Zari
ohodnotit

Constantine

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
7.4.2005
„V sázce mezi Nebem a Peklem je Země.“

Komentáře k filmu Constantine

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 81
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Původní komiksovou předlohu   neznám, takže mi případné   odchylky nevadí (čeho oči   neviděly, toho srdce   neželí), zato vizuální   stránkou filmové adaptace   jsem doslova nadšená -   zvláště pak peklem, ze   kterého opravdu čiší ona   příslovečná hrůza a   beznaděj... A konstatovat,   že Keanu Reevesovi takové   role, jako je charismatický   cynik Constantine opravdu   sednou, by se rovnalo nošení   příslovečných sov do   Athén (přesto si ho ale   neodpustím!).
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2005
ja proste takoveto filmy   miluju. hlavni myslenka filmu   je pomerne stara, trosku   podobne motivu z filmu Dogma,   mi to pripadalo, ale je to   bráno zas z trosku jiného   hlediska. co je ale nejvetsi   bomba, je vizualizace...obraz,   zvuk, herecke vykony,   triky....vyborne...orpavdu na   vysi.
...a navic k tomu   vsemu keanu reeves ;op
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2018
Na Johna Constantinea ze   stáje DC Comics se ve   filmové branži nějak   pozapomnělo. Pravda, v roce   2014 ještě vznikl televizní   seriál, ale protože stále   skončil u první série,   jedná se o kapitolu samo o   sobě. Celovečerní film je   prostě celovečerní film.   Hlavní role byla svěřena   Keanu Reevesovi a dá se   říci, že mu padla jako   ulitá. Ono celkově to jako   lákadlo na daný komiks   působí dobře. Dějství   příběhu v kombinaci s   brilantními speciálními   efekty je skutečně divácký   zážitek, až to dává   vzniku otázce, proč ještě   nevzniklo volné   pokračování. Divákovi   komiksu neznalého bude   začátek připadat jako   další film o exorcismu, ale   vývojem děje pozná, že jde   tady tentokrát přeci jen o   něco víc. Teologie v celém   svém souběhu zvýrazňuje   koncepty pekla, rovnováhy,   lidského záměru a   vykoupení. Vzájemně   nerušeně, v jednoduchosti a   bez zbytečného složitého   filozofování. Takže, kdo   ještě nečetl Hellblazera,   kde je John Constatntine   ústředním hrdinou, s chutí   do toho.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Dost dobra predstava nebe a   pekla.Pekne efekty.Dej   srozumitelny a   pochopitelny.Plejada skvelych   hercu.Ja nemam co   dodat.Proste super.Davam 10
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.2.2012
Medzi nebom a peklom
Na tie chvály okolo filmu som   čakal viac. Nechápem, kde   chodia na tie zaručené   informácie ako to v nebi a   pekle chodí. Tí scenáristi   to pri niektorých filmoch   hnajú priam k sci-fi, ad   absurdum. Film ma dosť nudil.   Hlavne tie zaručené reči   ako to na tomto svete funguje,   je fascinujúce, čo všetko   sa rodí v hlavách tvorcov   filmov (lavor, voda a mačka,   kde len na to chodia). Hlavní   hrdinovia tiež nič moc. No   ale aby som aj pochválil, tak   tie pekelné výjavy boli   celkom dobre spravené, malo   to slušne "zlú" a   ohavnú atmosféru. Plus bol   dobrý/á Gabriela, celkom   pekne zahrala zradného   anjela. No a čerešnička bol   excelentný nástup Lucifera,   ten si to riadne vychutnal a   užil
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Constantine skvěle popsané   peklo na zemi Keanu Reeves ten   umí snad podle mně jeden z   jeho nejlepších filmů
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Průser
Keanu je dobrý herec, ale   který má slabiny ve   vybírání rolí. Film   "Constantine" je   debilotina. Děj nezaujme a   když už uvidíte o co ve   filmu jde, budete si říkat,   proč radši nenatočili   další díl Vymýtače   ďábla? Keanu díky své   slabině slábne celý.
