Zari
ohodnotit

Nelítostný souboj

Heat

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
171 minut
Premiéra v ČR:
4.4.1996
„Al Pacino a Robert De Niro bojují až do konečného rozhodnutí.“

Komentáře k filmu Nelítostný souboj

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Tak v krimi žánru mne   skutečně řešení osobních   rodinných problémů   absolutně nezajímá. A to   tvoří zhruba 70 % filmu. Tak   s tím jděte pane   scénáristo a spol někam.   Koncert hereckých hvězd v   neskutečně nudném snímku s   neskutečně dlouhou délkou.   Dávám dvacet s bídou za   malou válku po loupeži a   občasnou akcičku.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2018
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $67,436,818║Tržby   Celosvetovo $187,436,818║   Režisér Michael Mann   natočil jeden z najlepších   thrillerov, kde nám nedá len   tak vydýchnuť a na ploche   dve a pol hodiny ponúka   strhujúci príbeh,   prešpikovaný do posledného   detailu. Ako je u Manna zvykom   nechýba tu ani hustá,   nadupaná, hlučná akcia, kde   si potrpí na poriadny rachot   zbraní, samozrejme dôraz tu   je kladený na všetky aspekty   filmu, takže núdza tu nie je   o nič. Do hlavných úloh tu   boli obsadené dve veľké   legendy ako Al Pacino na   strane dobra ako tvrdý   nekompromisný policajt a   Robert De Niro na strane zla   ako bankový zlodej čo   nerobí chyby. Ich cesty sa   samozrejme stretnú a od tej   chvíle začne príbeh ešte   naberať na otáčkach a   gradovať do silného finále.   Popri týchto významných   hercoch si tu skvelé úlohy   zahrajú aj taký Val Kilmer,   Tom Sizemore, Danny Trejo či   William Fichtner. Keď sa to   celé zhrnie ide doslova o   herecký koncert v bravúrne   poskladanom príbehu. V   konečnom dôsledku tento film   bol aj inšpiráciou pre   Christophera Nolana a tvorbu   jeho filmu Temný Rytier.   Takže dôležitosť filmu   Neľútostný   súboj/Horlivosť je pre   históriu kinematografie   nesporný a právom je   označovaný za jeden z   najlepších filmov čo   vznikli. /100%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2018
Suboj Titanov...
Legendarny herecky suboj Al   Pacino-De Niro pod Mannovou   reziserskou taktovkou vyustil   do slusneho akcneho filmu,ku   ktoremu bol zub casu   milosrdny.Herecke obsadenie   kvalitne.Vacsina hercov patri   aj dnes do prvej-druhej   ligy,co je unikum.Na moj vkus   prilis dlha minutaz a mozno   boli obaja borci   premotivovani.Z mojho pohladu   De Niro lepsi,ale je to len   vec nazoru.K absolutnej krimi   akcnej spicke vsak snimok   neradim,ale jednoznacne   doporucujem.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2018
Skupině profesionálních   bankovních lupičů začíná   být setsakramentsky horko,   když nevědomky zanechají   stopu o nejnovější loupeži   a policie jim je rázem   neustále v patách. Když se   řekne Al Pacino vs. Robert De   Niro, je řečeno vše. Dva   naprostí profesionálové ve   svém oboru hlavně co se   týče rolí různých bossů   a poldů. Tento snímek je   postavil proti sobě a v plné   parádě. Nejde však o   lecjaký akční film, byť je   příběh velmi jednoduchý.   Máme tu profesionálního   lupiče a detektiva, který   ví, co dělá a za čím jde.   Tady se tvůrci zaměřili i   na vnitřní pocity každého   z nich, takže je zvýrazněna   i lidská stránka   jednotlivce, což v daném   žánru není zrovna obvyklé.   Příběh se vyvíjí jak má   a končí loupeží, která   vyvrcholí akční sekvencí,   která nejen svým adrenalinem   až tají dech. Ale vypadá   až neskutečně reálně.   Choreografie a rytmus této   scény je natočeno naprosto   úchvatně a dá se říci,   že něco takového zase   dlouho vidět nebude. Takřka   tříhodinová stopáž může   připadat moc, ale na druhou   stránku byla alespoň   přirozeně vyobrazena   myšlenka koncepce celého   dějství. Příběh se   rozvíjí jak má a každou   minutou budí větší   zvědavost nad dalším   vývojem. Režisér Michael   Mann, který je i autorem   scénáře, může být na   své dílo náležitě hrdý.
