Duben

Komentáře uživatele notime

notime

notime zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 32
15 minut (15 Minutes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Karel Roden ukázal, jak by se   měl hrát takový psychopat.   Jeho výkon, hlavně po smrti   de Nira mě naprosto dostal.   Všechny hollywoodské i   nehollywoodské hvězdy   strčil hravě do kapsy a   právě kvůli němu dávám   tak vysoké hodnocení. Na   konci filmu jsem mu přál   hodně hnusnou smrt, což je   pro mě jasný důkaz, že   toho zloducha zahrál opravdu   skvěle.
Batman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Dobře zahraného zlosyna je   třeba ocenit a Jack   Nicholson, jak je jeho dobrým   zvykem, to zvládl zase na   jedničku. Ostatní herci mu   zdatně sekundují. Město   Gotham City vypadá opravdu   ponuře. Je to zkrátka   klasika, které toho lze   vytknout jen hodně málo.
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2006
U tohohle filmu jsem se smál   celou dobu. Z Nielsenových   komedií je to ta nejlepší.   Pokud se chcete u filmu   řechtat hoďku a půl, tak   tohle dílko je na to jak   stvořené.
BloodRayne
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Nechápu producenty, kteří   svěří své prachy do rukou   takového filmového   demolition mana jako je Uwe   Boll. Bloodrayne je dalším   příkladem totálně   zmršené herní předlohy. A   to sem se na IMDB dočetl, že   mu svěřili natáčení filmu   podle Far cry. Proboha to   těch herních filmů   nezkurvil (sorry) už dost.   Vždyť i podle hry se dá   natočit dobrý film,   příkladem budiž Silent   hill. Ještě jedna věc mi   není jasná, jak k tomu   přimotal vlastně Michael   Madsen. To byl asi pořádně   zhulený, když tu smlouvu   podepisoval.
Byl jednou jeden polda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.9.2006
První díl poldy mi přišel   celkem v pohodě. Na rozdíl   od ostatních komedií tohoto   typu (Kameňáky, další   poldové) nebyla jednička   trapná, ale vtipná   (některé scény trapné   byly, ale nebylo jich moc).
Dvojky obvykle za moc   nestojí, ale tahle nestojí   ani za obsah záchodu. Musím   dát 2 body, protože   tvůrcům se   "podařilo" natočit   ještě trojku a ta je ještě   o fous   "podařenější".
Ač se to zdá být nemožné,   tak trojka je ještě horší   než dvojka. BRAVO!!!!!!!
Čelisti 2 (Jaws 2)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2006
Celkem snesitelné   pokračování kultovního   předchůdce. O atmosféře   jedničky si sice může   nechat jen zdát, ale i tak se   to dá v klidu zkouknout.
Čelisti 3 (Jaws 3)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.7.2006
Jednička super, dvojka   jakžtakž, trojka (žádný   publikovatelný výraz mě   nenapadá).
Čtyři pokoje (Four Rooms)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2006
První dvě povídky nejsou   žádná sláva, třetí už   je o hodně lepší a   poslední, tak to je něco.   Tarantinova povídka si   zaslouží 10 bodů, ale jako   celku nemůžu dát filmu víc   jak 7.
Domino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2006
Tohle na první pohled   zmatené dílko se asi nebude   líbit každému, ale mě   přišlo naprosto skvělé.   Nápad postavit k Mickey   Rourkovi a Keiře Knightley   dvojičku z 90210 byl super   (nejsem fanda Beverly Hills).   Když se některý z bratrů   Scottových pustí do práce,   tak výsledek obvykle stojí   za zhlédnutí, a to je i   případ Domina.
Doom
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Na filmové zpracování této   dost dobré hry jsem byl   zvědavý. Bohužel o to   větší zděšení to pro mě   bylo po závěrečných   titulcích. Nečekal jsem   kdovíjaký zázrak, ale to co   nám tvůrci předložili byla   jedním slovem katastrofa.   Snad jediným světlým   momentem je akce z vlastních   očí kousek před koncem, ale   ani ta nemůže zachránit   hrůzný dojem z celého   filmu. Než točit takovéhle   filmy, tak se na to radši   vykašlat a netočit nic.
Dům mrtvých (House of the Dead)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.9.2006
Tak tohle je snad ten   nejhorší film,jaký vůbec   existuje. Před jeho   shlédnutím jsem četl, že   je to opravdu šílené, ale   chtěl jsem vidět na vlastni   oči, jestli je to fakt tak   hrozné. Bohužel je.
Komando (Commando)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Když jsem tenhle film poprvé   viděl, bylo mi asi deset a   naprosto splnil mé představy   o tom, kým jsem chtěl být,   pořádně nabušeným   tvrďákem, který každého v   klidu vyřídí. Naštěstí   jsem trochu povyrost a dneska   se nad tím už jen   melancholicky pousměju. Je to   prostě úplně trapná   blbost, které musím dát ale   aspoň pět bodů, i když   vlastně ani není zaco.
L.A. - Přísně tajné (L.A. Confidential)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Kriminálka jak má být.   Skvělí herci, hlavně Kevin   Spacey a Dany de Vito, pěkně   zamotaný příběh a semtam   vtipná hláška. K tomu   ještě bordel plný   napodobenin hereček zlaté   éry Hollywoodu. No co víc   ještě chcete.
Letec (The Aviator)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.9.2006
No žádná sláva to teda   nebyla. Scorseseho   mafiánským eposům to   nesahá ani po kotníky.   Jediné, co se dá pochválit   jsou herecké výkony, ale ani   ty nemohou to hodnocení   příliš zvednout. Od Casina   Scorsese nic pořádného   nenatočil, tak už má   nejvyšší čas, aby se zase   předved.
Likvidátor (Eraser)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Naprosto nezajímavý a nudný   film. Je to prostě jen   další přírustek do dlouhé   řady špatných akčních   filmů. Filmu bohužel   nepomáhá ani Arnold, spíš   naopak.
Maximální limit (Two for the Money)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2006
Asi jediný film s Al Pacinem,   u kterého jsem se nudil.   Naprosto nezajímavá   záležitost.
Noční let (Red Eye)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Nejlepší thriller co jsem v   poslední době viděl. Oba   hlavní hrdinové jsou   úžasní. Wes Craven je   prostě machr. Ukázal, že   umí natočit nejen hororovou   vyyražďovačku, ale taky   pořádný thriller. Ještě   jednou musím vyzdvihnout oba   herce, lepší snad nemohli   vybrat.
Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (From Dusk Till Dawn II: Texas Blood Money)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Tragický pokus ještě něco   vytřískat z parádní   jedničky. Radši si první   díl pusťte znova a   neztrácejte čas s touhle   kravinou.
Pach krve (Wrong Turn)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Solidní horor. Sice za chvili   budete tušit, jak to asi   dopadne, ale to nebrání   tomu, aby ste si užili vcelku   napínavou atmosférua a pár   drsných scének.
Pearl Harbor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Tak tohle je klasický   Hollywood. První půlka love   story, druhá zase samá akce.   A ještě ke všemu to má   tři hodiny. Samotný útok je   sice celkem dobrý, ale   celkově jsem byl hodně   zklamaný.
Poslední legie (The Last Legion)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.12.2007
No těšil jsem se na   historický velkofilm ve stylu   gladiátora atd., ale bohužel   jsem dostal něco úplně   jiného. Scénář hrozný.   Provedení bojů bylo lepší   snad i v Xeně a Herkulesovi.   Herecké výkony mě snad   pobavily nejvíc. Ben Kingsley   jako by pokračoval ve výkonu   z Bloodrayne, Firtha   natačení také evidentně   bavilo, indická divoženka by   měla raději natáčet filmy   v Bollywoodu, třeba pod Uwe   Bollem a ten otravný fracek v   roli caesara, pokaždé sem si   přál, aby ho některý z   gótů rozpůlil sekyrou.   Politovat musím tvůrce   hudby. Vyplýtvat tak   kvalitní hudbu na takovém   shitoidním filmu je   trestuhodné. Právě za hudbu   dávám bod navíc, jinak byto   byla jasná jednička.
Rocky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Jeden z mála filmů, kde nám   Stalone ukázal, že je   opravdu skvělým hercem.
Rocky 2 (Rocky II)
 