Snímek nabitý skvělým   hereckým obsazením se   vyvinul v totální kolaps a   průser, který jsem ani   nedokoukal.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Zatraceně povedený snímek.   Je sice pravda, že jsem   čekal vyvražďovačku ve   stylu Bladea ale tenhle film   je úplně o něčem jiném.   Ale i tak je to super   podívaná s výbornými   herci.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Constantine
Povedený film, který kloubí   řadu rozličných žánrů do   jednotného celku.   Především mě nadchnuly   vizuální efekty a jiné   filmové triky, na kterých si   tvůrci dali opravdu   záležet. Díky jim i   obyčejná akční scéna   dokázala vyniknout. Rovněž   zvolená tématiky, která se   dotýka exorcismu, démonů,   nebe a pekla, je velmi   zajímavá a pořádně   děsivá. Trochu mě ovšem   zklamal děj, který byl   spíše průměrný, přesto   se ale filmu nedá upřít   slušné vyvrcholení děje.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2005
Bohužel jsem čekal   víc,hlavně po slibné první   polovině.Námět,efekty,zvuk   i herci ucházející,trochu   upravit scénář by to   zasloužilo,ale stejně se k   tomuto snímku v brzké době   vrátím a shlédnu ho s   českým dabingem a   uvidím,třeba změním na 8
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2011
Škoda toho popcornového   konce.Constantine měl zůstat   po celou stopáž temným   filmem a věřím,že by měl   i pak větší kouzlo.Jenže   nutná nudná střílečka,zlo   poraženo a lidská kočička   zachráněna srazila tento   rýsující se křišťál na   broušené sklo.Škoda.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Výborný film o věčném   zápase mezi nebem a   peklem.Keanu Reeves,který   vytvořil postavu Johna   Constantina odvedl velmi   dobrou práci.Moc se mi   líbily masky a celkové   zpracování námětu.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2007
Povedený film. Doporučuji   pro fanoušky pekel a Keanu   Reevese. Líbila se mi   atmosféra a jakási dějová   zamlženost. Keanu Reeves mi   sice až moc připomínal Nea   z Matrixu (a jiné už to asi   nebude, škoda), ale velmi se   mi líbila postava anděla v   podání Tildy Swinton, která   působila tak asexuálně, tak   jak správný anděl má   být.Bezpohlavní.
Tom_Hardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Virtuální prostředí filmu   je dokonalým hřištěm pro   ikonistického Constantina,   který sice nemá nic   společného s realitou, ale   ve svém světě (a tudíž   jako filmová postava) je to   ultrafuckingcool charakter,   který patří k těm   nejcharismatičtějším   týpkům comicsového   filmového plátna (Wolverine   má tvrdou konkurenci), což   je nemalá zásluha   vynikajícího Reevese, který   je film od filmu lepší...
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Vizualne dokonala nabozneska   detektivka, ve ktere se Keanu   Reeves predvedl v tom   nejlepsim svetle v roli, ktera   si v to dobre vzala z Nea z   Matrixu.
cerfik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2014
Kurnik šopa dost dobře   nechápu, jak jsem tomu mohl   dát jen 50%, ale film si mě   opětovně přitáhl a já   dávám 90%, na plné   hodnocení si ještě kousek   schovám. Jako film podle   komiksu to prvoplánově   nepůsobí a nepřečíst si   to, tak bych to nepoznal.   Skvěle zahrané, výborně   vybudované prostředí a   položených mnoho otázek, co   nás tak znepokojují. Asi   jsem Constantina naposled   neviděl, no uvidíme :-)
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Všude kolem nás je dobro a   zlo a když jedna strana   poruší rovnováhu, musí to   někdo napravit. Většinou   rovnováhu narušuje zlo a pak   je na Constantinovi, aby   rovnováhu obnovil.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Byl jsem mile překvapen mám   rád komiksové příběhy   .Dobré triky a pochopitelný   děj.Jestli je jen trochu   pravdy co nás čeká po smrti   tak radši budu hodný to   řekl můj synek.
brnvl2105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2007
S přehledem výborný film.   Skvělé obsazení,námět a   triky.Seděl sem a hltal ho   jedním dechem.Bylo třeba   více takových filmů.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2006
Největší devizou snímku je   představitel hlavní role,   Keanu Reeves, který ztvárnil   takovou malinko cynickou verzi   Nea z Matrixu. Jeho cool   vystupování a fakt   oduševnělé hlášky jsou   tím, co vás během filmu   udrží v pozornosti. I   ostatní herci hrají velmi   slušně, vrcholem je však   výkon Petera Stormarea,   který je dost možná tím   nejcharismatičtějším   ďáblem v historii filmu.   Možná i De Niro v Ďáblově   advokátovi zůstává trochu   pozadu, a to je co říct.   Menší slabinou je scénář,   jehož důsledkem jsou   občasně se vkrádající   chvilky nudy. Tento handicap   je však definitivně   zažehnán velmi působivým   závěrečným finále. Spolu   se Sin City a Hellboyem moje   nejoblíbenější komiksová   adaptace.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2011
Trochu jiný pohled na   vymýtání ďábla a boj nebe   a pekla a v y n i k a j í c   í. Přestože filmy o   exorcizmu opravdu nemusím,   tenhle je jiný a moc   povedený. Výborná scéna,   zajímavá kamera, scénář   promyšlený do posledního   detailu, výborné triky.   Navíc ještě sympatická   nadsázka, která film   povyšuje. Keanuvi jsem celou   dobu věřila, že je vážně   nemocný a Tilda Swinton se mi   snad poprvé líbila.   Neváhejte a podívejte se!
huron
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2006
Vítejte v pekle, vítejte v   temném světě za světem   plném démonů a padlých   andělů. Už dlouho mě   žádný film takto neoslovil,   i když uznávám, že ho   nemohla zplodit normální   mysl. Není to snímek pro   široké publikum, pro tu   část, které sedne, se ale   stane kultovní   záležitostí. Filmové   efekty geniální, skvělá   dvojka Reeves a Weisz,   neuvěřitelná byla   závěrečná scéna s   Luciferem.
Saara77
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Tak to si nechám líbit
Herecké výkony, režii,   triky hodnotit ani nemusím,   vše bylo tak nějak dobré,   nic extra ale prostě dobře   odvedené. Ale scénář se   vážně povedl, za ten jsem   hrozně ráda, nechci   vyzrazovat pointu, ale pojetí   pekla, ďábla, polobohů i   démonů mě opravdu nadchlo.   Rozhodně stojí za to to   vidět.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Některé pasáže mě v tomto   filmu docela vadily,   především pohled na karmu.   Celý film mě přišel   utahaný a někdy až   směšný především chvilky   s Gabrielem. Mám rád tyhle   filmy o ďáblech a   andělíčkách, ale prostě   nijak mě to nepřesvědčilo.   Film kolikrát v některých   částech propadal a ocital se   v propastech, ale pak měl   zase světlé chvilky. Přesto   musím a jsem ochoten říci   průměr. Třeba se k filmu   někdy vrátím a své   hodnocení ještě změním.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Zdařilé filmové   zpracování temného komiksu.   Filmový hrdina John   Constantine je chodící   reklamou na tabákové   výrobky.. V každém jeho   záběru je znát čistota   digitální práce,   maximální využití   filmových efektů, rychlost,   pružnost, uhrančivá krása,   omračující nápad a vtip,   rychlý střih a   profesionální využití hry   světla a stínu. Děj filmu   se tematicky drží komiksové   předlohy, filmový hrdina je   oproti komiksovému sice   tmavovlasý a nežije v   Anglii, nýbrž v Los Angeles,   ale pokud není někdo   vyloženě zarytý fanoušek a   znalec kresleného komiksu,   nebude ta malá změna vadit.   Především trikové   ztvárnění pekla je   ohromující.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2009
Na takové strašidelné věci   s úpírama apod. se moc   nedívám, ale toto se mi   strašně líbí Keanu je tam   moc pěkný a je to i skvěle   natočenu. Constantine mě   teda dostal na celé čáře!!
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Výborný film, plný   vydařených efektů a   dobrých herců. Keanu Reeves   je v roli Constantina vážně   dobrej. Trousí ironické   hůášky kudy chodí. Ta role   mu padne jako ulitá. Rachel   Weisz mu statečně sekunduje   a celé to korunuje Peter   Stormare v roli Lucifera.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Největší filmové   překvapení roku. Keanu   Reeves se mi tu líbí ještě   víc než v Matrixu (a to je   co říct). Peklo nevypadá   tak trapně jako v jiných   filmech. A Peter Stormare na   konci byl prostě boží!
AshT
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Čekal jsem od snímku něco   víc bylo tam pár   stříleček ale děj se jinak   hodně vlekl Reeves byl   výborný jako vždy i Peter   Stomare tam měl dobrou roli   takže to vidím na 7 bodů   mohlo to dát něco více.
Albertosaurus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2010
cool
Na poprvé mě tento film   poněkud vyděsil svým   stylem, který se vydal   spíše trikovou cestou.   Původně jsem čekal, že   půjde o temný atmosférický   thriller s mysteriózními   prvky, ale nakonec jsem si   zvykl, že tohle je jiný   šálek kafe. Atmosféru jsem   zde žádnou necítil, ale   hlavní hrdina je tak cool,   že zachraňuje absolutně   všechno. Ostatní postavy   jsou stejně cool, prostě   tady je všechno cool a tak   nějak sympatické.
mancika.n
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2012
Výborné detaili thriller s   mysteriózními prvkami .   Keanu Reeves , ktorý   vynikajúco stvárnil postavu   Johna Constantina a Rachel   Weisz detektívku Angelu .   LUCIFER :-)
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2011
Máte rádi tajemno? Máte   rádi chlapácké a přitom   jemné týpky? Máte rádi   Reevse s mega dlouhým   černým kabátem? Máte rádi   dobrý hlášky? Máte rádi   tajemnou Weis? Máte rádi   vraždění příšerek? Pokud   jste odpověděli aspoň 3x   ano, tohle je film pro vás.   Můžu vás ubezpečit, že   tohle je film hodný   zkouknutí.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2010
Vyvražďování démonů, to   já můžu a když se do toho   přidá komixové   zpracování, je o krásný   film postaráno.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Film,který mě svou   neomezeností pěkně   zaskočil a překvapil a stal   se jedním z mých   oblíbených movie,na které   nestačí se podívat pouze   jednou.Výborná myšlenka o   tom,že dobro a zlo se   neustále prolínají.Keanu   Reeves jako suverén   doprovázený Rachel Weisz.Moc   pěkné znázornění pekla a   opravdový závěr včele se   Peterem Stormarem.
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Velmi dobrý snímek s   námětem komiksového   akčního hororu. I když mě   neuchvátil tolik, abych se na   něj díval několikrát, nebo   strnule zíral na obrazovku,   když už běží   závěrečné titulky, přesto   i když nedosahuje   "velikosti" Matrixe,   je to jeden z nejlepších   filmů Keanu Reevese. Patří   mezi nejenom mě velmi   oblíbené herce a   ztvárněná role Constantina   je toho jen důkazem.
callaghan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Nadšení z tohohle filmu jsem   tak nějak pořádně   nepochopil. Popravdě mě   spíš Reeves zklamal, do   čeho se to nechal naverbovat.   Myšlenka filmu je sice   dobrá, ale to zpracování   mě ničím nezaujalo. A i   když se film honosí   označením horor, jde spíš   o takový slabý odvar. Moc   hrůzy a napětí jsem v   Constantinovi opravdu   nenašel.
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2019
Vymítač démonů v nesnázích
Velmi zvláštní pochmurný   thriller. Keanu Reeves se na   hlavní roli Johna Constantina   neuvěřitelně hodí, a jeho   herecký výkon zde také   neselhal. Film je ze začátku   dost nepřehledný, ale   postupem času mě nakonec   vtáhnul do děje, který je   záhadný a tajemně podaný,   ale stále by to mohlo být   lepší. Musím pochválit   skvělé vizuální efekty,   které byly na svou dobu velmi   kvalitní. Celý film bych   popsal jako hororovou   komiksovou jednohubku, která   ale asi nikoho nijak neurazí.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Výborné efekty,skvělí   herci,skvělé herecké   výkony Atd.... takhle bych   mohl pokračovat dál a   dál....výborná předloha a   vynikající zpracování!!
veronika24
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Velice povedený film tuhle   tematiku zrovna nemusím ale   tenhle film je prostě   bezva..hlavně se mi líbilo   to pojatí všech tšch   příšer a andělů a   démonů atd..skrátka STOJÍ   TO ZA TO A VŠEM VŘELE   DOPORUČUJU
Otek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Skvělý film. Příběh Vás   vtáhne od samého začátku a   drží Vás až do konce.   Démoni a peklo nemají chybu.   Výtečné efekty. Navíc   výborně zahráno. Keanu   Reeves zahrál excelentně.   Už ani nevím, kolikrát jsem   jej viděl.
kaylin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Zase jedna povedená adaptace   komiksu a nutno říct, že je   jich třeba. Na jednu   povedenou totiž připadá   nejméně jedna nepovedená,   no možná dvě. Constatntine   se ale rozhodně řadí mezi   ty lepší a i přesto, že v   podobě Keanu Reevese ztratil   něco ze svého cynismu,   rozhodně se jedná o dobrý   film a hlavně skvělým   světem démonů.
suil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Tenhle film se mi hodně   líbil. Příběh je poutavý   a má šťávu. A nejlepší   ze všech je satan, svou   větou, že peklo má v   cigaretách akcie, mě   dostal..a patrně měl pravdu,   kdyby nějaké peklo bylo, tak   by to pro něj asi byla dobrá   investice.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Parádní film s parádním   příběhem (démony a peklo   mám rád :) ) a parádní   hlavní hrdina Keanu Reeves ve   své roli obstál bravurně.   Taktéž mě film držel u   židle od začátku do konce,   slupnul jsem ho jako malinu.
