Zari

Komentáře uživatele WrongDawe

WrongDawe

WrongDawe zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Bobule
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Pecka?!
Myslim,ze tento film bude   patrit do ceske spicky tohoto   roku..nebot ma slusne   obsazeni,zabery z Moravy jsou   nadherne a mimo nich ocekavam   hodne slusne vytvarne   zpracovani...dale kdyz se   rekne Barina,mnozi si stale   vybavi popularni   reklamu:"Bobika",tak   ze by mohl byt i celkem   vtipny!!
Česká RAPublika
 
Přidáno: 18.11.2008
Pocitam,ze to da neco   kazdymu,kdo budto posloucha   ceskej hipec,nebo neni   ignorant a zajima ho trochu   hnuti,ktery je podle me dost   videt...Kazdopadne ja pudu na   film predevsim kvuli osobytymu   humoru supercroo,ktery je znat   z jejich textu a kterej se   nejspis projevi i ve filmu..
Deník nymfomanky (Diario de una ninfómana)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Kazdej takovejhle   kontroverzni,poburujici film   trebaze neni treba dobrej,tak   otvira dvere dalsim a   roztahuje hranice,ktere   sklicujou filmare,proto je   dobre ze takovyhle filmy   vznikaj,rekl bych :)
František je děvkař
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2008
Frantisek me pomerne mile   prekvapil-po Poslednich   plavkach sem cekal neco   ..mno,na "stejne   urovni"..ale to se   nastesti nekonal...Jedna se o   docela zabavny film s   pointou..Rozhodne patri mezi   ty lepsi ceske filmy letosniho   roku!
Hodinu nevíš... (Hodinu nevíš)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Desive...nejak si az dost   pamatuju ten pripad   este-hlavne to jak   prohlasil,ze zabijel protoze   potreboval "nejakou   akci"..bo tak neco
Hranice smrti (Frontière(s))
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2008
..Me prisel z thrilleru tohoto   typu za posledni dobu asi   nejlepsi.Bylo to namichani co   nejvic desivych veci,ktere by   zhnusilo,nebo vystrasilo co   nejvic lidi...od   klaustrofobie,pres ruzne   stipani slach(Hostel),pocit   bezmoci(saw),plazici se   lide(Resident evil),pohled   kamerou(jak Blair   witch)...spojeni techto prvku   bylo snad vyjadreni hrozby z   vyhry radikalni pravice ve   francouzskych volbach   ...bravurne!..navic postava   Führera jako tresnicka..
Jménem krále
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Rikal sem si,ze v cesku,kde   sou k tomu dost idealni   podminky se netoci zadny   historicky filmy a   vida:D...kazdopadne kdyz nic   jineho,tak me do kina nalaka   vesmes pozitivni ohlas a   predevsim doba Premysla   Otakara II.,ta mi prijde   ohrome lakava!
Krvavý Valentýn (My Bloody Valentine 3-D)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Rozhodne se tesim...zajdu hned   do kina,protoze takovyhle   filmy nemaj doma v obejvaku tu   spravnou   atmosferu...Kazdopadne vypada   moc dobre!!
Peklo s princeznou
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2008
České pohádky
Díky Bohu za každou novou   českou pohádku...sou   nejlepší,tahle má navíc   dobré obsazení a na   kostýmech a prostředí se   taky evidentně nešetřilo..
Rambo: Do pekla a zpět (Rambo)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2008
U nekterejch filmu holt   rozmezi do 10 nestaci..tady   Rambovi bych dal aspon 12...je   to porad borec cislo   jedna,hrdina,kolem nehoz   litaji streva a on ani   nepokrivy svuj skalopevny   vyraz v oblicej-muz,ktereho   nic nerozhodi!Nietzsche by mel   radost:)..Pokud tedy mate dost   silnej zaludek,tak rozhodne   vyrazte..nebudete litovat!!
Říše hraček (Mr. Magorium’s Wonder Emporium)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Snimek je urcen spis neznemu   pohlavi a detem...pro muze je   to prilis   "odpocinkove"mozna..   .presto sem mu dal 10,protoze   me na chvili naplnila prijemna   atmosfera onoho barevneho   hrackarstvi,podporena   vynikajicimi vykony   hercu...coz me spolecne s   vytvarnym spracovanim bravurni   urovne zbavilo na nemalou dobu   stresu!..Skvely odpocinek pro   nekoho,kdo obcas potrebuje   vypustit..
Venkovský učitel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Prijde mi, ze se bude stejne   jednat o normalni zdlouhavy   nudny film,hodici se nejlepe   nekam doprostred tydne na   14.hodinu na Čt..Mimoto   homosexualni problematiky tady   bylo az dost a me osobne uz   toto tema nebavi(driv se o tom   nesmelo mluvit vubec,dneska se   nemluvi pomalu o nicem   jinem)..
Vévodkyně (The Duchess)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Souhlas
Naprosto souhlasim,ze je ve   filmu vsechnonaprosto   perfektni-kostymi,hudba,o   hereckych vykonech   nemluve...ale i tak tomu neco   schazi!..posudte sami

TV Program

ČT1 - nevysílá se

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:10 - 05:30

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

17 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce