Duben
ohodnotit

Letec

The Aviator

Rok:
2004
Délka:
170 minut
Premiéra v ČR:
10.2.2005
„Leonardo DiCaprio v roli slavného letce, režiséra a dobrodruha Howarda Hughese.“

Komentáře k filmu Letec

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2007
Z mého pohledu jeden z   nejdelších filmů. Přesto   že si tvůrci pohráli s   každým detailem a určitě   se předem tématu strašně   věnovali, výsledkem je film,   který má málo živosti. A   to je, když se jedná o   život člověka, hodně   velký nedostatek. Herci se   snažili, ale svůj stín   nepřekročili.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2019
Velkolepý snímek   zabývající se počátky   legendárního milionáře a   režiséra Howarda Hughesa a   to od dvacátých do poloviny   čtyřicátých let. Hlavní   role se zhostil Leonardo   DiCaprio a dá se říci, že   plně s respektem a grácií k   oné postavě. Na   režisérské křeslo se   posadil Martin Scorsese,   jehož tvůrčí styl je   neopomenutelný. Krásně   zachytil zlatý věk   hollywoodského života jak ve   svém tónu, tak i ve   vizuálním spektru daného   období. Jeho způsob   zabarvení obrazu zajímavě   odráží filmové standardy.   Co se týče příběhu, ten   plně ukazuje, jak   multitalentní a excentrický   Hughes byl. Jediné, kde   Scorsese trochu tápe, jsou   romantické segmenty, kde   přesvědčivost krapet   pokulhává. Celkově je ale   snímek naprosto úchvatný a   fascinující. Fanatismus je   různorodý a tady máme   možnost vidět, jak vypadá   fanatismus do letectví a   filmu. Pro lidi zabývající   se historií filmu se jedná o   hodně zajímavý počin.   Howard Hughes byl americký   letecký konstruktér, pilot,   podnikatel, filmový režisér   a producent. Velký pojem je   však právě hlavně v   oblasti filmu a tom tento   snímek je.
Petra.Barbie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2008
Záživný a psychologicky strhující...
...takže jeho délka nevadí.   V prvé řadě oceňuji   Leonarda di Capria - ráda ho   vidím v roli, která není   usládlá a ubečená jako   např. v Titanicu. Howard   Hughes byla skutečná   osobnost filmové branže,   vlastně jeden z průkopníků   zvukového filmu v Americe. A   také jeden z průkopníků   letectví. Svým způsobem se   jednalo o člověka naprosto   geniálního a velmi   inteligentního, na straně   druhé ho dokázala zcela   pohltit jeho psychická   "úchylka" -   posedlost absolutní   čistotou. Ne, nesmějte se,   jedná se o poruchu, která   dokáže svému nositeli velmi   znepříjemnit život. Scény   karanténních záchvatů u   Hughese sehrál di Caprio   velmi dobře, až jsem byla   překvapena, jaké se v něm   skrývá herectví. Výborná   je taktéž Cate Blanchett v   roli K. Hepburnové, filmoví   maskéři odvedi dokonalou   práci, od té skutečné   Hepburnové je téměř   nerozeznatelná. Kostýmní a   účesové pojetí výpravy je   vynikající, při sledování   filmu (samozřejmě odmyslíme   - li si jeho barevnost) máme   pocit, že sledujeme   autentické dílo z 30. let. I   po stránce životopisu jde o   dobrou záležitost.
Kuvik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.12.2009
L. di Caprio sa veľmi dobre   zhostil hlavnej úlohy v tomto   životopisnom filme. Je síce   pravda, že film je pomerne   dosť dlhý, no režisér   Scorsese sa snažil vo filme   ukázať vtedajší svet   Hollywoodu z rôznych uhlov   pohľadu a výsledkom je   veľmi dobre spracovanie   skutočného príbehu Howarda   Hughesa.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Jediné co se mi na filmu   líbilo bylo úvodní   natáčení válečného   filmu. Jinak je to šíleně   zdlouhavý a nezachrání to   ani DiCaprio a hutné   obsazení.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Poslední hřích odčiněn...