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Dokonaly komiks dokonaly film
Takhle si predstavuji film   podle komiksu.Dokonale   vyzualni efekty,super   dej,vynikajici Keannu Reeves.U   tohodle filmu neni co   vycitat.Naprosto dokonale.
kara.lol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Vynikající film, a to   zásluhou především   skvělého napínavého a   akčního děje a v   neposlední řadě i   hereckými výkony.
Michal1667
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2006
Nádherně zpracovaný film o   boji s peklem, Keenu opět na   vysoké úrovni, tyhle role   jako zde nebo Neo v Matrixu mu   velmi sedí a dobře zapadá   do vizí tvůrců. Kvalitní   film na zhlédnutí, ale lidé   kteří se neumějí ani   pokřižovat a neviznají se v   písmu svatém tak asi   spoustě věcí neporozumí -   jako já...
power
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2005
tenhle film je velika strata   casu.celej film nema pořadnej   dej visualni stranka ok ale co   stim.
Hammer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2006
John Constantine je zajímavá   postava, žádný typický   hrdina, který všechny a   všechno zachrání. Vlastně   je mu to ukradené, jde mu o   sebe. Keanu Reeves jako   Constantine je prostě   skvělý , dobře k němu   sedí Rachel Weisz. Celý   snímek má svoji zvláštní   temnou atmosféru. Nemůžu   opomenout herecký výkon   Petera Stormera jako vládce   pekla, je vynikající.
aduliatko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
aduliatko
pekny film, v ktorom si pridu   na svoje priaznivci okoltizmu,   diabla, a roznych pekelnych   priser. snimka je velmi dobre   spracovana po vizualnej   stranke, su tam super efekty,   napriklad ked jedna z priser   rozbije zrkadlo, ked ju John   vyhana z tele dievcata. ako sa   da ocakavat, hviezdy nesklamu   a dockate sa aj velmi slusnych   hereckych vykonov Keana   Reevesa a Rachel Weisz.
vercounek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
opravdu moc dobrý film o   nebi, peklu a ošklivých   démonech, kopí osudu...je to   až hororový příběh, ale s   dobrým koncem
Poe64
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Veľmi pekný film,pre Keanu   Reevesa rola ako ušitá   patrilo by sa spomenúť aj   výkon Petra Stormare alias   Lucifer.Tento film má   vynikajúcu atmosféru,oplatí   sa vidiet
Laila
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
keanu reves a rachel weisz je   dobra dvojka,tente film se mi   libil,reves podava jako vzdy   dobry vykon,film dal presne co   sem cekala,ale urcite stoji za   to aby ste se na nej podivali
Mgb
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Tak jsem tě konečně viděl   Johne. Musím říct, že to   nebylo špatné pokoukání.   Tvoji protivníci jsou sice   odolní, ale ty je likviduješ   s lehkostí a humorem tak   suchým, že i Sahara by se   mohla od tebe učit. Aby se ti   taky lehce nebojovalo, když   máš taky hodně skvělých   pomocníků. Prostě dobrá   práce chlapče. Jo a Johne,   ukázat fakáče při cestě   do nebe dokážeš opravdu jen   ty!
cira
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Skvělé triky a samozřejmě   skvělí herci.To vše   dohromady dává tento   film.Sedíte u toho ikdyž už   dávno běží titulky.
Kubee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Výborný film podle komiksu.   Výběr herců dopadl na   jedničku, hlevně Peter   Stormare jako Lucifer. A peklo   vypadá úžasně.
Ba.tista
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Constantine
Povedený filmeček z dílny   Warner Bross. Peklo je   udělané opravdu velice   dobře narozdíl od nkterých   jiných filmů. Obsazení   herců se taky povedlo hlavně   hlavní role(Keenu Reeves).
