Duben
ohodnotit

Cesta kolem světa za 80 dní

Around the World In 80 Days

Další název:
Cesta okolo sveta za 80 dní; In 80 Tagen um die Welt
Rok:
2004
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
27.1.2005

Komentáře k filmu Cesta kolem světa za 80 dní

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 57
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2021
Tady se nechci a nebudu   pouštět do podrobnějšího   komentáře. Je to snad   technicky dobře natočené   ale nemůžu si pomoct. Mně   se tohle zpracování   slavného románu mého   oblíbence Julese Vernea   prostě nelíbí.
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2020
Cesta kolem sveta
Pekny snimek,kde je hodne akce   i vcelku hodne napeti.Arnold   se zde objevi mimojine take a   tento film se docela   povedl.Ostatni herci take   dobri.Davam 7/10.Nechybi zde   ani gagy a komicke prvky...
Petrkey
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.11.2019
Kdesi jsem četl, už nevím   kde, že film byl   nejdražším propadákem v   historii kinematografie.   Možná. Filmy natočené po   roce 2000 nijak zvlášť   nesleduji a připouštím, že   to leckdy bývá ještě   horší. Žánrový slepenec   na hraně koukatelnosti, ani   kostýmy nenadchly, přestože   módu počátku minulého   století mám rád. K filmové   verzi z roku 1956 se to snad   ani přirovnat nedá, tam   vládl mezi scénářem a   režií pořádek a herci   hráli srdcem. A byl mezi nimi   David Niven.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2018
Zvláštně pojatý Jules   Verne. Filmaři se snažili o   humorný film s úžasnými   vtipy, většina z nich je ale   spíš zvláštní a celkem   bizardní, přičemž se jim   většinou ani nezasmějete.   Nejen, že zesměšnili   Schwarzeneggera, ale ani jindy   hvězdný Jakie Chan nezáří   a to hraje ze všech postav   nejlépe. Filmu podle mě   hodně ublížilo netradiční   pojetí vžitého příběhu,   ono to totiž obecně často   nedělá dobrotu a vznikají   patlaniny. Tady ke klasice   přidali nefritového Buddhu,   sedm tygrů, kterých bylo   víc než sedm, nebezpečnou a   zlou generálku a šíleného   ředitele Akademie věd. Ano,   nesmíme zapomenout na starou   královnu Viktorii v   barevných šatech říkajíc   slovo šéf.
youareoutsider
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2018
PALEC NAHORU
Docela dobré občas nuda ale   jinak Dobrý.Ovšem bze Jackie   Chana by to nebylo ono ... ale   jinak jsem u toho dobře bavil
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2017
´Cesta kolem světa za 80   dní´ je snad filmovými   tvůrci nejpřitažlivější   román Julese Verna a ohromný   počet filmových a   seriálových zpracování to   jen dokazuje. V roce 2004 se   na to tentokrát filmaři   podívali krapet jinak a se   zachováním dějové linie   avšak s pozměněným dějem   natočili ztřeštěný   snímek, kde se nejvíce s   vůlí sobě vlastní   vyřádil Jackie Chan v roli   sluhy Philease Foga.   Příznivci verneovek   zaskřípou zuby, ale není   důvod. Tady nejde o věrný   filmový přepis, ale jen o   svižnou popkornovou zábavu   se vším všudy, kterou si   nenechali ujít ani mnohé   herecké hvězdy. Třeba   Arnold Schwarzenegger se   spokojil s rolí prince Hapi,   byť v tom kostýmu vypadá   směšně, ale on si to   viditelně užívá a dělá   si legraci i sám ze sebe.   Dále tu lze zahlédnou Roba   Schneidera, Owena Wilsona,   Luka Wilsona, Kathy Bates v   roli anglické královny a v   asijské části dokonce i   Samoo Hunga. Film svojí   místy až přepálenou   ztřeštěností nepřilne k   srdci každému, ale to už je   takový přirozený filmový   úděl.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2016
Krátce...nebavilo mě to.   Líbila se mi původní verze,   jenže ta byla málo   akční...a tak vznikl tenhle   škvár. Nedokoukal jsem.   Nuda.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2013
Nic moc. Ale mně se nelíbí   ani kniha ani filmy podle ní   dělané. je to vše na jedno   brdo. Tady se navíc ztrapnil   i Arnold. Pár dobrých   okamžiků snímek má, ale   není jich zase nějak moc.   12103010856/11500
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2013
Jackie Chan pro mně býval   hrdina v dětství v   asijských akčních a   bojových fimech na VHS, po   jisté době už   ne.Posledních pár let ho už   nemusím, přesto ho   uznávám.Ať už je to s ním   jak chce, tak přece jen ten   chlapík něco dokázal,   natočil nebo se podílel   skoro na tisícovce filmů a   to už je co říct.