Poslední dílo které jsem   neshédl od geniální dvojice   Scorsese-Di Caprio jsem dlouho   odkládal.5 oscarů 6   nominací životopis pro   Evropana né tolik známého   dobrodruha mě přinutilo do   toho jít.Nelitoval   jsem.První třetina filmu je   poměrně rozvláčná ale to   se dá u zfilmovaného   životopisu   pochopit.Scorseseho obrazové   fenoménství kamery,   dokonalé retrokulisy a one   man show Leonarda Di Capria v   druhé polovině dalo na   natahovanost děje   zapomenout.Zfilmování nejen   kladných činů H.H. ale i   jeho psychických poruch a   strachu nabralo v druhé   polovině filmu grády a já   musím jak jinak než se jen   poklonit a doufat že tato   dvojice snů pro nás ještě   něco vymyslí.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2008
Zivotopisny film o renesancnom   cloveku Howardovi Hughesovi sa   da hodnotit jednym   slovom-tazka nuda.Zablesky   velkeho ducha a napadov tohto   genia zapadli pod hrubu vrstvu   nezazivneho,dlheho deja,ktory   sa postupne meni na akysi   psychologicky rozbor   neuroz,obsesii a paranoje   hlavneho hrdinu.Film vhodny   skor pre odbornu verejnost a   kritikov,a nie pre nas   obycajnych ludi.Za zmienku   stoja jedine herecke vykony   vacsiny hercov,z ktorych   dostal Scorsese maximum,inak   ako som uz spominal tazka   nuda.
moldovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Vynikající životopisný   film s Leonardem DiCaprio v   hlavní roli. Kromě   natáčení filmu o I,   světové válce a vášně   pro létání hlavním hrdinou   je zajímavý i pohled do   zákulisí Hollywoodu.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Vynikající film a zase o   skutečné postavě.Překvapil   mě herecký výkon Leonarda   DiCapria, byl prostě   skvělý,že zvládl tak   složitou osobnost. Líbila se   mim scéna premiéry Hughesova   filmu,zase jednou skutečný   a bombastický Hollywood.   Akorát mě zarazila ta obsese   na čistotu a jeho záliba v   pití mléka.Já se tedy   nenudil.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2010
Howard Hughes byl zcela jistě   excentricky výjimečný   člověk. Stejně tak   excentrický byl jeho život   umožněný faktem, že svého   času patřil mezi   nejbohatší lidi světa. To   vše se celkem dobře   podařilo zachytit, včetně   společenského života   filmového Hollywoodu se   všemi jeho excesy. Aktivity   Howarda Hughese byly velmi   různorodé (i když jejich   úspěšnost nebyla vždy   odpovídající vynaloženým   nákladům), takže délka   filmu nevadí. Vše velmi   dobře předvedeno a zahráno,   včetně různých fóbií   jinak společensky velmi   aktivního hlavního hrdiny.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2019
Dobrý příběh o životě   Howarda Hughese. Mělo to   spád, příběh se plynule   odvíjel a nabízel zajímavou   podívanou. Leonardo DiCaprio   jako vždy skvělý.
Zimmy871
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Od tohoto filmu se mi zacal   DiCaprio zacal libit. Filmy ve   stylu Titanic a podobe   sladarny me osobne nikdy   nebavili, ale Scorsese si byl   vedom, ze ten kluk z toho   vyroste a jednoho dne zacne   tocit opravdu dobry filmy.   Naprosto skvele zahranej   Howard Hughes
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Zářivý filmařský diamant,   který má i tu nejmenší   plošku vybroušenou k   dokonalosti. Scorsese   dokazuje, že je mistrem nad   mistry a věnuje úzkostlivou   péči každému detailu.   Díky tomu se na film i přes   tu délku moc dobře kouká,   nuda nemá šanci, jenže co   je bezchybné, bývá i trochu   chladné. Divák se kochá,   ale nevzplane. Howard Hughes   byl určitě vyjímečná,   rozporuplná osobnost, jejíž   osudy si o filmové   zpracování říkaly a   Scorsese se toho úkolu chopil   úměrně svému géniu.   Leonardu DiCapriovi, Cate   Blanchett i dalším patří   nemenší poklona za herecké   výkony. Je ale málo   životopisných snímků,   které se mi dostanou opravdu   pod kůži. U tohohle si   zatím nejsem jistý, možná   mu dám ještě někdy šanci.   Formální stránka věci k   tomu vybízí.
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2006
Scorsese a příběh podle   skutečné události, je vždy   záruka kvalitní podívané,   ale musím uznat, že Letec   malinko zaostává oproti jeho   předchozím snímkům, jednak   tématika mafie, casín,   newyourských pouličních   gangsterů či zuřícího   boxera mi připadala   zajímavější a   ``senzačnější`` než   životopis leteckého magnáta   a režiséra v jednom (i když   měl bezesporu velice   neobvyklý život). Dále mi   chyběl De Niro, který byl v   jeho filmech vždy   impozantní, a vůbec další   herci jako Lyotta či Pesci,   herci v Letci nebyly špatní   ale s jejich předchůdci se   nemohou rovnat.
