Zari
ohodnotit

G.I.Joe

G.I.Joe: The Rise of Cobra

Další název:
Dark Sky: First Strike
Rok:
2009
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
13.8.2009
„Jsou tam, kde všechny ostatní možnosti selhaly.“

Komentáře k filmu G.I.Joe

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Další průměrný akční   film, spíš bych řekl   ptákovina. Připomíná mi   směs akčních filmů dávno   viděných od Univerzálního   vojáka až po cokoli. Sice   akce stíhá akci, povedené   triky na úrovni tohoto filmu,   ale celkový dojem je stále   jenom průměr nebo spíše   podprůměr vzhledem k   triviálnímu ději. No ale v   dnešní úterní podvečer,   jako uklidnění po práci, a   se skleničkou něčeho   dobrého, se to dá.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2020
Královský rozjezd trvá   skoro půlhodiny a je   přerušen, jako skoro vždy   flashbackem. Tak hlavně že   divák čuměl na zásnuby.   Já nevím jak koho, ale v   akčním filmu mně to   nezajímá. Dvacet bodů   strhávám za podobných pár   hluchot, ale jinak musím   uznat, že to bylo velmi   dobré. Efekty na patřičné   úrovni, dějově tak velmi   dobré. Dokonce i řada   překvapení je také zde.   Nevidím důvod neponechat   osmdesát procent.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Užila jsem si technické   vychytávky, neustálou akci,   pěkné chlapce:-), hlášky,   plus bonusový bodík, mě   známou administrativní   budovu v Karlíně a za ní   Eiffelovku:-)Cameo Brendana   Frasera mě potěšilo, ale   chtěla bych víc, díry v   příběhu zaplnila akce, nad   logikou jsme moc   nepřemýšlela, od toho ten   film nebyl.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2010
G.I.Joe
"Mumie" Sommersovi   vyšla na výbornou.   "Mumie se vrací"   už byla o něco horší,   přesto pořád koukatelná.   "Van Helsing" se   zdál místy až tragický,   přesto jsem se u něj   nenudil. A G.I.Joe? Jako by   kvality filmů čím dál tím   víc ztrácela. The Rise of   Cobra bylo tak   překombinované,až hrůza.   Nejdříve středověká   Franci, později každý   druhý hrdina i záporák   flashbacky... Samurajové, do   toho šašek, hlavní   záporák tak krutý, že   krutost je slabé slovo,   šílený vědec, sexy žena   co se nikdy nezamiluje,   další sexy žena kterou   kdysi opustili... A takhle   bych mohl pokračovat ještě   hodně dlouho a výčet věcí   bych stejně jen tak   nezkompletoval.
Ale   přeci se mi tam pár věcí   líbilo. Tak třeba akce (i   když i ta je určena hlavně   dětem kupující Hasbro   hračky - to je i důvod,   proč jsem se dočkali   uvedení jen s českým   dabingem), nebo Praha s   Vítězným obloukem.
Celkově tedy moc   uchvácen nejsem, ale svůj   účel aspoň na chvilku mě   bezmyšlenkovitě pobavit byl   splněn. Jestli zajdu na   druhý díl, to ještě   nevím, ale rozhodně tu   možnost nevylučuji...
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Na první shlédnutí jsem   hodnotil tak 30-40%.Chybou   bylo,že film jsem bral   vážně a to se nesmí.je to   zřejmě podle nějakého   komiksu a celé je to vlastně   naprosto nereálné a tak se   to musí brát.Film má tah na   bránu,porád se něco   děje,akce je dost a je   solidně natočená,triky   solidní,nějaký ten humor   tam také je,rozhodně své   hodnocení zvedám a těším   se na druhé pokračování.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.6.2014