Přidáno: 7.7.2006
Důstojný nástupce kultovní   jedničky, tentokrát už pod   Staloneho režisérskou   taktovkou. Co se týče   výdrže obou boxerů, tak je   přece známým faktem, že   americký filmový hrdina   vydrží asi 10x víc jak   běžný smrtelník, takže to   už snad nemá cenu ani   řešit.
Rychle a zběsile (The Fast and the Furious)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.9.2006
Pro automobilové nadšence   zřejmě nedotknutelná   záležitost, pro mě blbost.
Sám v temnotě (Alone in the Dark)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Další Uwe Bollovina   naprostá volovina. Tenhle   film, to není ani horor, ani   akce, ani romantika, to je   prostě sračka. Podívejte se   na to snad jen v případě,   že sestavujete jakýsi   žebříček nejhorších   filmů, pak totiž získáte   horkého kandidáta na čelní   příčky.
Sedm (Seven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2006
Jednoznačně nejlepší film,   co jsem kdy viděl a zřejmě   kdy uvidím. Takovou   atmosféru nenajdete v   žádném jiném filmu. Jestli   na konci čekáte klasický   happy end, tak se nedočkáte.   Ale to je dobře, protože to   je jeden z momentů, který   dělá tenhle film   nezapomenutelným.
Šest pohřbů a jedna svatba (Very Bad Things)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Já prostě miluju černý   humor a tahle komedie je   černější než Mike Tyson.   Naprosto neuvěřitelné   hlášky, kterýma herci   komentují smrt prostitutky   (hlavně Christian Slater),   mě doslova posadily na zadek.   Taky Cameron Diaz tu ukazuje   svůj komediální talent v   plné kráse. K vidění je i   hodně krve a některé scény   jsou opravdu hodně   brutální. Je to prostě   hodně drsná černá komedie,   u které se ale budete   královsky bavit.
Titanic
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.3.2006
Kromě skvělých efektů mě   film vůbec nezaujal. Celé to   stojí jen na obrovské   výpravě. Nechápu jak mohl   dostat 11 oskarů. Abych u   Titaniku neusnul, musím si   dát zvuk naplno.

TV Program

ČT1 - Komisař Clouseau na stopě (196...

22:40 - 00:20

31 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Přichází Satan!

22:05 - 23:55

66 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Plán útěku 3 (2019)

21:40 - 23:35

91 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Kingsman: Zlatý kruh (2017)

22:30 - 01:30

41 minut již uběhlo
139 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10