Možná to že moje   sympatie k němu klesly, tak   hodnotím i tento   film.Protože i když tady   měl mít jakoby vedlejší   roli - tak se nakonec stal   přece jen hlavním   hrdinou.Dál to rozvádět   nebudu.
Potěšením   pro mně a myslím si, že   nejen pro mně byl určitě   Arnold v roli   "nadrženého"   prince - to pobavilo.
Ovšem bylo mi líto   herce, který hrál   P.Fogga.Steven Coogan se díky   J.Ch. posunul na vedlejší   kolej.
Přiznám se,   že jsem se na ten film díval   jenom kvůli dceři.Jí se to   samozřejmě líbí ( její   kritika ještě vyzraje ) a   tak taťka "trpěl"   a díval se s ní :-).
Dávám 5 bodíků -   stačilo vidět jednou.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Moc jsem se u tohoto výtvoru   nebavil.Pár scén bylo   vtipných ,ale převládají   ty trapnější takže   podprůměr.Víc jsem se bavil   u Cesty kolem světa s   Kocourem v botách.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Komediální americký   dobrodružný film, který   stojí za to si jednou za čas   večer před spaním pustit.   Skvělé herecké zastoupení   i když třeba chvilkové, ale   na první pohled až   překvapující a člověk se   dokáže ohromně pobavit.   Dobře založená komedie na   tvrdém kulturním podkladě.   Trochu mi chyběl pohled z   reálného světa, ale vše to   nahradil skvělý Jackie Chan.   Snímek s pestrým   scénářem. Příjemná   oddychovka. :))
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Příjemná komedie s Jackiem   Chanem . kdo měl rád   kresleného Williho Foga bude   se mu líbit i tento snímek.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Výborná (ne)adaptace
Pokud to nebudete brát jako   nepovedenou adaptaci verneova   románu, pobavíte se,   protože to je dost povedená   neadaptace. Jackie Chan sice   zůstává největším   tahounem filmu, ale absolutně   nejvíc pobaví dlouhlovasý   Arnie. Ač byl na plátně jen   chvíli, mám z něj   největší zážitek. Takže   tahle verze se spoustou   akčních momentů se celkově   dost povedla. Pobavíte se,   zasmějete se. prožijete si   pěkné dobrodružství. Velmi   povedené a fungující, a   ačkoliv chápu nízké   hodnocení říkám vám:   nessrovnávejte s knihou ani s   žádnou jinou povedenou   adaptací, protože byste byli   zklamaní. Pokud to ale budete   brát jako normální   dobrodružnou komedii, budete   nadšeni. Moje hodnocení   pozitivní: 80%.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Bráno jako film s Chanem,   lehce podprůměr. Bráno jako   rodinný film, průměr.
Když jsem zjistil, že se   film chystá a Chan hraje   sluhu, čekal jsem, že podle   knížky zachrání princeznu   před upálením na hranici a   využije k tomu své   schopnosti. Tudíž mě   postava Moniky zklamala, a to   i tím, že mohla být   hezčí.
Arnie tu hraje   úžasného blba a je za svůj   výkon odsuzován. Třeba   chtěl něco jiného než   charakterního hrdinu a užil   si magora; herecký výkon -   kdy předvedl něco extra? I   Predátor (můj nej. s Arniem)   nevyžaduje až tak hraní,   jako jiné věci.
"Nej" postavy   jsou ten polda, co je sleduje,   a somrák Schneider (ptačí   lidi!), ale ti film z   průměru nevytáhnou.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.11.2011
Frank Coraci je mistr   průměru a to předvádí i   zde.Je tu hodně   scének+vtipů co pobaví a   vykouzlý úsměv,ale taky   hodně vaty a trapných   pitvořivých scének.Viděl   jsem už lepší   dobrod.komedie.
biscutstar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Toto je skvělý film na   odreagování , pro některé   není dost vtipný ale na to   abyste u něj zůstaly od   začátku do konce a občas se   zasmály pod vousy to   rozhodně stačit bude
MaKy92z
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Videl som už niekoľko verzii   tohto filmu, ale tento má   nejako obzvlášť neohúril.   Do obsahu bolo vnesených   množstvo moderných prvkov,   ktoré tu vôbec nemali čo   robiť. Už samotný nezmysel   tu bolo dať hrať Jackiea   Chana, ktorý sa tu vôbec   nehodí. Ako upútavku   použili Arnolda, čo bola   vyslovená blbosť. Tento film   úplné všetko znemožnil, a   jeho nakrútenie bolo   obrovským fiaskom.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Devastace originálu
Asi nejhorší verze jaká kdy   byla stvořena. Nepřirozené   prostředí, výprava i   kostýmy, změna děje a to k   horšímu.
Kdo zná   původní verze z padesátých   a osmdesátých let a   samozřejmě slavnou knižní   předlohu, tak určitě   chápe.
Toto   provedení je jeden veliký   trapas, který, a to je   nejhorší, totálně   devastuje výbornou pověst   originálního díla.
Kreslená seriiálová   verze pro děti je nohem   lepší.
Chudák J.V.   se v hrobě neobrací, ale   přímo skáče hrůzou.
Laila
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2010
dobra komedie ktera   pobavi,sice neprinese buvijaky   zazitek,ale neni spatna,je v   tom jista elegance a vtip,neni   to spatny film ktery se da   zhlednout tak jednou maximalne   dvakrat do roka
Out-Of-Way
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Docela povedená komedie, i   když se na ní podílel   jakýsi Číňan - a když   něco dělají číňani,   výsledek je nejistý, ale   kupodivu, zde se to podařilo.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Celkom obstojná komédia s   Jackie Chanom v hlavnej   úlohe. Je tu množstvo   bláznivých okamihov, ktoré   vyzerali ktoré mi tento film   skôr pripomínali nejakú   modernu paródiu. Ja som sa   pri tomto filme dosť   pobavil...
Angelika2808
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Ukradli mi mého kradeného Budhu...
Ukradeným Budhou z   nepřístupné Anglické   národní banky začíná   báječná bláznivá komedie   CESTA KOLEM SVĚTA..., která   je poněkud odlišná od   předlohy J. Verna, ale   přesto si myslím, že je   velmi zdařile zpracovaná.   Introvertní   gentleman-vynálezce Phileas   Fogg se dostane do ostré   rozepře se zkostnatělým   ministrem věd, lordem   Kelvinem, končící   fantastickou a neuvěřitelnou   sázkou. Velmi nápaditým a   vtipným způsobem se   angažuje   "anglický" sluha v   podání J. Chana a v   Paříži se k této dvojici   připojí sice nepozvána,   přesto neústupná, půvabná   Monique. A tak pokračuje   dobrodružná a nebezpečná   cesta Tureckem (malá, ale   zdařilá role senátora   Arniho v roli prince Hapiho),   kolonizovanou Indií až do   Passepartouvy rodné Číny.   Zde se Phileas náhodně   dovídá, že oba společníci   vlastně využili jeho sázky   ke splnění svých snů a   velmi zklamaný odchází   sám. I přes toto   nedorozumění jej přátelé   v San Francescu naleznou (i   jako žebrák je neschopný) a   přes všechny nástrahy   (generálka Fangová,   policejní komisař Fix,   který neumí zneužít   zákony ke svému prospěchu),   kladené lordem Kelvinem,   skutečně dokončí   plánovanou cestu kolem světa   v stanovené lhůtě. Sázku   vyhrají, Phileas nejen   procestuje svět a stane se   ministrem věd, ale získá   nového přítele a najde i   lásku. Tento film hodnotím   maximálně-jde o velmi   zdařilou rodinnou komedii a   že se odlišuje od románu? A   kolik vynikajících filmů je   natočeno přesně podle   knižní předlohy???