Elitní vojenská jednotka,   složena z nejlepších   bojovníků známých jako G.   I. Joe (Global Integrated   Joint Operating Entity), je   nasazována všude tam, kde   běžná armáda nestačí.   Už komiks obsahující   dobrodružství těchto   vojáků dokázal zaujmout,   což se mimo jiné projevilo i   faktem, že nejeden kluk   toužil vlastnit figurku   alespoň jednoho z nich. A tak   celovečerní film, s   podtitulem 'Vzestup Kobry, byl   toužebně očekáván. Což o   to, akce je tu více než   dost, ale to je asi tak   všechno. Zbytečně rychlé   tempo vytváří naprostý   chaos takřka ve všem. A to   je děj ještě navíc   prokládán retrospektivy.   Nepřehlednosti je zkrátka   učiněno za dost. Nelze tedy   očekávat lecjaký hluboký   příběh o všelijakých   akcích spojující atmosféru   dnes již kultovních starých   komiksů. Ale pravda, scéna s   'Eiffelovkou' vypadá   úžasně a dá se považovat   za vrchol celého snímku.   Oné akce je tu tedy   samozřejmě více než dost,   avšak samotný děj v celé   té parádě vypadá spíše   jako nutná kulisa v pozadí.   Co se týče dějové linky,   opět nic originálního.   Něco takového bylo použito   už tolikrát, že snad   každá následující minuta   je předvídatelná. Tak co s   tím. Akční fanoušek   obzvlášť přepálené akce   si to určitě užije své,   avšak pokud u toho vypne   mozek a nebude přemýšlet   nad logičnostmi a chybami. Je   to zbytečné.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Někdy až poněkud přehnaný   akční film s nádechem sci -   fi. Ale dívat se na něj   samozřejmě dá, je tu   dokonce i sranda, to hlavně   když je na scéně Marlon   Wayans.
Je tu dobrá   zápletka - využití ale i   zneužití nanotechnologie.
Co se týče efektů a   triků, tak mám pocit, že u   novějších filmů se snad   tvůrci předhánějí, aby je   měli co nejlepší.
No   a také je ten film přímo   natřískaný zvučnými   hereckými jmény.
Konec je tak otevřený,   že je téměř jisté že   bude pokračování.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Slušné akční sci fi.   výborný námět a nápad, ke   konci už zbytečně   natahované, podle začátku   bych čekal víc, to vypadalo   na parádní jízdu. Bortící   se Eiffelovka výborná. 70%   zhruba odpovídá.
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Channing předvedl v tomto   snímku, že zvládne i jiné   role, než hezoučkého   slaďáčka. Jeho filmy   začínají mít i jiné   obrátky a je vidět že mu to   velice prospívá. Dere se na   vrchol herců a pokud   takových skvělých filmů   jako byl tento natočí víc,   můžem se těšit. Ve filmu   byli nové vynikající   neotřelé efekty a je to   lepší než poslední James   Bond, kde tyto efekty dost   upadly.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Hasbro je zde se svými   vojáčky NO konečně   pořádný akční film na   filmovém plátně tohoto   léta , který přetéká   akčními a bojovými scénami   s dokonalými vojáky přežil   jsem i ten dabing , který v   kině nemusím rád si   počkám na dvd verzi s   originál zvukem. Příběh   není sice nic nového o   nové vyvinuté zbrani ,   která je přepravována v   kufříku se čtyřmi   hlavicemi kterými díky nano   technologii je možné zničit   cokoliv a kterou chce sám   výrobce ukrást jelikož jej   financovalo NATO aby jí mohl   prodat je asi jednoduchý na   první pohled na konci má   svůj význam proč to vše   dělal (aby se stal   prezidentem) . Díky prvnímu   neúspěchu kufřík získat   se do týmu G.I.Joe dostanou   další dva hlavní hrdinové   hlavně Duke . Pak se   rozjíždí vlna akčních   scén která se zastaví až   závěrečnými titulky   opravdu se celý film je na co   koukat díky výborným   digitálním efektům , které   Sommers umí dobře prodat   jako tomu bylo u Mumie čekal   jsem jen více v akci Dennise   Quaida, ale nudit se rozhodně   nebude snad nikdo pokud   neočekával od filmu nějaké   moudra. Zajímavé rozhodně   bylo vidět Prahu jak   představuje Paříž to se   francouzi budou hodně divit   celá honička pražskými   ulicemi je asi největší   akce filmu místy až   přehnaná, ale parádní .   