohádkově,   ale mluví se moderně.   Například opakování slova   "Dobrý?"   "Dobrý." (Ve   významu "V   pořádku".)
Na   druhou stranu, kdyby to   uchopil pan Troška, asi by to   bylo ještě horší...
Asi jediný, kdo se mi   líbil, byl Václav Vydra s   jeho huňkou. Betka Stanková   mohla malinko ubrat a byla by   dokonalá.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Na
pohádky koukám pouze z   donucení a tady tomu nebylo   jinak. Základní posouzení   je, zda u ní usnu nebo ne:-)   U této jsem neusnul a celkem   mě i bavila. Velmi slušné   herecké obsazení, výkony,   slušná režie, námět,   svižný děj. Za mě ta   lepší pohádka.
meduska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2011
V průměrné pohádce s   průměrným dějem musím   vyzdvihnout jeden herecký   výkon, který u mne pozvednul   hodnocení pohádky hned o   dvě hvězdy. A tou je   čertice Muribana, kterou   bravurně zahrála herečka   Alžběta Stanková.
zeus12xy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2014
Nevím, no. Opravdu musí být   novodobé pohádky tak   zmatené, uřvané a plné   současných   "hlášek"? Opravdu   se dětem líbí, když se   herci pitvoří a   přehrávají? Asi jo. Třeba   to tak bylo vždycky, ale jako   dítě jsem si to   neuvědomovala. Abych peklu s   princeznou nekřivdila, jsou   horší pohádky:-) tady byl   dobrý nápad pomíchání   vesničanů s čerty a láska   krásné divoké čertice.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.12.2015
Dva králové kteří chtějí   provdat své potomky ale   bohužel jeden z potomků   nechce ,nakonec se do toho   vloží sám Lucifer a jeho   snoubenka i přesto vše   dobře dopadne.Malí čertíci   byli dobrý.
kali.4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Tak o dvě třídy horší   než Anděl Páně. Děsný   guláš, co se týče   scénáře, jedna scéna za   druhou bez ladu a skladu   (chvíli v pekle, chvíli u   rybníka, chvíli ve mlýně,   ...), osudová láska mezi   Jirkou a Terezou po hrstce   malin a jedné koupeli (jejich   postavy dostaly málo   prostoru; navíc ty řeči, co   občas vypouštěly z úst, mi   tam vůbec neseděly, přijde   mi totiž trochu hloupé,   když se chvíli mluví v   archaismech a chvíli řečí   dnešní mládeže), plus   prvoplánový humor a nápady.   A herecké výkony některých   zúčastněných mi přišly   hrozně toporné, což bych   nakonec prohlásil i o celém   filmu. Toporné a   přeplácané, ale myslím si,   že naši filmaři pořád   ještě dokážou točit   slušné pohádky.
Ostrovan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Nemyslím si, že by člověk   mohl mít s Terezkou peklo.   Její výkon fajn, Mádl   slabší (navíc princ v   podání komedianta mi nesedl)   a občas pocit ztísněnosti,   zejména při dlouhé,   předlouhé scéně ve starém   mlýně. Slabší i   silnější místa. Jedna z   lepších moderních českých   pohádek.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.10.2009
Nuda prakticky od začátku   až do konce ... herecké   výkony nic moc, vtip   veškerý žádný, děj   veškerý žádný, hudba   příjemná leč nijak   zajímavá.
Texty   jednoduché .. jak se na   pohádku sluší .. ale bez   nápadu a to už mi vadí.
MYslím si že česká   kinematografie má na víc ..   škoda
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.1.2019
Nádherná Terezka vedle toho   mamlasa Mádla. Kdo tohle   vymyslel? To už fakt nemáme   nějakého herce, co by   zahrál prince než toho   křivohubého opičáka? V   každém případě, pohladit   huňku od Terezky, hm hm.   Uááááááááááá. No,   ne vážně. Ta pohádka by   byla skvělá. Nebýt dvou   věcí. Tou první je   neduživý a bledý Mádl,   absolutně nevýrazný a   hrající jako kus dřeva.   Druhá věc, která mi vadila   bylo zbytečně propletený   děj. Mám pocit, že děti s   v něm mohly občas ztratit.   Jinak nelze než pochválit   kostýmy, výpravu, scénář   a vlastně skoro všechno.