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Cesta kolem světa slušně   zpracované trošku bláznivé   ale sranda Jackei Chan ten   nemůže zklamat slušné   doporučuju
marecek.7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2009
kdybyh tento film viděl v 10   letech bylo by pro mě   určitě 10/10 málo!i teď   mě to ale pobavilo- jackie   chan v nějlepší formě,   zajímavý příběh   atd...8/10bude ovšem stačit
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2009
super bláznivá komedie,   která sice s knihou J. Verna   nemá moc společného, ale to   jí vůbec nevadí:-) je to   sranda, tak na chvíli   zapomeňte na knihy a bavte se
intoska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Ulítlá komedie pro   děti,která mně ale docela   pobavila.Hlavním tahounem   filmu je Jackie Chan,zbytek za   ním pokulhává.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Cesta kolem světa za 80 dní
Tento film není adaptací   románu od Julesa Verna, je to   jen komedie pro děti. A jako   takový se prostě musí   brát. Nenudí, je plný   bláznivého Jackiho Chana,   navíc se tam objeví spousta   hvězd, jako Arnold   Schwarzenerreg, Rob Schneider,   Owen Wilson se svým   bratrem...
U mě   prostě snímek uspěl. A   nejlepší hláška?   "Ptáci? Jasně,   spálíme ptáky."
pataamat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.4.2009
nenatočil to síce Michael   Anderson ,ale dá sa to   Jackieho Chana štýl   komičnosti to zachránil   "vďaka bohu"
Matinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Cestu kolem světa za 80 dní   mám ráda hlavně kvůli   Jacki Chanovi. Do filmu vnesl   určitě hodně jak vtipu tak   i všeho. Ale film mám ráda   celkově kvůli nápadu vtipu   a zpracování. Neni to   obyčejný ,,komerční   holywoodský film,,. Má to   něco do sebe.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Jelikož jsem tento film   shlédl hlavně proto, že v   něm je Jackie Chan, nečekal   jsem přesné kopírování   knižní předlohy. Pod tímto   úhlem pohledu musím říct   že je to celkem vydařený   film, který mě osobně   trošku kazí A.   Schwarzenegger coby princ   Hapí. Naštěstí se u něj   příliš nezdrželi a   alespoň rozbili ten   steroidový humus. Jackie   září jako vždy a byl mu   poskytnut akurátní prostor a   důležitost, které jsou mu   třeba aby podal skvělý   výkon.
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Čekal jsem větší   žážitek, ale jediné co za   to stálo je Jackie Chan.   Aspoň, že se to líbilo mé   malé dcerce.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Arnie, sekne ti to.
A tobě Jackie taky, ale   nemůžu se zbavit pachuti   Tenkrát na východě. No nic,   alespoň se je nač dívat,   čemu se smát, i když chybí   nějaké to napětí, protože   špatná varianta té které   situace nepřichází již z   principu v úvahu.
Sygi5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Tento film vlastním,takže se   na něj můžu kouknout.Ale po   delší době vás tento film   omrzí.Plus u filmu je,že je   zčásti pojat jako komedie s   Jackie Chanem.
dinuczka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Na tento film jsem slyšela   různé názory, někomu se to   strašně líbilo, jiní   tvrdili že je to hovadina. Po   prvním shlédnutí jsem byla   docela na rozpacích. Film   jako takový se vůbec nedá   srovnávat s knižní   předlohou nebo původní   starou Cestou kolem světa za   80 dní.
Jackie Chan   to všechno zachraňuje.   Souhlasím s názorem, že   Cecile De France je poněkud   křečovitá. Moc se mi do   role boudoucí ženy pana   Fogga nehodí.
irishiena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2008
Tento film mě docela   zklamal,tady to zachraňuje   pouze Jackie Chan,který nikdy   nezklame svým vtipem.   Překvapilo mě,že Arnold se   nechal přemluvit k tak   hroznému výkonu,právě tato   část mě nejvíce   zklamala.Vynálezy celkem   vtipné.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.4.2008
Velmi, ale velmi volná   adaptace románu Julese Verna,   až mně to připadá skoro   jako úplně jiný příběh.   Asi vše přizpůsobeno k   exhibici Jackieho Chana, to je   jediné plus, dříve jsem ho   moc nemusel, ale s   přibývajícím věkem se z   něho stává docela   sympaťák. Steve Cogan v roli   Philease Fogga se mně pranic   nelíbil, a tu hrůzu co   předvedl, v jedné z malých   rolí, Arnold Swarzenegger, o   tom se není třeba zmiňovat.
Cllementine
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2008
No možná je to jenom   barevná slátanina, možná i   hanobení Vernovy předlohy   ale je to prostě zábava.   Celý film vlastně stojí   hlavně na charismatu Steva   Coogena. Ovšem i Jackie Chan   je docela vtipný, pokud   zrovna nepředvádí ty své   tisíckrát viděné kung-fu   kousky.
Ela
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Když jsem to viděla poprvé,   celkem se mi to líbilo, ale   teď teda nevím.Tyhle   bláznivé bezduché komedie   moc nemusím (a když už   bláznívé komedie, tak   Woodyho Allena,např.   Spáče). Je to docela   zábava, ale hodnota prakticky   vzato žádná.
tony1
Hodnocení:
Přidáno: 9.12.2007
Velice kvalitní komedie plná   bláznivých nápadů   samotného vynálezce i jeho   komorníka, který se musí   dostat za každou cenu do své   rodné vesnice aby vrátil   sochu budhy, ktera chrání   vesnici před zlem.
vercounek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Srandovní komedie plná   nečekaných zvratů, spousty   praštěných vynálezů a   samozřejmě nesmí chybět   ani láska
pakacka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Tohle je i na Jackieho Chana   moc. O ostatních hercích ani   nemluvě. Větší blábol   jsem už dlouho neviděla a   doufám, že ani dlouho   neuvidím!
caseyjones
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Tento film je velice   srandovní popisuje vědce v   te době byl považovan za   blazna měl velice odvažne   napady.
Jednoho dne se   rozhodne že si uspořada   cestu kolem světa za   80dní.Ten to film na motyvy   Viliho Foga až na to že   Villi Fog je kresleny pro   děti je to velmi dobry film   vřele doporučují i dospěly   člověk se přitom pobaví   hlavně při blaznivych   kouskach Jackie Chana
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Průměrná dobrodružná   zábava. Akce mohlo být   klidně více ale i tak je   film zabavý. A Arnie byl   perfektní.
Justik66
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Jackie Chan a cesta kolem   světa???? Absolutní   slátanina všeho možného.   Přesto (při připvření   obou očí) bych tenhle film   doporučil, ale jen díky   dokonalému hernímu projevu   Jackie Chana.
Jekky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.10.2007
Strašně se mi to líbilo   bylo to krásně provedené a   ty triky je to prostě cesta   kolem světa za 80 dní a je   vtipně provedena a má přece   jen i něco na víc
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2007
Ano, ano! Je třeba   nesrovnávat a brát to jen   jako další komedii, to je   ale vedlejší. Jackie   Chanovský humor mi vůbec   nesedí, křečovité   pitvoření bez nápadu mi   vtipné opravdu nepřipadá.
Eisenhammer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Dobrodružná komedie plná   zajímavých akčních scének   v podání J.Chana a   dalších. Trochu   střeštěné, ale pokud   hledáte pouze uvolnění a ne   nějaké zamyšlení je to   právě film pro Vás.   Nemusíte přemýšlet, ale   pouze se dívat. Uvolníte se   a v dnešní době si též   odpočinete.
Čestmír
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Cesta kolem světa je trochu   bláznivá, ale to je možná   to největší plus. Herecké   výkony vás moc   nepřesvědčí, lokality vás   příliš neuhranou, a tak   zbývá soustředit se právě   na tu šílenost, se kterou je   příběh tak nezastíraně   vyprávěn. Pokud máte zrovna   crazy náladu, tenhle film   vám ji určitě nezhorší.
resino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Super komedie s Jackie Chanem,   který hraje sluhu pana Foga a   doprovázího na cestě kolem   světa. Překvapil mě i princ   Happy, kterého si zahrál   Arnie. Velmi povedená   výprava. Trochu romantiky,   ale hlavně spoustu trapasů v   podání neokoukaného Chana.   Tento film stojí za   shlédnutí a bude se líbit   všem milovníkům tohoto   komika.