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Strhující duel
Pacino a DeNiro v souboji,   při kterém se tají dech!   Duel, u kterého nevíte, komu   fandit. Ani jeden není ve   výsledku ten dobrej nebo   zlej. Ale nejen tihle dva,   zdatně jim sekundují další   herecká esa. Taky bravurní   kamera a dramatické tempo.
Prostě filmová akční   klasika minulého tisíciletí   :-).
Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2013
Manuál pro bankovní lupiče.
Tváří v tvář těmhle   dvěma protivníkům,   sedícím proti sobě při   onom památném rozhovoru v   bistru nad (jako smrt)   černým kafem, bych měl dát   samozřejmě bez váhání   deset hvězd. Robert de Niro   je prototyp gangstera z   povolání. Je to pragmatik   až za hrob, cynický a   naprosto bez skrupulí. A Al   Pacinův policajt? Ten je   zarputilý a dravý, jako   povedený kříženec buldoga   a chrta. Tak proč jen, u   všech všudy, maže   gangsterovi med kolem huby a   dává mu nepokrytě najevo   svůj obdiv, jak nějaká   fanynka rockové hvězdě,   místo aby se ho zeptal na ty   tři naprosto bezdůvodně   postřílené chlapy z   přepadeného pancéřového   vozu? No proč asi. Protože   to holt scénáristu   nenapadlo... Škoda. Naopak   oceňuji to krédo zloděje:   „Když se rozhodneš krást,   nesmí být v tvém životě   nic, co bys nedokázal během   30 vteřin opustit, když   půjde do tuhého.“ V   závěru filmu bezohledně   (byť s malým zaváháním)   uplatněné vůči zamilované   naivce Eady. Jako ze   života...
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2013
Hvězdná herecká sestava v   tomto filmu a v nelítostném   souboji, místy připomínala   jakýsi herecký souboj dvou   velikánů. Pacinu a De Niro,   těm by stačilo, kdyby hráli   podle českého scénáře a   vyšel by z toho pomalu   oscarový film. Naopak si   nedokážu představit v   americkém akčním krimi   nějakého našeho herce s   jejich divadelním pojetím   roli v českých filmech.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Opravdu skvostná akční   kriminálka.Hvězdné herecké   obsazení   A.Pacino,R.DeNiro,V.Kilmer,T.S   izemore a D.Trejo.Vynikající   herecké výkony a   vynikající akční   přestřelky.Vůbec nevadí   délka filmu skoro tři hodiny   celou dobu je na co koukat.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Al Pacino a Robert De Niro ve   strhujicim napinavem thrileru   . Al Pacino ukazal ze hrat   zaujate horlivce umi jako   nikdo jiny
FLA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2011
HEAT
Nejlepší krimi drama 90.   let, bezesporu ano! Nikdy jsem   tak našlapanou podívanou,   kde se mění zvraty, momenty   kdy si policajt jde sednout na   kafe se zločincem atd.   neviděl. Silná je i část   výrobní.Kamera, střih,   zvuky atd. Nad hereckým   obsazováním se nemá cenu   ani zastavovat - nádhera a   pro mě kult dílo!!
