Zari

Komentáře uživatele havlicek

havlicek

havlicek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Čokoláda (Chocolat)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Tento film je vlemi pohodový   s velmi dobrými hereckými   výkony obou hlavních   představitelů. Vřele   doporučuji všem, kteří si   chtějí udělat pěkný   večer a vychutnat si tu   slaďoučkou čokoládu.   Škoda, že tady neexistuje   takový krámek, kde Vám   prodají čokoládu přesně   Vám na míru šitou.
Hogo fogo Homolka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Velmi úsměvná komedie ze   života takové normální   průměrné české rodinky.   Děj lze přiřadit i na   dnešní dobu, která se   prolíná s tím dobrým i   zlým. Osudy lidí, které   nejsou smyšlené, ale zcela   autentické. Doporučuji   vřele všem, kteří chtějí   strávit pohodový večer.
Letec (The Aviator)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Hoooodně dlouhý film, kdy   už koukáte na hodiny, kdy   bude konec.Nejvíce z celého   filmu byla působivá scéna,   kdy letadlo pži havárii   řeže domy svým křídlem.   Jinak doopravdy velmi   zdlouhavý film.
Umučení Krista (The Passion of the Christ)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Tento film na mě zanechal   skutečně mnoho pozitivních   dojmů. Jeho vypracované   scény, hudba, zvuk jsou   opravdu fantastické. I když   nejsem věřící, tento film   je skutečným unikátem   ztvárněním posledních   hodin Krista. Doporučuji   všem, aby tento film   shlédli, aby věděli co je   bolest a utrpení. Děkuji   jeho tvůrcům.