Strength
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Na tohle jsem se velice   těšila, ale výsledek nebyl   takový, jak jsem si myslela.   Něco tomu prostě nechybí.   Samozřejmě je to velmi   humorné, ale mám dojem, že   by to mohlo být lepší a to   o dost, lidé dokázali   natočit mnohem lepší   příběhy a domnívám se,   že zrovna na motivy Verna by   to neměl být problém.
dandysek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2007
zajímavá filmová verze   skvělé knihy julese verna.   byly sice už natočeny   lepší, ale tato vás také   vtáhne do víru   dobrodružství, napětí,   akce, humoru, milostného   příběhu - nic tu   nechybí
zaujme vás od   první chvíle skvělými   triky a smyslem pro humor   jackieho chana
každý   se pobaví u scény s princem   - arnoldem schwarzengrem
Vanous
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.4.2007
Strasna blbost. Nevim co to   melo spolecneho s cestou kolem   sveta za 80dni od Julese   Vernera. Mozna tak ten nazev a   prvotni motiv, jinak uz vubec   nic. Nejak jsem ten film asi   nepochopil. Co mel tam delal   pan guverner? Proc tam hral J.   Chan? No s klidnym svedomim   muzu rict, ze jednou a dost a   uz tak je to trpneni
mirhasik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Vyprava odflaknuta jako   blazen. Spise to byla akcni   kung-fu komedie. Fog zatlacen   do pozadi, po britskem   gentlemanskem humoru ani   pamatky. Arnold si to taky   mohl odpustit. Priste dam   radsi predsnost kreslene   verzi...
AlCapone
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Tak na tenhle film jsem se   těšil a jak se říká,na co   se člověk těší-špatně   to dopadne :( Jedině,co je ve   filmu dobré je Jackie Chan...
Koimisto
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2006
No ostuda...!Dost jsem se u   tohoto filmu nudil a to je   přece JACKIE CHAN tak   "skvělý"   komik.Nedali mu asi dost   prostoru a v tomto filmu nijak   nevyčníval.A pokud ve filmu   ARNIE vystupoval kůli   větší komičnosti, tak se   to také moc nepovedlo.Celé   to prostě bylo takové   nijaké.Perfektní nápad ale   bylo, animované cestování   to zase joooo!
legenda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2006
Jackie, Jackie ...
Pre mňa bol tento film   prepadákom roku, pretože som   sa na tento film veľmi   tešil, a to nielen preto,   lebo mám veľmi rád Jackieho   Chana, ale aj preto, lebo som   veľa krát čítal knižku  
Cesta okolo sveta za   80 dní od Julesa Verna a bola   jednou z mojich   najobľúbenejších. Od   Jackieho Chana som nečakal   verné spracovanie podľa   knihy, no odbočenie od deja   knihy bolo také veľké, že   si dovolím tvrdiť, že s   knihou to nemá nič   spoločné. Vtipných scénok   tam bolo ako šafránu, čo u   Jackieho Chana je zvláštne,   stavuje na komiku svojich   filmov.
Od filmu nič   veľkého nečakajte, len   budete sklamaný, ako ja...
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2005
legrace tam byla,ale na me to   bylo lajdacky   udelany.honem,honem a objeli   svet,chtel jsem tam vic   zastavek a vic zloduchu ktery   jim branej dodrzet casovej   limit

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih184150minih184150Co ste hasiči (2021) [TV seriál] 
Co ste hasiči n
minih25685minih25685Princezna husopaska (1988) 
Die Geschichte von der Gänseprinzessin n
minih34452minih34452Medvěd (1961) [TV inscenace] 
Medvěd n
minih102643minih102643Srážka planet (2011) [TV film] 
Collision Earth n
minih138328minih138328Už je tady zas (2015) 
Er ist wieder da n
minih153913minih153913Mary Poppins se vrací (2018) 
Mary Poppins Returns n
minih94355minih94355Králův šašek (1997) [TV inscenace] 
Králův šašek n
minih48422minih48422Líbáš jako Bůh (2009) 
Líbáš jako Bůh n
minih56505minih56505Vejce pro maršála (1974) [TV inscenace] 
Vejce pro maršála n
minih71707minih71707Sen noci svatojánské (1973) [TV inscenace] 
Sen noci svatojánské n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

15:25 - 16:05

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:25 - 16:10

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

26 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10