Kmotr95
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Už ne!!!
Jéééééééééééééé?   ?éééééééé!!!!!!!!!!
Další česká   pohádka...jako by jich nebylo   už dost!!!! :-(
Neříkám že máme   špatné pohádky..ty staré   jsou výborné jako např: S   čerty nejsou žerty a mnoho   dalších. Ale ty nové stojí   už na .....!!! Už bychom si   mohli ty pohádky odpustit !!!
K.I.T.T
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Pohádka by možná až tak   špatná nebyla, ale shazuje   ji velmi nekvalitní   scénář. Špatné herecké   výkony na filmu též   nepřidají. Především role   prince a princezny byly   obsazeny snad nejhůře.   Výborný je ale Petr   Nárožný, který dává   pohádce minimálně o jednu   hvězdičku navíc.
DonSalusto
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Po precteni kladnych recenzi   zde jsem se i na tuto   klasickou ceskou pohadku   tesil,avsak byl jsem   zklaman,pomerne nudna   pohadka,spis na me pusobila   jako nudna inscenace bez   napadu a vtipu,starym   klasickym pohadkam se urcite   nevyrovna,SKODA!
Dusinka.21
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.12.2019
Co to proboha zase mělo být?   Paradoxně, ač nemám rád   Mádla, zde mi vadil asi   nejméně, tak nějak jsem k   pohádce přistupoval, že od   Mádla nemám nic očekávat,   tudíž jsem neočekával. Ve   finále to nebylo až tak   hrozné a určitě lepší   než nemastná neslaná   Voříšková, z níž   nějakým zázračným   způsobem dělají hvězdu. O   kráse se mluvit určitě   nedá. A postava úchylné   čertice, která mluví o   prsách, zadku atd.? To má   být jakože pohádka pro   děti? Opravdu to není   čertovský erotický film s   prvky sado maso? Dávám tři   body za lokaci hradu Frýdlant   a vlastně i za toho Mádla,   který se nakonec ukázal být   tím lepším, co ve filmu   bylo. Bohužel Nárožný už   dávno postrádá svůj vtip a   u Adamovské jsem nepochopil,   co ve filmu vlastně   dělá...katastrofa.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.4.2015
Peklo s mádlem
Von je tam zas!!! A je   princem! Děs běs. Jirka   Mádl "princem". Už   jen to stačí, aby člověk   vypnul tv. Celkově tohleto   není pohádka, ale spíš   parodie na pohádky, Pohádce   S čerty nejsou žerty tahle   "pohádka" nesahá   ani po podrážky čertových   bot. Děs běs, no prstě   hrůza. Děj o ničem postavy   o ničem. Dřív byli   princové na ženění   Vaculík, Čenský, Vladimír   Ráž, Trávníček, to byli   jsou a budou princové či   chasníci kteří dostanou   království a princeznu, ale   Mádl, ten malý český   herec, (nepíšu o výšce ale   o tom jak "hraje" .   Jestli tahle pohádka ukazuje   směr kam české pohádky   kráčí, tak děs běs do   kráčí mílovými kroky do   ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih49765minih49765Půlnoční vlak (2008) 
The Midnight Meat Train n
minih46058minih46058P2 (2007) 
P2 n
minih68981minih68981Střepy v hlavě (2008) 
The Brøken n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n
minih66580minih66580Nemrtví (2009) 
Mutants n
minih53738minih53738Nářek duší (2009) 
No-Do n
minih50629minih50629Vražedné prázdniny (2003) [TV film] 
Vacances mortelles n
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n
minih70818minih70818Ve spánku (2010) 
Dans ton sommeil n
minih42832minih42832Krutá rasa (2006) 
The Breed n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Společně to zvládnem!

20:10 - 21:25

10 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

110 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

0 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Reklama