Tak jako u Transformerů se   rozhodně brzy dočkáme   dalšího pokračování   doufejme , že stejně   dobrého.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2012
Film převážně sází na   slušně odvedenou vizuální   stránku, ve které je   několik efektů trošku   nedoladěných a je to   vidět.No nic, to jen tak na   okraj.Příběh se snaží   dát prostor aspoň nějakým   postavám nějakou   hloubku.Akční scény jsou   podařené a je jich dost.Ať   už se jedná o střílečku,   automobilovou honičku nebo   bojové scény.Já byl   spokojen.Tatumův přechod k   akční poloze sedne.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2010
akce pořád dokola a vlastně   to díky tomu začne i nudit.   Film jsem snad jen jednou   zhlédnul celý, pak už se mi   to nikdy nepodařilo ať jsem   dělal cokoliv.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Série letních trháků se   nám chýlí ke konci a i   když už divák očekává   jen "zbytky" Stephen   Sommers, který se za kameru   vrátil po dlouhých 5 letech   se svou infantilní akční   blbinou potěšil. "G.I.   Joe" je přesně tím   filmem, který si   představíte pod pojmem   béčkový letní blockbuster.   Film je hloupý, ví o tom a   nesnaží se to jakkoliv   skrýt a právě to je na něm   to nejlepší. Stejně jako   "Transformeři" je i   tento snímek natočený podle   dětských hraček, které se   sice v tuzemsku moc neujaly   ale v Americe měly obrovský   úspěch. Scénář je   narychlo splácaný   průměrnými hollywoodskými   pisálky a hledat v něm   nelogičnosti je snadné ale   zbytečné. Herci,   převážně neznámý nebo   méně známý (věřím tomu,   že je spousta diváků,   kterým jméno Dennise Quaida   moc neříká a Marlona   Wayanse budou brát jen jako   toho černocha ze "Scary   movie") toho moc   nenahrají ale ve většině   případů jsou cool a sexy   (muži nabušený, ženy   prsatý). Co se týká   akčních a trikových scén,   tak ty jsou kvalitativné   někde mezi slušnými a   špatnými. Sommers podobně   jako Bay skvěle kombinuje   "živé" a   počítačové sekvence, kdy   reálné výbuchy a destrukce   (převážně brilantní   honička ulicemi Pařížě   (tzn. Prahy)) vypadají velice   dobře, avšak počítačové   triky jistě nebudou od ILM a   spousta scén nechtěně   rozesměje. Na druhou stranu   akčních scén je   překvapivě více než v   druhých   "Transformerech" a   triková kolísavost se   poměrně zdařile ztrácí.   Je to pitomý, rychlý,   zábavný a po dlouhém   uvažování jeden z těch   lepších letošních   blockbusterů.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.5.2014
Prostě další důkaz toho,   že v současnosti lze   natočit cokolik i v Česku,   aspoň jako stafáži pro   naprosto neuvěřitelné   honiřky a hrdiny s   nadlidskými schopnostmi.   Vykrádačka všech možných   filmů, všech možných   žánrů, jen to chce kvalině   pospojovat a to se podle mne   místy nepodařilo - nebo jsem   ty skoky nestačil sledovat.   Ovšem hrdinná jednotka   G.I.Joe - tentokrát   mezinárodní - to v komixu   stačí zvládnout.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $175miliónov║Tržby USA   $150,201,498║Tržby   Celosvetovo $301,543,074▐   Tržby za predaj DVD v USA   $60,066,243 //počet   predaných kusov 3,729,614║   Tak až takúto sprostunkú   podpásovku som veru nečakal   ako niekdajší obdivovateľ   kreslených postavičiek tohto   comicsu som čakal omnoho viac   než nezáživný vývar bez   lepšej štipky myšlienky a   dialógov. Po trikovej   stránke to má tiež slušnú   kolísavosť, akcia je   prevažne natočená tak že   nič moc nepovie, vydarených   akčných sekvencií je ozaj   len minimum asi najviac zaujme   naháňačka Parížom. V   podstate každou   pribúdajúcou minútou je   tento film čoraz viac   otravný a nedá sa v nijakom   ohľade užiť a nejaké   vypnutie mozgu sa v tomto   nedá absolvovať, jedine   absolútny reset mozgu po   dopozeraný filmu. K tomu   výber hercov do hlavných   úloh bol asi najhorší   výber, čo som kedy u   veľkorozpočtového filmu   zažil, taký Dennis Quaid tu   je len do počtu, Marlon   Wayans maximálne rušivý   článok v každej sekvencii   čo sa ukáže mi o príde ako   trápnosť šedivá, na Siennu   Miller sa dá aspoň pozerať   ale to je jediné pozitívum,   Channing Tatum ako hlavný   hrdina je dosť nevýrazný na   to aby vytvoril okolo seba   nejakú auru a stiahol   pozornosť na seba....   jednoducho prevarený   béčkový vývar za   $175miliónov čo sa nedá   porovnať ani z nejakou ku   príkladu Fantastickou   štvorkou. /videl v kine: 25%/
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Čistá Zábava
Zábava, zábava, zábava nic   jiného mě nenapadalo po   celou stopáž filmu.Film si   jak poznamenal trefně jeden   můj kamarád na nic nehraje a   proto je tak dobrý.Akce   střídá akci,a člověk má   prostě možnost vypnout a   nechat se královsky   popcornově pobavit, a o to   přímo filmu šlo, povedlo se   mu to dokonale.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2009
Efekty, efekty, efekty,   efekty, pak pro změnu zas   efekty, následují efekty a v   neposlední řadě   neuvěřitelný dějový   spád. Sice je to dějově   strašně jednoduchý, až je   to skoro trapný, ale tenhle   film sází jednoznačně na   strhující tempo a   speciální efekty. A tak je   třeba ho taky brát, ne o   něm kdovíjak dumat. A proto   80%. I proto, že se to   natáčelo v Praze... :-))   Fakt jízda!
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2017
Akcna oddychovka.
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   obsadenie,vcetne krasnej   modelky Kurkovej,ktora potesi   oko nielen ceskeho a   slovenskeho divaka.Herecke   vykony zodpovedaju zanru...
Film doporucujem.
Krupe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Slaboduché, i ty některé   triky budou za nějaký   krátký čas zastaralé.   Brendan Fraser tam má pěkný   štěk a Dennis Quaid, tak   takovou děsnou roli jsem u   něj ještě neviděl. Nakonec   jsem u toho usnul. Na to,   jakou to mělo reklamu, tak   nic moc.
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2013
G.I.Joe (2009)
skvelá akčná jazda podľa   komixovo/hračkovej predlohy   (komix som poznal skôr ako   hračky). v zásade sa jedná   o neorginálnu klišoidnú   blbinu s logickými dierami a   oslími mostíkmi veľkosti   golden gate bridge. no vďaka   efektom a skvelo zvládnutej   akcii dej sype jedna radosť,   padne aj pár rádoby hlášok   z úst čierneho komika   (prečo sú vo filmoch   černoši furt za akčných   komikov?), slečny sú pekné,   koniec je sladký ako jarný   medík a ak si človek   pripočíta, že sa jedná o   len o pilota k ďalším   dielom, tak veľmi úspešný   štart. proste akčná jazda   na relax ako stvorená.

+ akcia, akcia,   akcia
+ efekty
+   pekné slečny, nabušení   páni (herecké obsadenie)
+/- jednoduchý dej s   prefláknutou zápletkou
+/- nepochopil som   barónku. ak si správne   pamätám komix, tam je   barónka iná postava.   uvidíme v ďalšom   pokračovaní.
+/-   príšerná nelogičnosť (zas   čakať aby na základe   akčných figuriek vznikol   dramatický psychothriller a   nedajboh čistá dráma je   dosť švihnuté)
-   klišé
- oslie   mostíky v deji
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Mno :D tak co ktomu rict ? Je   to takova vizualni lahudka, se   super akcni tresnickou. Ale   kdyz se nad tim clovek tak   zamysli,tak to je vcelku pekna   ptakovina,ktera me ale bavila   a chvilema sem si i rikal hmm   ten supermanskej oblek v   kterym se prohaneli ulicema   Parize je cool.Takze kompromis   7/10
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Vcelku zajímavý film.   Trikově to bylo moc dobré.   Žádné zbytečné   nadpřirozené věci. Dokonce   si tam za chvilku zahrála   naše K. Kurková. Sice na   začátku filmu jsem   nevěděla, o co tam jde a kdo   je hodný a kdo špatný, ale   to se po pár minutách   vyjasnilo.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Stephen Sommers se po pěti   letech vrátil na   režisérskou stoličku a   předvedl přesně to , co   jsem od něj čekal. Zběsile   akční béčkový   "nano-blockbuster"   se všemi jeho klady i zápory   , který si na nic víc   nehraje a to se cení. Na   druhou stranu jsem čekal od   hudebního doprovodu Alana   Silvestriho určitě více ,   než nám předvedl. Celkově   velmi příjemná   destruktivní zábava.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Namakaná   "bezdějová"   akční americká vychytávka,   ale fajnšmekři v tom   rozhodně nějaký děj   najdou, hlavně díky hrám.   Vizuální stránka famózní,   slušné herecké zastoupení,   což nenáročného diváka   ohromí a o to přeci jde, aby   nás film zkrátka v   některých momentech zaslepil   a jen se v něm vyžívali a   přitom pojídali popcorn.   Vzpomínám si, když jsem hru   G. I. Joe jako malý nadšenec   pařil na videohrách a v   dnešní době mi bylo jasné,   že film musím spatřit   zrovna tak jako velký   nadšenec.
movie-freak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.12.2010
Před shlédnutím tohoto   filmu jsem neudělal to co   vždy...nepřečetl jsem si o   čem snímek je, jestli mě   dějově zaujme. Jedinou   motivací byl zvýšený   výskyt trailerů a obrázků   na netu a v mediích. Říkal   jsem si fajn, to bude slušný   akčňák. Chyba! Není. Nijak   mě to nenadchlo. Spousta   scén mi připomněla různé   filmy. Jediné co mě opravdu   pustilo dolní čelist o pár   centimetrů směrem dolů byla   automobilo-robotická   honička. Parádní scénka.   Před tou klobouk dolů, to   jsem opravdu ještě neviděl.   Jinak film a děj je průměr.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Až nezkutečně zábavné a   koukatelné. Nečekejte film,   kde budete muset přemýšlet,   prostě vypněte a užívejte   si akčních scén, výbuchů,   soubojů jak ve vzduchu tak i   ve vodě.
karolli
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Sci-fi film z daleké   budoucnosti.Úžasný Chaning   Tatum, hodně akce a vtipu,   zajímavý příběh. Film   určitě stojí za   podívání.
viana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2011
G.I Joe
K filmu jsem přistoupila jako   akční fantasy komix a   tudíž mě nezklamal,ba   naopak-rychlé akce,bezva   technické prostředky,prima   herci a hlavně   nanotechnologie!!!a těším   se v tomto duchu i na druhý   díl s Brucem Willisem...