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2011
NELÍTOSTNÝ SOUBOJ

V hlavní roli Al Pacino a   Robert de Niro na   protilehlých stranách   zákona. Oba herci podali   velmi dobrý výkon. Dokázali   přesvědčivě zahrát   zapálení obou hlavních   postav. Ať už policisty,   který hájí zákon i přes   to, že jej práce pohlcuje   natolik, že pomalu ztrácí   svou rodinu. I záporná   postava zloděje ukazuje tolik   „dobrých vlastností“ až   vzbuzuje sympatie diváků.   Jde o velmi dobrý film, moc   se mi to líbilo a po právu   tomuto filmu patří   nejvyšší hodnocení.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Neil McCauley je nebezpečný,   ale opravdu velmi schopný   lupič. Se svojí partičkou   zrovna získal dluhopisy   finančního magnáta Rogera   van Zanta. Akci přesto   nemůže považovat za   úspěšnou – jeden z jeho   společníků, Waingro zcela   zbytečně popravil tři   členy ostrahy. Neil takové   jednání nehodlá trpět a   proto se rozhodne   nepohodlného střelce zbavit,   jenže tomu se podaří   utéct. Vincent Hanna je   nebezpečný, ale opravdu   schopný policista. Na Neilův   čerstvý kousek je nasazen   právě on. A tak se schyluje   ke konfrontaci dvou   skutečných es, kde   zvítězit a tím také   přežít může jenom   jeden…
Tvůrcům se   povedl skutečně husarský   kousek tím že získali dva z   nejlepších herců nejen své   generace – Roberta De Nira a   Ala Pacina. Ti si zahráli v   jednom filmu tuším teprve   podruhé. Kmotr II hodně   stál na jejich výkonech,   ovšem společně se na   plátně neobjevili ani na   sekundu, tak jsme museli   čekat dalších 20 let, než   přišel Michael Mann se svým   Nelítostným soubojem. A   čekání se určitě   vyplatilo. Snímek je   povedené kriminální drama   se vším, co k tomu patří   – zločiny, útěky,   střelba, vraždy i jenom   pohled na běžný   kriminálníkovo/policistovo   rodinný život. Těžko   říct, komu více fandit, oba   herci mají neskutečné   charisma a svojí kvalitu   potvrdili už v mnoha a mnoha   jiných snímcích. De Niro je   tím „špatným“, ale   přestože se nebojí sáhnout   po zbrani a má tudíž na   svědomí i několik mrtvých   policistů, stejně jsem mu   držel palce. Ovšem Al Pacino   je na druhý straně opravdu   fanatický polda, kterému   kvůli extrémnímu   pracovnímu nasazení krachuje   už třetí manželství a   jemu je to tak nějak jedno. A   palce sem mu držel úplně   stejně…No ale jak už jsem   předeslal, vyhrát může   jenom jeden. Přestože tyhle   dvě jména filmu   jednoznačně dominují, za   pozornost určitě stojí i   Val Kilmer, Danny Trejo,   Ashley Judd, Hank Azaria,   William Fichtner, odpornej   Kevin Gage, Tom Sizemore, Jon   Voight nebo teprve   čtrnáctiletá Natalie   Portman. Přestože má tahle   podívaná více než dvě a   půl hodiny, díky jejím   kvalitám to nějak velmi   rychle uteklo. Přestože je   to jenom poctivá kriminálka,   kde mě nic nějak více   nepřekvapilo, po řemeslné   stránce je to dokonalý a   prvotřídní herci posouvají   zážitek ze sledování do   nebeských výšin.
Rasty29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Jeden z nejlepších filmů   hlavně díky dvoum   nejvetším hercům všech dob   Al Pacinovi a Robertu De   Nirovi.Napínavý a zajímavý   film který řadím do své   top 10 filmů.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Dost dobrý a napínavý   kousek plný napětí a   akce.Herecké obsazení tady   bylo přímo báječné.Hodně   se mi líbil Al Pacino v roli   tvrdého a nekompromisního   policisty.
ziki.to
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2010
takhle si predstavuji dobre   udelany akcni film.nejlepsi   role roberta de niro,taky   skvely al pacino.dej je   napinavy az do konce.film nema   chybu
mari13p
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2009
TOP 10
Tento film patří do Top   1O!Strhující podívaná   okořeněná perfektními   hereckými výkony,hudbou a   napětí!
Zimmy871
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Nejlepsi zvuk M-16, co jsem   kdy v zivote slysel, scena kdy   De Niro s Kilmerem a Sizemorem   valetnou z banky je naprosto   strhujici.
