Zari

Komentáře uživatele Hamann

Hamann

Hamann zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Absurdistán (Idiocracy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Film je založen na   zajímavém názoru, který se   podle mě neuskuteční,   nicméně je s tím názorem   skvěle pracováno. Film   obsahuje spoustu vtipných   hlášek a situací. A pořad   Au moje koule taky dost   pobaví. Myslím, že tento   film je dost podhodnocený,   takže mu dám víc hvězd   než si zaslouží.
Doom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Myslím si, že tento film je   dost podhodnocován. Herecké   obsazení podle mě bylo   dobré, hudba také a   zápletka dost zajímavá. Je   pravda, že za horor to   považovat nelze, ale akcí je   to nabité.
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Tento film mě dostal. Akcí   nabytý od začátku do konce   a ty technické vymoženosti,   no paráda. Myšlenka pomsty   svých předků byla trochu   přeceněná, ale přesto   tento film byl skvělý a dá   se shlédnout vícekrát.
Přátelé (Friends)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Tohle je asi nejlepší   seriál na který jsem kdy   koukal. Několik dílů jsem   viděl aspoň pětkrát a   pořád mě dokáží   rozesmát. Je to seriál   nabitý vtipy a srandovními   scénkami, který podle mě   jen tak neomrzí. Pro mě   jasných 10
Vykoupení z věznice Shawshank (The Shawshank Redemption)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Myšlenka nebyla úplně   špatná, ale film se   strašně vlekl. Byla v něm   spousta obrovsky nudných   pasáží. Tomuto filmu bych   dal tak 6 hvězdiček, ale   když všichni dávat max.,   tak to musím jít trochu   níž.
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (Crank: High Voltage)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Uznávám, že tento film je   solidní kravina, ale akcí a   vtipem je vyplněn od   začátku až dokonce. U   tohotu filmu jsem se ani   chvilku nenudil a Jason   Statham je na tento film jako   dělaný.