JohnCoffey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Už od začátku jsem tento   film odsuzoval a byl jsem   potěšen, když jsem se zde   na FDb dočetl, že nejspíš   nebude dokončen. Nicméně   byl a já ho ve slabé chvilce   shlédl. A musím říci, že   to tak zlé nebylo. Jasně, je   to blbost na entou. O ničivé   super-zbrani, o ničivých   super-vojácích a o   spiknutí, lásce a akci. Ale   proč se na to nekouknout z   druhé strany? Proč se   nekochat pohledy na krásné   slečny, výbuchy a   prvotřídní akci? Potom   vychází slušivý akčnák,   který rozhodně neurazí, a s   přehledem překonává nové   přeplácané Transformers.   Jasně, je to jen banda   pitomců, co při   pronásledování zločinců   zničí půlku všech   pařížských aut a Denis   Quaid není stále herec   rozumných rolí, ale když   uprostřed akce rozpoznáte   pražskou hospůdku, srdce   zaplesá a vy si řeknete:   musíme jím být vděční,   že to točili u nás.   Konekcoknů si to zalouží, a   to nejen za to...
luca-luciano
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Stereotyp, jedno slovo   dokonale vystihuje celý film.   Parta superborců, zachraňuje   pomocí superzbraní celý   svět. Je pravda, že pokud se   chcete pobavit nad lidskou   blbostí je toto ideálním   lékem. Channing Tatum v roli   "Chvilkového"   drsňáka je až komický,   tímto ho nechci urazit mám   ho moc rád a vážím si ho,   ale na "akční chlápky   s bouchačkama" se   opravdu nehodí.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Film plný akce, perfektních   vizuálních efektů, vtipnej   černoch, sexy holky, co víc   si přát. Slupnul jsem to   jako malinu a rozhodně   doporučuju příznivcům   akčních filmů podívat se   na tento film.
JOKER96
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Podle hracek? Blbost!:)
Moc pekne udelany film.Nektere   pasaze jsou animovane.Moc   pekne udelane souboje dvou   ninju i radeni v ulicich   Prahy.
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Když člověk opravdu promine   dejovou linku a nebude vtom   hledat nic složitého tak si   to užije.Příběh nás vrhá   do jedné akční scény za   druhou na kterých si tvurci   dali patřičně záležet.K   tomu Praha suplující   Paříž no co víc si v   takové akčně-efektové   bombě přát.Herecké   obsazení poměrně ušlo   ,jednoznačně nejlepší   Marlon Wayans jako ukecanej   Ripcord perfektně se sem   hodil...
maciii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.11.2011
typický komixový akčňák,   který by měl vyměnit   alespoň pár destrukčních   scén za chytré dialogy a   prvoplánové vtípky s   ohranými hláškami za   inteligentnější humor. Pak   bych s tím mohla být celkem   spokojená.
puol
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Tak zas si niekto urobil   radosť, za 175 mil $. Pri   vypnutom mozgu sa dá celkom   pobaviť, hlavne pri   trikových sekvenciách.   Scénar odpovedá žánru, tj.   niekto vyrába nejakú tu   mytológiu okolo hračiek. Je   to úžasne priblbé a   nablískané, plné hlášok a   pod. Z hercov som si   zapamätal len Siennu Miller a   aj to rozhodne nie kvôli jej   hereckému výkonu -:).   Uvítal by som aj sľúbené   pokračovanie.
issoumaila
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Zhľadiska efektov nemám   takmer žiadne výhrady.   Dejova línia však na čele s   hlavným hrdinom Channing   Tatum čoby Duke veľmi   slabá. Prišlo mi to ako by   to (Duke) odflákol. Na pár   scén strata času!
do12
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Za světového policajta jsou   považovány Spojené   státy,ve skutečnosti je jím   organizace G.J.Joe,která   používá nejvyspělejší   lidské zdroje k tomu,aby   bojovala se   zlem.Akční,scifi,stojí za   to vidět.
vdobes
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2012
Prostě béčkový akčňák,   jak má být. Děj byl natolik   stupidní, že ho musel   pochopit každý, a to byl   také účel, jelikož tohleto   béčko se zaměřilo   výhradně jen a jen na   pořádnou akci, a děj tak   nějak odfláklo.
Co   dodat, u filmu se člověk   nudit nebude, akce střídá   akci, a jeden pěkný   vizuální efekt za   druhým.