R.RICKIE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2009
KRIMI THRILLER NA 100 PROCENT   !NEZAPOMENUTELNÁ PŘESTŘELKA   PŘED   BANKOU.HERCI,REŽIE,KAMERA,ST?   ?IH ....OPRAVDU NELÍTSTNÝ   SOUBOJ.DÁVÁM 20 Z 10
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2009
tak tento film je podle mně   absolutní trhák  
roku 1995   obsazení toho to filmu je   senzace děj je od začátku   do konce dobrý práce kamery   dobrá zvukové efekty dobré   všem mohu jen doporučit
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Bezpochyby kriminálka na   vysoké úrovni. Přesto tomu   více než 8 bodů dát   nemůžu, i když se to může   zdát málo. Podle mně filmu   trochu škodí opravdu   neúměrná délka. V první   hodině a půl je to spíš   seznamování se s postavami,   a jejich pohledy do   soukromého života. To mně   zase tolik nebralo. Ten   správný náboj to začalo   mít až od druhé půlky   filmu, po rozhovoru Pacina s   De Nirem v restauraci. Akční   scény se mi opravdu líbili,   především ta velkolepá s   vyloupením banky a následný   útěk zločinců před   policisty, ulicemi L.A. kde   bylo spoustu civilistů.   Opravdu jeden z vrcholů   filmu. Nápínavý byl i   závěr filmu, vrcholící na   letišti.
Al Pacino a   R. De Niro předvádějí   perfektní výkony, zdárně   jim sekunduje Val Kilmer a   další herci. Hvězdně   obsazené.
Co se   předchozích komentářů   týče, líbí se mi ten od   Cash89. Musím mu dát za   pravdu, že podobnost s   Temným rytířem tu trochu je   a srovnání je na místě.   Také jsem si na něj při   některých scénách   vzpomněl. Přesto ale je   Temný rytíř u mně výš   než tento film.
Ale   kriminálka to je hodně   dobrá a určitě si ji někdy   zopakuju, jen kdyby to mělo o   30 minut míň.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2009
Hvezdne obsazena kriminalka,   ktera je ale bohuzel az moc   zalidnena. Na druhou stranu,   herecke vykony vsech   predstavitelu, kamera a zvuk   jsou na velmi vysoke urovni.
kiwi_pirin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Jo je to hodně dobře   natočený, hlavně na co se   týká délky filmu. Nudit se   určitě nebudete, a tolik   dobrých herců jen tak někde   neuvidíte. Jen škoda   několika zbytečných scén a   co hůř toho laciného konce.   stále nechápu jak ho na tom   letišti našel.. Proto jen   7/10.. jinak hodně   koukatelný..
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Nejlepší akční film, co   jsem kdy viděl a co byl snad   natočen. Brilatní   souboj(nejen herecký) Pacino   & Niro. Skoro 3 hodiny   filmu rozhodně nudit nebude.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Jedním slovem nářez.Podle   mě je v tomhle filmu použita   jedna z nejlepších   filmových pasáží   vůbec,kdo viděl ví co   myslim.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Pecka, nářez, dokonalost a   další a další slovní   pochválení si Nelítostný   souboj opravdu   zaslouží…Úžasný film s   hvězdným hereckým   obsazením, který ukazuje   nejen práci policie či akce   zlodějů, ale postihuje i   soukromí hlavních hrdinů,   což postavám dodává zcela   nový rozměr...Snímek má   skutečně vynikající   atmosféru, psát o hereckých   výkonech mi připadá jako   ztráta času, protože když   víte že tam hraje Al Pacino   a De Niro co z toho může   být za film, že …I   když je to k nevíře nejvíc   mi uvízla v hlavě scéna jak   zmiňovaní herci sedí v   kavárně a probíhá mezi   nimi oťukávající rozhovor,   ne že by byl nějak   důležitý avšak celý   rozhovor a především jeho   protagonisté jsou tu zkrátka   neodolatelní a podle mého   názoru tento rozhovor   zastiňuje všechna ostatní,   třeba i mnohem více   efektní, místy nádherně   plynulého, gradujícího,   napínavého a filmu…Podle   mě Nelítostný souboj   vstoupil do historie a nebýt   jeho, nevznikla by pecka jako   je Temný rytíř!!!
Pauleta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Al Pacino, Robert De Niro a   ... nic. Celý film v   podstatě táhnou tihle dva,   jsou výborní, o tom   žádná, ale tři hodiny sami   neutáhnou ani oni. Klidně to   mohlo být o 30 min. kratší,   pak bych rád k hodnocení   něco přidal. Ale takhle to   mezi nejlepší snímky   neřadím.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2008
Nejlepší Mannův film a   herecký koncert dua Al Pacino   - Robert De Niro. Sečteno a   podtrženo: jednoduše   úžasná jízda s vypiplaným   scénářem , výtečnou   režií , velmi dobrou akcí a   skvělým soubojem dvou   hlavních hereckých veličin   , které velmi dobře   doplňuje zbytek hereckého   osazenstva a utváří tak po   všech stránkách výborný   snímek. 90%
Snura
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Tohle teda mělo šťávu!   Michael Mann nám svým   Nelítostný soubojem ukázal   naprostou špičku žánru a   vůbec nevadila dlouhá   stopáž, protože napětí   sálalo od začátku až do   konce. Jako divák jsem byl   jen trochu rozpolcený,   protože mé sympatie byly na   obou stranách, jak na straně   spravedlnosti, zastupované   netradičním policistou v   podání Al Pacina, tak i na   straně zločinu, kde však i   Robert De Niro, co by vůdce   bandy, působí nesmírně   sympaticky.
callaghan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Tady se asi jiné hodnocení   než 10 přiřadit nedá.   Filmů s podobným tématem je   sice hodně, ale Heat je   zpracován opravdu velmi   působivě. Trefou do   černého bylo očividně   obsazení hlavních rolí,   které posouvá tento film na   vyšší příčky. Mě   osobně ale nejvíc zaujalo   sestavení čtveřice   zlodějů. Samozřejmě, že   Pacino s De Nirem jsou   nepřekonatelní, ale třeba   Kilmer nebo Sizemore je   skvěle doplňují. Poutavě   působí taky hudba přišitá   filmu přímo na tělo.
smrkac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2007
Asi nejlepší film, který   mám ve své databázi. Viděl   jsem ho kdysi v premiéře v   kině, pak jsem musel asi   ještě do kina 2x a pak už   mnoho reprodukcí na DVD. Ať   to vidím po kolikáté chci   jsem fascinován dokonalostí   a pečlivosti provedení.   Samozřejmě totální jsou   výkony hlavního dua Al   pacina a Nira, ale chci také   vyzdvihnout kameru a hudbu,   která je také na jedničku.   Tento film je vše jenom ne   nudný a nezajímavý, chytne   vás od začátku a sedíte   jako přibití až do   posledního závěrečného   titulku. Zvlášť působivý   je závěr tedy   "letištní"   finále. Ultimativní jsou   též noční scény kdy   Pacino zastavuje Nira na   dálnici a jde pak s ním na   kafe ... u tohoto rozhovoru   asi není třeba nic dodávat.   A ještě něco kdo je   opravdový fanda tak má film   v originál znění, mám jak   VHS tak DVD a srovnával jsem   dabing verzi a originál a je   to opravdu znát ...
jam1144
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
velice dobrá   detektivka.málokdy se   podaří spojit tak hvězdné   obsazení s tak dobrým   příběhem.výsledek:naprosto   napínavý film s jedinou   akčnější scénou,dost   hustou (po opuštění   banky),naprosto skvěle   zahraný i natočený.
Clockwork
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Pusobivi snimek,hvezdne   obsazeni. Rekl bych ze patri k   jednem z nejlepsich Mannovich   filmu. Sice jsem na to koukal   na 2x ale rozhodne sem se u   toho nenudil. Jednou si to   budu muset pustit v klidu   najednou :))
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Pro mě nejlepší Mannův   film. Skvělé obsazení v   čele s De Nirem a Pacinem.   Ani nevím co mám o tomto   skvostu napsat. Ani jsem   nevěřil, že má film skoro   3 hodiny jelikož mi to   hrozně rychle uteklo.   Nadupaná atmosféra, skvělé   akční scény (10 minutová   přestřelka je perfektní)   ale hlavně herecký koncert   policajta Pacina a padoucha De   Nira. Prostě úžasný.
phorsky1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2007
akční film který je opravdu   dobře udělaný,kdo má rád   napínavý snímek s   hloubkou,dobrým hereckým   výkonem,a chrizmatické   herce,kteří jsou zárukou   kvality,neměl by si jej   nechat utéct
pecorek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2007
[[[ You know, we are sitting   here, you and I, like a couple   of regular fellas. You do what   you do, and I do what I gotta   do. ]]]
insomniac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Super, super, super!!! Skoro   tri hodiny skvelých   hereckých výkonov   založených na vynikajúcom   scenári i réžii. Nenudil   som sa ani chvíľku:)
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2007
„Heat“ na mne působil   velmi zvláštně. Sterilní   prostředí plné   jednoduchosti a chladných   barev, studená a   neodhadnutelná atmosféra   velkoměsta a postavy   (ztělesněné známými a   velmi uvěřitelnými herci)   řídící se slovy   „neříkej mnoho,   dostatečně za tebe hovoří   tvé pocity a činy“.   Vskutku skvělé podmínky pro   souboj titánů, kteří jsou   tak rozdílní, až jsou si   podobní, přičemž tušíte,   ba přímo očekáváte, ten   neodvratný závěr, zatímco   krůček po krůčku   zjišťujete, čeho jsou   rivalové schopni a na čem   jim záleží. Navíc místy   až neskutečně autentické   záběry, syrová a svižná   akce, geniální bankovní   loupež a reálnost všech   situací. Končím a   konstatuji, že díky všem   těmto charakteristikám dílu   daleko více sluší původní   název, nežli ten český.
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2007
Není co dodat
Všechno tu vesměs padlo,   výborný film, skvělé   obsazení, hlavně hlavní   dvojice Robert De Niro a Al   Pacino. Velmi povedený   film....
KarasFilm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2006
Můj oblíbený film, jehož   plus je především   scénář. Jeden z mála do   konce dotažených příběhů   (třeba jako Žít a zemřít   v L.A.)
Hammer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2006
Al Pacino, Robert De Niro, Val   Kilmer, Tom Sizemore a další   a další...skvělé herecké   obsazení ve špičkovém   thrilleru. Robert De Niro v   roli vůdce zločinecké party   profesionálů, na jednu   stranu nelítostný, na druhou   stranu sympaťák. Al Pacino   na straně zákona, ale   přitom strašný cholerik.   Akční scény jsou   špičkové, jedna skutečně   velmi dlouhá a maximálně   povedená jakou byste v   jiných filmech těžko   hledali. Výjimečný snímek   ve všech ohledech, který si   zaslouží absolutní   hodnocení.
AcidBurn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2006
Už jste někdy viděli hrát   Al Pacina ve špatném filmu?   Ne? A Heat je toho dalším   důkazem. Je originální,   rychlý a po všech   stránkách dokonalý,   včetně jedné z nejlepších   akčních scén na ulici, co   jsem kdy ve jilmu   viděl...pokud tento film   ještě nemáte, okamžitě si   ho sežeňte - nebudete   litovat.
Saara77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Dokonalost sama
Jak už bylo napsáno - není   co řešit. Každý, kdo jen   trochu miluje kinematografii,   by si neměl nechat ujít   jediný společný film Al   Pacina a Roberta de Nira.   Společná scéna v kavárně,   točena několika kamerami   najednou, aby se nemusely   dělat pauzy, založena   především na improvizaci   dvou mistrů filmového   umění. To spolu s   napínavým příběhem o   souboji zločince a policisty   s jejich vlastními   vnitřními boji. To vše   prostě musíte vidět.
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2005
Tady není co řešit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12648minih12648Mladý muž a bílá velryba (1978) 
Mladý muž a bílá velryba n
minih149952minih149952Dámská jízda (2017) 
Snatched n
minih86256minih86256Thor: Temný svět (2013) 
Thor: The Dark World n
minih24551minih24551Ztratila se Bílá paní (1937) 
n
minih56260minih56260Parasomnie (2008) 
Parasomnia n
minih75383minih75383Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings n
minih55017minih55017Královské usínání (1974) [TV hra] 
Královské usínání n
minih162438minih162438Aladin (2019) 
Aladdin n
minih43489minih43489Démon pomsty (1989) 
Pumpkinhead n
minih115040minih115040Všechny cesty vedou do hrobu (2014) [2k digital] 
A Million Ways to Die in the West n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasná Albánie

18:40 - 19:25

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

52 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Reklama