Bill_Goldberg
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2007
Keanu Reeves opět zachraňuje   lidstvo a opět proti němu   stojí sám ďábel . Myslim   že mu to jde s každým   filmem který natočí pořád   lépe a lépe i když za to   většinou musí zaplatit   svým životem . Constantine   stojí na velkých efektech a   tricích . Například vize   pekla , která se inspirovala   tím jak to vypadá při   jaderném výbuchu je   dokonalá . Třešničkou na   dortu je Peter Stormare jako   Satan ...
salsaverde
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2008
na rukách decht ...
Temny film, mierne depresivny   s vybornym obsadenim   Constantina a bieleho Diabla.   Sikovne vyspekulovany koniec,   ako zblbnut samotneho diabla a   dostat sa tam, kde dusa patri?   Triky sa podarili. Je to film,   nad ktorym rozmyslam aj   nasledujuci den a mam taky   zvlastny pocit v dusi. To je   moje sukromne znamenie, ze je   to film, ktory ma zachyti a   drzi.
KatkaDiaz
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Jj, něco na tom filmu bude,   když jsem se na něho   dívala, tak sem si řekla,   že je to blbost, když sem se   dívala dál, tak sem se do   toho zažrala můj nízor se   změnil.. Stále nevím,   jestli se mi tenhle film   líbil nebo ne.
EwiczkaH
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2005
lepší průměr
Pro mě to teda byl fakt super   film, kterej mě zaujal,chytil   a držel až do konce. Tenhle   typ filmů miluju a ani   constantine mě nezklamal...   Zajímavý příběh a hlavně   super podívaná - to bylo   škoda i mrkat...
Jersey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Nikdy by mě nenapadlo, že by   mohl být podobný film takhle   dobrý. Je to pořádně   zábavná akční jízda. Pár   hluchých míst mu ubírá na   tempu, ale na to, že je to   vlastně duchařská   kriminálka... Každopádně   to je skvělá zábava na   dvě, tři zhlédnutí.   Komický prvek Shia Labeouf   funguje v každé scéně, ve   které se objeví a pekelné   příšerky vypadaly ve   full-HD roztomile a efektně.   Dobrá práce...
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2008
Veľmi dlho som sa na tento   film odhodlával a teraz viem,   že som nemal čakať tak   dlho.Film je veľmi kvalitne   spracovaný, obsadenie je   vynikajúce
a scenár   bol tiež veľmi dobrý.Keanu   a Rachel sa vžili do postavy   naozaj dostatočne.Taktiež   výkon mladého Shiu LaBeoufa,   ktorý síce vo filme   nedopadol práve najlepšie,   bol viac ako dobrý.Dostatok   efektov a zápletka typu,   ktorý mám veľmi   rád...Anjeli, démoni a kopec   exorcizmu.Troma slovami:   Veľmi slušný nadpriemer.
chulittt
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Dost dobře natočeno ,peklo   nejlíp uděláno ze všech   filmu co sem kdy viděl Keanu   v hlavní roli zaří podle   mě dost dobrý snímek.A   konec výborný kouření   škodí zdraví výborné   hlašky.
Etymon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2008
Vymítač ďábla v podání   Reevese jako Constantina,   muže který jako malý   spáchal sebevraždu a bůh ho   vrátil zpět na zem aby   pomáhal na Zemi udržet zlo v   určitých mezích. Pár   výletů do pekla, démoni..   Kdo viděl užasl, kdo   neviděl ať nečte a běží   do půjčovny.
pincekk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2007
báječně natrikovaný   filmeček,plný ďáblíků a   pachem pekla a nebe,film   který vás nepustí od   obrazovky,doporučuji
petrasek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Super film, takhle nějak si   předstabuji opravdové peklo!   Výtečný Keanu Reeves   nezklamal :o).........
jedlickaj
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Kdo máte rádi   hororothrillery tak určitě   nebudete zklamáni. Keanu   Reaves podává standartně   kvalitní výkon a s poutavým   dějem vás do filmu rychle   vtáhne a z něho vás může   jen dostat nějaká ta   hororová scéna s kterou   autoři nijak nešetřili.   Majitelé kočiček budou   koukat co jejich miláčci   dokáí.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Perfektni horor,uzasne   stvarnena role Constantina   (Keanu Reeves),skvela   hudba,kdyz jsem ho videl   poprve,uplne me uchvatil.Uz   jsem ho videl nekolikrat a   stale se na to da divat.