Dal bych za   6/10, ale za ty pěkné   kočky, aneb Sienna Miller a   Rachel Nichols, musím o jednu   hvězdu zvednout.
renefer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2010
Dost se mi to líbilo, jedna   akce střídá druhou,   skvělé efekty (pád   Eiffelovky), dobrý obsazení   a vtipné hlášky (u nás se   ujalo "hledat seno v   kupce uhlí"). Určitě   stojí za shlédnutí.
sajnym
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Všeho moc škodí a u tohoto   filmu je to smutná realita.   Celý film mi připadá jako   jedna velká akční scéna,   která postupně ztrácí na   lesku až začne nudit. Děj   je jak přes kopírák ze   spousty jiných akčních   filmů. Příliš moc   akčních scén, dějově nic   nového, ale jako oddychovka   docela v klídku.
LookE
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Já bych rád podotknul,že je   to absolutně boží akční   jízda,která jede skoro celou   dobu na pětku a tahá motor   do červeného pole.Čekal   jsem už dlouho,až někdo   něco takového natočí a   nemůžu se dočkat dvojky.
Knoxville
Hodnocení:
Přidáno: 21.9.2009
Zajímavosti
Sam Worthington mohl hrát   Dukea, ale po nabídce hrát v   Avataru samozřejmě   odmítl.
Dennis Quaid   natočil svoje scény během   prvních dvou měsíců   produkce.
Channing   Tatum ve filmu nechtěl hrát,   protože si myslel, že   propaguje válku. Po   přečtení scénáře změnil   názor.
Film stál   studia 375 milionů dolarů.   175 produkce, 150   propagace.
Channing   Tatum a Joseph Gordon-Levitt,   kteří hrají největší   nepřátele, jsou v reálném   životě nejlepšími   přáteli.
kanyak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.10.2010
Jeizisimarja
Jeizisimarja, co je tohleto za   blbost, to se jen tak nevidi.   Film, ktery nema zadny dej a   jde tam jen o to, jak predvest   digitalni efekty. Po 40   minutach divani jsem toho   temer nechal a uy´z jen tak   po oku koukal a pritom   pracoval na notasu. Neni to   jen muj nazor, film jsem   sledoval spolu s dalsimi 3   úrateli, ale do konce se   dodival jen jeden a i ten   naznal, ze je to kravina.   dobre jsou tam vazne jen ty   efekty.
mp94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Prose bomba film,je super.
Pekna akcni podivana ve   stylu scifi,fakt cool!!!
Myslim ze je to povedeny   film.
Tesim se na   dvojku ktera bude v roce   2011,urcite to bude   super,,teda dozfam.)
Hamann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Tento film mě dostal. Akcí   nabytý od začátku do konce   a ty technické vymoženosti,   no paráda. Myšlenka pomsty   svých předků byla trochu   přeceněná, ale přesto   tento film byl skvělý a dá   se shlédnout vícekrát.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih124914minih124914Blue Jeans (1975) 
Blue Jeans n
minih166112minih166112Rebelky (2019) 
Rebelles n
minih122738minih122738Neutečeš (2014) 
It Follows n
minih139739minih139739Laß jucken, Kumpel 3. Teil - Maloche, Bier und Bett (1974) 
Laß jucken, Kumpel 3. Teil - Maloche, Bier und Bett n
minih75111minih75111Vzorec náhody (2017) 
2:22 n
minih33458minih33458Blafuj jako Beckham (2002) 
Bend It Like Beckham n
minih170961minih170961Il ritorno di Clint il solitario (1972) 
n
minih13276minih13276Mykoin PH 510 (1963) 
Penicilín G n
minih195642minih195642Přišla v noci (2023) 
n
minih26504minih26504Blázni ze stadiónu (1972) 
Les fous du stade n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

 G.I. Joe 2: Odveta (2013)
G.I. Joe 2: Odveta n
G.I.Joe: Retaliation
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon M. Chu

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chris Pratt

Pratt Chris

Molly Beth Thomas

Beth Thomas Molly

The Furies

The Furies
The Furies

Naposled navštívené:
Chris Pratt

Pratt Chris

Molly Beth Thomas

Beth Thomas Molly

The Furies

The Furies
The Furies