Letec   je velice dobrý film, ale   Scorsese dokáže být ještě   lepší...
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Typicky perfecionisticky   Scorsese. Nezapomenutelne,   obrazove nadherne a v mnoha   scenach mrazive. Skoda ze to   nema zadneho poradneho Oscara.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2012
Čekal jsem víc a nebo mi nedošlo o co šlo.
Formálně perfektně   zpracovaný film, krásné   barvy a atmosféra minulých   let a ti co milují letadla si   zde určitě přijdou na své.   Nejvíce však oceňuji   herecký koncert Leonarda   DiCapria a Cate Blanchett.   Dále se zde objevilo opravdu   velké množství hereckých   hvězd ve vedlejších   rolích, zmíním jen Alana   Aldu jako prohnilého   senátora, který byl   úžasný. Musím ale   přiznat že mi přesto vše   na filmu něco chybělo a   nevím jestli ten chlad z   honby za něčím a   pronásledování vlastními   fobiemi a obsesemi bez   hřejivého místa byl záměr   autorů či nikoliv. Zatím   zasloužených 80%.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Celkem zdařile natočený   film s velmi dobrými   hereckými výkony a   zajímavým příběhem.   Bohužel přišlo mi, že film   místy přešlapuje na místě   a působí rozvláčně a   nudně. Ale pokud chcete   poznat zajímavé osudy   člověka, který se podílel   na historii letectví a   dokážete překousnout již   zmíněné zápory, je to film   přesně pro Vás.
legenda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.8.2006
Svet kinoklubov...
Mysím, že tento film patrí   do filmotéky každého   náročnejšieho diváka, veď   Martin Scorsese nenakrúca   komerčné braky, ale filmy,   ktoré v človeku zanechajú   emócie a ešte dlho po   zhliadnutí filmu premýšľa   nad myšlienkami režiséra a   hlavných aktérov. Skvelý   herecký výkon Leonarda   DiCapria, Alana Aldu a Cate   Blanchett radia tento film   medzi skvosty kinoklubov.   Tento film sa dal natočiť   ako obyčajný životopisný   film, no Martin Scorsese filmu   vdýchol pravé emócie,   ktoré priniesli zážitok pre   diváka. Do filmu vniesol   "ducha"   nekomerčnosti.
Film   odporúčam pre každého   diváka. Ten, kto sa pri filme   nudil, nepochopil myšlienky   filmu a zároveň sa   nedokázal vcítiť do kože   hlavného hrdinu a   neprežíval s ním jeho   úspechy, pády, psychické   zrútenia a pod.
nash
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2005
Bohužel trochu zklamání.   Scorsese je holywoodskou   legendou, a z tohoto pohledu   se mi zdá, že mu v poslední   době dochází dech. Mám na   mysli jak Letce, tak jeho   předchozí film Gangy New   Yorku. Jasně, pořád to jsou   nadprůměrný filmy, ale u   Scorseseho jsme byli zvyklí   na víc. Škoda. Jinak ale   kvalitní film se skvělou   výpravou a velmi dobrými   herci v čele s přesným   DiCapriem a okouzlující   Blanchetovou.
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2006
Oznámkovat tento film pro mě   byl velký problém a dlouho   jsem váhal. Životopisný   příběh bez znalostí   reálií a kontextu mě nijak   po obsahové stránce   neoslovil, spíše bych volil   slovo "nudil". V   každém případě vizuální   lahůdka (zvláště scéna   havárie letadla), skvělá   Cate Blanchett, moc se mi   líbila kamera.
sakro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2010
malá historie amerického letectví
Hned po zhlédnutí tohoto   filmu jsem si řekl, že   hodnocení nebude jednoduché.   Na základě poměrně   kladných hodnocení svých   přátel a na základě   vesměs pozitivních recenzí   jsem se na film velmi těšil   a samozřejmě jsem od něj   hodně očekával. Vzhledem k   tomu musím přiznat určité   zklamání. Zdá se mi, že   laťku podrželi především   Leonardo DiCaprio a Cate   Blanchet, v ne nepodstatné   roli se blýskl i Alan Alda.   Určitě měl film i pár   vskutku silných a   působivých scén oceněných   hlavně milovníky letectví.   Jako celek mi však připadal   chladný, neosobní a v   některých pasážích i   nudný. Samotného mě to dost   nemile překvapilo, neboť   jinak považuji Martina   Scorseseho za filmařského   genia. U každého jiného   bych řekl, že je to ne zcela   povedená režijní práce,   když se však podívám na   jeho nepřekonatelnou   filmografii, prostě to říct   nemohu. Faktem však   zůstává, že Letec   nedosahuje ani zdaleka kvalit   jeho filmů předchozích. Byl   natočen poctivě, výprava   byla naprosto velkolepá,   rozpočet jsem nezkoumal, ale   určitě se jednalo o dost   vysokou cifru. Příběh   samotný se však   neuvěřitelně táhl a mnohé   scény, byť v jiné době a s   jinými lidmi, se neustále   vracely. V žádném   případě bych nechtěl film   zatratit. I mé hodnocení je   koneckonců poměrně vysoké   a rád a bez výčitek jej   doporučím. Jen to prostě   není to co jsem očekával a   rád bych před jistým druhem   zklamání ušetřil i   další, kteří Letce ještě   neviděli.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2008
Úžasný hollywoodský   snímek s propracovaným   dějem a smyslem pro   detail.Leonardo Dicaprio a   Cate Blanchett předledli   opravdový herecký výkon.5   oscarů si film zaslouží.
foxx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2008
Na tento film jsem se těšil   hodně dlouho a taky jsem si   zážitek, od kterého jsem   podle recenzí a   naznačování od těch, co   jej už viděli přede mnou,   hodně očekával, dlouho v   šuplíku schovával. A musím   přiznat, že jsem byl velmi   spokojený. Nevím, jaké má   De Caprio v Hollywoodu výsady   a konexe:-), ale pravdou dle   mého mínění je, že jej   filmaři obsazují do jednoho   trháku za druhým. Takže já   jsem hodnotil velmi   nadprůměrně, vřele   doporučuji.
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Na tento film jsem čekala   poměrně dlouhou dobu a   nezklamal. DiCaprio je   naprosto výborný, sukunduje   Cate Blanchett. Zklamala mě   minirole Gwen Stefani. Vše   vyvážily krásné záběry,   režie. Jediná výtka je   délka, ale to nebylo takové,   jaké to je teď.
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Velmi vydařený snímek,   který svým brilantním   výkonem táhne DiCaprio.   Řekl bych, že spojení   Scorseseho s DiCapriem je   pozitivní, což dokazují   již několikátým snímkem.   Líbí se mi, že když něco   funguje tak se v tom   pokračuje. Scénář o   životě pro Ameriku   významnou osobnost byl   sepsán výborně, film přes   poměrně dlouhou stopáž moc   nenudí. Nejvydařenější   byly podle mě záběry ze   soudního slyšení. Parádní   hudba. Film mne zaujal   takovým způsobem, že mám   velkou chuť jít si hledat   další zajímavosti o pravém   Hughesovi- právě se mi   líbilo, že události   proběhly a filmy skutečně   existují... V mém   komentáři se nachází   prakticky jen samé pochvaly,   přesto nemohu dát 5   hvězdiček, i když ani   nevím proč. Zkrátka mi na   filmu ještě chyběla   nějaká ta třešnička na   dortu... 80 %, 4*
petr-bures
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2015
Strhující Leonardo. Pro mě   nesympatický herec, kterému   paradoxně stále více   přicházím na chuť.   Zahráno naprosto skvěle.   Snímek řadím mezi   nejlepší životopisné   filmy, které jsem zatím   viděl.
Karabekian
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.9.2005
Film, u kterého jsem si nudou   ukousala snad všechny nehty -   proboha, vždyť to nemělo   žádnej spád! Ještě, že   mě občas   "probouzela" dobře   zvolená dobová hudba..   Božský Leo sice předvedl   dobrý herecký výkon a   dokázal tak, že je   kvalitním hercem - Oscara by   si zalsoužil mnohem víc,   než Cate Blanchet (čímž   však nechci schazovat její   herectví), avšak k čemu je   film, u kterého se neustále   dívate na hodinky a čekáte,   kdy skončí? Pár dobrých   scének tam bylo, ale celkově   - o ničem.
notime
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.9.2006
No žádná sláva to teda   nebyla. Scorseseho   mafiánským eposům to   nesahá ani po kotníky.   Jediné, co se dá pochválit   jsou herecké výkony, ale ani   ty nemohou to hodnocení   příliš zvednout. Od Casina   Scorsese nic pořádného   nenatočil, tak už má   nejvyšší čas, aby se zase   předved.