Werwolf
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.7.2006
nuda
jediné co mi utkvělo v   paměti z této nehorázné   splácaniny je "reklama   na nekouření"
ataner3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Skvělý horor,nemá   chybu!!!!Určitě si   zaslouží pozornost.
Reysangr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2007
Supr film od ktereho sem se   nemohl odtrhnout . Navíc ty   potvory byly velmi pěkně   udělané. Můžu jen   doporučit.
Beruska123
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Moc hezký film s hezkými   efekty , dobrým dějem               Doporučuji
johnatan15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2007
celkom dobre stvarnenie pekla   a neba. od začiatku je tam   napatie,takže vas to vtiahne   do deja filmu.
jam1144
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
vynikající po všech   stránkách s velmi nezvyklým   pohledem na věc.kdo je   vlastně "dobro" a   kdo "zlo" není jako   obvykle postaveno   nalevo,napravo ale prolíná   se.takže i kladný hrdina
může týrat pavouky a   ukazovat prostředníček   satanovi.velmi milé.
forgottenangel666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Dalsi film, ktery doporucuji i   kdyz se jedna o osobni   zalezitost. Nekoho snad i   prinuti trochu premyslet. Opet   subjektivne hodnotim, jinak   dobre efekty, vynikajici   vykony a dobre zpracovany   scenar,ktery v komixove podobe   vyznel stupidne.
palivasto
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.4.2005
horsi prumer
Dany zanr je muj oblibeny, ale   presto sem byl velmi zklaman.   Vizualni stranka SUPER. Ale   ten zbytek...celej pribeh je   jasnej od zacatku az do   konce.
Je to zas jeden   z tech spatnych americkych   filmu, ktere nalakaji svou   reklamou.
Moje rada je:   staci videt upoutavky a   nenchat se zbytecne zklamat   celym filmem.
FUJ!
Romanica
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Tajemno, ďábel, duše,   vymítání, to vše a mnoho   dalšího naleznete v tomto   pěkně zpracovaném filmovém   komiksu.Dokonce můžete   nahlédnout i do prostředí,   které čeká na   "nedobré" duše.   Dokonce se budete moci   podívat i do tváře anděla,   i když moje představa byla   zcela jiná, ale to je na   každém z nás...
hajtec
Hodnocení:
Přidáno: 5.4.2006
Tak musim říct, že tenhle   film mě po prvních pár   minutách úplně pohltil.   Vůbec jsem nečekala, že   film s takovým podtitulem   může být tak napínavý,   zábavný, tajemný a nakonec   i poučný.
Zdá se,   že se povedlo skloubit vtip a   napětí do jednoho   báječného filmu.
LUCIE171
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Co dadat úžasnej herec a   skvělej film,Chvílema mi   tuhlo v žilách.Něco   takovýho vůbec nemusím ale   zírala jsem ďáblik
Veeka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Keanu Reeves
Hraje ve filmu, a pač ho já   miluju a také nadpřirozené   bytosti, tento film jsem si   hned oblíbila! :) Je to   nejlepší film co sem kdy   viděla ( a to jich je hodně)   . Film doporučuju pro ty co   milujou tajemno nebo Keana :)   Ůžasnej film! :)
LuciasiCzech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Constantine
Jo, tak tenhle film můžu   :-)) Fantastický (anti)hrdina   a nejvíc cool ďábel mě   pokaždé dostanou a   opětovné shlédnutí   rozhodně neodmítnu... Nejen   závěrečná "fuck   you" scéna totiž stojí   za více než jedno   shlédnutí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih170914minih170914Office Uprising (2018) 
Office Uprising n
minih6689minih6689Doly krále Šalamouna (2004) [TV film] 
King Solomon's Mines n
minih126130minih126130Vinaři (2014) [TV seriál] 
Vinaři n
minih35438minih35438Walker, Texas Ranger (1993) [TV seriál] 
Walker, Texas Ranger n
minih77087minih77087Jesse Stone: Radikální změna (2007) [TV film] 
Jesse Stone: Sea Change n
minih179166minih179166Hlava Medúzy (2020) [TV seriál] 
Hlava Medúzy n
minih44356minih44356Crackerjack 2 (1996) 
Crackerjack 2 n
minih43623minih43623Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian n
minih165160minih165160Případ Collini (2019) 
Der Fall Collini n
minih27119minih27119Jediná správná věc (1998) 
One True Thing n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama