Duben

Komentáře uživatele Mgb

Mgb

Mgb zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Březina

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 56
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Šel jsem do kina s tím, že   se chci pobavit a víc od toho   filmu nečekám. Sice je to   propagovaný jako velkofilm,   ale je to hodně sterilní   velkofilm. Nic mě nedokázalo   vtáhnout do toho světa. A   když už něco vypadalo   zajímavě, tak to bylo hned   vzárodku utnuto a nedostalo   prostor. Jediné kvůli čemu   stojí ten film vidět jsou   modré oči Camill Belle. Ale   to je na film tohoto ražení   hodně málo.
2010: Druhá vesmírná odysea (2010)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Další z řady filmů, které   nenaplňují očekávání po   přečtení knižní   předlohy. I když film sám o   sobě není vůbec špatný   hodnocení musím uspůsobit   očekávání. I když vím,   že celá kniha nikdy nejde   věrně převyprávět na   plátno, tak si myslím, že   scénárista se měl přeci   jen více držet knihy. Jo a   titulek Timesů je skvělý!!!
3 nindžové v zábavním parku (3 Ninjas High Noon At Mega Mountain)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Vidět bandu děcek, jak to   nakope ve tmě cvičeným   nindžum je fakt zážitek na   celej život. A jak se malá   holka snaží najít   přístupové heslo pomocí   mačkání stále stejných   kláves. Nechápu, jak jsem u   toho mohl vydřet až do   konce. Asi to bude mít na   svědomí to množství   cukroví, které otupilo mé   smysly.
Ach, ty ženy (Hope Springs)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2007
Příjemná romantická   komedie na víkendové   odpoledne, která ničím   neurazí, ale také dohužel   ničím nenadchne. Colin Firth   je jako vždy výtečný a   Heather Graham je přímo k   nakousnutí. Celé to je   takové příjemné a hezky   barevné, jako městečko   Hope, ale kromě dvou   hlavních herců si toho moc   pamatovat nebudu.
Austin Powers: Goldmember (Austin Powers in Goldmember)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Geniální začátek s   natáčením filmu:-) Poté se   ovšem většina vtipnosti z   předcházejících dílů   někam vytratila. A navíc to   opakování vtipů. Škoda.   Beyoncé taky není pro mě   tolik šukadelická jako   Heather Graham a Elizabeth   Hurley. Několikrát jsem se   zasmál, ale na víc jak 3* to   bohužel nestačí.
Bournův mýtus (The Bourne Supremacy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Skvěle natočený snímek,   který vás nenechá ani   chvilku v klidu. Skvěle   vystavěný příběh se bez   přestávky žene stále   kupředu a před vámi se   pořád něco děje. První   film s agentem Bournem se mi   zdál průměrný a s druhým   pokračováním jsem dlouho   otálel. Teď vím, že to   byla chyba. Greengtass se   výborně chopil příběhu a   diváka drží v napětí   celý film. Výborně   natočené akční pasáže a   skvělý hudební doprovod. A   vše korunuje geniální   závěrečná automobilová   honička u které jsem seděl   s otevřenou pusou. Karel   Roden v malé, ale podstatné   roličce potěšil. Už se   těším na třetí   pokračování!
Capote
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Hlavně za Philipa Seymoura   Hoffmana!!! Ten chlapec byl   skvělý. Hned po něm se mi   ve filmu strašně líbila   kamera, která celý film   téměř nehybně pozorovala   dění okolo. Dlouhé záběry   jakoby z povzdálí jen s   ruchy okolí. Docela bych   řekl, že tady proběhla   inspirace filmy Davida Lynche,   alespoň já měl takový   dojem.
Casino Royale
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Už počáteční titulková   sekvence naznačí, že tohle   je úplně jiný Bond. Ani   nevím, kde začít chválit.   Ten film mě prostě dostal.   Těšil jsem se na něj od   prvních trailerů. Z Bonda se   stal člověk z masa a kostí   a hlavě člověk s emocemi.   Divák už si není tak   jistý, že Bond všechno   zvládne a nakonec vše dobře   dopadne. Hláška při   bjednávání Martini s vodkou   je parádní a přesně   vystihuje celý film. Já jsem   prostě nadšen ! A pokud   někdo očekává Bonda ve   stylu předešlých dílů,   tak bude nejspíš velice   zklamán. My ostatní jsme   nadšeni :-)
Cesta do fantazie (Sen to Chichiro, no kamikakushi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Už dlouho jsem takhle   krásný film neviděl!!!   Snímek mě uchvátel nejen   svojí animací a poutavým   příběhem plným   prapodivných postaviček, ale   hlavně svojí hudbou, která   vytvářela nádhernou   atmosféru. Dál už snad   není co psát. Kdo neviděl,   honem napravit !!!
Co je šeptem... (Rumor Has It)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Pro mě příjenmé   překvapení. Jednoznačnou   hvězdou filmu je Shirley   MacLaine a její stále mladá   babička :-) I Jenifer Aniston   není špatná, ale chtěl   bych se jednou dožít toho,   kdy bude hrát jiný typ   ženy. Celkově příjemný   film s několika opravdu   vtipnými scénami.
Co ta holka chce (What A Girl Wants)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Ta druhá hvězdička je za   Colina Firtha. Hlavně jeho   tanec v koženejch kalhotách   je skvělej. Ale jinak   předvídatelný film plný   scén, které jsem už někde   viděl. Amanda Bytes prostě   pro mě není ten typ dívky,   kvůli které bych zapomněl   na okolní věci a byl   potěšen pohledem na ní.
Constantine
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Tak jsem tě konečně viděl   Johne. Musím říct, že to   nebylo špatné pokoukání.   Tvoji protivníci jsou sice   odolní, ale ty je likviduješ   s lehkostí a humorem tak   suchým, že i Sahara by se   mohla od tebe učit. Aby se ti   taky lehce nebojovalo, když   máš taky hodně skvělých   pomocníků. Prostě dobrá   práce chlapče. Jo a Johne,   ukázat fakáče při cestě   do nebe dokážeš opravdu jen   ty!
Dějiny násilí (A History Of Violence)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Film je to velice zajímavý.   Ale celou dobu jsem měl   pocit, že tomu něco chybí.   Nevim co. Snad nějaké   vysvětlení, proč to   všechno. Nějak nevim co si   myslet. Ale jinak je film   natočen nádherně. Po   režisérské stránce se mi   velice líbí. Nádherné   pohledy kamery a střih   dodává scénám dynamiku.   Jako nejvýraznější postavu   považuji jednookého Eda   Harrise. Na toho je radost se   koukat.
Denní hlídka (Dněvnoj dozor)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Fakt nevím, jaké dát   hodnocení. Asi zvolím zlatou   střední cestu, protože tu   je mnoho věcí pro které   bych dal víc, ale zas mnoho   věcí, které mé hodnocení   srážejí. Ke kladům patří   rozhodně triky a všechny   akční scény. Jakmile   prostě začne hrát rychlá   hudba tak máte záruku, že   neodtrhnete oči! Ale co to   ostatní? To už bohužel   pokulhává. Při   "klidných"   scénách jsem měl někdy   pocit, že se zbytečně   vlečou a někdy mi přišly   vyloženě zmatené. Asi si   budu muset přečíst   knížky, abych tomu přišel   na kloub. Uvidíme, třeba to   dalším zhlédnutí se moje   hodnocení změní.
Depeche Mode - Devotional (Depeche Mode: Devotional)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
V mnoha ohledech unikátní   koncertní DVD, které jsem   měl tu čest vidět!!!   Skvělá muzika, nádherná   scéna a projekce Antona   Corbijna a výborná   atmosféra dělají z tohoto   koncertu nezapomenutelný   zážitek!!! Minimálně   jednou za měsíc se tímto   skvostem pokochám.
Dvanáct rozhněvaných mužů (12 Angry Men)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Výborné drama z jedné   místnosti. Strhující   atmosféra a výborné   herecké výkony. Ani 50 let   tomuto filmu nic neubralo na   jeho kvalitách. Filmový   zážitek!
Jericho
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2007
U tohohle seriálu je asi   nejlepší pustit si první   díl, pak několik dílů   přeskočit a pokračovat tak   od 12 dílu. V první půlce   se tvůrci zaměřili spíše   na vztahy mezi jednotlivými   postavami. Což nebylo zas tak   nejhorší, ale v seriálu o   atomovém útoku na Ameriku by   člověk čekal něco   podstatně jiného.   Naštěstí to tvůrcům   došlo a druhou polovinu   seriálu zlepšili a tak se i   moje hodnocení zvýšilo.
Kmotr (The Godfather)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Dlouho jsem se bránil   shlédnutí tohoto filmu,   protože jsem četl knihu a   nevěřil jsem, že film bude   tak úžasnej jako kniha.   Musím říct, že moje obavy   byly liché a tento film   patří právem mezi   nejlepší filmy všech dob.
Kurýr 2 (The Transporter 2)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Plné "efektních"   honiček a "cool"   záporáků. Vše v   uvozovkách, protože to tak   není. Jen si na to všichni   hrají. Příběh je zmatený   a celé to vypadá, jak jeden   dlouhej videoklip. Aspoň, že   to končí dobře:-)))
Lost Highway
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Když se ve filmu objeví Bill   Pullman, tak člověk sleduje   výborný temný film se   vším co mám rád na   Lynchovi. Dlouhá scény,   minimum slov, nepochopitelné   zvuky, tajemnou hudbu. Prostě   krása. Zvláště scéna s   telefonátem domů!!! Ale pak   se najednou objeví Balthazar   Getty a pro mě film strácí   něco ze svého kouzla. Už na   vás nečíhá tajemství za   každým rohem. Jako by Lynch   trochu dal nohu z plynu.   Škoda. Závěr se zase   pořádně rozjede a to mě   těší. Kdyby nebylo toho   volnějšího prostředku, tak   bych s 5 hvězdičkami   neváhal, takhle jsem byl   nucen jednu ubrat.
Mariňák (Jarhead)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Ale moc pevné body to nejsou.   Film je to zajímavý, to jo,   ale pořád jsem měl pocit,   že se snaží (byť   neúmyslně) stát se   Apokalypsou, či Lovcem   jelenů dnešní doby. Jako by   ty filmy někdo přetočil do   modernější podoby. Ale   vynechal všechny akční   scény. Ale možná se   takovéto filmy o válce ani   jinak natočit nedají. Co   tomuto filmu zajistilo body   navíc jsou skvělá komera a   nádherné barvy celého   snímku.
Maximální limit (Two for the Money)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Ale s odřenýma ušima. Film   má dvě rozdílné poloviny.   První je svižná, vtipná a   člověk čeká co se z toho   vyvrbí. Druhá půle ale   zvolní a zaměří se spíš   na jednotlivé postavy. Al   Pacino je jako vždy   úžasný, Matthew McConaughey   mu zdatně sekunduje a Rene   Russo je ta rozumná v   pozadí. Pokud chcete   oddychovku, pusťte si první   půlku. Čekal jsem asi něco   kapánek jiného, ale nakonec   jsem díky Al Pacinovi   spokojen.
Michael Clayton
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Netradiční pojetí velice   tradičního příběhu.   Příběh se začne odvíjet v   pomalém tempu, aby vás na   konci úplně pohltil. Já   teda pohlcen jsem ještě   druhý den. O hereckých   kvalitách hlavních   představitelů se snad ani   nemá cenu rozepisovat. Jen   dodám, že charisma Clooneyho   stoupá se stupněm jeho   "sešlosti". Co mě   nejvíce na snímku uchvátilo   byla kamera, střih a hudba.   Vzláště v poslední   půlhodince tyto tři složky   fungují dokonale.
Mission: Impossible III
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Ten film je dobrý. Protivník   je opravdu tvrdý, konečně   se ke slovu dostává týmová   práce, akční scény mají   náboj a jsou skvěle   natočeny a příběh je   zajímavý a poutavý. Ale ten   konec. 80% filmu je co   sledovat, ale na konci asi   došel scénáristovi   střelný prach a tak to   chtěl mít co nejrychleji za   sebou. Škoda, že nebyl   odvážnější. Takhle ten   film pro mě končí dost   něšťastně. Jen by mě   zajímalo, co byla ta   králičí packa. Asi to, co   bylo v Pulp Fiction v tom   kufru :-)
Mnichov (Munich)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Film je silným zážitkem.   Ale ten závěr:-( Škoda, že   se Steven nerozhodl ukončit   film o něco dříve. Ten   závěr mi přišel příliš   roztahaný a nastavovaný.   Jinak se mi líbil výkon   Erica Bana. Film se pohybuje   mezi dvěma znepřátelenými   skupinami a snaží se   nepřiklonit ani na jednu   stranu, což se mu zdárně   daří. Na tenhle snímek se   nedá jen tak zapomenout.   Donutí vás o věcech   přemýšlet!!!
Mulholland Drive
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Moje hodnocení nemůže být   jiné, protože Lynchovi filmy   miluju. Tu jejich děsivou   atmosféru, ty podivné   postavičky, výbornou hudbu a   ten pocit na konci filmu, kdy   nevíte co si máte myslet a   jste dokonale zmateni. Tenhle   film má všechno. Musím si   fo pusti ještě několikrát,   abych to pochopil. A to je jen   dobře, tenhle film si to   zaslouží.
Obvyklí podezřelí (The Usual Suspects)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Skvěle vystavěná krimi,   která vás nutí celý   příběh pozorně sledovat a   přemýšlet o všech věcech.   Kevinu Spaceymu tahle divný   týpci jdou a umí se v nich   vyžívat. Poslední dobou mi   dojem z filmu kazily   nepovedené konce. Ale u   tohohle snímku jsem byl   přímo nadšenej. Přesně   takhle to mám rád!!!
Once
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2007
Komorní příběh se spoustou   krásných písní. V jednu   chvíli jsem měl trochu   pocit, že se koukám na   zfilmované album, ale   příběh se pomalinku   rozeběhne a už vás   nepustí. Příjemné   překvapení letošního roku.   Sice to pro mě není taková   bomba jako loni Little Miss   Sunshine, ale sountrack si   rozhodně stáhnu a několik   týdnů mi bude znít v   uších. P.S.: Asi po 14 dnech   po návštěvě kina jsem   nucen svoje hodnocení   zvýšit na plný počet.   Stále musím nad tím filmem   přemýšlet a při   poslouchání písní ho mám   stále před očima.
Ong Bak 2 (Tom Yum Goong) (Tom yum goong)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Příběh celkově o ničem.   Místo toho slona mohl klidně   hledat psa, nebo zracenou   botu. Co tenhle film dělá   čtyřhvězdičkovým jsou   bojové scény. Už dlouho   jsem neviděl tak pěkně   natočené bojové umění. Co   se mi nejvíc líbilo byly   dlouhé záběry bez střihu.   Scéna ve skladišti mezi   šalinama a pak postupné   procházení jednotlivých   pater restaurace bez jediného   střihu. Paráda. Pokud chcete   vidět pěkné bojové scény,   doporučuju!
Poslední skaut (The Last Boy Scout)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Když jsme měli tenhle film   poprvé doma na videu, tak mě   rodiče doslova vyhnali z   pokoje, protože by asi ten   přísun sprostých slov mohl   narušit vývoj jejich syna.   Sami pak ale ten film viděli   minimálně 2 krát, než jsme   museli kazetu vrátit:-) Film   plný hlášek ostřejších,   jak dobře nabroušený   samurajský meč! Jen škoda   té předabované verze, co   šla v TV. Není to prostě   ono

TV Program

ČT1 - Zázraky přírody (2009) [TV cyk...

20:10 - 21:20

62 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zlatý transport

20:00 - 22:05

72 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Superlov

20:20 - 21:40

52 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10