Kecka1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2005
Skvělý film, který bude   horkým želístkem v boji o   Oscary. A to jak o nejlepší   film, tak o režii a herecký   výkon hl. postavy. Scorsisi   by si určitě Oscara   zasloužil a Dicaprio taky. To   co tam Dicaprio převádí je   prostě herecká jízda.
JohnCoestler09
Hodnocení:
Přidáno: 11.12.2010
Dobrý film , výborný   herecký výkon Di Capria .   Samotný príbeh Howarda   Hughesa je velmi zaujímavý a   fascinujúci . Scorsese je   výborný režisér a velmi   dobre si poradil aj s   životopisom Hughesa
mafia610
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
velmi sa my pačil, hlavne dej
Petík
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2006
Musím uznat, že mě Letec   docela zklamal. Nevím ani, co   jsem čekala, ale rozhodně   jsem nepředpokládala, že se   budu nudit. Samozřejmě, že   jsem se celý film nenudila,   DiCaprio byl ve své roli   opravdu famózní. Jinak mě   docela mrzelo, že Jude Law   dostal v Letci takový štěk,   ale s tím jsem se docela   lehko smířila:-) Ale opravdu   od toho nechci nikoho   zrazovat, jen mě přišel   tento životopisný snímek   průměrný.
Peto508
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2008
celkom pekne natočený   film,trochu dlhý ale   zaujímavý,film vás doslova   vtrhne do deja.Scény z   lietadlami sú výborné,a   ťiež je výborný aj leov   výkon.
Soused89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2008
Další Scorseseho   nablýskaný kousek ze života   smetánky, tentokrát o   Howardu Hughesovi, leteckém   konstruktérovi, producentovi   filmů, byznysmenovi a   člověku, který po celý   svůj život balancoval na   hraně geniality a   šílenství. Některé scény   z filmu jsou velmi povedené a   budete si je pamatovat. Mě   nejvíce zaujalo natáčení   Pekelných andělů   podmalované hudbou J. S.   Bacha, návštěva rodiny Kate   a oběd u senátora. Bohužel   však takové grády nemá   celý film a je proto možná   moc dlouhý a chvílemi i   nudný. Takže celkově za   osm.
michaeljameson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Leonardo DiCaprio má skoro   vždy skvělé filmy.   Nemyslím, že by byl až tak   dobrý herec, ale producenti   mu dají pokaždé skvělou   roli šitou přímo na tělo.   Stejně tak v tomto filmu,   kterému bych snad jedině   vytkl zbytečnou délku. Ke   konci filmu začne trochu   nudit, ale celkové hodnocení   je u mě za sedm bodů.
zakoba
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Letec
Jedinou výhradu k tomuhle   filmu kterou mohu říct je   že, v určité scény by   mohly být kratší.Jinak   naprosto skvělý film.Výkon   Dicapria je skvělý.Zahrál   to opravdu na jedničku.Má to   skvělý děj.
Vřele   doporučuju.
Maxovo
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Když jsem si tento film   pořizoval, tak jsem čekal   zajímavou podívanou. Zatím   mě však čekal rozvláčný   film, který je silně   znehodnocen obsazením   Leonarda DiCapria do hlavní   role
havlicek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Hoooodně dlouhý film, kdy   už koukáte na hodiny, kdy   bude konec.Nejvíce z celého   filmu byla působivá scéna,   kdy letadlo pži havárii   řeže domy svým křídlem.   Jinak doopravdy velmi   zdlouhavý film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57382minih57382Santa hledá ženu (2004) [TV film] 
Single Santa Seeks Mrs. Claus n
minih12870minih12870Morgiana (1972) 
Morgiana n
minih12957minih12957Mrazík (1964) 
Morozko n
minih29289minih29289Poslední hlídka (2000) 
The Last Patrol n
minih51231minih51231Stínu neutečeš (2009) 
Stínu neutečeš n
minih31943minih31943Jeepers Creepers (2001) 
Jeepers Creepers n
minih103153minih103153Urychlovač zkázy (2009) [TV film] 
Annihilation Earth n
minih3039minih3039Andělské město (1990) 
Angel Town n
minih25190minih25190Co je nového, kočičko? (1965) 
What's New, Pussycat n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:35 - 15:25

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

14:30 - 15:25

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10